Paras VB.NET-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa VB.NET- ja C # -majoituksia

.NET-kehys on Microsoftin kehitysympäristö dynaamisten Web-sovellusten luomiseksi IIS-palvelimelle. VB.NET: ää voidaan käyttää minkä tahansa määrän kielillä. Yksi suosituimmista on C # – esinekeskeinen kieli, joka tuli C-perheestä.


Koska C # on niin suosittu, useimmat Windows-koneet tarjoavat sen. Mutta on parasta saada isäntä, joka sisältää myös kehitystyökaluja, kuten versionhallinnan ja virheiden seurannan.

Annamme yksityiskohtaisen erittelyn jokaisesta isäntästä myöhemmin tässä artikkelissa. Jos kiire kuitenkin, tässä on VB.NET: n ja C #: n viisi parasta isäntää:

 1. A2-hosting
 2. Hyvä isä
 3. Nestemäinen verkko
 4. InterServer
 5. Hostwinds

Kuinka valitsimme parhaat VB.NET- ja C # -majoittajat?

Yli 1500 web-hosting-suunnitelman tietokannasta valittiin ne, jotka tarjoavat Windows-isännöinnin .NET-, C #- ja muiden kehitystyökalujen avulla. Sitten me sijoittelimme heidät tuhansien todellisten käyttäjäarvosteluidemme perusteella löytääkseen parhaan VB.NET- ja C # -isällön.

Mikä on VB.NET? Mikä on C #?

Visual Basic .NET ja C #, jotka ovat nyt osa .NET-ympäristöä, ovat kaksi Microsoftin lippulaivaohjelmointikieltä. Niitä voidaan käyttää interaktiivisten verkkosivustojen ja monenlaisten sovellusten luomiseen käytettäväksi sekä verkossa että sen ulkopuolella.

Mikä on .NET-kehys?

Yksinkertaisesti sanottuna .NET-kehys on Microsoftin ohjelmistokehitysalusta. Windows-pohjaisilla alustoilla toimiva .NET-kehys tarjoaa työkaluja ja kirjastoja, joita kehittäjien on rakennettava sovelluksia ja palveluita helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Voit esimerkiksi ottaa käyttöön Windows Communication Foundation (WCF) -palvelun, joka helpottaa sovellusten välistä viestintää siinä tapauksessa, että haluat käyttää enemmän kuin HTTP: tä perinteisten verkkopalveluidesi kanssa.

VB.NET? C #? Mitä eroa?

Vaikka C # ja Visual Basic .NET (VB.NET) ovat kahta ensisijaista kieltä, joita käytetään .NET-kehyksen avulla rakennetuissa sovelluksissa, näiden kahden välillä on joitain ratkaisevia eroja (vaikka suuret liittyvätkin syntaksiin, kun aukko sulkee enemmän ja enemmän jokaisesta päivästä).

Nämä .NET-kielet ovat toiminnaltaan samanlaisia, mutta eroavat toisistaan ​​merkittävästi. Usein oletetaan (väärin), että C # .NET: n ominaisuudet ylittävät Visual Basicin ominaisuudet, mutta tosiasia on, että molemmat kielet kykenevät luomaan tehokkaan sisällön ja sovelluksia.

Tietoja Visual Basic .NET (VB.NET)

Vuonna 2002 julkaistu VB.NET (johon 1960-luvun BASIC-ohjelmointikieli vaikuttaa voimakkaasti) on alkuperäisen Visual Basic -kielen seuraaja.

Se on oliokeskeinen, voimakkaasti tyypillinen ohjelmointikieli, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa sovelluksia Windows-ympäristöihin.

Visuaalisten perusteiden kuvakaappaus

Visual Basic .NET: n edut

Visual Basic .NET (perustuu kokonaan Visual Basic -kielen nykyiseen versioon, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1991) on suunniteltu helppokäyttöiseksi.

VB.NET käyttää komponenttien yhdistelmää (vedä ja pudota -ympäristössä manipuloituja visuaalisia objekteja) ja käsikoodausta luomaan kaiken yksinkertaisista graafisista käyttöliittymäsovelluksista (GUI) yksinkertaisiin sovelluksiin, ActiveX-ohjaimiin tai tietokannan hallintajärjestelmien rajapintoihin..

