Paras SSL-sertifikaattien hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa SSL-majoitusta

SSL-sertifikaatit ovat kriittisiä monille verkkosivustoille, kuten verkkokaupoille. Mutta SSL-varmenteita on monen tyyppisiä, ja kaikki hosting-yritykset eivät tarjoa parhaita hosting-suunnitelmissaan.


Kun valitset SSL-isäntä, on parasta hankkia oma IP-osoite suunnitelmasi mukaan. Muuten haluat vahvan kokonaisvaltaisen isännöinnin turvallisilla palvelimilla.

Annamme yksityiskohdat jokaisesta suositellusta isännästä myöhemmin tässä viestissä, mutta niille, jotka haluavat vilkaista, tässä on 5 SSL-isäntäpaikkaa:

 1. SiteGround
  – Tarjoaa ilmaisia ​​Let’s Encrypt -sertifikaatteja sekä maksettuja päivityksiä
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. WP-moottori

Kuinka valitsimme parhaat SSL-palvelimet?

Olemme tarkistaneet yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa yli 380 palveluntarjoajalta ja valinneet ne, jotka tarjoavat parhaat SSL-varmennevaihtoehdot. Valitsimme sitten isännät, jotka tarjoavat omistettuja IP-osoitteita joko nykyisillä suunnitelmillaan tai lisäosina a la carte.

Lopuksi kysyimme oikeilta käyttäjiltä. Yli miljoonan sanan riippumattomien asiakkaiden arvostelujen massiivisen tietokantamme avulla olemme löytäneet SSL-isännöinnin kymmenen parasta isäntää.

10 parasta SSL-majoitusta sinulle & Kotisivusi

luokitus
Yhtiö
Aloitushinta
Linkki
SiteGround $ 3,95
(Laskutetaan 3,95 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
BlueHost $ 2,75
(Laskutetaan 2,75 dollaria kuukaudessa) ⓘ Hinnat ovat arvioituja perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
A2-hosting $ 3,92
(Laskutetaan 3,92 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
InMotion-hosting $ 3,99
(Laskutetaan 3,99 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
WP-moottori $ 30
(Laskutetaan 30 dollaria kuukaudessa) ⓘ Hinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
HostGator $ 2,75
(Laskutetaan 2,75 dollaria kuukaudessa) ⓘ Hinnat ovat arvioituja perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
GreenGeeks $ 2,95
(Laskutetaan 2,95 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä, perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
HostPapa $ 2,95
(Laskutetaan 2,95 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä, perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
LiquidWeb $ 15.83
(Laskutetaan 15,83 dollaria kuukaudessa) ⓘhinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla
GoDaddy.com $ 1
(Laskutetaan 1 dollarina kuukaudessa) ⓘ Hinnat ovat likimääräisiä perustuen nykyisiin valuuttakursseihin. Isäntä veloittaa sinulta todennäköisesti USD tai eri valuuttakurssin.

Tavallinen hinta: – Häivy!

Käy Host Now -sivustolla

Kuinka saada paras SSL-hosting

Jos olet viettänyt jonkin aikaa Internetissä viime aikoina, olet ehkä huomannut rauhoittavan vihreän riippulukon selaimesi URL-palkissa surffailtaessa verkossa.

He näyttivät vain, kun olet ostanut jotain verkkokaupasta, mutta viime aikoina he ovat olleet näytöllä verkossa. Kuten näette, tähän on syy.

Nämä verkkosivut käyttävät HTTPS: ää eikä pelkkää vanhaa HTTP: tä. Kulissien takana SSL-sertifikaatit mahdollistavat HTTPS: n laajan käyttöönoton.

Mutta mitä he tekevät, ja miten voit hankkia sellaisen verkkosivustollesi? Ja voitko todella saada sellaisen ilmaiseksi?

Miksi SSL on tärkeä

Joten, olet nähnyt nämä lukot URL-palkissa. Heidän on tarkoitus osoittaa, että yhteytesi on turvallinen. Mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa?

SSL-varmennuksella yhteys tietokoneesi ja web-palvelimen välillä on salattu. Tämä tarkoittaa, että tietokoneesi ja palvelimen välissä olevat tiedot sekoitetaan, kunnes laitteet puretaan.

