Paras Joomla-hosting: Kuka sopii sivustollesi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Joomla-hosting-palvelua

Joomla on suosittu CMS, joka kilpailee WordPressin kanssa. Jos haluat rakentaa blogin tai verkkosivuston, Joomla on hyvä vaihtoehto avoimen lähdekoodin alustalle. Kaikki isännöintipalveluntarjoajat eivät kuitenkaan ole ihanteellisia Joomlalle.


Parhaat Joomla-isännät tarjoavat helpon tai automaattisen Joomlan asennuksen, palvelimet, jotka on optimoitu Joomlan käyttöönottoa varten, sekä runsaasti kaistanleveyttä ja levytilaa. On myös suotavampaa, että isännöintipalveluntarjoajassa on Joomla-asiantuntijoita tukihenkilöstössään.

Alla on yksityiskohtainen analyysi suositeltavista verkkoisäntästämme, mutta tässä on lyhyt esittely Joomlan parhaista viidestä isännästä:

 1. SiteGround
  – Virallinen esittelyisäntä, ilmainen 30 päivän ajan, Joomla -kohtaiset suunnitelmat
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme parhaat Joomlan isännät?

Olemme kirjoittaneet asiantuntija-arvosteluita yli 380 palveluntarjoajasta ja tutkineet yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa. Valitsimme isännät suunnitelmilla, jotka tarjoavat helpon Joomlan asennuksen ja Joomlakohtaiset etuudet.

Viimeiseksi kysyimme todellisia käyttäjiä. Laajaan tietokantaan, joka sisältää yli miljoona sanaa aitoja asiakasarviointeja, olemme löytäneet Joomlan kymmenen isäntätapaa.

Mikä on Joomla?

Vapaa, helppokäyttöinen, ja muokattavissa. Joomla tarjoaa sinulle lukuisia sivustojen rakennusvaihtoehtoja, ja se on saatavana useimpien isännöintisuunnitelmien kanssa.

Joomla suosituna CMS: nä

Luuletko, että WordPress on ainoa peli kaupungissa, kun kyse on sisällönhallintajärjestelmistä (CMS)? Toki, se on melko suosittu, lähinnä koska se on niin käyttäjäystävällinen. Mutta jopa WordPressillä on rajoituksensa.

Joomla tulee sinne. Vahva vielä helppokäyttöinen avoimen lähdekoodin ohjelmisto CMS. Joomlan edistyneet vaihtoehdot mahdollistavat laajan räätälöinnin. Tämä tekee siitä suositun verkkojulkaisijoiden, yritysten ja kehittäjien keskuudessa.

Verkkokauppasivustojen hallinta Joomlan kanssa

Haluatko hallita verkkokauppasivustoasi? Joomla osaa tehdä sen. Haluatko luoda luettelon myymistäsi tuotteista? Kokeile Joomlaa. Oletko valmis kokeilemaan ravintolan mukautettua varausjärjestelmää? Hanki Joomla. Se voi tehdä kaikki nämä asiat ja paljon muuta.

Suurimmaksi osaksi ja useimmille verkkosivustojen kustantajille Joomla on kätevä CMS. Joomla pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa sinäkin, henkilökohtaisista verkkosivustoista ja blogeista yrityssivustoihin.

CMS ei ole vain Internet-pääsee verkkosivustoille, vaikka. Sitä voidaan käyttää myös rakentamaan yrityksen intranetit, jotka auttavat työntekijöitä pitämään yhteyttä ja olemaan tietoisia.

Erilaiset suosituimmat isännät tukevat Joomlaa

Avain Joomlan käyttämiseen sivustosi rakentamiseen on löytää isäntä, joka tukee sitä. Tämä ei ole vaikea tehtävä. Monet isännät antavat Joomlan saataville suurimman osan isännöintisuunnitelmistaan. Se asentuu hiukan eri tavalla kuin WordPress.

Joomla on saatavana komentosarjana voit asentaa sivustollesi yhdellä napsautuksella. Paras osa? Se on ilmainen. Joomla (tai täydellisen nimensa ‘Joomla!’) On yksi monista sovelluksista, jotka on suunniteltu ilmaiseksi web-hosting-asiakkaille..

