MongoDB-hosting: Nämä isännät ovat katsottavia vuonna 2020

Vertaa MongoDB-hosting-palvelua

MongoDB on avoimen lähdekoodin NoSQL-asiakirjapohjainen tietokanta. Tämän sovelluksen avulla tarvitset sekä palvelimen hallintaa että joustavuutta, koska tietokantakaavio voi kehittyä ajan myötä. Joten sinun on valittava oikea isäntä.


Isäntäkoneen on täytettävä tietyt tekniset vaatimukset MongoDB: n käyttämiseksi. Se on yleensä käyttäjän asennettu yksityiseen ympäristöön, kuten VPS tai oma palvelin, joka pystyy käsittelemään suuria tietojoukkoja suurella kirjoituskuormalla.

Seuraavassa on yksityiskohtainen erittely suosikkiisäntästämme myöhemmin tässä viestissä, mutta tässä on vilkahdus MongoDB: n viiden parhaan isännän kanssa:

 1. Bluehost
  – nopea käyttöönotto ja omistettu IP-osoite
 2. A2-hosting
  – helppo asennus yhdellä napsautuksella kiinteillä palvelimilla
 3. Nestemäinen verkko
  – ylittämätön infrastruktuuri ja tuki
 4. InterServer
  – uskomattomat hinnat kiinteillä VPS-suunnitelmilla
 5. DreamHost
  – kohtuulliset hinnat SSD-levyillä ja rajaton kaistanleveys

Kuinka valitsimme MongoDB: n parhaat isännät?

Yli 1500 isännöintisuunnitelmasta etsimme VPS- ja erillisiä palvelinasuunnitelmia, joissa on omistettu IP-osoite ja pääsy MongoDB: n vaatimiin erityisiin portteihin..

Priorisoimme isännöintipalveluntarjoajia, joilla oli erinomainen käytettävyys, kaikki SSD-levyt tallennusta varten ja korkea tekninen tuki. Ja me peseisimme tätä luetteloa massiivisen tietokantamme kanssa todellisten asiakasarvioiden perusteella, jotta päädyisimme parhaimpiin MongoDB-koneisiin.

MongoDB-hosting

MongoDB on eräänlainen NoSQL-tietokanta, mikä tarkoittaa, että tiedot tallennetaan asiakirjoihin. Tämä helpottaa käyttöä yksinkertaisissa projekteissa.

Tässä artikkelissa selitetään lisää MongoDB: stä ja autamme sinua päättämään, millainen hosting sopii parhaiten sen kanssa tekemistäsi projekteista..

Kuinka MongoDB toimii

MongoDB on tietokanta, joka toimii vähän eri tavalla kuin useimmat muut tietokannat. Se on ei-relaatio (tai ”NoSQL”), asiakirjakeskeinen tietokanta.

Suuri osa nopeuden ja skaalautuvuuden eduista saavutetaan vain, jos tietokanta on asetettu oikein ympäristössä, joka on optimoitu hyödyntämään sen vahvuuksia.

MongoDB tarjoaa paljon ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä enemmän kuin yksinkertaisia ​​tietokantakyselyjä.

Viettää aikaa katsomassa MongoDB: n ominaisuuksia, jotta tiedät mitä voit tehdä sillä.

MongoDB-kotisivuMongoDB-kotisivu.

Suhteelliset tietokannat

Yleisin tietokantatyyppi on relaatiotietokanta SQL (Structured Query Language) -perheessä.

SQL-tietokannat

Suosittuihin relaatiotietokantoihin kuuluvat:

 • MySQL
 • MariaDB
 • PostgreSQL
 • Oraakkeli
 • Microsoft SQL Server
 • SQLite.

Vaikka ne toteutetaan eri tavalla ”konepellin alla”, ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kehittäjän tai käyttäjän vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Jos olet työskennellyt WordPressin, Drupalin tai Joomlan kanssa, olet käyttänyt relaatiotietokantaa, SQL-tietokantaa.

Taulukkopohjaiset tietokannat

Tyypilliset SQL-tyyliset tietokannat tallentavat tiedot taulukkosarjaan, jokaisen taulukkorivin edustaessa yhtä merkintää.

