Paras SugarCRM-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa SugarCRM-majoitusta

SugarCRM on asiakassuhteiden hallintajärjestelmä, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ​​ja helppokäyttöisyydestään. Monet, mutta eivät kaikki, verkkoisäntäohjelmat antavat SugarCRM: n asiakkaidensa käyttöön yhden napsautuksen asennuksella.


Etsi verkkoisäntä, jolla on ajan tasalla oleva LAMP-pino (Linux OS, Apache 2.4, MySQL 5.7 ja PHP 7.1 tai 7.3). Jos vaihdat isäntiä, mutta käytät jo SugarCRM: ää, etsi isäntä, jolla on kokemusta SugarCRM: n siirrosta ja tuesta.

Edelleen hämmentynyt SugarCRM-isännöinnistä, lue alla. Oletko valmis aloittamaan? Tässä ovat asiantuntijoidemme parhaat valinnat parhaaseen SugarCRM-isännöintiin:

 1. SiteGround
  – Nopeat palvelimet, erinomainen tuki, edistynyt tietoturva
 2. A2-hosting
 3. Nestemäinen verkko
 4. Bitcoin-web-hosting
 5. Cloudways

Kuinka valitsimme parhaat SugarCRM-isännät?

Valitsimme isäntiä, jotka käyttivät moderneja LAMP-pinoja, ja valitsi isäntäryhmät, joilla on paras nopeustekniikka ja turvallisuus. Tarkastelimme heitä myös korkealaatuisen teknisen tuen, käytön helppouden ja kokonaisarvon suhteen.

Sitten tutkimme tuhansia käyttäjän arvosteluja laajasta tietokannastamme.

Paras isäntä sokerimurmalle

Mikä on SugarCRM?

Sokerin asiakkuudenhallintaohjelma (CRM) tarjoaa käyttäjille keskitetyn, joustavan järjestelmän myynnin seuraamiseksi, asiakastilien hallitsemiseksi ja asiakastuen käsittelemiseksi.

Se tukee myös projekti- ja kampanjahallintaa.

Mikä on asiakassuhteiden hallinta?

sokeriprofiilin kuvakaappaus

Yksi haastavimmista liiketoiminnan johtamisen näkökohdista on asiakaskehitys- ja säilyttämisprosessi.

Kehittämisestä johtaa markkinointikampanjoiden luomiseen tukeen sellaisten vakiintuneiden asiakkaiden tukemiseksi, joita sinulla ei ole varaa menettää. Asiakkaiden kanssa kehitetyt suhteet ovat kriittinen osa menestyvän yrityksen rakentamista.

Jotta asiakkaasi olisivat tyytyväisiä ja yrityksesi kasvaisi, tarvitset tavan seurata prosessin kaikkia vaiheita.

CRM-ohjelmisto voi auttaa sinua tekemään juuri tämän, ja SugarCRM on yksi suosituimmista CRM-vaihtoehdoista.

Miksi valita SugarCRM?

SugarCRM on suosittu CRM, koska sitä tarjotaan monissa isäntäpaketeissa ilmaiseksi. Se on myös erittäin helppo asentaa; monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat sen yhden napsautuksen asentajana.

Vaikka sinulla olisi pieni budjetti isännöintiä varten, sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää sitä tarjoavaa jaettua pakettia.

SugarCRM -ohjelman versiot

sokerimoosiversiot

SugarCRM on avoimen lähdekoodin asiakassuhteiden hallintasovellus (CRM). Organisaatiot voivat tallentaa toimittajien ja yhteyshenkilöiden tietoja ja pitää keskusrekisteriä kaikesta vuorovaikutuksesta näiden kontaktien kanssa.

SugarCRM: stä on yhteensä neljä versiota, sekä maksettu että rajoitetun käytön ilmainen painos.

SugarCRM: n versiot ovat:

 1. ammattilainen
 2. yritys
 3. Perimmäinen
 4. Yhteisöpainos

Maksetut versiot SugarCRM: stä

SugarCRM: stä on kolme maksettua versiota: Professional, Enterprise ja Ultimate. Ne ostetaan suoraan yrityksestä.

