Paras omistettu IP-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa omistettu IP-hosting

Omistetun IP-osoitteen avulla verkkosivustosi voi erottua saman palvelimen naapureistasi – vältetään liittymästä muiden huonoon käyttäytymiseen. Se myös helpottaa SSL-varmenteen asettamista. Kaikki isännät eivät kuitenkaan tarjoa omistettuja IP-osoitteita.


Staattisten IP-osoitteiden tarjoamisen lisäksi hyvän isännän tulisi tarjota laaja valikoima SSL-varmenteita, helppo hallinto ja korkean suorituskyvyn isäntä.

Keskustelemme parhaiten omistettujen IP-osoitteiden ylläpidosta yksityiskohtaisesti alla. Mutta toistaiseksi tässä ovat tärkeimmät isännät:

 1. SiteGround
  – Dedikoidut IP-osoitteet saatavana kaikkiin suorituskykyisiin suunnitelmiin
 2. Bluehost
  – Runsaat resurssit ilmaisilla erillisillä IP-osoitteilla
 3. A2-hosting
  – Useita omistettuja IP-osoitteita edulliseen hintaan
 4. InMotion-hosting
  – Skaalautuva omistettu IP-osoitteen isännöinti
 5. WP-moottori
  – Omistetut IP: t WordPress-asiantuntija-isäntän avulla

Plussat ja miinukset Dedicated UP-hosting-palveluissa

Ennen päätöksen tekemistä on joitain etuja ja haittoja omistetun IP-isäntävalinnan valitsemisesta.

Plussat

 • Tarvitaan erityyppisille yhteyksille
 • IP-osoitteesi ainutlaatuinen maine (ei jaeta muiden kanssa)
 • Tekee SSL-määrityksestä yksinkertaisen

Haittoja

 • Maksaa enemmän kuin jaetut IP-osoitteet
 • Tilavuuspiikkien huomioimatta jättäminen voi vahingoittaa IP: n mainetta, jos sitä ei hallita hyvin

Kuinka valitsimme parhaat isännät omistautuneelle IP-isännöinnille?

Olemme valinneet isäntäryhmät, jotka tarjoavat omistettuja IP-osoitteita. Seuraavaksi tarkistimme, mitkä isännät tarjosivat erilaisia ​​hosting-suunnitelmia, mukaan lukien VPS, pilvi ja omistetut vaihtoehdot. Asetimme etusijalle isännät, jotka tarjosivat monipuolista korkealaatuista isännöintiä.

Otimme tämän luettelon ja tarkistimme sen asiakasarvioiden perusteella analysoimalla tuhansien todellisten arvostelujen palautetta.

Omistettu IP-hosting

vertaa omistettu ip-hosting

Mitä opit

Mikä on omistettu IP-hosting? Tarvitsenko sitä verkkosivustolleni? Kuinka löytää paras isäntä?

Nämä ovat joitain kysymyksistä, joita käsittelemme tässä artikkelissa. Selitän IP-osoitteet. Opit kuinka SEO on kytketty erillisiin IP-osoitteisiin. Ja miksi jotain nimeltään IPv6 on niin tärkeä.

Ja voin jakaa suosituksiani omistautuneille IP-isäntille ohjelmistoinsinööriurani perusteella.

mitä-on-omistettu-ip-isäntä

Mikä on omistettu IP-hosting?

Jokainen Internet Protocol (IP) -osoite on tunniste, joka antaa tiedon kulkea Internetin kautta. Omistettu IP on IP-osoite, joka on yksinomaan sinun. Jotkut isännät veloittavat lisämaksun heistä, ja kaikki eivät tarvitse sitä.

Oman IP-osoitteen saaminen voi suojata sinua sivustosi kieltämiseltä, jos yksi palvelin naapureistasi kiinni yrittää laittaa yhden hakukoneille.

Voit myös suojata sivustosi mahdollisilta tämän tyyppisiltä rangaistuksilta valitsemalla vain erillisen palvelimen isännöinnin ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä muut sivustot tekevät tai eivät tee.

Toinen etu omistetun IP-isäntävalinnan valitsemisessa on, että useimmat isännät sallivat sinun asettaa tämän tyyppiset isäntäpalvelut vasta, kun olet jo määrittänyt SSL-varmenteen (Secure Sockets Layer).

