Paras Ajax-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa AJAX-hosting-palvelua

AJAX on koodaustekniikka, jota käytetään usein online-lomakkeissa ja verkkosivustojen painikkeissa. Vaikka kaikki verkkoisäntäkoneet käyttävät ja tukevat laajalti AJAX: ää, yksilölliset tarpeesi tarkoittavat, että jotkut isäntäkoneet ovat parempia kuin toiset.


Jotkut isännät käyttävät JSON: ää XML: n sijasta AJAX: n kanssa, mutta se ei saisi pidättää sinua. Haluat isännän, joka tarjoaa erinomaisen nopeuden, suorituskyvyn ja hyvän teknisen tuen.

Tässä on asiantuntijoidemme 5 parasta vaihtoehtoa parhaalle AJAX-isännöinnille:

 1. SiteGround
  – Valintamme parhaaksi monipuoliseksi verkkoisäntäksi
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostGator

Kuinka valitsimme parhaat AJAX-isännät?

Koska kaikki web-isännät tukevat AJAX: ta, analysoimme satoja isäntäkoneita infrastruktuurinsa laadun, nopeuden ja suorituskyvyn, tuen ja kokonaisarvon suhteen.

Olemme viitanneet tähän suositeltuun tietokantaan, joka sisältää tuhansia käyttäjän arvosteluja.

vertaa ajax-koneita

Mitä opit

On suuri etu ymmärtää mahdollisimman monta ohjelmoinnin osa-aluetta. Tällä sivulla olette perehtyneet AJAX: n skriptimenetelmään ja miten se voi hyödyttää sinua tai projektiasi.

Sen lisäksi, että kerrotaan kuinka AJAX toimii, mitä se tekee ja miksi niin, voit valita tarpeitasi varten parhaimmat hosting-suunnitelmat.

Mikä on AJAX?

Vaikka sinulla ei olisi taitoja koodaamiseen tai komentosarjoihin, jos sinulla on verkkosivusto, se on hyödyllinen asynkronisen JavaScriptin ja laajennetun merkintäkielen ymmärtämisessä (XML) – lyhyt AJAX – ja sen merkitys tehokkaiden sivujen luomisessa verkkosivustollesi.

Kuinka AJAX toimii?

AJAX on skriptimenetelmä, joka käyttää JavaScriptiä ja antaa sivuillesi modulaarisen tietojenkäsittelyn. Sitä kutsutaan asynkroniseksi, koska se mahdollistaa yhden tai useamman sivun osan päivittämisen vaatimatta koko sivun päivittämistä. Tämä tarkoittaa, että sivun osien ei tarvitse olla ”synkronoitu” keskenään, vaan ne voivat vastaanottaa ja käsitellä tietoja itsenäisesti toisistaan.

Hyppää muuhun arvosteluun.

Miksi käyttäisit AJAX: ää?

Joten mitä tarkalleen keskimääräinen verkkosivuston omistaja käyttäisi AJAX: n luomiseen? Sovelluksia on tuhansia. Se on erittäin hyödyllistä esimerkiksi yhdistettynä asiakkaan kirjautumistietoihin räätälöityjen kulutustietojen tarjoamiseksi asiakkaan fyysisen sijainnin perusteella.

Katsotaanpa joka tapauksessa ennen aloittamista AJAX: n tavanomaisia ​​käyttötapoja alla olevasta taulukosta:

OminaisuusMitä se tekeeMiksi se on hyödyllistä
välimuistiaTietojen tallennus vähentää latausaikojaVähemmän odotusaikaa
Asynkroniset pyynnötPienempi palvelimen kuormitusSäästää kaistanleveyttä
Live-syötteet ja päivityksetTuottaa uutta tietoa tarvitsematta ladata sivua uudelleenSäästää aikaa ja vaivaa

Perusteet, jotka sinun pitäisi tietää

Jotta hyödynnä AJAX-ominaisuuksia, sinun on tunnettava HyperText-merkintäkieli (HTML), XML ja CSS (CSS) JavaScriptin ja XML: n lisäksi. Varmista, että olet joko tehnyt kotitehtäväsi tai palkannut luotettavan kooditaitoisen ammattilaisen, joka auttaa sinua, ennen kuin aloitat sen käyttämisen sivustosi rakentamiseen..

yleinen käyttö ajax

AJAX: n käyttötavat

AJAX on erittäin yleisesti käytetty. Se on erityisen hyödyllistä, kun joudut pienentämään kaistanleveyttä ja sivun kokoa.

Kun tekniikka muuttuu, sen monipuolisuus vain kasvaa edelleen moderneille verkkosovelluksille ja verkkosivustoille.

