Parhaat Gaming Server -palvelun tarjoajat ja ohjelmistot

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Contents

Löydä isännöinti näiden ominaisuuksien avulla Gamingista

 • Tekkit-palvelin
 • Kilta
 • Minecraft

Online-pelipalvelimet ja isännöinti

Online-pelaaminen

Peli on 2000-luvun joukkotiedotusväline. Olemme nousseet Tetrisin ja PacManin alkuajoista moninpeleihin, jotka on suunniteltu ratkaisemaan monimutkaisia ​​tieteellisiä ja sosiaalisia ongelmia.

Verkkopelaamisen ilmakehän nousuun on liitetty myös muutama stereotyyppi.

stereotyyppi pelaajasta yksinäisenä olentona on edelleen paljon otetta modernissa kulttuurissa.

Ajattele sanaa “gamer” ja alastut kuvitella teini-ikäisen geekin karikatyyriä, joka on koottu hänen makuuhuoneeseensa, harjoittaen välipalaa ja jättämättä huomioimatta hänen hygieniaa ja sosiaalista elämää, kiinnittyen hänen suosikkipeleensa.

Moninpeli Online-pelaaminen

Moninpelin nousu

Todellisuus on, että pelaaminen on yhä enemmän sosiaalinen toiminta.

Pelaajat tapaavat verkossa kilpailla ja muodostaa joukkueita, vaihtamalla strategioita ja vilpillään äänikeskusteluissa.

Pelaajat vievät itsensä myös makuuhuoneistaan ​​ja tosielämän pelikilpailuihin, joissa pelaajat ympäri maailmaa tapaavat nähdäkseen kuka on paras ja kilpailevat paitsi pisteistä, myös oikeasta rahasta ja palkinnoista.

Ansaita rahaa ammattimaisesta pelaamisesta

Jotkut pelaajat ovat niin hyviä, että he ovat kyenneet ansaita elantonsa pelaamalla kilpailun kautta, kuten ammattiurheilijat.

Pelilaitteiden ja oheislaitteiden valmistajat etsivät näitä ammattipelaajia hyväksymään tapaa, jolla lenkkarit ja viljavalmistajat etsivät muita ammattiurheilijoita.

Kuka sanoi, että pelien pelaaminen oli ajanhukkaa?

Korean Lee Jae-dong, joka kilpailee nimellä Jaedong, on voittanut yli 600 000 dollaria pelikilpailuista.

Kulissien takana palvelimet tekevät mahdolliseksi uuden sosiaalisen pelaamisen maailman.

Nämä palvelimet on isännöitävä jossain, ja kun yritysverkkojen markkinointimarkkinat ovat kyllästyneet, monet palveluntarjoajat ovat kääntymässä erittäin tuottavaan pelaajien perustaan.

Moninpelin historia

Moninpelien pelaaminen on yhtä vanhaa kuin itse pelaaminen.

Varhaisimmassa muodossa, johon useimmat ihmiset olivat alttiina, pelataan yksinkertaisia ​​pelejä ystävien kanssa, kuten Tic-Tac-Toe.

Varhainen online-moninpeli

Ensimmäiset online-moninpelit alkoi näkyä 1970-luvulla.

Vaikka suurin osa näistä aikaisemmista moninpeleistä kehitettiin yliopistoissa, ne alkoivat näkyä yksityisellä sektorilla, kun CompuServen kaltaiset varhaiset verkkopalvelut asetettiin yleisön saataville 70-luvun lopulla ja 80-luvun lopulla..

Doom and Quake Usher moninpelissä online-peleissä

Ensimmäisen persoonan ammuntapelien, kuten id Software’s Doom, saapumisen myötä 1990-luvulla moninpelit alkoivat kehittyä entistä kehittyneemmiksi..

Tutustu retropeleihin, katso nämä pelaajat ja heidän ensimmäiset kohtaamisensa Doomin kanssa.

Doom ei vain mullisti tietokonepelimarkkinoita yhtenä PC-alustan ”tappajasovelluksista”, mutta siitä tuli suosittu myös “Deathmatch” -tila, jossa pelaajat voivat kohdata verkon yli tietokoneen ohjaamien demonien sijaan. helvetin portaali.

Id: n seuraava peli Quake toi myös suuria muutoksia julkaistuaan sen vuonna 1996. Peli tuettu Internet-pelaaminen suoraan laatikosta.

”Quake” aloitti pelien nykyajan.

