Paras Invision Board -majoitus: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Invision Board -majoitusta

Invision Board (IPB) avulla voit perustaa online-foorumin asiakkaillesi – rakentaa yhteisöä yrityksesi ympärille. Useimmat isännät voivat tukea IPB: tä, mutta on vaatimuksia, jotka sinun on otettava huomioon.


Invision Board on ostettava ja asennettava palvelimellesi tai ylläpidettävä Invision Power Services -palvelun kautta. Isäntävaatimuksiin sisältyy PHP 7 ja MySQL 5.6 sekä tuki muille kuin oletusarvoisille PHP-laajennuksille. Haluat isännän, jolla on vahvat käyttöajat ja skaalautuvat suunnitelmat – mikäli foorumisi liikenne kasvaa.

Tässä on asiantuntijoidemme 5 parasta vaihtoehtoa parhaalle Invision Board -majoittajalle:

 1. SiteGround
  – Ilmainen Invision Board -asennus ja mittaamaton liikenne
 2. Bluehost
 3. InMotion-hosting
 4. GreenGeeks
 5. LiquidWeb

Kuinka valitsimme parhaat isännät Invision Boardiin?

Valitsimme isännöintisuunnitelmat, joilla on runsas kaistaleveys, levytila ​​ja nopeat palvelimet. Valitsimme luetteloon ne, joilla on vahva käyttöaikatakuu ja käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli.

Sitten vertailimme valintoja tuhansien käyttäjien arvostelujen tietokantaan.

Invision Boardin isäntävertailu

invisiolevyllä esitelty kuva

Mitä opit

Oletko fani viestinnästä ja pysyt silmukassa? Olet todennäköisesti oikeassa paikassa lukeaksesi Invision Boardista siinä tapauksessa. Aion opettaa sinulle Invision Boardista, a suosittu yhteisöohjelmisto. Opit sen ominaisuuksista, käytöstä ja mikä tärkeintä miksi.

Sivun loppuun mennessä sinulla on myös tieto päättää, mikä isännöintisuunnitelma ja palveluntarjoaja sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi, ottaen Invision Board huomioon.

Mikä on Invision Board-hosting?

Invision Board (kutsutaan myös yleisesti IP Boardiksi tai IPB) on PHP: hen rakennettu Internet-foorumin sovellus, jonka tarkoituksena on tehdä kommunikaatiosta helppoa käyttäjille ja hallintaa helpoksi sivuston omistajille.

Sosiaalisen median noustessa Internetin käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nyt keskustelemaan tuotteista, palveluista ja ideoista toistensa kanssa..

Tehokkaat ilmoitustaulut

Verkkofoorumit tarjoavat täydellisen välineen tähän, kuten nekin antaa käyttäjien olla vuorovaikutuksessa haluamallaan tavalla, onko kysyttävä toisiltaan apua ja ohjeita, käydä kiihkeää keskustelua kuumasta aiheesta tai yksinkertaisesti keskustella yhteisistä eduista.

Alun perin IPB oli vain ilmoitustaulu-ohjelmisto, mutta se on kasvanut tarjoamaan paljon muuta.

Invisiolautakunnan hakemukset

Invisiolautakunnan nykyiset sovellukset

Invision Board mahdollistaa sujuvan keskustelun, jatkuvan käyttäjän sitoutumisen, täydellisen räätälöinnin ja hallinnan sekä vaivatonta markkinointia ja markkinointia.

Invision Boardin ominaisuudet

Hyvin organisoidut levyt, säikeet ja alafoorumit, haettavissa oleva merkintäjärjestelmä, laaja tekstieditori, multimedian postitusominaisuudet, ilmoitustaulun tuki, pikavastausasetukset, automaattiset ilmoitukset ja hauska palkitsemisjärjestelmä anna käyttäjien kommunikoida keskenään tavalla, joka ei ole vain toiminnallinen, mutta myös nautinnollinen.

Mukautusasetukset

Asioiden toisella puolella, melkein rajattomat teemat ja mallit, satoja valinnaisia ​​lisäosia, sisällön hyväksyntäjonot, käyttäjän varoitusjärjestelmä, ilmoitetut sisältöhälytykset, perusteellinen tietosuoja, säädettävät moderaattorioikeudet ja täydet lokit kaikista foorumitoiminnoista tekevät foorumisi hallinnasta helppoa.

