Paras XenForo-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa XenForo-hosting-palvelua

Voit luoda sitoutuneen verkkoyhteisön XenForo-foorumeilla. Mutta jos haluat välttää hitaan ja epäluotettavan sivuston, sinun on valittava isäntäsi huolellisesti.


XenForo vaatii tavallisen LAMP-pinon, joka on yleisin Web-palvelimen asennus. Voit asentaa sovelluksen ohjauspaneelin kautta. Jotkut isännät asentavat ohjelmiston sinulle. XenForon suorittaminen jaetulla palvelimella on alussa hyvä, mutta jos foorumi kasvaa, haluat ehkä päivittää VPS: ään tai erilliseen.

Tarkemmin myöhemmin tässä viestissä on suositeltavia isäntämme, mutta tässä on katsaus XenForo-parhaan palvelun parhaisiin 5 asiakasarvioiden mukaan:

 1. SiteGround
  – Helppo asennus, ilmainen CDN ja 24/7 -tuki
 2. A2-hosting
 3. LiquidWeb
 4. Interserver
 5. RoseHosting

Kuinka valitsimme parhaat isännät XenForolle?

Valitsimme isännät, joiden käyttöaika ja vankka tuki auttavat nopeasti, jos sinulla on ongelmia. Etsimme isäntiä, jotka tarjosivat helpon XenForo-asennuksen ja ilmaiset varmuuskopiot. Sitten valitsimme isännät, joilla oli parhaat asiakasarvostelut.

XenForo-hosting

Vaikka monet käyttäjät tuntevat foorumeita verkosta, konsepti on ollut olemassa jo pitkään. Vanhemmat ihmiset saattavat tuntea sekä paikalliset ilmoitustaulujärjestelmät (BBS), jotka olivat suosittuja 1980-luvulta 1990-luvun alkupuolella, että Usenet. XenForo on yksi uusimmista inkarnaatioista, joiden avulla käyttäjät voivat rakentaa yhteisöjä yhden viestin kerrallaan.

Mikä on XenForo?

XenForo on PHP-pohjainen foorumin isännöintiohjelma yhteisöille, joka on suunniteltu käytettäväksi etäpalvelimella. Se on samanlainen kuin muut verkkopohjaiset foorumiohjelmistot, kuten phpBB, vBulletin, YaBB ja Simple Machines Forum. XenForo on oma tuote, jossa useita muita suosittuja foorumin isännöintiohjelmistoja ovat avoimen lähdekoodin ohjelmat.

Miksi XenForo?

XenForo erottuu muista ohjelmista sisäänrakennetun palkitsemisjärjestelmänsä avulla. Tämän avulla käyttäjät voivat ansaita pisteitä hyvien kirjoitusten tekemisestä, kuten hyödyllisistä viesteistä. Käyttäjät voivat esimerkiksi saada palkintoja tietystä määrästä viestejä. Tämä lisää pelifaation elementtiä verkkofoorumeihin. Tämän taustalla on ajatus, että palkkiot edistävät yhteisöä. Foorumi ei ole hyvä, jos kukaan ei julkaise sitä, ja jos he pysyvät riittävän motivoituneina, foorumin käyttäjät estävät siitä tulemasta aavekaupungiksi..

ominaisuudet

XenForo tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Palkinnot

Kuten edellä mainittiin, XenForon tärkein piirre on palkintojärjestelmä. Palkintoja kutsutaan ”palkinnoiksi”, ja niitä voidaan mukauttaa ohjelmiston ohjauspaneelin kautta. Niihin voi kuulua tietyn määrän tykkäysten saaminen viestiin tai tietyn määrän viestien lähettäminen.

hälytykset

Käyttäjät voivat vastaanottaa tapahtumiin liittyviä hälytyksiä, kuten joku vastaa heidän viesteihinsä

Lisäosat

XenForo on omistusohjelma, mutta siellä on paljon lisäosia, joiden avulla asiakkaat voivat mukauttaa asennustaan.

Viimeaikainen toimintavirta

XenForolla on viimeaikainen aktiviteettivirhe käyttäjille. Tämä näyttää esimerkiksi uusia viestejä ja vastauksia. Käyttäjät voivat mukauttaa streamiaan. Kehittäjät voivat myös luoda omia lisäosia.