Ihanteellinen CMS kehittäjille

Joomlan ohjauspaneeliPikakatsaus demon Joomla-ohjauspaneelista.

Se menee todellakin yhden askeleen pidemmälle: Joomlaa voidaan käyttää myös pohjana web-sovelluksille. Sen lisäksi, että se on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), se on myös verkkosovelluskehys. Joomlan kahta komponenttia voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Joomla on ihanteellinen portaalien kehittäminen, blogit, ja yritysten verkkosivustot. Sitä voidaan myös kehittää verkkokauppaalustaksi, sovellussildaksi tai dynaamiseksi verkkosovellukseksi. Kehittäjät voivat laajentaa oletusominaisuuksia ja koodata mukautettuja osia PHP: ssä ja MySQL: ssä.

Joomlan historia

Joomlan historia

Joomla lanseerattiin vuonna 2005 haarukkaksi nyt vanhentuneelta Mambo CMS: ltä. 1.5 julkaistiin tammikuussa 2008 ja versio 3 ilmestyi syyskuussa 2012.. Uudet julkaisut on suunniteltu kuuden kuukauden välein.

Maailmanlaajuisesti suositut avoimen lähdekoodin ohjelmistosovellukset

Ohjelmisto on avoin lähdekoodi ja jaettavissa vapaasti GNU General Public License -lisenssillä. Kuten monet muutkin avoimen lähdekoodin työkalut, se perustuu kehittäjien verkoston tukeen, joka jatkaa innovaatioita ja hengittää ohjelmistoa. Tähän päivään asti ohjelmisto on ollut ladattu yli 50 miljoonaa kertaa.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistosovelluksesta voi olla hyötyä sekä yritykselle että sen loppukäyttäjille, tutustu lyhyesti joihinkin yksityiskohtiin:

turvallisuusvapausLaatuvarmennettavuudenTuki
Liiketoiminnan edutTurvallisuuteen liittyviä ongelmia ja puutteita ja diagnosoitu ratkaisu nopeastiEi tiukkoja yritys- tai myyjäohjeitaMitä enemmän kehittäjiä, sitä enemmän virheitä havaitaanParempi kollektiivinen tiimityö kehitysryhmän keskuudessaKyky olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa suoraan
Käyttäjän edutMahdollisia turvallisuusasioita käsitellään keskimääräistä nopeamminKäyttäjä visioita voidaan hoitaa ja neuvoja ottaa mukaanVähemmän ongelmia ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteenTuhannet kehittäjät voivat luottaa ja luottaaVälitön tuki IT-ammattilaisilta eikä edustajilta
Teollisuuden yleinen laatupäteväKorkeaKorkeaKorkeaKeskivertoa parempi

Joomla vs WordPress – Ei parempi, mutta erilainen

Joomla-demon rekisteröintiPikakatsaus demon Joomla-ohjauspaneelista.

Monet ihmiset punnitsevat Joomlan ja WordPressin verkkosivustoille, mutta nämä kaksi sovellusta täyttävät eri tarkoitukset. Joomla perustuu perinteiseen ‘malli, näkymä, ohjain’ (MVC) arkkitehtuuri.

Tämä tukee interaktiivisia ohjaimia ja käyttöliittymiä, joita käyttäjät näkevät. MVC-kehystä voidaan käyttää ilman CMS-järjestelmää. Joomla on parannettu laajennuksilla, joita käsitellään tarkemmin tällä sivulla.

Sivukirjaimella Joomla voidaan myös asentaa yhden napsautuksen asennuksena Softaculousin kautta.

Joomla-laajennukset

5 Joomla-laajennusten tyyppiä

Tällä hetkellä melkein 8000 laajennusta saatavana virallisessa Joomla-laajennushakemistossa (JED), ja tämä sisältää sekoituksen ilmaisia ​​ja kaupallisia laajennuksia.