Jos joku salakuuntelija onnistuu sieppaamaan yhteyden, kaikki heidän näkemänsä on ahne.

turvallisuus

Miksi haluaisit salauksen? Ajattele kaikkia tärkeitä verkon kautta lähettämiäsi tietoja, jotka haluat estää uteliailta: salasanoja, luottokorttitietoja, kissan kuvia. SSL-sertifikaatit lisäävät mielenrauhaa, että kuka tahansa toisessa päässä on legitiimi eikä mikään hakkeri, joka suorittaa “keskellä-mies” -hyökkäyksen teeskentelevän olevansa oikea verkkosivusto.

HTTPS-verkkosivustojen käytön varmistamiseen on useita syitä:

 • Suoja vääriä Wi-Fi-yhteyspisteitä vastaan
 • Suoja salakuuntelulta Wi-Fi-verkkojen kautta
 • Arkaluontoisten tietojen suojaus: salasanat, luottokorttinumerot ja niin edelleen
 • Suoja valvonnalta
 • Suojaus aiemmin mainituilta keskitason ihmisen hyökkäyksiltä

Tämä on tärkeää, jos käytät laitettasi julkisen Wi-Fi-yhteyden kautta. Et koskaan tiedä, kuka saa tilauksen luottokorttinumeroista kylmän hautonsa kanssa paikallisessa kahvilassa. Jotkut hyökkääjät jopa teeskentelevät olevansa todellista Wi-Fi-verkkoa ja romahtavat epäuskoisten käyttäjän tietoja.

He vetoavat, että et tiedä väärän verkon ja kahvilan Wi-Fi: n eroa, kun valitset verkot avattavasta valikosta. Ilmaisen Wi-Fi: n kannattaa olla hieman paranoidinen.

Yhteyden salaaminen tekee kaiken sieppaaman tiedon hyödytöntä hyökkääjälle.

SSL-varmenteiden toimittajat tarjoavat myös laajennetun turvatason organisaation validoiduilla (OV) ja laajennetuilla validointi (EV) varmenteilla. Näiden varmenteiden avulla palveluntarjoajat ryhtyvät toimiin varmistaakseen, että organisaatiot, jotka yrittävät hankkia varmenteita, ovat heidän mukaansa laajoja auditointeja.

Verkkokaupan

Suurin SSL-sertifikaattien hakemus on historiallisesti ollut verkkokauppa. SSL-sertifikaatti suojaa yritystä, joka haluaa myydä tavaroita ja palveluita verkossa, monin tavoin.

Yrityksen verkkopalvelimen ja asiakkaan välinen salaus salataan SSL: llä. Tämä suojaa tärkeitä tietoja, kuten luottokorttinumeroita, kuten olemme aiemmin todenneet.

Osoittautuu, että tietosuojarikkomukset ovat tavallaan haitallisia yrityksille, ellet ole Experian.

Jos et ole lähes monopoli, sinun on pidettävä sivustosi suojattuna, jos haluat toivoa pitää asiakkaasi.

Yhteyttä salaava SSL-varmenne todistaa myös, että olet todella se, jonka sanot olevan, etkä mikään tietokalastelusivusto yrittää itse ajaa ihmisten luottokorttinumeroita.

OV- ja EV-sertifikaatit ovat tarpeen PCI-standardien noudattamiseksi. Et voi käsitellä maksuja ilman niitä.

SSL-sertifikaatit auttavat yritystäsi myös erottumaan hakukoneiden tuloksissa, mikä vie meidät hakukoneoptimointiin (SEO).

SEO

Jos olet tosissasi yrityksesi markkinoinnista verkossa, sinulla on todennäköisesti ainakin ohimenevä tuntemus SEO: sta. Se on käytäntö sisällön jäsentämiseen siten, että sivu laskeutuu hakutulossivun yläosaan tai lähelle sitä, kun ihmiset etsivät tiettyjä sanoja.

Ihanne on olla ensimmäinen tulos. Muussa tapauksessa sisällöntuottajat haluavat olla ainakin ensimmäisellä sivulla. Jos he laskeutuvat muille sivuille, niitä ei ehkä ole olemassa.

