Paras Plesk-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Plesk-hosting-palvelua

Plesk-ohjauspaneeli voi toimia joko Linux- tai Windows-verkkopalvelimella. Jos olet tottunut Pleskiin ja pidät sitä parempana kuin muut isännöintihallintapaneelit, jatka lukemista saadaksesi selville haluamasi lisäominaisuudet ja Pleskin web-hosting-parhaiden valintamme.


Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat Pleskin vain Windows-palvelimilla, mutta voit kysyä, onko sitä mahdollista asentaa Linux-palvelimiin. Varmista myös, että Plesk sisältää lisälaitteita, kuten Power Pack ja Kaspersky antivirus, jotta maksimoida sen potentiaali.

Myöhemmin tässä viestissä on yksityiskohtia suosituimmista verkkoisäntästämme, mutta tässä on esikatselu viiden parhaan Plesk-palvelimen joukosta:

 1. HostGator
  – Ominaisuudet Plesk Windows-isännöintisuunnitelmissa
 2. Hyvä isä
 3. LiquidWeb
 4. Knownhost

Kuinka valitsimme Pleskin parhaat majoittajat?

Tehtävämme on kirjoittaa asiantuntija-arvosteluita yli 380 palveluntarjoajalle, jotka kattavat yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa – joten tiedämme web-hosting. Valitsimme isännät, jotka tarjoavat Pleskin ja hienoja lisäominaisuuksia, ja sitten vertasimme niitä massiiviseen tietokantaan, joka sisältää tuhansia aitoja asiakasarvosteluja. Näin keksimme Pleskin kymmenen isäntätapamme.

Mikä on Plesk-hosting?

Isännöintiyritykset myyvät pakettejaan suorituskyvyn ja resurssien perusteella. Mutta monille asiakkaille tarjottu ohjauspaneeli on kriittinen tekijä.

Plesk on yksi yleisimmistä merkkituotteista ohjauspaneeleista, jotka törmäät ostaessasi uutta verkkoisäntää.

Plesk on lyhennetty nimi Parallels Plesk Panelille, joka on web-isännöinnissä käytetty ohjauspaneeli. Se tarjoaa asiakkaille ystävällisen graafisen käyttöliittymän verkkosivustojen hallinnan helpottamiseksi aloittelijoille.

Suunnittelutavansa ansiosta myös web-hosting on helppoa. Se on antanut Pleskin pitkäikäisyyden myös jälleenmyyjien keskuudessa.

Pleskin historia

Pleskin kehitti samanniminen yritys alun perin vuonna 2001 ennen kuin se myytiin SWsoftille, joka puolestaan ​​myytiin virtualisointiohjelmistojen valmistajalle Parallelsille. Plesk kehitettiin omaan kokonaisuuteensa vuonna 2015.

Pleskin nimi ilmestyy usein puhuttaessa cPanelista, mikä ei ole yllättävää. Aiomme kattaa kilpailun edelleen sivun alaosassa!

Ohjauspaneelin rajapinnat ovat parantuneet dramaattisesti viime vuosina, mikä on lisännyt kilpailua.

Plesk-versiot ja alusta-tuki

Plesk-tukiPlesk tukee Ruby on Rails, Apache ja Tomcat -sovelluksia.

Plesk-versioista on versioita erilaisille Linux-jakeluille (mukaan lukien Red Hat, Debian ja Ubuntu), sekä useita Windows Server -versioita. Se tukee myös alustoja, kuten Ruby on Rails, Apache, Tomcat ja muut.

Huomaa, että Pleskin eri käyttöjärjestelmäkohtaiset versiot eivät ole täsmälleen samat, vaikka yhden käyttäjän käyttäjien pitäisi voida käyttää toista ilman ongelmia.

Miksi ohjauspaneeli?

Verkkosivustosi voi hallita käyttämällä vain SSH: n komentoriviä. Vaikka se toimii, se voi olla työläs uusille käyttäjille ja se on manuaalinen prosessi.

Ohjauspaneelin ohjelmisto, kuten Plesk, helpottaa verkkosivustojesi hallintaa tarjoamalla graafisen käyttöliittymän.