Tämä tarjoaa salauksen sivustollesi, mikä on toinen turvataso, ja se näytetään sivustosi URL-osoitteessa https: //: n eikä pelkän http: // -sivun kanssa. Tämä näyttö kertoo käyttäjille, että he ovat suojatussa sivustossa.

Joten epäsuorasti, valitsemalla omistettu IP-hosting voi auttaa käyttäjiäsi tuntemaan olosi turvallisemmaksi käyttäessäsi sivustoasi, mikä voi olla lisää tuotemerkkiäsi ja yritystäsi.

Tietoja IP-osoitteista

IP-osoite on ainutlaatuinen numero, joka tunnistaa koneen Internetissä. IPv4-järjestelmässä jokainen IP-osoite koostuu neljästä numeroiden tai oktettien ryhmästä, jotka on erotettu pisteillä.

IP-osoite on kuin talon osoite. Tämä InMotion Hosting -video tekee konsepista helpon ymmärtää.

Tämä järjestelmä tarjoaa meille 4,3 miljardia ainutlaatuista yhdistelmää. Kaksi IP-osoitetta ei voi olla sama. Verkkotunnusten nimijärjestelmän (DNS) tarkoituksena on muuntaa verkkotunnukset IP-osoitteiksi.

Jaetulla palvelimella kaikilla palvelimen sivustoilla on sama IP-osoite, koska ne ovat kaikki samassa fyysisessä koneessa.

Useimmille ihmisille tällä ei ole väliä. Isäntäsi ohjaa liikennettä automaattisesti verkkosivustollesi ohittamalla muut, eikä nopeuseroa ole havaittavissa.

Mutta IP: n jakamisesta voi tulla ongelma, jos:

 • Leviäminen vie hetken, ja haluat FTP: n isäntätilillesi heti
 • Haluat ostaa SSL-varmenteen sivustosi suojaamiseksi
 • Haluat, että ihmiset voivat käydä verkkosivustollasi käyttämällä IP-osoitetta verkkotunnuksen sijasta
 • Haluat täydellisen hallinnan siihen, mihin IP-osoitteitasi käytetään
 • Jos sinulla on oma IP, voit tehdä paljon enemmän palvelimellasi

Kun tarvitset ehdottomasti IP: tä

Joskus omistettu IP on ainoa tapa suorittaa haluamasi palvelut ja sovellukset. Esimerkiksi pelipalvelimet ja chat-palvelimet vaativat usein erillisiä IP-osoitteita.

Yritykset, jotka lähettävät suuria määriä sähköposti voi myös hyötyä omistautuneesta IP: stä, koska se voidaan lisätä luetteloon entistä luottavaisemmin.

sni vs omistettu ip

SNI tai Dedicated IP?

Jos sinulla ei ole erillistä IP-osoitetta, mutta sinulla on oma verkkotunnuksesi, voit silti käyttää SSL-varmennetta. Mahdollistaa sen on SNI (Server Name Indication) -niminen protokolla.

Sen avulla useilla verkkotunnuksilla on SSL-varmenne samassa IP-osoitteessa. Se on taloudellisempi lähestymistapa, koska se ei vaadi yksilöityä IP-osoitetta jokaiselle verkkotunnukselle.

Se toimii vain, kun sekä asiakas että palvelin tukevat SNI: tä. Tämä ei ole ongelma nykyaikaisissa selaimissa ja palvelimissa, mutta vanhemmat tietokoneet, mukaan lukien kaikki Windows XP: tä käyttävät tietokoneet, eivät pysty validoimaan SNI-varmennetta.

Kaikki tärkeimmät Web-palvelimet ovat tuoneet SNI: tä jo pitkään, mutta jotkut web-sovellukset eivät välttämättä. Selainten, jotka eivät ole SNI-yhteensopivia, pitäisi voida muodostaa yhteys turvallisesti, mutta ne saattavat antaa varoituksen.

seo omistettu ip

Ovatko omistetut IP-osoitteet SEO tekijä?

Jotkut bloggaajat ja hakukoneoptimointiyritykset (SEO) väittävät, että omistetut IP-osoitteet ovat parempia SEO: lle, koska Google suosii sivustoja, jotka eivät jaa IP-osoitteita. Tätä ei todisteta millään näkemillämme tilastoilla, vaikka se on kiistanalainen kohta.

Jaetun isännöinnin ja muun tyyppisen isännöinnin välillä saattaa olla pieni nopeusero, mutta tämä ei ole suora yhteys, koska jaetussa isäntätilillä voi olla erilliset IP-osoitteet. Palvelimen nopeus voi silti vaihdella monien muiden tekijöiden mukaan.

