Paras ilmainen hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa ilmaista majoitusta

Web-isännöinnissä on sellainen asia kuin ilmainen lounas. Mutta se ei ehkä maistu niin hyvältä kuin haluat. Isäntä voi olla hidas ja epäluotettava. Pahinta, että palveluntarjoaja voi laittaa mainoksia sivustollesi.


Ilmaiset hosting-suunnitelmat voivat olla hyvä paikka aloittaa verkossa. Suurin asia, mitä tarvitset ilmaisessa isännöintisuunnitelmassa, on vakaus. Sen jälkeen palvelimen nopeus on hieno saada. On myös parasta valita isäntä, joka tarjoaa hyvät maksetut isännöintisuunnitelmat, jos päätät päivittää myöhemmin.

Mennään alla olevien suosituimpien ilmaisten web-isäntien joukkoon, mutta tässä on nyt suosituksia viidelle parhaalle isäntäyritykselle:

 1. WordPress.com
  – Vakaat palvelimet, joilla on hyvät mahdollisuudet kasvaa
 2. Awardspace
 3. ZettaHost
 4. Atspace
 5. Agilityhoster

Kuinka valitsimme parhaat ilmaiset isännät?

Luimme luettelon ilmaisista web-hosting-suunnitelmista, jotka tarjoavat hyväksyttävän vakauden ja nopeuden – ja mahdollisimman paljon mainosten puutetta. Sitten käytimme tuhansien asiakasarvosteluidemme avulla kymmenen parhaan ilmaisen web-palvelimen määrittämistä.

Paras ilmainen web-hosting-suunnitelma: Tarkistamme vaihtoehtosi

vertaa ilmaista majoitusta

Kyllä, tällä sivulla esitellyt isännät tarjoavat todellisia web-hosting-paketteja ilmaiseksi.

Muista lukea yksityiskohtaiset arvostelut ja nähdä, mitä heidän asiakkaansa sanovat.

Onko ilmainen hosting sopiva sinulle?

Ilmaisella web-hosting-palvelulla voit Hanki verkkosivustosi verkossa ilman kustannuksia. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta?

Mitkä ovat ilmaisen web-hosting-palvelun edut ja haitat?

Joskus saat mitä maksat. Ilmaisista isännöintisuunnitelmista puuttuu paljon maksetun isännöinnin ominaisuuksia.

Et saa rajoittamatonta kaistanleveyttä tai nopeita latausaikoja ilmaisella isännöinnillä. Saatat myös saada rajoitettua asiakaspalveluvaihtoehtoa, esimerkiksi suoraa keskustelua ei ehkä ole.

Mutta ilmainen hosting-suunnitelma vain saattaa sopia tarpeisiisi ja säästää rahaa, varsinkin jos

 • Kokeile ennen ostamista: Haluatko tuntea, mikä web-hosting on kuin ennen ostamista
 • olemme verkkosivustoidean testaaminen et ole varma, että jatkat
 • Tarve isännöidä pieni, yksinkertainen verkkosivusto a Lyhytaikainen perusta (kuten tapahtumalle)

Kun ilmainen hosting ei välttämättä ole sinulle sopiva

Muutoin kannattaa ehkä tutkia maksettua ja halpaa web-hosting-suunnitelmaa, jos tarvitset luotettavampaa hosting-palvelua paremmalla asiakastuella.

Jaetut hosting-suunnitelmat voivat olla niinkin alhainen kuin 5 dollaria kuukaudessa, tai jopa alempi.

Jos verkkosivustosi menestys ja luotettavuus todella kiinnostaa sinua, sijoittaminen maksettuun hosting-tiliin on sen arvoista, jos pystyt sovittamaan kustannukset budjettisi.

Mutta edes jaettu hosting ei ehkä riitä, jos olet:

 • Suuren verkkokauppasivuston käynnistäminen
 • Luodaan verkkosivusto, joka toimii suuressa tietokannassa
 • Tai yleensä, jos olet riippuvainen verkkosivustostasi yrityksesi menestyksestä.

Jos jokin näistä kuulostaa sinusta, kannattaa ehkä tarkastella VPS: ää tai erillistä palvelimen isäntää.

