Paras Umbraco-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Umbraco-hosting-palvelua

Umbraco on CMS Windows-palvelimille. Isännöintipalveluntarjoajan valintaan liittyy kuitenkin enemmän tekijöitä kuin vain nähdä, onko heillä Windows-suunnitelmia. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Umbracosta ja mitkä isännät ovat parhaimmat tälle alustalle.


Vaikka monet CMS-järjestelmät ovat pohjimmiltaan vain blogiympäristöjä, Umbraco loistaa joustavuudellaan. Vaikka se ei välttämättä tee siitä paras valinta hyvin yksinkertaisille verkkosivustoille, se toimii erinomaisesti suurille ja monimutkaisille. Sinänsä pitäisi etsiä nopeaa, vakaata ja turvallista isännöintia.

Annamme yksityiskohtaisen erittelyn jokaisesta isäntästä myöhemmin tässä artikkelissa, mutta jos olet utelias, tässä on Umbracon suositellut isäntämme:

 1. HostGator
  – Edullinen Windows-isäntä, yhden napsautuksen asennus, hyvä käyttöaika, katkaisuvalvonta
 2. LiquidWeb
  – Professional-hallintainen Windows-hosting
 3. Interserver
  – Edullinen Windows VPS -suunnitelma
 4. Hostwinds

Kuinka valitsimme parhaat Umbracon isännät?

Olemme tarkistaneet yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa ja valinneet ne, jotka täyttävät kaikki Umbracon verkkosivuston käytön tekniset vaatimukset – nimittäin vahvat Windows-palvelimet.

Sitten valitsimme isännät, jotka tarjoavat helpon asennuksen ja erinomaisen asiakastuen. Viimeiseksi kysyimme todellisia käyttäjiä viemällä läpi laajan tietokantamme aitoja asiakasarvosteluja. Ja näin valitsimme Umbracon kymmenen parasta isäntää.

Mitä opit

Sitä käyttävät maailman huipputuotteet, kuten Peugeot, Heinz ja Vogue. Umbraco on joustava CMS, jossa on paljon konepellin alla.

Tässä artikkelissa opit, mitä Umbracon tärkeimmät ominaisuudet ovat, miten se eroaa muista sisällönhallintajärjestelmistä ja mitä sinun on tiedettävä käyttääksesi sitä.

Saat vinkkejä oikean isäntän valitsemiseksi Umbraco-sivustollesi. Ja kerron suosituksiani Umbracon isännöinnistä.

mikä on umbraco

Mikä on Umbraco?

Täysin vapaa ja avoin lähdekoodi sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka on kirjoitettu C-kielellä, Umbraco on vankka ja joustava ratkaisu verkkojulkaisutarpeisiisi.

Kyllä, Umbraco on ilmainen – vaikka jotkut saattavat tarvita asiantuntijan apua, kyseinen apu on saatavana lisäosana. Ymmärrä kuitenkin: monet käyttäjät onnistuvat asettamaan Umbracon ilman tukea.

Tämä yleiskatsaus paljastaa joitain suosituimmista verkkosivustoista, jotka käyttävät Umbracoa, ja kuinka helppoa on lisätä sisältöä Umbraco-sivustoon.

Laadukas sisällönhallinta

Sisällönhallintajärjestelmänä (CMS) Umbraco on sovellusohjelma, joka on ensisijaisesti suunniteltu kustannustoiminta, editointi, ja muuten sisällön hallinta verkkosivustosta tai intranetistä.

Olet ehkä kuullut muista tunnetuista CMS-vaihtoehdoista, kuten WordPress, Drupal tai Joomla, jotka tallentavat verkkosivutietoja MySQL-tietokantoihin PHP: n avulla.

Kuinka Umbraco eroaa muista sisällönhallintajärjestelmistä?

Sisällönhallintajärjestelmien kirjoittamiseen käytetään erilaisia ​​ohjelmointikieliä.

Suosituimmat, kuten WordPress ja Drupal, kirjoitetaan PHP: llä.

Mutta muilla kielillä on kirjoitettu monia CMS-kirjoja. Esimerkiksi Radiant kirjoitetaan rubiinina ja Plone kirjoitetaan Pythonina.

Mikä ohjelmointikieli on Umbraco??

Toisin kuin nuo sisällönhallintajärjestelmät, Umbraco on kirjoitettu C # ja käyttää Microsoft-pohjaista infrastruktuuria.

