Paras Dreamweaver-hosting: Kuka sopii sivustollesi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa Dreamweaver-hosting-palvelua

Dreamweaver on Adobe-ohjelmistoalusta reagoivien verkkosivustojen koodaamiseen. Kaikki web-isännät eivät ole hyvä ottelu Dreamweaverille.


Oikea web-isäntä tukee PHP: n ja MySQL: n uusimpia versioita. Ja se tukee Dreamweaverin alkuperäistä kykyä julkaista sivustoja suoraan hallintapaneelista.

Tämä artikkeli kattaa yksityiskohdat parhaimmista vaihtoehdoista Dreamweaver-isäntänä, mutta tässä on nopea tilannekuva suosituimmista kuvista:

 1. SiteGround
  – Helppo sivuston lähettäminen, cPanel-käyttö ja uusin PHP-versio
 2. BlueHost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. WP-moottori

Kuinka valitsimme parhaat Dreamweaver-hosting-palvelimet?

Valitsimme listalle hosting-yritykset, jotka tarjosivat helpon lataamisen Dreamweaver-sivustollesi, Dreamweaver-erityiseen tukidokumentaatioon ja uusimpien versioiden suosituista web-ohjelmointikieleistä.

Seuraavaksi validoimme tämän luettelon tuhansien riippumattomien asiakkaiden arvostelujen perusteella.

Dreamweaver-hosting

Dreamweaver-hosting

Mikä on Dreamweaver-hosting?

Verkkosivun rakentajilla ei ole käytettävissään pulaa arvokkaista työkaluista. Yksi suosituimmista työkaluista HTML (HyperText Markup Language) muokkaamiseen on vuosien varrella ollut Dreamweaver.

Dreamweaver HTML-muokkaukseen ja -suunnitteluun

HTML on koodi, joka esittelee paljon mitä näet, kun selaat sivua Dreamweaverissa. Alun perin Macromedia, josta tuli myöhemmin Adobe, työkalu tarjoaa graafisen ympäristön verkkosivustojen suunnitteluun ja julkaisemiseen.

Dreamweaver tarjoaa tehokkaita web-suunnitteluominaisuuksia käyttäjäystävällisen graafisen käyttöliittymänsä kautta. Tämä käyttöliittymä on “Mitä näet on mitä saat” -ohjelma, joka tunnetaan myös nimellä WYSIWYG. Dreamweaver on suunniteltu helpoksi ja tarjoaa kätevän pääsyn useisiin koodivaihtoehtoihin ja lukuisiin CSS-tyyleihin.

Tehokkaat työkalut koodauksen helpottamiseksi

Koodiviittaus
Tämä on esimerkki koodiviestinnästä. Voittaa lisäksi säästää arvokasta aikaa.

Sillä on ystävällisempiä ominaisuuksia, kuten koodiviittaus, tekee komentosarjoista nopeampia ja antaa suunnittelijalle mahdollisuuden helposti soveltaa parhaita käytäntöjä CSS: ssä. Se on ihanteellinen valintaohjelma ja työkalu aloittelijat ja kokeneet suunnittelijat jotka haluavat koodin koota heille, joten se on loistava valinta laadukkaan sivuston kehittämiseen.

Ennen kuin sukellamme ja selitämme Dreamweaverin etuja ja ominaisuuksia. On järkevää vertaa sitä vierekkäin perinteiseen koodieditoriin, kuten Sublime Text tai Notepad ++.

KoodiehdotuksetVisuaalinen esikatseluTiedostonhallintaMallit
Ylpeä tekstiJooeieiei
Muistilehtiö ++Jooei(tiedostopuu)ei
DreamweaverJooJooJooJoo

Sublime Text ja Notepad ++ ovat molemmat loistavat koodieditorit. Etu eduissa ja ominaisuuksissa voidaan kuitenkin nähdä, kun käytetään sen sijaan Dreamweaver-ohjelmistoa.

Dreamweaverin historia

Dreamweaverin historia

Vuonna 2013 Adobe muutti dramaattisesti tapaa, jolla se myy ohjelmistolisenssejä koko tuotevalikoimaansa. Tapa, jolla ihmiset ovat tottuneet ostamaan ohjelmistoja, ei ole enää voimassa.

Dreamweaver-lisensointi ja kustannukset

Adobe Dreamweaver -hintasuunnitelmat

Adobe Creative Cloudilla on erilaisia ​​hinnasuunnitelmia käytöstä ja asiakkaasta riippuen.