Ajan myötä näet vähemmän ja vähemmän PERUSTA liittyviä vaikutteita ja lähentymistä kohti C #: tä (ja muita nykyaikaisempia ohjelmointikieliä)..

Tietoa henkilöstä C #

Kuten nimensä päättelee, C # perustuu C-ohjelmointikieleen, jonka Dennis Ritchie on kehittänyt Bell Labsissa (tai AT&T) 1970-luvulla.

C # (julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2001) on enemmän koodisuuntautuneita ja sitä voidaan käyttää luomaan tehokkaita sovelluksia, joiden resurssien säästö on mahdollisimman suuri.

C-terävä-kieli

Kun VB.NET: ää käytetään yleensä suurten sovellusten rakentamiseen online-areenalla, C # .NET on arvokas web-kehittäjille, joiden on valvottava koodiaan ja hienosäädettävä sovelluksiaan ja sivustojaan..

C #: n ominaisuudet

C # on erittäin ilmeikäs, yleiskäyttöinen, olio-ohjelmointikieli.

Jos sinulla on kokemusta C-, C ++- tai Java-ohjelmista, löydät C # erittäin tutun.

Lyhyesti sanottuna C #: n syntaksi yksinkertaistaa C ++: n monimutkaisuutta ja tarjoaa samalla tehokkaita ominaisuuksia, kuten:

 • Nollable arvotyypit
 • laskentatulosten
 • Delegaatit, jotka mahdollistavat tyyppiturvallisten tapahtumailmoitusten
 • Lambda-lausekkeet (tai nimettömät funktiot, jotka voidaan siirtää argumentteina tai palauttaa funktiokutsuista)
 • Suora pääsy muistiin

C #: n edut

Koska C # tukee yleisiä menetelmiä ja tyyppejä, saat paremman tyyppiturvallisuuden ja paremman suorituskyvyn.

Esimerkiksi LINQ (Language-Integrated Query) -lausekkeet tarkoittavat, että voimakkaasti kirjoitettu kysely on ensiluokkainen kielirakenne (toisin kuin perinteisemmin käytetty menetelmä, jossa yksinkertaisia ​​merkkijonokyselyjä tietojen suhteen ei tarkistettu tyyppiin liittyvien kysymysten suhteen)..

Hauska seikka: Nimi, C #, sisältää puntamerkin, jota voidaan pitää ligaattina, jossa on neljä plusmerkkiä kaksikerroksisessa ruudukossa..

Tämä kunnioittaa sitä tosiasiaa, että C # on tietyllä tavalla C ++: n lisäys, toinen yleisesti käytetty ohjelmointikieli.

Mitä kieltä minun pitäisi käyttää?

Vaikka C #: n ja VB.NET: n välillä on varmasti teknisiä eroja, valitsemasi ratkaisu todennäköisesti johtaa käytettävissäsi olevaan resurssiin.

Kuulet yleisesti kehittäjien sanovan esimerkiksi “Voi, käytän C #: tä, koska tulin C-taustalta” tai “Käytän VB.NET: ää, koska minulla on Visual Basic / Basic-tausta”.

Kahden kielen toimintatapoissa on varmasti eroja, mutta on harvoja tapauksia, joissa joudut kohtaamaan niin typerää, kun on päätettävä, mikä kieli sopii parhaiten.

Nämä kaksi kieltä ovat syntaktisesti erilaisia, mutta yleisesti ottaen C #: n ja VB.NET: n välillä (ja päinvastoin) on 1: 1 vastaavuus..

asp-net

Mihin ASP.NET tulee??

ASP.NET on verkkokehitysmalli, joka sisältää palvelut, joita tarvitset Web-sovellusten rakentamiseen työskennellessäsi .NET-kehyksen kanssa.

Tämän mallin avulla voit koodata .NET-sovelluksesi millä tahansa .NET-yhteensopivalla kielellä, mukaan lukien VB.NET ja C #.

ASP.NET-malli koostuu kolmesta kehyksestä verkkosovellusten luomiseen:

 1. ASP.NET-web-lomakkeet
 2. ASP.NET MVC
 3. ASP.NET-verkkosivut

Mikä sinun pitäisi valita?