Vielä pahempaa, että monet hosting-suunnitelmat, etenkin jaetut hosting-suunnitelmat, eivät sisällä SSH-käyttöä. Jopa asiantunteville käyttäjille palvelimien hallinta komentorivin kautta vaatii komentojen muistamisen.

Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli

Plesk-ohjauspaneelin kojetauluPleskin melko yksinkertainen kojelauta.

Jos et tiedä, mikä komento on tehtävälle, et voi tehdä sitä. Verkkopohjaisella käyttöliittymällä näet kaikki vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.

Tämä tarkoittaa, että joudut kuitenkin joka tapauksessa hallitsemaan verkkosivustoasi ohjauspaneelin kautta. Pienemmille ryhmille, joilla ei ole kehitystietoa, helppokäyttöiset kojetaulut voivat olla hengen- ja aikaa säästäviä.

Plesk-ominaisuudet

Plesk vs the Competition – 6 ominaisuutta, joita kannattaa odottaa

Linux-isännöinnissä, Pleskin pääkilpailija on cPanel. Windowsissa, Pleskin kilpailijoihin kuuluu DirectAdmin ja joitain pienempiä, vähemmän tunnettuja sovelluksia.

Kaikilla on omat omituisuutensa. Jotkut isännät ovat kehittäneet räätälöityjä ohjauspaneeleja, jotka ovat ainutlaatuisia omille hosting-paketeilleen.

Ohjauspaneelien henkilökohtainen valinta

Pleskin pääkilpailijacPanel on Pleskin suurin kilpailija, epäilemättä. Tämä on vertailukelpoinen kojelauta.

Lisäksi pilvipalvelu soittaa usein räätälöityltä alustalta. Meiltä kysytään usein, onko Plesk vai cPanel “parempi”.

Itse asiassa he ovat molemmat erittäin kykeneviä, vaikkakin melko erilaisia. Valinta tulee alas henkilökohtaiseen mieltymykseen, kohtaan.

Molemmat tukevat yleisiä ohjelmistopaketteja ja komentosarjoja, kuten WordPress. Pleskin etuna on modulaarisuus, mikä tarkoittaa helppo pidentää. Mutta on olemassa muutamia huomautuksia:

 • Siirtävät isännät;
 • Tietojen vienti ja tuonti;
 • varmuuskopiot;
 • Työskentelee offline-tilassa;
 • navigointi;
 • Palvelintyyppi.

Muuttavat isännät

Isäntätilojen siirtäminen ei ole suoraviivaista parhaana ajankohtana, ja se voi olla erittäin ongelmallista, jos et pidä kiinni samassa ohjauspaneelissa.

Jos aiot kasvattaa sivustoasi ja joudut ehkä siirtymään tulevaisuudessa, on parasta käydä merkkituotteiden kanssa, kuten Plesk, joten sinun ei tarvitse oppia kaikkea tyhjästä.

Tietojen vienti ja tuonti

Plesk-tietoja ei voida viedä ja tuoda cPaneliin tai päinvastoin. Tämä saattaa tehdä siitä vaikea muuttaa tiedot tililtä toiselle tai isännältä toiselle.

varmuuskopiot

Pleskin varmuuskopiointipäällikköPleskillä on siisti varmuuskopiohallintaohjelma, jossa on paljon helppokäyttöisiä vaihtoehtoja.

Samoin et voi viedä varmuuskopioita Pleskistä mihinkään muuhun työkaluun. Tämä voi olla ongelma, jos siirryt toiseen isäntään ja heillä EI ole Pleskin tukea.

Monet isännät tukevat kuitenkin molempia Plesk-ohjelmia, vaikka ne eivät olekaan yhteensopivia.

Toimi offline-tilassa

Plesk on online-tilassa ja toimiva vain, jos verkkopalvelimesi on myös täysin toimiva. Jos jokin rikkoutuu ja sivustosi hajottaa, Plesk lakkaa toimimasta. Se tarkoittaa, että se voi olla vaikea toipua katastrofista ilman isäntäsi apua.

suunnistus

cPanel on aloittelijoille luultavasti helpompi navigoida, koska kaikki vaihtoehdot ovat saatavilla yhdellä napsautuksella kotisivulta. Sanomalla, että Pleskillä on myös siisti käyttöliittymä.