Monet kehittäjät isännöivät laajennuksia muualla, joten todellinen määrä on paljon suurempi. Kaikki laajennukset eivät ole yhteensopivia kaikkien Joomlan versioiden kanssa, kuten voisit odottaa. Laajennukset Joomla on jaettu viisi luokkaa tarkoituksensa mukaan:

 1. komponentit
 2. moduulit
 3. liitännäiset
 4. Mallit
 5. Kieli (kielet

komponentit

Komponentit ovat toimintopaketteja, jotka vastaavat verkkosivun suurten alueiden luomisesta, ja ovat sen vuoksi suurempia kuin muut laajennukset. Katso heitä nimellä sivuston arkkitehtuurityökalut.

moduulit

Joomla-laajennuksetJoomla-laajennukset teemojen, laajennusten, komponenttien, moduulien ja mallien muodossa ovat erittäin helppo asentaa.

Moduulit ovat ryhmä kevyitä jatkeita, joita käytetään sivun sisällön renderointi. Yleensä moduulit ovat laatikoina sisällön ympärillä

liitännäiset

Toisin kuin WordPress-laajennusten yleinen käyttö, Joomla-laajennukset ovat erilaisia. Ne toimivat erityisesti tapahtumien, kuten laukaisevien tapahtumien, toteuttajana. Nämä kykenevät suorittaa tapahtumat peräkkäin.

Mallit

Laajennukset, jotka hallitsevat sivuston ulkoasua (kuten WordPressissä ja muissa järjestelmissä). Joomla 3: sta lähtien mallit ovat ja ovat olleet reagoivia. Mallien käyttö helpottaa sivuston suunnittelua aloittelijoille.

Kieli (kielet

Kielilaajennukset Joomlan kahvassa käännökset, yleiset sivuston kielet ja tietoa eri kirjasimista. Erityisesti monikielisissä ja kansainvälisissä sivustoissa kielilaajennukset ovat tärkeitä.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon paljon Joomla-isännöinnistä?
Lukijamme sijoittui sijalle 1 SiteGround tarjoaa Joomla-erityisiä suunnitelmia. Suunnitelmiin sisältyy nopea palvelin ja erinomainen asiakastuki. Säästä jopa 67% SiteGround-suunnitelmissa käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Joomla-vaatimukset

Kuinka ottaa käyttöön Joomla

Joomla on suunniteltu toimimaan yhdessä Linux, Apache, PHP, ja MySQL – tunnetaan muuten nimellä LAMPPU.

Suositellut tekniset tiedot ja palvelin

Joomla-vaatimuksetPikakatsaus demon Joomla-ohjauspaneelista.

Siksi Linux-palvelin on paras vaihtoehto, vaikka Joomla voidaan asentaa myös Windows-palvelimiin.

Suositellut tekniset tiedot 3x: lle ovat seuraavat:

 • PHP 5.4+ suositellaan / 5.3.10 vaaditaan
 • Oma SQL 5.1+
 • Apache 2.x tai IIS 7

Monet verkkoisäntäkoneet mainostavat käyttämäänsä PHP-versiota. Jos sinulla ei ole, kysy myyntiedustajilta vahvistaa Joomlan yhteensopivuus ennen kirjautumista.

Eri tapoja aloittaa Joomla

Siellä on kaksi päätapaa aloittamiseen sovelluksen kanssa ilmaiseksi. Voit käyttää nopeaa kokeiluversiota tai isännöityä kokeilutiliä.

Joomla Quick Trial

Joomla-demon rekisteröinti
Kokeile Joomla-demoa itse.

Ennen kuin asut Joomlan verkkosivustolla, kokeile online Test Drive -sovellusta hetkessä kurkistaaksesi kulissien takana ohjelmistossa. Tämä on tuntematon demo että ei säilytä mitään tietosi (se vanhenee 90 minuutin kuluttua).

Se antaa sinulle pääsyn ohjauspaneeliin napsautuksella – mikä on kätevä arviointia varten. Huomaa alatunnisteessa oleva lähtölaskenta, joka osoittaa, kuinka kauan sinulla on aikaa, ennen kuin se nollataan.

Joomla isännöi oikeudenkäyntiä

Joomlan isännöidyt versiot ovat pidempää arviointijaksoa ilmaiseksi 90 päivän ajan. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa kokeilla työkalua ja verrata sitä vaihtoehtoihin. Saat enemmän toimintoja kuin Test Drive.

