Paras tuntematon FTP-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

vertaa tuntematonta ftp-majoitusta


Vertaa tuntematonta FTP-hosting-palvelua

Mitä opit

Olet ehkä kuullut FTP: stä, mutta mikä on nimettömänä FTP?

Tässä artikkelissa opit, mihin molempiin tekniikoihin käytetään. Jaan joitain periaatteita, joiden avulla voit selvittää, onko Anonyymi FTP sinulle sopiva.

Sitten minä jaa mitä sinun pitäisi etsiä nimettömästä FTP-isännästä ja miten nimetön FTP määritetään. Aloitan myös isäntähaussa muutamalla henkilökohtaisella suosituksellani.

Ennen kuin aloitamme selittää nimettömän FTP-käytön hienompia kohtia, meidän on saatava jotain pois tieltä – useimmat isännät eivät suosittele nimettömän FTP: n käyttöä, ja jotkut suosittelevat sitä aktiivisesti.

Heidän vastahakoisuuteen on monia hyviä syitä, mutta katsotaanpa ensin tekniikkaa ja käytettävä ensin nimettömän FTP: n takana olevia tapauksia.

Hyppää muuhun arvosteluun.

mikä on ftp

Mikä on FTP?

Tiedostonsiirtoprotokolla (FTP) on elintärkeä verkkoprotokolla, ja se on ollut olemassa jo vuosikymmenien ajan.

FTP antaa käyttäjille mahdollisuuden ladata tai ladata tiedostoja heidän verkkosivustoilleen ja heidän verkkosivuilleen.

Vaikka suosituilla sisällönhallintajärjestelmillä, kuten WordPress, Drupal tai Joomla, on omat lähetysrajapinnat, monet verkkovastaavat käyttävät FTP: tä säännöllisesti..

FTP-käyttö tarjoaa paljon ominaisuuksia energiankäyttäjille, jotka haluavat tehdä enemmän kuin lisätä vähän tuoretta sisältöä verkkosivustoilleen joka kerta.

Pitääkö minun käyttää FTP: tä?

FTP-käyttö oli aiemmin välttämätöntä kehittäjille.

Tämä johtuu siitä, että se oli aiemmin kehittäjien ainoa tapa ladata tiedostoja palvelimelle, jotta verkkosivustojen katsojat näkivät sen.

Nämä tiedostot sisälsivät sivustosuunnittelun koodin, jokaisen uuden sivun ja kaiken sen sisällön. Nyt sisällönhallintajärjestelmät (CMS) tekevät verkkosivustojen tiedostojen luomisesta ja lähettämisestä jokaiselle helpon.

Tuloksena, FTP ei ole läheskään niin välttämätöntä kuin ennen.

Mitkä ovat FTP: n yleisiä käyttötapoja?

Jopa CMS-alustojen syntyessä FTP on edelleen arvokas.

FTP: n kolme pääkäyttöä ovat:

 1. Siirrä tiedostoja etätietokoneiden välillä
 2. Lataa verkkosivustotiedostot isäntäpalvelimelle (kuten WordPress)
 3. Lataa tiedostoja palvelimelta tietokoneelle (kuten ilmainen ohjelmisto)

Kehittäjät voivat käyttää sitä asentamaan CMS: n, kuten WordPress, ja myös ydintiedostojen muokkaamiseen. FTP on edelleen laajalti käytössä tiedostojen jakamiseen, siirtämiseen tai lataamiseen.

Esimerkiksi se on käytetään mp3-musiikkitiedostojen lataamiseen. Sitä käytetään usein yliopisto-opinnoissa opinto-ohjelmien ja muun kurssimateriaalin lataamiseen sekä opiskelijaprojektitiedostojen jakamiseen.

FTP: n ansiosta kehittäjillä on pääsy verkkosivustotiedostoihin mistä tahansa tietokoneesta. Tämä tarkoittaa, että he voivat tehdä muutoksia jonkun toisen verkkosivustoihin etäyhteyden kautta.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon Nimetön FTP-hosting-palvelusta?
Käytä alennuslinkkiä
ja saat erityisen hinnoittelun HostGatorista. Valitse useista suunnitelmista. Saat 45 päivän rahat takaisin -takuun.