Google ja muiden hakukoneiden käyttämät algoritmit ovat heidän salainen kastike. Ne tarjoavat joitain ohjeita, mutta he haluavat pitää verkkosivustojen omistajat varpaissaan. Hakukoneet muuttavat jatkuvasti algoritmejaan estääkseen ihmisiä pelaamasta järjestelmää huonolaatuisilla verkkosivuilla.

Yksi asia, joka lisää verkkosivuston uskottavuutta, on SSL-varmenne. Google tietää, että kävijöidensä pitäisi olla turvassa näiden tulosten suhteen, koska sivustot, jotka vaivaavat varmenteita, ovat osoittaneet, että ne ovat laillisia.

Google ei halua asiakkaidesi haastaneen henkilökohtaisia ​​tietojaan hakkereille enempää kuin sinä haluat.

Näistä syistä, jos saat SSL-varmenteen sivustollesi, on suuri mahdollisuus, että hakukoneet antavat sille enemmän painoarvoa sijoituksissa.

SSL: Mikä on nimessä?

Vaikka termiä SSL käytetään laajasti, protokolla on vanhentunut TLS: n hyväksi. Se on eräänlainen monimutkainen tarina.

Useimpien tietoturvaprotokollien kanssa, kun turvallisempia versioita kehitetään, ne vain lisäävät versionumeron. Kun SSL osui versioon 4.0, jostakin syystä se nimettiin TLS-versioon 1.0.

Nimi näyttää juuttuneen luultavasti siksi, että kaikki nuo todistusviranomaiset levittivät termiä niin paljon.

Joten älä sekoitu. Kun kuulet ihmisten viittaavan TLS: ään, muista vain, että TLS ja SSL ovat tosiasiallisesti samanarvoisia.

Kuinka SSL toimii

Kaikista syistä, miksi haluat SSL-varmenteen, keskustelemme vähän siitä, kuinka SSL todella toimii kulissien takana, saamatta liian teknistä.

kättely

Kun selain pyytää HTTPS-sivua, selaimen ja verkkopalvelimen välillä tapahtuu prosessi, joka tunnetaan nimellä “kättely”.

Tässä kädenpuristuksessa lähetetään varmenne ja selain tarkistaa sen aitouden.

Tässä on vaiheet:

 1. Palvelin tunnistaa itsensä asiakkaalle.
 2. Asiakas tunnistaa itsensä palvelimelle.
 3. Asiakas todentaa palvelinvarmenteen ja lähettää palvelimelle ”pre-master secret”.
 4. Palvelin purkaa pääsalaisuuden.
 5. Asiakas ja palvelin perustavat salatun istunnon.

Ajattele selainta lähikaupan virkailijana ja palvelinta joku, joka yrittää ostaa olutta. Virkailija on velvollinen tarkistamaan kaikkien henkilöiden henkilöllisyystodistukset, jotka yrittävät ostaa alkoholia, joten hän pyytää suojelijaa toimittamaan ne. Työntekijä tarkistaa sitten, että henkilöllisyystodistus on aito.

Kuinka julkisen avaimen salaus toimii

Julkisen avaimen salaus

Katsotaanpa jotakin henkilöllisyystodistusta

Selaimessa on luettelo ennalta hyväksytyistä CA: sta, joita se käyttää varmenteen voimassaolon määrittämiseen. Kun selain hyväksyy varmenteen, suojattu istunto muodostetaan. Tätä varmenteen validointiprosessia kutsutaan ”kättelyksi”.

Tämä on tietysti yksinkertaistettu esimerkki, mutta sen pitäisi antaa sinulle perusajatus siitä, miten se todella toimii.

Se on hiukan monimutkaisempi kulissien takana. Palvelin ei itse lähetä varmennettaan. SSL käyttää julkisen avaimen salausta, joka on merkittävä läpimurto 1970-luvulta. Palvelimella on kaksi kopiota varmenteesta: julkinen avain ja yksityinen avain.

Julkinen avain ohitetaan. Se on sovitettu yksityiseen avaimeen, joka pysyy turvallisena palvelimella. Näin tekeminen vähentää riskiä, ​​että sertifikaatti vaarantuu.

Allekirjoita tähän

Jotta voit todella saada varmenteen, sinun on asennettava palvelimellesi varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Tämä luo avainparin.

