MsSQL-hosting: Mikä merkki on paras MS SQL-tietokantahallinnalle?

Vertaa MS SQL -majoitusta

Microsoft SQL Server (tai MS SQL) on relaatiotietokannan hallintajärjestelmä. Windows-tekniikoita käyttävät sovellukset – kuten .NET – sopivat ihanteellisesti pariksi MS SQL-tietokantaan. Vain pieni osa verkkoisäntäkoneista tarjoaa Windows-isännöintia, eivätkä kaikki nämä ole hyviä valintoja.


Etsi kattava Windows-hosting-paketti palvelimilla, joissa on uusin Internet Information Services (IIS) -versio. Haluat myös teknisen tuen, joka tarjoaa Windows-palvelinosaamista.

Seuraavaksi käsittelemme perusteellisesti MS SQL -majoitusta. Tässä on valintasi viidelle parhaalle isäntälle:

 1. HostGator
  – Halvat Windows-hosting-suunnitelmat MS SQL Server -sovelluksella
 2. Hyvä isä
 3. Nestemäinen verkko
 4. InterServer
 5. Hostwinds

Kuinka valitsimme parhaat MS SQL -isäntäkoneet?

Olemme luetteloituja verkkoisäntäyrityksiä, jotka erikoistuvat (sen sijaan että dablble) Windows-isännöintiin, tarjoavat ihanteellisen palvelinympäristön, tarjoavat asiantuntijatukea, nopeuden SSD-tiedostoja ja päivittäisiä varmuuskopioita.

Sitten vertailimme näitä isäntiä tuhansien asiantuntija- ja käyttäjäarvostelujen tietokannassamme.

Kuinka valita oikea isäntä MS SQL: lle

Useimmat isännät eivät tue MS SQL: tä. Tietyssä mielessä tämä tekee isäntä löytämisen helpommaksi, koska heitä ei ole niin paljon. Mutta haluat silti saada parhaan isäntä tarkoituksiin. Tätä varten tämä artikkeli on tarkoitettu: auttamaan sinua valitsemaan oikea isäntä.

Vertaa MS SQL -majoitusta

Mikä on MS SQL?

MS SQL on Microsoftin oma tietokannan hallintasovellus, rakennettu strukturoidun kyselykielen (SQL) avulla.

Tämän monipuolisen ja tehokkaan sovelluksen avulla voit luoda, hallita ja käyttää tietokantoja sekä paikallisilla että etäkoneilla palvelemaan multimediasisältöä, järjestämään asiakastietoja ja luomaan henkilökohtaista sisältöä sivustosi kävijöille..

MS SQL Kotisivun näyttökuvaMS SQL -kotisivun kuvakaappaus WhoIsHostingThis -palvelun kautta

Riippumatta siitä, tarjoaako palveluntarjoajasi Linux- tai Windows-pohjaisia ​​palvelimia, tarvitset pääsyn tietokannan hallintaohjelmaan, joka on rakennettu rakenteellisen kyselykielen (SQL) ympärille..

Tietokantojen luominen ja hallinta on olennainen osa monia web-sovelluksia, mukaan lukien verkkokauppa, interaktiiviset pelit ja sisällönhallintajärjestelmät (CMS), kuten WordPress.

SQL ei yleensä ole ensisijainen tekijä isäntävalinnassa, mutta se voi olla tärkeä tekijä valitsemassasi suunnitelmassa.

Windows-palvelimet

Windows-pohjaisissa palvelimissa suosituin SQL-ratkaisu on MS SQL (tunnetaan myös nimellä “SQL Server”), Microsoftin omistama tietokannanhallintasovellus..

Suunniteltu ja optimoitu toimimaan saumattomasti yrityksen .NET-kehyksen ja ASP.NET: n kanssa (tässä yhteydessä “ASP” tarkoittaa Active Server Pages -tapahtumaa, Microsoftin komentosarjamoottoria dynaamisen Web-sisällön suunnitteluun), MS SQL on keskeinen osa sovellusten kehittämistä Windows-ympäristöissä.

Se tarjoaa myös erittäin korkean yhteensopivuuden alan johtajien, kuten HP, Dell ja SAP, Web 2.0 -ratkaisujen kanssa.

