Paras CakePHP-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa CakePHP-majoitusta

Kehittäjät käyttävät CakePHP-kehystä web-sovellusten rakentamiseen nopeammin ja vähemmän koodilla. Sinun on valittava huolellisesti löytääksesi turvallinen, luotettava isäntä.


Voit kehittää verkkosivuston CakePHP: ssä millä tahansa modernilla palvelimella, jolla on täysi LAMP-pino. Verkkopalvelimen on suoritettava PHP 5.6 tai uudempi. Etsi isäntiä, jotka tukevat PHP-laajennuksia mbstring, mcrypt, simplexml ja PDO PHP.

Alla kerrotaan yksityiskohtaisesti suosituksemme, mutta tässä on yhteenveto parhaista CakePHP-isäntäkoneista asiantuntijoidemme arvostelujen ja asiakkaiden arvioiden perusteella:

 1. SiteGround
  – Useita PHP-versioita ja palvelimia optimoitu nopeaan, turvalliseen PHP-isännöintiin
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. HostPapa
 5. HostGator

Kuinka valitsimme parhaat isäntäkoneet CakePHP: lle?

Valitsimme isäntien palvelimet, joiden palvelimet on optimoitu PHP-isännöintiin. Valitsimme isännät kokonaisarvolle, 24/7-tuelle, CakePHP-asennuksen helppoudelle ja anteliaalle kaistanleveyden ja tallennustilan jakamiselle.

Sitten otimme tietokannasta tuhansia käyttäjien arvosteluita.

CakePHP-hosting

CakePHP-hosting

Mikä on CakePHP?

CakePHP-kehys tarjoaa vankan ja ilmaisen tukikohdan kaikille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustoja ja blogeja alusta alkaen.

Model View Controller (MVC) -arkkitehtuuri

Kehys noudattaa mallinäkymäohjaimen (MVC) arkkitehtuuria, jonka avulla on helppo mukauttaa.

CakePHP noudattaa “yleissopimuskonfiguraation” filosofiaa, kuten Ruby on Rails.

Tämä nopeuttaa CakePHP-sovelluksen kehittämistä, koska asennettavia määritystiedostoja on vähän.

Kuinka sitä käytetään?

CakePHP-hosting-näyttökuvaCakePHP-kotisivu

Kehys tarjoaa organisaation perusrakenteen, joka on suunniteltu pitämään sovelluksesi johdonmukaisena ja loogisena, mikä virtaviivaistaa kehitysprosessia.

CakePHP tukee myös sovellustelineitä, mallinnuksia, joustavaa pääsynhallintaluetteloa (ACL) ja monia muita ominaisuuksia. Pääpaketit sisältävät seuraavat:

Ydin Luokan lataus, plugin-hallinta, konfigurointi
Malli Objekti-relaatiotietojen kartoittaja, mallin käyttäytyminen ja validointi, kulunvalvonta
ohjain Liiketoimintalogiikan organisointi, komponenttirekisteri, virheiden käsittely
näkymä Hallitsee auttajia, jotka toteuttavat näkymäosan MVC: stä
Hirsi Rekisteröi ja tarjoaa perusluokan kaikille hakkuille

Tarvitaan jonkin verran kokemusta

Vaikka sen on tarkoitus helpottaa kehitystä, vaaditaan perustiedot PHP: stä ja myös kokemus olio-ohjelmoinnista auttaa.

Kehyksen käyttäminen

Kehykset ovat suosittu tapa rakentaa PHP-sovelluksia. Ne säästävät koodausta ja vähentävät virheitä tarjoamalla testatun koodin yhteisiin tarpeisiin. Useat kehykset kilpailevat kehittäjien mielenkiinnosta, kuten CakePHP, Symfony, CodeIgniter ja Laravel.

CakePHP: n suurin vahvuus on helpottaa pääsyä alkuperäisistä vaatimuksista toimivaan sovellukseen. Sen kanssa rakennetut sovellukset vaativat yleensä vähemmän koodia kuin muiden kehysten sovellukset.