FTP-pääsyn rajoitukset

FTP-pääsyä voidaan käyttää tiedostojen saattamiseen sivustosi käyttäjien saataville. Aikaisemmin tämä oli melko yleistä ammattilaisilla, mutta se oli myös epäkäytännöllistä.

Jotta tiedostoja voitaisiin ladata säännöllisen FTP-käytön kautta, jokaisella käyttäjällä on oltava FTP-tili ja kirjautuminen sivustoosi..

Tuo on ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto suuren määrän sivustoille ja se luo useita mahdollisia turvallisuusongelmia.

Ilmeisin tapa kiertää nämä rajoitukset on yksinkertaisesti tarjota nimettömiä FTP-käyttöoikeuksia, jolloin kuka tahansa voi käyttää ja ladata tiedostoja sivustostasi..

mikä on nimettömänä ftp-hosting

Mikä on nimetön FTP?

Nimetön FTP antaa yksilöille pääsyn julkisesti saatavilla oleviin tiedostoihin kirjoittamalla käyttäjänimeksi vain nimettömänä. Usein salasana on yleinen tai toimitetaan yleisölle.

Mikä on nimettömä FTP, jota yleisesti käytetään?

Anonyymi FTP on yleensä tottunut antaa ihmisten ladata avoimen lähdekoodin ohjelmistoja (OSS) tai muut julkiset tiedostot.

Koska OSS jaetaan vapaasti, kaikkien on voitava käyttää sitä. Ja kehittäjät tarvitsevat tavan osallistua siihen.

Kuinka nimettömänä FTP toimii?

Kaikkien käyttäjien, joita tavallisesti on käytettävä nimettömiä FTP: tä, on kirjoitettava ‘nimettömät’ käyttäjäniminä.

Yleensä he käyttävät sähköpostiosoitettaan salasanana. Tätä kutsutaan nimettömäksi todennukseksi.

Joskus jälkimmäistä ei tarvita ja myös syystä – koska väliaikaista osoitetta voidaan käyttää joka tapauksessa, lähetetyn sähköpostiosoitteen pätevyyden tarkistaminen ei tarjoa todellista turvallisuutta.

Mitkä ovat nimettömän FTP: n haitat?

Nimetön FTP kuulostaa yksinkertaiselta taholta ongelman ratkaisemiseksi, mutta ongelma on.

FTP-käyttö toimii molemmin puolin, joten se antaa käyttäjille mahdollisuuden upload yhtä hyvin kuin ladata tiedostot. Joten kuka tahansa voi lähettää sivustoosi haitallisella koodilla tai laittomalla sisällöllä saastuneita tiedostoja.

Siksi isännät eivät pidä nimettömästä FTP: stä – se aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin.

Kuinka luoda FTP-tili

FTP: n käyttämiseen tarvitaan FTP-asiakas, joka on yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa tietokoneellasi. On olemassa monia suosittuja, kuten Cyberduck ja Filezilla.

cyberduck ftpCyberduck FTP -asiakas on helppo käyttää. Yhdistä vain kirjoittamalla käyttäjänimesi ja salasanasi.

Filezilla on yhteensopiva tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja sen pitäisi toimia hyvin kenelle tahansa. FTP-asiakasohjelma antaa sinun kirjautua FTP-palvelimeen ja tehdä haluamasi tiedostot sinne tallennettujen tiedostojen avulla.

Siellä on kolme asiaa, jotka sinun täytyy perustaa FTP-tili:

 1. Verkkotunnuksesi IP-osoite
 2. Käyttäjätunnus
 3. Salasana

Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on oltava vahva, jotta muiden käyttäjien on vaikeaa päästä tiedostoihisi. Sinä Älä halua ihmisten sekoittavan verkkosivustosi suunnittelua tai lataa siihen haitallisia viruksia.

