Paras puhelintuki hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa puhelintuen web-hosting-palvelua

Toisinaan asiantuntijatuki puhelimitse on parempi. Jos esimerkiksi haluat henkilökohtaisia ​​suosituksia sivustosi nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi tai tarvitset neuvoja siirtymiseen uuteen PHP-versioon.


Kun valitset puhelintuella varustettua verkkoisäntää, ota ensin huomioon tarvitsemasi asiantuntemustaso ja oma tietosi. Tarkista tunnit, joita isäntä on käytettävissä ja mikä on heidän keskimääräinen odotusaika.

Keskustelemme parhaasta puhelintuen isännöinnistä aiemmin. Mutta jos sinulla on kiire, tässä on viiden parhaan web-isäntämme puhelintukea:

 1. SiteGround
  – Erinomainen tuki, nopeat palvelimet, edistynyt tietoturva
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. WP-moottori

Kuinka valitsimme parhaat puhelintuen Web-palvelimet?

Arvioimme satoja verkkoisäntäjä ja vertailimme havaintoitamme laajaan tietokantaan, joka sisältää tuhansia käyttäjän arvosteluita. Valitsimme isäntäryhmät, jotka käyttävät maailmanluokan infrastruktuuria ja tarjoavat nopean ja suorituskykyisen.

Etsimme myös korkeaa käyttöaikaa ja edistynyttä tietoturvaa. Sitten tarkastelimme näitä teknisen henkilöstön asiantuntemuksen, asiakastukijärjestelmien laadun, vastausaikojen ja asiakastyytyväisyyden perusteella.

Puhelintuen isännöinti

Puhelintuen isännöinti

Mitä opit

Vaikka puhelintuki saattaa tuntua yksinkertaiselta, se voi olla joko saumaton tai melko tuskallinen kokemus. Tämä on erittäin riippuvainen tekemästäsi palveluntarjoajasta. Tältä sivulta saat lisätietoja siitä, kuinka voit välttää kauheita kokemuksia puhelimessa, säästät sekä aikaa että rahaa.

Tämän kappaleen loppuun mennessä toivottavasti pystyt erottamaan hyvät pahoista ja rumaista.

Puhelintuen tyypit

Millaista teknistä tukea Web-palvelimet tarjoavat?

Teknisen tuen osalta lipunmyyntijärjestelmät voivat olla hidas ja hankala tapa puuttua ongelmiin.

Puhelintuki antaa sinulle mahdollisuuden saada apua reaaliajassa.

Kun vertaat web-palveluntarjoajia ja suunnitelmia, löydät laajan valikoiman tukivaihtoehtoja.

Jos tukea sisältyy isännöintisuunnitelmaan (se ei ole aina), sinulle voidaan tarjota palvelu yksi tai useampi näistä viidestä seuraavista mekanismeista:

 1. Tietokannan käyttö
 2. Lippujärjestelmä
 3. Live Chat
 4. Sähköpostituki
 5. Puhelintuki

Tietokannan käyttö

Sivustokentän tietokanta

Siteground-tietokanta.

Tietopohja on pääosin online-tekstidokumentaatio tai käyttöohje. Jotkut KB-järjestelmät ovat wikified (käyttäjät voivat muokata) tai sallivat kommentoida. Joitakin tietopohjia on parannettu videoilla, opetusohjelmilla ja UKK-osioilla.

Lippujärjestelmä

Lippujärjestelmä on vianseuranta asiakastukiasioihin. Asiakkaat esittävät lippuiksi kutsuttuja ongelmia, jotka sitten hoitaa asiakaspalvelutiimi.

Se on vähän kuin sähköpostitse valituksesi yhteysosoitteeseen, mutta järjestäytyneempiä. Voit myös seurata lipun tilaa, mikä on todella hyödyllistä, jos olet kärsimätön.

Live Chat

Suoran chatin avulla voit pikaviesteillä (pikaviesti) tukihenkilöstön kanssa. Se tarjoaa monia puhelintuen etuja, joutumatta odottamaan puhelimessa.

Toisaalta, ongelmien kirjoittaminen ei ole aina helppoa. Joskus ihmisen ääni on ainoa asia, joka saa työn suoritettua.