Negatiiviselta puolelta CakePHP: llä on maine luodaan sovelluksia, jotka ovat suurempia ja toimivat hitaammin kuin muut kehykset.

Helppokäyttöisyydellä on hinta. Kehittäjät, jotka kannattavat yleissopimuslähestymistapaa, pitävät CakePHP: stä, vaikka Laravel on vaihtoehto, jolla on samanlainen filosofia.

CakePHP-palvelimen vaatimukset

CakePHP-sivuston luomiseksi sinun on asennettava kehys, luotava ja määritettävä tietokanta ja tietenkin jatkettava toimivan sovelluslogiikan luomista..

Palvelimen asennuksen on näytettävä tällaiselta:

 1. HTTP-palvelin (kuten Apache)
 2. PHP 5.6.0 tai uudempi
 3. mbstring PHP-laajennus
 4. intl PHP-laajennus
 5. mcrypt PHP-laajennus
 6. Tietokantapalvelin, jolla on MySQL 5.1.10 tai uudempi

Vaatimukset selitetty

CakePHP otetaan yleensä käyttöön Apachessa, mutta se toimii myös muissa HTTP-palvelimissa (hypertext Transfer Protocol).

Palvelimen on tuettava PHP 5.x: tä, ja nykyiset tekniset suositukset ovat PHP 5.6.0 tai uudempi.

CakePHP vaatii myös mbstring-, mcrypt- ja intl-laajennukset. Kehys vaatii myös tietokantamoottorin, joten tarvitset tietokantapalvelimen, jolla on MySQL 5.1.10 tai uudempi.

SQLite 3, PostgreSQL ja Microsoft SQL Server (2008 tai uudempi) ovat tuettuja, ja ADOdb: lle on myös kääre..

Jokaisella palvelimella, jolla on kaikki vaadittavat kirjastot, ei pitäisi olla mitään vaikeuksia selviytyä CakePHP: stä.

CakePHP-lisensointi

CakePHP on avoimen lähdekoodin lisenssi Massachusetts Institute of Technology (MIT) -lisenssillä.

Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa, jakaa, jakaa ja sisällyttää CakePHP: tä muihin sovelluksiin.

CakePHP-tuki

On olemassa useita tapoja oppia CakePHP: stä ja saada vastauksia kysymyksiin.

 • Online-dokumentaatio, mukaan lukien CakePHP-keittokirja
 • CakePHP-foorumi
 • CakePHP-tunniste pinon ylivuodossa
 • CakePHP: n Slack-kanava
 • Maksettu tuki Cake Development Corporationin kautta

CakePHP-hosting-tyypit

CakePHP-hosting-tyypit

Taitotasosi sanelee CakePHP: lle valitsemasi tyyppisen isännöintisuunnitelman.

Mitä taitavampi olet PHP: llä, sitä todennäköisemmin tarvitset kalliimpaa suunnitelmaa.

Ilmainen hosting

Koska CakePHP on suunniteltu virtaviivaistamaan kehitystä ja auttamaan aloittelijoita (vaikka PHP-taidot ovatkin välttämättömiä), monet isännät tarjoavat yleensä CakePHP: lle räätälöityjä lähtötason hosting-paketteja.

Saatavana on myös ilmaisia, mutta melko rajallisia paketteja, ja ne saattavat olla sopivia testaamiseen, mutta eivät varsinaiseen käyttöönottoon.

Monilla lähtötason CakePHP-paketeilla on taipumus tarjota yhden napsautuksen asennus, mutta niitä on rajoitettu muilla rintamilla, esim. prosessien ja yhteyksien lukumäärä, tallennustila ja niin edelleen.