Pelipalvelimet

Kuinka pelipalvelimet toimivat?

Moninpeli videopelit toimivat asiakas / palvelin -periaatteella samoin kuin monet muut verkko-ohjelmat.

Peli-asiakas käsittelee:

 • grafiikka
 • Ääni
 • ohjaimet

Palvelimen tietokonemoottori seuraa pelaajia ja pelilogiikkaa. Tämä sisältää:

 • Säännöt
 • Pelaajien asema
 • Pelin toiminta

Vaikka on mahdollista isännöidä pelipalvelinta kotitietokoneella, tietyt ongelmat saattavat vaikeuttaa sen ylläpitoa Internetissä.

Voinko ajaa moninpelejä kotiverkossani?

Jos olet kotiverkossa, muiden pelaajien saattaa olla mahdotonta tavoittaa sinut.

Tämä johtuu siitä, että Wi-Fi-reititin estää todennäköisesti portit jota käyttää peli, ellet tiedä kuinka edelleenlähettää tai estää niitä reitittimen asetuksissa.

turvallisuus, yleensä se on yhtä suuri kysymys pelaajille kuin yrityksille. Tunnetut pelipalvelimet ovat hakkereiden ja vinkkien pääkohteita.

Useimmilla pelaajilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai asiantuntemusta ylläpitää järjestelmiensä asianmukaista tietoturvaa.

Omistetut palvelimet

Parhaan pelin suorituskyvyn saavuttamiseksi käytä Dedicated Server -palvelinta

Palvelimet ovat myös suunniteltu toimimaan ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa.

Kuluttajien saatavilla olevaa laitteistoa, jopa huippuluokan pelilaitteistoa, ei vain ole suunniteltu tällaiseen luotettavuuteen.

Jos yrität ajaa jatkuvasti pelipalvelinta, jossa on paljon pelaajia, on todennäköistä, että kärsit jonkinlaisesta laitteistovirheestä, jos työnnät konetta liikaa.

Uptime and Performance: Haluat ne molemmat

Sinun on myös maksettava tietokoneesi kuluttamasta virrasta ja käsiteltävä sen tuottamaa lämpöä.

Hostingyrityksillä on erikoistuneet tietokeskukset käynnissä olevat tietokoneet, jotka on suunniteltu pysymään yllä 24/7/365.

Lisäksi näillä hosting-yrityksillä on palvelutasosopimukset, joissa määritellään, mitä tapahtuu, jos jonkinlainen vika tapahtuu. Yleensä saat jonkinlaista hyvitystä seuraavan kuukauden laskusta. Kun kotikoneesi rikkoutuu, olet yksin.

Esitys on myös suuri syy valita ulkopuolinen palveluntarjoaja, jos olet lainkaan tosissasi pelipalvelimen käyttämisessä.

Tarvitsenko erillistä palvelinta pelaamiseen?

Suorituskykyä varten, on parempi hankkia oma palvelin jaetun palvelimen kautta. Omistettu palvelin antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta kuin jaettu suunnitelma, plus sinun ei tarvitse jakaa sitä muiden peliryhmien kanssa.

Et halua kilpailla muiden kanssa jaetulla palvelimella käyttöaikaa, kaistanleveyttä ja sovelluksen latausnopeutta varten.

Plus haluat maksimaalinen joustavuus asetusten mukauttamiseen. Koska nykyaikainen pelaaminen on niin paljon laskennallista, ei ole muuta todellista vaihtoehtoa kuin oma palvelin.

Onko sen arvoista mennä peleihin keskittyvään isäntään?

Mutta voisitko hankkia tilin millä tahansa VPS: llä tai erillisellä palveluntarjoajalla ja käyttää omaa pelipalvelinta? Voisit, mutta vaihtoehtoja on helpompaa.

Peliin keskittyneet isännät helpottavat pelipalvelimien käyttöönottoa kaikkien aiemmin mainittujen mukavuuksien mukavuuksien avulla.

Voit viettää enemmän aikaa pelaamiseen kuin pelkästään niiden asettamiseen.

Internet-yhteys ja pelin nopeusongelmat

Suurin osa asuinalueen laajakaistayhteyksistä on epäsymmetrisiä: latausnopeus on suurempi kuin latausnopeus.

Se sopii web-selailulle tai binge-katselulle, mutta se voi olla todellinen ongelma pelipalvelimella, jonka on lähetettävä ja ladattava tietoja.