Olemme myös nähneet väitteitä, joiden mukaan saman IP-osoitteen sivustoihin ei luoteta vähemmän. Jälleen kerran, tästä ei ole paljon todisteita.

Google ja SSL

Mutta suurin osa näistä väitteistä on nyt kiistelty, koska Google on sanonut, että se käyttää SSL-varmenteita tekijänä hakukoneiden sijoituksissa.

Koska tarvitset omistetun IP-osoitteen SSL-sertifikaattiin, on nyt osoittautunut, vaikkakin toissijainen, SEO hyöty omistautuneesta IP: stä.

Roskapostin mustalle listalle

Aiheeseen liittyvä ongelma on roskapostin mustalista. Jos toinen isäntäyrityksen asiakas tekee voimakasta roskapostia, se todennäköisesti menettää isäntätilisi.

Sillä välin, roskapostiseurantalaitteet kuitenkin asettavat kyseisen IP-osoitteen omilleen julkaistut mustat luettelot. Saatat olla seuraava saadaksesi osoitteen. Se todennäköisesti putoaa luettelosta viikossa, mutta mustan listan tilaajat saattavat estää sähköpostisi siihen asti.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa omistettu IP-isäntä?
Lukijamme ovat saaneet SiteGroundin parhaaksi. Voit tällä hetkellä saada erityisen hinnoittelun heidän omistamistaan ​​IP-pilvisuunnitelmista käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

IPv4 vs. IPv6

IPv4 vs. IPv6

IPv4 mahdollistaa useiden miljardien yksilöivien IP-osoitteiden luomisen. Nyt kun kaikki käyttävät useita laitteita ja useita yhteyksiä ja isännöivät useita verkkosivustoja, on ajateltavissa, että IP: t voisi loppua.

IPv6-osoitteet tallennetaan DNS-tietueidemme AAAA-tietueisiin. Ne eivät ole vielä yleisesti käytössä, mutta yleistyvät seuraavien viiden vuoden aikana.

Vint Cerf, Googlen Internet-evankelista, selittää miksi tarvitsemme IPv6 :a ”seuraava Internet-versio”.

IPv6: lla on kahdeksan ryhmää heksadesimaalilukuja, erotettuna kaksoispisteillä. Tämä järjestelmä tarjoaa useita miljardeja osoitteita, joten yksilöivien IP-osoitteiden osoittaminen sivustoille on paljon helpompaa. IPv6-osoite on 128 bittiä pitkä, kun taas vanhojen osoitteiden 32 bittiä.

IPv4: n ja IPv6: n edut ja haitat

Monet hosting-yritykset tarjoavat jo IPv6-osoitteita, mutta kaikki reitittimet eivät pysty käsittelemään niitä. Ennen kuin lisäät IPv6-osoitteen tiliisi, on parasta tutkia etuja ja haittoja:

 1. Jonkin verran vanhemmat reitittimet ja DNS-palvelimet jättävät AAAA-pyynnöt huomiotta, joten latausaika on erittäin hidasta, koska asiakaskoneen on odotettava pyynnön aikakatkaisua
 2. Voi olla mahdollista seurata yksilöitä Internetissä, kasvattamalla yksityisyys huolenaiheet
 3. Yksilölliset osoitteet tarkoittavat, että se olisi helpompaa mainostajat seurata meitä
 4. IPv6-osoitteet ovat vähemmän luettavissa, joten niitä on vaikea kirjoittaa, muistaa tai jakaa
 5. Monet Internet-käyttäjät eivät tiedä mitä tehdä IPv6-osoitteella
näkökohta
IPv4
IPv6
kokoonpanoManuaalinen tai DHCPAutomaattinen määritys
IP-bitit32128
Muotodesimaalinheksadesimaalinen
kapasiteetti43 miljardia> 340 undecillion
Verkon käyttö99%< 1%

Mikään palvelinisäntä, paitsi erittäin kokeellisista, ei luota pelkästään IPv6: hon.

Sinulla on edelleen IPv4-osoite, kun olet lisännyt IPv6. Yhdistelmä antaa sinulle ainutlaatuisen IPv6-osoitteen ohjelmistolla, joka pystyy käsittelemään sitä, ilman erillisiä IPv4-osoitteita.