Ja kuten muutkin SQL-sovellukset, MS SQL tarjoaa myös parannetun tietoturvan tietokannoille; tärkeä ominaisuus kuljetettaessa arkaluontoisia tietoja, kuten asiakkaiden luottokorttinumeroita tai aktivointikoodeja.

Microsoftin tuki

Toisin kuin avoimen lähdekoodin ratkaisut, MS SQL on tukena laaja Microsoftin tukijärjestelmä, ja sen teho ja standardisointi ovat tehneet siitä johtavan yritystason tietokannan hallinnan ja sovelluskehityksen alalla.

Suoritatko blogia tai tuet täysin varustettua verkkokauppaa, jos sivustosi ja henkilöstösi tarvitsevat tukea Windowsille ja Windows-pohjaisille sovelluksille, MS SQL voi olla paras veto.

Yksi varoitus: ohjelmisto ei ole ilmainen, ja saattavat edellyttää lisenssin ostamista, vaikka monet palveluntarjoajat sisällyttävät MS SQL: n tuen ja lisensoinnin Windows-isännöintisuunnitelmiinsa.

Lisää, että Windows-isäntä on hiukan kalliimpi kuin Linux-pohjainen isäntä, ja saatat huomata, että maksat kohtuullisesti enemmän kuin vertailukelpoisella isännöinnillä Linux-palvelimella.

Tarkista kaikki tiedot isäntältäsi.

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server (MS SQL) on todennäköisesti käyttämäsi tietokanta, jos valitset Windowsin web-hosting.

MS SQL käyttää samaa strukturoitua kyselykieltä (SQL), jota myös muut ratkaisut, kuten MySQL, käyttävät.

Vaihtaminen näiden kahden välillä on yksinkertaista, jos sinulla on kohtuullinen Windows-palvelimen hallinnan käsky.

Kuinka MS SQL: tä käytetään?

Microsoft SQL Server on ollut kehityksessä vuodesta 1989, jolloin se julkaistiin OS / 2-käyttöjärjestelmälle.

OS / 2 ja MS SQL

IBM ja Microsoft kehittivät OS / 2: n aluksi samanaikaisesti, ja lopulta IBM otti sen haltuunsa.

Myöhemmin Microsoft osti SQL Server -ratkaisun Sybaseelta ja jatkoi sen kehittämistä omaan tuoteperheeseensa alkaen Windows NT: stä.

MS SQL Evolution

SQL Server on jatkuvasti kehittynyt lähes kymmenen vuoden ajan. SQL Serverin vuoden 2005 versio oli huomattava tukemalla eXtensible Markup Language (XML) ja Common Language Runtime (CLR) -menetelmiä, mikä mahdollisti MS SQL Server -sovelluksen integroitumisen Microsoftin .NET-kehykseen ja laajentaa huomattavasti sen potentiaalista yleisöä..

Vuoden 2005 versioon sisältyi myös SQL Server Management Studio, graafinen työkalu, joka helpotti hallintaa.

Mediatuki lisättiin vuoden 2008 julkaisuun, ja se oli kriittistä sen käytölle verkossa.

MS SQL -versiot

MS SQL on olemassa useissa versioissa samanaikaisesti, joten sitä ei koskaan asteittain poistaa käytöstä, kun uusi iterointi julkaistaan.

MS SQL voidaan siksi asentaa yhden käyttäjän tietokoneisiin, erillisiin palvelimiin tai kokonaisiin tietokeskuksiin, koska siellä on versio, joka soveltuu useimpiin tarkoituksiin.

SQL Server 2017: n Enterprise-versio on suunniteltu tukemaan massiivisia organisaatioita ja pystyy käsittelemään jopa 524 petatavua (549 453 824 gigatavua) tietokantakokoja hyödyntäen kaikkia käytettävissä olevia palvelinmuistia ja fyysisiä prosessoreita..

Linux-versio

SQL Server 2017 on ensimmäinen versio, joka toimii virallisesti Linuxissa. Se voi toimia Docker-astioissa, mikä mahdollistaa sen käytön erillisissä astioissa.