↓ Jos sivustosi ↓↓ Harkitse ↓ Ilmainen hostingShared HostingVPS tai omistettu

✅✅❌

✅✅❌

✅✅❌

✅✅❌

❌✅✅

❌✅✅

❌✅✅

❌❌✅

rakennetaan 1 tunnissa
on väliaikainen
on erittäin pieni (5-20 sivua)
on blogi
on paljon visioita
myy tuotteita / palveluita
sallii käyttäjän kirjautumisen
on >5 k käyntiä / päivä

Kuinka hosting voi olla ilmainen?

Isäntä ei voi selviytyä, jos kaikki heidän tarjontaansa olivat ilmaista isännöintia. Palvelimet ja tuki maksavat rahaa. Tämän sivun isännät ja muut ilmaiset isännät selviävät 2 tärkeimmällä tavalla.

Maksetut päivitykset

Ensimmäinen on läpi muiden palveluiden myynti.

Aivan kuten tietyt videopelit, voit aloittaa ilmaiseksi, mutta jos haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia ja parempaa suorituskykyä, joudut maksamaan.

Jotkut ilmaiset isännät suhtautuvat asiaan erittäin taipumattomasti, ja toiset vain antavat sinun päivittää, jos sinusta tuntuu sinun tarvitsevan.

WordPress-com

WordPress.com
, suosittu ilmaisten isännöityjen sivustojen tarjoaja, tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden päivittää maksulliseen suunnitelmaan. Tämä antaa sinulle mainoksetonta sivustoa ja valitsemasi suunnitelman mukaan lisäominaisuuksia.

Ilmainen isäntä sisältyy joskus mainontaan

Toinen vaihtoehto isännille on ansaita rahaa mainostamalla, jonka he sijoittavat sivustoosi.

Et voi hallita mainoksia millään tavalla muuten kuin maksaa niiden pysäyttämisestä. Tämä pelästää useimmat asiakkaat, minkä vuoksi tämä ei ole liian suosittu mallissa.

Kuinka voit isännöidä sivua ilmaisella isännällä?

Ilmainen isäntäsuunnitelma toimii samalla tavalla kuin useimmat maksetut isäntäpaketit. Luo tili ja aloita valitsemalla verkkotunnus.

Kaikkien ilmaisten verkkoisäntöjen avulla voit valita mukautetun ilmainen aliverkkotunnus nimi (esimerkiksi “omaverkkotunnus.vapaaverkkotunnus.com”). Sinä eivät yleensä halua käyttää aliverkkotunnusta kaikentyyppisille ammatillisille verkkosivustoille, koska se näyttää halvalla ja vaikea muistaa.

Useimmat isännät antavat sinulle mahdollisuuden verkkotunnuksen ostaminen nimi joko niiden kautta tai kolmannen osapuolen verkkotunnusten rekisteröijän kautta.

vapaa-hosting

Perustan tässä esimerkissä ilmaisen isännöidyn blogin
kautta WordPress.com. Yksi ensimmäisistä vaiheista on valita ilmainen aliverkkotunnus. Koska WordPress.com-sivustossa on jo miljoonia blogeja, joku on jo valinnut haluamasi ilmaisen aliverkkotunnuksen. Jos valintasi seuraa paljon numeroita (kuten tässä tapauksessa), voit valita toisen aliverkkotunnuksen nimen. Tai harkitse verkkotunnuksen ostamista suoraan.

Ilmaisen isännöidyn sivustosi luominen

Sivustosi luomiseen tarvitaan yleensä 2 päävaihtoehtoa tilisi ohjauspaneelissa:

 1. Komentosarjan asennusohjelma – Komentosarjan asennusohjelma antaa sinun asentaa ohjelmistoja, mukaan lukien suositut sisällönhallintajärjestelmät (CMS), kuten WordPress. Jos olet kotoisin suositusta maksetusta isännästä, olet todennäköisesti jo käyttänyt Softaculous-komentosarjojen asennusohjelmaa. Softaculous antaa sinulle WordPressin ja satojen sovellusten helpon asennuksen yhdellä napsautuksella. Ilmaiset majoittajat tarjoavat yleensä joko Softaculous tai Zacky.
 2. Sivustojen rakentaja – Joidenkin ilmaisten isäntien joukossa on ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakentaja. Nämä ovat mukavia pienille verkkosivustoille, jos et halua oppia, kuinka CMS toimii. Napsautat vain sivun tekstiä ja muokkaat sitä kuten tyypillistä tekstiasiakirjaa.

