Paras PrestaShop-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa PrestaShop-hosting-palvelua

PrestaShop on ilmainen avoimen lähdekoodin ostoskoriohjelmisto, jonka avulla on helppo luoda nopeasti verkkokauppasivusto. Mutta sinun on muodostettava pari se oikean verkkoisäntän kanssa saadaksesi menestyvän verkkokaupan edellyttämän suorituskyvyn.


PrestaShop-palvelimen ylläpitämiseksi tarvitset palvelimen, jolla on Apache, Nginx tai Microsoft IIS. Palvelimen tulisi suorittaa PHP 5.2, mutta PHP 7 on parempi. Tarvitset myös FTP- tai SSH-pääsyn palvelimellesi, mutta tämä on useimpien isäntien vakioominaisuus.

Viestissämme on tarkka kuvaus kustakin isännästä, mutta jos haluat vain yhteenvedon, PrestaShopin 5 parasta isäntää ovat:

 1. SiteGround
  – Siinä on kaikki tarvittava tekniikka ja erinomainen tuki tarvittaessa
 2. BlueHost
 3. A2-hosting
 4. HostPapa
 5. Web-hosting-keskus

Kuinka valitsimme parhaat PrestaShop-palvelimet?

Valitsimme isäntänä palvelimet, jotka tarjoavat helpon PrestaShop-asennuksen yhdellä napsautuksella, turvallisuusominaisuudet, kuten SSL, korkean käyttöajan ja vankan asiakastuen.

Seuraavaksi analysoimme todellisia asiakasarvosteluja kuuntelemalla mitä verkkokauppojen omistajat – jotka tosiasiallisesti käyttävät PrestaShopia – piti sanomaan.

Vertaa PrestaShop-hosting-palvelua

vertaa prestashop-majoitusta

Mitä opit

Pariisin latinalaisen vuosineljänneksen sydämessä on lumoava myymälä, joka myy rakastettujen lasten kirjaan Le Petit Prince liittyviä tuotteita.

Kauppojen omistajat vastasivat lähetys- ja markkinointihaasteisiinsa suositulla sähköisen kaupankäynnin alustalla PrestaShop.

Pian he vetivät puoli miljoonaa euroa verkkokaupastaan.

Tässä artikkelissa opit siitä, mikä tekee PrestaShopista niin suositun verkkokaupan vaihtoehdon. Tutkimme sen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ja saat vinkkejä hyvän verkkokaupan ratkaisun valitsemiseksi.

Lisäksi opit mitä etsiä PrestaShop-isännästä.

Jaan myös joitain henkilökohtaisia ​​suosituksiani PrestaShop-palvelimille, jotta autat sinua aloittamaan haun.

mikä on prestashop

Mikä on PrestaShop?

PrestaShop on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto verkkokauppasivustojen kehittämiseen. PrestaShopin avulla kuka tahansa voi luoda vaikuttavan verkkokaupan. Koodaustietoja ei vaadita.

PrestaShop helpottaa kauppiaiden keskittymistä liiketoiminnan kasvattamiseen helpottamalla luotettavaa ja selkeää transaktioprosessia..

Oletko valmis avaamaan verkkokaupan? Jos aiot myydä tuotteita verkkosivustoltasi, tarvitset verkkokaupan ohjelmistoja online-luettelon luomiseen, tilausten ja varaston hallintaan sekä asiakkaiden mahdollisuuden ostaa ja maksaa verkossa.

Suosittu verkkokaupan ratkaisu

Verkkokaupan ohjelmistoratkaisuja on tänään saatavana monia, mutta PrestaShop on yksi suosituimmista. Täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin PrestaShop julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja sitä kehitetään edelleen tänään.

PrestaShopin pääkonttori sijaitsee Pariisissa ja Miamissa, ja sitä tukee myös omistautunut yhteisö, jossa on satoja tuhansia vapaaehtoisia avustajia ympäri maailmaa..