Sähköpostituki

Samoin kuin lippujärjestelmä, sinun on lähetettävä kirjallinen kysely isännöintipalveluntarjoajalle. Usein sinä voidaan joutua täyttämään ennalta rakennettu lomake, agenttien työn helpottamiseksi, kun otetaan sinuun yhteyttä löytääksesi ratkaisu.

Puhelintuki

Puhelintuki on täsmälleen sellainen – puhelinnumero ja henkilö, jonka kanssa puhua, kun sinulla on ongelmia verkkosivustojesi kanssa. Puhelintukihenkilöt voivat kuitenkin usein sijaita ulkomailla, mikä antaa sinulle halkean yhteyden puheluiden aikana.

Kun lipunmyynti on liian hidasta, ja tietopohja ei kata tarkkaasi tilannetta, ja Live Chat -operaattori ei vain saa selvää mikä on ongelma, joskus vain on tehtävä asiat vanhanaikaisella tavalla: soittaminen jollekin puhelimitse.

Kuinka puhelintuki vertaa muihin Web-isäntätyyppeihin?

Kyllä, puhelintukea pidetään vanhanaikaisena, mutta toisinaan sillä on todellakin hyvät puolensa.

Nämä etuisuudet ovat, kun vertaa sitä vierekkäin muutamiin esimerkkeihin, kuten live-chattiin ja lippujen tukeen.

Katsotaanpa:

Lippujen tukiLive ChatPuhelintuki
NopeusHidas, usein päiviäNopea, kun edustajia on saatavanaLähes hetkessä, isännästä riippuen
asiantuntemusJos ongelmaa ei merkittävästi merkitty, sinulla on todennäköisesti all-in-one-agenttiSamoin kuin lipunmyynti, jos ongelma ei ole vakava, sinulla on apua pääagenttiToisinaan ulkoistetut edustajat eivät ole kovin päteviä, mutta ainakin voit pyytää jotain toista
LuotettavuusMatalaHyväHyvä
Yksityiskohtaa tarvitaanMinimaalinenMinimaalinenMinimaalinen

Puhelintuen yleiset ongelmat

Web-isännöintipuhelintuen yleisimmät ongelmat

Tietysti se, mitä voit odottaa puhelintuelta, vaihtelee palveluntarjoajan mukaan.

Huippuluokan palvelutasojen tarjoajilla voi olla hyvin koulutettuja, englanninkielisiä edustajia, jotka työskentelevät kokopäiväisesti isäntäyrityksen palveluksessa ja tietävät mitä tapahtuu ja kuinka korjata se.

Jopa monilla isommilla alennusmatkailijoilla on varaa maan sisäisiin puhelinkeskuksiin ja hyvin palkattuihin operaattoreihin.

Mitä tapahtuu, kun Web-isännät ulkoistavat puhelinkeskuksia?

Mutta näin ei aina ole. Monet palveluntarjoajat säästävät rahaa ulkoistamalla puhelinkeskuksen toiminnot.

Tämä joskus toimii, mutta se usein takaiskuja.

Ulkoistettuja puhelinkeskuksia ei ole omistettu yhdelle yritykselle ja asiakaskunnalle, vaan ne toimitetaan useiden eri yritysten kanssa.

Joitakin yleisiä ongelmia voi myös esiintyä seuraavista syistä:

 • Agentin huono kielitaito
 • Heikko tai halkea puhelinlinja
 • Taustalla kohtuuton määrä melua
 • Teknisten tietojen puute
 • Kouluttamattomat aineet
 • Huolimaton hallinta
 • Ei tarpeeksi aineita

Henkilö, jonka kanssa puhut web-hosting-suunnitelmassasi, on saattanut juuri vastata autoa koskeviin kysymyksiin, käsitellä rikkoutuneesta matkapuhelimesta tehtyä valitusta tai lähettää hinausauton onnettomuuspaikkaan..

Asiantuntijatiedon puute

Tämä voi tarkoittaa, että joskus puhelinkeskuksen operaattorit en vain tiedä tarpeeksi, tai sinulla on tarpeeksi auktoriteettia ongelman ratkaisemiseksi. Tämä pätee erityisesti silloin, kun sinulla on sellaisia ​​ongelmia, joista useimmat ihmiset soittavat puhelintukeen.