Koska ID on varmennettu valtiossa tai kansallisessa hallituksessa, on olemassa useita varmentajaviranomaisia ​​(CA), jotka “allekirjoittavat” sertifikaatin vakuuttaen niiden aitouden..

Varmentaja tallettaa julkisen avaimen, kun taas yksityinen avain pysyy palvelimellasi. Jotkut tunnetuimmista CA: sta ovat Comodo, DigiCert, GoDaddy ja GlobalSign.

Sertifikaatti on mahdollista ”allekirjoittaa”, mutta kun käyttäjä käy sivustolla yhdellä, hän saa virheilmoituksen siitä, että sivusto voi olla vaarallinen. Useimmissa tapauksissa selain jopa estää sen.

Kaikissa kyberrikosten ympärillä selaimen valmistajat arvelevat, että he eivät voi olla liian varovaisia.

Kuinka saada varmenteita

Koska nykyään harvempi henkilö hallitsee omia verkkopalvelimiaan, on todennäköisempää, että web-hosting-yritys hoitaa tämän puolestasi. Palveluntarjoajasi todennäköisesti tarjoaa myös sertifikaatin, ehkä jopa heittämällä sen ilmaiseksi palvelun osana.

Jos tarvitset sellaista, on olemassa kolmansia osapuolia, jotka myyvät mielellään sinulle sertifikaatin.

Tarkastelemme myöhemmin eri vaihtoehtoja, jotka sinulla on sertifikaateille.

SSL-varmenteiden tyypit

Tarkastellaan nyt käytettävissä olevia SSL-varmenteita.

Katsotaanpa ensin SSL-varmenteen komponentteja.

Vaikka puhumme yhdestä SSL-varmenteesta, mukana on tosiasiallisesti kolme varmennetta.

Vakiovarmenteet

Ensimmäinen niistä on pääsertifikaatti. Tämä sertifikaatti on CA: lla.

Toinen on palvelinvarmenne. Jos nimi ei ole liian ilmeinen, tämä sertifikaatti on asennettu verkkopalvelimellesi.

Näiden kahden varmenteen yhdistämiseksi välitodistus käytetään. Tämä toimii palvelimen varmenteen ja juurivarmenteen välillä.

Nyt tarkastelemme saamiasi sertifikaattityyppejä.

Välityspalvelimen varmenne

Tätä käytetään vähemmän verkossa, mutta tämäntyyppisiä varmenteita käytetään välityspalvelimella. Tällaista palvelinta voidaan käyttää yrityksessä suodattamaan lähtevä ja saapuva Internet-liikenne.

Sitä voivat käyttää myös ihmiset, jotka haluavat peittää web-liikenteen alkuperä. He saattavat haluta tehdä tämän päästäkseen resursseihin, jotka voidaan estää heidän maassaan.

Jaettu sertifikaatti

Jaettu sertifikaatti jaetaan, kuten nimestä voi päätellä, eri ihmisille.

Web-palveluntarjoajan yhteydessä tämä saattaa olla tietyn fyysisen palvelimen tai koko palveluntarjoajan asiakkaiden joukossa, ainakin sellaisten asiakkaiden joukossa, joilla ei ole omia varmenteita.

Ne ovat yleisimpiä jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Kuten jaetut isännöintijärjestelmät, ne soveltuvat parhaiten ihmisille, jotka vasta alkavat verkossa tai käyttävät verkkosivustoa harrastuksena.

Jos olet tyytyväinen pienemmän verkkosivuston ylläpitämiseen etkä aio myydä mitään verkossa, olet todennäköisesti tyytyväinen jaettuun sertifikaattiin.

SSL-tyyppiWeb-sivuston kokoVisitorsWeb-sivuston tyyppi
Jaettu SSLPienistä keskinkertaisiin sivustoihinMatala äänenvoimakkuusVapaa-aika tai harrastus
Ilmainen yksityinen SSLPienistä tai keskisuuriin sivustoihinKohtalainen äänenvoimakkuusVakava, ei-verkkokauppa
Maksettu yksityinen SSLSuurempia tai kasvavia sähköisiä yrityksiäKorkea äänenvoimakkuusVerkkokauppa tai tytäryhtiö

Ilmaiset SSL-sertifikaatit

Onko mahdollista saada SSL-sertifikaatti ilmaiseksi? Saatat ajatella, että tämä saattaa olla liian hyvä ollakseen totta, mutta se on enemmän todellisuutta joka päivä.