Tämä epäsymmetria voi aiheuttaa viiveen pelitoiminnassa, jota kutsutaan viiveeksi.

Näistä syistä on parempi käyttää vain omaa palvelinpalvelinta, jos pelaajat ovat verkon sisällä, kuten esimerkiksi LAN-puolue.

Äänipalvelimet

Pelipuhepalvelimet

Vaikka nykyaikaisissa videopeleissä on chat-toiminnot, joiden avulla pelaajat voivat kommunikoida keskenään, heidän kielensä kirjoittaminen ja strategian suunnittelu voivat hidastaa pelaajia.

Tästä syystä, äänipalvelimista on tullut suosittuja sovellukset pelaajille.

Suosituimpia näistä ovat:

 • eripuraisuus
 • Ryhmäpuhe
 • Jupina
 • ventrilo
 • Fragnet

Kuinka äänipalvelimet pelaamiseen toimivat?

Nämä sovellukset antavat pelaajien keskustella toistensa kanssa kuulokkeilla kirjoittamisen sijasta.

Kuten pelit, he käyttävät asiakas / palvelin arkkitehtuuria. Asiakas toimii pelaajan tietokoneella, kun palvelin toimii… no, palvelin jossain.

Discord-sovellustiimin jäsenet jakavat pelivirran.

Kaikki palvelimen käyttäjät voivat puhua keskenään samanaikaisesti. Käyttäjät voivat myös keskustella keskenään yksitellen.

On kätevää isännöidä palvelinta samassa paikassa, jossa peli isännöi. Monet pelaajille tarjoavat isännöintipalveluntarjoajat mainostavat näitä äänipalvelimia yhtenä heidän ominaisuuksistaan.

Kohdentaminen erikoistuneille markkinoille

pintapuolisesti, nämä sovellukset muistuttavat VoIP-sovelluksia, kuten Skype. Ne todennäköisesti olisivat olleet yleiskäyttöisiä VoIP-sovelluksia, jos Skype ei olisi jo johtanut markkinoita. Nämä kehittäjät ovat todennäköisesti kohdistaneet erikoistuneille markkinoille selviytyäkseen.

Discordilla on ollut paljon käyttöä pelaamisen ulkopuolella yhteisöille, joilla on reaaliaikainen chatti, samanlainen kuin miten toimistot ovat käyttäneet Slackia (joka alun perin luotiin pelaamista varten) keskustellakseen keskenään. Ne ovat samanlaisia ​​kuin verkkopohjaiset sovellukset yhdistämään ympäri maailmaa hajallaan olevia ihmisiä.

Nämä sovellukset korvaavat vanhemman Internet Relay Chatin (IRC), jolla on maine geekkien verkkotunnuksena.

Pelipalvelimien asetukset

Pelipalvelimen hosting-asetukset

Pelin ylläpitäjät mainostavat paljon ominaisuuksia. Monet niistä sisältävät:

 • Suositut pelipalvelimet esiasennettuna
 • Äänipalvelimet esiasennettuna
 • Tila verkkosivustoille
 • Moduulit verkkosivuston integroimiseksi peliin, kuten pelaajien sijoitusten näyttämiseen
 • Foorumiohjelmisto
 • Saavutusjärjestelmät
 • Ohjauspaneeli, usein Mint-ohjauspaneeli

Monet peliin keskittyvät isännät ovat kuin tavanomaisia ​​isäntiä: he rakastavat mainostaa vaihtoehtojaan.

web-hosting-kuponki

Etsitkö vakavaa pelisuoritusta?
Nestemäistä web-hosting-palvelua käyttävät pro-peliyhtiöt, kuten Disruptor Beam (Game of Thrones Ascent). Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää nestemäisissä web-suunnitelmissa käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Cheatsheet: Pelipalvelimen ylläpito hylätty

Ominaisuuskeskusteluja ja kysymyksiä
Yleiset vaatimuksetVarmista, että tarkistat käyttämäsi pelin / tekniset vaatimukset ja valitset niitä vastaavan palvelimen.
PalvelintyyppiValitse oma palvelin jaetun palvelimen yli, joten et kilpaile muiden kanssa latausajasta, kaistanleveydestä ja käytettävyydestä.
Nopeus ja suorituskykyEtsi ensisijainen palveluntarjoaja, tehokkaat prosessorit, SSD-levyt ja korkealaatuiset laitteet.
KäyttöasteOnko olemassa käyttöaikatakuu? Kuinka se toimii?
DDoS-suojausSisältyykö se hintaan?
Verkkosivun rakentajaOnko olemassa moderneja malleja? Voinko mukauttaa niitä?
ÄänipalvelimetTarjoaako isäntä heille? Mitkä? Onko ne valmiiksi asennettu?
LisäpelimoduulitMillaisia ​​pelimoduuleja isäntä tarjoaa? Sisältyykö ne suunnitelmahintaan?
Helppo asennusTarjoaako isäntä esiasennettuja pelejä tai moduulien yhden napsautuksen asennuksia?