Taulukoiden merkinnät voivat liittyä muiden taulukoiden merkintöihin, mikä mahdollistaa monimutkaisten tietorakenteiden suunnittelun (tästä syystä termi “relaatiot”).

Relaatiotietokannat ovat erinomaisia ​​työkaluja strukturoidun tiedon tallentamiseksi useista melko samanlaisista asioista.

Tämä on erityisen totta, jos tiedät etukäteen (sovellusta kehitettäessä), minkä tyyppisistä kohteista pidät kirjaa.

Se auttaa myös, jos tiedät mitä tietoja sinun tulee tietää niistä.

NoSQL-tietokannat selitetty

Valitettavasti tosielämässä emme aina tiedä etukäteen, mitä tietoja me tarvitsemme tallentaa, tai edes joskus millaisia ​​asioita me tarvitsemme seurataksemme.

Jotkut reaalimaailman verkkotunnukset eivät yksinkertaisesti ole riittävän rakenteellisia, jotta ne sopisivat hyvin tapaan, jolla SQL-tietokannat järjestävät tietoja.

MongoDB

MongoDB on asiakirjapohjainen tietokanta, yksi monista uusista NoSQL- tai ei-relaatiotietokannoista.

MongoDB tallentaa sen sijaan, että tallentaisi tietueita toisiinsa liittyviin taulukkoriviin, joissa yhden kohteen tiedot voidaan jakaa useisiin taulukoihin, MongoDB tallentaa kaikki tietyn kohteen tiedot yksi asiakirja.

Löysä rakenne

Tietokanta mahdollistaa sitten erityyppisten asiakirjojen ryhmittelyn ja indeksoinnin.

Tämä on paljon löysempi, vähemmän jäsennelty tapa organisoida tietoja, ja siinä on sekä etuja että haittoja.

Milloin MongoDB: tä käytetään

Oikean valinnan tekeminen tietokannan hallintaratkaisullesi on tärkeää.

Mutta on syytä huomata, että sinulla ei ehkä ole mitään valintaa käytettävän tietokannan kanssa.

Jos aiot käyttää olemassa olevaa sisällönhallintajärjestelmää tai blogging-alustaa, kyseiset sovellukset on jo rakennettu tietyllä tietokannalla.

MongoDB on kehitystyöhön

Yleensä kysymys siitä, minkä tyyppistä tietokantaa käytetään, on kysymys uusien sovellusten kehittäjille.

MongoDB on usein parempi valinta suuret aineistot kanssa erittäin korkea kirjoituskuorma, tilanteessa, jossa joudut jakamaan tietokannan.

Se on myös oikea valinta, jos tietomallisi tai kaavasi on epävakaa ja täytyy Evolve ajan myötä.

Milloin et käytä MongoDB: tä

Älä käytä MongoDB: tä, jos olet rakentamassa sovellusta vaatia SQL liittyy tai liiketoimet, tai missä tarvitaan tietojen normalisointia.

Mitä tarvitset isäntä MongoDB

Jaetut hosting-tilit ja ”alennus” web-palveluntarjoajat, joissa sivustosi tai sovelluksesi jakaa IP-osoitteen muiden tilien kanssa, eivät ole täysin sopivia MongoDB: n isännöintiin.

Voit kiertää tämän ostamalla omistetun IP-osoitteen verkkosivustollesi. Mutta yleensä sinun pitäisi isännöidä MongoDB: tä pilvi-, VPS- tai erillisellä palvelintasuunnitelmalla.

Isäntätyyppieduthaitat
Jaettu hostinghalpaEi paljon valintoja
VPSOmistettu resurssien allokointiKalliimpi
Omistettu palvelinTäysin yksityinenMonimutkaisempi

Muut syyt käyttää korkea-asteen majoitusta

Lisäksi, jos rakennat sovellusta, joka vaatii NoSQL-tietokannan käyttöä, kuten MongoDB, sinulla on todennäköisesti paljon muita tarpeita.