Useimmat epätavalliset tai muurin ulkopuoliset palvelinongelmat, joita ei ole katettu usein kysytyissä kysymyksissä tai tietokannassa.

Vaikeus ratkaista teknisiä hosting-kysymyksiä puhelimitse

Puhelintuki on tässä tapauksessa täysin hieno, jos laskutuksessa esiintyi häiriöitä tai unohtit tilisi salasanan.

Mutta miten he voivat auttaa sinua, jos verkkosivustosi ei ole salaperäisesti saatavilla viiden minuutin ajan päivittäin klo 16.00? Mitä he tekevät, jos yksi Apache-prosessi palaa spontaanisti usein, mutta epäsäännöllisesti?

He tekevät lippun ja todellinen tekninen tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä. (Ja olisit voinut tehdä sen itse.)

Saatavuuden puute

Toinen puhelintuen ongelma on, että se ei ehkä ole käytettävissä, kun tarvitset sitä. Joillakin isännöintipalveluntarjoajilla on puhelintuki 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Toisilla on rajoitetut aukioloajat, jotka ei ehkä edes ole aikavyöhykkeelläsi.

Puhelintuelle on myös rajoituksia. Jotkut palveluntarjoajat veloittavat minuutilla tai tarjoavat rajoitetun ajan pankkipuhelimen käyttöön.

Suuri puhelintuki on olemassa

Puhelintuki-ongelmat ovat yleisiä, mutta tarjolla on paljon todella hienoja puhelintukia.

Lue eri hosting-yritysten tarjoamat asiakasarvostelut ja huomaat, että monilla heistä on erinomainen ja ystävällinen puhelintuki.

Joskus tämä on jotain, joka tulee ilmaiseksi tilisi mukana. Muissa tapauksissa voit ostaa palvelutasosopimuksia (Service Level Agreement – SLA), jotka tarjoavat puhelintukea ja muita tukivaihtoehtoja.

Jälleenmyyjäasiakkaat

Jos olet hosting-jälleenmyyjä, saatat saada teknistä tukea omaan tiliisi. Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat sinulle kyky tarjota puhelintukea asiakkaillesi (hintaan sinulle, jonka voit ehkä siirtää asiakkaillesi).

Tämä ei vain poista ylimääräisiä kustannuksia sinulle jälleenmyyjäisäntänä, mutta myös säästää aikaa. Lisäksi, jos jälleenmyyjällä on laadukas puhelintuki, hyödyt myös tästä.

Premium-tukipaketit

Lisäksi puhelintuki voi olla tavanomainen sisällyttäminen valitsemasi perussuunnitelmaan. Kuinka saat paremman palvelun? On syytä pitää silmällä premium-tukilisäosat. Vaikka nämä vaihtoehdot ovat kalliita, näillä vaihtoehdoilla on usein taattu reagointiaika asiantuntijoiden sisäisiltä ryhmiltä.

Voit saada mitä tahansa välillä 1 – 6 tuntia taattuja vasteaikoja, sopimuksella. Jos isäntä ei täytä tätä, sinulla on oma käsi.

Mukautettu neuvo

Mukautettu neuvo
Joskus tavallisessa live-chatissa on ärsyttävä jono.

Luuletko, että se ei voi saavuttaa parempaa kuin taattu vastausaika ja sopimusvelvoite? No, se voi. Jotkut isännät tarjoavat jopa räätälöity tuki heidän ylimmän tason hosting-suunnitelmiensa kanssa. Niihin sisältyy täysin räätälöityjä asiantuntijan neuvoja ja tukea, olipa kyse sitten puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa.

Se on erittäin hyödyllinen ominaisuus kehittyneemmille yrityksille, joissa asiat voivat mennä pieleen usein.

Kuinka voin löytää Web-isännän, jolla on suuri puhelintuki?

Jos puhelintuki on tärkeä ominaisuus sinulle, varmista, että se sisältyy isäntätiliisi, kun ostat paketin.

Parasta tukea saavat isännät näyttävät puhelinnumeron yleensä näkyvästi verkkosivuston otsikossa.

Läpinäkyvyydellä on yleensä myös tärkeä tehtävä tässä. Jos yritys on liian salamyhkäinen heidän yhteystietonsa kanssa, siinä on yleensä heikkous. Suurin osa yrityksistä, joilla on puhelintuki, ovat avoimia.

