Paras ExpressionEngine-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Mikä on ExpressionEngine?

ExpressionEngine on premium-sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka on kehittänyt ja levittänyt EllisLab, Bend, OR. ExpressionEngine on kirjoitettu PHP: llä ja käyttää MySQL-tietokantaa. Tämä tarkoittaa, että melkein kaikki isännöintipalveluntarjoajat voivat tukea sen käyttöönottoa.


ExpressionEngine on suunniteltu ajatukseen, että CMS: n ei pitäisi tehdä oletuksia rakennettavan sivuston tyypistä. Tämä tekee ExpressionEngine -sovelluksesta ihanteellisen sellaisille avoimille sivustoille, joita ei ole yhtä helppo tuottaa mainstream-sisältöhallintajärjestelmissä.

Mitä ainutlaatuista ExpressionEngine on??

ExpressionEngine on uskomattoman monipuolinen. Julkaisutyökaluista ja typografiajoustavuudesta roskapostin estämiseen ja turvallisuusominaisuuksiin ExpressionEngine on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda turvallisen ja kiillotetun sivuston, joka tekee juuri sen, mitä haluat sen tekevän, ja tehdä kaiken ilman, että tarvitset liian likaiset kädet kaivaa kuormien koodia.

ExpressionEngine sisältää kaikki työkalut ja ominaisuudet, joita voit odottaa sisällönhallintajärjestelmästä, ja sitten joitakin. Joitakin merkittävimpiä ExpressionEngine -ominaisuuksia ovat:

 • Tehokas malli- ja mallinnusmoottori. ExpressionEngine ei määrittele ennalta sivustosi sisältötyyppiä (kuten WordPressin viestit, sivut ja kommentit). Määrität sivustosi sisältötyypin ja luo sitten mallit, jotka haluat näyttää sivustolla.
 • Joustava ja tehokas sähköpostinhallintaalusta. Lähetä sähköpostiuutiskirjeitä suoraan ExpressionEngine-hallintapaneelista ilman erillistä postipalvelinta.
 • Kommentointijärjestelmien täydellinen hallinta, mukaan lukien jäsenyys, moderointi, vanheneminen ja sivutus (pitkät kommenttiluettelot, jotka on jaettu useille sivuille).
 • Hienostuneita typografiatyökaluja, mukaan lukien kopioidun ja liitetyn MS Word -sisällön automaattinen muuntaminen HTML-syntaksiksi.
 • Vahvat sivustotilastot, jotta voit vastata tapaan, jolla käyttäjät navigoivat sivustoosi ja sen läpi.
 • Sisäänrakennettu tietokannan hallintaohjelma, joka sisältää tietokannan varmuuskopiointiohjelman.
 • Laajat suojausominaisuudet, kuten captcha, suojattu lomakkeiden käsittely, IP / sähköpostien kieltäminen ja sanojen sensurointi.
 • Verkkosivuston jäsenyyden rekisteröinti- ja hallintatoiminnot jäsentoiminnan täydelliseksi hallitsemiseksi ja valvomiseksi.
 • 22 lisäosaa ja yli 100 käytettävissä olevaa laajennusta (mukaan lukien jotkut verkkokaupan liitännäiset) laajentamaan ExpressionEngine-sivustosi toimivuutta.

Mitä ExpressionEngine maksaa??

ExpressionEngine tarjotaan ilmaisena “Core” -versiona. Tätä ExpressionEngine-versiota ei voida käyttää kaupallisissa sivustoissa, ja sen on sisällettävä ”powered by ExpressionEngine” -luotto. ExpressionEngine Core sisältää myös huomattavasti rajoitetut ominaisuudet, joten se on ok-vaihtoehto henkilökohtaisille sivustoille, mutta ei käyttökelpoinen vaihtoehto paljon muulle..

Jos haluat kaiken ExpressionEnginen tarjoaman, täysversion hinta on 299 dollaria. On joitakin premium-lisäosia, jotka on syytä harkita. Keskustelufoorumin lisäys on saatavana kohtuulliseen hintaan, joka on 99 dollaria, ja voit muuttaa ExpressionEngineen monisivustovastaavaksi lisää 199 dollaria. Kaikki tässä mainitut hinnoittelut ovat voimassa kesäkuusta 2015 alkaen.