Voit myös kirjautua SiteGround-hosting-tilille kokeilun lopussa, jos haluat säilytä tietosi. Aloita virallinen esittely Joomlan verkkosivustolla. Voit käyttää myös kätevää videosisältöä, joka auttaa sinua löytämään tietä.

Kun olet valmis ja käynnissä, katso Joomla-foorumeita saadaksesi apua ja tukea.

Joomla Web-tilin kautta

Suurimmassa osassa jaettua ja VPS-hosting-suunnitelmaa tulee cPanel-ohjauspaneeli. Hyvin harvat isäntäpalvelut mainostavat Joomla-hosting-palveluita, mutta Joomla voidaan asentaa mihin tahansa hosting-palveluun.

Katsotaanpa tärkeimmät tekijät, jotka tekevät Joomlasta kannattavan:

 • Avoimen lähdekoodin infrastruktuuri
 • Yksinkertainen ja helppo asennus
 • Alustojen välinen tuki
 • Omistettu yhteisö
 • Tehokkaat laajennukset
 • skaalautuvuus

Avoimen lähdekoodin infrastruktuuri

Joomla on luotu käyttämällä ensisijaisesti PHP: tä ohjelmointikielenä. PHP: n käyttö helpotti vetovoiman saamista avoimen lähdekoodin yhteisö, useiden kehittäjien osallistumisella säännöllisesti.

Yksinkertainen ja helppo asennus

Ensi silmäyksellä Joomla saattaa olla hämmentävä, mutta sen asentaminen on helppoa. Kun käytetään ohjelmistoja, kuten Softaculous, se on vain yksi asia yhden napsautuksen asennus kuten WordPress.

Alustojen välinen tuki

Kuten aiemmin mainittiin, suosittelen Joomlaa käytettäväksi Linux-palvelimella. Sitä syrjään, se on yhteensopiva eri käyttöympäristöjen kanssa, tekemällä siitä joustavan sovelluksen.

Omistettu yhteisö

Avoimen lähdekoodin yhteisön avulla, Joomlan käyttäjät ovat omistautuneita. He eivät vain autta toisiaan, mutta heillä on yleinen etu tehdä CMS: ää jatkuvasti paremmiksi.

Tehokkaat laajennukset

Joomlan viisi erilaista laajennustyyppiä tarjoaa monenlaisia ​​käyttäjäystävällisiä tukivaihtoehtoja. Toisin kuin WordPress, Joomlalla on erilliset laajennuskategoriat jotka ovat erikoistuneet tietyille osastoille.

skaalautuvuus

Jotkut tekniset tiedot, Joomla voidaan optimoida käsitellä suuria liikennemääriä. Aloittelijoille on kuitenkin yhtä hyödyllistä aloittaa.

Vaikka jokainen isäntä voi mukauttaa cPanelia asiakkailleen, siellä on yleensä ainakin yksi komentosarjojen asennusohjelma, kuten Softaculous-komentosarjan asennusohjelma..

Yksinkertainen asennus cPanelin kautta

Nämä isäntätilisi asentajat antavat sinun valita Joomlan kaltaisen sisällönhallintajärjestelmän ja suorittavat kaikki palvelimen asetukset puolestasi.

Parhaat Joomla-majoittajat

3 parasta majoittajaa Joomla-tuella

Melkein mitä tahansa hyvää isäntätapaa voidaan käyttää Joomla-verkkosivustoon, mutta niitä on kolme, joista pidän parempana kuin muut.

SiteGround

Siteground

Joomla Siteground Hosting -palvelun kanssa.

SiteGround on Joomlan virallinen demo-isäntäpalvelujen tarjoaja. Voit rekisteröidä demo-tilin Joomlan verkkosivustolla, joka perustaa ilmaisen SiteGround-sivuston
jotta voit käyttää 90 päivää.

Se kertoo paljon Joomlan luottamuksesta heidän ohjelmistoihinsa, jotka toimivat SiteGroundissa.