Kun olet kirjoittanut nämä tiedot, voit muodostaa yhteyden FTP: hen ja käyttää heti verkkosivustotiedostojasi.

perustamalla-anonyymi-ftp

Anonyymin FTP: n asettaminen: Jotkut varotoimet

Anonyymi FTP ei selvästikään ole kaikille. Jos tarvitset sitä, sinulla on joitain varotoimenpiteitä, jotka sinun tulee suorittaa.

Muutoin voit lopettaa järjestelmän käyttöoikeuden kaikille Internetin käyttäjille.

Mikä on hakemisto?

Mutta ennen kuin aloitamme, on tärkeää ymmärtää, mikä hakemisto on. Hakemisto on tiedostojärjestelmä, joka sisältää tietokone- ja verkkosivutiedostot sekä muut hakemistot. Se on lähinnä jäsennelty organisaatiojärjestelmä asiaan liittyvien tiedostojen tallentamiseksi.

Juurihakemisto on hakemisto tiedostojärjestelmässä, joka sisältää kaikki muut hakemistot. Joten kun sinulla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, voit käyttää kaikkia palvelimen kaikkien hakemistojen tiedostoja.

Kuinka perustaa tuntematon FTP

Anonyymin FTP: n asettamiseksi on luotava erityinen tili ja asetettava nimettömät FTP-tiedostot saataville FTP-kotihakemistoon, jolla olisi oltava erityinen paikka.

Sinun on määritettävä tilin kotihakemisto minitiedostojärjestelmäksi, jolla on yleensä kolme hakemistoa: / bin, / etc ja / pub.

Käyttöoikeuksien asettaminen

Anonyymi FTP-käyttö tulisi rajoittaa tähän minitiedostojärjestelmään, estämällä pääsy nimetyn juurialueen ulkopuolelle symbolisilla tai absoluuttisilla linkkeillä.

On myös mahdollista antaa käyttäjille lupa käyttää FTP-tiedostoja antamatta heille lupaa kirjautua sisään.

Tämä voidaan tehdä perustamalla tili erityisellä kuorella, ts. / Bin / ftponly. Tämä sallii FTP: n käytön tiedostojen siirtämiseen, mutta tiliä ei voitu käyttää sisäänkirjautumiseen sivustoon.

Anonyymin FTP: n asettaminen isäntäsi kautta

Palveluntarjoajastasi riippuen saatat pystyä käyttämään FTP: tä ohjauspaneelista.

Monet web-koneet sisältävät pääsyn Softaculous-komentosarjojen asennusohjelmaan. Jos ei, voit asentaa Softaculousin itse suorittamalla tietyt komennot pääkäyttäjänä.

Käyttämällä Softaculous, voit Asenna web-pohjaiset FTP-hallintaohjelmat jotka yhdistävät tietokoneesi palvelimeen, jotta voit ladata, lähettää tai muokata verkkosivustotiedostoja selaimesta.

Voit käyttää näitä FTP-hallintaohjelmia vedä ja pudota tiedostot palvelimellesi suoraan työpöydältä. Ja voit ottaa nimettömän FTP: n käyttöön, jotta yleisö voi käyttää näitä tiedostoja.

Mikä on virtuaalinen FTP-palvelin?

Ero FTP-palvelimen ja virtuaalisen FTP-palvelimen välillä on hyvin samanlainen kuin jaetun isäntäpalvelun ja virtuaalipalvelimen isännöinnin välinen ero.

Sinulla on lisää mahdollisuuksia virtuaalisen FTP-palvelimen kanssa.

Voit antaa käyttäjille pääsyn useisiin hakemistoihin ja määrittää käyttöoikeudet jokaiselle. Tämä on turvallisempi, koska sen avulla voit antaa juurioikeuden vain tietyille FTP-käyttäjille.

Katsotaanpa kuinka virtuaalinen FTP.

Kuinka virtuaalinen FTP toimii?