Se on yleensä vain skaalauksen kysymys, koska todennäköisesti saat täysin konfiguroidun CakePHP-asennuksen ja laajennat pakettia tarpeidesi mukaan lisäämällä ytimen tallennustilaa, liikennettä, kaistanleveyttä tai tietokannan tallennustilaa.

web-hosting-kuponki

Etsitkö laadukasta CakePHP-majoitusta?
Edulliseen hintaan? A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisimmissä nopeustesteissä. Voit nyt säästää jopa 50% heidän kehittäjäystävällisissä suunnitelmissa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Dedicated hosting

Ammattilaiset saattavat olla kiinnostuneita omistettuja MySQL-paketteja, jotka tarjoavat enemmän muistia ja tallennustilaa, mukaan lukien nopea solid-state-tallennus joihinkin paketteihin. Monet riippumattomat kehittäjät ja pienyritykset pyrkivät kuitenkin valitsemaan edullisempia jaettuja paketteja.

Palvelimen yhteensopivuus omistetun isännöinnin kanssa

CakePHP otetaan yleensä käyttöön Linux-, Apache-, PHP- ja MySQL (LAMP) -palvelimissa, mutta kehys toimii myös Microsoft IIS-, Nginx- ja LightHTTPD-palvelimissa..

CakePHP: n asentaminen

CakePHP: n asentaminen

Jos sinulla on jo palvelin ja et tarvitse hankkia uutta pakettia esiasennetulla CakePHP: llä, voit asentaa sen itse.

CakePHP käyttää PHP 5.3+: n riippuvuuksien hallintatyökalua Composer virallisesti tuettavana asennusmenetelmänä. Se on yksinkertainen prosessi:

 1. Varmista, että PHP on päivitetty vähintään versioon 5.6.
 2. Asenna säveltäjä tarvittaessa.
 3. Luo luotava CakePHP-sovellus luo-projekti -komennolla.

Manuaalinen tai automaattinen asennus?

Vaikka säveltäjä voi automatisoida suuren osan prosessista, jotkut kehittäjät saattavat tarvita enemmän hallintaa ja päättää tehdä sen vanhanaikaisella tavalla.

Öisin ja vakaa rakentaa

CakePHP-koodin viimeisin vakaa versio on helposti saatavissa CakeForgessa, mutta jotkut kehittäjät saattavat päättää käyttää ”iltaisia” versioita, jotka sisältävät yleensä viimeisimmät virhekorjaukset vakaiden julkaisujen välillä..

Riippumatta siitä, minkä latauksen valitset, pakattu asennuspaketti tulisi laittaa verkkojuureen ja purkaa se pakkauksesta.

Käytettävissä on kaksi erilaista asennusvaihtoehtoa – vähemmän turvallinen kehitysasetus, jota tulisi käyttää turvallisissa ympäristöissä, ja tuotantoasetukset, joita käytetään lopputuotteen käyttöönottoon.

Tuotannon asennus edellyttää, että sinulla on oikeus muuttaa palvelimen DocumentRoot-tiedostoa, joten pidä tämä mielessä.

Lisäasetusvaihtoehdot

Virrankäyttäjille on myös olemassa useita edistyneitä asennusvaihtoehtoja, joiden avulla he voivat sijoittaa CakePHP-hakemistoja levyn eri paikkoihin..

Tämä voidaan tehdä sallimaan useiden sovellusten pääsy samoihin CakePHP-kirjastoihin, mutta se on myös tapa kiertää tiettyjä jaettuja isäntärajoituksia..

Lisähuomioita

Tietyt Apache-korjaukset saattavat olla tarpeen mod_rewrite-toiminnon sallimiseksi.

Nämä ongelmat ilmenevät yleensä CakePHP-tervetulosivulla. Jos havaitset puuttuvia kuvia tai CSS-tyylejä, sinun on todennäköisesti puututtava tähän ongelmaan.

Onneksi on paljon dokumentaatiota, jonka pitäisi auttaa sinua tunnistamaan ja korjaamaan nämä ongelmat.