Mitkä ovat suosituimmat PrestaShop-ominaisuudet?

Yksi syy PrestaShopin suosioon on, että ohjelmisto on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mutta se, että se on ilmainen, ei tarkoita, että se ei voisi kilpailla hinnoiteltujen verkkokauppasovellusohjelmien kanssa..

Kahden parhaan avoimen lähdekoodin yrityssovelluspalkinnon voittaja vuosina 2010 ja 2011, PrestaShop on täynnä perus-edistyneitä ominaisuuksia ja sitä voidaan laajentaa ilmaisilla ja premium-lisäosilla.

Sitä kehitetään jatkuvasti, jokaisessa PrestaShop-versiossa on enemmän ominaisuuksia kuin viimeisessä.

PrestaShopin ominaisuuksiin kuuluu:

 • Monimutkainen luettelo- ja varastonhallinta
 • Saatavana 63 eri kielellä, ja täysi tuki on saatavana 9 kielellä
 • Helppo yhden sivun kassalla vieraille tai kirjautuneille asiakkaille
 • Automaattisesti tallennetut ostoskärryt sähköpostimuistutuksilla
 • Analytics seuraa asiakkaiden toimia, kohderyhmiä, tilauksia ja muuta
 • Toimitusvaihtoehdot, kuten maksut hinnan / painon mukaan, alennukset ja rajoittamaton kuljetusyhtiö / kohde
 • Vaihtoehdot käsitellä maksuja luottokortilla, sekillä, pankkisiirrolla ja muulla

Muokattavat ohjelmistot

Kaikilla ominaisuuksillaan PrestaShop keskittyy kasvattaa myyntiäsi.

Voit mukauttaa ohjelmiston pienelle kaupalle yhdellä tuotteella tai monimutkaisella varastolla, joka sisältää tuhansia tuotteita.

Kaupallista läsnäoloasi voidaan tehdä dynaamisemmaksi viennillä kolmansille osapuolille, kuten eBaylle, ja myymällä ristiinmyytyihin liittyviä tuotteita siistissä paketissa.

PrestaShopin YouTube-kanava on hyvä lähde oppaista ja verkkokaupan valmennuksesta.

Pienillä rajoituksilla voit sisällyttää niin paljon yksityiskohtia kuin haluat tavaran organisoinnista ja ominaisuuksista, kuten väri, koko ja tyyli. PrestaShop voi säätää hintoja ja painoja vastaamaan asiakkaiden valintoja.

Ladattavat tuotteet, kuten kuvat ja televisio-ohjelmat, voidaan näyttää tuotekuvauksessa ja asettaa saataville sähköpostilinkkinä ostoksen jälkeen.

PrestaShop-verkkosivustosi siirtäminen seuraavalle tasolle

PrestaShop sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet, joita verkkokauppa tarvitsee, kuten edellä on esitetty. Mutta on tapauksia, joissa tarvitset jotain edistyneempää tai tarkemmin tarpeitasi vastaavaa.

Tällöin voit etsiä PrestaShop-lisäosa Marketplacesta.

Markkinapaikasta löydät kolme pääasiaa:

 1. moduulit
 2. Verkkosivun teemat / mallit
 3. Palvelut

Tarkastelemme näitä kaikkia alla olevia lisäosia.

moduulit

On olemassa satoja moduuleja, jotka on jaettu luokkiin, joiden avulla voit lisätä edistyneitä toimintoja verkkosivustoosi. Voit esimerkiksi asentaa moduulin lisätäksesi kotisivun liukusäätimen, mukautetun tuotesuodattimen tai PrestaShop-foorumin sivustoosi..

Verkkosivun teemat / mallit

Voit myös mukauttaa sivustosi ulkoasua PrestaShop-mallilla, jota kutsutaan myös nimellä ”teema”.