Sen sijaan, että antaisit käyttäjille pääsyn Web-palvelimen kiintolevyllä olevaan todelliseen fyysiseen hakemistoon, annat heille vain pääsyn virtuaalihakemisto joka edustaa sitä.

Siksi se on paljon turvallisempaa. Käyttäjät eivät tiedä missä tiedostot fyysisesti sijaitsevat palvelimella, joten he eivät voi muokata fyysisessä hakemistossa olevia tiedostoja.

Voit luoda useita virtuaalisia hakemistoja kanssa erilaiset luku- ja kirjoitusoikeudet jokaiselle.

Tämä on turvallisempi tapa jakaa julkista sisältöä nimettömän FTP: n kanssa, koska voit vain luoda hakemiston erityisesti julkista katselua varten ja pitää kaiken muun julkisesti rajoitettuna.

yhdistetään palvelimeen

Yhdistäminen nimettömään FTP-palvelimeen

Kun muodostat yhteyden nimettömään FTP: hen, et ole oikeastaan ​​tuntematon. Vaikka et luovuta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun muodostat yhteyden palvelimeen, palvelimen järjestelmänvalvojalla on silti verkkotunnuksesi ja IP-osoitteesi. Joten jos teet jotain laitonta, on silti erittäin helppo löytää sinut.

FTP-palvelimet pitävät lokit käyttäjien FTP-istunnoissa. Tämä on tietue toiminnasta, joka tapahtui, kun joku muodosti FTP-yhteyden.

Mitä tehdä, jos et voi muodostaa yhteyttä

Voi kestää pari yrittää saada nimettömän pääsyn julkiseen FTP-palvelimeen. Tämä johtuu joidenkin palvelimien suosiosta.

Kirjautumispyyntöjen roskaposti sijaan palvelimelle, aseta FTP-asiakkaasi yrittämään kirjautumista uudelleen palvelimen aikakatkaisun jälkeen. Et halua, että IP-osoitteesi kielletään palvelimelta.

Mitä ovat FTP-käyttäjän komennot?

Käyttäjät voivat kirjoittaa komentoja FTP: hen tiettyjen toimintojen suorittamiseksi. FTP-asiakassi lähettää komennot palvelimelle.

Nämä FTP-komennot näkyvät palvelimen istuntolokissa, ja palvelimen järjestelmänvalvoja voi niitä seurata.

Yleisesti käytettyjen FTP-komentojen cheatsheet

avataYhteyden muodostaminen etäpalvelimeen tai tietokoneeseen.
? tai OhjePyydä tietoja FTP-komennoista.
hei tai lopetaIrrota ja poistu FTP-palvelimesta.
dirLuettelo etähakemiston sisällöstä.
CDVaihda hakemisto, jota etäkoneella käytät.
poistaaTiedoston poistaminen hakemistosta.
saadaKäytetään kopioimaan tiedosto paikalliselle tietokoneellesi.
mgetUseiden tiedostojen kopiointi etälaitteesta paikalliselle tietokoneellesi.
laittaaTiedoston kopioiminen paikalliselta tietokoneelta palvelimelle tai etätietokoneelle.
mputUseiden tiedostojen kopioimiseksi tietokoneeltasi palvelimelle tai toiseen tietokoneeseen.

Tiedostonsiirtoprotokollan hyödyntämiseksi kannattaa ehkä ladata FTP-ohjelma prosessin yksinkertaistamiseksi. FTP: tä voi käyttää:

 • FTP-asiakas
 • nettiselain
 • Komentorivi

FTP-asiakas tekee tiedostojen siirrosta yksinkertaisen sallimalla tiedostokuvakkeiden vetäminen ja pudottaminen ikkunoiden välillä. FTP-ohjelmia on olemassa sekä Windows- että Mac-laitteille.

