Paras Perl-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Perl-hosting-palvelua

Perl on 1980-luvun lopulla kehitetty monipuolinen ohjelmointikieli. Linux-jakelu tulee yleensä, kun Perl on jo asennettu. Ja suurin osa verkkoisäntäkoneista käyttää Linuxia.


Jos aiot käyttää Windows-isäntää, saatat joutua asentamaan Perl-asiakasohjelman, kuten ActivePerl (ActiveState) tai Strawberry Perl. Suosittua Windows-ohjauspaneelia Plesk ei enää toimiteta ActiveState Perl -jakelun mukana.

Tässä on 5 suosituinta Perl-palvelimen tarjoajaa:

 1. SiteGround
  – Erilaisia ​​suunnitelmia, nopeita palvelimia, erinomainen tuki
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme parhaat Perl-majoittajat?

Satojen verkko-isäntien joukosta valitsimme ne, jotka täyttävät kehittyneen infrastruktuurin, päivittäisten varmuuskopioiden, korkean käytettävyyden ja vankan tietoturvan kriteerimme. Testasimme palvelimen nopeita vastausnopeuksia.

Etsimme luetteloon henkilöt, joilla on poikkeuksellinen asiakastuki. Sitten vertailimme näitä tuloksia tuhansien käyttäjän arvostelujen kanssa omasta tietokannastamme.

vertaa perl-hosting-palveluita

Mitä opit

Joskus sitä kutsutaan ”Internetin kanavateipiksi”, Perl on ohjelmointikieli, jolla on rikas historia ja värikäs perustaja. Se on edistänyt avoimen lähdekoodin liikkeen kasvua ainutlaatuisilla tavoilla.

Tässä artikkelissa opit Perlin taustaa ja sen yleisiä käyttötarkoituksia.

Tarkastelemme Perlin isännöintivaatimuksia. Erityisesti sudenkuopat, jotka haluat välttää.

Ja kerron muutamia henkilökohtaisia ​​suosituksiani Perlin isäntille.

mikä on perl-hosting

Mikä on Perl?

Vaikka Perlia kuvataan usein ohjelmointikielenä, se on itse asiassa suhteellisen suuri perhe yleiskäyttöisiä, dynaamisia ohjelmointikieliä, joka juontaa juurensa vuoteen 1987.

Perheen yleisin kieli on Perl 5, joka lanseerattiin vuonna 1994.

perl esimerkkiPerlia on kutsuttu ”Internetin kanavateipiksi”. Tässä on esimerkki koodista.

Perlin historia

Perl luotiin alun perin nimellä Unix-skriptikieli raportin käsittelyn yksinkertaistamiseksi, mutta vuosien mittaan se on laajentunut sisällyttämään lukuisia ominaisuuksia, joilla on vain vähän tekemistä sen juurten kanssa.

Jälkikäsittelykykynsä ansiosta Perl 5: stä tuli suosittu CGI-skriptikieli 90-luvulla, ja se jatkoi kehitystä ja käsitti lisää ominaisuuksia ja moduuleja monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja teollisuudenaloihin.

Perl 5: tä käytetään nyt verkon ohjelmointiin, järjestelmän hallintaan ja sillä on lukuisia sovelluksia rahoituksen ja grafiikan kehittämiseen.

Nykyinen versio, Perl 5.21, otettiin käyttöön kesäkuussa 2014, ja kaikkia 5.10: n jälkeisiä versioita pidetään ”modernina Perl-versiona”.

Perl 6

Vaikka Perl 6: n suunnitteluprosessi alkoi vuonna 2000, ohjelmointikieli on edelleen kehitteillä.

Se eroaa pohjimmiltaan Perl 5: stä ja sen on tarkoitus parantaa poistamalla tai vähentämällä oppimiskäyrää ja tehostamalla kehitystä.

.

Tässä haastattelussa Perlin luoja Larry Wall keskustelee Perl 6: n tulevaisuuden kehityksestä ja tämän avoimen lähdekoodin projektin ympäröivästä yhteisöstä..

Siitä huolimatta Perl 6: n kehitys etenee ja useita epätäydellisiä toteutuksia kohdistuu erilaisiin markkinarakoihin, joista virtualisointi on yleisin..