Valitsemasi vaihtoehto riippuu yleisöstä ja sovellustyypistä.

Yleisesti ottaen ASP.NET Web Forms on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kiinnostuneita nopeasta sovelluskehityksestä.

ASP.NET MVC on suunnattu kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita erottamaan verkkosovelluksen liiketoimintalogiikan kerros esityskerroksesta (ja seuraavia malleja ja periaatteita, kuten testilähtöinen kehitys, huolenaiheiden erottaminen, valvonnan kääntäminen tai riippuvuuden lisääminen).

Ja lopuksi, ASP.NET-verkkosivut on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät yksinkertaistettua web-kehitystä a la PHP.

Huomaa kuitenkin, että nämä kolme kehystä eivät ole 100% riippumattomia, joten yhden valitseminen ei sulje automaattisesti pois myös toisen valitsemista.

visuaalinen studio

Visual Studio

Kun työskentelet VB.NET: n ja C #: n kanssa, käytät todennäköisesti Visual Studioa, Microsoftin integroitua kehitysympäristöä (IDE)..

visuaalisen studion kuvakaappaus

Mikä on Visual Studio?

Visual Studio on täysin varustettu IDE, jonka avulla voit kehittää sovelluksia helposti mihin tahansa Windows-ympäristöön.

Saat koodinmuokkaustoiminnot, integroidun virheenkorjaimen, koodiprofiilin, lomakkeiden suunnittelun (hyödyllinen GUI-sovelluksia rakennettaessa) sekä web-, luokka- ja tietokantakaavioiden suunnittelijoiden.

Visual Studio on laajennettava IDE, joten voit lisätä laajennuksia, jotka parantavat toiminnallisuutta melkein kaikilla tasoilla.

Voit lisätä esimerkiksi käyttämäsi versionhallintajärjestelmän (kuten Subversion tai Git) tuen tai uusia työkalusarjoja, kuten visuaalisia suunnittelijoita..

C #: n ja VB.NET: n tuen lisäksi Visual Studio tukee 36 eri ohjelmointikieltä, joten todennäköisesti löydät tukea kaikille tarpeillesi tällä IDE: llä.

Visual Studion hankkiminen

Visual Studio on oma tuote (on olemassa kolme erilaista versiota, joissa jokaisessa on erilaisia ​​ominaisuuksia eri hinnoissa), joita voit ostaa, vaikka voit käyttää yhteisöpainosta ilmaiseksi.

Yhteisön painos ei sisällä Visual Studio Expressin (jota Microsoft käytti kokeiluna) entisten versioiden rajoituksia.

Visual Studio -koodi

Vuonna 2015 Microsoft julkaisi Visual Studio -koodin, avoimen lähdekoodin, laajennettavan lähdekoodieditorin. Tämä ei ole vaihtoehto maksetusta Visual Studio -tuotteesta.

Miksi tarvitset .NET-hosting-palvelua

Koska .NET-kehys ja kaikki siihen liittyvät komponentit ovat omistettuja Microsoft-tuotteita, tarvitset web-hosting-suunnitelmaa, joka tarjoaa Windows-ympäristön (tai jos olet valinnut VPS-suunnitelman tai erillisen palvelimen, mahdollisuuden asentaa Windows).

Pohjimmiltaan haluat, mitä Web-palvelimet kutsuvat “ASP.NET-hosting”.

Niille, jotka valitsevat Windows-ympäristön Web-palvelimelleen ja isäntään, Microsoftin ASP.NET-ympäristö on tehokas työkalu sekä ammattimaisten, kiinnostavien verkkosivustojen että Web-pohjaisten sovellusten luomiseen..

Suunnittele mukautettu ohjelmointi?

Ja jos kehität omia .NET-sovelluksia / ASP.NET-sovelluksia tai teet jotain omaa mukautettua ohjelmointia ASP.NET-ympäristössä, haluat todennäköisesti valita isäntä, joka tukee kahta Microsoftin tärkeintä kieltä: Visual Basic .NET (tunnetaan myös nimellä VB.NET) ja C #.

C #: n pitäisi olla oletus, jos työskentelet Windows-alustalla, mutta ota yhteyttä isäntääsi vain ollaksesi varma).