Yksi suurimmista vaihtoehdoista on esiasennetut pelit. Tämä on iso ajansäästäjä. Järjestelmänvalvojat voivat viettää enemmän aikaa mukauttaaksesi pelin pelaajilleen sen sijaan, että asentaa sen.

foorumit ovat iso osa pelaamista, jossa pelaajat tapaavat keskustellakseen pelistä.

Saavutusjärjestelmät, jotka tunnetaan myös nimellä gamification, palkitsevat käyttäjät osallistumisesta foorumiin. Pelaaja voi saada pokaalin tietyn määrän viestien tekemisestä. Nämä saavutukset edistävät vilkasta yhteisöä.

sharktech-online-pelaamistaSharktech
on yksi yritys, joka tarjoaa pelipalvelimen isännöintiä. Ne tarjoavat pelaamista varten optimoidut tietoturva-, laitteistot ja ohjelmistot.

Rahapaja-paneeli on toinen ohjauspaneelin sovellus, joka on samanlainen kuin cPanel, mutta on suunniteltu pelipalvelimille.

Kuten kollegansakin, sen tavoitteena on tehdä peli-, verkko- ja äänipalvelimien asettamisesta helpoksi.

Kuinka valita isäntä pelisovelluksille

Mitä sinun pitäisi etsiä, kun valitset isäntäyrityksen pelaamista varten? Paljon samaa asioita, joita etsit toisesta hosting-yrityksestä:

 • Luotettavuus
 • Kustannus
 • Käyttöaste
 • Esitys
 • Tuki

Kuinka luotettavia ovat pelipalvelimet?

Jos olet valmis maksamaan pelipalvelimen isännöintioikeudesta, haluat sen pysyvän niin paljon kuin mahdollista. Jos se kaatuu, kohtaat vihaisia ​​pelaajia aivan kuten yritykset kohtaavat vihaisia ​​asiakkaita.

Jotkut pelimarkkinoille suunnatut hosting-yritykset eivät näytä tarjoavan niin paljon tietoa kuinka he käyttävät palvelimia tapa, jolla muut web-hosting-yritykset tekevät.

Ota selvää, onko heillä käyttöaikatakuu ja miten se toimii. Muista tarkistaa pieni painos. Lue asiakasarviot, jotta voit arvioida isännän yleistä laatua ja suorituskykyä.

Gamer Server -palvelin: Kokeile ennen sitoutumista?

Harkitse isäntän kanssa menemistä, jonka avulla voit kokeilla heitä muutaman viikon tai kuukauden ajan ilman minkäänlaista sopimussitoumusta.

Pelipalvelimen käyttöjärjestelmät

Pelipalvelimet toimivat Windowsissa suurimman osan ajasta, koska se on asiakaspuolella.

On joitain pelipalvelimia, jotka on siirretty Linuxiin. Jotkut heistä ovat avoimen lähdekoodin ohjelmia. Suorituskyky on avainkysymys. Pelien tulisi ajaa hyväksyttävällä nopeudella, eikä niissä tulisi olla viiveitä.

Moninpeli pelaaminen on siirtynyt reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseen. Eyewire on peli, joka on rekrytoinut yli 250 000 pelaajaa auttamaan Princetonin yliopiston Seung Lab -karttaneuroneja.

Pelipalvelimien verkkosivustot ja sivustojen rakentajat

Peli ei ole näiden palvelimien ainoa käyttö.

Jos haluat pelipalvelimen, on todennäköistä, että haluat Web-läsnäolon. Se voi olla peliryhmällesi tai itse palvelimelle. Haluat ehkä olla parhaiden pelaajien sijoitus.

Hyvä, peleihin keskittyvä isäntä tekee verkkosivun perustamisen helpoksi.