Niitä ei todennäköisesti tule riittävän kattavasti edullisissa jaetussa isäntäympäristöissä.

web-hosting-kuponki

Etsitkö paljon MongoDB-hosting-palvelusta?
A2-hosting tekee jatkuvasti pisteet nopeus- ja suorituskykytestien huipulla. Ne tarjoavat yhden napsautuksen asennukset MongoDB: stä ja shell-käyttöoikeuksista. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 50% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Tarvitset omistetun IP-osoitteen

Tämän lisäksi melkein mikä tahansa vakava verkkopalvelin toimisi hyvin, kunhan sinulla on oma IP-osoite ja voit käyttää portteja 27017 ja 28017 (monissa tavanomaisissa web-isäntäkoneissa sinun on pyydettävä näiden porttien avaamista).

Joten jos saat omistetun IP-osoitteen, MongoDB voidaan ottaa käyttöön useimmissa käyttöjärjestelmissä ja useimmissa tavanomaisissa tuotantotason laitteissa.

MongoDB pilvi -kaappauskuvaMongoDB pilvi -kaappauskuva.

Hosting-tyyppi

Kun etsit MongoDB-isäntä, varmista, että etsit yksityistä hosting-ympäristöä.

Tämä voi olla joko virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) tai erillisen palvelimen muodossa.

VPS-suunnitelmia on helpompi hallita kuin omistettuja palvelimia ja ne tarjoavat pilviympäristön välitöntä, tarpeen mukaan tarjoamista varten.

tietokeskuksiin

Suorituskyky on aina ongelma web-isännöinnissä. Yleinen ratkaisu palvelimen nopeuteen liittyviin ongelmiin on CDN: n käyttö sisällön toimittamiseen palvelimilta, jotka ovat lähellä verkkosivustojen kävijöitä.

Koska MongoDB luo dynaamista sisältöä, CDN: t tarjoavat suhteellisen vähän apua. Tämän seurauksena on parasta saada hosting-suunnitelma tietokeskuksen kanssa lähellä käyttäjiä. Halvemmat suunnitelmat eivät usein tarjoa vaihtoehtoja datakeskuksiin.

Etsi palveluntarjoaja, joka voi tarjota sinulle sopivan datakeskuksen sijainnin.

Mikä alusta on paras MongoDB: lle

Se, että voit käyttää MongoDB: tä melkein missä tahansa Web-palvelimessa, ei tarkoita, että sinun pitäisi käyttää MongoDB: tä millä tahansa Web-palvelimella..

MongoDB: n asennus

MongoDB: n perustaminen voi olla hieman hankala, etenkin kehittäjille, jotka eivät tunne kaikkia sen puitteita.

Suuri osa nopeus ja skaalautuvuus hyödyt saavutetaan vain, jos tietokanta on perustettu oikein, ympäristössä, joka on optimoitu hyödyntämään vahvuuksiaan.

MongoDB: n asennus sisältää:

 1. Paikallisen kehitysympäristön luominen
 2. Sopivan palvelimen löytäminen
 3. MongoDB: n asentaminen
 4. Ohjelmointikielen valinta
 5. Tietokannan suunnittelu
 6. Tietokannan käyttöönotto
 7. Verkkosovelluksen luominen.

Valitse isäntä, joka on erikoistunut MongoDB: hen

Tästä syystä suosittelemme, että otat MongoDB-tietokannan käyttöön MongoDB: llä kokeneella Web-isännällä.

MongoDB: n päättäjillä on pilvihallittu MongoDB-ratkaisu, joka toimii yhdessä valitsemasi pilviinfrastruktuurin kanssa, ja käytettävissä on joukko muita Mongo-optimoituja web-palveluntarjoajia..

Suositut MongoDB-majoittajat

Monet näistä MongoDB-palvelimista käyttävät Amazon Web Services (AWS) -palveluita. Google Cloud ja Microsoft Azure ovat myös suosittuja.

MongoDB-ratkaisujen kuvakaappaus
MongoDB-ratkaisujen kuvakaappaus.

Joitakin näistä palvelimista, jotka on omistettu MongoDB-isännöinnille, ovat mLab, Compose ja ScaleGrid.

Nämä omistautuneet yritykset tarjoavat täyden ominaisuuden, jota tarvitset MongoDB-tietokannan täydelliseen isännöintiin.

hintoja

Mutta huomaat, että nämä MongoDB-isännät ovat kalliimpia kuin perinteisten web-hosting-yritysten tarjoamat VPS: t.