Kaikille ExpressionEngine-asennuksia tuetaan ilmaisen käyttäjäyhteisön kautta. Lisäksi ExpressionEngine-ostokseesi sisältyy kehittäjän EllisLabin 3 kuukauden premium-tuki. Jos haluat jatkuvaa premium-tukea EllisLabilta, voit ostaa tukea 49–1999 dollaria kuukaudessa riippuen tukitarpeistasi.

Mitkä ovat ExpressionEngine-vaihtoehdon vaihtoehdot?

ExpressionEngine on ensiluokkainen sisällönhallintajärjestelmä, jolla on paljon järkeä tietyntyyppisille kaupallisille verkkosivustoille. Se ei kuitenkaan ole kaikille. Jos sinulla ei ole taloudellisia resursseja maksaa ExpressionEngine-palvelusta, voit harkita monia ilmaisia ​​sisällönhallintajärjestelmiä.

Jos etsit jotain tavallisempaa, sinun kannattaa tutustua kolmeen sisällönhallintajärjestelmään, jotka omistavat suurimman osan CMS: n markkinaosuudesta:

 • WordPress: WP käyttää enemmän Internetiä kuin mikään muu alusta. Sen katsotaan olevan helppo hankkia nopeasti, ja se tarjoaa enemmän laajennuksia ja teemoja kuin koskaan voisi tyhjentää.
 • Drupal: Drupal on turvallisempi ratkaisu kuin WordPress. Se sopii kuitenkin paremmin edistyneemmille käyttäjille. Drupalia pidetään ylivoimaisena vaihtoehtona suurten, monimutkaisten verkkosivustojen virittämiseen.
 • Joomla: Joomla on erityisen hyvä, kun luodaan verkkosivustoja, joissa on vahva sosiaalinen osa, kuten foorumeita ja sosiaalisia verkostoja.

Palvelinvaatimukset

ExpressionEngine-ohjelmistoa käyttävät jotkut yleisimmistä web-kielistä ja -teknologioista. ExpressionEngine-käyttöönoton isäntä edellyttää pääsyä Web-palvelimelle, jolla on PHP 5.3.10 tai uudempi ja MySQL 5.0.3 tai uudempi.

Nykyaikaiset Linux- ja Windows-palvelimet tukevat näitä molempia tekniikoita. Jos et kuitenkaan ole varma, että palveluntarjoajasi pystyy suorittamaan tehtävän, ExpressionEngine tarjoaa hyödyllisen palvelimen yhteensopivuustoiminnon, joka poistaa arvaukset palvelimen yhteensopivuuden tarkistamisesta..

Koska ExpressionEngine käyttää verkkopohjaista järjestelmänvalvojan käyttöliittymää, sinun on käytettävä sivuston järjestelmänvalvojan osaa tuetulla selaimella. ExpressionEngine-järjestelmän ylläpitäjä tukee kaikkien tärkeimpien selainten uusimpia versioita, joten niin kauan kuin selaimesi on ajan tasalla ja melko yleinen, sinun pitäisi olla hyvässä kunnossa.

ExpressionEnginen asentaminen

ExpressionEnginen asennus on suunnilleen yhtä helppoa kuin CMS: n asennus voi olla. Se on yksinkertainen nelivaiheinen prosessi, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti ExpressionEngine-dokumentaatiossa. Asennusprosessi sisältää:

 • Tietokannan luominen sivustolle.
 • Lataa ExpressionEngine-tiedostot tilillesi FTP-asiakasohjelman avulla.
 • Asetusoikeuksien asettaminen asennusohjeiden mukaisesti.
 • Ohjattu asennustoiminto osoittamalla selaimesi admin.php-tiedostoon, jonka olet aiemmin ladannut palvelimelle.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa ExpressionEngine-isäntää?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 50% suunnitelmistaan. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Muut ominaisuudet CMS: ssä

 • MemHT
 • plone-
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Joomla
 • Tiki Wiki
 • Umbraco
 • Concrete5
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map