Sen sijaan, että ostaisit ohjelmistoja levyiltä kiinteästä hinnasta lisenssillä, voit nyt ostaa lisenssi kuukausimaksulla vuosittaisilla sopimuksilla.

Voit myös ostaa Dreamweaverin yksinään yhdellä toistuvalla kuukausimaksulla. Toinen uusi lisenssimalli syntyi nimeltään Adobe Creative Cloud ™ (CC), joka toimittaa Dreamweaverin hiukan korkeammalle maksulle.

Creative Cloud on sarja kaikkia Adoben tarjoamia luovia ohjelmistoja; Photoshop, Illustrator, Lightroom, InDesign, Edge-työkalut ja -palvelut, Typekit®, Behance®, Story CC Plus ja monet muut. Dreamweaver on mukana myös sviitissä.

Päivitykset ja tiedotteet

Dreamweaver-päivitykset

Adobe on aina ollut avoin. Seuraa tulevia Dreamweaver-päivityksiä.

Adobe on päivittänyt useita julkaisun asioita tärkeimpien uusien ominaisuuksiensa lisäksi. Nyt on rakennettu useita pyrkimyksiä, joihin on ryhdytty käsitellä joitain yleisiä kehityskysymyksiä menneestä.

Näitä ovat työnkulun pullonkaulat, häirinnän korjaukset. Ryhmä pyrkii myös nopeuttamaan verkkokehitysprosessia kautta linjan. Lisäksi sovelluksen CSS-suunnittelijaa on aikaisemmin parannettu huomattavasti ja kypsytetty versioihin verrattuna.

CSS-suunnittelija mahdollistaa tietyn elementin ominaisuuksien nopean määrittämisen ja muuttamisen suoraan suunnittelijalta. Jälleen ystävällinen ja nopea kehitys on pelin nimi.

Dreamweaverin viimeisimmät ominaisuudet

Adobe Dreamweaver Code Live Preivew

Suoran esikatselun avulla voit valita selaimen, tai vaihtoehtoisesti tarkastella sitä eri laitteella skannaamalla QR-koodin.

Kaiken kaikkiaan tämä Dreamweaver-versio on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Koska se on lukemattomia uudet ominaisuudet, joustavuus, päivityksiä, ja parannukset, tämä ei ole yllättävää.

Myös aiempiin HTML5- ja CSS3-ominaisuuksiin on lisätty parannuksia. Seurauksena on, että Dreamweaver Creative Cloud alkaa jopa kaapata työkalua aiemmin käyttäneitä kehittäjiä.

Tämä uusi pilvipohjainen ohjelmistojen hankintatapa saattaa aluksi vaikuttaa hämmentävältä.

Adobe Creative Cloudin ymmärtäminen

Kaivataan joitain tahmeita osia. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä Internetiin käyttääksesi ohjelmistoa, vain ladataksesi sen. työpöytäsovellus on asennettu suoraan kiintolevylle, aivan kuten tekisit, jos asennat sen levyltä.

Voit jakaa Creative Cloudissa luodut tiedostot kenelle tahansa sähköpostitse riippumatta siitä, tilaavatko he Adoben pilvipalvelut.

Jos peruutat jäsenyytesi, et menetä pääsyä tiedostoihisi. Tilisi oletusarvo on ilmainen versio, joka rajoittaa tallennustilasi 2 Gt: aan. Yhden jäsenyytesi avulla voit asentaa sovelluksia sekä Windows- että Mac-koneisiin.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa DreamWeaver-isäntää?
SiteGround tarjoaa helpon sivuston lataamisen, cPanelin ja uusimman PHP-version. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 67% suunnitelmistaan. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Rakenna ja käynnistä Dreamweaverilla

Luo ja käynnistä sivustosi Dreamweaverilla

Dreamweaver-demolatausAdobe sallii tuotteidensa ilmaisen kokeilun – myös Dreamweaver.

Dreamweaver tekee sen helppo rakentaa ja ottaa käyttöön ensimmäinen verkkosivustosi. Jos olet perehtynyt muihin Adobe-ohjelmistoihin, tunnet olosi kotoisaksi Dreamweaverilla. Toimittaja on täynnä edistyneen tason ominaisuudet, mutta ajoneuvoon kokemus on yksinkertaistunut huomattavasti aloittelijoille tarkoitetulla työkalulla.