Tyypillisesti on melko vaikeata löytää ilmainen verkkoisäntäpalvelu, joka tukee epäselviä mukautettuja kehyksiä, vaikka harvat tukevatkin ASP.NET.

Yksi viimeinen päävaihtoehto, joka sisältyy usein ohjauspaneeliin, on mahdollisuus luoda ilmainen sähköpostitili. Tämän avulla voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja verkkotunnuksesi mukautettuun sähköpostiosoitteeseen.

Voinko saada ilmaisen PHP-hosting-palvelun?

Suosituimmat verkkosovellukset (kuten WordPress ja Drupal) kirjoitetaan PHP: llä.

Suurin osa ilmaisen palvelun käyttäjiä kiinnostaa erityisesti sitä, kuinka ilmaiset suunnitelmat tukevat suosittuja PHP-skriptejä.

php PHP antaa käyttöön suositut CMS: t, kuten WordPress
, Drupal ja Joomla. Sitä käytetään myös suurilla sivustoilla, kuten Wikipedia ja Facebook.

Ennen kuin tarkastelemme ilmaisen PHP-hosting-toiminnan rajoituksia, tarkistakaamme rajoitukset, joita yleisesti sovelletaan kaikkiin ilmaisiin isännöintiin:

 • Erittäin rajallinen sähköpostin ja FTP-tuki
 • Hidas asiakastuen vastausaika
 • Vaikeasti rajoitetut tai olemattomat automaattiset asennuskomentosarjat.

Tarkastellaan nyt muita näkökohtia, jotka koskevat käyttäjiä, jotka haluavat käyttää PHP-sovellusta ilmaisella isäntätilillä.

Tyypilliset vähimmäisvaatimukset PHP-sovelluksille

Tarkastellaan joitain suosittujen PHP-sovellusten palvelin vähimmäisvaatimuksia tarkastelemalla kolmea yleisintä skriptiä: WordPress, Joomla ja Drupal.

 • WordPress vaatii PHP-version 5.2. ja MySQL-versio 5.0.
 • Joomla vaatii PHP-version 5.3.10 ja MySQL-version 5.1.
 • Drupal versio 7.38 vaatii PHP-version 5.2.5 ja MySQL-version 5.0.15.

Joka tapauksessa ohjelmistokehittäjät suosittelevat korkeampia PHP- ja MySQL-versioita, mutta sovellukset toimivat niin kauan kuin nämä minimi versiovaatimukset täyttyvät.

mitä-on-mysql
MySQL-tietokantoja käytetään useissa suosituissa sisällönhallintajärjestelmissä (CMS), kuten WordPress
, Drupal ja Joomla.

Tallennuksen kannalta tyypillinen pieni verkkosivusto, joka on rakennettu jollakin näistä sovelluksista, vaatii välillä 50-100 Mt levytilaa ennen mediatiedostojen huomioon ottamista.

Mediatiedostot, ja streaming mediatyypit, kuten podcastit ja Videot, erityisesti voi nopeasti kasvattaa tätä lukua dramaattisesti.

web-hosting-kuponki

Etsitkö laadukasta ilmaista majoitusta?
Kokeile WordPress.com
. Saat verkkosivustollesi helppokäyttöisen sivustonmuodostajan sekä asiantuntija-apua. Käytä tätä kirjautumislinkkiä
saada alennuksia muista tuotteistaan.

Mahdolliset ongelmat ilmaisessa PHP-isännöinnissä

Kun nämä vähimmäisvaatimukset otetaan huomioon, kaksi asiaa ilmenee välittömästi.

Jokainen tarkastelemamme ilmainen suunnitelma mainostaa kuitenkin PHP 5 ja MySQL 5, mikään ei paljasta tarkkaa versiota käynnissä ilmaisella tilipalvelimella.

Minkä tahansa näiden kolmen sovelluksen asennuksessa on ongelmia, ja eivät mahdollisesti toimi ollenkaan, jos PHP- tai MySQL-versio ei ole riittävän ajan tasalla.

Sivuston latausajat ilmaisella PHP-hosting: hidas kuin laiska?

Ilmaisella isännöinnillä voit odottaa, että PHP-sovellusten sivun latausaika on huono.