Se voi tallentaa tietoja eri tietokantoihin, mutta käyttää yleensä Microsoft SQL Serveriä.

Ja vaikka nimi saattaa olla tuntematon monille, olet todennäköisesti nähnyt sen toiminnassa aiemmin: Umbracoa käytetään kymmenien tuhansien verkkosivustojen, kuten Heinz.com, Wired.co.uk ja Vogue.co.uk, verkkosivuilla..

Kuka on Umbracon takana?

Ja vaikka Microsoftin mainitseminen saattaa johtaa siihen, että uskot toisin, Umbraco on itse asiassa avoimen lähdekoodin ohjelmisto.

Se on lisensoitu Open Source Initiative (OSI) ja Massachusetts Institute of Technology (MIT) ilmaisen ohjelmistolisenssin nojalla. Se on täysin ilmainen lataus ja käyttö.

sateenvarjo-lisäosat

Ensiluokkaiset lisäosat Umbracolle

Vaikka varsinainen Umbraco-ohjelmisto on ilmainen, voit myös ostaa premium-ominaisuudet kuten tekninen tuki, päivityspalveluilmoitukset ja virheenkorjaustakuu.

Joitakin merkittäviä premium-lisäosat sisältävät (valinnainen):

 • Useita isäntäympäristöjä;
 • Taattu 99,9% + Uptime;
 • Taatut vastausajat;
 • Useita joukkueita ja sivustoja;
 • Räätälöity projektineuvoja;
 • Koodin tarkistus.

Useita hosting-ympäristöjä

Useiden isäntäympäristöjen käyttäminen voi olla valtava etu suurille yrityksille.

Tämä voi usein yksinkertaistaa ja helpottaa tulevia prosesseja teknisestä näkökulmasta.

Taattu 99,9% + käyttöaika

Päälläoloaikaa pidetään usein itsestäänselvyytenä. Umbraco tarjoaa sisään yli 99,9% käyttöaikaa, tekemällä niistä ihanteellisen CMS: n, joka voi uskoa sisältösi.

Yhdessä tämän kanssa avoimen lähdekoodin luonne takaa säännölliset päivitykset ja kooditiedot.

Umbracon asiakastuki: Taatut vastausajat

Umbraco tarjoaa taatun vastauksen 24 tunnin sisällä niiden perus- ja kultasuunnitelmilla.

Yrityssuunnitelman asiakkaiden takuuvaste on vielä vaikuttavampi kuin 2 tuntia. Tämä koskee kuitenkin vain vakavia asioita.

Useita joukkueita ja sivustoja

Premium-suunnitelman avulla voit perustaa jopa 5 sivustoa.

5 sivustosi lisäksi sinulla on kyky luoda erillisiä joukkueita ja tilit. Logistiikan ja hallinnon kannalta nämä ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä.

Mukautettu projektineuvoja

Umbracon asiantuntijat tarjoavat räätälöityjä neuvoja projektistasi riippuen. Tämä voi olla hyödyllinen, kun ilmenee joko teknisiä tai jopa logistisia vaikeuksia.

Koodiarvio Umbracolle

Lisäksi tukitiimi tarjoaa erittäin hyödyllisen koodin tarkistuksen.

Muut kuin kehittäjät aliarvioivat usein puhtaan koodin. Koodiarviointien käyttäminen on ehdottomasti älykäs siirto, jos harkitset premium-suunnitelmaa.

Itse asiassa voit asentaa Umbracon, asettaa sen ja ylläpitää sitä itse tai hyödyntää Umbraco Cloudia tallennustarpeisiisi. Se on yhtä täydellinen matalan ja korkean tason hankkeisiin, joten se on yksi parhaimmista joustava ja muokattavissa avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmät nykyään markkinoilla.

sateenvarjo tärkeimmät ominaisuudet

9 Umbraco-ominaisuutta, joiden avulla työsi on helpompaa

Umbraco on riittävän vankka erittäin suurille verkkosivustoille, mutta helppo käyttää. Se on rakennettu Microsoftin .NET-kehykseen ja käyttää teollisuuden standardikieliä, kuten HTML (Hypertext Markup Language) ja CSS (Cascading Style Sheets).

Upeaco-verkkosivustojen rakentaminen Umbracon avulla

Umbraco antaa suunnittelijoille, kehittäjille ja sisällöntuottajille mahdollisuuden rakentaa nykyaikaista, rikkaat verkkosivustot, koodilla tai Microsoft Wordilla tai LiveWriterillä.