Tärkeimmät työkalut, joita käytät sivustosi rakentamiseen, ovat HTML-editori ja visuaalinen CSS-editori. Tämän ohjelmiston avulla voit käyttää WYSIWYG-editoria sivustoelementtien visuaaliseen rakentamiseen ja uudelleenjärjestelyyn samalla kun saat sivukuvan vierekkäin..

Dreamweaver-verkkosivustojen rakentajat

Joomla Dreamweaverille

Hanki Joomla ilmaiseksi 90 päivän ajan.

Jos olet etsinyt vankkaa verkkosivustojen rakentajaa, olet todennäköisesti kompastellut Microsoftin Visual Editor -sovellusta. Vaikka siinä on vakaa määrä ominaisuuksia, sen on tuottanut Adobe Dreamweaver.

Jos et halua aloittaa kokonaan tyhjästä, verkossa on kymmeniä paikkoja, joista voit löytää ilmaiset Dreamweaver-mallit. Lisäksi ohjelmiston joustavuus antaa sinun rakentaa WordPress-, Joomla-, verkkokauppasivustoja ja paljon muuta.

Lisäksi Dreamweaverilla on kymmeniä ominaisuuksia jotka ovat usein hyödyllisiä kaikkien tasojen kehittäjille, tässä a on muutama:

 • Koodiehdotus;
 • Suunnittelunäkymä;
 • Etsi ja korvaa;
 • Tiedostonhallinta;
 • Code Validator;
 • Live View -parannukset.

Koodiehdotukset

Kun aloitat tunnisteiden kirjoittamisen, saat loogisia ehdotuksia. Dreamweavers-koodikirjastossa on melkein kaikki tagi, jonka voit ajatella, missä tahansa syntaksissa. Tämä ominaisuus on hieno ajan säästäjä.

Suunnittelunäkymä

Äärimmäisen hyödyllinen ominaisuus työsi etusivun katseleminen koodauksen aikana. Vaikka se voi olla häiritsevää, monet kehittäjät suosivat mieluummin esikatselun avaamista ja nauttivat siitä. Visuaalisille työntekijöille suunnittelunäkymä on a terävä lisätyökalu.

Etsi ja korvaa

Voi kuulostaa standardilta, mutta Dreamweaverin löytämä ja korvaava on sivuston laajuisia! Voit löytää ja korvata viallisen koodin tai tietoja koko sivustoltasi irtotavarana. Kuinka mahtava se on?

Tiedostonhallinta

Tämä tekee ohjelmistosta enemmän kuin koodieditorin, vaan arkkitehtuurityökalun. Monilla kooditoimittajilla on ”tiedostopuut”. Dreamweaver antaa sinun hallita tiedostoja itse ohjelmistosta.

Koodin vahvistin

Koodin epätarkkuudet ja viat voivat tappaa kokonaisen sivun. Adoben validoija havaitsee virheet, joita olet voinut tehdä ennen lähettämistä. Ne voivat olla kirjoitusvirheitä, kielioppivirheitä tai syntaksiasioita.

Useita kohdistimia

Adobe on hiljattain integroinut usean kohdistimen ominaisuuden. Pystyt korosta useita rivejä samanaikaisesti tai suorita toistuvia tehtäviä helposti.

Live View -parannukset

Tätä ominaisuutta ei ole vielä toteutettu, mutta se on parhaillaan. Suoran koodinäkymän avulla käyttäjät voivat havaita virheitä heti kirjoittaessaan koodin. Jälleen vankka säästäjä ja tarkkuuden apu.

Lataa Dreamweaver-sivusto viidessä vaiheessa

Kun sivustosi on valmis, sinun on ladattava sivustosi Web-isäntään. Tarvitset kolme asiaa, jotta sivustosi elää verkossa. Isännöintitili, verkkotunnus ja Dreamweaver-sivusto. Kun sinulla on vain nämä kolme elementtiä noudata alla olevia vaiheita:

 1. Julkaista
 2. Lisää palvelin
 3. FTP ja päähakemisto
 4. Tiedostojen löytäminen
 5. Valitse, siirrä ja tarkista

Julkaista

Ensinnäkin sinun on julkaistava sivustosi paikallisessa kansiossa, suoraan Dreamweaverista. Muissa ohjelmissa tämä on myös joka tunnetaan nimellä vienti. Tätä prosessia kutsutaan lähinnä sivuston määrittelemiseksi.

