Paras ilmaisten verkkotunnusten hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa ylläpitoa ilmaisen verkkotunnuksen kanssa

Monet isännät tarjoavat verkkotunnuksen ilmaisen rekisteröinnin ostamalla web-hosting-paketin. On kuitenkin vielä melko harvoja, jotka eivät. Lue asiantuntijoiden vinkit varmistaaksesi, että valitset oikean isäntä ilmaiseksi verkkotunnukseksi.


Ennen kuin voit laittaa verkkosivuston, sinun on ensin hankittava verkkotunnus. Jos ostat web-hosting-paketin, jotkut hosting-yritykset tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin sen kanssa. Jotkut tarjoavat jopa ilmaisen rekisteröinnin useille verkkotunnuksille.

Myöhemmin tarkastelemme perusteellisesti suosituimpia hosting-suosituksia, mutta tällä välin tässä on esikatselu parhaista viidestä isäntästä, jotka tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen isännöinnillä:

 1. Bluehost
  – Ilmainen .com-verkkotunnus, 24/7 tuki, 30 päivän takuu, hyvä hinnoittelu
 2. HostPapa
 3. HostGator
 4. GreenGeeks
 5. KonsoliFIN

Kuinka valitsimme parhaat verkkotunnuksen ylläpitäjät?

Olemme tarkistaneet yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa 380 palveluntarjoajalta ja valinneet ne, jotka tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen isännöinnin. Sitten valitsimme isännät, jotka tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia isännöintisuunnitelmalla.

Lopuksi kysyimme oikeilta käyttäjiltä. Yli miljoonan sanan riippumattomien asiakkaiden arvostelujen valtavan tietokantamme avulla olemme löytäneet kymmenen isäntätapaa ilmaiseksi verkkotunnuksen isännöintiä varten.

Mitä opit tässä artikkelissa

On monia isäntiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Joten tässä artikkelissa selitän tarkalleen, mikä verkkotunnus on (se ei yleensä ole mitä luulet). Autan sinua löytämään tarpeisiisi sopivan isännän, joka tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen.

Vertaa ilmaisten verkkotunnusten majoitusta

Domain-nimet

Isännöidyn verkkotunnuksen turvaaminen on yksi ensimmäisistä vaiheista onnistuneen verkkosivuston luomisessa. Ihannetapauksessa löydät isännän, joka tarjoaa luotettavan verkkotunnuksen ylläpidon kohtuulliseen hintaan. Joissain tapauksissa isäntäpalvelujen tarjoajat sisällyttävät verkkotunnuksen isännöinnin ilmaiseksi komponentiksi suunnitelmassa.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on verkkosivuston tai verkkosovelluksen ihmisille luettavissa oleva osoite.

Jokainen verkkosivusto tarvitsee verkkotunnuksen, ja jotkut palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia osana pakettiaan.

Kaikki luulevat tietävänsä mitä verkkotunnus on, mutta tiedätkö todella kuinka ne toimivat? Ja tiedätkö kuinka valita hyvä?

URL-osoitteet, URI ja verkkotunnusten nimet

Jokaisella Internetin julkisesti saatavilla olevalla sivulla on URL (Uniform Resource Locator), jota kutsutaan joskus myös URI (Uniform Resource Identifier)..

Ero URL-osoitteiden ja URI: ien välillä

Huomaa: URL ja URI viittaavat samaan asiaan. Keskustelu siitä, mitä termiä käytetään, on puoliksi tekninen ja puoliksi filosofinen. URL tarkoittaa, että se on osoite, josta resurssi löytyy, ja saattaa muuttua. URI tarkoittaa, että se yksilöi itse resurssin, eikä sen pitäisi muuttua.