”Säiliö” on samanlainen kuin virtuaalikone, mutta kevyempi. Kaikki versiot käyttävät samaa koodipohjaa, joten käyttöjärjestelmien välillä ei pitäisi olla vähän yhteensopivuusongelmia. SQL-palvelimet 2016 ja 2017 lisäävät lukuisia suojausominaisuuksia.

SQL Server Express

SQL Server Express on rajoitettu versio, joka on saatavana ilmaiseksi.

Microsoft ei lisensoi sitä jaettuun isännöintiin, mutta se voi toimia omistettujen tai virtuaalisten yksityisten palvelimien kanssa, joilla on rajalliset tietokantavaatimukset.

Se upotetaan usein sovelluksiin. Se ei ole hyvä valinta, kun tietokantaan on käytettävä useita prosesseja.

Microsoft Access -tietokanta on ehdottomasti työpöydälle, etkä todennäköisesti löydä sitä isännöintipalvelusta.

Web-hosting Windows-käyttöjärjestelmässä

Jos tarvitset Windows-palvelinta verkkosivustosi ylläpitämiseen, tarvitset todennäköisesti myös tukea MS SQL-tietokannalle. Nämä kaksi menevät yhdessä, ja keskeiset Windows-tekniikat, kuten ASP, tarvitsevat molemmat osat toimiakseen.

MySQL

Vaikka avoimen lähdekoodin vaihtoehto MySQL on mahdollista ajaa Windowsissa, se ei ole tavanomainen (ja isäntäsi ei ehkä tarjoa epätavallisia asetuksia).

Uusin MS SQL-versio toimii Linuxissa, vaikka Linux-asennus ei tarjoa ASP.NET-integraation etuja.

Pilvitietokannat

Microsoft tarjoaa nyt myös tietokantaansa Azure SQL: n palveluratkaisuna, joka tarjoaa skaalautuvan resurssin pilvessä.

Tämä on varustettu tyypillisellä pilvimallimallilla, jossa resurssi mitataan tarkasti ja käyttäjille laskutetaan jokaisesta resurssien käytön tunnista.

Azure SQL eroaa Azure-sovelluksen SQL Serveristä. Molemmat tarjoavat tietokantoja pilvipalveluna.

Azure SQL on tarkoitettu ryhmille, jotka hallitsevat useita tietokantoja ja haluavat minimoida hallinnollisen työn. SQL Server toimii periaatteessa samalla tavalla Azuressa kuin muissa kokoonpanoissa, joten siirtyminen erillisestä palvelimesta ei ole vaikeaa.

Varo pilvikustannuksia

Kuten kaikki pilvitekniikat, kustannusten hallitsemiseksi on huolehdittavas. Vaikka pilvi kuulostaa houkuttelevalta, aina päällä oleva sovellus voi nopeasti pilviä resursseja pilvessä, ja tämä voi johtaa huomattavasti korkeampaan laskuun kuin paikalla oleva ratkaisu.

Microsoft huomauttaa, että virtuaalikone, johon on asennettu MS SQL Server, on täydellisesti pätevä vaihtoehto Azure SQL: lle, varsinkin jos haluat nopean ja helpon siirtymisen pilveen ilman huolta tunnin laskutuksesta.

Azureen SQL Server on lisensoitu eikä sitä veloiteta palveluna, mutta sinun on maksettava Azure-tallennuskustannukset.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon MS SQL-hosting-palvelusta?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Voit valita jaetuista tai VPS-Windows-suunnitelmista. Säästä jopa 50% näistä suunnitelmista tänään käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

MS SQL vs MySQL: Mikä on sinulle parempi?

Joskus MS SQL tai MySQL valitaan sinulle. Jos haluat käyttää tiettyä sovellusta, on vain yksi tapa edetä, ja sinun on elää sen kanssa, joka on määrätty.

Kuten edellä mainittiin, on parasta pysyä MS SQL: n kanssa Windowsissa ja MySQL: n kanssa Linuxissa ongelmattoman lähestymistavan saavuttamiseksi.

FeatureMySQLMS SQL
LähdemalliAvoin lähdekoodipatentoitu
ominaisuudetVähemmän ominaisuuksiaTäysin varustellun
HintaVapaaMaksettu

MySQL-erot

Mutta MS SQL ja MySQL eivät ole suoraan vastaavia, eivätkä ne välttämättä ole samanarvoisia.