Voit hallita yksityiskohtia niin paljon kuin haluat. Hanki laajennettu toimivuus valtavan paketti-, lisäosa- ja laajennuskirjaston kautta. Tämä CMS pystyy käsittelemään paljon muutakin kuin yksinkertaista bloggaamista.

Umbracon ominaisuuksiin kuuluu:

 1. Microsoft Word ja LiveWriter
 2. Muokkaa verkkosivustosi koodia
 3. Muokatut sisältötyökalut
 4. templating
 5. CSS-hallinta
 6. Sisäänrakennettu välimuisti
 7. Sovellusohjelmointirajapinta (API)
 8. Hakutoiminto
 9. Monikieliset tuet ulkona

Microsoft Word ja LiveWriter

Ehkä yksi kätevimmistä ominaisuuksista on tuki sekä Microsoft Wordille että LiveWriterille. Voit jopa luoda blogiviestejä ja jaa ne suoraan Microsoft Wordista!

Verkkosivustosi koodin muokkaaminen

Voit muokata verkkosivustosi koodivalintaa joukosta koodieditoria. Umbraco on yhteensopiva Visual Studion, Notepad ++: n, Adobe DreamWeaverin ja muiden kanssa.

Muokatut sisältötyökalut

Mukana on joukko työkaluja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuista sisältöä. Kukaan ei halua tylsää ja omaperäistä sisältöä, joten Umbracolla on hyvä tapa auttaa sinua välttämään sitä.

Samanlaisia ​​kuin WordPress-laajennukset, työkalut kuten ModelsBuilder voi olla hyödyllinen.

Umbraco.tv tarjoaa hyödyllisiä video-oppaita.

templating

Umbracolla on 2 mallineellista konseptia: malli ja makro.

Mallit ovat yleensä sivusi HTML-asettelua varten, kun taas makrot vastaavat dynaamisesta sisällöstä.

CSS-hallinta

Voit muokata, muokata ja hallita verkkosivustosi suunnittelua CSS: n avulla. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat lisätä mukautettua sisältöä tai ominaisuuksia.

Sisäänrakennettu välimuisti

Välimuistia pitää Umbraco-joukkue melko vakiona, samoin kuin useimmat muutkin CMS-ohjelmistot. Siellä on kokonaisuus opas asianmukaisesta välimuistista Umbracon verkkosivustolla.

Sovellusohjelmointirajapinta (API)

Umbraco API antaa sinulle tai kehittäjällesi täyden ohjelmointioikeuden kaikkeen itse CMS: ään. Sovellusliittymää voidaan käyttää kummasta tahansa edellä mainitusta kehitystyökalusta.

Hakutoiminto

Muokattu sisäänrakennettu hakuominaisuus tarkoittaa, että loppukäyttäjät löytävät kaiken. Sivustohaku on hieno lisä optimaaliseen käyttökokemukseen.

Tuki ja yhteisö Umbraco

Umbraco tarjoaa myös laajan tukijärjestelmän, joka sisältää satoja perusteellisia video-oppaita, joita tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi.

Umbracon tukispetsialisti Sofie tarjoaa väläyksen siitä, kuinka suora tuki toimii. Opit myös Codegardenista, tapahtumasta, joka kokoaa yhteen Umbracon asiakkaat ja työntekijät.

Sinulla on myös suora pääsy osaavien kehittäjien yhteisö hyvin perehtynyt työskentelyyn usein edistyneen tason CMS: n kanssa. Meetup-ryhmät ovat myös yleisiä. He tapaavat ympäri maailmaa ideoiden jakamista, vianmääritystä ja verkottumista varten.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon Umbracon isännöinnistä?
InterServer tarjoaa laadukasta ASP.NET-hosting-palvelua edulliseen hintaan. Saat myös heidän “Hinta-lukituksen takuun”. Se tarkoittaa hosting-hinta ei koskaan nouse. Tällä hetkellä voit säästää paljon heidän suunnitelmistaan ​​käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Ylläpito: Yksinkertainen asennus Umbraco Cloudilla

Lisäksi Umbraco tarjoaa web-hosting-palvelun Umbraco Cloud -palvelunsa kautta. Se sisältää nopea asennus ja Umbracon asennus, automaattiset virheenkorjaukset ja turvallisuusominaisuudet sekä yhden napsautuksen ominaisuuspäivitykset.