Web-osoitteen osat

Web-osoitteen osat
Osat web-osoitteesta Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Lukemasi sivun URL-osoite on:

https://www.whoishostingthis.com/compare/free-domains/

Oletko koskaan ajatellut mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Jaotellaan se:

Osa URL-osoitteesta

Nimi

Selitys

www

Subdomain

Verkkotunnus, joka on pää-URL-osoitteen alla

Whoishostingthis.com

Verkkotunnus

Sivuston nimi, jossa on TLD ja toisen tason verkkotunnus

.com

Ylätason verkkotunnus

Määrittää verkkotunnuksen tyypin

whoishostingthis

Toisen tason verkkotunnus

Verkkotunnuksen toinen osa

/ Vertaa / vapaa-verkkotunnuksia

Hakemiston nimi

Sivun sijainti palvelintiedostojärjestelmässä

WWW (aliverkkotunnus)

Tämä on aliverkkotunnus. Vaikka se on ennen verkkotunnusta, se on sen alla. Yhdessä verkkotunnuksessa voi olla useita aliverkkotunnuksia eri syistä. Perinteisesti www: tä (World Wide Web) käytetään julkisesti saatavilla olevaan sisältöön.

Whoishostingthis.com (verkkotunnus)

Tämä on verkkotunnus. .Com-osaa kutsutaan TLD: ksi (ylimmän tason verkkotunnus), ja ketä osaa tästä nimitetään toisen tason verkkotunnukseksi.

Yhdessä niitä kutsutaan yksinkertaisesti verkkotunnukseksi ja ne ovat ainutlaatuisia yhdelle omistajalle (joka voi olla henkilö tai organisaatio).

Kun ostat tai rekisteröidät verkkotunnuksen, maksat vain toisen tason ja ylimmän tason verkkotunnusten ainutlaatuisen yhdistelmän käytöstä..

Jos rekisteröit esimerkki.com, kukaan muu ei voi tehdä niin (vaikka se ei estä ketään rekisteröitymästä esimerkki.netiin).

vertaa / ilmaisia ​​verkkotunnuksia / (hakemisto)

Tämä on hakemiston nimi. Jos kuvittelet tiedostojärjestelmän, kuten sinulla on tietokoneellasi, / vertaa / on kansio, jossa on joukko sisältöä. Tämä on kuitenkin metafora.

Todellisuudessa tietokoneellamme ei ole kansiota, jonka nimi on “vertaa”. Hakemiston nimi on oikeastaan ​​enemmän kuin otsikon otsikko.www.whoishostingthis.com/compare/free-domains/

Tämä on tarkastelemasi sivun erityinen resurssin nimi (tai tiedostonimi).

Jos verkkosivusto on suunniteltu hyvin (tämä on!), Se nimitetään jotain, joka kuvaa itse sisältöä (vertailu isäntäsuunnitelmiin, jotka tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia, sekä selityksen verkkotunnusten toiminnasta).

Verkkotunnusten oikeudet ja omistajuus

Verkkotunnuksen oikeudet ja omistajuus
Verkkotunnuksen oikeudet ja omistajuus Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Kun rekisteröit verkkotunnuksen, saat yksinoikeuden käyttää rekisteröimääsi nimeä.

Kukaan paitsi Google ei saa laittaa sisältöä osoitteeseen google.com. Kukaan muu kuin me voimme laittaa sisältöä sivustolle whoishostingthis.com.

Kuinka valita hyvä verkkotunnus

Verkkotunnusta valittaessa on muistettava muutamia asioita.

Tuotemerkki

Aina kun mahdollista, on järkevää, että verkko-osoitteesi on sama tai ainakin liittynyt yrityksesi nimeen.

Jos omistat yrityksen nimeltä “AAA Business Accounting”, sinulla ei ole mitään syytä laittaa verkkosivustosi osoitteeseen abcdepartmentstore.web, eikö se?

Verkkosivuston osoite on joillekin ihmisille niin suuri tuotemerkkihuolenaihe, että he todella nimeävät valita yritykselleen nimen sen perusteella, mitä verkkotunnuksia on rekisteröintiä varten.

