Paras Silverlight-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Silverlight-majoitusta

Microsoft Silverlightin avulla voit luoda mediarikkaita, interaktiivisia verkkosovelluksia. Mutta useimmat selaimet eivät enää tue Silverlightia, eikä kaikki isännät tue myös kehityskehystä.


Jos sinulla on jo Silverlight-sovellus isäntänä, tarvitset Windows-isännöinnin ASP-tuella. Suurin osa hosting-suunnitelmista – mukaan lukien jaettu ja VPS – käyttää Linuxia, joten sinun on tarkistettava Windows-pohjainen isännöinti. 

Tarkastelemme lähemmin seuraavia majoittajaa, mutta jos kiire, tässä on viisi suosituinta suositustamme Silverlight-hosting-palvelusta:

 1. A2-hosting
  – Nopeat palvelimet ja 99,9% käyttöaikatakuu
 2. Nestemäinen verkko
 3. HostWinds
 4. WinHost
 5. MochaHost

Kuinka valitsimme parhaat Silverlightin isännät?

Analysoimme satoja verkkoisäntäkoneita ja valitsimme niistä listat, jotka tarjoavat Windows-isännöinnin. Valitsimme suunnitelmat vahvalla käyttöajalla, tuella ja kunnolla resurssien allokoinnilla.

Tästä luettelosta valitsimme isännät, joilla on korkeimmat asiakasarvostelut.

Mikä on Silverlight?

Microsoftin Silverlight-sovelluskehys on suunniteltu helpottamaan multimediasisällön toimittamista ja auttamaan myös monipuolisten käyttöliittymien (UI) ja muiden verkkosivustojen ja mobiilisovellusten ympäröivien osien koodaamisessa..

Rich Web -selainsovellukset

Silverlight on Microsoftin etupuolen verkkosovellusten kehityskehys.

Sitä käytetään rakentamaan mediarikkaita kokemuksia selaimen sisälle. Sitä voidaan käyttää myös Windows Phone -sovellusten rakentamiseen.

Selaimia (ja yleensä Internetiä) ei alun perin ollut tarkoitettu sovellusten käyttämiseen.

Ne on suunniteltu varhaisessa vaiheessa tekstiasiakirjojen katselemiseen ja (rajoitetusti) manipulointiin.

Tietysti olemme edenneet pitkälle internetin alkuajoista lähtien, ja odotamme nyt pystyvän tekemään melkein mitä tahansa selaimella, sähköpostien tarkistamisesta, videoiden katselusta peleihin pelaamiseen.

Valitettavasti selainten taustalla oleva tekniikka on edelleen suunnattu asiakirjakeskeiseen lähestymistapaan eikä sovelluskeskeiseen lähestymistapaan..

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on ollut useita lähestymistapoja, ja SilverLight on Microsoftin tarjoama ratkaisu.

Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight on yritys tuoda työpöytäsovelluksen ominaisuudet selaimeen.

Se toimii selainlaajennuksena, joka sitten laajentaa selaimen mahdollisuuksia näyttää mediarikas, interaktiivinen sisältö. Silverlight-sovellukset toimitetaan Internetissä staattisten mediatiedostojen tapaan, ja niitä sitten selainlaajennus käyttää.

Silverlight-asiakassovellukset kommunikoivat tyypillisesti palvelinpuolen sovelluksen kanssa, joka on luotu Silverlight- tai .NET-verkkoon.

Kehittäminen Silverlightin kanssa

Silverlight-sovellukset on rakennettu hyvin eri tavalla kuin muut verkkosivut ja useimmat verkkosovellukset.

Sovelluksen graafinen käyttöliittymä (GUI) määritetään käyttämällä XAML: ää (Extensible Application Markup Language), ja sovelluksen ohjauslogiikka voidaan kirjoittaa yhdellä useista .NET-kielistä (C #, VB.NET, J # jne.).

Lisäksi XML-asiakirja voidaan ladata DOM: iin ja käsitellä AJAX-kaltaisella tavalla.

Silverlight on pohjimmiltaan .NET-sovelluskehyksen osajoukko, joten .NET: n kanssa toimivat kehitystyökalut toimivat Silverlightille, mukaan lukien Eclipse ja Microsoft Visual Studio..