Mukana on myös kätevä yleiskuva kaikista projekteista, joissa työskentelet, kun kirjaudut sisään intuitiiviseen ohjauspaneeliin.

Rakennettu päälle Microsoft Azure, Umbraco on yksi kaikkein vakaa ja innovatiivinen pilvipalveluratkaisut tähän päivään mennessä. Useat verkkoisäntäpalvelut tukevat myös Umbraco CMS: ää.

Ecreon perustaja ja kumppani Casper Stendal kertoo miksi hänen toimistonsa valitsi Umbraco Cloudin.

Umbraco Cloudin käytön edut

Umbracon pilvelle on tarjolla useita vaihtoehtoja vertaa premium-päivityksiä ja heidän etuisuutensa:

Perks / PaketitKäynnistinammattilainenyritys
Automatisoidut päivityksetJooJoo Joo
Sisältövirta JooJoo Joo
perusviivat JooJoo Joo
Rajoittamaton kaistanleveys ja tallennustilaJoo Joo Joo
Useampi kuin yksi sivustoEiEiJoo
Enemmän kuin yksi ympäristöEiJoo Joo
Umbraco TV ja lomakkeetJoo Joo Joo
99,9% + Uptime-takuuEiJoo Joo
Rajoittamaton tiimin jäsenEi Joo Joo
Ympärivuorokautinen tuki (chat, lipunmyynti, puhelin)Ei Ei Joo
Taattu vastausaika (sopimusta kohden)Ei Ei Joo
Arkkitehtuuri ja Code ReviewEi Ei Joo
Hinta $ 30 / kuukausi$ 470 / kkalkaen 5440 dollaria / kuukausi

Umbraco Cloud tarjoaa joukon isäntäsuunnitelmia yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jos et halua investoida Umbraco Cloudiin, näillä vaihtoehtoisilla web-hosting-yrityksillä on varmasti mitä etsit.

Umbraco vs WordPress

Vaikka WordPressistä on tullut suosituin CMS Webissä, se ei tarkoita, että se olisi paras työkalu jokaiselle verkkosivustolle

WordPress luotiin alun perin blogiympäristöksi ja milloin se on käytetään blogiperusteisissa verkkosivustoissa se todella paistaa. WordPress toimii myös laatikosta hyvin, jos tarvitset yksinkertaisen verkkosivuston nopeasti.

Suurten verkkosivustojen luominen Umbracon avulla

Mutta kun kyse on laaja-alaisen verkkosivuston luomisesta, jossa on jäsennellympiä tietoja ja toiminnallisuusominaisuuksia, tai jos etsit vain lisää joustavuus Verkkosivustosi hallintaan kannattaa ehkä katsoa Umbracoa.

Umbraco voi olla monimutkaisempi ratkaisu verkkosivustollesi, koska se tarjoaa suuren määrän vaihtoehtoja. Sen monimutkaisuus kasvaa vapaus ja joustavuus luoda tarpeitasi vastaava verkkosivusto.

Umbracon mukauttaminen tarpeisiisi

Sen sijaan, että luottaisit kolmansien osapuolien laajennuksiin, laajennat CMS: n toiminnallisuutta, voit muotoilla Umbracon.

Siitä voi tulla CMS, joka on yksilöllisesti räätälöity hallitsemaan tarvitsemiasi tietoja sellaisella tavalla kuin tarvitset..

Tämän lisäksi Umbraco kykenee skaalata nopeammin kuin WordPress sen Microsoft Stackin ansiosta, joka on loistava verkkokauppasivustoille.

umbraco valitsemalla verkkoisäntä

Kuinka valita Web-hosting Umbraco-palvelulle

Umbraco CMS -sovelluksen kojetaulu

Umbraco tarjoaa online-demon, jonka voi kokeilla ilmaiseksi.

Monet isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat Umbracon isännöintisuunnitelmia, kun taas joissakin isännissä on ilmainen Umbracon asennus tai asennus.

Jos verkkoisäntälläsi ei ole Umbraco-suunnitelmia, voit todennäköisesti edelleen asentaa ilmaisen ohjelmiston itse, jos verkkosivustosuunnitelmasi vastaa vähimmäisvaatimukset.

Vaatimukset ja ostoa edeltävät toimenpiteet

Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi ennen minkään ohjelmiston asentamista varmistaaksesi, että palvelusuunnitelmasi täyttää Umbracon toiminnalle asetetut vaatimukset.