Muilla halvemmalla isännöivillä yrityksillä, kuten A2 Hosting, on erikoistuneita MongoDB-hosting-suunnitelmia, joista voit tutustua.

Hyödyt ja haitat MongoDB: ltä

Kuten kaikki sovellukset, myös MongoDB: lle on hyviä ja huonoja kohtia. Tässä on kunkin tyypin tärkeimmät, jotka tulee pitää mielessä, kun teet ostoksia ympäri.

Plussat

 • Vähemmän alustavaa kehitysaikaa tietojen suunnitteluun
 • Tietomallin kyky kehittyä ajan myötä
 • Joustavuus poikkeuksiin, “oddball” -datan bitteihin
 • Nopeampi kirjoittaminen tietokantaan
 • Äärimmäisen skaalautuva
 • Ei CSS-poistoja.

Haittoja

 • Tietoja ei välttämättä normalisoida (esim. Useita oikeinkirjoituksia)
 • Vähemmän tiukka tietojen mallintaminen kannustaa laiskaa tietojen suunnittelua
 • Tietojen kerrosten tietojen yhdenmukaisuutta ei tarkisteta.

Valintamme: Kolme parasta MongoDb-majoittajaa

MongoDB: lle voi olla erityisen vaikea valita isäntä. Joten me valitsemme sinut matkalle omien kolmen suosikkiisäntämme kanssa. Mutta muista, että on muitakin. Katso lisää ideoita vertailusivultamme.

A2-hosting

A2 hosting-VPS-suunnitelmat

Suosituin optimoitu MongoDB-hosting-vaihtoehto on A2-hosting. Ne tarjoavat sinulle edullisimpia VPS-suunnitelmia
paljon resursseja käytettävissä pienemmille sivustoille. Ja jos olet teknisesti osaava, heidän hallitsemattomia suunnitelmiaan ei voida lyödä.

A2 on tehnyt kehittäjille erittäin helpon MongoDB-tietokannan perustamisen yhdellä napsautuksella. Saat myös pääkäyttäjän hallinnan hallitsemattomasta ja ydinsuunnitelmasta, joten voit muokata haluamiasi palvelintiedostoja.

Heidän milloin tahansa rahat takaisin -takauksensa ansiosta ei ole mitään syytä olla kokeilematta niitä.

InterServer

InterServer vertaa

Kuten A2-hosting, myös InterServer tarjoaa sinulle halpoja VPS-suunnitelmia
. Itse asiassa, jos et tarvitse paljon virtaa, voit hankkia suunnitelman vähän enemmän kuin maksaisit jaetusta suunnitelmasta.

Ne eivät kuitenkaan tarjoa samaa helppoa MongoDB-määritystä. Heidän tietokantaansa selittää, kuinka tämä tehdään, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia, jos sinulla on teknisiä taitoja.

InterServer myy VPS-suunnitelmansa siivuilla. Viipale on 1 ytimen suoritin, 1 Gt muistia ja 25 Gt levytilaa. Jos ostat vähintään 4 viipaletta, ne tarjoavat hallittua tukea. Lisämaksusta voit saada minkä tahansa cPanel-, Plesk- tai DirectAdmin-ohjauspaneelista.

Nestemäinen verkko

LiquidWeb vertaaNestemäinen Web Cloud VPS.

Liquid Web tarjoaa pilvi-VPS-hosting-ominaisuuksia korkean suorituskyvyn palvelimilla. Heidän suunnitelmansa ovat yleensä kalliimpia
kuin A2 Hosting ja InterServer. Mutta hintaan sisältyy joitain liiketoiminnan parhaimmista infrastruktuureista – AWS, Google Cloud ja Microsoft Azure.

Liquid Web sisältää omistetun IP-osoitteen, täyden pääkäyttäjän pääsyn ja 100% verkon käytettävyyden (testimme tukevat tätä). Ne tarjoavat myös InterWorx-, cPanel- ja Plesk-ohjauspaneelit.