Siellä on myös ilmainen yhteisöpaino, ja se on ohjelmisto, jota näet tarjoamassa web-hosting-tilien kanssa.

SugarCRM: n yhteisöpainos

Yhteisöpainos on leikattu versio maksetusta SugarCRM: stä, mutta se toimii silti erinomaisesti hyväntekeväisyyteen ja muuhun kuin kaupalliseen käyttöön.

Tämä versio on saatavana version 3 GNU Affero General Public License -lisenssillä. Se on suunniteltu voittoa tavoittelemattomille järjestöille, eikä käyttäjien lukumäärälle, jolla voi olla tilejä, ei ole mitään rajaa.

sokeri krm-yhteisöversio

Voittoa tavoittelemattomat voit käyttää työkalua pysyäkseen tärkeiden kontaktien parissa, hallitsemaan rahoitusta ja varmistamaan, että ne noudattavat kaikkia tietojen varastointiin ja tietosuojaan liittyviä lakisääteisiä vaatimuksia.

Yhteisön version edut

Lisenssi antaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja oppilaitoksille oikeuden mukauttaa ohjelmistoa.

On odotettavissa, että räätälöinnit palautetaan kehittäjäyhteisölle, jotta muut voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat hyötyä heidän työstään.

SugarCRM -yhteensopivuus

SugarCRM on suunniteltu toimimaan Linux-palvelimilla (erityisesti palvelimet, jotka käyttävät LAMP-pinoa: Linux, Apache, MySQL ja PHP).

On kuitenkin mahdollista suorittaa SugarCRM muissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Windows, jossa on IIS.

Windowsissa sinulla on mahdollisuus käyttää tietokantaan MS SQL tai Oracle.

Käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa SugarCRM: n kanssa useilla selaimilla, mukaan lukien:

 • Kromi
 • Firefox
 • Safari 7
 • Internet Explorer 9
 • Internet Explorer 10

SugarCRM: n ominaisuudet

SugarCRM: n ominaisuudet

Yhtenä markkinoiden johtavista asiakashallintajärjestelmistä SugarCRM tarjoaa paljon ominaisuuksia, joiden avulla tuhannet yritykset voivat seurata asiakkaisiin liittyvää tietoa ja tehostaa myyntiä.

Joitakin suosituimpia SugarCRM-ominaisuuksia ovat:

 • Useita käyttäjätyyppejä
 • Määritä sähköposti
 • Testaa kampanjoita
 • Raportin suodatus
 • Integroitu kalenteri

Useita käyttäjätyyppejä

SugarCRM: ssä on yhteensä neljä erilaista roolia, mukaan lukien tavallinen käyttäjä, järjestelmänvalvoja, ryhmä ja portaalin sovellusliittymä.

Tämän ominaisuuden avulla on helppo luoda henkilökohtainen käyttöoikeus sen perusteella, kuinka kukin käyttäjä käyttää SugarCRM-ohjelmaa ja rajoittaa toimintaa tarvittaessa.

Asenna sähköpostityökalu

Liidien hallinnan ja asiakirjojen tallentamisen lisäksi SugarCRM helpottaa myös sähköpostikampanjoiden tai -mallien luomista ja hallintaa suoraan hallintapaneelista..

Testaa kampanjoita

Etkö ole varma, kuinka sähköpostisi tai uutiskirje näyttää eri laitteilla?

Ennen kuin lähetät, testaa kampanjasi varmistaaksesi, että kaikki viestisi näyttää parhaalta riippumatta siitä, kuinka käyttäjät näkevät ne.

Raportin suodatus

Suodata arvon, päivämäärän, käyttäjän ja muun perusteella.

Tämä on tehokas työkalu tilastojen keräämiseen erittäin tietyistä ajoista tai kampanjoista.

Integroitu kalenteri

SugarCRM helpottaa järjestäytymistä. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat nähdä yleiskatsauksen suunnitellusta toiminnasta sekä aikataulutehtäviä, kokouksia tai puheluita.

Sugar CRM Community Editionin ominaisuudet

SugarCRM Community Edition (tai SugarCRM CE) on pitkälti avoimen lähdekoodin yhteisön vapaaehtoisten kehittämä.