AJAX: ää voidaan käyttää monilla muilla tavoilla. Jotkut suosituimmat käyttötavat on korostettu alla:

 • Interaktiiviset kartat
 • Multimediasisältö
 • Kommentinkielet
 • Sivuston laajuinen äänestys
 • Widget-ohjelmien luominen ja toteutus
 • Lomakkeen validointi
 • Automaattisen täydennysominaisuudet

Interaktiiviset kartat

Pinovirtauslanka

Stackoverflow sisältää paljon säiettä, yksi niistä on interaktiivisia karttoja!

Tai sanotaan, että yritykselläsi on useita reaalimaailman sijainteja. Tarjoat interaktiivisen kartan, jonka avulla sivuston kävijät voivat piirtää kurssinsa kotoa lähimpään vähittäiskauppaan.

AJAX antaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kartan kanssa ja saada mukautettuja tuloksia tarvitsematta päivittää koko sivua joka kerta, kun he napsauttavat toista kartan osaa tai kirjoittavat uusia tietoja.

Multimediasisältö

Voit käyttää AJAX: ää myös multimediasisällön tarjoamiseen mukautetussa soittimessa tai kerätä tietoja uuden käyttäjän sosiaalisen median profiileista Facebookissa tai Twitterissä. Tämä voi olla uuden asiakastilin luominen sivustollesi. vain palvelinresurssit rajoittavat mahdollisuuksia (ja budjettisi).

Kommentinkielet

Koska AJAX: ää voidaan käyttää minkä tahansa skriptikielen kanssa, joka tukee JavaScriptiä (mukaan lukien PHP HyperText Preprocessor (PHP), Python, Perl jne.), AJAX nauttii melkein yleinen tuki, eikä se lisää kuukausittaista hosting-budjettiasi.

Sivuston laajuinen äänestys

AJAX: n avulla voidaan luoda yksinkertainen koko maata koskeva äänestysjärjestelmä. Näin suositut sivustot, kuten Reddit, käsittelevät äänestysjärjestelmää, joka ajaa artikkelit etusivulle.

Widget-ohjelmien luominen ja toteutus

Jos käytät CMS: ää, kuten WordPress, niin on todennäköistä, että jotkut sivuston widgetit käyttävät AJAX: tä toimimiseksi. AJAX voi soittaa mihin tahansa palvelimeen, ei vain siinä, jossa se sijaitsee.

Lomakkeen validointi

Nykyisissä lomakkeissa on yleensä tiettyjä validointipyyntöjä roskapostin estämiseksi. AJAX voi yksinkertaistaa tätä prosessia ja auttaa lomakkeen validoinnissa.

Automaattisen täydennysominaisuudet

Jos olet tehnyt haun Googlen avulla äskettäin, olet todennäköisesti huomannut automaattisen täydennysominaisuuden. Tämä saavutetaan AJAX: lla. Sinä pystyt lisää samanlainen elementti verkkosivustosi hakupalkkiin auttaa käyttäjiä löytämään paremmin etsimäänsä.

Kuinka ajax toimii?

Kuinka AJAX toimii?

Jos aiot olla mukana AJAX: ssä tai käyttää sitä, on tärkeää tietää, kuinka se toimii. Tyypillinen AJAX-skripti tulee seuraa prosessia, kuten alla olevat 5 vaihetta:

 1. Verkkosivun tai sovelluksen toiminta laukaisee AJAX-vastauksen.
 2. AJAX-komentosarja lähettää sitten pyynnön palvelimelle XML: n avulla.
 3. Palvelinkirjoitus käsittelee pyynnön Javascriptillä
 4. Palvelin lähettää skriptin takaisin alkuperäiseen sijaintiin XML: n avulla
 5. Toinen Javascript-toiminto päivittää sivun tarvittaessa uusilla tiedoilla

web-hosting-kuponki

Tarvitset nopean AJAX-isäntä?
Voit tällä hetkellä säästää 67% SiteGround AJAX -majoituksessa tällä alennuslinkillä
. Tämä kauppa on tarkoitettu yksinomaan lukijoillemme.

AJAX: n käyttö JSON: n kanssa

Vain Javascriptin lisäksi AJAX: ää voidaan käyttää myös kevyellä Javascript-ohjelmointikielellä JSON, samoin kuin useilla muilla. Sitä käytetään yleisesti, koska se on niin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa Javascriptiä tukevan ohjelmointikielen kanssa.

Esimerkki JSONista, jota käytetään tässä tapauksessa koodinpäivitysten ajoittamiseen.