Sen sijaan, että suunnittaisit sivustosi ulkoasun tyhjästä, PrestaShop-teeman avulla voit aloittaa ammattimaisesti suunnitellulla kaupalla, täyttää tyhjät ja tehdä muutama asetusvalinta..

prestashop-teemojen kuvakaappaus
Voit selata PrestaShop-sivuston teemoja ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Teemat kattavat kaikenlaisia ​​toimialoja ja tyylejä. Kuvassa: osa teeman kotisivulta.

Palvelut

Lopuksi “palvelut” -osiossa voit ostaa edistynyttä koulutusta ja tukea. Se on siellä, jos tarvitset sitä, mutta useimmiten löydät korkealaatuisen ilmaisen koulutuksen muualta.

prestashop-palveluiden kuvakaappaus

Onko PrestaShop oikea sinulle?

PrestaShop-ohjelmisto on ihanteellinen uusille verkkokaupan aloittajille sekä kokeneemmille käyttäjille. PrestaShop vaatii vain vähän teknistä perustietoa valitsemasi web-hosting-suunnitelman asentamiseksi ja määrittämiseksi.

Jos sinulla on budjetti etkä halua käsitellä myymäläsi perustamisen yksityiskohtia itse, PrestaShop ei ehkä ole oikea valinta sinulle.

Ammattimainen ilme, joka on helppo lompakolla

Toisaalta, jos budjettisi on pieni, mutta haluat ammattimaisen ja täysin varustetun myymälän etkä halua käsitellä asennusta itse, PrestaShop on erinomainen valinta verkkokauppasivustollesi..

Laaja dokumentaatio

Jos joudut kaupan perustamiseen, PrestaShop-sivusto sisältää laajat oppaat kauppiaille sekä kehittäjille ja suunnittelijoille. Viralliselta sivustolta löydät dokumentaatioita ja optimointivinkkejä sekä verkkofoorumin, joka jatkaa avoimen lähdekoodin yhteisön henkeä..

valitaan prestashop-isäntä

PrestaShop-Web-isännän valitseminen

Ensimmäinen askel verkkokaupan asettamisessa PrestaShopilla on valita sopiva PrestaShop-hosting.

PrestaShop-ohjelmisto on kumppanina useiden hosting-yritysten kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien InMotion Hosting, 1&1 ja WebHostingHub. Se ylläpitää myös omia sisäisiä Web-palvelimia, PrestaBox. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi tutkia sitoutumatonta isäntää.

Mitkä käyttöjärjestelmät ovat yhteensopivia PrestaShopin kanssa?

PrestaShop pyrkii asettamaan käyttäjille vain vähän teknisiä rajoituksia ja tukee siten Linux-, Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmiä, eikä sillä ole erityisiä tietokantavaatimuksia. Useimmat isännät pystyvät tukemaan PrestaShop-asennusta, mutta tarkista ensin, että isäntäsi vastaavat ohjelmiston vähimmäisvaatimuksia.

PrestaShopin asettaminen isäntäpalveluntarjoajallesi

PrestaShopin lähdetiedostot on mahdollista ladata, määrittää ne ja siirtää ne sitten isäntätilillesi FTP: n avulla.

Mutta se on paljon monimutkaisempaa kuin sen täytyy olla, koska monet isännät antavat sinun asentaa PrestaShopin vain muutamalla napsautuksella ohjauspaneeliin.

cPanel-asennus

Useimmat isännät antavat sinulle mukautetun cPanel-ohjauspaneelin sivustosi hallintaan, ja komentosarjojen asennusohjelma sisältyy melkein aina. Komentosarjan asennusohjelma antaa sinun valita satojen suosittujen avoimen lähdekoodin ohjelmistojen joukosta, jotka voit asentaa palvelimellesi. PrestaShop on yksi eniten käytettyjä.

Yksi suosittu komentosarjojen asennusohjelma on Softaculous-automaattinen asennusohjelma, joka todellakin tukee PrestaShopia.