Sillä on kavennettu ominaisuusryhmä verrattuna maksettuihin versioihin, ja se sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • tilit
 • Tilintarkastustyökalut
 • Yhteystiedot
 • Prosessien hallinta
 • Asiakirjojen säilytys
 • Lyijyn seuranta
 • Mahdollisuuksien seuranta
 • Markkinointityökalut, kuten kampanjaseuranta ja sähköpostimarkkinointimittaukset.

Tämä painos on suunniteltu vain yritysten väliseen (B2B) käyttöön, eikä siinä ole yritysasiakkaiden (B2C) apuohjelmia. Sillä ei myöskään ole kykyä hallita sopimuksia, tuotteita, tarjouksia tai myyntiä.

Jos haluat tehokkaampia ominaisuuksia, jotka ovat verrattavissa Salesforceen tai Pipedrive CRM: ään, sinun on päivitettävä SugarCRM Professional -sovellukseen, joka on edullisin maksettu SugarCRM: n tarjoama suunnitelma..

etuja ja haittoja SugarCRM

Plussaa ja miinusta SugarCRM

Ilmaisen CRM-ohjelmiston löytäminen on melko harvinaista, koska niin monet paketit on varattu pilveen tilausmallin kautta.

Tämä tarkoittaa, että SugarCRM on hyvä valinta, jos haluat kokeilla CRM: ää saadaksesi selville mitä se tekee.

Miinukset SugarCRM

Analyytikkojen mukaan ohjelmistoa käyttää 1,5 miljoonaa ihmistä, ja on todennäköistä, että valtava enemmistö käyttää Community Editionia, jolla on rajoitetut toiminnot.

Siinä ei myöskään ole sisäistä chat-toimintoa, kuten Salesforcella on Chatterin kautta. Perustallennusmäärä on melko pieni, vaikka voit ostaa lisätilaa.

Ja lopuksi, vaikka SugarCRM voidaan mukauttaa tarpeisiisi, kehittäjän on useimpien näistä ominaisuuksista oltava räätälöityjä..

Plussaa SugarCRM

Jos sinulla on voittoa tavoittelematonta tai hyväntekeväisyysjärjestöä, edes perusasetus antaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut.

CRM: n takana oleva yritys on saanut miljoonia dollareita sijoituksia, mikä varmistaa sen jatkuvan kasvun ja suuren suosion.

Vaikka perusominaisuusluettelo on pieni, SugarCRM: n ei tarvitse suorittaa pelkästään oletusasetuksilla.

SugarCRM: ää voidaan jatkaa SugarForgen laajennuksilla, ja on syytä pelata näillä, jotta SugarCRM: n todellinen voima päästäisiin irti..

web-hosting-kuponki

Etsit paljon SugarCRM-hosting-palvelusta?
SiteGround – lukijamme arvioinut ykköseksi – tarjoaa SugarCRM: n helpon asennuksen ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 67% näiden suosittujen suunnitelmien parissa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Kuinka asennat SugarCRM?

Jos et pidä SugarCRM: n maksetusta pilviversiosta, sinun on valittava sopiva isäntä, jonka löydät tältä sivulta.

Sitten sinulla on kaksi vaihtoehtoa asentaa se isäntäpalvelimelle:

 1. Lataa SugarCRM-tiedostot heidän verkkosivustolta, muokkaa asetustiedostoja ja siirrä ne isäntätilillesi FTP: n kautta.
 2. Käytä automaattista asennusohjelmaa isäntäsi ohjauspaneelissa. Useimmat isännät toimittavat sinulle kopion cPanelista, jossa on melkein aina automaattinen asennusohjelma, jonka avulla voit etsiä SugarCRM: ää ja asentaa sen vain muutamalla napsautuksella. Se vie silti hieman enemmän vaivaa kuin pilvivaihtoehto, mutta sen pitäisi olla hallittavissa kenelle tahansa.

Hosting-näkökohdat

Pilviohjelmistojen ostaminen voi tulla kalliiksi, etenkin kun maksat kiinteän hinnan kuukaudessa pilvipalvelusta, ja suurin osa CRM-ohjelmistoista olisi kohtuuhintaista voittoa tavoittelematta kyseisellä hinnoittelumallilla.