Muut ominaisuudet NoSQL: ssä

 • CouchDB

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö vakavaa MongoDB-majoitusta?
Liquid Web tarjoaa korkean suorituskyvyn MongoDB-isännöinnin, täyden pääkäyttäjän pääsyn ja 100% käyttöaikaa. Lukijamme voivat tällä hetkellä saada erityisen hinnoittelun nestemäisistä web-suunnitelmista käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

MongoDB Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on MongoDB?

  MongoDB on ei-relatiivinen (NoSQL), asiakirjakeskeinen tietokannan hallintajärjestelmä. Sitä ohjataan sovelluskoodista ohjaimille, jotka on kirjoitettu eri ohjelmointikieleille. Sen kehitti ensimmäisen kerran 10gen (nykyisin MongoDB Inc) vuonna 2007 osana heidän luomaa PaaS-tuotetta.

 • Mikä on ei-relaatiotietokantajärjestelmä?

  Useimmat tietokannan hallintajärjestelmät ovat relaatiot. Tämä tarkoittaa, että tiedot tallennetaan lukuisiin siihen liittyviin taulukoihin monimutkaisen datajärjestelmän mukaisesti, joka on suunniteltava ennen järjestelmän käyttöä. Mikä tahansa kysely vedetään yleensä useista taulukoista, joten tiedot on koottava, kun niitä käytetään.

  Ei-relaatiotietokannassa yksittäistä tietuetta koskevat tiedot tallennetaan yleensä yhdessä paikassa. MongoDB on asiakirjakeskeinen tietokanta, mikä tarkoittaa, että tietyn tietueen tiedot tallennetaan sarjaan yhdennettyyn lohkoon, jota kutsutaan asiakirjaksi.

 • Mitkä ovat ei-relaatiotietokantojen käytön haitat??

  Ei-relaatioasiakirjamalli ei tee siitä erityisen hyvää erittäin normalisoitujen, jäsenneltyjen tietojoukkojen tapauksessa. Joskus päivitykset voivat luoda epäjohdonmukaisuuksia. Jos esimerkiksi blogikokoelmat tallentavat kirjoittajan nimen määritteenä ja erillinen kirjailijoiden nimikokoelma sisältää bio-tietoja, tekijän nimen muuttaminen katkaisee yhteyden. Tämä ei ole ongelma relaatiotietokannassa.

 • Mitä tietomuotoa MongoDB käyttää?

  MongoDB tallentaa tietoja BSON: iin. Tämä on JSON: n binaariversio, jossa on lisäelementtejä. Tämä auttaa tekemään tietyntyyppisiä kehitystyöjä nopeammin, koska Java-käyttöiset sovellukset voivat käyttää JSON: ta suoraan. Ellet aio kehittää MongoDB: tä, sinun ei todennäköisesti tarvitse tietää paljon BSON: sta.

 • Miksi valitsisin MongoDB: n projektiini?

  Sinun ei tarvitse määrittää tietomalliasi etukäteen, joten MongoDB on ihanteellinen jatkuvaan kehitysympäristöön, jossa datamallia ei yksinkertaisesti tunneta alussa. Lisäksi asiakirjamalli vastaa tapaa, jolla ajattelemme monia tietoalueita, ja tapaa, jolla kohteita käytetään sovelluksissa. Tämä samankaltaisuus voi tehdä ohjelmoinnista intuitiivisempaa.

 • Käyttääkö MongoDB taulukoita?

  Ei. Yksi tietue MongoDB: ssä tallennetaan asiakirjaan eikä taulukkoriville. Saman tyyppiset asiakirjat tallennetaan kokoelmiin. NoSQL-tietokannat käyttävät aivan erilaista tapaa käsitellä tietoja. On parasta olla yrittämättä sovittaa toisiaan.

 • Mitkä käyttöjärjestelmät tukevat MongoDB: tä?

  Kuten useimmat tietokantajärjestelmät, MongoDB on alusta-riippumaton. Koska sen lähdekoodi on saatavana, sitä voidaan teoriassa käyttää missä tahansa järjestelmässä. Binaarijakelu on saatavana Windowsille, Mac OS X: lle ja monille Linux-makuille. Solarikselle on saatavana jopa yhteisön tukema versio.

 • Voinko käyttää MongoDB: tä jaetussa isännöinnissä?