Silverlight-ominaisuudet

Silverlight-sovellukset on rakennettu täysin varustelluilla ohjelmointikielellä, ja melkein mikä tahansa DLL voidaan kääntää web-toimittamaksi Silverlight-sovellukseksi.

Joten sovellusominaisuuksien mahdollisuudet ovat todella rajattomat.

Silverlight tarjoaa helpon, sisäänrakennetun tuen monille ominaisuuksille, jotka ovat erityisen hyödyllisiä rikkaalle, interaktiiviselle, selainpohjaiselle sovellukselle..

 • IIS Smooth Streaming tukee teräväpiirtoista suoratoistoa.

 • PivotViewer on tehokas työkalusarja suurten tietojoukkojen käsittelemiseksi, ja tarjoaa interaktiivisia visualisointi- ja käsittelyominaisuuksia.

 • SketchFlow, osa Blend for Visual Studio 2013 -tapahtumaa, on iteratiivinen langankehys- ja kuvataulutyökalu nopeaan sovelluksen prototyyppien muotoiluun.

 • Silverlight Deep Zoom tarjoaa uskomattoman sileän, nopean ja äärettömän skaalautuvan syvän zoomin ja visuaalisen tutkimuksen.

 • Pixel Shader tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja, konfiguroitavia visuaalisia tehosteita, kuten varjoja ja hämärtymistä. Sen avulla voit myös kirjoittaa omia tehosteitasi.

 • Tuki monenlaisille audio- ja videoformaateille, mukaan lukien kolmannen osapuolen koodekit.

 • 3D-grafiikka

 • Nylkeminen ja muotoilu

Tuetut alustat

Silverlight-selainlaajennusta tuetaan useissa selaimissa, jotka ovat saatavana Mac OS X: ssä ja Windowsissa.

Chrome Macille ei enää tue Silverlightia (vaikkakin Windowsin Chrome tukee sitä). Opera-tuki on epävirallinen Silverlight-version 1 kohdalla ja virallinen version 2 osalta+.

Internet Explorerin, Firefoxin ja Safarin nykyiset työpöytäversiot tukevat kaikki Silverlightia.

Silverlight-tukea Linuxille tuettiin Moonlight-projektin kautta, mutta projekti on pysäyttänyt aktiivisen kehittämisen eikä sitä enää tueta.

Toinen Linux-mukautus, Pipelight, on nyt saatavana. Tässäkin tapauksessa Silverlightin Linux-tukea tulisi pitää erittäin epäluotettavana.

Silverlightia voidaan käyttää mobiilisovellusten luomiseen Windows-puhelimille ja Windows Mobile -laitteille.

Windows Phone -sovelluksen Internet Explorer ei kuitenkaan tue Silverlightia.

Silverlight ei ole saatavana myöskään Android- tai iOS-käyttöjärjestelmien selaimille.

Vaihtoehdot Microsoft Silverlightille

On tärkeää ymmärtää, että Silverlight ei ole ainoa tapa tuoda mediarikkaita, interaktiivisia sovelluksia selaimiin.

Saatavilla on monia muita kehitysvaihtoehtoja, joissa on eri asteinen selainten välinen tuki.

 • Adobe Flash (tuettu hyvin työpöytäselaimissa, mutta ei iOS: ssä)
 • Java (tuettu hyvin useimmissa ympäristöissä, mutta päivitykset ja versiointiasiat ovat yleensä häiritseviä käyttäjiä)
 • HTML5, CSS4 ja JS (tuettu melkein yleisesti, vaikka standardeja ei ole virallisesti tiukennettu)

Microsoft Silverlight -majoitus

Palvelinpuolen Silverlight-sovellusten on oltava käynnissä Windows-palvelimella, tuella ASP: tä (Active Sever Pages)..

Useimmissa jaetuissa ja edullisimmissa web-hosting-suunnitelmissa (ja useimmissa korkealaatuisimmissa hallituissa isännöinti- ja VPS-suunnitelmissa) käytetään Linuxia, ei Windowsia, joten joudut erityisesti etsimään Windows-pohjaisia ​​web-hosting-sovelluksia suorittaaksesi Silverlight-sovelluksesi.