Palvelimen tuki Perl 5.20: lle

Iän takia, Perl toimii monilla eri alustoilla, mukaan lukien kaikki Perlin alkuperäisen Unixin johdetut johdannaiset.

Suurien käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin ja OS X: n, tuki ei ole ongelma. Perl toimii myös VMS, OS / 2, BeOS, QNX, jopa DOS ja Amiga.

Moduulien ja komentosarjojen tuki

Ylläpidon on kuitenkin oltava yhteensopivaa ja tarjottava tukea useille eri moduuleille ja skripteille.

Laaja jakelu-, moduuli- ja alustovalikoima saattaa aiheuttaa ongelmia siirryttäessä, mutta useimpiin ongelmiin voidaan puuttua ‘tee asennus’ -ominaisuuden avulla, joka lajittelee kirjastot, kirjastopolut ja varmistaa, että kaikki päätyy oikeaan paikkaan.

Sikäli kuin isännät menevät, suurin osa heistä tarjoavat lukuisia Perl-moduuleja ja CGI-skriptejä, joten ellet tarvitse jotain suhteellisen eksoottista, keskimääräisen Perl-isäntäkoneen tulisi riittää moduulin tuen suhteen.

Useimmat virrankäyttäjät ovat jo tietoisia näistä rajoituksista, joten ne eivät yleensä aiheuta ongelmia.

CPAN-moduulit

CPANCPAN-kotisivu

CPAN, joka tarkoittaa kattavaa Perl-arkistoverkkoa, on monigigatavuinen arkisto, joka on monistettu lukuisilla palvelimilla ympäri maailmaa.

Se sisältää tuhansia yleisesti käytettyjä moduuleja, laajennuksia, lähdekoodia ja dokumentaatiota kaikille yllämainituille. CPAN: n Tehtävä :: Kensho-moduulissa on luettelo suositeltavista moduuleista, mikä tekee siitä arvokkaan resurssin isäntäille ja kehittäjille.

perl hosting varotoimet

Mitä etsiä: Perl-hosting-varotoimet

Niin hyödyllinen kuin Perl, on joitain asioita, jotka sinun tulisi olla tietoinen isäntä-asioiden yhteydessä.

Jotkut suuria asioita, joihin saatat joutua olemaan:

 • Perl-moduulien valinta
 • Suoritetaan Perl-skriptejä mistä tahansa hakemistosta
 • Turvallisuusongelmat
 • Perl-päivitykset
 • Päivitykset muihin palvelimen ohjelmistoihin

Perl-moduulit ja komentosarjat

Perl-isäntä tarjoaa runsaasti käytettyjä Perl-moduuleja jonka avulla voit suorittaa erilaisia ​​Perl- ja CGI-skriptejä.

Isäntä on asentanut nämä moduulit ennalta, ja useimmat isännät eivät salli käyttäjien lisätä ylimääräisiä Perl-moduuleja palvelimilleen. Isäntä luetteloi yleensä saatavilla olevat esiasennetut moduulit.

Yksi asia, jota on syytä etsiä Perl-isännöinnissä, on kyky suorittaa Perl-skriptejä mistä tahansa tilihakemistosta sen sijaan, että rajoitettaisiin niiden ajamiseen cgi-bin-kansiosta..

Eri hakemistoja käytettäessä on tärkeää aseta kaikki tiedostooikeudet oikein ja noudata ohjeita isännän tarjoama.

Perl-suojaus

Turvallisuus on toinen huolenaihe, joten haluat myös valita isäntä, joka käyttää järkeviä turvallisuuskäytäntöjä.

Lukuun ottamatta ilmeisimpiä turvallisuusnäkökohtia, on tarpeen tarkistaa, kuinka isäntä käsittelee Perl- ja Perl-moduulien päivityksiä, eli ovatko esiasennetut moduulit uusimmat saatavilla olevat versiot ja kuinka usein niitä päivitetään.

Pyydä ajoissa Perl-päivityksiä isäntältäsi

Siirrettävät haavoittuvuudet tarjoavat haitallisille toimijoille hyvän hyökkäysvektorin, jota voidaan käyttää turvallisuuden vaarantamiseen riippumatta siitä, mitä teet yksin – vain isäntä voi käsitellä tätä ongelmaa.