Voit asentaa Joomlan mihin tahansa SiteGround-suunnitelmaan vain muutamalla napsautuksella, mutta ne ovat yksi niistä harvoista isäntistä, jotka näyttävät selvästi Joomla-kohtaiset suunnitelmat
.

Muokatut laajennukset

Suunnitelmissa on ominaisuuksia, joiden avulla Joomla-sivustoja voidaan hallita paremmin ja paremmin. Aluksi ne tarjoavat ilmainen mittatilaustyö joka mahdollistaa SiteGroundin SuperCacherin käytön joissakin näistä suunnitelmista.

Tämä nopeuttaa sivustosi huomattavasti. Jokaisessa palvelimessa on myös sisäänrakennettu Cloudflare CDN.

Päivitykset ja tuki

Ne päivittävät myös Joomlan automaattisesti, kun päivitykset tulevat pitämään sivustosi turvallisena luotaessa varmuuskopio ennen päivitystä vain, jos jotain menee pieleen. SiteGround-ohjelmalla on yleensä hämmästyttävä tukidokumentaatio, useita yksityiskohtaiset oppaat Joomlan perustamisesta ja käytöstä.

Lopuksi, joihinkin suunnitelmiin kuuluu Joomla-lavastustyökalu, jonka avulla voit muokata sivustosi kopioita ja saada kaiken oikein ennen kuin siirrät sen sivustosi live-versioon..

InMotion-hosting

InMotion-hosting

Joomla InMotion Hosting -palvelun kanssa.

InMotion-hosting on loistava verkkoisäntäyritys, jos aiot luoda Joomla-sivuston yhdysvaltalaiselle yritykselle tai voittoa tavoittelemattomalle säätiölle. Kaikki asiakkaat saavat 24/7/365 Yhdysvaltoihin perustuva tuki, joka on hyvä sijainnistasi riippumatta.

Tietokeskukset ja ilmaiset

InMotion Hosting -palvelussa on 2 tietokeskusta, sijaitsevat joko Yhdysvaltojen hinnoilla, minkä vuoksi suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on Yhdysvalloissa.

Pienyrityksille vetoamiseksi ne tarjoavat ilmainen verkkotunnus ja satoja dollareita ilmaiset mainontahyvitykset jokaisen isäntäsuunnitelman kanssa.

Levytilan ja rahat takaisin -takuu

Kaikki palvelimet ovat korkealaatuisia, ja SSD-levytila ​​on ilmainen kaikissa suunnitelmissa nähdä nopeusparannuksia muiden isäntien suhteen.

Tämän lisäksi sinulla on 90 päivän rahat takaisin -takuu
päättää, oletko onnellinen vai et.

Bluehost

Bluehost

Joomla kanssa Bluehost Hosting.

Jos hinta on ehdottomasti tärkein huolenaihe sinulle, Bluehost on myös hyvä vaihtoehto etsiessään web-hosting-yritystä.Voit asenna Joomla mihin tahansa pakettiin, ja hinnat ovat niin alhaiset kuin ne tulevat. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ja 30 päivän rahojen palautustakuun
.

Tukitiimi

Kompromissina on, että heidän palvelimen suorituskyky ei ole mitään erityistä, eikä tukitiimi ja dokumentaatio ole aivan yhtä hyviä kuin muut 2 vaihtoehtoa. Jos sivustosi ei saa paljon liikennettä, se ei ehkä ole suuri ongelma.

voimavarat

Bluehost tarjoaa rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys monissa heidän isännöintisuunnitelmissa.

Todellisuudessa rajoittamaton tarkoittaa, että saat jaetusta palvelimestasi tarvittavan määrän resursseja, ellei sivustosi vaikuta muihin asiakkaisiin. Jos liikenne on vilkasta, tarvitset VPS: n tai erillisen isännöintisuunnitelman.