Käyttötunnit

Tarkista myös isäntäyrityksen aukioloajat.

Jos käytät verkkoyritystä harrastuksena tai sivuprojektina ja joudut soittamaan puhelintukeen iltaisin tai viikonloppuisin, varmista, että hosting-yritys sallii sinun tehdä niin.

Jos yrityksesi tulot riippuvat suuresti verkkosivujen sujuvuudesta, suosittelemme sinua opt-in joustavaan tunnin puhelintukeen. Tällä tavoin voit estää valtavia voitonmenetyksiä sekä yleisiä seisokkeja.

Ongelmien ehkäisy

Lopuksi, muista, että vaikka siellä on mukavaa saada tukea tarvittaessa, laadukkaan isännöintisuunnitelman ostaminen estää automaattisesti monia asioita, jotka vaativat tukea. Suosittelen etsimään potentiaalisia paketteja, joissa on kaikki verkkosivustosi tarvitsemat, ja vertaamaan tukea sitten.

Joskus estetään odottamattomia ja epämiellyttäviä asioita, jotka aiheuttavat suuria häiriöitä, se on joskus kannattaa mennä huippusuunnitelmaan.

Parhaat isännät, joilla on puhelintuki

3 parasta isäntää, joilla on puhelintuki

Joten mitkä palveluntarjoajat ovat parhaita numeroiden valitsemiseksi? Olen valinnut kolme tavalliseen tapaan, mukaan lukien muutama ylä- ja alamäki.

Päätä itse, mikä sopii sinulle parhaiten. Katso lisätietoja heidän yksittäisiltä tarkistussivuiltaan.

Liikkeessä

InMotion-hosting
Puhelintuki InMotion Hosting -palvelun avulla.

Jos InMotion Hosting tunnetaan yhdestä asiasta, se on asiakastukitiimin asiantunteva henkilöstö. Tukea voi saada monella tapaa ympäri vuorokauden. Tähän sisältyy paitsi puhelintuki, myös live chat-tuki ja sähköpostituki.

Lisäksi InMotion Hosting -palvelussa on uskomattoman syvällinen tietopohja. Tuen lisäksi InMotion Hosting tarjoaa erittäin skaalautuvat palvelimet ja suunnitelmat, kaikissa on sisäänrakennettu ilmainen SSD-levytila ​​maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi. Lisäbonuksena voit hyödyntää niitä ilmainen verkkotunnuksen tarjous ostamalla isäntäpaketin 12 tai 24 kuukauden ajaksi.

Siteground

Sivustojen ylläpito
Puhelintuki Sitegroundilla.

Jos etsit hallittua hosting-palvelua, mutta myös hyvää puhelintukea, joka on saatavana ympäri vuorokauden, 7-sivustokentän tulee olla vahva huomio. Kaikkia pilvi- ja erillisiä palvelinsuunnitelmia hallitaan täysin, mikä tarkoittaa, että suurin osa ongelmista hoidetaan ennen kuin joudut edes ottamaan yhteyttä tukeen.

SiteGround on yksi harvoista isännistä, joka tarjoaa teknistä tukea paitsi englanniksi myös espanjaksi. Jokaisessa isäntäsuunnitelmassa on Takuu 99,9%. Viimeinkin, heillä on suunnitelmia WordPress-isännöintiä varten luotuihin erityisiin paketteihin, joihin liittyy useita etuja verkkosivuston nopeuteen ja mukavuuteen.

A2-hosting

A2-hosting
Puhelintuki A2 Hosting -palvelun avulla.

Viimeinkin, jos etsit kilpailukykyisemmin hinnoiteltua isäntäpalvelua, A2 Hosting on edelleen vakaa isäntäpalveluntarjoaja, joka tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintukea. Ne tarjoavat laajan valikoiman suunnitelmia, mukaan lukien jaettu isäntä, VPS-isäntä, osittain omistettu palvelimen isäntä ja omistettu palvelin. Hinnan lisäksi A2-hosting erottaa itsensä keskittymällä puhtaasti sivuston nopeuteen ja vähentämällä verkkosivustosi latausaikaa.