Komentorivi ja yhteys

Mutta, Voit muodostaa yhteyden FTP: hen myös selaimen kautta jos et halua ladata ohjelmaa tietokoneellesi. Tämä on helpoin tapa selata suuria hakemistoja. Mutta selaimen yhteydet FTP: hen ovat hitaampia ja vähemmän luotettavia kuin FTP-asiakkaan käyttö.

Voit muodostaa yhteyden myös FTP: hen tietokoneesi sisäänrakennetun komentorivin avulla. Aloita kirjoittamalla vain komentorivi: ftp (lisää FTP-isäntäosoitteesi tähän).

Jos onnistut, sinulta kysytään käyttäjänimeä ja salasanaa. Jos muodostat yhteyden nimettömään FTP: hen, kirjoita nimettömänä käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi salasanana.

Yhdistäminen FTP-selaimeen

Anonyymit käyttäjät eivät tarvitse FTP-asiakasohjelmaa päästäkseen julkiseen FTP-palvelimeen. Mutta tämä edellyttää, että tunnet FTP-selaimen syntaksin. Jotkut web-hosting-yritykset voivat estää FTP-yhteyksiä selaimen avulla asiakkaiden verkkosivustojen korkeamman tietoturvan varmistamiseksi.

Yhteinen kohteliaisuus julkisista FTP-palvelimista

Jos et tiedä mitä olet tekemässä, älä sekoita julkisen FTP-palvelimen tiedostoihin. Koska kaikilla on pääsy, palvelinten järjestelmänvalvojat sisältävät yleensä readme-tiedoston, joka auttaa tuntemattomia käyttäjiä navigoimaan palvelintiedostoissa.

Sinä pystyt yleensä löytää tämä readme-tiedosto palvelimen juurihakemistossa.

Saatat kohdata myös anonyymin FTP-palvelimen käyttöä koskevat ohjeet niiden palvelintietojen joukossa, jotka näet nimettömän kirjautumisen jälkeen. Voit löytää sääntöjä myös FTP-lokit.

löytää isäntä

Web-palvelimen etsiminen ja valinta nimettömälle FTP: lle

Kuten aiemmin huomautimme, isäntäkoneilla on useita syitä rajoittaa nimettömän FTP-pääsyn käyttöä.

Se voi aiheuttaa merkittävän turvallisuusriskin, ja jos sitä sattuu väärinkäyttämään laittoman sisällön levittämiseksi, on myös mainevaara harkittava.

Siksi useimmat isännät suosittele tuntematonta FTP: tä ja estä sen käyttöä jopa kun ne sallivat sen joissain isäntäpaketeissa. Kuten kaikki yritykset, myös isännöintipalvelut haluavat yksinkertaisesti minimoida riskit.

Tämän seurauksena hyvin harvat isännät tarjoavat nimettömiä FTP: tä lähtötason jaetuissa web-hosting-suunnitelmissa, mutta voivat tarjota sitä omilla suunnitelmillaan.

Web-palvelimet, jotka sallivat nimettömän FTP: n käytön

Palveluntarjoajat, jotka sallivat nimettömän FTP-pääsyn, voivat tehdä sen luomisesta erittäin helpon.

Joidenkin verkkoisäntöjen avulla voit ottaa nimettömän FTP: n käyttöön valitsemillaan verkkotunnuksilla suoraan ohjauspaneelista. Saatat pystyä valitsemaan, sallitaanko vain nimettömien käyttäjien käyttämisen ladata tiedostoja tai myös ladata niitä.

Voit pitää tämän käytöstä estääksesi yleisöä sotkemasta verkkosivustoosi millään tavalla.

Älä odota, että jaetut palvelimet sallivat nimettömän FTP: n

Tarkoitus on rajoittaa tarpeettomia riskejä – nimettömän FTP: n käyttö erillisillä palvelimilla eliminoi suurimman osan riskeistä ja siirtää ne edelleen asiakkaalle eikä isäntälle.

Nimettömän FTP-käytön käyttö jaetulla palvelimella voi vaarantaa muun jaetun palvelimen, asettaa muut sivustot vaaraan.