Helppokäyttöisyys

Jos verkkotunnuksesi nimi on 35 kirjainta pitkä ja sisältää tavuviivan, alaviivan ja tavallisen sanan epästandardin oikeinkirjoituksen, ihmisillä on vaikea kirjoittaa se selaimen navigointipalkkiin..

Toisaalta tällä ei ehkä ole väliä. Ovatko ihmiset todennäköisimmin saapumistasi verkkosivustoosi napsauttamalla jotakin linkkiä tai nähtyään sen kyltissäsi?

Ennen päätöksen tekemistä on hyvä miettiä, kuinka potentiaaliset liikennemallit sivustollesi voivat tulla.

Uskottavuus

Jotkut TLD-tunnisteet (.com tai .org-osa) ovat luotettavampia kuin toiset.

On houkuttelevaa saada .net-verkkotunnus, jos haluamasi nimen .com-versio on jo otettu. Mutta tämä on melkein aina huono idea.

Ihmiset sekoittuvat helposti, koska melkein kaikki ajattelevat .com-verkkotunnusta, joka päättyy.

Ilmainen verkkotunnuksen ylläpito

Monet hosting-yritykset tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin osana hosting-pakettiaan.

Tämä on hyvä ominaisuus, koska tarvitset ehdottomasti verkkotunnusta uuden verkkosivuston perustamiseksi.

Ovat ilmaiset verkkotunnukset todella ilmaisia?

Sinun tulisi todella tarkastella muita isännöintipalveluntarjoajan kokonaispaketin näkökohtia, etkä valita isännöintipalveluntarjoajaa pelkästään tämän ominaisuuden perusteella. Ensinnäkin se on hyvin yleinen.

Toinen asia on se, että verkkotunnukset eivät oikeastaan ​​ole kovin kalliita tai vaikeita saada (siksi niin monet hosting-suunnitelmat tarjoavat heille ilmaista: se ei maksa heille niin paljon).

Riippumatta valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta, varmista, että verkkotunnuksesi on hyvä. Se tulee olemaan teidän yksilöllinen tunniste.

Ainakin, kunnes muutat sitä.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon tarjousta ilmaisesta verkkotunnuksen isännöinnistä?
GreenGeeks teki erittäin hyvät tulokset viimeaikaisissa nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 70% GreenGeeksin ympäristöystävällisistä suunnitelmista. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Tärkeitä kysymyksiä

 • Haluaisin isännöidä useita verkkotunnuksia?
 • Sisältyvätkö aladomeenit ilmaiseksi?
 • Mitkä ovat kustannukset verrattuna muihin vaihtoehtoihin?
 • Miksi verkkotunnusta tarjotaan ilmaiseksi?
 • Mikä on sopimuksen pituus??

Useiden verkkotunnusten ylläpito ilmaiseksi

Jos haluat isännöidä useita verkkotunnuksia ilmaiseksi, saatat tarvita hieman enemmän hakua.

Isännät tarjoavat usein muutaman tason hosting-suunnitelmia, ja mitä korkeampi suunnitelmasi on, sitä todennäköisempää on sallia useita verkkotunnuksia.

Se, onko usean verkkotunnuksen isännöinti ilmainen, riippuu tietystä isännästä.

Äärimmäisen onnekkaassa tapauksessa saatat löytää isännän, joka sallii rajoittamattoman verkkotunnuksen ilman lisäkustannuksia.

Mukana ilmaiset aliverkkotunnukset

Sinun tulisi myös harkita, sisällytetäänkö aliverkkotunnukset osana ilmaisia ​​verkkotunnuksia vai maksatko niistä lisämaksua.

Kustannukset verrattuna muihin vaihtoehtoihin

Kun etsit ilmaista verkkotunnuksen majoitusta, on suositeltavaa punnita sitä muiden potentiaalisten isäntien tarjoamiin verrattuna.