Ennen suunnitelmien ostamista on aina hyvä tarkistaa, tarjoaako isäntäpalvelu komentosarjojen asennusohjelmaa, joka tukee PrestaShopia.

Ominaisuudet, joita etsit PrestaShop-isännästä

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka on otettava huomioon etsittäessä PrestaShop-isäntää:

 • Onko se helppo asentaa? (Vai onko se valmiiksi asennettu?)
 • Korkea käyttöaikatakuu estää myynnin menettämistä
 • Tuki sivuston perustoimintojen turvaominaisuuksille, kuten SSL
 • Ympärivuorokautinen tuki auttaa myymälän korjaamisessa, jos se sammuu

parhaat prestashop-isännät

PrestaShopin 3 parasta isäntää

Etsitkö isäntä PrestaShopille? Yllä oleva työkalu auttaa sinua valitsemaan isäntä tiettyjen ominaisuuksien perusteella. Mutta jos haluat aloittaa suosituimpien isäntien kanssa, harkitse alla olevia vaihtoehtoja.

Bluehost

Jos etsit yksinkertaista mahdollista PrestaShop-hosting-vaihtoehtoa, se on todennäköisesti Bluehost. Bluehost sisältää PrestaShop -sovelluksen yhden napsautuksen asennuksen, ja siinä on vakio cPanel PrestaShop-sivustosi hallintaan..

sininen isäntäkuvakaappaus

Suunnitelmat ovat kaikki halpoja, ja niiden suorituskyky on kohtuullisen hyvä. Voit aloittaa halvimmalla jaetulla hosting-suunnitelmalla ja päivittää VPS: ään tai erilliseen palvelimeen (edelleen Bluehostissa) muutamalla napsautuksella.

InMotion-hosting

Suosittelen InMotion Hosting -sovellusta PrestaShop-isäntänä, jos etsit kilpailukykyisiä hintoja, vahvaa suorituskykyä ja suurta tukea. Ne tarjoavat useita jaettuja hosting-suunnitelmia, jotka on erityisesti suunniteltu PrestaShopin isännöintiin.

InMotion-kuvakaappaus

Jokaisessa isännöintisuunnitelmassa on esiasennettu PrestaShop, ilmainen SSD-tila sivuston nopeuden parantamiseksi sekä ilmainen SSL-varmenne, joka täyttää sähköisen kaupan suojausstandardit. InMotion Hosting tarjoaa epätavallisen 90 päivän rahat takaisin -takuun sekä 24/7/365 Yhdysvaltoihin perustuvan tuen.

Nestemäinen verkko

Viimeiseksi, jos siirrät jo olemassa olevaa PrestaShop-kauppaa tai tiedät, että liikenteesi on korkea, harkitse Liquid Web -mahdollisuutta PrestaShop-isäntänä. Ne ovat kalliimpia kuin useimmat, mutta palvelimet ovat kärjessä ja heillä on paras tuki verkossa.

LiquidWeb-näyttökuva

Jos sinulla on myymälä, jossa seisokit ja latausajat ovat tärkeitä muuntoprosentin maksimoimiseksi, se on ylimääräisen kustannuksen arvoinen. Nestevedellä on 100%: n käyttöaikatakuu, ja se tarjoaa myös 24/7 korkeasti koulutettua ja hyödyllistä “sankarillista” tukea.

Muut verkkokaupan ominaisuudet

 • WooCommerce
 • Maksuyhdyskäytävä
 • PCI-yhteensopiva
 • Ilmainen ostoskori
 • Zen Cart
 • Magento

PrestaShop -kysymykset

 • Mikä on PrestaShop?

  PrestaShop on ostoskorialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä luomaan ja hallitsemaan verkkokauppoja. Sen todellinen vahvuus on pienten ja keskisuurten yritysten tarpeiden tyydyttämisessä.

 • Mikä on PrestaShopin historia ja tausta?