Kaikkien tyhjästä kehittyvien on ymmärrettävä rajoituksensa ja yksilölliset edut ja haitat:

 • MySQL on avoimen lähdekoodin tekniikka, kun taas MS SQL ei ole avoimen lähdekoodin tekniikka
 • Tämä tarkoittaa, että MySQL käyttää useita tallennusmoottoreita, kun taas MS SQL käyttää vain yhtä: Microsoftin oma
 • SQL-kieli eroaa monilla pienillä tavoilla MySQL: n ja MS SQL: n välillä
 • MS SQL: llä on graafinen käyttöliittymä, jota on suhteellisen helppo käyttää, jos olet perehtynyt Windows Server -työkaluihin ja apuohjelmiin
 • Microsoft on asettanut tietoturvan MS SQL: n ytimeen, kun taas MySQL ei tarjoa samoja laajoja suojausominaisuuksia
 • MS SQL on täysin esitelty
 • Oikean laitteiston ansiosta MS SQL on mahdollisesti parempi yritysasiakkaille, jotka ovat investoineet paljon Windows-palvelimiin ja infrastruktuuriin
 • Microsoft-ohjelmisto on aina suunniteltu integroitavaksi, joten jos kehität Windows-käyttöjärjestelmää, on järkevää pitää kiinni MS SQL: stä pitkällä aikavälillä
 • MySQL on isännälle yleensä ilmainen tai erittäin halpa toteuttaa, ja tämä säästö yleensä siirretään asiakkaille verkkosivujen halvemman isäntänä.
 • MS SQL on suunniteltu skaalaamaan todella massiivisiksi sovelluksiksi.

MS SQL: n laajentaminen: MS SQL on suunniteltu käytettäväksi monien palveluiden kanssa, mukaan lukien replikaatiotyökalut, OLAP-tuki ja Visual Studio.

MS SQL vs. muut SQL-tietokannat

On monia muita tietokantoja, ja kosketamme vain muutamia täällä. Mutta nämä ovat suosituimpia.

Oracle-tietokanta

Suuret organisaatiot käyttävät laajalti Oracle-tietokantaa. Se on erittäin tehokas ja vastaavasti kallis ja monimutkainen hallita. Harvat web-palveluntarjoajat tarjoavat sitä.

PostgreSQL

PostgreSQL on ilmainen, avoimen lähdekoodin tietokanta, joka vie MySQL: n kaltaisen markkinaraon.

Sen tärkeimmät erot ovat, että se tukee jäsenneltyjä tietokantaobjekteja ja sauvoja, jotka ovat hyvin lähellä ISO SQL -standardia. Se on laajasti saatavana isännöintivaihtoehto.

SQLite

SQLite väittää olevansa maailman eniten käytetty tietokantamoottori. Se ei kuitenkaan ole erillinen tietokantamoottori, vaan sovellusrakenteeseen sisäänrakennettu koodikirjasto.

Tietokanta on sovelluksen yksityinen. Saatat kohdata isäntäsovelluksia, jotka käyttävät sitä, mutta sellaista asiaa kuin “SQLite-hosting” ei todellakaan ole.

SQL Server -isäntän valitseminen

Sinun tulisi kysyä useita kysymyksiä, ennen kuin sitoudut MS SQL -isäntään:

 1. Mitä Windows- ja MS SQL -versioita ne käyttävät?
 2. Millaisia ​​hallintatyökaluja heillä on? Onko heillä SQL Server Management Studio?
 3. Onko heillä käytettävissä SQL Server Analysis Services -palveluita?
 4. Ovatko Windows-palvelimet osa niiden ydinliiketoimintaa vai ovatko ne jälkikäteen suunniteltuja?
 5. Kuinka asiantuntevia henkilökunta on Microsoftin tuotteista?

Hanki viimeisin versio

Hyvä MS SQL -yritys ylläpitää viimeisintä versiota, ja sillä on siihen hyvä tuki.

SQL Server 2008 toimii edelleen, mutta se ei ole ihanteellinen valinta. Uusimmissa versioissa on eniten SQL-tietokantaominaisuuksia ja paras suorituskyky.