Windows-hosting voi olla kalliimpaa

Sekä C # .NET- että VB.NET -tuki vaatii Windows-käyttöjärjestelmän, joten tarvitset Windows-hosting-paketin hyödyntääksesi niiden ominaisuuksia (kuten olemme jo todenneet).

Windows-isäntä on yleensä hieman kalliimpi kuin vastaava Linux-pohjainen isäntä, joten sinun kannattaa budjetoida vastaavasti.

Tarvitsetko lisensointia?

Isäntäsi voi myös sisällyttää ASP.NET-sovellusten ja komponenttien alkuperäisen tuen osana isäntäpakettia, mutta olet todennäköisesti vastuussa uusien VB.NET- tai C # -versioiden käyttämiseen tarvittavien lisenssien ostamisesta ja lataamisesta..

Jos käytät Visual Studiota, saatat tarvita lisälisenssin tämän paketin suorittamiseksi palvelimellasi nopeaa koodausta ja virheenkorjausta varten.

Mitä sanoi, mitkä ovat joitain tarkempia kohteita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon etsiessään hosting-suunnitelmaa?

Lue lisätietoja.

Resurssien kohdentaminen

On monia verkkoisäntäjä, jotka tarjoavat ASP.NET-hosting-palveluita jaetulla tasolla, joten jos olet vasta aloittamassa tai budjetti on hyvin rajallinen, tämä saattaa olla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto..

Lue kuitenkin huolellisesti verkkoisäntäsi tarjoamat palvelusehdot, varsinkin jos valitset sen pohjalta suunnitelman, joka tarjoaa muun muassa rajaton kaistanleveys ja levytila.

Yleensä tämä tarkoittaa, että ei ole nivellettyä rajaa, ei sitä, että käytettäväksi tarkoitettuja resursseja on rajoittamattomasti.

Tämä on huolenaihe, koska .NET-kehys ja työkalut, joita tarvitset rakentamasi hallitsemiseksi, voivat viedä kohtuullisen määrän tallennustilaa.

Lisäksi lähettämäsi verkkosovelluksen tai verkkosivuston tyypistä riippuen verkko-isäntä saattaa pitää tuotteitasi sopivimpana korkeammalle palvelutasolle, kuten VPS-hosting tai oma palvelin.

Pitäisikö sinun valita VPS tai Dedicated Server?

Jos kuitenkin päätät valita VPS-suunnitelman tai erillisen palvelimen, sinun on tehtävä päätökset ostettavasta – sinun on määriteltävä selvästi, mitä resursseja tarvitset verkkosivustollesi (varsinkin jos ostat isäntä enemmän perinteinen palveluntarjoaja, kuten GoDaddy, BlueHost tai InMotion, koska rajoituksiinne vaikuttaa web-isännän fyysinen infrastruktuuri).

Ominaisuus / Aspect
GoDaddyBlueHostInMotion
Kustannus Alkaa 2,99 dollaristaAlkaa 3,95 dollaristaAlkaa 5,99 dollarista
TukiJoo; 24/7Kyllä, 24/7Kyllä, 24/7
Käyttöaste99,9% takuu99,99 takuu99,97 takuu
VPS? JooJooJoo
Pilvipohjaiset?EiJooEi
Lisäominaisuudetilmainen verkkotunnus w / vuosisuunnitelmarajoittamaton levytilarajoittamaton sähköposti

Pilvipohjainen isännöinti on myös vaihtoehto

Yksi tapa kiertää tätä tarvetta tunnistaa resurssitarpeet ennen kuin todella tiedät, millainen liikennettasosi on, on valita pilvipohjainen isännöintisuunnitelma.

Koska pilvipohjaiset suunnitelmat tarjoavat hajautettuja järjestelmiä, saat yleensä mahdollisuuden skaalata ylös ja alas tarvittaessa.

Voit tehdä tällaiset muutokset joskus itse mukana toimitetulla ohjauspaneelilla ja käynnistää ne heti.

Lisäksi maksat vain tarvitsemastasi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että maksat liian paljon tai liian vähän isännöintisuunnitelmasi.

tietokannat

Kun rakennat ASP.NET- tai .NET-sovelluksia, käytät todennäköisesti Microsoftin SQL-palvelimia.