Jos et ole taitava rakentamaan verkkosivustoa tyhjästä, heillä tulisi olla jonkinlainen WYSIWYG-sivuston rakentaja.

Jos muistat GeoCitiesin vanhoja huonoja aikoja, älä huoli. Nämä rakentajat ovat edenneet pitkälle 90-luvulta lähtien. He käyttävät yhä enemmän HTML5: ää ja tuottavat puhtaita, ammattimaisia ​​verkkosivustoja.

Sinun pitäisi pystyä mukauta suunnittelua. Nykyaikaisella pelaamisella on visuaalinen hohto grafiikoista älykkäisiin tietokonekotelosuunnitelmiin ja verkkosivustoihin, sinun pitäisi pystyä osoittamaan tyylisi pelimaailmaan..

Mitkä ovat suosituimpia online-moninpelejä?

Joten mitkä ovat suosituimpia moninpelejä, joita ihmiset perustavat palvelimia tänään?

Tässä on pieni näyte kuumin peleistä.

Minecraft: Värilliset lohkot äärettömillä permutaatioilla

Minecraft ei ole vain yksi johtavista indie-peleistä, mutta se on myös luovuuden lähde.

Pelaajat alkavat tyhjästä ja oppivat rakentamaan vaikuttavia rakenteita sekä tutkimaan outoa, tukkoista maailmaa.

Minecraftin blokkimaailman suosio ei osoita hidastumisen merkkejä.

Peli on herättänyt paljon huomiota sen epätavallisesta 8-bittisestä pseudo-ilmeestä, joka on siirretty 3D-maailmaan.

Counterstrike: puoliintumisajaan perustuvasta modistä monen miljoonan dollarin yhteisyritykseen

Tässä suositussa ensimmäisen persoonan ammuntapelissä pelaajat pelaavat joko terroristeina tai vastaterroristeina, jotka yrittävät pysäyttää toisiaan nopeatempoisessa moninpelissä.

Kaksi opiskelijaa loi alkuperäisen Counterstrike-pelin, joka oli Half-Life-pohjainen mod. Tutki heidän kiehtovaa tarinaansa täällä.

Sitä kehittää tällä hetkellä suositun Half-Life-sarjan luoja Valve ja verkkopelimyymälä Steam.

Killing Floor: Zombie-licious Mod perustuu epärealistiseen turnaukseen

Tämä kauhupohjainen peli alkoi modifikaationa “Unreal Tournament” -tapahtumasta, ennen kuin se kehitettiin omaan peliin.

Tripwire Interaktiivin kehittämä, se on ensimmäisen persoonan ampuja, aivan kuten vanhemman peli.

Pelaajat yrittävät tappaa zombien laumoja yhden pelaajan tilassa, mutta moninpelissä on myös yksi-yksi-toiminta.

Pelikulttuuri verkossa

Online-pelikulttuuri

Kuka maapallolla haluaisi vain katsella muiden ihmisten leikkivää peliä kaikilla hauskoilla peleillä? Ilmeisesti paljon ihmisiä.

Suoratoisto

Twitch antaa pelaajille mahdollisuuden stream itse pelaamaan pelejä live Internetiin.

Suositut suoratoistot houkuttelevat tuhansia katsojia suoratoistoistuntoihinsa.

Pelataan

Suosittu tyylilaji YouTubessa on ”Let’s Play”.

Let’s Play-videot ovat juuri niiden kuulosta: käyttäjä pelaa peliä kommentoidessaan toimintaa. Mitä huonompi peli, sitä hauskempi se on. Kokeile katsoa Let’s Play -pelaa todella huonolla pelillä, kuten ”Big Rigs: Over the Road Racing”, joka on loistava tekninen demo.

Jokainen, joka on koskaan katsellut Mystery Science Theatre 3000 -televisio-ohjelmaa, voi nähdä vetoomuksen. Monet kommentit ovat hilpeitä.

Pelimodit ja killat

Kuten aiemmin mainittu, pelimodit ovat osa pelikulttuuria. Doom popularisoi konseptia ja muutama suuri peli aloitti elämän modiseina. Seuraavan sukupolven pelikehittäjät leikkaavat hampaiden todennäköisesti myös muodoissa.

Kuten aiemmin mainittiin, pelaajat ovat muodostumassa joukkueiksi, jotka tunnetaan myös nimellä killat. Jotkut näistä kiloista kilpailevat ammattimaisesti.

