Paras WHMCS-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa WHMCS-hosting-palvelua

Jos olet web-hosting-jälleenmyyjä, WHMCS voi tehdä elämästäsi paljon helpompaa. Mutta kaikki hosting-palvelujen tarjoajat eivät ole oikein siihen. Tässä artikkelissa selitetään WHMCS ja suositellaan parhaita hosting-yrityksiä.


Jotkut jaetun hosting-jälleenmyyjätilit sisältävät WHMCS: n. Jos sitä ei sisälly toimitukseen, WHMCS voidaan asentaa myös käyttäjän kanssa, kun sinulla on VPS tai oma palvelin. WHMCS PHP 5.2: n tai uudemman asentamiseksi palvelimelle on oltava asennettuna MySQL-versio 4.1 tai uudempi ja ionCube..

Myöhemmin tässä artikkelissa annamme yksityiskohtaisen erittelyn jokaisesta suosittelemastamme isäntästä, mutta jos sinulla on kiirettä, tässä ovat WHMCS: n 5 parasta isäntää:

 1. A2-hosting
  – Upeita ominaisuuksia korkeamman tason jälleenmyyjäsuunnitelmissa, mukaan lukien eNom, WHM-ohjauspaneeli ja jopa 100 tiliä
 2. InMotion-hosting
 3. HostPapa
 4. HostGator
 5. GreenGeeks

Kuinka valitsimme parhaat WHMCS-majoittajat?

Tarkasteltuaan yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa, valitsimme isännät, jotka tarjoavat WHMCS: ää VPS: ssä tai erillisillä palvelimilla. Sitten valitsimme ne, jotka sallivat oikeat MySQL- ja ionCube-tekniset tiedot.

Viimeinkin ristiintarkassimme luetteloa yli miljoonan sanan aitojen asiakasarvostelujen tietokantamme kanssa WHMCS: n kymmenen parhaan isännän tunnistamiseksi..

Mikä on WHMCS-hosting

Jos aiot tulla hosting-jälleenmyyjäksi, on tärkeintä kuin koskaan saada oikea tukiasema. Tässä artikkelissa käsittelen WHMCS: ää ja selitän kuinka löytää oikea isäntä.

Vertaa WHMCS-hosting-palvelua

Mikä on WHMCS?

Verkkosivuston myynti on hieno tapa tukea olemassa olevaa yritystä tai perustaa uusi hanke, joka tarjoaa web-tilaa voittoa varten. Jälleenmyyjäliiketoimintasi kasvaessa on entistä vaikeampaa hallita kaikkea käsin, ja automaatiosta tulee oleellinen osa työtä.

WHMCS on työkalu, joka automatisoi elintärkeitä prosesseja ja yhdistää kaikki suoritettavat tehtävät.

Sitä voidaan käyttää myös muihin yrityksiin, joissa tarvitaan laskutusta ja tukea.

Mikä on jälleenmyyjän hosting?

Selvitämme lyhyesti, mikä jälleenmyyjän isäntä on, ennen kuin tutkimme yhtä suosituimmista jälleenmyyjätilien hallintatyökaluista.

Tapoja luoda jälleenmyyjä-hosting-yritys

Jos henkilö haluaa luoda hosting-yritystä, hänellä on muutama vaihtoehto. Yksi on investoida (yleensä melko kalliisiin) laitteistoihin luodakseen palvelinverkon, joka riittää tukemaan verkkosivustoja ja tietoja, jotka liittyvät kaikkiin heidän hosting-asiakkaisiin.

Toinen paljon taloudellisempi tapa päästä isäntäteollisuuteen on jälleenmyyjämallin kautta. Sen sijaan, että hankkisit omia isännöintilaitteita, vuokraat lähinnä toisen yrityksen infrastruktuurin ja myydät sen sitten edelleen omille asiakkaillesi.

Jälleenmyyjän isännöintiyrityksen edut

Jälleenmyyjän isäntämalli tarjoaa siksi monia etuja taitavalle digitaaliselle yrittäjälle. Se on luonnollisesti sopiva myös web-kehittäjille, jotka tarvitsevat kätevän paikan asiakassivustojen isännöimiseen jatkuvaan pääsyyn, ylläpitoon ja ylläpitoon tulevaisuudessa.