Palvelintyyppi

Plesk on suunnattu jaetulle isännöinnille, mutta se voi suorittaa erillisillä palvelimilla yhtä hyvin. cPanel ja WHM tarjoavat samanlaisen kyvyn hallita omistettuja palvelimia.

Viime kädessä valinta Pleskin ja cPanelin välillä, kuten monien tekniikan asioiden kohdalla, on makuasia. Se on kuin valinta Macin ja PC: n välillä.

He molemmat tekevät samanlaisia ​​asioita, mutta osaavat paremmin toisissa tehtävissä kuin toiset, ja siirtyminen toisistaan ​​voi olla vaikeaa.

Plesk jälleenmyyjille

Plesk jälleenmyyjille

Pleskin ja cPanelin välillä on yksi iso ero, ja se on palvelimen hallinnan puoli. Jos myyt web-tilaa asiakkaille, tämä voi vaikuttaa.

cPanel on omistettu yksittäisten sivustojen hallintaan, ja se on asennettu erilliseen tilien hallintasovellukseen – WHM.

Helppo hallita Plesk-ohjelmalla

Plesk-ohjelmassa nämä kaksi toimintoa on integroitu samaan selainpohjaiseen käyttöliittymään. Tämä helpottaa palvelimen nopeaa hallintaa yksittäisten tilien rinnalla.

Tavallisille cPanel-käyttäjille tämä yhdistetty järjestelmä voi kuitenkin olla hämmentävä, vaikka se onkin “paperilla” paljon järkevämpi.

Jopa niin, on olemassa selviä jälleenmyynnin edut, joten miksi et tee sitä Pleskin kanssa – tässä he ovat:

TukiTyökalutLuotettavuusohjaustilit
Jälleenmyyminen Pleskin kanssa:Jälleenmyyjäyritykset tukevat sinuaAjan lyhentäminen ja manuaalisen järjestelmänvalvojan eliminointiTarkkaile käyttöaikaa ja vasteaikojaJaa resurssit haluamallasi perusteella suunnitelmasi mukaanPäivitettävä tili resurssien lisäämiseksi

Lisätuotot vaihtoehdoista

LisäpalvelutJälleenmyyjillä on uskomaton vaihtoehto lisätä lisäpalveluita tuottaa enemmän tuloja.

Pleskillä on myös mahdollisuus ohjelmistojen ja komentosarjojen tarjoaminen myytävänä. Tämä voi auttaa jälleenmyyjiä tuomaan markkinoille ylimääräisiä tuloja niiden isäntäsuunnitelmien hinnan ohella, ja se voisi auttaa heitä kasvattamaan tuloja ja tarjoamaan ammattimaisempaa palvelua.

Plesk voi myös auttaa automatisoimaan asiakkaidensa laskutuksen käyttämällä paketteja, kuten Plesk Billing. Tämä paketti sisältää monenlaisia ​​yhteisiä toimintoja:

 • Verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Digitaaliset sertifikaatit
 • Jaettu web-hosting

Plesk Billing -sovelluksella on helppo myydä web-hosting omalla tuotemerkilläsi.

5 tekijää, kun valitset Web-isäntä Plesk-ohjelmalla

Jos toimit web-palveluntarjoajan markkinoilla, aiot tarkastella muutakin kuin vain ohjauspaneelia. Tarkastellaan esimerkiksi koko web-palvelun hintaa, palvelua ja teknistä tukea.

Silti on tärkeää kantaa nämä 5 tekijää mielessäsi helpottaaksesi työtäsi:

 1. päivitykset
 2. Hallinta ja tuki
 3. laajennukset
 4. Hosting-tyyppi
 5. Palvelimen tyyppi

päivitykset

On tärkeää tietää kuinka usein Plesk päivittää nykyiset versiot. Lisäksi on hyödyllistä tietää, kuinka usein kokonaan uudet versiot julkaistaan ​​julkiseen käyttöön. Ole varovainen beta-versioissa.

