Paras tiedostonhallinta: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa tiedostojen ylläpitoa

Tiedostojen isännöintipalvelut antavat sinulle vapauden ladata tiedostoja palvelimelle ja käyttää niitä missä tahansa, millä tahansa laitteella. Voit käyttää palveluita, kuten Google Drive tai Dropbox, mutta haluat paremman hallinnan, haluat ehkä Web-isäntä. Valitettavasti kaikki palveluntarjoajat eivät ole yhteensopivia tarpeidesi kanssa.


Tiedostojen tallennussuunnitelmat vaihtelevat tilan, tiedostokoon rajoitusten, hinnoittelun ja tiedostojen jakamistapojen mukaan.

Käsittelemme tämän artikkelin tärkeimpiä palveluita, mutta tässä on tilannekuva viidestä parhaasta isännästä tiedostojen ylläpidolle:

 1. BlueHost
  – Omistettu tuki- ja tallennuspäivitykset tarvittaessa
 2. A2-hosting
 3. InMotion-hosting
 4. LiquidWeb
 5. WebHostFace

Kuinka valitsimme parhaat isäntä tiedostojen ylläpitämiselle?

Olemme tarkistaneet satoja hosting-yrityksiä luetteloimalla parhaat tietoturvapalvelut turvallisuuden, tallennustilan ja tiedostokokojen perusteella.

Sitten tutkimme tuhansien asiakasarvostelujen tietokantamme ja tutkimme heidän palautettaan parhaista tiedostojen tallennus- ja jakamispalveluista.

Mikä on tiedostojen hosting?

Pitääkö sinun isännöidä tiedostojasi verkossa? Emme puhu verkkosivustosi tiedostojen tallennuksesta, vaan henkilökohtaisista tiedostoista, asiakirjoista, kuvatiedostoista ja vastaavista. Jos näin on, sinun ei tarvitse ‘web-hosting’ta; tarvitset tiedostojen hosting.

Tiedostojen jakamiseen sisältyy joskus tekijänoikeuksien alaisen materiaalin laitonta jakamista. Varmista, että sinä sinulla on lupa jakaa tiedostoasi. Mutta tiedostojen jakamiseen on monia muita tyyppejä.

Mitä opit

Jos olet erittäin riippuvainen suurista tallennusmääristä asiaankuuluville tiedostoille, tämä tekijä on viisasta ottaa huomioon isännöintisuunnitelman valinnassa. Useat liiketoimintamallit ovat täysin riippuvaisia ​​sata gigatavua loistavaa sisältöä, joihin sisältyy usein mojova tallennustila.

Älä ole valmistautumaton.

Lyhyt historia tiedostojen ylläpidosta

Internetin alkuaikoina meillä ei ollut ideoita verkkosivustoista tai dynaamisesti luodusta sisällöstä. Sivusto oli vain menetelmä tiedostojen tallentamiseksi; se koostui jonkun tietokoneen tiedostohakemistosta, jonka he tekivät julkisesti saataville verkossa. kotisivu oli vain indeksoitu luettelo näistä tiedostoista.

Siitä lähtien verkon infrastruktuuri on muuttunut samalla tavalla kuin käytämme sitä. Jotkut esineet säilyvät – tapa, jolla selaimet käsittelevät pyyntöjä, ‘resurssien’ käsite – mutta meillä ei ole tapana ajatella verkkosivustoa pelkästään tiedostokokoelmana. Se on kohde, resurssi, dynaaminen sovellus.

Asia on se, että kaikissa muutoksissa tapaan, jolla käytämme Internetiä, ihmiset tarvitsevat edelleen yksinkertaisen tavan jakaa tiedostojaan verkossa. Onneksi, uudet tiedostojen isäntä- ja tallennustyökalut tekevät siitä entistä helpomman.

tiedostojen hosting vs. tiedostojen jakaminen

Ero tiedostojen ylläpidossa ja tiedostojen jakamisessa

Jotkut tiedostojen hosting-markkinoiden termit voivat olla hämmentäviä kuluttajille. Siksi meidän pitäisi tarkastele erottelua tiedostojen ylläpidon ja tiedostojen jakamisen välillä, ja määrittele joitain muita termejä, joita saatat joutua tutkiessaan vaihtoehtoja ja tarjoajia.

Tiedostojen ylläpito

Tiedostojen isännöinti on käytännössä mitä tahansa palvelua, jonka avulla voit ladata ja ylläpitää omia tiedostojasi jonkun toisen palvelimella. Riippumatta siitä, pidetäänkö niitä fyysisellä palvelimella vai käytetäänkö pilvitallennusta, vaikutus on sama. Sinä lataa tiedostosi palvelimelle, ja siellä he pysyvät, kunnes otat heidät pois (ellei yritys ole jostain syystä poistanut niitä).

Tiedostonjako

Tiedostojen jakamispalvelua voidaan ajatella tiedostomuodona. Täällä saat paitsi oikeuden ladata ja ylläpitää tiedostojasi yrityksen palvelimilla, myös oikeuden lähettää muille ihmisille latauslinkin. Latauslinkin avulla nämä muut käyttäjät voivat käyttää ja lataa tiedosto omaan käyttöön.

Huomautus tiedostojen poistamisesta

Tiedostojen poisto tapahtuu yleensä vain, jos tilisi lopetetaan tai jos tiedostojesi katsotaan loukkaavan jonkun toisen immateriaalioikeuksia.

Joten esimerkiksi, jos lähetät tiedoston, joka sisältää tekijänoikeuksilla suojattua musiikkia, johon sinulla ei ole oikeuksia tai lisenssiä, ja tekijänoikeuksien haltija – muusikko tai lisenssitoimisto – yleensä rekisteröi valituksen palveluntarjoajaltasi, yritys voi poistaa tiedoston palvelimiltaan.

vanhanaikainen hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map