Hyvät ja huonot puolet

Kuten useimmissakin tekniikoissa, CakePHP sisältää ylä- ja alamäkiä. On tärkeää tarkastella näitä plusseja ja miinuksia erityistarpeidesi kannalta. Näin luulen, että CakePHP: n ominaisuudet tärisevät.

Plussat:

 • Nopea työkoodin luominen
 • Pienin konfigurointitarve
 • Puhdas MVC-arkkitehtuuri
 • Aktiivinen tukiyhteisö.

Haittoja

 • Tuottaa vähemmän tehokkaan koodin kuin jotkut kehykset.

web-hosting-tarjoukset

Etsit paljon CakePHP-hosting-palvelusta?
SiteGround ⁠— luokiteltu # 1 lukijamme supports— tukee CakePHP: tä ja tarjoaa helpon asennuksen. Tällä hetkellä voit säästää jopa 67% SiteGround-suunnitelmissa käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

3 suosituinta CakePHP-isäntäni

Jos keskityt CakePHP: hen, sinun kannattaa arvioida lyhyitä luetteloita isännistä. Jotta voisit edistyä, olen valinnut kolme isäntäyritystä, jotka ovat erinomaisia ​​CakePHP-isännöinnissä.

CakePHP-hosting Top 3

A2-hosting

A2-hosting CakePHP-hosting

A2-hosting CakePHP-hosting

A2-hosting
antaa täydelliset ohjeet CakePHP: n asentamisesta manuaalisesti, mitä kaikki isäntätilit voivat tehdä.

Asiakkaat, joilla on cPanel ja Softaculous Premium, voivat asentaa sen helposti näiden työkalujen avulla.

Voit käyttää PHP5 tai PHP7, ja Turbo Server -vaihtoehto antaa sinun palvella sivuja poikkeuksellisen nopeasti.

Kiinteät asemat, Cloudflare CDN, 99,9%: n käyttöaikatakuu ja 24/7 -tuki lisäävät tarjottuun arvoon.

HostGator

HostGator CakePHP -majoitus

HostGator CakePHP -majoitus

HostGator
luettelee CakePHP: n yhteensopivaksi jaettujen, jälleenmyyjien, VPS: n ja omistettujen palvelimien kanssa, mukaan lukien sekä Linux että Windows.

Se ei kuitenkaan näytä tarjoavan mitään apua asennuksessa.

Asiakkaat voivat käyttää PHP7: tä kaikissa palvelimissa paitsi Windowsin jaetussa isännöinnissä.

Tuki on saatavana 24 tuntia vuorokaudessa, ja jaetut ja jälleenmyyjätilit saavat käyttöaikatakuun 99,9%.

FastComet

FastComet CakePHP -majoitus

FastComet CakePHP -majoitus

FastComet
on melko vähemmän tunnettu isäntäpalvelujen tarjoaja, mutta siinä on CakePHP SSD-pilvipalvelimessa.

Täysin hallittu omistettu isäntä ja olemassa olevan CakePHP-sivuston ilmainen siirtäminen on vaihtoehto.

Kaikki hosting-suunnitelmat sisältävät cPanelin ja Softaculousin.

24/7-tuki live-chatin ja sähköpostin kautta on ilmainen kaikilla suunnitelmilla, ja FastCometillä on seitsemän tietokeskusta ympäri maailmaa.

Muut kieli- ja kehysominaisuudet

 • ASP.NET
 • .NET-kehys
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Django
 • pytonkäärme
 • Palvelimen puoli sisältää
 • Jaava
 • Kylmäfuusio
 • ASP
 • CodeIgniter
 • Node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7

CakePHP – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on CakePHP?

  CakePHP on PHP: n nopea kehityskehys, joka seuraa mallinäkymä-ohjaimen (MVC) arkkitehtuuria ja ylläpitää koodia eaiser.

 • Onko CakePHP helppo oppia ja käyttää?

  Useimpien mielestä CakePHP: n käytön aloittaminen on helppoa. Joitakin tietoja tarvitaan kuitenkin. Esimerkiksi PHP-tietämys ja -kokemus on pakollinen.