Jos suunnittelet vain isännöintiä staattinen HTML ja CSS tiedostoja, olisit todennäköisesti ok, mutta PHP-sovellus asettaa paljon raskaamman palvelinresurssien kuormituksen, ja ilmaiset isäntäpalvelimet ovat tunnetusti resurssinälkäisiä.

pingdomin nopeustesti Voit testata verkkosivustosi nopeutta Pingdomin ilmaisella testaajalla. Näyttääkseni sinulle esimerkin, suoritin nopeustestin sivustolla cnn.com. Tämä näytönohjain näyttää joitain tuloksia.

Yksi isäntä meni niin pitkälle, että myönsi, että ilmaisella tilillä jaetulla palvelimella ylläpidettyjen tilien määrä oli erittäin suuri.

Huomaa: jos sivustosi sivujen lataaminen vie liian kauan, kävijät saattavat tulla kärsimättömiksi ja poistua sivustostasi.

Sivun latausajat ovat tärkeitä; vielä enemmän sivustosi mobiiliversiossa.

mobiilisivuston nopeus

Lisäksi ZendOptimizeria ei tarjonnut mikään näkemämme ilmainen suunnitelma, mikä voi edelleen hidastaa PHP-prosessointia entisestään. (Huomaa: ZendOptimizer sisältyy PHP 5.3: een ja uudempiin.)

Tietokannan korvaukset: Vaikutelman puolella

Vaikka jokaiseen suunnitelmaan sisältyvä levytila ​​oli riittävä tyypillisen PHP-sovelluksen asentamiseen, tietokannan koko sallittu oli erittäin pieni.

Jokainen suunnitelma sallittu vain yksi MySQL-tietokanta enimmäiskoko välillä 10 ja 20 Mt.

Se riittää hyvin pienelle blogille ja verkkosivustolle, mutta verkkosivustot, joissa on huomattava määrä sisältöä, samoin kuin tietyt sovellusteemat ja laajennukset, palavat nopeasti sallitun tietokantakokon läpi.

Sisällönhallintajärjestelmät, kuten Drupal ja WordPress, tallentavat verkkosivustosi tietoja tietokantaan.

teidän tietokanta sisältää tietoja kuten:

 1. Verkkosivut
 2. Blogiviestit
 3. kuvat
 4. Videot
 5. Arvioinnit
 6. Luokat ja tunnisteet
 7. Muokatut kentät
 8. Ostoskorin sisältö
 9. rekisteröinnit
 10. Kommentit
 11. Keskustelufoorumin viestit

Voinko mukauttaa php.ini-tiedostoa?

Toinen rajoitus, jonka jokainen tarkastelemamme vapaa suunnitelma asetti, oli kyvyttömyys mukauttaa php.ini-tiedoston asetuksia.

Täältä ilmainen isäntäsi alkaa kuulostaa Grumpy Cat’lta kurtallaan “Ei”.

Ilman kyky mukauttaa PHP-asetuksia, ajonaika, tiedostojen enimmäiskoko ja muut PHP-parametrit ovat oletusasetuksia palvelinasetuksille, ja jos nämä asetukset eivät toimi sovelluksessasi, olet vain onnekas.

ilmainen hosting-roskapostia

Roskapostisi tulevaisuudessa? (Mail, ei liha)

Viimeiseksi, PHP tarjoaa postitoiminto että monet verkkosivustot lähettävät tietoja online-yhteyslomakkeista määrättyyn sähköpostiosoitteeseen.

Tätä PHP-postitoimintoa käytetään myös ilmoitussähköpostiviestien lähettämiseen kävijöille, jotka haluavat tilata verkkosivustojen päivityksiä.

Koska ilmainen isännöinti houkuttelee paljon epämiellyttävää toimintaa, kuten voimakasta roskapostia, todennäköisesti ilmainen isännöintipalvelin tulee olemaan merkitty roskapostin lähettäjäksi useimpien Internet-palveluntarjoajien.

Mitä Internet-palveluntarjoaja tekee??

Sitten Internet-palveluntarjoajat estävät näiden sähköpostien toimittamisen.

Tämä voi aiheuttaa sähköpostisi lähettäjän maineen kärsimisen ja tehdä siitä vaikeampi ja vaikeampi saavuttaa toimitus (ja hanki haluamasi avaukset ja napsautukset).