Mistä saada ilmaisia ​​SSL-varmenteita

Ilmaisia ​​SSL-varmenteita on kahta tyyppiä: tarjoajasi ilmaiset sertifikaatit tai Let’s Encrypt -sertifikaatit, mainitaan myöhemmin tässä artikkelissa.

Palveluntarjoajan varmenne voi olla aiemmin mainittu jaettu varmenne tai verkkosivustollesi omistettu varmenne erityisen isännöintisuunnitelman puitteissa.

Palveluntarjoajaltasi

Palveluntarjoajien on yhä yleisempi tarjota ilmaisia ​​SSL-varmenteita. Let’s Encrypt -projektiin osallistuu paljon palveluntarjoajia. Koska se maksaa heille melkein mitään, tarjoajille on paljon järkeä antaa heidät pois.

Samanlainen projekti on CACert. Se on samanlainen projekti, jolla on samanlaiset tavoitteet: levitä HTTPS mahdollisimman laajalle automatisoitujen varmenteiden avulla.

Tärkein ero Let’s Encrypt -sovellukseen on, että CACert on yhteisöpohjainen projekti.

Entä Let’s Encrypt?

Let’s Encrypt on projekti, jonka avulla verkkosivustot käyttävät HTTPS: ää mahdollisimman paljon. Tämä muutos tulee huolestuneeksi Internetin yksityisyydestä kiinahyökkäysten seurauksena ja Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuusviraston Internet-seurannan paljastuksista, mukaan lukien vakoilemalla tärkeimpiä liittolaisia.

Yksi este HTTPS: n laajalle käytölle on ollut SSL-varmenteiden kustannus. Kustannukset sekä ajassa että rahassa ovat olleet pienempien verkkosivustojen ylläpitäjien ulottumattomissa. Aikaisemmin sitä käytettiin pääasiassa sähköisen kaupan sivuilla luottokorttitietojen säilyttämiseen.

Monet suuret isännöintipalveluntarjoajat ja muut Internet-yritykset tukevat Let’s Encryptä.

Salatkoon logo

Kuinka salaaminen toimii

Salattava tarkoittaa vain asiakasohjelman asentamista verkkopalvelimelle. Todistus annetaan 90 päiväksi. Se saattaa tuntua lyhyeltä ajalta, kun otetaan huomioon, että suurin osa SSL-varmenteista on voimassa vähintään vuoden, mutta nämä varmenteet uusitaan automaattisesti ilman ihmisen väliintuloa.

Hankkeen menestys voidaan mitata verkkosivustojen määrällä, joka käyttää HTTPS-protokollaa tavallisen vanhan HTTP: n kautta. Näyttää siltä, ​​että melkein kaikki suuret verkkosivustot käyttävät nykyään HTTPS: ää oletuksena.

Kuka käyttää Let’s Encrypt -sovellusta?

Jos tarkistat usein käymäsi sivustojen sertifikaatit, saatat yllättyä siitä, kuka käyttää ilmaisia ​​SSL-varmenteita, jotka on luotu Let’s Encrypt.

Suurimmat sivustot, kuten Mashable ja PC Gamer -lehti, käyttävät Let’s Encrypt -sovellusta.

Näillä sivustoilla on lukijakunta tekniikoita, mutta se osoittaa, että Let’s Encrypt ja ilmaiset SSL-sertifikaatit hyväksytään nopeasti. Let’s Encrypt hyppäsi kymmenen parhaan sertifikaattiviranomaisen joukkoon W3Techsin toukokuussa 2018 tekemässä tutkimuksessa.

IdenTrust, joka on Let’s Encrypt -palvelun allekirjoittaja, on tällä hetkellä kärkipaikka. Tämä näyttää kuinka nopeasti Let’s Encrypt leviää.

Koska projektiin osallistuu paljon web-palveluntarjoajia, myös heidän ilmaiset SSL-varmenteensa saavat todennäköisesti käyttöönsä myös Let’s Encrypt.

Miksi maksaa SSL-varmenteista Let’s Encrypt -sovelluksella?