Nykyiset palvelimet ja reitittimet sinulla ei ole hidastumisongelmaa, joka aiheutti varhaista käyttöönottoa.

verkkohakemisto käännös

osoitteenmuunnos

Tärkeässä mielessä IPv4-osoitteet ovat jo loppuneet. Internetissä on enemmän laitteita kuin 32-bittisiä staattisia IP-osoitteita. Mikä estää järjestelmää romahtamasta, on temppu nimeltään Network Address Translation (NAT). IPv6 ei tarvitse tai käytä NAT: ta.

Näin se toimii:

 1. Paikallinen verkko allokoi laitteidensa yksityiset IP-osoitteet, yleensä muodossa 10.x.x.x tai 192.168.x.x.
 2. Reititin Kääntää heidät julkiseksi IP-osoitteeksi koko LAN: lle.
 3. Paikallinen verkko pitää kirjaa istuntojen välillä, joten se tietää, mihin laitteeseen tulevat paketit todella on tarkoitettu. Verkoston ei tarvitse hankkia paljon niukkoja yksilöllisiä IP-osoitteita.

Tämä lähestymistapa toimii yleensä hyvin, mutta se lisää reitittimen yläpuolella. Se aiheuttaa joskus ongelmia, kun ohjelmistolisenssi on sidottu palvelimen IP-osoitteeseen.

Tällä sivulla esitetyt hosting-suunnitelmat tarjoavat asiakkaille vähintään yhden ilmaisen IP-osoitteen. Useimmat isännät tarjoavat kuitenkin omistettuja IP-osoitteita erittäin halpoina (niinkin alhainen kuin 1 dollari vuodessa) lisäosana.

parhaimmat omistautuneet IP-isännät

Kolme parasta isäntää omistautuneelle IP-isännöinnille

Tässä on suosituimpien palveluntarjoajien valitset omistettuja IP-hosting-suunnitelmia.

isäntä
Suunnitelma
Dedikoidut IP-osoitteet
varastointi
RAM
Aloitushinta
SiteGroundPilvi140 Gt4 GIGATAVUA$ 80,00 / kk
A2-hostingVPS120 Gt512 Mt$ 5.00 / mo
InMotion-hostingVPS375 Gt4 GIGATAVUA$ 34,19 / kk

SiteGround

SiteGroundin pilvipalvelintasuunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ja omistetun IP-osoitteen. Omistetussa palvelimessa on 5 IP-osoitetta, ja SiteGround hoitaa kaikki hallintaansa liittyvät näkökohdat.

siteground omistettu ip

Jopa jaetun hosting-tilit voidaan päivittää kiinteään osoitteeseen. SiteGround on vahva valinta pienyritykselle, joka etsii kansainvälistymistä ja tukea. Se sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella, mikä saattaa olla ongelma joillekin asiakkaille.

A2-hosting

A2-hosting käyttää a la carte -suunnitelmaa omistettuihin IP-osoitteisiin, antaa sinun ostaa osoitteita tarvittaessa ja vapauttaa ne, jos et enää tarvitse niitä..

a2 isännöinti omistettu ip

Dedikoiduilla palvelimilla on oma osoite. Useita isäntäpalvelusuunnitelmia jaetulle, VPS-, omistetulle ja pilvipalvelulle on saatavana. Miinuspuolella sinun on hallittava omia varmuuskopioita.

InMotion-hosting

InMotionin VPS-isännöinti- ja omistettujen palvelimien vakiona on useita IP-osoitteita, jopa edullisimpaan pakettiin.

inmotion hosting omistettu ip

Dedikoiduissa palvelimissa on cPanel-ohjauspaneeli ja nopea SSD-tallennus. Voit valita tietokeskuksesi vastaamaan kohdeyleisöäsi. Jos etsit Windows-majoitusta, et kuitenkaan löydä sitä täältä.

web-hosting-tarjoukset

Etsit paljon omistautuneesta IP-isännöinnistä?
Voit tällä hetkellä saada suuren alennuksen InMotion Hostingin omistamista IP-suunnitelmista. SSD-levyt ovat mukana. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Dedicated IP -kysymykset

 • Mikä on IP-osoite?

  Internetin ja web-isännöinnin yhteydessä IP-osoite on koodattu numeerisarja, joka yksilöi Internetissä olevan tietokoneen tai laitteen yksilöllisesti. IP-osoite toimii ainutlaatuisena tunnisteena Internet-yhteyteen kytketyn laitteen tunnistamiseksi ja erottamiseksi.