Invisiolautakunnan palvelujen ylläpitoon liittyvät näkökohdat

Invision Power Boardin takana oleva yritys Invision Power Services Inc. tarjoaa omia web-hosting-palveluita, jotka integroivat saumattomasti Invision Boardin. Tämä pilvipalvelu on saatavana kuukausimaksuna.

Isäntäominaisuudet

Invision Board -esittely

Invision Boardilla on saatavana esittely.

Ainoa vaihtoehto on löytää isäntä, joka tukee Invision Board-ohjelmistoa. vaatimukset ovat perustiedot, ja useimmat isännät pystyvät tapaamaan heidät kaikissa suunnitelmissaan.

Ominaisuudet, joita näyttää varten isännässä ovat:

 • PHP 5.6+ (mutta PHP 7 suositellaan)
 • Kaikki oletuslaajennukset
 • GD2- ja mbstring-laajennukset (ei ole asennettu oletuksena, tarkista tukeeko isäntäsi)
 • Paljon kaistanleveyttä ja levytilaa
 • Vahva käyttöaikatakuu.
 • MySQL 5.6+

Tarjoaako isäntänne tukea Invision Boardille?

Kaikissa isäntälaitteissa ei ole oletusarvoisia PHP-laajennuksia asennettu. Jos ei, tarvitset joko pääkäyttäjän pääsyn isäntäpalvelimeen asentaaksesi sen itse (yleensä saatavana VPS: ssä ja erillisissä web-hosting-suunnitelmissa), tai tuen on tehtävä se sinulle. Se on a hyvä idea ottaa yhteyttä tukeen ennen minkä tahansa paketin ostamista.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa Invision Power Board -isäntää?
Lukijamme luokittelivat sivuston SiteGround-sivustoon ilmaisen InvisionBoard-asennuksen ja käyttämättömän liikenteen. Säästä jopa 67% suunnitelmistaan ​​käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Kuinka saada Invision Power Board

Kun olet löytänyt sopivan isännän, sinun on ostettava lisenssi ohjelmistolle, joka koostuu suuresta ennakkomaksu, ja pieni uusimismaksu 6 kuukauden välein.

Asenna Invision Power Board

Sitten voit ladata Invision Power Boardin ja siirtää nämä tiedostot web-hosting-tilillesi FTP: n tai muun vaihtoehdon avulla.

Sieltä sinun on luotava ja määritettävä MySQL-tietokanta ja selattava lopulta asennuskomentosarja.

Vaihtoehdot Invision Boardille

Vaihtoehdot Invision Boardille

Invision Power Board on loistava ohjelmisto, mutta se on kallis ja sen määrittäminen voi olla vaikea teknisestä taustasta riippuen. Se voi myös olla ylikuormittunut tarvitsemasi tarpeisiin.

Avoimen lähdekoodin vaihtoehdot Invision Boardille

On olemassa vahvoja vaihtoehtoja, joten voit valitse sen sijaan avoimen lähdekoodin foorumin sovellus, Kuten:

 1. phpBB
 2. bbPress
 3. esitelmä
 4. Flarum
 5. Yksinkertaisten koneiden keskustelufoorumi

phpBB

Suosittu internetfoorumipaketti on kirjoitettu PHP: llä. Lyhenne ‘BB’ tarkoittaa ilmoitustaulua. phpBB on saatavilla on täysin ilmainen käyttää johtuen avoimen lähdekoodin luonteesta ja on saatavana GNU General Public License -lisenssillä.

bbPress

Invisiolauta - bbPressbbPress on suosittu WordPress-laajennus.

Toinen ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto. bbPress on rakennettu WordPressin päälle ja sen lisäksi voidaan myös asentaa laajennuksena WP-verkkosivustolle. Se oli alun perin koodattu ja luonut WordPressin päättäjät.

esitelmä

Vuonna 2013 julkaistu Discourse on avoimen lähdekoodin versio Internet-foorumin ohjelmisto. Se luotiin parantamaan verkkokeskustelujen yleistä laatua ja saatavuutta, mihin CDC Kit -kehitysryhmä on keskittynyt siitä lähtien.