SQL Server Management Studion tulisi olla käytettävissä

Hallinnan helpottamiseksi isännän tulisi asettaa SQL Server Management Studio (SSMS) saataville tietokannan ohjauspaneelina.

Sinun tulisi etsiä myös SQL Server Analysis Services (SSAS) -palvelinta tietokannan toiminnan ja suorituskyvyn seuraamiseksi.

MS SQL: n tulisi olla tärkeä isäntälle

Valitse verkkoisäntä, joka käsittelee Windows-palvelimia tärkeänä osana liiketoimintaansa. Tukipalvelun henkilöstön tulisi olla perehtynyt Microsoftin tuotteisiin.

Jos se mainitsee heidät vain jälkikäteen, ole varovainen.

Kolme suosituinta MS SQL -palvelun tarjoajaa

Kaksi isäntää eivät ole samoja. Jotkut ovat parempia yhdellä alueella ja toiset ovat parempia toisella alueella. Mutta jotta valintasi olisi helpompaa, tässä on kolme suosikki isäntääni MS SQL: lle.

A2-hosting

A2 hosting MS SQL

A2 Hosting MS SQL -kuvakaappaus WhoIsHostingThis -palvelun kautta

A2-hosting tekee Windows-palvelimista suuren osan liiketoiminnastaan, ja Plesk-ohjauspaneelilla hallitaan kaikkia sivuston osa-alueita.

Heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa ovat saatavana SQL Server 2016: lla. VPS ja jälleenmyyjä-isäntä ovat saatavana myös Windowsin kanssa.

Turbo-palvelinvaihtoehto tarjoaa erittäin nopean nopeuden SSD-tallennuksella ja vähemmän käyttäjiä palvelinta kohden.

Se ei ole vähiten kallis
isäntäyritys ympärillä, mutta se antaa hyvän arvon.

HostGator

HostGator MS SQL

HostGator MS SQL -kuvakaappaus WhoIsHostingThis -palvelun kautta

HostGator on edullinen
mutta luotettava loppu.

Sen Windows-verkkosivustojen isännöintisuunnitelmat sisältävät Plesk-ohjauspaneelin, IIS: n ja ASP.NET: n.

Heidän palvelimillaan on edelleen SQL Server 2008 R2, mikä on miinus.

Positiivisella puolella on rajoittamaton aliverkkotunnuksia ja sähköpostitilejä. Tuki on saatavana puhelimitse, sähköpostitse tai chat-tilassa 24 tuntia vuorokaudessa.

Nestemäinen verkko

LiquidWeb MS SQL

LiquidWeb MS SQL -kuvakaappaus WhoIsHostingThis -palvelun kautta

Liquid Web on erikoistunut täysin hallittuihin isännöintisuunnitelmiin ja kustannuksiin
on huomattava.

Se antaa MS SQL-tietokannan saatavana pilvipalveluna, joten voit käyttää sitä joko Linux- tai Windows-alustalta.

Palvelu on suunniteltu erittäin käytettäväksi, sillä siinä on useita laitteisolmuja, ja varmuuskopio sisältyy toimitukseen.

Windows tai Linux on saatavana erillisissä, pilvi-VPS- ja pilvi-omistetuissa isäntäsuunnitelmissa.

Hyödyt ja haitat MS SQL

Kaikilla tietokannoilla on hyvät ja huonot puolensa. Tässä ovat MS SQL: n tärkeimmät edut ja haitat.

Plussat

 • Kypsä tuote, jota tukee Microsoft
 • SQL: n täydellinen ja luotettava toteutus
 • Sopii ASP.NET-ympäristöön.

Haittoja

 • Ei laajalti saatavana Windows-isäntän ulkopuolella
 • Lisensointikustannukset tekevät siitä kalliimman kuin avoimen lähdekoodin tietokannat.

Onko MS SQL oikea sinulle?

Kun suunnittelet verkkosivustoa, ensimmäinen askel on päättää, mitä ohjelmistoa sivustolla käytetään. Sinun on valittava tietokannan hallintaohjelmisto, joka toimii sivuston ohjelmiston kanssa.