Muutama juttu Joomlasta

Koska sinulla on paljon vaihtoehtoja Joomla-isäntävalinnassa, sinun on pidettävä jotkut asiat mielessä. Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mitä kannattaa etsiä:

 • Tuki PHP- ja MySQL-tietokannoille
 • SSD-levytila ​​ja välimuisti nopeutta varten
 • Automatisoidut varmuuskopiot

Muut ominaisuudet CMS: ssä

 • ExpressionEngine
 • MemHT
 • plone-
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Tiki Wiki
 • Umbraco
 • Concrete5

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö laadukasta Joomla-majoitusta?
InMotion Hosting tarjoaa Joomla-suunnitelmia nopeaan palvelimeen. Voit säästää tällä hetkellä jopa 50% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus. Sisältää 90 päivän rahat takaisin -takuun

Joomla usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Joomla?

  Joomla on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on kirjoitettu PHP: llä.

  “Ilmaisella” tarkoitetaan, että ohjelmisto on saatavana ilmaiseksi ja myös ilman rajoituksia. Avoimen lähdekoodin tarkoitetaan, että sovelluksen lähdekoodi on saatavana tarkistettavaksi ja muokattavaksi. Avoin lähdekoodi viittaa myös kehittämismenetelmään. Ohjelmiston on kehittänyt avoin kehittäjäyhteisö, ei yksityinen yritys.

 • Mikä on sisällönhallintajärjestelmä?

  Sisällönhallintajärjestelmä (CMS) on ohjelmistosovellus, joka tarjoaa tavan helposti luoda, muokata, tallentaa ja näyttää sisältöä verkossa. Useimmissa tapauksissa (kuten Joomlassa) on graafinen käyttöliittymä sisällön lisäämiseksi ja muokkaamiseksi, joka voi olla sivuja, blogi-viestejä, kuvia tai muunlaista sisältöä. On olemassa tietokanta, joka tallentaa sisältöä, ja on malleja, jotka näyttävät sisältöä verkkosivustojen kävijöille.

 • Onko Joomla suosittu?

  Joo. Joomla ylläpitää yli 30 miljoonaa verkkosivustoa ja on WordPressin takana toiseksi suosituin sisällönhallintajärjestelmä verkossa.

 • Tukeeko Joomlaa hyvin?

  Joo. Siellä on täydellinen dokumentaatio, yhteisöfoorumi, lehti, tapahtumia, työpajoja, postituslistoja, video-oppaita ja blogeja. On myös joukko kaupallisia yrityksiä, jotka tarjoavat Joomlalle maksettua, premium-tukea ja konsultointia.

 • Millaisia ​​verkkosivustoja voin rakentaa Joomlan kanssa?

  Melkein minkäänlainen sisältöön keskittyvä verkkosivusto sopisi hyvin Joomlalle. Monien asiantuntijoiden mukaan Joomla on erityisen hyvä verkkokaupan tai sosiaalisen verkostoitumisen sivuston perusta.

 • Kuinka CMS: ää voidaan käyttää verkkokauppaan?

  Tuotteet ovat eräänlainen sisältö.

 • Onko olemassa sellaista verkkosivustoa, jota ei pidetä sisältöpohjaisena?

  Joo. Tässä on muutama esimerkki: verkkopohjaiset sovellukset median, kuten videon ja äänen, muokkaamiseen, fyysisiä laitteita käyttävät komento- ja hallintasovellukset ja raskaiden tietojen analysointi.

 • Olen aloittelija. Onko Joomla hyvä valinta minulle?

  Voi olla. Mutta muut vaihtoehdot saattavat olla parempia. Joomla on tarpeeksi helppo oppia, mutta se on suositumpi kehittäjien kuin kokemattomien käyttäjien keskuudessa. Jos käytät WordPress-kaltaista alustaa, jolla on suurempi perusta aloittelijoille, saatat olla helpompaa saada apua ja opetusohjelmia erityiskysymyksistäsi.

 • Haluaisin aloittaa blogin. Pitäisikö minun käyttää Joomlaa?

  Jos ainoa aiot tehdä blogi, ajaa blogia, Joomla saattaa olla ylenmääräinen. Toinen CMS, joka keskittyy enemmän bloggaamiseen, kuten WordPress, voi olla parempi valinta. Voit kuitenkin varmasti ylläpitää blogia Joomlassa, ja jos haluat ylläpitää blogia osana suurempaa verkkosivustoa (kuten verkkokauppasivusto tai sosiaalisen median alusta), Joomla saattaa olla loistava valinta.