Haluat välttää tätä päänsärkyä. Jotkut sivuston omistajat kokevat kuukausia pahenemista (ja huomattavia kustannuksia) purkamisen merkinnän purkamisen seurausten kumoamiseksi..

plussat-haittoja vapaa-hosting

Hyödyt ja haitat: PHP-skriptien ja ilmaisen isännöinnin alin rivi

Plussa ilmainen hosting

 • Yleisimmät PHP-sovellukset todennäköisesti asentuvat ja toimivat hyväksyttävästi ilmaisissa isäntätileissä.
 • Ilmaiset isännät, joihin kuuluu sivuston rakentajia, antavat sinulle nopea tapa saada lähtölaskenta, ilmoitus, tapahtuma tai lomakesivusto nopeasti.
 • Ilmaiset isännät ovat hyvä ottelu väliaikaiset sivustot.
 • Voit käyttää ilmaista isäntätapaa sivuston rakentajan kanssa tapaan kasta jalat märkä DIY-sivuston luomisella.
 • Jotkut ilmaiset isännät, kuten WordPress.com, tarjoavat edulliset päivitykset. Kun sivustosi alkaa kasvaa, ominaisuuksiasi on helppo laajentaa.

Miinukset ilmainen hosting

 • Jos ilmainen tilipalvelin on käynnissä vanhentunut versio PHP: stä tai MySQL: stä tämä aiheuttaa yhteensopivuusongelmia valitsemasi PHP-skriptin kanssa. Sivustosi ei välttämättä toimi oikein.
 • Verkkosivuston kävijöillä on epäoptimaali kokemus johtuen hitaat latausajat.
 • Ilmaisen isännöinnin käyttäjien tulee pitää kuvien, virtausmedian ja animaation käyttö minimaalisena hitaan latausajan vuoksi.
 • Ilmaisen isännöinnin asiakkaiden ei pitäisi suunnitella PHP-postitoiminto koska todennäköisesti kaikki palvelimelta peräisin olevat postit merkitään roskapostiksi.

parhaat ilmaiset web-isännät

Omat suosikit: Parhaat ilmaiset Web-palvelimet

Joten kuka ovat huippukoirat? Katsotaanpa.

WordPress.com

WordPress.com
on erinomainen valinta niille, jotka haluavat saada WP-sivuston nopeasti toimintaan, mutta eivät halua etsiä tai hallita isännöintia.

Huomaa: WordPress.com eroaa WordPress.org-sivustosta. Jälkimmäinen on ilmainen CMS.

WordPress.com on kuitenkin isännöity sivustojen rakennusalusta, joka tekee WordPress-sivuston luomisesta ja käynnistämisestä helppoa.

Sitä voi käyttää ilmaiseksi, mutta se tarjoaa myös maksullisia versioita niille, jotka eivät halua mainostensa näkyvän heidän sivustoillaan.

Wordpress ilmainen hosting

AwardSpace

Ilmaisen isännöinnin alueella AwardSpace on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista.

Sen mukana tulee noin niin paljon kuin voit kysyä ilmaiselta isäntältä. Tärkeintä on, että siinä on yksinkertainen WordPress- ja Joomla-asennusohjelma, samoin kuin a ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakentaja.

Toisin kuin eräät ilmaiset isännät, AwardSpace on mainokseton ja tarjoaa huomattavan määrän tallennustilaa ja kaistanleveyttä (tosin joitain ehtoja sovelletaan).

palkintotila ilmainen hosting

AgilityHoster

AgilityHoster tarjoaa myös hyvän määrän levytilaa sekä yksinkertaisen ohjauspaneelin verkkosivustosi hallintaan.

Se sisältää Zacky-asennusohjelman, jonka avulla voit asentaa monenlaisia ​​avoimen lähdekoodin sovelluksia, mukaan lukien suuret CMS: t, kuten WordPress ja Joomla.

agility hoster ilmainen hosting

Suositellut lukemis- ja verkkokurssit

Paras halpa isännöinti: Mikä yritys on sinulle sopiva vuonna 2018?