 • Yrittäjien tulot
 • Parempi hallinta ja joustavuus web-kehittäjille
 • Ei suuria asennuskustannuksia
 • Kyky keskittyä asiakaspalveluun
 • Brändäysmahdollisuudet.

WHMCS: n historia

WHMCS-historia

WHMCS-historia Whoishostingthis.com-sivuston kautta

WHMCS julkaistiin vuonna 2005 auttamaan jälleenmyyjiä virtaviivaistamaan ylläpidon hallintotehtäviä. Sovelluksen on kehittänyt sama tiimi, joka valmistaa cPanel- ja Web Hosting Manager (WHM) -työkaluja, jotka monet jälleenmyyjät tuntevat ennen jälleenmyyntiyrityksen aloittamista.

Mitä WHMCS tarkoittaa??

WHMCS tarkoittaa Web Host Managerin täydellistä ratkaisua, vaikka et melkein koskaan näe sitä mainittavan tässä otsikossa, koska lyhennettä käytetään suurimman osan ajasta.

Sen nimi heijastaa sitä tosiasiaa, että se on alun perin suunniteltu käytettäväksi WHM: n ja cPanelin kanssa, vaikka tämä vaatimus on nyt poistettu ja se toimii useiden ohjauspaneelien ja palveluiden kanssa.

WHMCS-toiminnot

WHMCS-toiminnot

WHMCS-toiminnot Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Aluksi WHMCS yhdisti kaksi toimintoa: laskutuksen ja teknisen tuen web-isännöinnille.

Nyt WHMCS tukee monia toimialoja sekä isännöintiä ja tarjoaa täyden asiakashallinnan. Sen painopiste on edelleen hallinnon ylläpidossa, ja sinne löydät suurimman osan sen toiminnallisuudesta.

 1. Ohjauspaneelin toiminnot
 2. Maksujen hyväksyminen
 3. Asiakaslaskujen ja arvioiden generointi
 4. Asiakastilin perustaminen ja jäädyttäminen
 5. Suorittaa asiakastukea ja sosiaalisen median toimintoja.

Ohjauspaneelin toiminnot

Käyttäjät voivat yhdistää WHMCS: n isäntäohjauspaneeliin, mukaan lukien WHM, cPanel, Plesk, XPanel ja Helm, heidän VPS: nsä ja muut hosting-liiketoiminnan kannalta välttämättömät palvelut.

Maksujen hyväksyminen

He voivat myös suorittaa maksuja huimaavan määrän yhdyskäytäviä; PayPal, 2Checkout, Google, Amazon, Skrill, PayPoint, Nochex ja muut tunnetut tuotemerkit ovat tuettuja, samoin kuin monet pienet palveluntarjoajat – ja pankkisiirtomaksut.

Arvioiden ja laskujen luominen

WHMCS tuottaa arvioita ja laskuja useissa valuutoissa ja antaa sinun laskuttaa kertaluonteisesti tai toistuvasti. Voit kerätä mitä tahansa tietotyyppejä räätälöityjen kenttien avulla ja luoda tarjouksia ja kuponkikoodeja sekä antaa käyttäjien lisätä tuotteita ostoskoriin ennen tarkistamista.

Tilin määritys ja jäädyttäminen

Kun käyttäjä maksaa, WHMCS käynnistää tilin määrittämisen ja voi keskeyttää tilit, jos maksua ei vastaanoteta. Siinä on myös muodikas suhteellinen toiminto, joka synkronoi kaikkien laskutuspäivät.

WHMCS integroituu myös moniin palveluihin ja web-hosting-lisäosiin, joten jälleenmyyjät voivat käyttää sitä lisätoimintojen lisäämiseen isännöintisuunnitelmien päälle. Voit esimerkiksi myydä SSL-varmenteita, verkkotunnuksia ja pilvipalvelupalveluita.

Tuki ja sosiaalisen median toiminnot

Tuen kannalta WHMCS käsittelee ilmoituksesi, sosiaalisen median syötteet, tietokanta ja lippujärjestelmä. Tukipalvelualue on yllättävän hyvä, kun otetaan huomioon, että se ei ole työkalun pääpaino.

Erot WHMCS: n, WHM: n ja cPanelin välillä

Aloittelijat sekoittavat usein WHMCS: n ja WHM: n (WebHost Manager), cPanelin ja muiden vastaavien ohjelmien väliset erot.