Siksi todennäköisesti miksi yritykset ympäri maailmaa ovat ladanneet tämän ilmaisen CRM-ratkaisun yli 9 miljoonaa kertaa. Mutta isäntävalinnassa on joitain huomioitavia seikkoja.

Nämä sisältävät:

 • Linux-käyttöjärjestelmä
 • Helppo asentaa
 • Korkea aika
 • Tarvittava tallennustila / kaistanleveys

Linux-käyttöjärjestelmä

Tämä on melkein välttämättömyys SugarCRM: lle. Ylläpito muussa käyttöjärjestelmässä tekee prosessista tarpeettoman monimutkaisen.

Useimmat isännät kuitenkin käyttävät Linux-pohjaisia ​​palvelimia, joten sen ei pitäisi olla vaikea löytää. Lisäbonuksena myös Linux-hosting on yleensä halvempaa kuin Windows.

Helppo asentaa

Useimpien isäntien ansiosta SugarCRM: n asentaminen on erittäin helppoa muutamalla napsautuksella. Jos se jostain syystä on monimutkaisempaa, ne eivät ehkä ole oikea valinta.

Koska SugarCRM: n kanssa toimii niin monia isäntiä, ei ole järkevää valita sellaista, joka tekee asennuksesta tarpeettoman monimutkaisen.

Korkea käyttöaika

SugarCRM: n käyttäminen on vaikeaa, jos isäntä laskee jatkuvasti!

Jälleen kerran on niin monia isännöintivaihtoehtoja, joista valita, joten ei ole järkevää tyytyä alhaiseen käyntiin.

Riittävä varastotaso & kaistanleveys

Resurssien käyttö on mainitsemisen arvoinen. Ylläpitopaketin tarjoama tallennustila ja kaistanleveys koskevat kaikkia käyttämiäsi sovelluksia.

CRM voi vähentää resursseja, etenkin kaistanleveyttä, ja suurten asiakirjojen lähettämisellä on vaikutusta ajan myötä.

alkuun isännät SugarCRM: lle

3 suosituinta SugarCRM-koneita

Valmis aloittamaan SugarCRM: n virran vapauttaminen?

Ensinnäkin sinun on löydettävä loistava isäntä.

Kuten olemme edellä maininneet, useimmat isännät tukevat SugarCRM: ää.

Muutama isäntä nousee kuitenkin yläpuolelle. Analysoidaan paras parhaista.

SiteGround

Jos etsit vankkaa, luotettavaa isäntää SugarCRM-isännöintiin, SiteGround on loistava valinta.

Ne tarjoavat kaikkea edullista jaettua hosting-palvelua
aikoo huippuluokan omistettuja palvelimia.

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen cPanel, mikä tekee SugarCRM-asennuksesta helpon.

SiteGround Kotisivun kuvakaappaus

Lisäksi voit luoda ilmaisia ​​SSL-varmenteita cPanelissa käyttämällä Let’s Encrypt -integraatiota.

Saat ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita välttääksesi asiakkaiden tietojen menettämistä.

Lopuksi minun on mainittava, että heidän tuki on erinomaista.

Heidän asiakaspalvelutiiminsä on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live chatin ja puhelimen kautta. Lisäksi heillä on loistava tietokanta opastamaan sinua yleisten tehtävien läpi..

A2Hosting

Jos nopeus on sinulle tärkein asia, mistä tahansa syystä A2-hosting on todennäköisesti SugarCRM-isäntä sinulle.

A2-hosting on tunnettu isäntä, joka keskittyy palvelimen nopeuteen ennen kaikkea varmistaen, että pystyt nopeasti tutkimaan CRM: n eri osia pienin viivein.

A2-hosting-kotisivun kuvakaappaus

Useimmat suunnitelmat, paitsi halvimmat, tulevat “turbo” -palvelimilla, jotka ovat korkean suorituskyvyn palvelimia, jotka on määritetty nopeudelle
.

Saat myös ilmaisen SSD-tallennustilan ja ilmaisen SSL-varmenteen. Voit jälleen asentaa SugarCRM cPanelin kautta.