 • Mitkä ovat CakePHP-palvelimen vaatimukset?

  Jos haluat luoda verkkosivuston CakePHP: n avulla, kehys on asennettava palvelimellesi. Sinun kannattaa tarkistaa isäntäyritykseltäsi, mutta yleensä sinun on käytettävä Apache-palvelinta, jolla on PHP ja yhteensopiva tietokantajärjestelmä.

 • Onko CakePHP avoimen lähdekoodin?

  Joo. Tästä syystä voit jakaa, jakaa ja tehdä tarvittavia muutoksia CakePHP: hen. Se on saatavana Massachusetts Institute of Technology (MIT) -lisenssillä.

 • Tarjoavatko kaikki hosting-yritykset CakePHP-kehyksen?

  Monet hosting-yritykset tarjoavat paketteja, jotka on rakennettu CakePHP-käyttöön. Niillä, joilla on yleensä yhden napsautuksen asennus, voit aloittaa viipymättä. Sinun tulisi kysyä hosting-yrityksestäsi.

 • Mitkä ovat CakePHP: n parhaat hosting-yritykset?

  On olemassa satoja harkita. Käytä hosting-vertailutyökalua rajataksesi valintasi isäntille, jotka tarjoavat Linuxia, PHP: tä ja MySQL: tä. Sieltä voit nähdä, tukevatko he CakePHP: tä.

 • Kuinka aloitan CakePHP: n käyttö?

  CakePHP: n avulla on saatavana monia oppaita ja dokumentaatiota, mikä helpottaa verkkosivustosi koodaamista. Tutustu erityisesti virallisen CakePHP-verkkosivuston dokumentaatioon.

 • Mikä on CakePHP: n kehittämisen kustannukset?

  Koska kehys on avoimen lähdekoodin, sinun ei tarvitse maksaa rahaa käyttääksesi CakePHP: tä. Se, että se on ilmainen, pitää web-kehittämiskustannukset minimissä, varsinkin jos teet työn itse.

  Kaikki aloittamiseen tarvittavat asetukset sisältyvät kehykseen. Ylläpito on ainoa suora kustannuksesi. Ainoa toinen tarvitsemasi asia on aika oppia ja käyttää CakePHP: tä.

 • Mitkä ovat CakePHP: n käytön eniten hyötyjä?

  Sen lisäksi, että se on avoimen lähdekoodin, se on yhteensopiva PHP: n ja MVC-arkkitehtuurin aikaisempien versioiden kanssa. Lisäksi se pystyy hallitsemaan sekä teemoja että sisältöä samalla, kun on myös helppo mukauttaa malleja ja kenttiä.

 • Onko CakePHP: llä erityisiä kokoonpanovaatimuksia?

  Automaattisen tunnistamisen ansiosta kehittäjien ei tarvitse määrittää sivuston URL-osoitetta tai kirjaston sijaintia. Heidän on vain huolehdittava tietokantayhteysasetuksista. Kun nämä ovat oikein, kaikki muu huolehtii itsestään.

 • Kuinka suuri on CakePHP-yhteisö?

  Tarkkaa lukua on vaikea laittaa yhteisön kokoon, mutta on turvallista olettaa, että kymmeniä tuhansia kehittäjiä käyttää CakePHP-kehystä verkkosivustojen ja sovellusten rakentamiseen..

  Niille, jotka pitävät siitä, mitä kehys tarjoaa, mutta eivät halua tehdä työtä yksin, on vahva kehittäjäyhteisö, josta voi vuokrata.

 • Voitko asentaa CakePHP: n itse?

  Jos palvelinta ei ole esiasennettu CakePHP: n kanssa, saatat olla mahdollisuus asentaa se itse. Ennen kuin teet niin, tarkista palveluntarjoajaltasi varmistaaksesi, että palvelimesi pystyy käsittelemään kehystä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map