Paras POP3-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa POP3-hosting-palvelua

POP3 on suosituin sähköpostiprotokolla. Se on saatavana lähes kaikilta isäntiltä, ​​jotka tarjoavat sähköpostitukea. Mutta kaikki isännät eivät ole samanarvoisia, kun kyse on POP3-isännöinnistä.


POP3: n tarjoamisen lisäksi hyvässä isännässä tulisi olla myös vahvat verkkoposti-asiakkaat, runsas määrä sähköpostien tallennustilaa ja suuret liiterajoitukset. Lisäksi etsi isäntä, joka tarjoaa suuren (tai rajoittamattoman) määrän sähköpostilaatikoita.

Keskustelemme jäljempänä parhaan POP3-hosting-palvelun yksityiskohdista, mutta tässä on nyt viiden parhaan isäntä:

 1. SiteGround
  – Upea isäntä rajoittamattomalla sähköpostitse
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme POP3: n parhaat isännät?

Tarkastelimme yli 1 500 web-hosting-suunnitelman tietokantaamme ja otimme kaikki ne, jotka tarjosivat POP3: ta, sekä merkittävät sähköpostilaatikot, runsas tallennustila ja muut sähköpostin käyttöön vaikuttavat tekijät.

Sitten luokittelimme ne tuhansien asiantuntija- ja käyttäjäarvosteluidemme perusteella löytääksemme parhaat POP3-isännät.

Mikä on POP3-hosting?

Verkkotunnuspohjaiset sähköpostiosoitteet tarjoavat ammattimaisuutta yritysviestinnällesi, ja niitä on helppo asentaa ja käyttää, jos palvelupalvelusi tukee POP3-viestintää.

On monia sähköpostipalveluita, kuten Gmail ja Yahoo !, jotka ovat saaneet suosiota ja joita käytetään sekä henkilökohtaisiin että ammatillisiin tarkoituksiin. Käyttäjien määrän takia voi kuitenkin olla usein vaikeaa varata haluamasi osoite, etenkin vakiintuneelle, suositulle palvelulle..

Sieltä tulee Post Office Protocol -versio 3 (POP3). Sen sijaan, että sinulla olisi epäammattimainen Gmail tai Yahoo! osoite, täydellinen numeroilla tai lempinimillä, sinulla voi olla [sähköpostisuojattu]

Kuinka se toimii

Kun POP3: ta alunperin ehdotettiin, se oli hyvin yksinkertainen protokolla, joka sisälsi kirjautumisen palvelimeen, hakemisen sähköpostiluettelosta, lataamisen ja poistamisen välittömästi..

Sähköpostin yleistyessä oli välttämätöntä parantaa POP3-perusprotokollaa ja seurauksena useita lisäominaisuuksia lisättiin laajennusten kautta. Heistä tärkein oli kyky salata kirjautumisprosessi.

Toinen merkittävä laajennus oli kyky hakea sähköposteja poistamatta niitä automaattisesti, käytännössä käyttämällä POP3-palvelinta kaikkien sähköpostien online-varmuuskopiona. Hanki uusi tietokone tai vaihda sähköpostiohjelmia, ja voit heti ladata uudestaan ​​kaikki edelliset sähköpostit. Tämän toiminnallisuuden helpottamiseksi POP3: ta laajennettiin, jotta jokainen sähköposti voidaan tunnistaa yksilöivällä tunnuksella (UID). Näitä UID-tunnuksia voidaan sitten verrata UID-luetteloon, jota sähköpostiohjelmasi ylläpitää, mikä mahdollistaa uusien sähköpostien tunnistamisen toisin kuin palvelimella jäävien vanhojen sähköpostiviestien..

Mahdollisuus poistaa tietyn ajanjakson vanhempia sähköposteja oli jälleen yksi alkuperäisen POP3-protokollan laajennus, josta oli käytännöllisiä hyötyjä loppukäyttäjälle.

Ajan myötä nämä erilaiset laajennukset paransivat merkittävästi POP3: ta verrattuna keksijöiden alun perin suunnittelemaan yhteydenotto-poista-poista-menetelmään. Näistä parannuksista huolimatta POP3 sisältää edelleen joitain merkittäviä rajoituksia.

POP3-rajoitukset

Huolimatta POP3: n toimintojen modernisoinnissa ja laajentamisessa tapahtuneesta edistyksestä, sen luontainen yksinkertaisuus johtaa merkittäviin puutteisiin.