  PrestaShop julkaistiin alun perin vuonna 2007, ja se on kirjoitettu PHP: llä MySQL-taustajärjestelmällä. Yrityksen mukaan sillä on yli neljännesmiljoona verkkokauppaa yli 200 maassa. PrestaShopin pääkonttori sijaitsee Pariisissa ja Miamissa, ja sillä on yli miljoonan jäsenen yhteisö.

 • Kuinka paljon PrestaShop maksaa?

  Ohjelmisto on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin.

 • Jos ohjelmisto on ilmainen, kuinka PrestaShop pysyy liiketoiminnassa?

  PrestaShop on muodostanut kumppanuuksia useiden yritysten, kuten Google ja PayPal, kanssa. Kumppaniyritykset näkevät PrestaShopissa mainostetut palvelut, kun taas PrestaShop rahoitetaan ja on ilmaiseksi saatavana käyttäjille. Ohjelmistoa tuetaan myös ostamalla valinnaisia ​​ominaisuuksia ja teemoja sekä maksettuja teknisiä tukisuunnitelmia.

 • Millaisia ​​lisäosia ja mukautusvaihtoehtoja PrestaShop tarjoaa?

  PrestaShop Addons Marketplace tarjoaa tuhansia moduuleja ja teemoja. Näitä ovat SEO, mainonta, maksut, lähetys, sosiaaliset verkostot, markkinointi ja muut moduulit. Saatavilla olevat teemat auttavat sinua räätälöimään PrestaShopin täysin tarpeitasi vastaavasti, ja tukevat mobiililaitteiden käyttäjiä.

 • Mikä on PrestaShop-hosting?

  PrestaShop Hosting on erityinen hosting-paketti, jota tarjotaan yhden kautta&1
  jonka avulla voit helposti asentaa PrestaShopin.

 • Mikä on PrestaShop Download?

  PrestaShop antaa sinun ladata ohjelmiston ja asentaa sen omalle palvelimellesi. Useimmat hosting-yritykset tarjoavat PrestaShopin yhdellä napsautuksella asennuksia sovellusten, kuten Softaculous, kautta, mikä on todennäköisesti parempi vaihtoehto useimmille.

 • Entä jos tarvitsen apua PrestaShopin asentamisessa ja mukauttamisessa?

  On olemassa useita PrestaShop-yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat asiantuntevia PrestaShop-palveluita. Siellä on myös joukko teknisiä tukisuunnitelmia, jotka sisältävät asennuksen ja kokoonpanon sekä online-koulutuksen. Voit myös kysyä kysymyksiä PrestaShop-foorumeilla.

 • Mitä vaihtoehtoja PrestaShopille löytyy?

  Siellä on valtava määrä verkkokauppaa ja ostoskorisovelluksia. Kolme suosittua ovat: Magento, osCommerce ja Zen Cart.

 • Kuinka PrestaShop vertaa Magentoon?

  Magento on PrestaShopia suositumpi verkkokauppa ja se on ollut pidempään. Se tarjoaa enemmän teemoja ja mukautusvaihtoehtoja kuin PrestaShop. Sen ominaisuusjoukko on myös monipuolisempi, mikä tekee siitä tehokkaamman kokonaisratkaisun.

  Kyseinen voima liittyy kuitenkin kompromissiin, koska Magento ei ole niin helppo aloittelijalle tai ei-tekniselle käyttäjälle. Tällä alueella PrestaShop todella loistaa verrattuna.

 • Kuinka PrestaShop vertaa osCommerce-ohjelmaan?

  osCommerce on ollut olemassa jo kauan – vuodesta 2000. Siitä huolimatta, se on menettänyt pohjan uudemmille tuotteille, kuten PrestaShop. Kaiken kaikkiaan PrestaShopia on paljon helpompi käyttää, mutta sisältää silti tehokkaan toiminnallisuuden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map