Flarum

Koska vanhojen koulujen foorumeita aletaan korvata, Flarum on hyvä esimerkki tarkasteltavasta. Toby Zernerin ja Frankie Ziedken rakentama Flarum tarjoaa salamannopean näkymän tiedon esittelyyn ja verkkoyhteisöön. Kanssa samanlaisia ​​toimintoja kuin kilpailijansa, siinä on reuna sen suunnittelusta johtuen.

Yksinkertaisten koneiden keskustelufoorumi

SMF tai sen täydessä nimessä Simple Machines Forum on suosittu ilmainen ohjelmisto kehitetty Macille, Windowsille ja Linuxille. Sen lisäksi, että foorumit ovat huonoja SEO-pistemääriä verrattuna kilpailijoihin, foorumia pidetään luotettavana ja suosituna.

Ne voidaan usein asentaa isäntäpalvelun ohjauspaneelista komentosarjojen asennusohjelmalla muutamalla napsautuksella. Suurin etu voisi olla se, että he ovat täysin ilmaisia.

Invisiolautakunnan hakemukset

Hyödyt ja miinukset Invisiolautakunnassa

Koska olet nyt perehtynyt Invisio-tauluun ja sen tarjoamiin asioihin, katsotaanpa tätä yhteenveto sen eduista ja haitoista.

Plussat

 • Täysin toimiva alusta yhteisöiden luomiseen ja kaupallistamiseen
 • Luotettava ja aktiivinen yhteisö
 • Yhteensopiva eri käyttöympäristöjen kanssa

Haittoja

 • Heikko näköinen muotoilu
 • Ala-arvoinen kilpailulleen
 • Kallis premium-ominaisuudet

Parhaat isännät, joilla on Invision Board

Invision Boardin 3 parasta isäntää

Etkö ole varma, minkä tyyppinen isäntä valita Invision Community Boardille? Jokainen isäntä, joka tarjoaa yllä kuvatut ominaisuudet, tekee kuitenkin muutamat isännät. Seuraavat kolme majoittajaa ovat tärkeimmät valintani Invision Community Boardin isännöimiseksi.

Siteground

SiteGround Kotisivun kuvakaappaus

Invision Board -sivuston kenttä

Parhaiten valittu Invision Board -majoittaja on Siteground.

Voit ylläpitää pieniä foorumeita niiden kohtuuhintaisissa jaetussa isännöintisuunnitelmissa tai päivittää lopulta omistettuun isännöintiin yhteisösi kasvaessa.

SiteGround-tukitiimi aikoo asenna InvisionBoard-foorumi isäntätilillesi ilmaiseksi, mikä on iso positiivinen asia. Lisäksi heillä on aina saatavilla viimeisin vakaa PHP- ja MySQL-versio, joka täyttää Invision Boardin suuret vaatimukset.

LiquidWeb

LiquidWeb-kotisivun kuvakaappaus

LiquidWeb Invision Boardille

LiquidWeb on loistava valinta, jos suunnittelet liikennettä paljon liikennettä käsittelevällä foorumilla. He keskittyvät yksinomaan huippuluokan, korkean suorituskyvyn palvelimiin. Ne tarjoavat lyömättömän 100% käyttöaikatakuu, mikä tarkoittaa, että foorumisi menee harvoin, jos koskaan, alas.

Jokaisessa suunnitelmassa on valinta Plesk- tai cPanel-ohjauspaneelista, jotka molemmat antavat sinun siirtää tarvittavat tiedostot asentaaksesi Invision Boardin palvelimellesi. Lopuksi, LiquidWebillä on 24/7, korkeasti koulutettu tuki, joka auttaa sinua kaikissa ongelmissa.

Liikkeessä

GreenGeeks Kotisivun kuvakaappaus

InMotion-hosting Invision Boardille

Jos budjetti on enemmän huolenaihe, suosittelen edullista web-hosting-palvelua InMotion Hosting -palvelussa. Alhaisista hinnoista huolimatta kaikki palvelimet tarjoavat kohtuullisen suorituskyvyn ja kaikilla tileillä on useita ilmaisia.