LiquidWeb

Viimeinkin, jos etsit korkealaatuista SugarCRM-isäntää
Vaihtoehto on mahdollista, Liquid Web täyttää tai ylittää kaikki odotuksesi.

Heidän suunnitelmansa ovat kalliimpia, mutta se on sen arvoista, jos seisokit tai hitaat palvelimet voivat maksaa sinulle huomattavia tuloja.

LiquidWeb-kotisivun kuvakaappaus

Ne tarjoavat valinnan cPanel- ja Plesk-ohjauspaneelien välillä, molemmat toimivat hyvin SugarCRM: n asentamisessa.

Lopuksi Liquid Webillä on asiakaspalvelutiimi, joka ylittää sen, mitä useimmat muut tahtovat.

Vaikka sinulla on vaikeuksia jotain, joka ei suoraan liity heidän palvelimen suorituskykyyn, he yrittävät silti auttaa kokemuksessani.

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö oikeaa SugarCRM-isäntää?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisimmissä nopeustesteissä. Ne tarjoavat SugarCRM: n ja ilmaisten SSL-sertifikaattien helpon asennuksen. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 50% heidän suunnitelmissaan käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Muut CRM: n ominaisuudet

 • CiviCRM
 • vtiger

SugarCRM usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on SugarCRM?

  SugarCRM on premium-asiakassuhteiden hallintasovellus sekä SugarCRM-sovelluksen kehittäjän nimi.

  Sovellus tarjoaa käyttäjille tavan seurata myyntitapahtumia, hallita asiakastilejä ja tarjota asiakastukea – kaikki yhdestä keskitetystä sovelluksesta.

 • Mikä on CRM?

  CRM on lyhenne, joka tarkoittaa asiakassuhteiden hallintaa.

  CRM-ohjelmisto on suunniteltu käsittelemään myyntiä, markkinointia ja asiakassuhteita tavoitteena automatisoida prosessi mahdollisimman paljon ja tarjota yksi keskitetty asiakasvarasto, joka on kaikkien asiakkaiden edessä olevien työntekijöiden saatavilla.

 • Onko SugarCRM helppokäyttöinen?

  Joo.

  SugarCRM on suunniteltu ratkaisemaan kaksi helppokäyttöisyyteen liittyvää ongelmaa: myynti- ja tukihenkilöstön haluttomuus käyttää CRM: ää ja CRM: n käyttöönoton kustannukset ja haasteet.

  SugarCRM on suunniteltu intuitiiviseksi ratkaisuksi, jota myynti- ja tukihenkilöstö voi helposti käyttää, ja hinnoiteltu on tehdä yrityksille kohtuuhintaisia ​​mahdollisuuksia antaa jokaiselle asiakaspuolella olevalle työntekijälle pääsy ohjelmistoon..

 • Onko SugarCRM ilmainen?

  Versioon 7 saakka SugarCRM julkaisi ohjelmiston kaupallisia ja avoimen lähdekoodin (ilmaisia) versioita. Versio 7: n julkaisemisen kanssa SugarCRM päätti kuitenkin lopettaa avoimen lähdekoodin version, nimeltään Sugar Community Edition (CE), kehittämisen..

  SugarCRM lupasi jatkaa CE-version 6.5 ylläpitämistä ja tukemista, mutta uutta kehitystä ei tule. Tämä lupaus johti uuden, avoimen lähdekoodin CRM: n, SuiteCRM, luomiseen, joka perustuu SugarCRM: n viimeiseen avoimen lähdekoodin versioon.

  Jos etsit ilmaista CRM: ää, tutustu SuiteCRM: ään.

 • Miksi SugarCRM lopetti avoimen lähdekoodin version kehittämisen?

  Yhtiön mukaan avoimen lähdekoodin versio houkutteli ensisijaisesti kehittäjiä, jotka halusivat rakentaa sokerin päälle, samoin kuin uusia käyttäjiä, jotka etsivät vaihtoehtoja ja olivat ensisijaisesti kiinnostuneita ilmaisesta CRM-ratkaisusta.

  Yhtiö ilmaisi uskovansa, että avoimen lähdekoodin versio ei tyydyttänyt molemmilla ryhmillä tarpeita, ja halusi tarkastella muita vaihtoehtoja.