Yksi POP3: n merkittävimmistä puutteista on standardoinnin puute siitä, mitä lisätoimintoja ja laajennuksia tuetaan eri palvelimilla. Koska ydinprotokolla on niin yksinkertainen ja suuri osa lisätoiminnoista tarjotaan valinnaisten laajennusten kautta, mikä tahansa POP3-palvelinohjelmisto voi tukea tai jättää huomioimatta minkä tahansa ominaisuusyhdistelmän, kunhan kaikkein perustoiminnallisimpia ydinominaisuuksia tuetaan.

Toinen ilmeinen puutteellisuus on POP3: n tilan päivitysten puute kaikissa laitteissa. Jos esimerkiksi lataat sähköpostiviestin ja vastaat siihen puhelimesta tai tablet-laitteesta, se näkyy lukemattomana, kun lataat saman sähköpostin tietokoneellesi tai muihin laitteisiin. Minkä tahansa toimenpiteen, jonka olet tehnyt kyseisellä sähköpostilla, näytetään vain siinä laitteessa, jossa käytit kyseisen toimenpiteen. Tämä tekee POP3: sta vähemmän kuin ihanteellisen henkilölle, jonka työnkulku riippuu useista laitteista.

Sama pätee, kun ostat uuden tietokoneen tai vaihdat sähköpostiohjelmia. Jos päätät ladata sähköpostisi uudelleen varmuuskopioinnin ja palauttamisen sijaan, kaikki sähköpostiviestit ladataan ja näytetään uutena, lukemattomana viestinä riippumatta siitä, kuinka monta olet lähettänyt tai vastannut.

POP3: n alkuperäinen yhteydenotto-poisto -menetelmä ilmenee myös palvelinpuolen organisaatiokyvyn puutteesta. Jos haluat suodattaa ja järjestää sähköpostisi, sinun on tehtävä se sähköpostiohjelmassa. Jos käytät sähköpostiosoitettasi useilla laitteilla, tämä on toinen vaihe, joka on luotava kaikissa laitteissa.

vaihtoehtoja

POP3: n rajoitusten vuoksi lopulta ehdotettiin ja kehitettiin kilpailevaa protokollaa. Tämä protokolla oli IMAP. Alusta lähtien IMAP oli suunniteltu poistamaan POP3: n puutteet korostamalla kaksisuuntaista viestintää palvelimen kanssa POP3: n läpäisseen yhteydenotto-poista-poista-filosofian sijasta..

IMAP sisälsi toiminnallisuuden, joka siirrostettiin POP3: een, mutta osana ydinprotokollaa. Tämä on johtanut IMAP-ohjelmistojen huomattavasti yhdenmukaisempaan toteutukseen.

IMAP-yhteyskäytäntö- ja palvelinohjelmisto käsittelee myös IMAP-postilaatikoita hierarkiana, joka tulisi kopioida kaikille kyseiselle tilille kirjautuvilla laitteilla. Määritä IMAP-tili puhelimellasi tai tablet-laitteellasi, niin näet täsmälleen samat postilaatikot kuin tietokoneellasi.

IMAP korjaa myös tilan päivitysongelman sisällyttämällä erilaisia ​​viestilippuja protokollan olennaiseksi osaksi. Vastaa, siirrä tai siirrä sähköpostia, ja muutos leviää kaikille laitteillesi.

Tämä kaksisuuntainen viestintä voi kuitenkin olla resurssiintensiivisempi kuin POP3, sekä palvelimelle että asiakkaalle.

Saatavuus ja hinnoittelu

POP3 on kenties eniten tuettu sähköpostiprotokolla planeetalla. Tämä tarkoittaa, että käytännöllisesti katsoen jokainen hosting-yritys ja palvelu tarjoaa ilmaisen POP3-tuen.

POP3-ammattilaiset:

 • Tuettu laajasti
 • Pieni resurssien jalanjälki
 • Yleensä ilmainen

Haittoja:

 • Rajoitettu toiminnallisuus
 • Ei sovellu käytettäväksi useiden laitteiden kanssa
 • Epäjohdonmukainen toteutus palvelimelta toiselle

Muistuttaa

POP3 on nauttinut laajaa käyttöä yksinkertaisuuden, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden takia. IMAP: n noususta huolimatta POP3 on edelleen erinomainen valinta monille ihmisille.

Jos työnkulku perustuu kuitenkin useisiin laitteisiin, saatat löytää IMAP: n olevan parempi valinta.

Muut sähköpostin ominaisuudet

 • Sähköpostin välitys
 • IMAP
 • SMTP
 • webmail
 • Postituslistat
 • phpList
 • MX-tietueet
 • postinkantaja
 • SquirrelMail
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map