Tähän sisältyy ilmaisia ​​varmuuskopioita, ilmainen verkkotunnus ja vapaa SSD-levytila. Saat myös runsas 90 päivän rahojen palautustakuun yhdessä Ympärivuorokautinen tuki Yhdysvaltoihin.

Foorumien muut ominaisuudet

 • vBulletin
 • phpBB
 • Yksinkertaiset koneet

web-hosting-tarjoukset

Etkö ole varma mikä InvisionBoard-isäntä sopii sinulle?
Harkitse A2-majoitusta. He sijoittuivat ykkönen viimeisimmissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Invision Board -kysymykset

 • Onko Invision Board sama kuin IP.Board?

  Joo. Invision Power on nimennyt kaikki tuotteensa uudelleen johdonmukaisemmaksi brändämiseksi. Invision Board on nyt IP.Board.

 • Onko mitään tapaa arvioida ja seurata parhaita käyttäjiini?

  Joo. Käyttämällä mainepisteitä, käyttäjät voivat arvioida viestejä ja muuta sisältöä. Tämän avulla voit helposti tunnistaa hyödyllisiä (tai ei hyödyllisiä) viestejä, ja nämä kohdat osoitetaan suoraan julisteelle, joten voit helposti tunnistaa ja palkita parhaat yhteisön jäsenet.

 • Millainen palkitsemisjärjestelmä on käytettävissä?

  Voit asettaa tavoitteita, joiden avulla käyttäjät saavat lisälähetysominaisuuksia.

  Voit esimerkiksi palkita aktiivisia julisteita määrittämällä tietyn määrän viestejä, joita tarvitaan pääsyyn uusiin foorumeihin, lisälähetystilaan, erityisiin kuvakkeisiin jne..

  Jos sinulla on porrastettuja jäsenryhmiä, voit myös asettaa automaattisen myynninedistämisen ominaisuuden, joka siirtää ne automaattisesti seuraavaan tasoon, kun he saavuttavat vaaditun lähettämistavoitteen.

 • Kuinka paljon voin mukauttaa foorumeitasi?

  Sen lisäksi, että pystyt räätälöimään yhteisösi täysin, voit myös käyttää ainutlaatuisia teemoja yksittäisissä keskustelufoorumeissa.

 • Millaisia ​​moderointityökaluja on saatavana?

  Koko moderointia varten voit asettaa keskustelupalstat siten, että kaikki viestit on hyväksyttävä. Tämä ei todennäköisesti ole toteutettavissa useimmille yhteisöille.

  Yhteisöille, jotka eivät vaadi postijärjestelmän hyväksyntää, IP.Board tarjoaa täydellisen varoitusjärjestelmän, jonka avulla voit lähettää viestejä käyttäjille, jotka lähettävät kyseenalaista tai häiritsevää sisältöä, asettaa väliaikaisen jäädyttämisen, vaatia käyttäjän viestejä hyväksymään tai kieltämään heidät. suoranainen.

  IP.Board sisältää myös sisäänrakennetun raportointityökalun yhteisöllesi kyseenalaisen sisällön ilmoittamiseksi.

 • Minkä tyyppinen roskapostisuojaus on käytettävissä?

  IP.Board käyttää roskapostin valvontajärjestelmää, joka tarkistaa kaikki uusien käyttäjien rekisteröinnit omien tunnettujen roskapostittajien sisäisen tietokannan perusteella. Jos käyttäjä on lueteltu tietokannassaan, hän voidaan välittömästi kieltää tai jäädyttää.

 • Tarjoaako IP.Board minkä tahansa tavan kommunikoida käyttäjien kanssa foorumin ulkopuolella?

  Joo. IP.Board sisältää irtotavarapostitustyökalun, joten voit lähettää päivitysilmoituksia, tärkeitä ilmoituksia tai uutiskirjeitä rekisteröityneille käyttäjille.

 • Onko mahdollista vastata useampaan kuin yhteen viestiin kerrallaan?