Tässä on joitain tärkeimmistä eroista ohjelmistovaihtoehtojen välillä:

SoftwareWHMCSWHMcPanel
TyyppiLaskutusohjelmistoMaster Control -ohjelmistoLoppukäyttäjän ohjauspaneeli
käyttäjäWeb-hosting-jälleenmyyjäWeb-hosting-jälleenmyyjäLoppukäyttäjä / asiakas
ToimiaHallitsee laskutus- ja tukitoimintojaSuorittaa hallinnollisia tehtäviä tilien ylläpitämiseksi palvelimellaAsiakasrajapinta oman isäntätilin hallintaan

Räätälöinti

WHMCS on suunniteltu teemalla niin, että se sekoittuu muuhun yrityssivustoosi. Voit ladata malleja muuttaaksesi ulkoasua ja ominaisuuksia, ja poistaa ominaisuuksia, joita et aio käyttää.

Jos haluat integroida WHMCS: n täysin verkkosivustoosi, on mahdollista sovittaa sekä ulkoasu että toiminnallisuus. CSS-säädöksistä sovellusliittymään kaikki vaihtoehdot ovat avoinna, mikäli sinulla on taitoja koodin muokkaamiseen.

Lisäosien käyttö

Siellä on myös laajennusjärjestelmä. Moduulit voidaan asentaa laajentamaan mitä WHMCS voi tehdä. Kehittäjät voivat luoda omia moduuleja ja auttaa heitä kasvavaan kirjastoon. WHMCS integroituu yli 150 erilaiseen palveluun näiden moduulien kautta, joten on ehdottomasti oltava yhdistelmä, joka sopii tapaan, jolla myyt web-hosting-palveluita.

hinnoittelu

WHMCS: n käyttö edellyttää lisenssin maksamista. Tähän on kolme tapaa:

 1. Osta tilauksesi, joten vuokraat WHMCS: ää niin kauan kuin tarvitset
 2. Osta se suoraan
 3. Osta lisenssi web-palveluntarjoajalta.

Kaikissa vaihtoehdoissa on toissijainen avain, jota voidaan käyttää testauspalvelimelle, joka mahdollistaa käytännössä suoran ja vaiheittaisen kopion suorittamisen.

Käynnissä olevat päivitykset

Huomaa, että ohjelmiston ostaminen ei oikeuta jatkuvaan päivitykseen, josta peritään lisämaksu. Sinun on myös maksettava ylimääräistä, kun poistat sivun alaosassa olevan Powered by WHMCS -linkin. tämä on välttämätöntä, jos haluat sekoittaa WHMCS: n kokonaan verkkosivustomallisi kanssa.

WHMCS-järjestelmävaatimukset

WHMCS-järjestelmävaatimukset

WHMCS-järjestelmävaatimukset Whoishostingthis.com-sivuston kautta

WHMCS 7.0: n ja uudemman ajamiseen on olemassa joukko järjestelmän vähimmäisvaatimuksia:

 • PHP-versio 5.6.0
 • PHP-muistin raja: 64 Mt
 • PHP-tietokannan laajennus: SAN
 • PHP-laajennukset: Curl with SSL, GD2 Image Library, JSON-tuki, XML
 • MySQL-versio: 5.2.0
 • Ioncube-kuormaajat: 6.0.2 tai uudempi

WHMCS voidaan asentaa useimpiin web-hosting-paketteihin, vaikka tarvitset tietysti vähintään jälleenmyyjätilin. Useimmille asiakkaille virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) on järkevä, koska on vaikea eristää asiakkaidesi sivustoja muista jaetun palvelimen sivustoista..

WHMCS voi toimia Linux- tai Windows-palvelimilla, joiden PHP-versio on 5.2 tai uudempi. Tarvitset MySQL-version 5.2.0 tai uudemman, sekä ionCube-kuormaajat asennettuna ja määritettyinä.

WHMCS ja WordPress

WHMCS ja WordPress

WHMCS ja WordPress Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Aikaisemmin, jos halusit hyödyntää WHMCS: tä automatisoidaksesi jälleenmyyjäliiketoimintaasi, mutta myös käyttää WordPressiä isäntäsivustoalustana, integrointi voi olla taistelu.

Maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä on kätevä tapa rakentaa kauniita, toimivia verkkosivustoja. WordPress on useimpiin tarkoituksiin hyvin koodattu perusta, jolle sivusto voidaan rakentaa.