Hallinta ja tuki

Kysy itseltäsi ryhmäsi kyvystä hallita verkkosivustoasi tai projektiasi. Kuinka paljon luotat isäntäsi tukeen Pleskin kanssa? Jotkut isännät tarjoavat huomattavasti enemmän tukea ohjauspaneeleilla enemmän kuin toiset.

web-hosting-kuponki

Etsitkö erinomaista kauppaa Plesk-isännöinnissä?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Heidän Windows-suunnitelmiensa mukana on Plesk ja rajoittamaton tallennustila. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
säästää jopa 50% näihin suunnitelmiin.

laajennukset

Plesk-laajennuksetPleskin verkkosivustolla on luettelo viimeisimmistä ja suosituimmista laajennuksista.

Ohjauspaneelilla ei voi koskaan olla tarpeeksi laajennuksia. Tarjoaako valitsemasi isäntä Plesk-laajennuksia ja työkaluja? Jotkut käyttötapaukset voivat olla salaus, DDoS-suojaus tai verkkosivustojen rakentajat.

Hosting-tyyppi

Paketin valitseminen ja kyvyttömyys päivittää on kauhistuttavaa. Varmista, että isäntäsi tukee Plesk-palvelua kaikissa isännöintisuunnitelmissa, joihin voit luottaa.

Palvelimen tyyppi

Juoksutko a Linux- tai Windows-isäntä? Windows-palvelimia on olemassa, mutta Linux-tuki on yleisempi teollisuudessa.

Pleskin esiasennus

Ohjauspaneeli on mukava saada, mutta se ei todennäköisesti ole verkkosivustosi ominaisuusluettelon kärjessä. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin cPanelia, mutta ohjauspaneelin valinta riippuu todennäköisesti käyttämästäsi palvelusta..

Jaetulla isännöintisuunnitelmalla voi olla mieluumpi valinta, joko Plesk tai cPanel, jota et voi muuttaa, ellei sinulla ole pääkäyttäjän oikeuksia erillisellä palvelimella.

Silti ottaa Esiasennettu Plesk on paljon helpompaa kuin itse ostamalla ja asentamalla.

Parhaat Plesk-majoittajat

3 parasta isäntää, joissa Plesk-ohjauspaneelit

Plesk on hyvin tuettu web-hosting-teollisuudessa, joten sinun ei pitäisi olla liikaa vaikeuksia löytää sitä tarjoava isäntä.

Tarkastellaan muita asioita, kuten hinnoittelu, ominaisuudet ja tuki. Ohjauspaneeli on vain pieni osa hosting-kokemuksestasi.

A2-hosting

A2-hosting

Plesk A2-isännöinnillä.

A2-hosting antaa Pleskin saataville Windows-isännöintisuunnitelmiensa kautta
.

Voit asentaa suosittuja laajennuksia Pleskin kautta, mukaan lukien WordPress ja MySQL.

Suunnitelmat alkavat 4,50 dollaria kuukaudessa. Kaikilla heidän suunnitelmillaan on rajoittamaton tallennustila.

LiquidWeb

LiquidWeb-hosting

Plesk LiquidWebillä.

Liquid Web on isäntä, joka tarjoaa joko cPanelin tai Pleskin hallittujen hosting-suunnitelmiensa yli
.

Liquid Web on suunnattu omistettuihin palvelimiin.

Tämä on hyvä tarjoaja, jos haluat hallinnan, jota oma palvelin voi tarjota sinulle.

Voit myös valita pilvivPS-palvelimen.

Musta yö

Blacknight-hosting

Plesk kanssa Blacknight Hosting.

Musta yö on toinen isäntä, joka tarjoaa valikoiman ohjauspaneeleja omille palvelimilleen. Käyttäjämme ovat antaneet Blacknight Korkeat arvosanat sen tuesta, käytettävyydestä, ominaisuuksista ja arvosta, joten arvioimme sitä toisena hyvänä valintana omistetulle palvelimelle Pleskin kanssa.

Plesk-työkalut

Plesk-työkalut ja edut

Plesk toimii Linuxissa ja Windowsissa, ja mukana tulee kaikki työkalut, joita tarvitset verkkosivustosi hallintaan:

 • IPv4: n ja IPv6: n osoittaminen osoite jokaiselle verkkotunnukselle;
 • SSL-varmenteiden hallinta;
 • Sähköpostitilien hallinta;
 • Tuki phpMyAdmin, PostgreSQL, ColdFusion ja MySQL;
 • Valkoisen etiketin jälleenmyyjän työkalut;
 • Etäyhteys kautta SSH.