Lisäksi sinun pitäisi etsiä ominaisuuksia, kuten käyttöaika ja luotettavuus. Muita merkittäviä tekijöitä ovat verkkosivuston nopeus, suorituskykymittaukset, turvaominaisuudet, hinnoitteluvaihtoehdot ja tukiasiantuntemus valitessaan Umbracon isäntäyritys..

parhaat umbraco-isännät

Kolme suositukseni Umbraco-hosting-palveluille

Aika katsoa huippukoiria. Vertaakaamme parhaita valintoja Umbracon isännöintiin.

hostgator

HostGator on selvästi ylin hosting-valinta, kun kyse on Umbracon sisällönhallintajärjestelmän tehon hyödyntämisestä.

Tarjoaa käyttäjille kohtuuhintaista ASP.NET-hosting-palvelua
, Windows 2012 R2 -tuella HostGator tekee Umbracon asentamisen verkkosivustollesi helppoa.

isäntägatorin sateenvarjo

Umbracon isäntä HostGatorilla.

Hostgator-ominaisuudet

Tämä johtuu yhden napsautuksen asennustyökalusta, joka on saatavana helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa.

Lisäksi jokainen hosting-suunnitelma mukana tulee ominaisuuksia, kuten:

 • 99,9% käyttöaika;
 • Ilmainen HostGator-verkkosivustojen rakennusohjelma;
 • 24/7/365 -palvelimen valvonta;
 • Palkkio tuki puhelimitse, live chat ja lippujärjestelmä (sähköposti).

WinHost

Seuraavaksi piti olla WinHost. Yksinkertaisilla Windows-web-hosting-suunnitelmilla WinHost on suosittu ASP.NET-web-hosting-yritys.

Ne tarjoavat ominaisuuksia, kuten visuaalisen, verkkopohjaisen ASP.NET-ohjauspaneelin ja yhden napsautuksen asennusominaisuuden Umbracon asentamiseen heti.

Winhost umbraco

Umbracon isäntä WinHostin kanssa.

Lisäksi se tulee 24/7 tuki, IIS Manager Remote Access, 99,9% käyttöaikatakuut, turvallinen paikallinen datakeskus ja tuki Windows Servers 2008 ja 2012 -palvelimille.

Täydellinen niille, joilla on käynnistysblogit tai verkkosivustot, WinHost on edullinen hosting-ratkaisu
joka tukee Umbraco CMS: ää.

LiquidWeb

Viimeiseksi, Liquid Webin Windows VPS -suunnitelmasuunnitelmat
tarjota ratkaisu niille, joilla on suuria verkkosivustoja, joiden päivittäinen liikenne on tonnia.

Tapa isännöidä ja hallita helposti kaikkia heidän sivustonsa tietoja omilla Storm-palvelimillaan.

nestemäinen web-sateenvarjo

Umbracon isäntä LiquidWebin avulla.

Ominaisuudet ja käyttöönotto Windowsissa

Käyttämällä hallittua erillistä palvelinta käyttäjät voivat ottaa käyttöön Windows-ympäristössä Umbracon avulla.

Tämä tapahtuu pilvipalvelua käyttävien vaihtoehtojen kautta, jotka ovat saatavana Umbracolta.

Täydellinen niille, joilla on verkkokauppaa tai yrityssivustoja. Nestemäinen verkko tarjoaa helpon skaalautuvuus yrityksen kasvuun kanssa:

 • 100% käyttöaikatakuu;
 • Sisäänrakennetut varmuuskopiot;
 • Rajoittamaton sivuston isännöinti;
 • Ilmainen CloudFlare CDN;
 • Pääsy juurille.

Hyödyt ja haitat Umbraco-isännöinnissä

Kuten kaikki CMS: t, myös Umbracolla on edut ja haitat. Katsotaanpa merkittävimmät sanat, jotka pitää mielessä Umbraco-isännöinnin yhteydessä.

Plussat

 • Pääset käyttämään paljon joustavuus kun kyse on suunnitteluselementeistä, kuten sivuston asetteluista, ja pysyvät kaikkien mukautuksien hallinnassa.
 • Aivan kuten WordPress CMS, Umbraco ylpeilee suuri yhteisö koostuu sekä kehittäjistä että käyttäjistä, jotka auttavat toisiaan.
 • Koska se on kirjoitettu C # -merkillä ja sitä käytetään Microsoft-alustalla, Umbraco toimii saumattomasti kaikkien Microsoftin tuotteiden kanssa, mikä on hyödyllistä, jos Microsoft on sinun ohjelmistoyritys ja sopii täydellisesti niille, jotka etsivät Windows-pohjaista CMS: ää.