Monipuolisuus ohjelmointikielten kanssa on a valtava joustavuus ja mukautuvuus bonus.

etuja ja haittoja ajax

Hyödyt ja haitat AJAX: n käytöstä

Kuten kaikki kehittäjän arsenaalin työkalut, myös AJAX sisältää sen edut ja haitat.

Olemme jo luetellut useita potentiaalisia etuja – AJAX voi parantaa käyttökokemusta nopeuttamalla sivujen renderointia ja parantamalla vastausaikoja. Se voi vähentää palvelinten ja verkon kuormitusta tarjoamalla paremman tehokkuuden ja resurssien hyödyntämisen avulla monen selaimen tukea “tyhjästä” ja auttamaan kehittämään alusta- ja arkkitehtuuriagnostiikkaisia ​​verkkopohjaisia ​​sovelluksia.

Mitä sinun tulisi harkita ennen AJAX: n valitsemista

Kompromissien luettelo on kuitenkin yhtä laaja. Jos AJAX-toteutusta ei ole optimoitu oikein, se voi aiheuttaa suorituskykyongelmia luomalla melkein jatkuva vuorovaikutus selaimen ja palvelimen välillä. Se vaatii myös Internet-yhteyden, mikä saattaa olla ongelma tietyillä markkinarakoilla.

Freedom vs. ominaisuudet

Vaikka AJAX tarjoaa kehittäjille suuremman vapauden ja valikoiman ominaisuuksia verkkopohjaisiin sovelluksiin, se on silti suhteellisen rajallinen. AJAX: n paikallisten tietojen tallennus- ja laitteistovuorovaikutusominaisuudet ovat edelleen rajalliset.

Myös multimediarikkaan sisällön ja reaaliaikaisen grafiikan käsittely on ongelma. Siksi se usein tarpeen turvautua muihin alustoihin täyttää aukot. Flash toteutti pitkään tätä tarkoitusta, mutta alan rakkaussuhde Flashin kanssa päättyi muutama vuosi sitten.

Luotettava JavaScriptiin

Koska se riippuu JavaScripistä, vakava ja monipuolinen AJAX-toteutus vaatii JavaScriptin suhteellisen hyvää tuntemusta, rajoittaen siten sen vetovoimaa. JavaScriptin tuki mobiili- ja työpöytäselaimissa voi olla ongelma, mikä poistaa tietyt verkkopohjaisten sovellusten edut. Luottamus myös JavaScriptiin johtaa indeksointiasioihin ja SEO-huolenaiheisiin, ts. SEO-ystävällisten URL-osoitteiden puute.

turvallisuus

Turvallisuus voi olla toinen kysymys. Vaikka AJAX: ssä ei ole mitään luonnostaan ​​epävarmaa, useimmat verkkopohjaisiin sovelluksiin liittyvät turvallisuusongelmat vaikuttavat siihen edelleen. Onneksi AJAX on ollut olemassa jo vuosia ja riskejä voidaan vähentää, mutta vähemmän kokeneiden kehittäjien on edelleen noudatettava varovaisuutta.

Saavutettavuusongelmat

Loppukäyttäjän kannalta AJAX voi aiheuttaa joitain navigointi- ja esteettömyysongelmia. Esimerkiksi AJAX navigointi ei riipu URL-osoitteen vaihtamisesta, mikä tekee ‘takaisin’ ja ‘päivitä’ selainkomennoista turhia. Tätä ongelmaa käsittelevät yleensä suunnittelijat ja AJAX-ystävälliset käyttöliittymät.

JavaScript-tuki

Toinen mahdollinen ongelma on JavaScript-tuki, joka voidaan poistaa käytöstä käyttäjän puolella monista syistä. Tämä ongelma ratkaistaan ​​yleensä kehittämällä verkkosivuston ei-AJAX-versio, joka on käytännöllinen ratkaisu. Se edelleen vaatii web-kehittäjiä käyttämään arvokkaita resursseja ja aikaa.

Mitä etsiä AJAX: lta

Mitä sinun pitäisi etsiä AJAX-isännästä?

Koska AJAX on asiakaspuolen komentosarja, joka vain kommunikoi palvelinympäristön kanssa isäntävalinnassasi ei ole mitään rajoituksia. Haluat vain valita parhaan hosting-ympäristön tarpeitasi varten.