Siksi, kuten useimmat Microsoftin tuotteet, on omistusoikeudellinen tarjous, SQL-palvelimien käyttö saattaa estää sinua kustannusten suhteen.

Linux-pohjaisessa isännöinnissä, MySQL, avoimen lähdekoodin SQL-ympäristö on yleensä oletusasetus.

Voit varmasti käyttää MySQL: tä sovelluksiesi kanssa, mutta jos haluat pysyä täysin Microsoftin ympäristössä, kysy mielenkiintoisilta isäntiltä, ​​mitkä ovat käytännöt ja mitkä ovat kustannukset, jos valitset SQL-palvelimia.

Lisäominaisuudet

Lähetettävän sovellustyypin mukaan saatat joutua etsimään isäntää, joka tarjoaa sovellusta tukevia ominaisuuksia ja toimintoja.

Esimerkiksi, jos sinulla on verkkokauppasivusto, saatat tarkistaa, tarjoaako Web-isäntä esimerkiksi yksityisiä SSL-varmenteita, omistettuja IP-osoitteita ja sisäänrakennettuja verkkokaupan hallintaohjelmistopaketteja.

Jos tarvitset sähköpostia, tarkista, että saat tällaiset oikeudet. Pyydä isäntältä yksityiskohdat SMTP-palvelimesta ja mahdollisista rajoituksista sähköpostin käytön suhteen.

Tuki

Vaikka ASP.NET (ja kaikki .NET-kehykseen liittyvät asiat) ovat omistamia Microsoftin tarjouksia, saat varmuuden siitä, että käyttämäsi työkalut ja ratkaisut on testattu tiukasti..

Tämä on ylösalaisin verrattuna ilmaisten tai avoimen lähdekoodin työkalujen käyttämiseen – maksat käyttämästäsi, mutta saat varmasti sen, minkä maksat (jos ei enemmän).

24/7 tuki = mielenrauha

Microsoft tukee kehitystyökalujasi, mutta kannattaa ehkä myös tarkistaa, millaista tukea Web-isäntä tarjoaa, kun kyse on isäntäpaketista ja infrastruktuurista, jolla verkkosivustosi ja verkkosovelluksesi isännöidään..

Kun ongelmia ilmenee, joudut ehkä hankkimaan sekä Microsoftin että Web-isännän apua, joten on tärkeää valita isäntä, joka tarjoaa laadukasta teknistä tukea ja asiakaspalvelua..

Vaikka se ei olekaan välttämätöntä, voit harkita voimakkaasti verkkoisäntäpalveluiden suosimista, jotka tarjoavat ympärivuorokautista tukea.

Tämä tarkoittaa, että voit tavoittaa jonkun, vaikka näet teknisen ongelman epätarkoituksenmukaisella hetkellä.

Paras-vb-net-c-sharp-hosting

Muutama suositus VB.NET-hosting-palveluun

Microsoftin tuotteita käytetään yleisesti, joten sinulla ei ole ongelmia löytää tarpeitasi vastaavaa isäntää.

Jotkut verkkoisäntäkoneet ovat kuitenkin varmasti parempia kuin toiset.

Seuraava on luettelo yrityksistä, joita suosittelen tutustumaan etsittäessäsi parhainta suunnitelmaa tarpeitasi varten.

A2-hosting

Kun kyseessä on .NET- ja ASP.NET-verkkosivustojen ja verkkosovellusten isännöinti, annan nyökkäyksen A2-hosting.

Tämä isäntäyritys, joka pyrkii julkaisemaan kehittäjäystävällisiä tuotteita, tarjoaa kaiken tarvitsemasi saadaksesi käyttöösi erittäin kohtuulliseen hintaan.

A2 Hosting -palvelimen Windows-isäntävaihtoehdot ovat saatavana jaetulla, jälleenmyyjän ja VPS-tasolla (ja tietysti, jos valitset erillisen palvelimen, voit asentaa Windows Server -käyttöjärjestelmänä).