Suurin suorituskyky

Jokainen palvelin on konfiguroitu saavuttamaan maksimitehokkuustaso suosituille verkkosivustokehyksille, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja muut. Jokainen hosting-paketti sisältää myös runsaasti ilmaista SSD-tallennustilaa ja tukee useita verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja.

Puhelintuen plussat ja miinukset

Hyvät ja huonot puolet

Yhteenvetona voidaan punnita puhelintuen käytön etuja ja haittoja. Vaikka puhelintuen epäonnistuminen voi kuulostaa typerältä, on joitain, joita et olisi välttämättä ajatellut.

Plussat:

 • Se voi olla helpompi selittää asioita.
 • Voit saada vastauksen nopeasti, usein heti.
 • Puhut “oikean” ihmisen kanssa, ei samannimellä.

Haittoja:

 • Ei aina heti – Vaikka puhelinsoittojen vastausajat ovat nopeampia kuin useimmat lippujärjestelmät voi olla hitaampaa kuin suorakeskustelu.
 • Ei aina saatavilla – Jotkut isännät tarjoavat 24/7 puhelintuki, mutta useimmat eivät.
 • Voi olla sisällä eri aikavyöhyke – Jotkut isännät tarjoavat puhelintukea aukioloaikoinaan, mikä ei välttämättä vastaa sinua.

Muut tuen ominaisuudet

 • Uptime-takuu

web-hosting-kuponki

Etsit paljon tarjousta puhelintuesta?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeustesteissämme ja tarjoavat erinomaista puhelintukea. Tällä hetkellä voit tallentaa enintään 50% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Puhelintuki Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on puhelintuki??

  Puhelintuki tarkoittaa, että web-hosting-yritykselläsi on tukitiimi, joka on saatavana puhelun kautta, valmis ja pystyy auttamaan sinua puhelimessa kaikissa Web-hosting-tiliisi liittyvissä ongelmissa.

 • Tarjoavatko useimmat web-hosting-yritykset puhelintukea?

  Puhelintuki, vaikka se on yleistä muilla aloilla, ei ole taattu ominaisuus kaikille isäntäyrityksille. Monet web-hosting-yritykset säästävät rahaa tarjoamalla vaihtoehtoisia teknisen tuen muotoja asiakkailleen puhelintuen sijasta olettaen, että heidän asiakkaansa ovat teknisesti taipuvaisempia ja halukkaita työskentelemään omien ongelmiensa parissa. Jos puhelintuen saatavuus on sinulle tärkeä, sinun on tarkistettava, tarjoaako valitsemasi web-hosting-yritys sitä ennen kuin ostat suunnitelman, koska se ei ole yleinen käytäntö.

 • Maksaako puhelintuki yleensä ylimääräistä?

  Suurin osa puhelintukea tarjoavista web-hosting-yrityksistä ei veloita siitä ylimääräistä; se on vain sisällytetty osto heidän hosting-suunnitelmiin. Jotkut hosting-yritykset tarjoavat kuitenkin puhelintukea vain premium-isännöintisuunnitelmissaan tai veloittavat minuutin kuluttua puhelintuesta kaikille asiakkailleen.

 • Miksi jotkut web-hosting-yritykset eivät tarjoa puhelintukea?

  Monet verkkoisäntäkoneet päättivät säästää rahaa tarjoamalla vaihtoehtoisia tukimenetelmiä ja luopumalla puhelintuesta tarjotakseen web-hosting-palveluita alhaisemmilla kustannuksilla. Hyvin koulutetun, kykenevän tukihenkilöstön pitäminen puhelimitse voi olla kohtuuttoman pienille hosting-yrityksille. Aikavyöhykkeet voivat myös olla tekijä, joka estää hosting-yrityksiä tarjoamasta puhelintukea toimistojen sijaintipaikasta riippuen.

 • Mitä ovat muun tyyppiset asiakastuet, joita web-hosting-yritykset yleensä tarjoavat?

  Useimmat web-hosting-yritykset tarjoavat asiakaspalvelua yksitellen tukilippujärjestelmän, sähköpostin tai live-chatin kautta. Ne tarjoavat myös itsepalveluapua tarjoamalla pääsyn ohjeartikkeleihin tai tietopohjiin verkkosivuillaan. Nämä menetelmät voivat olla vähemmän resurssiintensiivisiä ja siksi edullisempia useimmille isäntäkoneille, jolloin ne voivat tarjota alhaisempia hintoja web-hosting-palveluille..