  SugarCRM CE: n käytön lopettamisen syistä riippumatta nettotulos on ollut positiivinen ilmaisten ja avoimen lähdekoodin CRM: ien käyttäjille, koska SugarCRM CE: n lopettaminen synnytti SuiteCRM: n, josta on nopeasti tullut yksi parhaista saatavilla olevista ilmaisista CRMistä..

 • Voinko vaihtaa SugarCRM: n käyttöönotosuunnitelmia, jos yritykseni tarvitsee muutoksia?

  Yhtiö arvostaa ohjelmiston joustavuutta tärkeänä myyntipisteenä ja huomauttaa, että SugarCRM on yksi alan mukauttavimmista CRM-sovelluksista..

  Erityisesti se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja paikan päällä ja pilvien käyttöönotossa. Yhtä tärkeää on, että asiakkaita ei lukita alkuperäiseen valintaansa.

  Organisaation tarpeiden muuttuessa tietoja voidaan siirtää erilaisten käyttöönotemallien välillä.

  Olipa päällä, pilvessä tai SugarCRM: n yksityisessä pilvipalvelussa, asiakkaat voivat helposti sopeutua muuttuviin olosuhteisiin.

 • Jos vaihdan SugarCRM-käyttöönottosuunnitelmia, täytyykö sovelluksen käyttäjien oppia uusi käyttöliittymä?

  Sovelluksen käyttöliittymä on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille yhtenäinen kokemus riippumatta siitä, missä tai miten he käyttävät sovellusta, koska SugarCRM käyttää laajasti teollisuuden standardeja, kuten HTML5, REST, JavaScript ja PHP.

  Lisäksi kehittäjillä on pääsy taustalla olevaan alustaan, jonka avulla he voivat laajentaa ja muokata SugarCRM: ää tarpeidensa mukaan. Tämä laajennettavuus on auttanut luomaan satojen kaupallisten integraatioiden luominen muihin yrityssovelluksiin.

  Monille organisaatioille tämä ”tulevaisuudenkestävä” lähestymistapa on merkittävä myyntikohta arvioitaessa SugarCRM: ää suhteessa muihin CRM-ratkaisuihin.

 • Mitkä ovat SugarCRM-hosting-vaatimukset?

  SugarCRM on optimoitu LAMP-pinolle – Linux, Apache, MySQL ja PHP – yleisimmälle verkkosivustolle ja verkkosovellusten isäntäpinolle..

  SugarCRM voidaan suorittaa myös muissa käyttöjärjestelmissä, jos ne tukevat PHP: tä, mukaan lukien Mac OS X, Solaris ja Windows.

  Se voi käyttää myös Microsoftin IIS-verkkopalvelinta Apachen sijasta, samoin kuin vaihtoehtoisia tietokantoja, kuten Oracle tai MS-SQL.

 • Kuinka moni ihmistä käyttää SugarCRM: ää?

  SugarCRM on vakiinnuttanut asemansa johtavana CRM-ratkaisuna. Ohjelmistolla on reilusti yli 1,5 miljoonaa käyttäjää yli 120 maassa.

  Sen kumppaniverkosto koostuu 350 kumppanista kuudella mantereella.

  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Cupertinossa, Kaliforniassa, mutta sillä on myös toimipisteet Raleighissa, Münchenissä, Sydneyssä, Lontoossa, Pariisissa ja Minskissä..

 • Miksi minun pitäisi valita SugarCRM?

  Jos etsit joustavaa ja muokattavissa olevaa täysin varustettua CRM: ää, et halua maksaa CRM: stä, SugarCRM on pakottava vaihtoehto.

  Vaikka jotkut käyttäjät tunsivat ymmärrettävän valtuutuksensa äkillisestä päätöksestä lopettaa avoimen lähdekoodin yhteisön version uusien versioiden kehittäminen ja julkaiseminen, syystä SugarCRM kuuluu jatkuvasti markkinoiden parhaimpien CRM-sovellusten joukkoon.

  Lisäksi keskittymällä yksinomaan kaupalliseen tuotteeseen on selvää, että yritys pystyy lisäämään paremmin ominaisuuksia, joita maksavat asiakkaat haluavat ja tarvitsevat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map