Killer-sovellus pelaamiseen: korkealaatuinen isännöinti

Yhä useammat web-hosting-yritykset näkevät, että pelaaminen ei ole pelkästään lasten leikkiä, vaan isoa yritystä.

Kun he kilpailevat pelaajien dollareista, parhaat tarjoavat vaikuttavan suorituskyvyn ja vankan luotettavuuden. Laadukas isännöinti on pelaamista tukeva sovellus.

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö vakavaa pelisuoritusta?
Nestemäistä web-hosting-palvelua käyttävät pro-peliyhtiöt, kuten Disruptor Beam (Game of Thrones Ascent). Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää nestemäisissä web-suunnitelmissa käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Pelaaminen usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on online-pelipalvelin?

  Ei ole yhtä vastausta, on olemassa paljon erilaisia ​​pelipalvelimia.

  Verkkopelaaminen on ollut olemassa jo ennen Internetiä paikallisten verkkojen kautta, tekstipohjaisen pelin kautta päätelaitteella.

  Puhelinkielisemmin pelipalvelin viittaa kuitenkin yleensä omistettuun tietokoneeseen, joka ajaa palvelinkoodia, jotta useat ihmispelaajat voivat olla samassa peliesimerkissä.

 • Millaisia ​​pelipalvelimia on olemassa?

  Pelipalvelimen asentamiseen on olemassa melko monia eri tapoja, ja jos se riippuu usein tarjoamasta pelityypistä.

  Toiminnallisille peleille on omistettu palvelimia, ja useimmissa konsoliympäristöissä on melko kattava infrastruktuuri reaaliaikaisten päivitysten toimittamiseen..

  Siellä on myös vertaisverkkojärjestelmiä, mikä on yleisempää strategiapeleissä, ja on myös “Kuuntelupalvelimia”, jotka tarkoittavat käytännössä ad-hoc-pientä erillistä palvelinta, joka toimii yhdellä tietokoneella.

 • Kuinka omistettu palvelin toimii?

  Dedikoidut palvelimet ovat tehokkaasti pysyviä riippumatta siitä, kuka on yhteydessä peliin. Jos peli on jatkuvaa, se jatkuu ja jatkuu, vaikka pelaajia ei olekaan.

  Jos peli vaatii istunnon aloittamisen, vähintään yhden pelaajan on aloitettava se, ja istunto jatkuu, kunnes kaikki pelaajat lähtevät. Omistettu palvelin vaatii alhaisen viiveen isännöintiä, jotta se toimisi hyvin pelin aikana.

 • Kuka ylläpitää omistettua palvelinta ja miksi?

  Konsolien kohdalla useimpia palvelimia hallinnoi kehittäjä tai jakelija, ja niitä käytetään palveluna ja pelin pelaajat eivät täysin näe niitä..

  Joillekin konsolinimikkeille ja monille PC-nimikkeille ”klaaniryhmät” tai ammattitaitoiset palveluntarjoajat kuitenkin asettavat usein omat palvelimensa asettamalla pelisäännöt tarkalleen haluamallaan tavalla.

  Tämä mahdollistaa pelikokemuksen syvän hallinnan, ja palvelimen järjestelmänvalvojat voivat toimia missä tahansa viranomaismallissa, joka parhaiten sopii tilanteeseen (viivevaatimukset, pelaajien enimmäismäärät, huijaamiseen liittyvät rangaistukset).

 • Mitkä ovat pelin kehittäjän kuin pelin pelaaja tarpeet??

  Kehittäjänä toimiminen ja omistetun palvelun tarjoaminen moninpeleille tarkoittaa yleensä paljon asennus- ja yritystason suhteita isännöintipalveluntarjoajiin.

  Asennettavan pelipalvelimen tyypistä riippuen kehittäjän on otettava huomioon suuri kaistanleveys, korkea suoritin ja suuri muisti. Jos he haluavat suorittaa syvän teknisen analyysin pelin sisäisistä tilastoista, he tarvitsevat myös melko suuren dataratkaisun.

  Raaka kaistanleveyden nopeus ei toisinaan myöskään riitä, sillä tiedonsiirtoa varten omistettu tarjoaja (kuten PubNub) voi auttaa reaaliaikaisessa tiedonsiirtonopeudessa.

 • Voinko määrittää omistetun palvelimen kotitietokoneelleni?