Verkkotunnuksen ylläpito on yleensä halpaa, joten haluat olla varma, että isäntä pystyy täyttämään kaikki tärkeät kriteerisi.

Syyt, miksi hosting-yritykset tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia

Ilmaista lounasta ei ole olemassa. Jos verkkotunnus on ilmainen, se johtuu siitä, että isäntäyritys haluaa myydä sinulle muita vaihtoehtoja verkkosivustollesi.

Verkkotunnuksen rekisteröiminen maksaa melkein mitään. se on vain muutama bitti palvelimella.

Sopimuksen kesto

Sinun tulisi tarkastella muita ominaisuuksia, kun teet päätöksen ostaa web-hosting-palvelu.

Monilla heistä on vuosittaiset sopimukset, joten sinun tulisi valita huolellisesti, ennen kuin huomaat, että valitsit väärän isännän tarpeitasi varten.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ilmaisen verkkotunnuksen isännöintiominaisuuksiaHyödyllisiä ilmaisia ​​verkkotunnuksen isäntäominaisuuksia Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Tässä on viisi ominaisuutta, jotka kannattaa ottaa huomioon valittaessa ilmaisen verkkotunnuksen isännöintipalveluntarjoajaa:

 1. Ohjauspaneeli
 2. SSL-varmenteet
 3. Verkkosivun rakentaja
 4. Mobiiliystävällinen suunnitteluvaihtoehto
 5. Web-suunnittelumallit

Ohjauspaneeli

Hyvä ilmaisen verkkotunnuksen palveluntarjoaja tekee verkkotunnuksesi käytön helpoksi.

Heillä on yleensä verkkopohjainen ohjauspaneeli, johon voit liittää verkkotunnuksesi ja nimipalvelimen, ja he osoittavat verkkotunnuksen sivustollesi.

Voit tutkia DNS-määritystiedostoja, mutta syntaksi voi olla pelottava ihmisille, jotka ovat uusia rakentamassa verkkosivustoja. Pelkästään DNS-määritykseen on omistettu kokonaisia ​​kirjoja.

Esimerkiksi cPanelin avulla napsautat vain ohjauspaneelin kuvakkeita päästäksesi verkkotunnuksesi ja aliverkkotunnusten asetuksiin.

SSL-varmenteet

Yksi asia, joka sinun tulisi ehdottomasti harkita, on saada SSL-varmenne. SSL-sertifikaatti antaa verkkosivustollesi mahdollisuuden käyttää HTTPS: ää.

HTTPS-yhteyden avulla voit salata yhteyden käyttäjän ja verkkopalvelimen välillä varmistaen, että kukaan ei voi katkaista yhteyttä. Tämä on tärkeää, jos käsittelet maksuja tai käsittelet kirjautumistietoja.

On paljon helpompaa saada SSL-varmenteita sellaisten projektien kanssa, kuten Let’s Encrypt tarjoaa niitä ilmaiseksi. Koska sellaisen saaminen on niin helppoa, ei ole syytä olla tekemättä.

Verkkosivun rakentajat

Yksi mukava ominaisuus, jonka web-hosting-yritykset voivat heittää sisään, on verkkosivustojen rakentaja. Saatat jo tuiskahtia tällä lauseella, kun sinulla on huono palautus 90-luvun lopun GeoCities-hirviöihin tai MySpaceen ’00-luvulla.

Nykyaikaiset sivustojen rakentajat antavat sinun luoda houkuttelevia, moderneja sivustoja tarvitsematta koodata. Voit jopa lisätä verkkokaupan ominaisuuksia sivustoosi.

Verkkosivun suunnittelu mobiililaitteille

Monet näistä verkkosivustojen rakentajista antavat sinun suunnitella sivustoja mobiililaitteille, jotka ovat jatkuvasti kasvava liikenteen lähde.