Ominaisuudet AJAX-isäntään

Oletko valmis etsimään parasta isäntää sivustollesi? Alla tarkastelemme joitain haluamasi yleiset isäntäominaisuudet etsiä AJAX-isännältä:

 • Vakaa määrä tallennustilaa ja kaistanleveyttä sovelluksesi tai verkkosivustosi tukemiseksi
 • Vähintään 99,9% käyttöaika, joten sivustosi pysyy verkossa
 • Rajoittamaton verkkotunnusten ja sähköpostitilin luonti
 • Linux- tai Windows-palvelimen valinta, jos tarvitset ASP.NET
 • Vahva tekninen tuki, jos joudut ongelmiin

Parhaat AJAX-isännät

AJAX: n 3 parasta isäntää

Tämän sivun yläosassa olevan työkalun avulla voit etsiä satoja koneita kymmenien eri ominaisuuksien perusteella. Seuraavat kolme isäntätapahtumaa ovat kuitenkin kolmen tärkeimmän valintani AJAX-koneille.

SiteGround

Siteground Kotisivun kuvakaappaus

Jos etsit uskomatonta arvoa, se on vaikea tehdä paremmin kuin Siteground
. Jopa perustiedot jaetussa isännöintisuunnitelmassa on täynnä ominaisuuksia samalla kun ne ovat erittäin suorituskykyisiä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää AJAX-chat-majoitusta, joka tarjoaa mukautettu ratkaisu, jos käytät tällä hetkellä AJAX: ää chat-viestintä koko sivustosi alueella.

Sen paketit ovat riittävän halpoja aloittaakseen, mutta silti antavat sinun muuttaa sivustosi tai sovelluksesi kuluttamatta liikaa isännöintiä.

BlueHost

Bluehost-kotisivun kuvakaappaus

Toinen vankka isännöintipalveluntarjoaja on Bluehost
. Tämän isännän avulla saat ilmaisen verkkotunnuksen ja mahdollisuuden päivittää rajattomiin sivustoihin. Voit myös saada rajoittamaton verkkosivustotila, mittaamaton kaistanleveys ja rajoittamaton sähköpostitilin luominen.

Kaikkien näiden ominaisuuksien avulla voit ottaa käyttöön verkkosivun tai sovelluksen, joka on rakennettu AJAX: n avulla. Sinulla on kuitenkin kyky käyttää vain Linux-palvelimia, joten et voi käyttää ASP.NET: ää, kun käytät AJAX: ta..

InMotion-hosting

InMotion Hosting Kotisivun kuvakaappaus

Toinen hieno aloittelija-isäntä, jota haluat ehkä harkita, on InMotion Hosting
. InMotion tarjoaa korkeamman suorituskyvyn isännöintiä, joka on upea kaikenlaisille yrityksille edulliseen hintaan. Koska palvelimet ovat kaikki SSD-levyjä, tämä parantaa suorituskykyä useimpien muiden isäntien kanssa.

InMotionin avulla saat myös pääsyn Softaculous-asennusohjelmaan, jonka avulla voit asentaa olemassa olevat AJAX-kehykset, kuten AjaxAC tai xAjax, yhdellä napin painalluksella. Plus, saat ilmaisen verkkotunnuksen, päivittäiset varmuuskopiot ja valikoima tietokeskuksia, kun kirjaudut.

web-hosting-vinkkejä

Etsitkö laadukasta AJAX-majoitusta?
harkita SiteGround
tai A2-hosting
. Molemmat tarjoavat nopean isännöinnin ja erinomaisen asiakastuen.

Muut ominaisuudet teknologioissa

 • CGI-käyttö
 • podcast
 • SAAS
 • ownCloud
 • PaaS
 • Satamatyöläinen
 • OpenStack
 • kiemura
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMPPU
 • memcached

Ajaxin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Ajax ja miten se eroaa JavaScripistä ja XML: stä?

  Se ei ole eroa, Ajax tarkoittaa asynkronista JavaScriptiä ja XML: ää, ja se on joukko kehittämistekniikoita, joita käytetään verkkosovellusten luomiseen. Asynkroninen elementti tarkoittaa, että sovellukset voivat lähettää tai hakea tietoja palvelimelta milloin tahansa taustalla. Verkkosivujen Document Object Model -mallin vuoksi tietyt verkkosivun elementit voidaan päivittää yksin päivittämättä koko selainikkunaa.

 • Mihin Ajaxia tarkalleen käytetään?

  Ajax on ryhmä tekniikoita, joita käytetään erilaisissa yhdistelmissä sisältörikkaiden verkkosivustojen ja sovellusten luomiseen. Se voi käyttää JSON-, HTML-, CSS- ja muita standardeja tarjoamaan paremman käyttökokemuksen ja enemmän vuorovaikutteisuutta. Ajaxia voidaan käyttää myös ääni- tai videosisällön tarjoamiseen, integrointiin sosiaalisiin verkostoihin ja muuhun.

 • Miksi Ajax on niin suosittu?