Joten ilmaisilla, automaattisesti päivitetyillä SSL-varmenteilla, vaivaudutko edelleen ostamaan varmenteita?

Koska yksityinen SSL-varmenne on kaikki, mutta pakollinen kaikille verkkosivustoille, jotka haluavat käsitellä luottokorttimaksuja, näyttää siltä, ​​että maksetut yksityiset sertifikaatit eivät katoa pian. Rahoitusala liikkuu hitaammin kuin tekniikkamaailma. He eivät todennäköisesti ole valmiita hyväksymään ilmaisia ​​SSL-varmenteita jonkin aikaa.

Yritykset tarvitsevat edelleen omat sertifikaattinsa

Jotkut suuret yritykset haluavat todennäköisesti ostaa omia sertifikaatteja. Sertifikaatin hinta on pudotus ämpäri Fortune 500 -yritykselle. IBM, Amazon ja muut herättävät todennäköisesti uskottavuuden hehkua, jota omien sertifikaattien saaminen tuo.

Lankapuhelimia ja keskusyksiköitä ei ole syrjäytetty kokonaan yritysmaailmassa, ja näyttää siltä, ​​että ne käyttävät jo pitkään DigiCertin tyyppien allekirjoittamia varmenteita.

Yksityisillä sertifikaateilla ja ilmaisilla SSL-projekteilla on erilaiset tavoitteet. Viimeksi mainitun on tarkoitus edistää turvallisuutta yleensä. Suurille yrityksille turvallisuus on tarkoitettu heidän liiketoiminnan ja uskottavuuden suojelemiseen.

Jos käsittelet käyttäjätietoja, kuten kirjautumistietoja tai maksutietoja, haluat jotain tehokkaampaa kuin yksinkertainen Let’s Encrypt -sertifikaatti.

Monet palveluntarjoajat tarjoavat takuita sertifikaattien ostajille, jos heidän sivustoihinsa tehdään hakkerointi.

He ja heidän osakkeenomistajansa odottavat tietotekniikkahenkilöstön ylimääräisen mailin, joka sisältää yksityiset SSL-sertifikaatit. EV- ja OV-sertifikaatit eivät katoa pian.

Kolme suurta SSL-palvelinta

Koska SSL on niin tärkeä nykyaikaisille verkkosivustoille turvallisuuden ja hakukoneoptimoinnin suhteen, suolaa arvostavat web-palveluntarjoajat helpottavat sivustonomistajia sisällyttämään SSL-varmenteet sivustoihinsa.

SiteGround

SiteGround on esimerkki yhdestä sellaisesta palveluntarjoajasta.

Heillä on ilmainen taso, joka perustuu Let’s Encrypt -sovellukseen, mutta heillä on myös maksettuja vaihtoehtoja
joita markkinoidaan yrityksille.

Näillä sertifikaateilla on takuita, jos sivustolle tapahtuu jotain huonoa.

Niillä on vaihtoehtoja, jotka tulisi miellyttää ketään pienistä sivustoista verkkokauppaan.

Shopify

Jos et ole vielä huomannut, SSL on melko tärkeä verkkokaupan kannalta.

Jos myyt tavaroita Internetissä, kannattaa ehkä harkita isäntäyritystä, joka on erikoistunut verkkokauppaan.

Shopify on yksi heistä. He tarjoavat muun muassa ilmaisia ​​SSL-varmenteita
kaikissa heidän suunnitelmissaan.

InMotion-hosting

InMotion Hosting on toinen isännöintipalveluntarjoaja, joka hyppää ilmaisella SSL-kaistanvaunulla.

He tarjoavat ilmaisia ​​sertifikaatteja
kaikissa heidän web-hosting-suunnitelmissa.

Haittapuoli on, että nämä ilmaiset sertifikaatit on osoitettava InMotionin palvelimille tai muuten ne eivät toimi.