 • Minkä aikoina web-hosting-yritykset tarjoavat yleensä hosting-tukea?

  Jotkut web-hosting-yritykset tarjoavat puhelintukea vain tavanomaisina aukioloaikoina, tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 9–17, vapaapäiviä lukuun ottamatta. Erityiset ajat riippuvat web-isännän työajasta ja aikavyöhykkeestä, jossa heidän tukitiimit sijaitsevat. Joskus suuret web-hosting-yritykset tarjoavat ympäri vuorokauden puhelintukea.

 • Mitä hyötyä on web-hosting-yritysten puhelintuesta??

  Monet isäntäasiakkaat mieluummin puhelintukea, koska he voivat saada melkein välitöntä apua ongelmiinsa sen sijaan, että odottavat tukilipua tai vastausviestiä. Jotkut myös mieluummin juttelevat puhelimessa elävän henkilön kanssa sähköpostin tai lipun tuen sijaan.

 • Onko puhelintukeen puutteita??

  Joissain tapauksissa saatat saada nopeamman vastauksen lähettämällä tukilipun soittamisen sijasta, jos isäntäyritys on varattu ja jolla on pitkät pitoajat ennen puheluun vastaamista. Lisäksi monet yritykset ulkoistavat asiakastuensa muihin maihin säästääkseen rahaa ja siirtääksesi säästöt asiakkailleen edullisemmilla isännöintisuunnitelmien hinnoilla. Usein tämä ei ole ongelma, koska tukihenkilöstö on todennäköisesti riittävän koulutettu missä tahansa he sijaitsevat. Toisinaan saatat kuitenkin olla yhteydessä tukipalveluhenkilökuntaan, joka on ei-äidinkielenään puhuja ja jolla on vaikea ymmärtää aksentti, mikä vaikeuttaa teknisten ongelmien ratkaisemista. Joskus nämä puhelinkeskukset tarjoavat puhelintukea useille yrityksille, eikä heillä ole tarvittavaa syvällistä asiantuntemusta monimutkaisten teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Toinen puhelintuen ongelma on, että sinulla ei ole tietoja pyydetyn tuen loppumisesta, ellet tallenna keskusteluasi, joka on laitonta joissakin lainkäyttöalueissa, ellet ilmoita etukäteen kaikille osapuolille.

 • Kuinka puhelintuki vertaa lippujen myyntijärjestelmiä?

  Tukilippujen myyntijärjestelmät ovat hyvin yleinen tapa tarjota asiakastukea monilla aloilla, koska ne tarjoavat kaikkia ominaisuuksia ja etuja. Tukilipulla numerosi saa numeron sinulle ja isäntäyrityksellesi seurataksesi, ja sinulla on myös tietue pyydetystä avusta. Tukilippujen vasteajat vaihtelevat suuresti web-hosting-yrityksen ja nykyisen työn määrän mukaan. Joihinkin lippuihin voidaan vastata tunnin sisällä, kun taas toisiin voi vastata päiviä.

 • Kuinka puhelintuki vertaa live-chat-tukeen?

  Puhelintuella ja live-chat-tuella on suora yhteys: molemmilla tukimuodoilla saat välittömän vastauksen ja apua isännöintiasioihisi. Live-chat voi olla helpompaa niille, joilla on vaikeuksia puhelimen käytössä, kun taas puhelintuki voi olla parempi, jos et ole nopea konekirjoittaja.

 • Kuinka puhelintuki verrattuna sähköpostitukiin?

  Sähköpostituki on toinen yleinen tapa pyytää teknistä tukea isäntäyritykseltäsi. Usein kaikki sähköpostisi, jota lähetät tukipyynnönä, käsitellään tukilipuna. Mutta jos sinulla on pienempi tai epäjärjestyneempi isäntä, sähköpostituki voidaan käsitellä rennemmin. Sähköpostituella sinulla on tietue pyytämästäsi tuesta, vaikka sitä ei ole numeroitu tukilipuksi. Sähköpostituki vie myös kauemmin vastauksen saamiseen kuin puhelintuki. Tarkat vastausajat riippuvat isäntästäsi ja heidän vastaanottamiensa pyyntöjen määrästä tuolloin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map