Isäntien tarjoamien ja kehittäjien käyttämien Perl-moduulien suuri määrä aiheuttaa riskin, että muutamat haavoittuvat komponentit voivat viipyä palvelimella jonkin aikaa ennen niiden korjaamista.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon Perl-majoituksesta?
SiteGround – lukijamme arvioinut ykköseksi – tarjoaa erinomaista Perl-tukea ja päivityksiä ajallaan. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 67% näistä suosituista suunnitelmista. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Älä kompromissi

Turvallisuusyritys Sophos totesi tammikuussa 2013 tehdyssä tutkimuksessa, että 80% haitallisista sivustoista on ”kompromissin viattomia uhreja”, mikä on diplomaattinen tapa sanoa, että ennenaikaiset päivitykset ovat monien onnistuneiden hyökkäysten syytä..

Varmista, että sivustostasi ei tule uutta Sophos-tilastoa, valitsemalla isäntä, joka päivittää säännöllisesti näitä komponentteja: Perl, PHP, MySQL ja muut ohjelmistot.

 1. Perl
 2. PHP
 3. MySQL
 4. PostgreSQL
 5. Taustalla oleva käyttöjärjestelmä

Älä unohda muita palveluita

Hyvän Perl-isäntäkoneen on lisäksi tarjottava valikoima muita tarvittavia palveluita ja standardeja, mukaan lukien tuki MySQL: lle, PHP4: lle ja PHP5: lle, jotta pystyt isännöimään joko Perl- tai PHP-kirjoitettuja verkkosovelluksia..

Omistetun Perl-isäntäkoneen käytön edut

Siellä on useita etuja Perliin keskittyvällä verkkoisäntällä:

FeatureBenefit
Perl esiasennettuSäästää aikaa Perlin asentamiseen
Perl-tukiHelppo ratkaista Perl-ongelmat

Useimmat isäntäympäristöt pystyvät tukemaan Perlia. Koska se on ollut olemassa jo niin kauan, sillä on taipumus ajaa monilla eri alustoilla.

Mutta jos haluat optimoida Perl-ympäristösi, mukautettujen asetusten tekeminen voi olla tapa.

Helppo Perl-asennus

Perl-latausPerl-latauskuva

Eniten omistautuneet Perl-isännät tarjoavat Perlin helpon asennuksen yhdessä monien muiden ohjelmointikielten kanssa. Tämä voi auttaa vähentämään ajoissa, ja tiedät, ettet törmää konflikteihin isäntäsi kanssa, joka ei tue kieltä.

Perl-tuki

Dedikoiduissa Perl-isäntäkoneissa on myös Perl-moduulit, jotka voit asentaa samalla menetelmällä. Lisäksi palvelinympäristö räätälöidään Perlille, joten voit odottaa nopeampaa suorituskykyä kaikkialla. Sinulla on myös omistautunut Perlin tukitiimi teidän puolellanne, jolla on laaja kokemus.

parhaat perl-isännät

Omat valintani: 3 suosituinta Perl-majoittajaa

Olemme käsittäneet Perlin isännöinnin vaatimukset ja yleiset sudenkuopat.

Tässä on muutama henkilökohtainen suositus vankille, luotettaville Perl-majoittajalle.

InMotion-hosting

InMotion Perl

InMotion-palvelin Perlille

InMotion Hosting -palvelussa on kohtuuhintaisia ​​Perl-hosting-suunnitelmia erilaisille verkkosivustojen omistajille. Lisäksi saat SSH-pääsyn, jolla pääset nopeasti Perl-moduuliin joutumatta käymään ohjauspaneelin läpi.

Siellä on myös yhden napsautuksen asennusohjelma, jonka avulla voit asentaa Perlin palvelimellesi vain muutamassa sekunnissa. Tiettyjen Perl-ominaisuuksien lisäksi saat myös erittäin nopean isännän, joka toimii SSD-palvelimilla. Riippumatta siitä, minkä Web-palvelimen valitset, saat myös päivittäin varmuuskopioita, DDoS- ja muuta tietosuojaa, ja a ilmainen SSL-varmenne.

A2-hosting

A2 Hosting Perl

A2-hosting Perlille

A2-hosting tarjoaa uskomattoman luotettavan ja nopean Perl-isännöinnin, joka sopii hyvin kehittäjille. Palvelinympäristöä tuetaan viimeisimmässä Perlin versiossa, ja saat ilmaisen SSH-pääsyn.