Monet näistä vedä ja pudota -sivuston rakentajista antavat sinun esikatsella sivustosi muotokuvaustilassa nähdäksesi, miltä se näyttää älypuhelimella tai tablet-laitteella.

Web-suunnittelumallit

Todella suunnitellun haasteena on ammattimaisia ​​malleja. Voit muokata suurimman osan niistä tarvittaessa yrityksen logolla tai muilla sisustuselementeillä.

Verkkotunnukselle säästölläsi rahalla voit käyttää sitä vain verkkosuunnitteluyrityksen palkkaamiseen.

Suositut hosting-asetukset

Ilmaiset verkkotunnuksen hosting-asetuksetIlmainen verkkotunnuksen hosting-pptions kautta Whoishostingthis.com

Kun valitset hosting-pakettia, on tärkeää pohtia, mikä hosting-tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Saatavilla on useita suosittuja hosting-vaihtoehtoja:

 • Dedicated Server
 • Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS)
 • Pilvipalvelu
 • Jälleenmyyjien hosting
 • WordPress-hosting

Sinun tulisi myös kysyä itseltäsi, tarvitsetko erillistä palvelinta vai haluatko käyttää jaettua hosting-suunnitelmaa. Jaetut hosting-suunnitelmat ovat hyvin jaetut.

Sivustosi isännöidään fyysisellä palvelimella, jossa on joukko muita verkkosivustoja.

Monet näistä ilmaisista verkkotunnuksia koskevista suunnitelmista ovat osa jaettua hosting-palvelua. Jaettu hosting sopii pienille sivustoille, henkilökohtaisille sivustoille, blogeille ja niin edelleen.

Omistetut palvelimet

Dedikoidut palvelimet antavat sinulle paljon enemmän hallintaa ympäristöstäsi, koska sinun ei tarvitse jakaa sitä muiden ihmisten kanssa.

Tämä on välttämätöntä suurille yrityksille ja kun saat enemmän kokemusta web-isännöinnistä. Haittapuoli on, että joudut hallitsemaan monia asioita itse.

Omistetulle palvelimelle on olemassa muutamia vaihtoehtoja, jotka ovat syntyneet viime vuosina.

Virtuaaliset yksityiset palvelimet

VPS (Virtual Private Server) on hybridi jaetun ja omistetun isännöinnin välillä.

VPS: n avulla saat virtuaalikoneen, joka sijaitsee fyysisessä koneessa joukon muiden fyysisten koneiden kanssa.

Sinun mielestäsi se on sama kuin oma palvelin.

Pilvipalvelimen isännöinti

Pilvipalvelimet vievät idean eteenpäin virtuaalipalvelimilla, jotka voivat nostaa kaistanleveyttä ja prosessointitehoa tarpeen mukaan.

Jos sinulla on vähäliikenteinen sivusto, voit selviytyä vähemmän tehokkaalla palvelimella, mutta sinulla on mahdollisuus räjähtää, jos siirryt virukselliseen.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjä hosting tarjoaa jaettuja hosting-paketteja sekä lisätyökaluja, joiden avulla asiakkaat voivat myydä hosting-paketteja muille käyttäjille.

Ne tarjoavat myös sovelluksia, jotka helpottavat laskutuspalveluita, ja tukea näille tileille.

WordPress-hosting

Monet yritykset tarjoavat myös paketteja, jotka on erityisesti optimoitu WordPress-palveluun.

Nämä paketit sisältävät ominaisuuksia, kuten ”yhden napsautuksen asennus”, jotka on suunniteltu helpottamaan aloittelijoiden asennusta, ja sisältävät palvelimet, jotka on määritetty nopeuttamaan WordPress-sivustoja.