Haittoja

 • se on kehittäjäystävällinen ja suunniteltu ensisijaisesti kehittäjien mielessä; tarkoittaa, että oppimiskäyrä voi olla jonkin verran jyrkkä niille, jotka ovat uusia työskenteleviä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmien kanssa.
 • Umbraco CMS -sovelluksen suunnittelun ja toiminnallisuuden laajentamiseksi ei ole saatavana laajennuksia; kaikki muutokset vaativat koodaustiedon.
 • Umbracon ei tiedetä olevan optimoitu verkkosivustojen nopeuden ja suorituskyvyn kannalta, mikä tarkoittaa, että sivustosi kävijöiden kokemus kärsii usein.

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö vakavaa Umbraco-majoitusta?
Liquid Web tarjoaa tehokkaan Umbraco-isäntäpalvelun ja maailmanluokan teknisen tuen. Säästä jopa 50% heidän VPS-suunnitelmissaan käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Muut ominaisuudet CMS: ssä

 • ExpressionEngine
 • MemHT
 • plone-
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Joomla
 • Tiki Wiki
 • Concrete5

Umbracon usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Umbraco?

  Umbraco on .NET-pohjainen, avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS).

 • Mikä on CMS?

  CMS on sovellus, joka on suunniteltu helpottamaan verkkosisällön luomista ja hallintaa.

  CMS-alustat erottavat sisällön erottamisesta suunnittelusta erinomaisesti, joten muiden kuin teknisten käyttäjien on suhteellisen helppoa kirjoittaa sisältöä. Samanaikaisesti ulkonäköä voidaan helposti muuttaa mallien, teemojen tai nahojen avulla.

  Esimerkkejä suosituista CMS-sovelluksista ovat WordPress, Drupal ja Joomla yhdessä kymmenien muiden kanssa.

 • Miten Umbraco eroaa muista CMS-sovelluksista??

  Ensisijainen ero Umbracon ja muiden järjestelmien välillä on sen käyttämä alusta ja sen luomiseen käytetty tekniikka.

  Suurin osa CMS-sovelluksista toimii joillakin LAMP-pinon muunnelmilla. Pino on yhdistelmä ohjelmistoja, jotka toimivat yhdessä muodostaen täydellisen ratkaisun. LAMP on lyhenne sanoista Linux, Apache, MySQL ja PHP – yksittäiset komponentit, jotka muodostavat pinon.

  Suurin osa CMS-sovelluksista toimii PHP: llä, kun taas joukko muita sovelluksia luottaa Perliin tai Pythoniin.

  Umbraco erotetaan yhtenä harvoista Microsoftin .NET-kehyksen perusteella ja otetaan käyttöön Microsoftin IIS-verkkopalvelimella.

 • Mitä ominaisuuksia Umbracolla on??

  Umbracon muokkausominaisuudet on suunniteltu tarjoamaan virkistävä käyttömukavuus samalla, kun ne tarjoavat tehokkaita ominaisuuksia. Versiohallinnalla varustettuna Umbracon editori antaa sinulle vapauden muokata ja tehdä muutoksia huolehtimatta tietojen menetyksestä.

  Umbraco tukee valitsemasi ulkoisen toimittajan käyttöä.

  Umbraco sisältää sisällön välimuistin ja dynaamisen makrovälimuistin maksimoidaksesi sivuston suorituskyvyn vierailijoille. Se sisältää myös .NET-ohjaimien integroinnin, tehokkaat hakuominaisuudet, sovellusliittymät, jotka antavat sinulle täyden hallinnan CMS: stä, sekä perusteellisen dokumentoinnin.

  On olemassa joukko paketteja, sekä ilmaisia ​​että kaupallisia, jotka voivat parantaa sovellusta entisestään.

 • Mitkä ovat Umbracon järjestelmävaatimukset??

  Umbraco-versio 7 vaatii vähintään:

  • Käyttöjärjestelmä: Windows Server 2003 tai uudempi
  • Web-palvelin: IIS 7+
  • Tietokanta:
   • SQL CE
   • SQL Server 2008 tai uudempi
   • MySQL (on tuettava kirjainkohtaisia ​​kyselyjä)
  • Kehityskirjastot: ASP.NET 4.5 Full-Trust.