Eri isäntäkoneilla on erilaiset standardit, joten jotkut saattavat vaatia ostamaan erillisen IP-osoitteen nimettömän FTP-käytön aikaansaamiseksi tai ne voivat tarvita enemmän paperityötä ja varoituksia sopimuksissaan.

Siksi on elintärkeää lukea hieno painatus tai ottaa suoraan yhteyttä isäntään saadaksesi selvennyksiä ja ohjeita.

Hyödyt ja haitat nimettömästä FTP: stä

Onko FTP oikea valinta tiedostonsiirtotarpeisiisi? Hajotamme sen.

Plussat

 • Nopea pääsy julkisiin tiedostoihin
 • Mahdollistaa avoimen lähdekoodin ohjelmistojen lataamisen helposti ilmaiseksi
 • Antaa kehittäjien osallistua avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin
 • Levitä ladattava materiaali helposti yleisölle
 • Siirrä useita tiedostoja ja hakemistoja samanaikaisesti
 • Lataa ja lataa tiedostoja samanaikaisesti
 • Jatka tiedostojen siirtoa sinne, josta lopetit, jos yhteys katkesi
 • Aikatauluta tiedostojen siirrot etukäteen
 • Siirtää tiedostot erittäin nopeasti

Haittoja

 • Sinulla on vähän hallintaa siitä, kenellä on pääsy FTP-palvelimeen
 • Monet web-palveluntarjoajat estävät nimettömän FTP-käytön
 • Tekee verkkosivustosi alttiiksi haittaohjelmien tai laittoman sisällön lähettämiselle

parhaat tuntemattomat ftp-majoittajat

Omat valintani: 2 suosituinta tuntematonta FTP-majoittajaa

Web-hosting on täynnä markkinoita. Lisää vaikeus löytää isäntäkoneita, jotka anonyymin FTP: n käytön mahdollistavat, ja saatat miettiä mistä aloittaa.

Tässä ovat omat suosikkini: nämä 2 isäntä sallivat nimettömän FTP-käytön.

Toivon näiden ehdotusten auttavan sinua etsinnässäsi.

GreenGeeks

Hanki yksinkertainen tuntematon FTP-määritys GreenGeeksin avulla.

Heidän ympäristöystävällinen web-hosting on helppoa planeetalla, koska heidän palvelimensa ovat käyttää 300% uusiutuvaa energiaa.

greengeeks tuntematon ftp

Asenna tuntematon FTP suoraan cPanel-ohjauspaneelista valitsemillesi verkkotunnuksille.

Heidän palvelimet käyttävät erittäin nopeaa RAID-10-tekniikkaa ja sisäänrakennettua CDN: tä. Lisäksi niiden joustava alusta mahdollistaa helppo resurssien skaalautuvuus joten hosting-suunnitelmasi voi käsitellä kasvavaa verkkosivustojen liikennettä.

Knownhost

Knownhost tukee myös nimettömiä FTP-hosting-palveluita. Heillä on joitain tehokkaita erillisiä palvelimia, jotka pystyvät käsittelemään avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojektien liikennettä ja tiedostojen siirtoja. Ne on valtava määrä levytilaa ja kaistanleveyttä.

unknownhost tuntematon ftp

Tietysti sinä maksaa paljon enemmän näihin suunnitelmiin kuin jaettuun isännöintiin muualla. Heidän jaettuun isäntään sisältyy vain optimoitu WordPress-vaihtoehto ja se on ihanteellinen alustan käyttäjille.

web-hosting-vinkkejä

Valmiina uudelle isäntälle?
Voit säästää tällä hetkellä jopa 70% GreenGeeksissä
. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Muut ominaisuudet palvelimen hallinnassa

 • Käyttölokit
 • tiedosto
 • Video
 • Cron Jobs
 • SSH-käyttö
 • FTP

Anonyymi FTP: n usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Jos se on niin vaarallista, miksi kukaan käyttäisi tuntematonta FTP: tä?