A2-hosting tarjoaa myös pääsyn nopeaan SwiftStream-alustaan, jota hyödynnetään optimoidut SSD-palvelimet salamannopea suorituskyky. Sinulla on myös valintasi palvelimen sijainnille ja useille tietoturvasuojaustasoille.

FastComet

FastComet Perl

FastComet Perlille

Jos haluat täysin hallitun ja korkean suorituskyvyn Perl-isäntä, sinun kannattaa harkita FastCometia. Tämä isäntä on luotu ja täysin optimoitu Perl-ympäristöön.

Tämä tarkoittaa, että saat asioita, kuten ilmaisen Perlin siirron (tarvittaessa), SSD-pilvipalvelu, päivittäiset ja viikoittaiset varmuuskopiot, integroitu Cloudflare CDN, 24h: n tuki Perl-asiantuntijoilta ja paljon muuta.

Lisäksi voit skaalata palvelinresursseja helposti ylös tai alas ilman häiriöitä palvelussa. Tämä hosting- ja optimointitaso saattaa olla vain Perlin perimmäinen hosting-ympäristö.

perl-hosting-yhteenveto

Mitä etsiä Perl-hosting-ympäristössä

Perl toimii useimmissa isäntäympäristöissä. Joten valitsemasi isäntä riippuu siitä, missä määrin käytät Perlia verkkosivustosi tai sovelluksesi luomiseen.

Sinun täytyy vielä Varmista, että isäntäsi on yhteensopiva suunniteltujen käynnissä olevien komentosarjojen kanssa, ja jotkut isännät tarjoavat paremman suorituskyvyn kuin toiset. Tästä huolimatta sinun kannattaa pitää mielessä seuraava valittaessa Perl-isäntää:

 • Ilmainen SSH-yhteys palvelimen helposti ja turvallisesti käyttämiseen
 • Useiden FTP-tilien luominen ja tuki
 • Ohjauspaneeli tai cPanel-käyttö nopeaa palvelimen hallintaa varten
 • Mukana olevat varmuuskopiot
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja isännöinti tai ainakin helposti skaalautuva
 • Perl-skriptien ja moduulien helppo asennus
 • Omistettu Perlin tukitiimi
 • Tuki rajoittamattomalle verkkotunnukselle yhdellä tilillä

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa Perl-majoittajaa?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. suunnitelmia. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% heidän kehittäjäystävällisissä suunnitelmissa. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Muut kieli- ja kehysominaisuudet

 • ASP.NET
 • .NET-kehys
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Django
 • pytonkäärme
 • Palvelimen puoli sisältää
 • Jaava
 • Kylmäfuusio
 • ASP
 • CodeIgniter
 • cakePHP
 • Node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7

Perl usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Perl?

  Perl on ohjelmointikieli. Se on yleiskäyttöinen, korkean tason, dynaaminen, tulkittu kieli. Se luotiin 1980-luvun lopulla, mutta siitä lähtien se on kehittynyt kattamaan joukon uusia ominaisuuksia.

 • Se Perl kielten perhe?

  Perl-nimitystä kutsutaan usein kieliperheeksi. Tämä on tietyssä mielessä totta. Erityisesti Perl 5 ja Perl 6 ovat alkuperäisen Perl 5 -haarukat. Vaikka kielet ovat edelleen melko samankaltaisia, ne ovat erillisiä.

 • Mihin Perlia käytetään?

  Perlin käyttötapausten määrä on kasvanut sen julkaisun jälkeen. Nykyään Perlia käytetään monissa eri tehtävissä, kuten grafiikassa, verkottumisessa, järjestelmän hallinnassa, rahoitussovelluksissa ja muussa.

  Perl on joustava ja sitä voidaan käyttää monissa erilaisissa sovelluksissa.

 • Tarvitseeko palvelimellani Perl?

  Perl-tuki verkkopalvelinpalvelimille on käytännössä pakollinen tässä vaiheessa. Et ehkä käytä sitä, mutta on erittäin todennäköistä, että jokin käyttämäsi ohjelma käyttää.

