MS Access – Tule ammattilaiseksi hetkessä täydellisen resurssiluettelomme avulla

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Kun miljoonat käyttäjät selaavat verkkoa ja ovat vuorovaikutuksessa online-sovellusten kanssa, palvelimet ympäri maailmaa toteuttavat miljoonia kyselyjä ja tallentavat tonnia tietueita. Suurin osa käyttämistäsi verkkosivustoista käyttää ohjelmointikielellä, kuten PHP ja ASP, kirjoitettua koodia tietojen tallentamiseksi suosituissa tietokannan hallintajärjestelmissä (DBMS), kuten MySQL ja MS SQL Server. Vaikka nämä ovat melko suosittuja, on myös monia muita DBMS-tiedostoja, joita voidaan myös käyttää.

Käytetty DBMS-järjestelmä vaihtelee sovelluksesta riippuen käyttäjien lukumäärästä tai alustasta, johon sovelluksia kehität. Jos esimerkiksi kehität sovelluksia Android-matkapuhelimelle, käytät todennäköisesti SQLite-sovellusta. Muita kuin mainittuja suosittuja DBMS-tiedostoja, MS Access voi olla loistava valinta, varsinkin jos odotat olevan alle 100 elementtiä. Katso tästä artikkelista arvokkaita resursseja MS Accessille.

Miksi MS Access

MS Access tarjoaa monipuolisen ympäristön sovellusten nopeaan kehittämiseen, tietojen tallentamiseen ja kyselytietueisiin, kuten monet suositut DBMS-paketit. Jos odotat pienen määrän samanaikaisia ​​käyttäjiä ja vähän tietotietueita (alle 100), MS Access on loistava valinta. MS Access on hieno pienille yrityksille ja yksityishenkilöille, joiden on kirjoitettava hakemus nopeasti tietojen käsittelemiseen ja esittämiseen. Joitakin esimerkkejä MS Accessia käyttävistä sovelluksista ovat varastonhallintajärjestelmät, vianseurantasovellukset tai laadunvarmistustekniset tietokannat.

MS-käyttöresurssit

Internetissä ja kirjoissa on runsaasti tietoja MS Accessista, joiden avulla voit luoda tietokannan käyttöösi. Tutustu alla oleviin suosikkilähteihimme.

Oppaat

 • Holowczakin MS Access -opetusohjelma: Tämä Accessille aloittaville tarkoitettu opetusohjelma suorittaa tietokannan asennuksen, taulukoiden ja lomakkeiden luomisen sekä raporttien ja kyselyiden suorittamisen..
 • Access-kyselyn suorittaminen: tämä opetusohjelma näyttää sinulle kuinka suorittaa peruskysely Accessissa.
 • Accessin SQL-kyselyt: tämä opas näyttää kuinka suorittaa SQL-kysely Accessin eri versioille.
 • W3Schoolsin SQL-opetusohjelma: tämä opetus tutkii SQL-syntaksia ja tarjoaa käyttöliittymän esimerkkien suorittamiseen ja oman koodin kokeilemiseen.
 • Esimerkkejä VB.NET Access -sovelluksista: hienoja esimerkkejä VB.NET: n käytöstä Accessissa tallennettujen tietojen käsittelemisessä.
 • Muunna pääsy SQL Serveriin: vaiheittaiset ohjeet Access-tietokannan muuttamiseksi SQL Serveriksi.
 • Access-sovellusten kehittämisen opas: Tämä opetusohjelma ohjaa Microsoft Access -sovelluksen sovelluskehitystä tietokannan suunnittelusta kyselyiden ja GUI-rajapintojen kehittämiseen asti.
 • PHP ja MS Access: koskaan ajatellut, että voisit sekoittaa avoimen lähdekoodin ja Microsoft-tekniikoita? Mieti uudelleen! Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka PHP: tä käytetään yhteyden muodostamiseen Access-tietokantaan ja kyselyyn.
 • Access-tietokantarakenteen ymmärtäminen: Käytä tätä opetusohjelmaa ymmärtääksesi kuinka löytää objektit, kentät ja suhteet omasta Access-tietokannastasi.
 • Access Form Tutorial: opi luomaan lomake Accessiin käyttämällä tätä opetusohjelmaa.
 • Vioittuneet käyttöoikeustiedostot: Joskus järjestelmäsi tiedostot vioittuvat, mukaan lukien Access-tietokantatiedostot. Tutustu tähän opetusohjelmaan saadaksesi selville kuinka korjata ne.