  Nimettömän FTP: n käyttö on laskussa, koska nykyaikaiset CMS-sovellukset ovat helpottaneet valtavien tietomäärien jakamista entistä helpommin. On kuitenkin edelleen tapauksia, joissa voi olla tarpeen jakaa koko kansiota arvoja asiakirjoja ja muita tiedostoja.

  Erityisesti, jos haluat, että käyttäjät voivat nopeasti valita ja ladata useita tiedostoja sivustostasi, FTP on helpoin tapa käsitellä sitä. Käyttäjät voivat vain korostaa tarvitsemansa tiedostot aivan kuten File Explorerissa ja vetää ne järjestelmään.

  Jos tämäntyyppinen jakaminen on välttämätöntä joukkueellesi tai yrityksellesi ja kirjautumistietojen luominen jokaiselle käyttäjälle ei ole mahdollista, tuntematon FTP voi silti olla paras tapa. Muista kuitenkin tutkia vaihtoehtojasi ennen sitoutumista siihen.

 • Onko anonyymissä FTP: ssä ladattaville tiedostoille kokorajoituksia??

  Ei. Tämä on yksi FTP: n suurimmista eduista. Vaikka selaimesi saattaa asettaa rajoituksia tiedostokoolle, FTP-asiakkaat eivät yleensä.

 • Voidaanko nimetön FTP asettaa vain lataamista varten?

  Joo. Tarkka toimenpide vaihtelee käyttämäsi isäntäpalvelimen tyypin mukaan, mutta sinun pitäisi pystyä poistamaan kirjoitus- ja lähetysominaisuudet nimettömään FTP-sivustoosi..

  Tällä tavalla kuka tahansa voi käyttää ja ladata jakamaasi sisältöä ja minimoida samalla riski, että joku lataa vaarallisia tiedostoja palvelimellesi.

  Tietenkin, jopa vain luku -käyttöoikeuksilla, on aina vaara, että palvelimellesi annetaan maailmanlaajuinen käyttöoikeus. Muista tutkia kaikki turvatoimenpiteesi täysin ennen minkään tyyppisen nimettömän FTP: n käyttöönottoa.

 • Saako nimettömänä FTP: n ladata useita kohteita samanaikaisesti vai lataako se yksi kerrallaan?

  Vaikka voit valita niin monta tiedostoa kuin haluat ladata, useimmat FTP-asiakkaat asettavat rajan, kuinka monta tiedostoa he lataavat samanaikaisesti. Jäljellä olevat tiedostot asetetaan jonoon, kunnes uusi latausvirta avautuu.

 • Voinko rajoittaa nimettömän FTP: n valitulle ryhmälle, kuten työntekijöille yhdessä IP-osoitteessa?

  Joo. Rajoittamalla pääsyä yhteen IP-osoitteeseen luomalla sisäisen verkon pääsyn kyseiseen FTP-sivustoon, mikä voi olla tehokas tapa rajoittaa nimettömän FTP: n käyttöön liittyvää riskiä. Kaikilla IP-osoitteiden ulkopuolella on pääsy sivustoon.

  Tietenkin, tämä menetelmä vaatii silti, että sinun on annettava pääsy kaikille kyseisessä IP-osoitteessa, joten sinun tulisi miettiä sitä vakavasti ennen sitoutumista siihen.

  Kaikkien isäntien tulisi voida asettaa jonkin tyyppisiä IP-osoitteiden rajoituksia; Se, voidaanko se tehdä hakemistotasolla verrattuna koko sivustotasoon, voi kuitenkin vaihdella.

 • Voinko käyttää lataushallintaa nimettömän FTP-sivuston kanssa?

  Kyllä, mutta sinun ei todennäköisesti tarvitse. Suurimmalla osalla FTP-asiakkaita on sisäänrakennettu lataushallinta, koska FTP-protokollat ​​mahdollistavat jo siirron jatkamisen, jos yhteys katoaa. Lisäksi monet FTP-asiakkaat antavat sinun ajoittaa siirrot.