Mutta odota, siellä on enemmän.

Verkkotunnuksen tuki, turvallisuus ja premium-palvelut

Tukea: lle useita verkkotunnusten rekisteröintejä, aliverkkotunnuksia, verkkotunnuksen aliaksia ja yleismerkkejä (olemattomia verkkotunnuksia).

Roolipohjainen käyttöoikeus ylimääräinen turvallisuus. Tämä tarkoittaa, että tietyt ihmiset voidaan rajoittaa tiettyihin tehtäviin. Verkkokehittäjällä saattaa olla mahdollisuus tehdä muutoksia vain verkkosivustoon, ei koko palvelimeen.

Työkalut premium-palveluiden lisäämiseen, kuten sivuston rakennustyökaluja, jotka voidaan myydä isännöinnin yhteydessä

Mallien ja jälleenmyyjien etujen ylläpito

Kyky luoda hosting-malleja, jotka ovat ennalta määritetyt resurssien varaukset asiakkaille.

Järjestelmänvalvojan (pääkäyttäjä) käyttöoikeudet palvelimen uudelleenkäynnistykseen asti. Tilejä on myös useita muita: Jälleenmyyjä, asiakas / tilaaja ja ohjauspaneelin käyttäjä

Plesk-virtalähde

Jotkut isännät asentavat Pleskin Power Packilla, joka on valinnainen lisä sosiaalisen median integraatio, älypuhelimen seuranta. Se tarjoaa myös phpPgAdmin PostgreSQL: lle ja verkkosivustojen rakennustyökalut (Parallels Web Presence Builder ja UNITY Mobile).

Jotkut tarjoavat myös Kaspersky-virustorjuntatyökaluja osana Plesk-asennusta; tämä sisältyy Power Pack -tuotteeseen, mutta voidaan myös asentaa erillisenä tuotteena. Muut moduulit voidaan asentaa Plesk-paneelin käyttöliittymästä, mukaan lukien vaihtoehtoiset virustorjuntaratkaisut.

Muut ohjauspaneelien ominaisuudet

 • ISPConfig
 • Kloxo
 • Webmin
 • cPanel
 • vDeck
 • ClientExec
 • WHMCS

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö vakavaa Plesk-majoitusta?
Liquid Web tarjoaa tehokkaan Windows-isäntämahdollisuuden erinomaisella teknisellä tuella. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
säästää jopa 50% suunnitelmistaan.

Plesk usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Plesk?

  Plesk on web-hosting-ohjauspaneeli, joka liittyy eniten Windows-käyttöjärjestelmään. Se tarjoaa melkein samat ominaisuudet kuin cPanel. Plesk-käyttäjät voivat hallita tuhansia virtuaalisia koneita yhdellä palvelimella.

  Plesk-ohjauspaneelia voidaan käyttää VPS: n, jaetun ja erillisen web-isännöinnin kanssa. Plesk automatisoi tehtävät, joiden avulla verkkopalveluntarjoajat voivat vähentää resursseja ja käyttökustannuksia.

 • Miksi ihmiset käyttävät Plesk??

  Plesk-ohjauspaneeli on 100% automatisoitu ja sisältää ominaisuuksia, joiden avulla palvelimen ja verkkotunnusten hallinta on helppoa.

  Ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat siirtohallinta, keskeiset automaattisen päivityksen mekanismit, automaattisen komponentin päivittäminen ja verkkopohjainen asennusapua palvelimen ja verkkotunnusten hallinnassa.

  Plesk on erittäin vakaa ohjauspaneeli ja pystyy tukemaan monia verkkotunnuksia yhdellä palvelimella.

 • Mitkä ovat Pleskin vaihtoehdot?

  Suorain “vaihtoehto” Pleskille on cPanel.

  Jotkut ihmiset väittävät, että cPaneliin totuminen on helpompaa, koska suurin osa web-palveluntarjoajista asentaa cPanelin asiakkailleen. cPanelissa on tehokkaita työkaluja, jotka suorittavat tärkeät tehtävät helposti ja nopeasti.

  CPanel ei kuitenkaan ole käytettävissä Windowsissa. Muita Plesk-vaihtoehtoja ovat avoimen lähdekoodin ohjauspaneelit, kuten Zpanel, Zentyal ja Vesta.