Jos käsittelet asiakastietoja, asiakkaat suosittelevat myös oman sertifikaatin hankkimista osoitetun IP-osoitteen kautta.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon turvallisesta hosting-palvelusta?
SiteGround – lukijoiden luokitus # 1 – tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja edistynyttä tietoturvaa. Olemme järjestäneet sinun säästää jopa 67% näiden suosittujen suunnitelmien parissa. Käytä tätä eksklusiivista alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Yhteenveto

SSL-sertifikaatit toimivat kulissien takana mahdollistaakseen turvallisen selaamisen ja maksamisen verkossa. SSL-sertifikaatit tarkastavat haltijan aitouden, mikä on ratkaisevan tärkeää SEO ja verkkokaupan kannalta. Let’s Encrypt tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita, mutta monet yritykset tarvitsevat silti omat varmenteensa.

SSL-varmenteet Usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka kauan SSL-varmenne kestää?

  Se riippuu valitsemastasi varmenneviranomaisesta ja valitsemastasi suunnitelmasta.

  Aivan kuten verkkotunnuksen tai isäntäpakettien ostaminen, useimmat SSL-varmenneviranomaiset tarjoavat erilaisia ​​tasoja ja sallivat sinun ostaa erilaisia ​​kattavuusaikoja.

 • Mikä on julkisen avaimen infrastruktuuri (PKI)?

  PKI on yritys tai palvelu, joka hallinnoi avaimia ja varmenteita, jolloin verkkosivustojen kävijät ja palvelimet voivat kommunikoida luotettavan verkon välityksellä. PKI tarjoaa keinon tarkistaa käymäsi verkkosivuston henkilöllisyys.

 • Kuinka jaettu SSL-varmenne vertaa yksityiseen SSL-varmenteeseen?

  Jaettu varmenne käyttää isäntän verkkotunnusta oman omistasi sijaan. Jos yrität käyttää omaa verkkotunnustasi jaetun varmenteen kanssa, se tuottaa varoitusviestin, kun kävijät menevät sivustoosi.

  Kuitenkin niin kauan kuin käytät jaettua palvelimen nimeä tilillesi, vierailijat eivät saa ponnahdusikkunaa.

  Tätä asennusta käytetään yleensä, kun sinun ei tarvitse ilmoittaa julkista suojattua yhteyttä, eikä sitä suositella verkkokauppasivustoille, joissa asiakkaat odottavat näkeväsi verkkotunnuksesi luettelossa luetelluna.

  Yksityiset SSL-varmenteet käyttävät omaa verkkotunnustasi, joten sivustosi kävijät näkevät varmenteeseen liittyvän verkkotunnuksesi luoden luotettavuuden sivustollesi paljon korkeamman tason..

  Yksityiset sertifikaatit ovat erityisen tärkeitä, jos kysyt turvallisia tietoja, kuten luottokortteja.

 • Mitä selaimeni tarkistaa, kun se muodostaa yhteyden SSL-sivustoon?

  Kun selaimesi tunnistaa ja SSL-sivuston, se lähettää SSL-varmennepyynnön ja varmistaa, että sen voimassaoloaika ei ole vanhentunut, luotettavan varmenteen myöntäjän myöntämä ja että se käyttää sitä verkkosivustoa, jolle se on myönnetty..

  Jos jokin näistä tarkistuksista epäonnistuu, selaimesi näyttää varoituksen, joka ilmoittaa sinulle, että sivusto ei ole SSL-suojattu.

 • Millaisia ​​tietoja voidaan suojata SSL: llä?

  SSL ei ole erityinen tietyntyyppiselle datalle, vaan käyttää sen sijaan todennukseen julkisen avaimen salausta ja salaisen avaimen salausta digitaalisella allekirjoituksella tietojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Kaiken tyyppinen data voidaan suojata tekstistä kuvatietokannan sisältöön.

 • Mitä minun pitäisi tehdä, jos kadon SSL-salasanani??

  On ehdottoman tärkeää, että säilyt SSL-varmenteen luomiseen käytetyn salasanan, koska tämä yksityinen salasana on ainoa tapa vahvistaa sinut ja sivustosi. Jos kadotat salasanasi, sinun on luotava uusi SSL-varmenne.

 • Voinko olla enemmän kuin yksi SSL-varmenne IP-osoitetta kohden tai yhdellä web-palvelimella?

  Tätä varten isäntäpalvelimen on tuettava palvelimen nimen ilmoitusta (SNI).