  MongoDB: tä ei yleensä ole vakio-ominaisuutena jaetuilla isännöintisuunnitelmilla. Tarvitset omistetun IP-osoitteen, SSH-pääsyn ja tietyt portit avattu. Lisäksi joidenkin isäntien mielestä se on resursseja vaativaa, mikä saattaa estää sinua käyttämästä sitä. Lopuksi, huomaa, että saatat joutua määritysongelmiin, joihin et pysty helposti käsittelemään.

 • Mitä ohjelmointikieliä voin käyttää MongoDB: n kanssa?

  MongoDB tukee monenlaisia ​​ohjelmointikieliä. Ajurit ovat saatavana C, C ++, C #, Go, Java, Node.js, Perl, PHP, Python, Ruby, Scala, Switch ja muihin. Monille muille kielille on olemassa yhteisön tukemia ohjaimia. Lisäksi MongoDB University tarjoaa erikoistuneita kursseja Javalle, Node.JS: lle ja Pythonille.

 • Millaiset sovellukset sopivat hyvin MongoDB: lle?

  MongoDB on hyvä valinta sovelluksille, joilla on suuri määrä tietueita, jotka eivät luota suhteisiin muun tyyppisiin tietueisiin. Kirjastoluettelo on hyvä esimerkki. MongoDB on myös hyvä valinta määrittelemättömille projekteille, joissa et ole varma, mihin olet menossa.

 • Täyttääkö MongoDB datan normalisointivaatimukset?

  Ei. MongoDB ei myöskään ota käyttöön tiukkaa datajärjestelmää. MongoDB: ssä datan normalisointi ja yleinen kaava panevat sovelluskerroksen täytäntöön tietokerroksen sijasta. MongoDB: tä ei kuitenkaan ole suunniteltu tarjoamaan korkeaa muodollista tietojen eheyttä. Tästä syystä se ei ole paras valinta esimerkiksi maksujärjestelmiin.

 • Mikä on sharding?

  MongoDB tarjoaa skaalattavuuden, koska se voi shardida tietokannan. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että tiedot on hajotettu paloiksi ja nämä kappaleet tallennetaan useille tietokoneille. Tämän seurauksena MongoDB isännöi hyvin hajautetussa ympäristössä kuten pilvi.

 • Mitkä ovat yleisimmät vaihtoehdot MongoDB: lle?

  Relaatiotietokannat ovat vaihtoehtoja MongoDB: lle. Näitä ovat MySQL, PostgreSQL ja SQLite. Mutta suurimman osan ajasta, MongoDB korvataan parhaiten asiakirjakeskeisellä tietokannalla. CouchDB on erittäin suosittu ja samanlainen kuin MongoDB. Muihin ei-asiakirjakeskeisiin NoSQL-tietokantoihin kuuluvat Cassandra ja BigTable.

 • Pystyykö MongoDB käsittelemään moniulotteista tietoa?

  Joo. Asiakirjat voidaan sijoittaa muiden asiakirjojen sisälle, jolloin saadaan tietoja moniulotteisten taulukkojen rakenteella. Älä anna NoSQL-etiketin sekoittaa sinua; MongoDB on erittäin voimakas. Joten se voi tehdä useimmat haluamasi asiat. Sillä missä se voi kärsiä, on suhteellinen suorituskyky käsitellessään erittäin jäsenneltyä tietoa.

 • Miksi en voi tehdä liittymistä MongoDB: ssä?

  JOIN-komento yhdistää taulukot SQL-kyselyyn. Se on tapa järjestää tietoja eri paikoista. MongoDB: ssä ei tarvitse liittyä mihinkään, koska datamalli ei tue ajatusta, että yhden objektin tiedot tulisi hajauttaa useisiin taulukoihin..

 • Minkä tyyppiset sovellukset eivät sovellu MongoDB: lle?

  MongoDB: tä ei tule käyttää kaikissa hankkeissa. Kaikentyyppiset sovellukset, joissa tietojen johdonmukaisuutta arvostetaan tai vaaditaan tai joissa on ylläpidettävä tiukkaa tietomallia, sopivat siihen huonosti. Rahoitusjärjestelmät ovat erityisen huono käyttötapaus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map