Lisää palvelin

Kun olet määrittänyt sivustosi, lisää uusi palvelin. Kun olet täyttänyt palvelimen tiedot, valitse vaihtoehto yhdistä FTP: n avulla.

FTP ja päähakemisto

Jos haluat muodostaa yhteyden FTP: n kautta, sinun on annettava muutama tieto. Nämä ovat FTP-osoitteesi, käyttäjänimesi, salasanasi, päähakemistosi (verkkotunnuksellesi) ja lopulta verkkosivustosi URL-osoite.

Tiedostojen löytäminen

Dreamweaver-tiedostonhallinnasta, valitse tiedostot-vaihtoehto. Etsi ja valitse sivustosi tiedostot paikallisella koneellasi ja napsauta sitten laita tiedostot.

Tiedostot siirretään isäntätilille

Jos olet toiminut yllä olevat vaiheet oikein, verkkosivustosi tiedostojen pitäisi olla nyt isäntätililläsi. Suosittelemme varmistaa kummallakin tavalla, käyttämällä FTP-katseluohjelmaa, kuten Filezilla.

Jotta sivustosi olisi verkossa, tarvitset myös verkkotunnuksen, joka on kytketty isäntätiliisi. Valitsemastasi verkkoisäntästä riippuen saatat pystyä poimi ilmainen verkkotunnus hosting-paketin kanssa.

Dreamweaver ja isännöinti

Adobe Dreamweaver -asennus

Asennuksen yhteydessä voit valita normaalin tai kehittäjämoodin, teemojen ja aloitusnäytteiden välillä.

Kun yhdistetään oikeaan isännöintiin, uusien sivujen julkaiseminen on helppo. Kehittäjä voi helposti luoda, avata olemassa olevan projektin, käynnistää uusia sivuja ja siirtää ne suoraan isäntään. Tämä tapahtuu vain Dreamweaverille määritetyn yhteyden kautta.

Nopeus ja tehokkuus Dreamweaverilla

Suuri etuja nopeus ja siirrettävyys voi auttaa vähentämään nopeutta, joka tarvitaan sivuston kehittämiseen, muutosten tekemiseen ja pitämään kaikki yhdessä yhtenäisessä ympäristössä.

Sovittaminen Dreamweaveriin valitsemasi isäntäsivuston kanssa on tehokas yhdistelmä, joka on tyydyttänyt monien asiakkaiden tarpeet vuosien varrella. Adobe Creative Cloudia tarjoavan isäntätilanne on kuitenkin win-win-tilanne.

Parhaat Dreamweaver-majoittajat

3 parasta Dreamweaver-majoittajaa

Siteground

Siteground

Dreamweaver-isäntä sivustokentän avulla.

Siteground on tähden valinta äskettäin rakennetulle Dreamweaver-sivustollesi. Kilpailukykyisillä isäntäpaketeilla, uskomattomalla käyttöajalla ja korkealla suorituskyvyllä et voisi kysyä lisää budjettiisäntältä.

Voit myös valita seuraavista uusin yhteensopiva PHP-versio palvelinympäristön määrittämiseen.

Bluehost

Bluehost

Dreamweaver-isäntä Bluehostin kanssa.

Bluehost on toinen suuri Dreamweaver-isäntä. Se on erittäin aloittelijaystävällinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Lisäksi löydät hyödyllisen asennusosion, joka voi käydä läpi joskus hankala prosessi lataamalla Dreamweaver-sivustosi palvelimellesi.

Liikkeessä

InMotion-hosting

Dreamweaver-isäntä InMotion Hosting -palvelun avulla.