 • Mitkä ovat Pleskin järjestelmävaatimukset?

  Plesk vaatii Windows Web Server 2008 tai Windows Server 2012. Se tukee useita Linux-jakeluita.

 • Pitääkö minun olla huolissani asennuksesta?

  Ei yleensä. Suosituimmat web-hosting-yritykset asentavat Pleskin sinulle ilman lisäkustannuksia. Asiakkaille voidaan antaa etukäteen valinta Pleskin ja cPanelin välillä.

 • Voinko käyttää Pleskia pilvessä?

  Plesk-ohjauspaneeli on yhteensopiva pilven kanssa, kunhan käynnissä oleva käyttöjärjestelmä tukee sitä.

 • Voinko valvoa palvelimia Plesk-ohjelmalla?

  Plesk tarjoaa mobiilivalvonnan, jonka avulla voit seurata palvelimiasi ympäri vuorokauden, jotta voit korjata ongelmat heti, kun ne ilmenevät. Tarkkailemalla palvelimia matkapuhelimella, yrityksesi on virtaviivaisempi tämän toiminnon avulla.

  Voit kirjautua Pleskiin osoittamalla mobiiliselaimesi lähettämään 8443 verkkosivustollesi.

 • Voinko lähettää tietoja ilman FTP-asiakkaita?

  Joo. Plesk tarjoaa sisäänrakennetun tiedostohallinnan, jotta voit hallita, lähettää, siirtää, kopioida, ladata ja muokata kaikkia hosting-paketin tiedostoja. Voit myös pakata useita tiedostoja zip-arkistoon.

 • Onko hallintapaneeli samanlainen kuin cPanel?

  cPanelilla on WHM (Web Host Manager). CPanel-puoli on tarkoitettu verkkotunnuksen omistajalle, kun taas Web Host Manager on palvelimen järjestelmänvalvoja. Näillä kahdella järjestelmällä on erilliset kirjautumiset.

  Pleskillä on kuitenkin yksi sisäänkirjautuminen verkkotunnuksen omistajille ja järjestelmänvalvojille. Vaihtoehdot ovat erilaisia, ja järjestelmästä toiseen siirtyminen voi aluksi aiheuttaa sekaannusta.

 • Tukeeko Plesk kaikkia tärkeimpiä CMS-alustoja?

  Plesk sisältää sisäisen sovellusten asennusohjelman, jonka avulla useimpien CMS-alustojen, kuten Joomla, WordPress, Drupal ja Magento, asennus ja hallinta on helppoa muutamalla napsautuksella..

  Sovellusten asennusohjelmaa voidaan käyttää myös verkkokauppasovellusten, kuten ostoskorin, asentamiseen.

  Mikä tahansa sovellus voidaan myös poistaa suoraan ohjauspaneelin kautta.

 • Voinko mukauttaa Pleskin?

  Joo. Plesk-ohjauspaneeli voidaan räätälöidä “Virtuozzo” -ohjelmistolla useiden mallien luomiseksi.

  Ammattimaiset verkkopalveluntarjoajat ja verkkovastaavat voivat mukauttaa Pleskin käyttöliittymää yhdenmukaistaakseen sen tuotemerkin ulkoasun kanssa.

 • Mitä voin tehdä Pleskin kanssa asiakastasolla?

  Plesk antaa sinun asettaa rajoituksia, luoda täydellisen raportin tilistäsi, tarkastella määritettyjä IP-osoitteita ja määrittää mukautetut painikkeet, logot ja hakemistot asiakastasolla..

  Voit myös asettaa verkkotunnusmalleja ja tarkastella liikennetilastoja napin painalluksella.

 • Mitä voin tehdä Pleskin kanssa verkkotunnuksen käyttäjätasolla?

  Plesk antaa sinun hallita kaikkea verkkotunnukseesi liittyvää tällä tasolla. Jälleenmyyjät voivat tarjota tämän tason pääsyn asiakkailleen.

  Ominaisuuksiin kuuluvat suosittujen komentosarjojen asennus yhdellä napsautuksella, salasanan hallinta, DNS-hallinta ja sisäänrakennettu SiteBuilder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map