Jos päätät valita jaetun hosting -suunnitelman, suosittelemme A2-luokan turbo-palvelimien käyttöönottoa, jotka antavat sinulle lisäresursseja varmistaaksesi, että verkkosovelluksesi ja verkkosivustosi toimivat mahdollisimman hyvin.

a2 isännöinti vb-net

Ensiluokkaisempien vaihtoehtojen, kuten VPS: n ja omistettujen palvelimien, avulla voit kuitenkin helposti määrittää ympäristön, jota tarvitset kaikille .NET-projekteillesi.

Ryhmän teknisestä tasosta (tai kaistanleveydestä riippuen, jota heidän on hallittava projektiisi) riippuen voit ostaa lisäneuvontapalveluita A2-tiimiltä.

Vaikka sinulla ei olisi, A2-tukitiimi on erinomainen ja löydät avuliasta ihmistä, joka on valmis vastaamaan kysymyksiisi tai auttamaan sinua 24/7 tehtävässä.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon, yleisesti tunnettu nimellä All Store, omistaa myös kukoistavan liiketoiminnan, joka tarjoaa verkkoon liittyviä ratkaisuja.

Vaikka sen tarjoamat tuotteet on suunnattu kovakehittäjille ja siksi niillä on jyrkät oppimiskäyrät, kun on kyse eri tarjousten käytön oppimisesta, meidän on annettava yritykselle nyökkäys, kun kyse on .NET-isännöinnistä..

Amazon tarjoaa uusille AWS-tileille mahdollisuuden testata tuotteitaan ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan (vaikka sinun tulisi tarkistaa, koskevatko muutamat rajoitukset, joita se asettaa tällaisille testitileille).

Kun siirrät verkkosivustosi ja verkkosovelluksesi tuotantoympäristöön, olet maksupalvelumallilla.

aws vb-net

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että saat pilvipohjaista hosting-palvelua erittäin edulliseen hintaan.

Sinun ei tarvitse maksaa resursseista, joita et käytä, mutta jos näet liikenteen tai resurssien käytön nousuja, voit helposti skaalata kysynnän mukaan. Koska AWS on niin suuri yritys, et todennäköisesti koskaan pääse web-hosting-suunnitelmaan sisältyviin resurssi-maksimiin.

Odotettujen isäntäominaisuuksien lisäksi Amazon tarjoaa useita ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on tehdä asennus-, määritys- ja hallintaprosessit helpoiksi..

Olemme esimerkiksi keskustelleet aiemmin Visual Studion laajennettavuudesta – AWS tarjoaa Visual Studion työkalupakin, jonka voit ladata ja käyttää.

Amazon on myös johtava asiakaspalvelun johtaja, joten jos sinulla on ongelmia tai sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita, sinulla ei ole mitään ongelmia yhteydenpidossa tukisuunnittelijaan..

Lisäksi AWS: llä on joitain parhaista teknisistä dokumentaatioista Internetissä, joten löydät todennäköisesti kaiken mitä tarvitset jo kirjoitettuna.

Hostek

Hostek on pienempi web-hosting-yritys, joka tarjoaa perinteiset web-hosting-vaihtoehtosi, mukaan lukien jaetut, jälleenmyyjät, VPS ja omat suunnitelmat. Missä yritys loistaa, ovat sen erikoistuneet isännöintivaihtoehdot.

Erityisesti yritys tunnetaan ColdFusion (Java-pohjainen web-kehitysympäristö) ja ASP.NET-hosting-palveluista.

Windows-pohjaisen tai ASP.NET-isännöinnin yhteydessä Hostek tarjoaa vaihtoehtoja jaetulla, jälleenmyyjä-, VPS- ja omalla tasolla.

Kullakin isännöintityypillä on useita suunnitelmia, joista voit valita. Yleisesti ottaen sinulla ei ole niin paljon joustavuutta suurentamisessa tai pienentämisessä kuin Amazon Web Services -palvelussa, mutta saat yksinkertaisemman, käyttäjäystävällisemmän käyttöliittymän.

hostek vb-net

Lisäksi Hostek on boutique-tyylinen web-hosting-yritys. Tämä on ristiriidassa Amazonin kanssa – vaikka AWS tarjoaa huippuluokan palvelua, saat todennäköisemmin henkilökohtaista palvelua Hostekin kanssa.