  Ajax on tosiasiallinen teollisuusstandardi, koska sitä voidaan käyttää käytännössä minkä tahansa JavaScriptiä tukevien komentosarjojen kielen kanssa, kuten PHP, Perl, Python ja muut. Tyyliosastolla Ajax luottaa HTML-, CSS-, XML- ja JavaScriptiin, jolloin kehittäjät voivat luoda sisältörikkaita ympäristöjä ilman liikaa koodausta..

 • Kuinka vaativa on Ajax isännöinnin suhteen?

  Se todella riippuu siitä, mitä aiot tehdä, ja kuinka teet sen. Jos Ajax-sivustoja ei optimoida oikein, voit luoda paljon suorituskykyongelmia. Pohjimmiltaan huono Ajax-toteutus käyttää asynkronista lähestymistapaa luomaan liikaa vuorovaikutusta selaimen ja palvelimen välillä. Jos se on tehty oikein, sinulla ei pitäisi kuitenkaan olla ongelmia.

 • Voiko Ajax vähentää kaistanleveyden käyttöä?

  Kyllä, hyvä Ajax-toteutus voi merkittävästi vähentää pyyntöjen määrää käyttämällä selainta HTML-koodin luomiseen. Tämä johtaa myös lyhyempiin vastausaikoihin, mikä parantaa käyttökokemusta. Tämä pätee erityisesti, jos joudut päivittämään vain tietyt sivuston elementit.

 • Onko mitään yhteensopivuusongelmia, jotka minun pitäisi olla tietoinen?

  Ei oikeastaan. Ajax luottaa laajalti käytettyihin standardeihin ja tekniikoihin. Aikaisemmin sillä oli ongelmia joidenkin selainten kanssa. Suurin osa näistä ongelmista on ratkaistu vuosien varrella, joten asiakkaan tai palvelimen puolella ei pitäisi olla mitään yhteensopivuusongelmia..

 • Aiheuttaako Ajax ongelmia hakukoneiden sijoittelussa?

  Dynaamisesti tuotettu sisältö ei yleensä ole näkyvissä hakukoneille, joten Ajax-sivustot, jotka tukeutuvat paljon dynaamiseen sisältöön, eivät yleensä tee niin hyviä tuloksia hakutuloksissa. Web-indeksoijat eivät suorita JavaScriptiä. Jotkin URL-osoitteiden mukautukset ovat myös tarpeen.

 • Mitkä ovat Ajax: iin liittyviä yleisimpiä hosting-ongelmia?

  On vaikea sanoa – Ajax luottaa useisiin eri standardeihin ja tekniikoihin. Jos jokin näistä komponenteista alkaa toimia huonosti, saatat olla vaikeuksissa. Onneksi suurin osa heistä toimii yleensä kuin kellokoneisto ja useimmat isännät päivittävät usein kaikki Ajaxiin liittyvät komponentit.

 • Onko Ajax ilmainen?

  Kyllä, Ajax on verkkostandardi ja ilmainen. Se on kokoelma useita vapaasti käytettäviä verkkotekniikoita, kuten HTML, CSS, XML ja niin edelleen. Ajaxin käyttö ei saisi aiheuttaa lisäkustannuksia.

 • Onko Ajax vaikea oppia?

  Ajax voi lisätä sovelluskehitystä huomattavasti, koska sitä voidaan käyttää useiden eri tekniikoiden kanssa. Haittapuoli on, että Ajax-sovellusten oppimiskäyrä voi olla jyrkkä sen mukaan, mihin aiot käyttää sitä.

 • Koska Ajaxia hoitaa asiakaspuoli, se ei aiheuta mahdollisia tietoturvaongelmia?

  Näitä riskejä voidaan vähentää, mutta asiakaspuolen turvallisuus on aina huolenaihe. Siinä on samat haavoittuvuudet, jotka liittyvät muihin verkkopohjaisiin sovelluksiin. On aina hyvä idea käyttää kokeneita kehittäjiä, jotka seuraavat uusimpia tietoturvapäivityksiä.

 • Mihin minun on kiinnitettävä huomiota valittaessa Ajax-isäntä?

  Tämä riippuu siitä, oletko valinnut eri komponentit, joita käytät projekteissasi. Yksinkertaista vastausta ei ole, sinun täytyy vain valita isäntä, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa uusimmat versiot Ajax-kehityksessä käytetyistä tekniikoista.

 • Voidaanko Ajaxia käyttää monimutkaisissa verkkosivustoissa leikkisien verkkosovellusten sijasta?

  Kyllä, Ajax toimii selkärangana monille isoille palveluille, kuten Google Maps ja vBulletin-foorumeille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map