Jos haluat isäntä, joka on täällä sinua kaikilla tavoilla verkkosivustosi saamiseksi verkkoon, anna Liikkeessä yritys. Tämä isäntä tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja tähtitieteellisen asiakastuen. Lisäksi tietokanta, joka on uskomattoman hyödyllinen etenkin Dreamweaverin suhteen.

web-hosting-kuponki

Päättämätön DreamWeaver-isännästä?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisimmissä nopeustesteissä. Lukijamme voivat tällä hetkellä säästää jopa 50% kehittäjälähtöisiin suunnitelmiinsa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Dreamweaverin edut

Dreamweaverin käytön edut

 • Adobe Dreamweaver voi integroida muihin suunnittelutyökaluihin kuten Photoshop ja Illustrator
 • Suoran näkymän avulla voit nähdä miltä pidät
 • Koodiapu helpottaa luo puhdas koodi (hyvin tärkeä)
 • Voi asentaa ja rakentaa WordPress-sivuston Dreamweaverin avulla
 • Osaa valita verkkokaupan kehyksen ja muokata sitä Dreamweaverilla

Muut työkalujen ominaisuudet

 • Drush
 • RapidWeaver
 • FrontPage-laajennukset
 • WebDAV
 • OpenVZ
 • rukoilijasirkka
 • Visual Studio .NET

Dreamweaverin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Dreamweaver?

  Dreamweaver on Adoben web-suunnittelu- ja -sovellus verkkosivustojen ja sovellusten suunnitteluun ja luomiseen työpöytäselaimille, mobiililaitteille ja tablet-laitteille.

 • Mitä Dreamweaver voi tehdä?

  Dreamweaver on WYSIWYG (mitä näet on mitä saat) ja selkeä tekstieditori, jonka avulla voit luoda ja muokata verkkosivustoa.

  Se voi kirjoittaa HTML-, CSS-, JSP-, XML-, PHP- ja JavaScriptiä, ja se voi myös lukea ja muokata WordPress-, Joomla- ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmien malleja..

  Sitä voidaan käyttää myös luomaan iOS- ja Android-sovelluksia.

 • Mitä käyttöjärjestelmiä Dreamweaver tukee?

  Dreamweaver toimii Windows- ja Macintosh-käyttöjärjestelmissä. Dreamweaverin uusin versio vaatii Windows 7, 8 tai 8.1; tai Mac OS 10.7.5, v10.8, v10.9 tai v10.10.

 • Kuka käyttää Dreamweaveria?

  Dreamweaver oli aiemmin erittäin suosittu koodin helposti kirjoittamisessa ja verkkosivustojen rakentamisessa

  Kuitenkin runsaasti uudempia verkkokehitystyökaluja ja sisällönhallintajärjestelmiä ovat tehneet Dreamweaverin kaltaisista työpöytä WYSIWYG-sovelluksista tarpeettomia monille kehittäjille.

  Ammattitaitoiset web-suunnittelijat ja kehittäjät käyttävät Dreamweaveria yhä monina työkaluina, joita käytetään verkkosivuston kehittämisprosessin aikana.

  Se on tehokas ohjelma verkkosivuston suunnitteluun ja käyttöliittymän kehittämiseen, joka sisältää yleensä HTML- ja CSS-muodot sekä usein JavaScriptin tai jQueryn.

  Dreamweaveria ei kuitenkaan ole suunniteltu käsittelemään tietokantojen integrointia tai taustakehitystä, joten se ei todennäköisesti ole ainoa työkalu, jota käytetään dynaamisen verkkosivuston luomiseen..

 • Onko Dreamweaver ilmainen?

  Ei, Adobe Dreamweaver oli aiemmin saatavana itsenäisenä ohjelmistosovelluksena kertaluonteisella lisenssimaksulla, mutta se on nyt saatavana vain kuukausittaisilla tilauksilla osana Adobe Creative Cloud -tuotesarjaa..

  Saatavilla on ilmainen 30 päivän kokeiluversio.

 • Mitkä ovat Dreamweaverin käytön hyödyt verkkosivujen suunnittelussa ja kehittämisessä?

  Web-kehittäjille Dreamweaverilla on useita etuja käsikoodaamiseen verrattuna, mukaan lukien koodin korostaminen ja ehdotukset, reaaliaikaiset esikatselut, sisäänrakennettu koodin validointi ja saavutettavuustestaus.

  Uudemmat ominaisuudet, kuten JQuery Mobile -tuki, laajennetut CSS-editoijat ja reagoiva sivustosuunnittelu mahdollistavat nykyaikaisten verkkosivustojen suunnittelun, jotka näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla.

  Adobe Creative Cloud -tilauksen myötä voit myös käyttää muita suosittuja Adobe-ohjelmia, kuten Photoshop ja Illustrator, sekä Typekit-työpöytä- ja web-fontteja.

 • Onko Dreamweaverin käytöllä mitään haittapuolia?