Sisällönhallintajärjestelmät

Useimmat nykyaikaiset Web-isäntäpalvelut toimivat sisällönhallintajärjestelmän (CMS) alla, joka käyttää tietokantaa sisällön, käyttäjätietojen ja versiohistorian pitämiseen ja päivittämiseen. CMS voi sallia tietokantaohjelmistojen valinnan tai olla sidottu yhteen tuotteeseen.

WordPress- tai Magento-sivusto ei voi käyttää SQL Server-tietokantaa. Drupal tai Joomla voi käyttää sitä ilman mitään ongelmia. ASP.NET: ään perustuvat sisällönhallintajärjestelmät, kuten MojoPortal tai Kentico, käyttävät yleensä SQL Serveriä.

Sitebuilders

Jos palvelin-isäntä tarjoaa vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalun ja mukautetut sovellukset, tietokanta on melkein näkymätön sinulle. Vain kun valitset omaa ohjelmistoa, tietokannan valinta on todella tärkeä.

Lopullinen kysymys

Mitä aiot tehdä verkkosivustollasi? Se määrittää, onko MS SQL oikea sinulle.

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö korkealaatuista MS SQL -majoitusta?
Liquid Web tarjoaa täysin hallittuja MS SQL -majoitussuunnitelmia tilauksen mukaan skaalattavissa. Tällä hetkellä voit säästää suuria suunnitelmiaan käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Muut ominaisuudet SQL: ssä

 • MySQL
 • PostgreSQL
 • MS Access
 • MariaDB
 • SQLite

MSSQL Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on MS SQL?

  MS SQL on Microsoft SQL Server. Se on Microsoftin tuottama tietokantateknologia.

 • Mikä on RDBMS?

  MS SQL on RDBMS. RDBMS tarkoittaa relaatiotietokannan hallintajärjestelmää.

  RDBMS on ohjelmistosovellus, joka luo ja hallitsee taulukkomuodossa tallennettuja tietoja, joissa kaikki taulukot liittyvät muihin taulukoihin – siksi sana ‘relaatiot’.

  Taulukon rakenteeseen viitataan joskus relaatiomalliksi. MySQL ja MariaDB ovat myös relaatiotietokantoja.

 • Onko Microsoft SQL Server avoin lähdekoodi?

  Ei. Se on Microsoftin kehittämä ja myymän suljetun lähdekoodin, patentoitu ohjelmisto.

 • Onko olemassa ilmainen versio Microsoft SQL Serveristä?

  Kyllä, Express-versio on ilmainen. Se on kuitenkin suunniteltu erittäin pieniin projekteihin. Liike- tai isäntätilanteissa ilmainen versio ei yleensä ole riittävän tehokas.

 • Voinko käyttää Microsoft SQL Serveriä Linuxissa?

  Microsoft SQL Server ei tue Linuxia.

  Vaikka on olemassa kiertotapoja, kuten SQL Serverin käyttäminen Winessa, tämä ei ole luotettava ratkaisu, ja se olisi riskialtista liiketoimintakriittiselle sovellukselle..

  Lisäksi SQL Serverin uudemmat versiot tukeutuvat .NET-kehykseen, jota on vaikea luoda uudelleen Linux-ympäristössä.

 • Voinko käyttää Microsoft SQL Server -sovellusta Macissa?

  Sitä ei tueta virallisesti, mutta kolmannen osapuolen ohjelmistoja on olemassa.

 • Miksi käyttäisin MS SQL: tä toisen tietokannan sijasta?

  Jos kehität sovelluksia Windows-palvelimilla käyttämällä Windows-tekniikoita, MS SQL on todennäköisesti loogisin käytettävä tietokanta.

  Se on paras vaihtoehto, jos joudut integroimaan sovellus tiukasti Windows-todennukseen, ja helpoin valinta .NET-sovellusten kehittämiseen..

 • Mitkä ovat suosituimmat vaihtoehdot MS SQL: lle?

  MS SQL: lle on monia vaihtoehtoja, ja jos et tarvitse Windowsia, Linux-yhteensopiva RDBMS on halvempi saada isäntäympäristössä.