  Perlin lukuisten teollisuussovellusten, laajan käytön ja suosion vuoksi useimmat isännöintipaketit tukevat Perlia. Kaikki post-version-5.10 -versiot kutsutaan yleensä ”Modern Perl” ja se on mitä todennäköisimmin saat palvelimellesi.

 • Mitkä laitteistot ja käyttöjärjestelmät tukevat Perlia?

  Perl on suhteellisen vanha, joten se on yhteensopiva monien eri laitteistoalustojen kanssa, ainakin vanhoista 16-bittisistä alustoista huippuluokan moniytimisiin palvelinpiireihin.

  Sama pätee käyttöjärjestelmiin; Perlia voidaan käyttää Windows, OS X, OS / 2, BeOS ja jopa DOS. Tietenkin, koska se on suunniteltu Unixille, Perl toimii myös kaikilla Unixin kaltaisilla alustoilla, kuten Linux, FreeBSD, Solaris ja QNX.

 • Onko Perlillä palvelinrajoituksia??

  Useimmat isännät tarjoavat Perl-tukea kaikissa isäntäpaketeissa, mutta useat jaetut paketit asettavat muutamia rajoituksia.

  Voit esimerkiksi saada erilaisia ​​Perl-moduuleja ja CGI-skriptejä, mutta et voi asentaa omia. Asennettujen moduulien tulisi kuitenkin riittää, kunhan sinulla ei ole todella eksoottisia vaatimuksia.

 • Mitä teen, jos tarvitsen Perl-moduulia, jota isäntäni ei tarjoa?

  Tämä ei yleensä ole vaihtoehto lähtötason hosting-paketeille. Joten jos tarvitset erityisiä Perl-moduuleja, sinun on ehkä päivitettävä VPS: ään tai omistettuun isännöintiin.

 • Kuinka tärkeitä Perl-päivitykset ovat?

  Turvallisuuden kannalta sinun on käytettävä aina uusinta ohjelmistoa. Perl ei ole poikkeus. Jos Perl on kriittinen verkkosivustollesi, kysy isäntältäsi varmistaaksesi, että he käyttävät ajan tasalla olevaa kieltä ja moduuleja.

  Jos sinulla on jo isäntä ja sen Perl-asennus on vanhentunut, pyydä isäntääsi päivittämään se. Jos siitä tulee ongelma, saatat joutua vaihtamaan isännät.

 • Onko Perl osa LAMP-pinosta?

  Alun perin LAMP tarkoitti Linuxia, Apachea, MySQL: tä ja PHP: tä. Nykyään LAMP: n “P” viittaa kuitenkin usein Perliin tai Pythoniin.

 • Kuinka laajasti Perlia käytetään?

  Perliin kirjoitettiin useita erittäin suosittuja verkkosivustoja ja ohjelmistoprojekteja. Näitä ovat cPanel, Movable Type, Bugzilla, samoin kuin suuret verkkosivustot, kuten IMDb, Craigslist ja DuckDuckGo.

 • Kuinka Perl on lisensoitu?

  Perl 5 on lisensoitu joko GNU General Public License 1.0: n tai uudemman tai Artistic-lisenssin nojalla. Perl 6 on lisensoitu joko GNU General Public License 1.0: n tai sitä uudemman tai Artistic License 2.0: n perusteella.

 • Ovatko Perl 5 ja Perl 6 yhteensopivia?

  Ei. Ne ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että jos tiedät yhden, sinulla ei ole vaikeuksia lukea toista. Mutta siltä osin kuin tietokoneet menevät, ne eivät ole yhteensopivia.

 • Kuinka Perl vertaa Pythoniin?

  Molempia komentosarjojen kieliä käytetään samoihin tarkoituksiin, mutta ne ovat hyvin erilaisia.

  Toisin kuin Perl, Python pakottaa käytännössä kehittäjiä kunnioittamaan useita standardeja, joten tuloksena oleva koodi on yleensä siistimpi kuin Perlissa. Tämä korkeampi standardisointitaso tekee Pythonista myös sopivamman aloittelijoille, koska se on intuitiivisempi.

  Perl on kuitenkin paljon vanhempi, joten siinä on paljon enemmän moduuleja. Kypsyyden lisäksi jotkut väittävät, että Perl on monipuolisempi ja voimakkaampi kuin Python.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map