Tällaisia ​​tarjouksia ovat asennusapu, siirtymisapu ja niin edelleen.

Hostek-ympäristöön pääsy ja verkkosivustosi hallinta on melko yksinkertaista, koska yritys tarjoaa kaikille tilaajilleen etäkäyttöpöydän (ja sieltä voit käyttää PowerShelliä tai komentoriviä lisäohjaukseen).

Lisäksi, jos olet kiinnostunut konsultointipalveluista asioissa, jotka eivät kuulu tuen piiriin, löydät todennäköisemmin tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon hintaan, jonka voit varata Hostekilla kuin AWS: llä..

Jos huomaat tekemäsi hosting-oston jälkeen, että Hostek ei ole sinulle oikea vaihtoehto, Hostek tarjoaa osittaisen 30 päivän rahat takaisin -takuun..

Joten peruutukset tällä ajanjaksolla tarkoittavat, että saat takaisin tilisi perustamismaksun ja käyttämättömät hosting-hyvitykset.

Taivaansininen

Viimeinkin, emme voi mennä mainitsematta Microsoftin omaa pilvipalvelualustaa, Azurea.

Se on hyvin samanlainen kuin AWS, joten jos AWS näyttää sinulle mielenkiintoiselta, mutta se ei vastaa täysin tarpeitasi, harkitse tarkastelemaan Azure-alustaa.

Voit aloittaa maksutta ja laajentaa sitä sitten verkkosivustosi kasvaessa.

Plussaa VB.NET- ja C # -tuetusta isännöinnistä

 • Koska kaikki käyttämäsi tuotteet, työkalut ja palvelut ovat Microsoftin omaisuutta, saat Microsoftin huippuluokan tukea.
 • Tällaisiin tehtäviin omistautunut insinööritiimi on testannut tiukasti, mitä käytät.
 • .NET-kehys on tehokas, joustava ja sitä voidaan käyttää rakentamaan melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja tai verkkosovelluksia
 • .NET-kehystä (melkein kaikkien Microsoft-tuotteiden ohella) käytetään hyvin yleisesti, joten käytettävissä olevat monet resurssit, dokumentaatio ja yhteisöt
 • ASP.NET-hosting on yleinen tarjous. Vaikka Linux-pohjaiset vaihtoehdot ovat varmasti runsaampia, sinulla ei ole vaikeuksia löytää useita verkkoisäntävaihtoehtoja

Miinukset VB.NET ja C # Tuetut isännöinti

 • ASP.NET-isännöinti on yleensä kalliimpaa kuin Linux-pohjainen isäntä, vaikka kaikki muu olisi yhtä suuri (laitteisto, resurssien allokointi ja niin edelleen)
 • .NET-kehys voi olla monimutkainen – kahden korkean tason kielen lisäksi sinulla on kolme erilaista ASP.NET-kehystä ja pääsy lukuisiin resursseihin, joita voit käyttää verkkosivuillesi ja sovelluksillesi

Yhteenveto

Microsoftin .NET-kehys antaa sinun rakentaa tehokkaita, tukevia sovelluksia nopeasti, helposti ja turvallisesti. ASP.NET: n avulla voit muuntaa työsi verkkosivustoiksi ja verkkosovelluksiksi helposti. Kun kyse on isännöinnistä, etsit vaihtoehtoa, joka tukee ASP.NET: ää, ja ottaen huomioon projektisi resurssiintensiivisen luonteen, tarvitset todennäköisesti VPS-suunnitelmaa tai erillistä palvelinta.

Onneksi Windows-pohjaista isännöintiä tarjotaan yleisesti, joten sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, joista voit valita.

voimavarat

 • .NET-kehyksen virallinen koti Internetissä, sisältää täydellisen dokumentoinnin
 • Microsoft tarjoaa selaimen sisäisen .NET-oppaan
 • Dot Net Perls on loistava sivusto kielikohtaisille artikkeleille

Muut kieli- ja kehysominaisuudet

 • ASP.NET
 • .NET-kehys
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Django
 • pytonkäärme
 • Palvelimen puoli sisältää
 • Jaava
 • Kylmäfuusio
 • ASP
 • CodeIgniter
 • cakePHP
 • Node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map