Mahdolliset WordPress-ongelmat

WHMCS eroaa kuitenkin hiukan useimmista toiminnallisista alustoista. Se on suunniteltu hallitsemaan jälleenmyyjä-asiakastilejäsi automatisoidulla, riippumattomalla tavalla. Sitä ei ole rakennettu nimenomaan integroitavaksi WordPressiin, ja sen seurauksena se voi viedä hieman ylimääräistä vaivaa saavuttaaksesi sujuvan integroinnin, jota haluat ja tarvitset.

WordPress-toiminnallisuus

Plugins, kuten WHMPress voi auttaa korvaamaan WHMCS: n ja WordPressin välinen teknologinen kuilu. WHMPress auttaa parantamaan sivustosi suorituskykyä välimuistiin tallentamalla tietoja, kuten suunnitelmasi hinnasto. Se auttaa myös julkaisemaan suunnitelmatietoja, hinnastoja, tilauslinkkejä ja painikkeita.

WHMCS-ystävälliset teemat

Lisäksi on saatavilla useita teemoja, jotka koodataan erityisesti integroitavaksi WHMCS: ään. Teemakehittäjät luopuvat kuitenkin usein kapeista teemaprojekteista, kuten WHMCS / WordPress-integroinnista, joten on tärkeää lukea päivitetyt arvostelut tällaisista teemoista ennen niiden asentamista live-sivustoon ja toivoa parasta.

Ihannetapauksessa sinun tulisi perustaa kaksoiskappale testisivustolle paikallisessa WordPress-asennuksessa ja selvittää kaikki kokoonpanon yksityiskohdat ennen siirtämistä reaaliaikaiseen verkkotunnukseen. Tämä auttaa minimoimaan konfliktit ja ongelmat.

Kolme suosituinta majoittajaani

WHMCS top3-majoittajat

WHMCS-suosituimmat isännät Whoishostingthis.com-sivuston kautta

InMotion-hosting

WHMCS-ystävällisistä hosting-yrityksistämme pidämme erityisesti InMotion-hosting. InMotion on monipuolinen isännöintipalvelun tarjoaja erinomainen valinta jälleenmyyjille. Sen kolmen jälleenmyyjäsuunnitelman hinnat ovat kilpailukykyisiä ja niillä on rajoittamaton sähköpostitili.

Voit myös nauttia ympäri vuorokauden tapahtuvasta asiakastuesta ja valitsemista Linux- tai Windows-palvelimista. Ylimmässä jälleenmyyjäpaketissa on 260 Gt levytilaa ja 6 TB tallennustilaa.

Inmotion hosting WHMCS

Inmotion hosting WHMCS kautta Whoishostingthis.com

A2-hosting

Jos tarvitset tarkemmin hallintaa suunnitelmasi ominaisuuksia, A2-hosting on vakaa valinta.

Tarjoamalla neljä suunnitelmaa sekä Linux- että Windows-pohjaisille suunnitelmille, A2 antaa jälleenmyyjälle paremman hallinnan tärkeimpien ominaisuuksien, kuten kaistanleveyden ja tallennustilan, suhteen. Kolme parasta tasoa tarjoaa ilmaisen pääsyn WHMCS: ään. Yläsuunnitelmat sisältävät jopa 200 Gt tallennustilaa ja 2000 Gt siirtoraja tuen päälle jopa 100 tilille.

Joillakin tileillä on myös ilmainen eNom-jälleenmyyjätili, ilmainen SSL & SSD ja pääsy WHM-ohjauspaneeliin.

a2 WHMCS: n isäntä

A2 WHMCS-palvelun ylläpito Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Isäntäpapa

Kolmas valintamme on Isäntäpapa. Heidän jälleenmyyjäpakettiensa mukana on WHMCS ja WHM-ohjauspaneelin tuki.

Ylimmässä paketissa on jopa 1,4 TB: n kaistaleveys ja 200 Gt: n tallennustila. Kaikki jälleenmyyjäpaketit tukevat rajatonta määrää verkkosivustoja ja sähköpostiosoitteita, 24-7 -tukea ja 99,9%: n takuuaikaa.

Ne tarjoavat myös valkoisten tarrojen nimipalvelimia, joiden avulla voit rakentaa oman tuotemerkin.

Hostpapa isännöi WHMCS: tä

Hostpapa-ylläpito WHMCS: n kautta Whoishostingthis.com-sivustolla

Muistuttaa

WHMCS-yhteensopivan isäntäyrityksen valitseminen ei ole paljon erilainen kuin minkä tahansa jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajan valitseminen.