Asiakaspuolen resurssit ovat staattisia resursseja, ja ne voidaan toimittaa mistä tahansa palvelimesta, myös sisällönjakeluverkosta.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa Silverlight-isäntää?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Heidän Windows-suunnitelmansa tukevat Silverlightia, ja mukana tulee Plesk ja rajoittamaton varastointi ja siirto. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% näihin suunnitelmiin käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Silverlightin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitkä ovat hyviä syitä käyttää Silverlightia?

  Jos käytät Silverlight-sovellusta multimediasisällön toimittamiseen, se on melko skaalautuva. Voit luoda mediasi monilla skriptikielellä monenlaisilla kehitysvälineillä. Lähes jokaiselle pöytätietokoneelle ja kannettavalle tietokoneelle on saatavana laajennuksia, joten se on erittäin yhteensopiva useimpien potentiaalisten käyttäjien kanssa.

 • Onko mitään syitä olla käyttämättä Silverlightia??

  Suurin syy olla käyttämättä Silverlightia multimediasovellusten toimittamiseen on HTML5: n esiintyminen ja laaja käyttö. Koska HTML5 on melkein yleisesti hyväksytty multimedian jakelusovellukseksi, Silverlightin ja sen kilpailijoiden (Adobe-ohjelmat, kuten Flash ja Shockwave, Moonlight, jne.) Kaltaisten ohjelmien katsotaan nykyään olevan suurelta osin vanhentuneita mediatoimitusmenetelmänä..

 • Mitkä ovat vaihtoehdot Silverlightille?

  Yleisin vertailuvaihtoehto Silverlightille on Adobe Shockwave, joka eroaa hiukan Silverlightista siinä, että sen tarkoituksena on tarjota animaatioita ja interaktiivisuutta verkkosivuille. Molemmat näistä alustoista ovat kuitenkin varjostettu HTML5-ohjelmoinnin käyttöönotolla, joka tekee multimediatiedostot 100-prosenttisesti yhteensopiviksi työasemien, kannettavien mobiililaitteiden ja tablettien alustojen kanssa. Muita vaihtoehtoja Silverlightille ovat Unity Web Player – vaihtoehto Mac OS: lle – ja Moonlight – Linux-pohjainen avoimen lähdekoodin vaihtoehto. HTML 5: n käyttö on kuitenkin luultavasti turvallisin veto kaikissa käyttöjärjestelmissä ja Internetin kulutustottumusten muuttuessa mobiilialustoihin.

 • Pitääkö minun osata ohjelmoida Silverlightin käyttö?

  Joo. Jos kirjoitat sovellusta, joka on rakennettu palvelemaan Silverlightissa, sinun on suhtauduttava sujuvasti mihin tahansa .NET-ohjelmointikieliin. Joku tai kaksi tietäminen Javascriptin ohjelmoinnista ei vahingoita, jos todella haluatkin, että Silverlight-laajennus aktivoituu myös selaimesi kohdalla olevilla verkkosivuilla. Sovellusten kehittäminen Silverlightin avulla ei ole aloitteleville verkkosivustojen suunnittelijoille tai kehittäjille.

 • Pitääkö minun olla huolissani asennuksesta?

  Huoli Microsoft Silverlightin asennuksesta riippuu täysin siitä palvelimesta, johon yrität isännöidä ohjelmistoa. Tietysti, jos isännöit verkkosivustoasi tai sovellustasi, johon haluat lisätä Silverlightin, palvelimelle, joka käyttää Linux-käyttöjärjestelmää, siellä on joitain merkittäviä yhteensopivuusongelmia. Suurin haaste, joka tässä kohtaa, liittyy tarpeeseen lisätä kaksi uutta tiedostotunnistetta tunnetuiksi laajennuksiksi palvelimellesi. Tätä varten kyseisten tiedostotunnisteiden MIME-tyypit on lisättävä Web-palvelimelle. Jos et tee niin – Apache-palvelimesi ei tunnista Silverlight-sisältöä oikealla tavalla. Microsoftin toimittamien asiakirjojen mukaan Silverlight on yhteensopiva Microsoft Server 2012 ja 2008 -versioiden kanssa, ja se oli myös yhteensopiva server 2003: n kanssa, myös ennen sen virallista käyttöiän päättymistä vuonna 2015. Pohja rivi: jos käytät Microsoft-pohjaista palvelinta, sinulla on paljon vähemmän huolissaan kuin jos käytät isännöintiäsi jotain muuta palvelinta.