  Dreamweaverilla voi olla jyrkkä oppimiskäyrä ja hämmentävä käyttöliittymä aloittelijoille sen monien ominaisuuksien ja vaihtoehtojen vuoksi.

  WYSIWYG-editori ei aina näytä koodisi täysin tarkkaa esitystä, ja voi joskus lisätä omasta tahdostaan ​​ei-toivottuja ja tarpeettomia koodeja, kuten ylimääräisiä HTML-kappaleitageja.

  Dreamweaveria suositellaan usein sivustonhallintaominaisuuksiensa, tiedostoselaattorin ja mallimoottorin, mutta ei WYSIWYG-editorin vuoksi..

 • Onko Dreamweaver ihanteellinen verkkosivustojen luomiseen helposti ilman teknistä tietoa?

  Jos tavoitteesi on luoda nopeasti ja helposti valmis verkkosivusto, Dreamweaver ei todennäköisesti ole mitä etsit.

  Dreamweaver voi olla tehokas työkalu verkkosivun ulkoasun suunnitteluun, mutta se ei tarjoa verkkosivuston rakentajan, sisällönhallintajärjestelmän tai verkkosivumallin toimintoja.

  Jos olet kuitenkin ammattimainen web-suunnittelija tai -kehittäjä tai haluat oppia verkkosivujen suunnittelua tai kehittämistä, Dreamweaver voi olla hyvä työkalu käyttöliittymäkehitykseen.

 • Onko mahdollista integroida Dreamweaver Web-isäntään julkaistakseen verkkosivusto suoraan Dreamweaverista web-verkkoon?

  Kyllä, on mahdollista yhdistää Dreamweaver web-hosting-tiliisi julkaistaksesi verkkosivustosi suoraan.

  Tarkka tapa ladata sivustosi hosting-tilillesi riippuu web-hosting-yrityksestä. Haluat ehkä ottaa yhteyttä verkko-isäntään tai tarkistaa heidän tietopohjansa varmistaaksesi, että se on mahdollista, ja selvittää miten.

 • Millaista tukea Dreamweaverille on saatavana?

  Adoben asiakkaat pääsevät online-asiakastukeen lippujärjestelmän kautta.

  Adobe hallinnoi myös yhteisöfoorumia ja laajaa dokumentaatiota verkkosivuillaan, mukaan lukien oppaat ja vaiheittaiset vianetsintäoppaat.

  Voit myös pyytää ominaisuuksia tai ilmoittaa virheistä virallisella Adoben tukisivustolla.

 • Mitkä ovat Dreamweaverin nykyaikaiset vaihtoehdot verkkosivuston luomiseen ja julkaisemiseen nopeasti?

  Verkkosivustojen rakentamiseen on saatavana monia työkaluja, ja sinulle sopiva työkalu riippuu tavoitteistasi.

  Jos haluat perustaa blogi-tyylisen verkkosivuston, suosittu sisällönhallintajärjestelmä, kuten WordPress tai Joomla, saattaa olla sinulle sopiva.

  Jos haluat rakentaa yksinkertaisen staattisen verkkosivuston ilman teknistä tietämystä, monet web-hosting-yritykset tarjoavat yksinkertaisia ​​verkkosivustojen rakennussovelluksia ilmaiseksi isännöintisuunnitelmissaan tai voit käyttää erillistä työkalua, kuten Weebly tai Wix.

  Jos haluat luoda verkkokauppasivuston, on saatavana monia verkkokauppasivustojen rakentajia, kuten Shopify, Prestashop tai ZenCart.

 • Mitä eroa Adobe Muse ja Adobe Dreamweaver ovat??

  Muse on Adoben uudempi tuote, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2011.

  Dreamweaver luotiin ensimmäisen kerran vuonna 1997 Macromedia, jonka Adobe osti vuonna 2005.

  Adobe Dreamweaver on suunnattu enemmän web-kehittäjille, jotka haluavat muokata verkkosivukoodia suoraan, kun taas Muse on suunnattu enemmän web-suunnittelijoille, jotka ovat keskittyneet enemmän verkkosivuston ulkoasuun kuin alla olevaan koodiin.

  Muse on työkalu, jonka avulla suunnittelijat voivat nopeasti luoda sivuston visuaalisen editorin avulla ja julkaista sen HTML-muodossa ilman lisäkoodausominaisuuksia. Se on samanlainen kuin Adoben InDesign, mutta vain verkkosivustoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map