  Yleisimmin käytetty relaatiotietokantajärjestelmä on MySQL, joka on avoimen lähdekoodin tietojärjestelmä.

  Suurin osa isännöintipalveluntarjoajista sisältää ainakin yhden MySQL-tietokannan jokaisella isäntätilillä osana LAMP-pinoa (Linux, Apache, MySQL, PHP).

  Jotkut kehittäjät käyttävät mieluummin MariaDB: tä, jota myös tuetaan laajasti.

 • Millä ominaisuuksilla MS SQL: llä on, mitä muilla tietokannoilla ei ole?

  SQL Server on tiiviisti integroitu .NET-kehykseen, joten jos työskentelet tässä ympäristössä, on järkevää käyttää Microsoftin tietokantaa myös.

  Lisäksi SQL Serverillä on paljon sisäänrakennettuja analyyttisiä ominaisuuksia, jotka antavat sinun tehdä tietokannassa asioita, jotka muuten sinun tulisi tehdä sovelluksessa.

 • Mitä tietokannan hallintatyökaluja on saatavana MS SQL: lle?

  SQL Serverissä on sisäänrakennettu graafinen käyttöliittymä (GUI) nimeltään SQL Server Management Studio. Tämä tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita DBA: n (tietokannan järjestelmänvalvoja) tarvitsisi tietokannan hallintaan tuotantoympäristössä.

 • Mitä kehitystyökaluja on saatavana MS SQL: lle?

  Microsoft Visual Studiossa on sisäänrakennettu tuki MS SQL Serverille. Kehittäjät voivat käyttää sitä kyselyiden kirjoittamiseen ja virhekoodien kirjoittamiseen. Se sisältää myös visuaalisen käyttöliittymän, jonka avulla tietosuunnittelijat voivat luoda graafisesti tietokantakaavan.

  Microsoft kehittää myös Business Intelligence Development Studio -nimisen sovelluksen, joka on IDE, jota käytetään tietojen analysointiin.

 • Ovatko MySQL-työpöytä ja PHPMyAdmin samat kuin MS SQL?

  Jos olet kehittämässä Windowsia, tarvitset todennäköisesti MS SQL: n, koska siinä on edistynyt integrointi ja tuki Windows-tekniikoille.

  Jos haluat vain perustaa verkkosivuston etkä ole sidottu mihinkään Windows-tekniikkaan, niin Linux-pohjaiset vaihtoehdot toimivat todennäköisesti yhtä hyvin.

 • Onko MS SQL turvallisempi kuin MySQL?

  MS SQL tarjoaa parempia suojausominaisuuksia, mutta on tärkeää huomata, että myös MySQL on suojattu.

  MS SQL tarjoaa yksityiskohtaisemman hallinnan siitä, mitä käyttäjä voi käyttää. Useimmissa sovelluksissa tällä ei ole väliä.

  Tyypillisesti, varsinkin normaaleissa web-sovelluksissa, ainoa mielekäs käyttäjä on itse sovellus. Sinun ei tarvitse luoda useita käyttäjiä, joilla on erityiset käyttörajoitukset.

  Tietyissä yritystason järjestelmissä (kuten suuren yrityksen keskustietokanta, johon pääsee useilla sisäisillä, mutta itsenäisesti kehitetyillä ohjelmilla) tämä valvonnan taso on kuitenkin kriittinen.

 • Onko MS SQL hyvä valinta uudelle CMS: lle?

  Luultavasti ei. Sisällönhallintajärjestelmiä on suhteellisen helppo luoda, ja MS SQL voi olla ylikuormitettu tässä tilanteessa.

  Lisäksi, jos toivot, että muut ihmiset käyttävät CMS-järjestelmääsi, on todennäköisesti parempi käyttää jotain, jolla on enemmän alustojen välistä tukea, kuten MySQL.

 • Tarjoavatko kaikki isännät tukea MS SQL: lle?

  Ei. Monet isännät eivät tue Windows-hosting-palvelua ollenkaan, ja ne, jotka tukevat, voivat tarjota hyvin erilaisia ​​versioita Microsoftin ohjelmistosovelluksista. Tarkista hieno painatus huolellisesti, ennen kuin kirjaudut suunnitelmaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map