  Joo. IP.Boardissa on MultiQuote-toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat valita mistä tahansa viesteistä, joihin he haluavat vastata, ja vastata niihin kaikkiin samanaikaisesti..

 • Voinko lisätä kyselyjä tai äänestysjärjestelmää?

  IP.Board sisältää sisäänrakennetun kyselyominaisuuden, jonka avulla voidaan lisätä suoraan uusiin aiheisiin. Kyselyt voivat olla julkisia tai nimettömiä, ne voivat sisältää monivalintakysymyksiä tai yhden valinnan kysymyksiä, ja ne voidaan asettaa sallimaan tai estämään vastaukset. Järjestelmänvalvojat voivat myös rajoittaa kyselyominaisuudet vain tietyille käyttäjille.

 • Millainen tekstieditori on käyttäjien käytettävissä?

  IP.Board tarjoaa monipuolisen tekstieditorin, samanlainen kuin mitä löydät useimmista tekstinkäsittelyohjelmista. Käyttäjät voivat säätää fonttia, lisätä linkkejä, sisältää luettelomerkkejä ja numeroituja luetteloita, käyttää hymiöitä ja paljon muuta. IP.Board tukee BBCode-tunnisteita edistyneemmille muotoiluominaisuuksille.

 • Onko ääni- tai videosisältöä tuettu?

  IP.Board tunnistaa automaattisesti linkit video- ja äänitiedostoihin ja näyttää vastaavan videosoittimen, kun se on käytettävissä, jotta käyttäjien ei koskaan tarvitse poistua sivustostasi.

 • Onko toisesta ohjelmasta siirtymistä mahdollista tukea??

  Invision Power tarjoaa ilmaisia ​​siirtotyökaluja yli 40 suositulle foorumin ja ilmoitustaulun alustalle, mukaan lukien vBulletin, phpBB, bbPress, Vbulletin, WordPress ja muut. Jos sivustosi käyttää foorumijärjestelmää, jota ei tällä hetkellä tueta, ne voivat myös maksua vastaan ​​rakentaa sinulle tulossovelluksen.

 • Säilytetäänkö linkit, mallit ja käyttäjätiedot, jos siirryn toiselta alustalta?

  IP.Boardiin käytettävissä olevat ilmaiset siirtotyökalut sisältävät skriptejä olemassa olevien URL-osoitteiden kääntämiseksi IPS Community Suiten URL-osoitteiksi.

  Käyttäjätietosi, mukaan lukien kirjautumistunnukset ja salasanat, kaikkien tulee siirtää ja olla saatavilla heti. Kaikki mallit, nahat tai muut muutokset, jotka sinulla oli edellisellä alustallasi, katoavat.

 • Voinko käyttää omaa verkkotunnustani, jos käytän IP-isännöityä versiota?

  Joo. Sinun on vain päivitettävä verkkotunnuspalvelimet ohjataksesi liikennettä IP.Boardsiin.

 • Mitkä ovat palvelinvaatimukset itsensä isäntä-IP.Board-palvelimelle?

  IP.Board-palvelimen isännöimiseksi palvelimellasi on oltava PHP 5.2.0+: n kanssa GD2-laajennus, SPL-laajennus ja DOM XML-laajennus.

  He suosittelevat myös JSON-laajennusta. Vaaditaan myös MySQL 4.1+ -tietokanta, ja MySQL 5+ suositellaan.

  IP.Board toimii kaikilla Web-palvelimilla, jotka tukevat näitä vaatimuksia; he voivat kuitenkin tarjota vain rajallisia tukipalveluita Windows-isännöintiin.

  Lataa palvelimen yhteensopivuustarkistus, jotta palvelin täyttää vähimmäisvaatimukset.

 • Voinko kokeilla sitä ennen sitoutumista?

  Joo. Invision Power tarjoaa viiden päivän demon. Demo on järjestetty heidän palvelimillaan, mutta on täysin yksityinen. Voit testata järjestelmänvalvojan paneelia, lähettää kommentteja, kommentteja ja melkein kaiken muun, mitä todellisella asennuksella tekisit. Demoversio rajoittaa joitain tietokanta- ja FTP-käyttöoikeuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map