 • Mikä on isäntä-IP-osoite?

  Web-palvelimilla on yksilölliset IP-osoitteet. Ihmiskäyttäjät ovat vuorovaikutuksessa Internet-osoitteiden kanssa ihmisille luettavien verkkotunnusten kanssa, kuten WhoIsHostingThis.com. Internetiä käyttävät tietokoneet eivät kuitenkaan käytä näitä nimiä. Sen sijaan jokaiselle palvelimelle on annettu yksilöivä IP-osoite.

  Verkkotunnuksen verkkopalvelimet reitittimessäsi pyytävät ihmisille luettavissa olevaa nimeä oikeaan IP-osoitteeseen hakemiston perusteella, joka vastaa nimiä osoitteisiin.

 • Onko jokaisella verkkosivustolla oma IP-osoite?

  Ei, verkkosivustoilla ei ole yksilöivää IP-osoitetta. Verkkosivuston IP-osoite jaetaan tyypillisesti muiden verkkosivustojen kanssa, riippuen palvelimesta, jossa sitä ylläpidetään. IP-osoite identifioi laitteen – palvelimen tai palvelinklusterin. Yksi palvelin voi isännöidä kymmeniä tai satoja verkkosivustoja.

 • Mikä on oma IP-osoite?

  Omistettu IP-osoite on ainutlaatuinen numeerinen osoite, joka yksilöi yhden palvelimen, palvelinjoukon tai toimialueen. Omistetun isännöinnin avulla web-hosting-yritykset antavat sinulle tilillesi yksilöllisen IP-osoitteen lisämaksusta. Tätä mainostetaan nimellä “Dedicated IP Address Hosting”. Kaikilla tilin kautta ylläpitämillä verkkosivustoilla käytetään kyseistä IP-osoitetta, mutta kukaan muu ei.

 • Kuinka saan erillisen IP-osoitteen?

  Saat erillisen IP-osoitteen, jolla on omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma ja useimmat VPS-hosting-suunnitelmat. Voit myös ostaa erillisen IP-osoitteen lisäosana monilla jaetulla isännöintisuunnitelmalla, vaikka tämä riippuu palveluntarjoajasta.

 • Mitkä ovat erillisen IP-osoitteen edut?

  Oman IP-osoitteen omistaminen on edullista sekä turvallisuuden että vastuuvelvollisuuden kannalta. Jos käytät verkkokauppaa ja haluat SSL-varmenteen, tarvitset erillisen IP-osoitteen.

  Lisäksi Google suosii omistettuja IP-osoitteita, jotta löydät ne helpommin hakukoneissa, joilla on omistettu IP-osoite.

 • Onko verkkosivustollani jaettu IP-osoite?

  Ellei sinulla ole erillistä IP-osoitetta erillisellä palvelimella, jolla on yksi verkkosivusto, verkkosivustosi IP-osoite jaetaan. Esimerkiksi jaetulla hosting-suunnitelmalla hosting-yritys sijoittaa useita asiakastilejä samaan palvelimeen.

  Kaikilla kyseisten tilien verkkosivustoilla on samat laskentaresurssit ja sama IP-osoite.

 • Mitkä ovat yhteisen IP-osoitteen käytön haitat??

  Jaettujen IP-osoitteiden haltijoiden toteuttamat toimet voivat johtaa seuraamuksiin saman klusterin muille IP-haltijoille, jotkut näistä ovat tukkeumia ja rangaistuksia.

  Palomuurit käyttävät usein IP-osoitteita roskapostin tunnistamiseen, ja Googlen sanotaan rankaisevan myös jaettujen IP-osoitteiden huonoa SEOa. Tässä tapauksessa muut loukkaavan IP-käyttäjän käyttäjät voivat kärsiä seurauksista.

 • Onko erillisessä IP-osoitteessa erillisiä resursseja??

  Dedikoiduilla IP-osoitteilla ja erillisillä resursseilla ei ole suoraa yhteyttä. Fyysisten (tai jopa virtuaalisten) tietokoneiden ja IP-osoitteiden välillä ei ole vakioyhteyttä.

  Jos sinulla on jaettu isännöintisuunnitelma ja lisäät erillisen IP-osoitteen, olet edelleen jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Ainoa hyöty, jonka saat, on omistettu IP-osoite, mikään muu ei muutu käyttöoikeutesi tietotekniikkaresursseihin.