Tutki olemassa olevia toimittajia huolellisesti, erityisesti jälleenmyyjäominaisuuksien suhteen. Vertaa näitä ominaisuuksia omiin tavoitteisiisi ja suunnitelmiisi uudelle jälleenmyyjäliiketoiminnallesi.

Kun sinulla on valintaluettelo, kavenna sitä yrityksen tukemalla ja integroimalla WHMCS: ää. Olemme pyöristäneet ensisijaisen palveluntarjoajien ryhmän, joka tarjoaa myös WHMCS-jälleenmyyjätileille täällä.

Haluat harkita:

 • Kuinka monta asiakasta uskot kohtuudella houkuttelevani lyhyessä ajassa
 • Mitä hintapisteitä haluat tarjota asiakkaillesi
 • Budjettisi ja siitä johtuvat voittomarginaalit
 • Isäntäyrityksen integrointi ja tuki WHMCS: lle
 • Isäntäyrityksen sitoutuminen WHMCS: ään.

Muut ohjauspaneelien ominaisuudet

 • ISPConfig
 • Kloxo
 • Webmin
 • Plesk
 • cPanel
 • vDeck
 • ClientExec

WHMCS Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on WHMCS?

  WHMCS tarkoittaa Web Host Manager -ratkaisua. Se on jälleenmyyjien isännöintiin luotu laskutus-, tuki- ja asiakashallintatyökalu, jonka on kehittänyt vuonna 2005 sama tiimi, joka vastaa cPanelista ja WHM: stä (Web Hosting Manager). Vaikka se oli suunniteltu pääasiassa jälleenmyyjien isännöintiin, se on kehittynyt tukemaan asiakashallintaa myös muilla toimialoilla.

 • Mitä WHMCS tekee??

  WHMCS: ää voidaan käyttää itsenäisenä asiakasportaalina tai integroida verkkosivustoosi. Asiakkaat voivat kirjautua sisään portaaliin kirjautuakseen isännöintiin, hallita tiliään, suorittaa maksuja ja pyytää tukea.

  WHMCS: n avulla voit määrittää toistuvat maksut ja keskeyttää palvelun automaattisen suorittamisen, jos maksua ei vastaanoteta. Siinä on myös asiakaspalvelutyökalu, jota voidaan käyttää tietokannan ja tukilippujen hallintaan. Lisäksi ominaisuuksia voi laajentaa laajennuksilla.

 • Mitä maksuyhdyskäytäviä WHMCS tukee?

  WHMCS tukee yli 50 erilaista yhdyskäytävää, mukaan lukien Paypal, Amazon SimplePay, Authorize.net, 2Checkout, TrustCommerce ja monet muut. Saatavana on myös moduuleja, joilla lisätään muita maksuyhdyskäytäviä, kuten Stripe.

 • Voivatko asiakkaat ostaa muita asioita isännöinnin lisäksi WHMCS: n kautta?

  Kyllä, WHMCS tukee yli 20 verkkotunnuksen rekisteröijää, mukaan lukien NameCheap, ResellerClub, PlanetDomain ja muut. Voit tarjota asiakkaillesi SSL-varmenteita Enomilta, ResellerClubilta ja GlobalSignilta. Asiakkaasi voivat rekisteröidä, siirtää ja uusia verkkotunnuksiaan sekä muuttaa nimipalvelimia, päivittää WHOIS-tietoja, lukita tai avata verkkotunnuksia ja paljon muuta.

 • Pitääkö minun käyttää cPanelia WHMCS: n kanssa??

  Vaikka WHMCS suunniteltiin ensin käytettäväksi cPanelin kanssa, se on laajentunut tukemaan monia muita suosittuja isäntäohjauspaneeleja, kuten Plesk.

 • Voitko mukauttaa WHMCS-asiakasportaalin ulkoasua?

  Kyllä, voit mukauttaa ulkoasun ja merkityksen täysin tuotemerkkisi mukaan. Voit ladata erilaisia ​​malleja tai voit luoda omia. Monet kolmansien osapuolien sivustot myyvät premium-malleja WHMCS: lle. Joudut kuitenkin maksamaan hiukan korkeamman lisenssimaksun, jotta pääset eroon “powered by WHMCS” -linkistä.