  Monissa peleissä, jotka tukeutuvat erillisiin palvelimiin moninpeleissä, palvelin voidaan suorittaa paikallisesti samassa tietokoneessa, joka käyttää peliohjelmaa.

  Joten pelaaja 1 asettaisi pelipalvelimen tietokoneelleen ja käynnistäisi sitten pelin ja yhdistäisi “localhost” -sovellukseen – kun taas Player 2 kirjautuisi pelaajan 1 IP-osoitteeseen.

  Tämä asennus voi joskus olla haastavaa, koska palomuurit ja tukitut IP-portit voivat olla suuri ongelma. Useimmat tietokoneet, jotka toimivat kotona Internet-yhteydellä, rajoittuvat vain kouralaisiin pelaajiin.

  Lisäksi kotona isännöitäviä moninpelejä on vaikea pitää jatkuvasti jatkuvana, vaikka sähkö olisi kohtuuhintaista, suurin osa kodin Internet-palveluntarjoajista joko veloittaa osoitetusta IP-osoitteesta tai ei salli niitä ollenkaan..

 • Milloin minun pitäisi päättää ostaa oma palvelin?

  Jos aiot isännöidä pelejä, joissa on enemmän kuin tusina aktiivista henkilöä kerralla, tai suunnittelet, että olemassa oleva peli on joko pysyvässä tilassa (ei koskaan sammu) – suosittelen erityistä palvelinta.

  Lisäksi kaikille peleille, jotka vaativat ottelua aulassa, joissa haluat olla palvelimen järjestelmänvalvoja usein, oma palvelin tekee paljon järkeä.

  Pelaamastasi pelistä ja siitä, kuka sinua tukee, voi olla mahdollista pyytää lahjoitusta kustannusten korvaamiseksi.

 • Mitkä pelit ovat suosituimpia erillisille palvelimille?

  Suosituin peli vaihtuu muutaman vuoden välein, mutta kärjessä on jatkuvasti muutama.

  Länsimarkkinoilla Minecraft on kenties kaikkein tuottavin yksityisen palvelimen käytön kannalta.

  Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) -pelit ovat nyt erittäin suosittuja, ja ne ovat sekoitus yksityisiä ja omistamia palvelimia. League of Legends- ja Dota 2 -puhelimilla on suurin osuus omistettuista palvelimista.

  Ensimmäisen persoonan ammuntapeleillä (FPS) on myös omistettu palvelimia, ja pitkään suositut vaihtoehdot, kuten Counter Strike.

  Itä-Aasian markkinoilla on yleensä paljon yksityisiä palvelimia MMORPG-peleille, peleihin, joihin liittyy suuria avoimia maailmoja, hahmonkehitystä ja hirviötapauksia.

 • Kuinka minun pitäisi selvittää, mitä omistettua palvelinpalveluntarjoajaa käytetään ja kuinka asentaa se?

  Ota ensin huomioon peli, jolle asetat palvelimen. Mikä on tärkein tässä pelissä?

  Minecraftille muisti ja tallennustila ovat paljon tärkeämpiä kuin FPS: ssä, koska Minecraft luo maailman, joka muuttuu ajan myötä.

  FPS- ja MOBA-peleissä tallennus ei ole yhtä tärkeä kuin verkon viive, on tärkeintä, että jokainen napsautus välitetään heti.

  Kun tarpeesi on selvitetty, vertaa palveluntarjoajia hinnan, mutta myös heidän datakeskuksen verkkonsa kattavuuden perusteella.

  Ellet määrittele, että palvelimesi on tarkoitettu yhdelle maalle, sinulla on todennäköisesti monia kansainvälisiä toimijoita, jotka voivat vaikuttaa latenssiin.

 • Minulla on nyt omistettu isäntä tajunnut kuinka määritän pelin palvelimen koodin?

  Olet yksin siitä, jokainen peli on erilainen ja sinulla on erityiset vaiheet oikeiden asetusten tekemiseen.

  Internet on kuitenkin täynnä uskomattomia opetusohjelmia, ja jos olet valinnut pelin isännöintiin erikoistuneen verkkoisäntä, saatat saada apua asennuksessa.

  Useimmissa yksityistä majoitusta tarjoavissa peleissä on erillinen isäntäohjelmisto, jonka voit asentaa, ja sen mukana tulee kattava opas.

  Mitä enemmän muutoksia yrität tehdä, sitä enemmän teknistä tietoa joudut oppimaan. Aloita perusteista ja jatka laajenemista sieltä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map