  Viime aikoihin saakka useita SSL-varmenteita ei voitu asentaa yhteen IP-osoitteeseen, joten jos sinulla olisi virtuaalisia isäntiä isännöidä useita verkkotunnuksia yhdestä IP: stä, voisit asentaa vain yhden SSL-varmenteen.

  SNI: n avulla voit nyt sisällyttää isäntänimen siirtäessäsi tietoja SSL-varmennustarkastukseen. Se antaa yhden IP-osoitteen tukea useita SSL-varmenteita.

  Ennen kuin siirryt tälle reitille, tarkista palveluntarjoajaltasi varmistaaksesi, että SNI: tä tuetaan.

 • Hyväksyvätkö kaikki selaimet SSL: n?

  Aina on poikkeus, mutta sinun pitäisi tuntea olevani melko varma, kun valitset SSL: n, koska se kattaa yli 99% Internetin käyttäjistä.

  Seuraavien suosittujen selainten (muun muassa) tukemat SSL: t: Chrome, Firefox, Internet Explorer v5.01 tai uudempi, Safari, Opera v7 ja uudemmat ja Sony PlayStation.

  Täydellinen luettelo on liian tyhjentävä sisällytettäväksi tähän, mutta ellei joku vielä käytä Windows 3.1 -konetta verkossa siirtymiseen, heidän selaimessaan todennäköisesti tuetaan SSL.

 • Kuka kehitti SSL: n?

  Netscape kehitti SSL: n alun perin 1990-luvun alkupuolella; Vasta v3.0 julkaistiin vuonna 1996, mutta SSL sai yleisen hyväksynnän täydellisen uudelleensuunnittelun jälkeen, jotta voitaisiin poistaa monet aiemmista versioista kärsivät tietoturvavirheet..

 • Voinko allokoida vain joitain hakemistoja SSL-varmennuksen saamiseksi vai onko minun suojattava koko sivustoni?

  Se riippuu palvelimen isäntän tarjoamista asennuksista ja ohjelmistosta, jonka olet asentanut ylläpitämään sivustoasi.

  Useimmissa tapauksissa voit määrittää aliverkkotunnuksen käytettäväksi suojattuna sivustona ja sallia vain SSL-palvelun kyseiselle sivustolle.

  Voit esimerkiksi asettaa yleisen sivuston www.cool-site.com, jolla ei ole SSL-suojausprotokollaa paikallaan. Kun sinun on kerättävä tietoja vierailijoiltasi, voit lähettää heidät sivustoosi, Secure.cool-site.com, jossa heidän tietonsa ovat turvassa.

 • Minkä tason salaus saan, kun muodostetaan yhteys SSL-sertifioituun sivustoon?

  Se riippuu monista tekijöistä.

  Ensinnäkin sivuston hankkiman SSL-varmenteen edellyttämä salausaste.

  Seuraavaksi sivuston palvelinpalvelimen ominaisuudet.

  Ja viimeiseksi, käyttämäsi selain vaikuttaa saamasi salauksen tasoon.

  Vaikka verkkosivusto ja palvelin tarjoavat vahvan 256-bittisen salauksen, jos käytät vanhempaa selainta, joka tukee vain 128: ta, tietosi eivät saa salausastetta kuin muut, jotka vierailevat samassa sivustossa.

  Vahvin salaustaso on kiinni luotettavissa sivustoissa ja pidä selaimesi ajan tasalla.

 • Kuinka SSL vertaa TLS: ään?

  Teknisesti ottaen SSL oli TLS: n edeltäjä.

  Ne toimivat samalla tavalla: molemmat vaativat tietojen suojaamisen asianmukaisella salausasteella, molemmat vaativat varmentajan (CA) todistamaan verkkosivuston henkilöllisyyden ja molemmat luottavat selaimen ja CA: n väliseen “kädenpuristukseen”. vahvistaa sivuston.

  TLS tarjoaa joukon ylimääräisiä tietoturvatoimenpiteitä, joita SSL 3.0 ei antanut, poistaen useita vanhemman standardin haavoittuvuuksia. Älä kuitenkaan turhaudu, jos yrität kirjautua TLS-suojaan ja löydät vain SSL: tä tarjoavat CA: t.

  Näitä kahta nimeä käytetään keskenään, joten kirjautuessasi SSL: ään kirjaudut oikeasti SSL / TLS: ään..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map