  Sinulla on myös oltava mahdollisuus asettaa tiedostooikeudet käyttäjälle, joka omistaa sivustosi sovelluspoolin.

 • Mitä vaihtoehtoja Umbracolle on olemassa?

  Umbracolle on kymmeniä vaihtoehtoja. Ilmeisin kilpailija on WordPress, CMS-järjestelmien nykyinen markkinajohtaja.

  .NET CMS -sovelluksissa on useita:

  • BetterCMS
  • DotNetNuke
  • Kentico CMS
  • mojoPortal
  • Hedelmätarha
  • Orckestra CMS.
 • Kuinka Umbraco vertaa WordPressiin?

  Näiden kahden järjestelmän välinen suora vertailu on vaikeaa, koska ne on suunnattu täysin erilaiselle yleisölle.

  WordPress on ylivoimaisesti markkinoiden suosituin CMS. Se on saavuttanut seuraavan joukon kaiken kokoisia verkkosivustoja, ja sitä ylläpitävät melkein yleisesti web-hosting-yritykset ympäri maailmaa. Avoimen lähdekoodin tuotteena WordPressillä on lukemattomia teemoja, laajennuksia ja lisäosia verkkosivustosi muokkaamiseen ja mukauttamiseen.

  Näistä eduista huolimatta WordPressillä on kuitenkin joitain rajoituksia. Melko vähän käytettävissä olevia toimintoja vaatii lisäosien käytön. Liian monien laajennusten asentaminen voi vaikuttaa kielteisesti verkkosivustosi suorituskykyyn.

  Seurauksena heikentynyt suorituskyky voi olla ongelma, kun skaalataan kysynnän mukaan. Ei ole niin, että WordPress ei voi skaalata ja skaalata tehokkaasti, mutta tulisi varmistaa, että suorituskyky ei heikkene.

  Sen sijaan Umbraco sisältää oletuksena useita ominaisuuksia, joihin WordPress vaatii laajennuksia. Umbracon käyttäjäystävällisyys on merkittävä etu, koska se vaatii vähemmän hienosäätöä kuin WordPress.

  Yksi suuri haitta Umbraco on ollut sen riippuvuus .NET- ja Microsoft-tekniikoista. Vaikka on olemassa runsaasti web-hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat Microsoft IIS -pohjaista isännöintiä, VPS: ää ja erillisiä palvelimia, tällaiset suunnitelmat ovat yleensä kalliimpia kuin kilpailevat LAMP-pohjaiset isännöintipalvelut.

  Nousseet kustannukset johtuvat suurelta osin lisenssimaksuista, jotka isäntäyritysten on maksettava Microsoftin ohjelmistojen käytöstä.

 • Millaiset yritykset käyttävät Umbracoa?

  Umbracota käyttävät laaja joukko yrityksiä, kuten Wired.co.uk, Heinz.com, Tesco ja SanDisk.com.

 • Kuinka tiedän, onko Umbraco oikea CMS minulle?

  Vastaus kysymykseen riippuu suurelta osin tavoitteistasi ja asiantuntemustasi, samoin kuin ensisijaisesta hosting-alustasta.

  Jos haluat pääsyn suurimpaan määrään teemoja ja laajennuksia sekä pääsyn suurimpaan CMS-käyttäjien yhteisöön, WordPress on ilmeinen valinta. WordPressillä on todistettu kokemusta kaiken kokoisista verkkosivustoista, jotka ansaitsevat paikkansa markkinoiden parhaina CMS-palveluina.

  WordPressin etuna on myös laajimmin tuettu CMS-alusta, ja käytännöllisesti katsoen kaikki suuret isäntäyritykset tukevat sitä perus-, VPS- ja omistettujen isännöintisuunnitelmien yhteydessä..

  Jos toisaalta olet markkinoilla sellaiselle CMS: lle, joka priorisoi suorituskyvyn ja sisältää suurimman osan käytettävissä olevista toiminnoista, niin Umbraco voi olla parempi vaihtoehto.

  Nämä tekijät antavat Umbracolle reunan organisaatioille, joiden verkkosivustojen on tarkennettava voimakkaasti mittakaavaa kasvun vuoksi. Se on erityisen totta, jos organisaatiosi luottaa jo Microsoft-keskeiseen työnkulkuun, mukaan lukien luottamus Microsoft IIS -verkkosivustoon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map