 • Onko ”Dedicated IP Address Hosting” -suunnitelma jaettu hosting-suunnitelma?

  Dedikoidut IP-hosting-suunnitelmat ovat usein jaettuja resurssien ylläpitosuunnitelmia, koska yksilöllisen IP: n luonne ei liity resursseihin, joihin sinulla on käyttöoikeus.

  Muiden isännöintimuotojen, kuten Virtual Private Server (VPS), kanssa sinulla on ainutlaatuinen IP-osoite riippumatta siitä. Tämä mainitaan todennäköisesti hosting-suunnitelman ominaisuuksien kuvauksessa, mutta se ei yleensä ole tärkein myyntikohta.

 • Miksi tarvitsen omaa IP-osoitetta?

  Tarvitset erillisen IP-osoitteen, jos haluat käyttää verkkosivustoasi riippumatta DNS-asetuksista. Saatat tarvita myös erillisen IP-osoitteen erikoistuneissa ohjelmistoasennuksissa.

  Lisäksi, jos olet huolissasi IP-osoitteen jakamisesta muiden IP-osoitteesi käyttäjien ansaitsemattomiin rangaistuksiin, kannattaa ehkä sijoittaa omistettuun IP-osoitteeseen.

 • Tarjoavatko WordPress-suunnitelmat omistettuja IP-osoitteita?

  Isäntästä ja suunnitelmasta riippuen joillakin WordPress-suunnitelmilla voi olla erillinen IP-osoite. Samoin kuin jaetut hosting-suunnitelmat, jotkut WordPress-suunnitelmat tarjoavat myös omistettuja IP-osoitteita lisäosana.

  Lisäksi monet VPS-isännöintisuunnitelmat sallivat WordPressin yksinkertaisen yhdellä napsautuksella tapahtuvan asennuksen omalla IP-osoitteellaan.

 • Voinko saada omistetun IP-osoitteen VPS-isännöinnin avulla?

  Useimmissa VPS-suunnitelmissa on ainakin yksi ilmainen erillinen IP-osoite. SiteGround- ja A2-hosting-tapauksissa saat 1 ilmaisen IP-osoitteen, kun taas InMotion Hosting -palvelun avulla saat 3. Se, tarjoaako valitsemasi isäntä omistetun IP-osoitteen VPS-suunnitelmalla, riippuu erityisestä hosting-paketista.

  Voit ostaa myös erillisiä erillisiä IP-osoitteita VPS-hosting-suunnitelmilla.

 • Miksi tarvitsen SSL-varmenteen?

  SSL-tietoturvavarmenteen yleisin syy on e-kauppa, lukuun ottamatta luotettavan ja akkreditoidun sivuston edustamista käyttäjille. Jos käsittelet luottokortteja sivustollasi, sinulla pitäisi todella olla turvallisuusvarmenne, joka sisältyy suunnitelmaan.

  Sähköposti, tekstiviestit, sairauskertomukset, taloudelliset tiedot ja kaikenlainen yksityinen viestintä tulisi myös suorittaa HTTPS: n kautta.

 • Mikä on ero jaetun IP: n ja omistetun IP: n välillä??

  Ero on yhtä yksinkertainen kuin hosting-suunnitelmasi tyyppi. Jaettu hosting määrittää saman IP-osoitteen kaikille tietyllä palvelimella isännöimille sivustoille. Omistetut ja VPS-hosting-suunnitelmat osoittavat yksilöllisen IP-osoitteen jokaiselle verkkosivustolle.

 • Kuinka paljon IP-osoite maksaa?

  Valitsemasi hosting-suunnitelma määrittää kustannukset. VPS-suunnitelmat ovat halvin tapa saada oma IP-osoite sivustollesi (noin 5 dollaria / kk). Cloud- ja Dedicated-hosting-suunnitelmat ovat tyypillisesti kalleimpia suunnitelmia, joilla on omistettu IP-osoite (yleensä yli 50 dollaria / kuukausi).

 • Mikä on todellinen IP?

  Tietokoneen “oikea” IP-osoite on sen ulkoinen tunniste, jonka reititin, verkko, välityspalvelin tai VPN jne. On määrittänyt. Jos verkkosivustosi isännöidään omalla IP-suunnitelmalla, verkkosivustosi IP vastaa sen “oikeaa” IP: tä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map