 • Onko mitään syytä olla käyttämättä ohjattua yhden napsautuksen asennusta?

  Ei. Olettaen, että käytät Silverlightia Microsoftin palvelimella ja palvelimen web-selaimella, se on silti saatavana ilmaiseksi ladattavana Microsoftin verkkosivustolta. Koska HTML5 on laajalti saatavissa ja hyväksytty multimediatarjoavaksi standardiksi, sinulla on todennäköisesti oltava erittäin tarkoituksellinen syy asentaa Silverlight mediatoimitussovellukseesi. Jos kuitenkin päätät käyttää sitä, lataa se samalla tavalla kuin lataat selaimesi soittimeksi. Se voi muuttua kahdeksi tai kolmeksi napsautukseksi yhden napsautuksen asennuksen sijasta, mutta sen käyttämättä jättämiselle ei pitäisi olla ongelmia tai syitä..

 • Onko muita erityisiä hosting-suosituksia?

  Jos aiot käyttää Silverlightia, on suositeltavaa käyttää Windows-palvelinta isännöintiä varten. Usein se voi johtaa korkeampiin kustannuksiin kuin Apache- tai ”LAMP” -pino. Windows-isäntäympäristön käyttäminen kuitenkin varmasti virtaviivaistaa ongelmia, joita kohtaat yrittäessäsi asentaa sitä ja ottaa Silverlight käyttöön mediatoimituksena kuin LAMP-pinon kanssa.

 • Mitä itseisäntä tarkoittaa? Minun ei tarvitse itse palvella palvelinta?

  Itse ylläpitämät verkkosivustot eivät edellytä, että sinä omistat palvelimen henkilökohtaisesti ja hallitset sitä palvelimen ylläpitämiseksi. Sen sijaan omaisäntä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että isännöintiä ei tarjoa suoraan Silverlightin luoneen kehitysryhmän kautta. Jotta voit käyttää itse isännöimää multimedian toimitusjärjestelmää, kuten Silverlight, sinun on tehtävä sopimus hosting-palvelujen tarjoajasta ennen verkkosivuston rakentamista..

 • Voinko isännöidä Silverlight-multimediaohjelmaa jaetussa isännöintisuunnitelmassa?

  Kyllä voit vastata tähän kysymykseen. Monet isännöintipalveluntarjoajat ovat kuitenkin varovaisia ​​tarjoamaan juuripääsy palvelimelle jaetun isännöinnin asiakkaille. Jotta Silverlight toimisi oikein jaetussa hosting-ympäristössä, sinun on varmistettava, että yllä mainitut tiedostotunnisteet ovat yhteensopivia palvelimesi kanssa. Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi selvittääksesi, saatko palvelintyypin, jota tarvitset Silverlightin oikean määrittämiseen, ennen kuin sitoudut rajoittamaan verkkosivustosi toimivuutta. Jos et pääse palvelimesi juuritiedostoihin, vaihtoehto on, että käytät Microsoftin ylläpitämää ilmaista hosting-palvelua Silverlight Streaming, jonka avulla voit palvella jopa 10 Gt sisältöä.

 • Tarvitsenko hallittua majoitusta, jotta voin käyttää Silverlightia multimediaskriptinäni?

  Vastaus tähän kysymykseen riippuu vastauksestasi kysymykseen “kuinka paljon vastuuta olet valmis ottamaan vastaan ​​verkkosivustosi ylläpidossa?” Mitä monimutkaisemmaksi verkkosivustosi tulee widgetien, laajennusten, useiden blogien ja teemamuutosten avulla, sitä enemmän tarvitset ammattimaisesti hallittuja verkkosivustojen ylläpitoa. Jaetussa isännöinnissä on usein joitain hallittuja palveluita. Jos sinulla on omistettu isännöintiratkaisu, hallittuja palveluita tarvitaan kuitenkin todennäköisesti osana sopimusta. Ollakseni rehellinen Silverlightin suhteen, tämä pätee kaikkiin itse isännöimiin multimediaskripteihin – ei vain Silverlightiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map