  Lisäksi WHMCS: llä on sovellusliittymä ja toimintakoukut, jotta voit toimia koodin kanssa automaatiota varten. Kehittäjät voivat luoda omia laajennuksia.

 • Millaisia ​​laajennuksia on saatavana WHMCS: n ominaisuuksien laajentamiseksi?

  WHMCS tukee useiden kehittäjien satojen laajennusten kirjastoa. Ne lisäävät valtavasti erilaisia ​​toimintoja. Jotkut suosituimmista lisäosista lisäävät alv-verovaihtoehtoja EU: n laskuihin, antavat asiakkaille mahdollisuuden kirjautua ilmaisiin kokeiluihin tai integroida automaattisesti Google Analytics -seuranta- tai sosiaalisen median tilit.

 • Onko WHMCS ilmainen?

  Ei. WHMCS: n käyttö edellyttää lisenssiä. Voit maksaa kertaluonteisen maksun ohjelmiston lataamisesta, mutta tuki ja ohjelmistopäivitykset ovat vain rajoitetun ajan. Voit maksaa tukea ja päivityksiä jatkaa vuosittain. Toinen vaihtoehto on maksaa tilaus, joka sisältää tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset.

 • Mitkä ovat WHMCS-palvelimen vaatimukset?

  WHMCS-ohjelmisto voidaan asentaa useimpiin palvelimiin, jotka täyttävät vähimmäisvaatimukset, mutta jälleenmyyjän hosting-tili on tarpeen. VPS (virtuaalinen yksityinen palvelin) isäntätili helpottaa asiakkaan isäntätilien eristämistä kuin jaetun palvelimen käyttäminen.

 • Voidaanko WHMCS: ää käyttää isännöinnin lisäksi muilla aloilla??

  Joo. Voit käyttää WHMCS: ää myös muiden tuotteiden myyntiin. Mukana WHMCS tarjoaa varastonhallintaa, tuotevaihtoehtoja ja mukautettuja kenttiä sekä lataa jakelua, jotta voit myydä ohjelmistoja, e-kirjoja ja muita digitaalisia tuotteita. Lisäksi on saatavana laajennuksia, jotka laajentavat toimintoja muiden tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

 • Mitä laskutusjaksoja voin tarjota asiakkailleni WHMCS: n kanssa?

  Voit asettaa kertaluonteisen laskutuksen sekä kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain, vuosittain ja kahden vuoden välein (joka toinen vuosi) laskutusjaksot. Voit myös arvioida asiakkaan laskun osittain jaksoissa.

 • Mitä asiakkaat voivat tehdä asiakasportaalialueella?

  Asiakkaat voivat kirjautua sisään päivittääkseen henkilökohtaisia ​​tietojaan, vaihtaakseen salasanansa, tarkastellaksesi tilauksiaan ja maksuaikahistoriaansa, ostaa päivityksiä, pyytää peruuttamista ja hallita verkkotunnuksia.

 • Aikooko WHMCS automatisoida isännöinnin jälleenmyynnin?

  Kyllä, WHMCS tarjoaa täydellisen automatisoinnin aikaa vieville tehtäville, kuten isäntätilien luominen oston yhteydessä, tilin jäädyttäminen tai lisämaksut viivästyneistä maksuista, asiakassalasanan palautus, tietokannan varmuuskopiot asiakkaillesi, verkkotunnuksen rekisteröinti ja uusiminen ja paljon muuta.

 • Kuinka WHMCS vertaa Blestaan?

  Sekä Blesta että WHMCS ovat erittäin suosittuja jälleenmyyjien hallintatyökaluja, joissa jokaisella on useita puolustajia.

  Blesta on tunnustettu olevan suoraviivaisempi ja verrattain rajoitetulla toiminnallisuudella, koska siinä ei ole kaikkia WHMCS-laajennuksia. Blestan koodia voidaan kuitenkin muokata tukemaan mitä tahansa tarvitsemiasi toimintoja, ja sillä on hyvin dokumentoitu sovellusliittymä kehittäjille.

 • Kuinka WHMCS vertaa HostBilliin?

  HostBill on toinen suosittu asiakashallinta-, tuki- ja laskutusohjelmistosovellus jälleenmyyjien isännöintiin. Päinvastoin kuin WHMCS: n yksittäinen tilauslomake, se sisältää asiakkaillesi monia tilauslomakemalleja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map