 • Kuinka nimettömänä FTP eroaa vertaistiedostojen jakamisesta?

  Tärkein ero on missä tiedostot tallennetaan. Nimettömän FTP: n avulla jaettavat tiedostot tallennetaan palvelimen kansioon tai useisiin kansioihin. Turvallisuustilanteessa se saattaa pudottaa koko sivustosi. Lisäksi, jos sinulla on jaettua hosting-suunnitelmaa, se voi vaikuttaa kaikkiin, jotka jakavat kyseisen palvelintilan.

  Vertaistiedostojen jakamisen kanssa jaat yleensä kansion tietokoneellasi. Vaikka tämä aiheuttaa edelleen useita mahdollisia tietoturvariskejä, ne rajoittuvat omaan koneeseesi. Sivustosi ja palvelimesi ei vaikuta asiaan.

 • Voinko käyttää komentoriviä tuntemattomalle FTP-sivustolle?

  Joo. Kaikki tyypilliseen FTP-sivustoon pääsyyn käytettävissä olevat komennot toimivat myös nimettömän FTP-sivuston kanssa.

 • Onko tuntemattomalle FTP: lle turvallisempia vaihtoehtoja??

  Parempi tietoturva on yksi ensisijaisista syistä, joiden vuoksi monet sivustot ovat siirtymässä tuntemattomasta FTP: stä. Tiedostojen jakamiseen turvallisemmin on myös muita ratkaisuja, joten miksi asettaa palvelimen vaaraan?

  Työkalut, kuten Dropbox tai paikallinen intranet, voivat jakaa organisaatiosi sisällä paremman vaihtoehdon.

  Jos haluat jakaa suuren määrän tiedostoja julkisesti, CMS tarjoaa todennäköisesti paremman järjestelmän, ellei oletuksena kuin laajennusten kautta. Lisäksi sellaisten ohjelmien kuten Simple Files avulla käyttäjät voivat ladata useita tiedostoja kerralla, aivan kuten he käyttäisivät nimettömiä FTP-tiedostoja.

  Tietysti, ennen kuin valitset jonkin näistä vaihtoehdoista, sinun tulisi tehdä paljon tutkimusta ja varmistaa, että olet ottanut kaikki tarvittavat turvatoimenpiteet.

 • Voinko käyttää nimettömiä FTP-sivustoja selaimella?

  Kyllä, mutta niin tekeminen rajoittaa käytettävissä olevia ominaisuuksia, erityisesti mahdollisuutta ladata useita tiedostoja tai koko hakemisto. Useimmat selaimet kykenevät kuitenkin tutkimaan FTP-sivustoja ja lataamaan yksittäisiä tiedostoja.

 • Kuka käyttää edelleen nimettömää FTP: tä?

  Useat organisaatiot käyttävät edelleen nimettömää FTP: tä.

  Avoimen lähdekoodin yhteisö luottaa edelleen suuresti nimettömään FTP: hen, koska heidän ohjelmistonsa voi ladata ilmaiseksi ja koostuu usein useista tiedostoista. Sinänsä nimettömänä FTP on ihanteellinen ratkaisu avoimen lähdekoodin ohjelmistojen jakamiseen.

 • Kuinka minun pitäisi luoda turvallinen tuntematon FTP-sivusto?

  Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on puhua isännöintipalveluntarjoajasi kanssa. Jos he sallivat nimettömän FTP-isäntälaitteen, heillä voi olla jo turvatoimenpiteitä.

  Tee sen jälkeen kotitehtäväsi. On paljon sivustoja, jotka voivat auttaa nimeämättömän FTP-palvelimen perustamisessa. Kiinnitä erityistä huomiota turvaominaisuuksiin.

  Jos tunnet jonkun, joka jo toimii nimettömänä FTP-palvelimena, keskustele heidän kanssaan. Jos et tunne heitä henkilökohtaisesti, älä huolestu. Avoimen lähdekoodin yhteisö auttaa yleensä enemmän kuin mielellään toisiaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map