Video-oppaat

 • Access-tietokannan luominen: perusvideo-opas tietokantojen luomiseen ja kyselyiden, lomakkeiden ja raporttien luomiseen Accessissa.
 • Access-kyselyt: video-opas kyselyiden muodostamiseen Accessissa.
 • Sisäänkirjauslomakkeiden käyttö: opi luomaan kirjautumislomake tietokannan suojaamiseksi salasanalla.
 • VB.NET ja Access: Opi käyttämään VB.NET-yhteyttä MS Access -tietokantaan muodostamiseen ja kyselyihin.
 • Pivot-taulukot: oppia kääntötaulukoiden luomisesta Accessissa.
 • Advanced Access -opetus: oppia edistyneitä vinkkejä Access-tietokantojen hallintaan SQL-skriptejä ja makroja käyttämällä maksua vastaan ​​Udemy-palvelun kautta.

Viiteoppaat

 • Yleiset käyttötoiminnot: luettelo yleisesti käytetyistä käyttötoiminnoista ja linkit näiden toimintojen yksityiskohtaisiin selityksiin, mukaan lukien parametrit ja palautusarvot.
 • MSDN Access VBA -viite: opas, joka sisältää pääsyn Access-tietokantaan ja ohjelmointikäsitteitä sekä esimerkkejä.

Verkkoyhteisöt

 • Microsoftin Access Forum: saat MS Access -kysymyksiisi vastauksia muilta käyttäjiltä Microsoftin online-foorumilla.
 • Dream.In.Code Access -foorumi: tällä foorumilla on satojen tuhansien kehittäjien yhteisö, joka auttaa toisiaan vastaamaan MS Access -kysymyksiä koskeviin teknisiin kysymyksiin.
 • MS Access -ryhmä: Tämä Google-ryhmien yhteisö antaa sinun lähettää kysymyksiäsi ja tarkastella vastauksia muihin kehittäjiin liittymiin kysymyksiin MS Access -kysymyksissä..

Kirjat

 • Käy vuoden 2013 Raamatussa (2013), Alexander ja Kusleika: Tämä kirja kattaa laajasti Microsoft Access -aiheet, kuten raporttien automatisointi, tietokannan perusteet, SharePoint-integraatio ja data-analyysi sekä ladattavat esimerkit.
 • Pääsy 2013 nukkeille (2013), Fuller ja Cook: tämä Dummies-teosarja käsittelee laajaa valikoimaa MS Access -aiheita, mukaan lukien tietokannan suunnittelu, tietojen tuonti, suorituskyvyn parannukset ja käyttöliittymän luominen.
 • Microsoft Access 2013 -ohjelmointi esimerkkinä VBA: lla, XML: llä ja ASP: llä (2014), Julitta Korol: vaikka et olisi vielä koodattu, katso tätä kirjaa oppiaksesi luomaan sovelluksia vuorovaikutukseen MS Accessin kanssa ActiveX: n, ASP: n ja Visual Basicin avulla.
 • Microsoft Access 2010 askel askeleelta (2010), Lambert ja Cox: kuten otsikosta käy ilmi, tässä kirjassa annetaan vaiheet erilaisten toimien suorittamiseksi Access 2010: ssä ja se on suunnattu aloittelijalle.
 • Pääset tietoanalyysin keittokirjaan (2007), Bluttman ja Freeze: Tämä kirja tarjoaa koodausesimerkkejä ja näytekyselyjä, joita voidaan soveltaa reaalimaailman tietojen analysointiongelmiin, joihin liittyy MS Access sarjan “reseptejä” avulla.

Yhteenveto

MS Access, kuten muutkin DBMS-järjestelmät, tarjoaa käyttöliittymän tietokantoihin tallennetun datan tallentamiseen ja kyselyyn. Sillä on merkittävä asema Windowsissa Microsoft Office -sarjan kautta, ja se on nopea tapa käyttäjille luoda tietokantoja ja kehittää yksinkertaisia ​​sovelluksia. Vaikka oletkin aloittelija, voit nopeasti luoda käyttöliittymiä itse Accessiin. Toisaalta, voit käyttää myös ohjelmointikieliä, kuten Visual Basic ja jopa PHP, luodaksesi entistä räätälöitympiä käyttöliittymiä. Tutustu yllä oleviin resursseihin saadaksesi jalkasi märkäksi MS Accessin avulla.

Lisää lukemista ja resursseja

Meillä on enemmän koodaukseen ja tietokantojen kehittämiseen liittyviä oppaita, oppaita ja infografioita:

 • SQL-resurssit: yleinen SQL-resurssimme, joka on kriittinen kaikille relaatiotietokannan kehittäjille.
 • Johdanto ADO.NETiin: Opi kaikki tästä järjestelmästä minkä tahansa tietokannan käyttämiseksi .NET-kehyksen sisällä.
 • PHP-esittely ja resurssit: aloita suositimman palvelinpuolen koodauskielen oppiminen.

Ultimate Guide to Web Hosting

Jos aiot syventyä tietokantapohjaisiin sovelluksiin, joudut isännöimään niitä jonnekin. Tutustu Ultimate Guide to Web Hosting -oppaaseen. Se selittää kaiken, mitä sinun on tiedettävä tietoisen valinnan tekemiseksi.

Ultimate Guide to Web Hosting
Ultimate Guide to Web Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map