 • Onko Joomlalla tarvitsemani toiminnot??

  Todennäköisesti. Joomlalla on yli 8000 laajennusta. Lisäksi käytössä on erittäin vankka koukku- ja suodatinjärjestelmä, jonka avulla on helppo lisätä toimintoja ja kehittää uusia laajennuksia tarpeen mukaan.

 • Voinko saada Joomlan verkkosivuston näyttämään haluamaltani?

  Joo. Joomlalla on saatavana yli tuhat ilmaista teemaa, joista monia voi muokata. Kokeneiden kehittäjien on myös suhteellisen helppoa rakentaa uusi teema räätälöityyn suunnitteluun pohjautuvaksi. Palveluksessasi on paljon ammattimaisia ​​kehittäjiä, jotka voit vuokrata tekemään tämän puolestasi (ja paljon oppaita, jos haluat oppia tekemään sen sinä itse).

 • Onko vaikeaa perustaa uutta Joomla-verkkosivustoa?

  Ei lainkaan. Monet web-hosting-yritykset tarjoavat Joomlan asennuksen yhdellä napsautuksella ohjauspaneelista esimerkiksi Fantastico tai Softaculous -työkaluilla. Jopa ilman ohjattua asennusta, asennus- ja asennusprosessi ei ole vaikea.

 • Voiko Joomla ylläpitää hosting-tiliäni?

  Todennäköisesti. Joomla vaatii PHP: tä ja MySQL: ää, joita web-hosting-yritykset tukevat. Sinun on tarkistettava, mutta jos hosting-suunnitelmasi ei tue Joomlaa, se on punainen lippu, jolla ei ehkä ole laadukasta isännöintia. (Poikkeus tähän on tietysti erikoistunut isännöinti, joka on omistettu jollekin muulle ohjelmistosovellukselle. Mutta jälleen kerran – se on poikkeus.)

 • Mitkä ovat tärkeimmät vaihtoehdot Joomlalle?

  Kaksi suurinta kilpailijaa ovat WordPress ja Drupal. Ne ovat sekä avoimen lähdekoodin että kirjoitettu PHP: llä.

 • Kuinka Joomla vertaa WordPressiin?

  Se riippuu siitä, mitä yrität suorittaa, ja myös siitä, kuinka hyvin tunnet alustan. Jos haluat vain nopeaa, yksinkertaista verkkosivustoa käyttöön ja ajaa, WordPress on ehdottomasti tie. Jos rakennat jotain paljon enemmän räätälöityjä sisältötyyppejä, tämä voidaan usein tehdä helpommin Joomlan avulla.

 • Kuinka Joomla vertaa Drupaliin?

  Jälleen – se riippuu siitä, mitä yrität suorittaa. Joomla on suositumpi. Jos tarvitset paljon mukautettuja sisältötyyppejä ja yrität tehdä jotain monimutkaista, mutta suhteellisen yleistä, Joomla on todennäköisesti hyvä valinta. Jos teet jotain todella uutta, jolla on paljon mukautettuja toimintoja ja logiikkaa, Drupal saattaa olla parempi tapa edetä.

 • Kuinka pääsen Joomlan, Drupalin ja WordPressin välillä?

  Suurin osa sovelluksista, jotka voidaan rakentaa yhdelle alustalle, voitaisiin rakentaa mihin tahansa niistä. Joissain tapauksissa on erityinen syy käyttää yhtä tai toista alustaa. Esimerkiksi, jos olet juuri luomassa blogia etkä muuta, sinun tulee käyttää WordPressiä. Tai jos tarvitset ominaisuuksia, jotka on sisäänrakennettu tiettyyn Drupalin jakeluun, kuten CiviCRM, valintasi tulisi olla selvä. Jos et kuitenkaan ole kehittäjä ja tarvitset jotain uutta, joka on rakennettu alusta alkaen, on paljon parempi löytää haluamasi ja luottamasi kehittäjä ja antaa heidän sitten valita foorumi oman mukavuustasonsa ja tietyn projektin tarpeiden perusteella..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map