Jaettu hosting: Asiantuntijamme paljastivat vuoden 2018 parhaat hosting-tarjoukset

Ensimmäisen blogin julkaiseminen vuonna 2018: Ohjeet

web-hosting-kuponki

Etkö ole varma mikä ilmainen isäntä valita?
Et voi mennä pieleen WordPress.com-sivuston kanssa
. He ovat WordPress-ohjelmiston takana. Toisin kuin useimmat isännät, he voivat tarjota apua itse verkkosivustossasi.

Muut ominaisuudet Maksuissa

 • PayPal
 • Bitcoin

Ilmaisia ​​usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kuinka voit luoda verkkosivun ilmaiseksi?

  Aloita ilmaisella hosting-tilillä, ilmaisella verkkosivustojen rakentajalla tai ylläpitämällä blogi ilmaisella suunnitelmalla. Katso hinnoittelua huolellisesti, koska suurin osa ilmaisten verkkosivustojen rakennussuunnitelmista on tietyllä tavalla rajoitettu. Voit joutua esimerkiksi maksamaan mainonnan poistamisesta, ja luomiesi sivujen määrä saattaa olla rajoitettu. Suurin osa ilmaisesta isännöinnistä ei salli oman verkkotunnuksesi käyttämistä.

 • Onko ilmainen web-hosting todella ilmainen?

  Useimmat ilmaista majoitusta tarjoavat isännät eivät veloita perus hosting-pakettia. Mutta ne voivat rajoittaa ominaisuuksia ja työkaluja, joita voit käyttää. Resurssirajoja voi olla suhteellisen vähän, etkä todennäköisesti pysty luomaan sähköpostiosoitteita. Jotkut ilmaiset verkkoisäntäkoneet näyttävät myös mainoksia asiakkaiden verkkosivustoilla maksaakseen hosting-suunnitelman kustannukset.

  Useimmissa tapauksissa joudut päivittämään suunnitelmasi saadaksesi enemmän kuin ehdoton perusteet.

 • Milloin on hyvä idea käyttää ilmaista hosting-palvelua?

  Ilmainen isäntä pitää kustannukset minimissä samalla kun saat blogin tai yrityksesi verkkoon. Se on ihanteellinen hyvin pienille mikroyrityksille, henkilökohtaisille blogeille ja yhteisösivustoille. Jos haluat vain kokeilla projektia, voit aloittaa ilmaisen isännöinnin ja päivittää ideasi alkaessa.

 • Mitkä ovat haitat??

  Ilmainen isännöinti on väistämättä tulossa hyvin perusajatukseksi. Resurssirajoitukset tulevat olemaan tiukat, etkä todennäköisesti pysty luomaan mitään muuta kuin hyvin perussivustoa. Saatat kokea kuristuneen kaistanleveyden, rajoitetun tuen ja pidentyneet seisokit. Ja isäntäsi saattaa myös sijoittaa mainosta sivustollesi, mikä voi heikentää suunnitteluasi.

  Ennen kuin päätät siirtyä ilmaiseksi isännöintireitille, tarkista kaikki ehdot ja ehdot. Voi olla parempi maksaa halvasta jaetusta hosting-tilistä sen sijaan, että tekisit liian paljon kompromisseja.

 • Saanko käyttöaikatakuun?

  Ilmaisella isännöinnillä on harvoin mielekäs käyttöaikatakuu, ja tukitoimenpiteet voivat olla hitaita. Jos sivustosi on alhaalla, et todennäköisesti voi tehdä siitä paljon.

 • Onko yritys, joka tarjoaa ilmaisen Windows-isännöinnin?

  Windows maksaa isännälle enemmän rahaa kuin Linux, koska isäntäyrityksen on maksettava ohjelmistolisenssien kustannukset. Siksi ilmainen Windows-hosting on erittäin harvinaista.

 • Kuinka isäntä sijoittaa mainoksia sivustolleni?

  Isäntäsi todennäköisesti peittää sivustosi mainonnan komentosarjan avulla. Joten et voi muokata tiedostojasi poistaaksesi mainoksia itse.

 • Voinko ylläpitää blogia ilmaisella jaetulla hosting-suunnitelmalla?