Räätälöinti

Käyttäjät voivat muuttaa tapaa, jolla XenForo näyttää värinvalitsimella. Tämän ansiosta yrityksellä on helppo käyttää foorumia, joka vastaa yrityksen värimaailmaa. On myös mahdollista käyttää HTML: ää ja CSS: ää sekä tyyliominaisuuden muokkainta foorumin teeman tarkempaan mukauttamiseen.

SEO

XenForolla on myös integroitu SEO-toiminnallisuus. Tästä voi olla hyötyä yrityksille, jotka tarjoavat tukea foorumin kautta. Asiakkaat voivat löytää virallisia tietoja etsimällä ongelmaa. He löytävät ongelmansa yhtenä parhaista hakutuloksista, jotka on ratkaistu foorumin säieessä.

Licensing

Peruslisenssi sisältää yhden vuoden lipputuki. Yhtiöllä on saatavana useita päivityksiä. Näitä ovat XenForo-tuotemerkin poistaminen, sen asentaminen palvelimelle, mediagalleriasovellus, resurssienhallinta ja tehostettu haku.

XenForon isännöinti

XenForo toimii palvelimilla, joihin on asennettu PHP ja MySQL. Eli suurin osa LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) -palvelimista. Se antaa sille potentiaalisesti laajan asiakaskunnan. Asennus koostuu tiedostojen purkamisesta oikeaan hakemistoon ja selaamiseen web-pohjaiseen kokoonpanoon. Kaikki XenForo-määritykset tapahtuvat ohjauspaneelin kautta.

Mikä on XenForo?

Palkinto-ominaisuudellaan XenForo vaikuttaa sopivimmalta foorumin omistajille, jotka haluavat todella rakentaa yhteisön. Palkinnot palkitsevat usein ja hyödyllisiä panoksia. Tämä tekee ohjelmistosta hyödyllisen yrityksille, jotka käyttävät foorumeitaan tuen tarjoamiseen ja parantavat heidän virallista asiakaspalvelua. Se saattaa myös vedota pelifoorumeihin, koska siellä olevat käyttäjät ovat yleensä yhtä kilpailukykyisiä foorumeilla kuin pelissä.

haittoja

Haittapuoli on XenForon omistama luonne. Yhtiö kilpailee joidenkin erittäin suosittujen avoimen lähdekoodin vaihtoehtojen, kuten phpBB, kanssa. XenForo toteutetaan myös PHP: ssä, joka on erittäin suosittu avoimen lähdekoodin kieli. Teknisesti taitavammat keskustelupalveluntarjoajat saattavat haluta harkita ensin avoimen lähdekoodin foorumimoottoria, koska käyttäytymistä on mahdollista mukauttaa joutumatta maksamaan lisätoiminnoista. Toisaalta järjestelmänvalvojat, joille on painettu aikaa, saattavat ymmärtää, että patentoidun ratkaisun voi olla helpompi asentaa ja että sillä on paremmat tukivaihtoehdot kuin avoimen lähdekoodin ohjelmalla. Toisaalta yhteisön tuki avoimen lähdekoodin ohjelmille, mukaan lukien foorumit, voi olla yllättävän hyvä, koska kehittäjät osallistuvat usein.

Vaihtoehdot XenForolle

XenForolle on useita vaihtoehtoja. Kuten aiemmin mainittiin, phpBB on erittäin suosittu avoimen lähdekoodin foorumimoottori, samoin kuin MyBB. Toinen suosittu kaupallinen vaihtoehto on vBulletin. Jos pidät avoimen lähdekoodin ohjelmistoista etkä tarvitse paljon tukea, sinun kannattaa harkita yhtä ilmaisista vaihtoehdoista. Näillä ohjelmilla on myös valittavissa valtavia ekosysteemejä laajennuksia, jotka niiden avoin lähdekoodi mahdollistaa.

Bottom Line

XenForo on vakaa vaihtoehto foorumin ylläpitäjille, jotka tarvitsevat nopeaa toimintaansa ja haluavat rakentaa suuren yhteisön. Ainutlaatuisella palkitsemisominaisuudellaan se houkuttelee foorumeitaan haluavia tarjoamaan asiakastukea ja rakentamaan toveruutta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map