3 suosituinta ilmaisen verkkotunnuksen hosting-vaihtoehtoa

Ilmainen verkkotunnuksen ylläpito 3 parhainta
Hyödyllinen ilmainen verkkotunnuksen isännöinti Top 3 kautta Whoishostingthis.com

Kaikki pitävät ilmaisista asioista, ja se kattaa verkkotunnukset. Isännöintiyritysten on tullut yleisemmäksi heittämään ilmaisia ​​verkkotunnuksia sisään isäntäsopimuksella. Ilmaisen verkkotunnuksen saaminen on vain osa miksi sinun pitäisi valita isännöintipalveluntarjoaja. Sinun tulisi myös ottaa huomioon hinta, ominaisuudet ja palvelu.

HostPapa

HostPapa Free Domain Hosting
Hostpapa-ilmaisen verkkotunnuksen isäntä Whoishostingthis.com-sivuston kautta

HostPapa on loistava valinta niille, jotka haluavat ilmaisen verkkotunnuksen. Käyttäjät saavat ilmaisen .com-verkkotunnuksen. Rahat takaisin -takuu on erittäin runsas 90 päivässä. Jos odotat paljon liikennettä, tiedät mielelläni, että HostPapalla on rajoittamaton liikenne ja sähköpostit. Suunnitelmat alkavat 3,95 dollarista kuukaudessa.

GreenGeeks

Green Geeksin ilmaisen verkkotunnuksen isännöinti
Green Geeksin ilmaisen verkkotunnuksen isännöinti Whoishostingthis.com-sivuston kautta

Yksi palveluntarjoaja, jonka käyttäjät arvostelivat, on GreenGeeks. Tämä isännöintipalveluntarjoaja yrittää olla ympäristöystävällinen, ja tietokeskuksissa käytetään uusiutuvia energialähteitä. Ne tarjoavat ilmaisen .com-verkkotunnuksen ja 30 päivän rahojen palautustakuun. Muita kauppaa makeuttavia asioita ovat rajaton liikenne ja tietokannat sekä WordPress-integraatio ja ilmaiset öiset varmuuskopiot. Suunnitelmat alkavat 3,96 dollarista kuukaudessa.

Bluehost

BlueHost ilmaisen verkkotunnuksen isännöinti

BlueHost-ilmaisen verkkotunnuksen isännöinti Whoishostingthis.com-sivuston kautta

BlueHost
on toinen ilmaisen verkkotunnuksen tarjoaja, jonka käyttäjät arvostelivat. Ilmaisen .com-verkkotunnuksen lisäksi käyttäjät saavat ympärivuorokautisen tuen ja 30 päivän rahojen palautustakuun. Se tarjoaa myös rajatonta liikennettä. BlueHost oli halvin, suunnitelmien ollessa 2,95 dollaria kuukaudessa.

Muistuttaa

Monet näistä ilmaisten verkkotunnusten tarjouksista on viime kädessä suunniteltu ”tappiojohtajaksi”, joka saa sinut kirjautumaan web-hosting-yrityksen täysimittaisiin hosting-vaihtoehtoihin..

Katso myös: Ilmainen verkkosivustojen ylläpito. Samojen varoitusten tulisi koskea ilmaista web-hosting-palvelua kuin verkkotunnusten vapauttamiseen. Se maksaa sinulle jossain, ja jos yrityksesi riippuu Web-läsnäolosta, sinun tulee harkita oikeiden sijoitusten tekemistä hyvään verkkoisäntään. Voit silti hankkia hämmästyttäviä tarjouksia web-hosting-palveluista ja verkkotunnuksista, jos et mielestäsi ole yllätys.

web-hosting-tarjoukset

Etkö ole varma mikä ilmainen verkkotunnuksen isäntä sopii sinulle?
Sinun ei voi mennä pieleen Bluehostin kanssa. Ne tarjoavat laadukkaan aloittelijaystävällisen isännöinnin, 24/7 -tuen ja 30 päivän rahojen palautustakuun. Tällä hetkellä voit säästää jopa 65% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Muut ominaisuudet verkkotunnuksissa

 • Verkkotunnuksen pysäköinti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map