  Kyllä sinä voit. Itse asiassa suurin osa ilmaisista isännöintipalveluista on asetettu ylläpitämään blogeja, joiden energialähteenä ovat monenlaiset avoimen lähdekoodin blogging-alustat, kuten WordPress, b2evolution, Serendipity ja muut. Jos palvelin, johon ilmainen hosting-alustasi on rakennettu, on avoimen lähdekoodin kanssa, avoimen lähdekoodin blogointiohjelmiston ylläpitämisen ei pitäisi olla ongelma. Ota yhteyttä ilmaisen isännöintipalveluntarjoajasi kanssa varmistaaksesi, että valitsemasi blogausalusta on yhteensopiva palvelimen kanssa.

 • Voinko perustaa verkkokaupan ilmaisella hosting-suunnitelmalla?

  Se ei ole hyvä idea. Asiakkaasi odottavat, että sinulla on SSL-sertifikaatti, jotta heidän tietonsa pysyvät turvassa, etkä voi ostaa sitä ilmaisella suunnitelmalla. Sinun on myös pidettävä henkilötietoja turvallisesti, ja ilmainen isännöinti sisältää harvoin kyvyn perustaa tietokantoja. Verkkokauppasivustoihin liittyy paljon riskejä, jos niitä ei ole asennettu oikein, joten on parasta maksaa asianmukaisesta hosting-suunnitelmasta.

 • Pitääkö minun osata koodata ilmaisen isäntän käyttäminen?

  Koska ilmainen isännöinti on tarkoitettu aloittelijoille, joilla on pienempiä verkkosivustoja ja vakiovaatimuksia, sinun ei tarvitse tietää, kuinka koodata. Mutta jos sinulla ei ole ohjelmointikokemusta, sivuston rakentaja on todennäköisesti helpompi hallita verrattuna normaaliin web-hosting-tiliin.

 • Mitä komentosarjojen kieliä yleensä tuetaan?

  Voit käyttää HTML: ää ja CSS: tä. Jotkut isännät sallivat myös PHP-skriptien suorittamisen. Asiantuntija kielten tuki on harvinaista.

 • Tarjoavatko ilmaiset isännät MySQL-tukea?

  Monet tekevät, mutta tarkistavat hienon tuloksen. Tyypillinen WordPress-tietokanta voi viedä satoja megatavuja tilaa, etenkin jos joudut suorittamaan muutama laajennus. Jos isäntä rajoittaa tietokannan kokoa, WordPress-sivustosi lakkaa toimimasta.

 • Onko ilmainen isäntä hidas?

  Isäntien on asetettava vähimmäismäärä asiakkaita palvelimelle saadakseen aikaan tasapainon. Jos heille ei makseta tätä palvelua, heidän on ehkä jaettava palvelinresurssit ohuemmin voiton tuottamiseksi, mikä tarkoittaa, että isännöintipalvelu on kaikille hitaampaa. Tämä ei ole sääntö, ja saatat huomata, että nopeus on hyväksyttävä. Mutta parhaat nopeudet saavutetaan epäilemättä maksullisilla isäntätileillä.

 • Mitä ominaisuuksia kaipaan?

  Ilmaiseen isännöintiin sisältyy harvoin sähköpostilaatikoita tai mahdollisuus käyttää omaa verkkotunnustasi. Et ehkä pääse käyttämään joitain hyödyllisiä lisäominaisuuksia, jotka tulevat jaetun isäntän mukana, kuten komentosarjojen asentajat ja sivuston rakentajat. Löydä halpa jaetun hosting-palvelun tarjoaja ja vedä ominaisuuksia vertaillaksesi niitä.

 • Onko mitään ilmaisia ​​vaihtoehtoja??

  Joo. Voit käyttää verkkosivustojen rakennusohjelman peruspakettia tai kirjautua ilmaiseksi ylläpidettyyn blogiin. Vaikka nämä ovat perusratkaisuja, ne toimivat hyvin henkilökohtaisissa projekteissa.

  Jos ylläpidät yritystä, ilmaiset palvelut tarjoavat harvoin tarvittavat ominaisuudet tai vakauden, ja sinun kannattaa parhaiten käyttää muutama dollari kuukaudessa jaetulle isäntätilille. Voit myös perustaa kaupan Shopify-kaltaiselle sivustolle.

 • Voinko saada ilmaiseksi WordPress-isäntä?

  Jos haluat vain perustaa blogin, WordPress.com on ihanteellinen ratkaisu. Se on ilmainen ja ominaisuuksien kannalta melko rajoittava, mutta toimii hyvin tähän tarkoitukseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map