Minecraft-hosting: Löysimme parhaat pelaamiseikkailijoidesi palvelimet vuonna 2020.

Vertaa Minecraft-majoitusta

Minecraft on erittäin suosittu online-peli, joka sisältää eloisat, lohkomaiset hahmot ja kohtaukset. Moninpelejä varten tarvitaan turvallinen, oma palvelin ja tuki modifikaatioille ja liitännäisille.


Suorittimen suorituskyky on tärkeä: etsi prosessoreita, joilla on korkea kellotaajuus. Alhainen viive on avainta, samoin kuin SSD (solid-state drive) -tallennus ja DDoS-suojaus.

Tarkastelimme satoja verkkoisäntäjä löytääksemme parhaan tuen ja arvon tarjoavia. Tässä on asiantuntijoidemme suositukset viidelle parhaalle Minecraft-palvelimelle:

 1. Hostinger
  – Minecraft-asiantuntija-isäntä mobiilisovelluksella
 2. HostGator
  – Edullinen, suorituskykyinen omistettu palvelin
 3. Bluehost
  – Suuri tehokas, edullinen omistettu isäntä RAID-asemilla
 4. Hostwinds – Korkean resurssin VPS, pilvi ja erillinen palvelin
 5. Nestemäinen verkko
  – Vankka omistettu ja pilvipalvelin Minecraft-isäntäpalveluihin

Kuinka valitsimme parhaat Minecraft-palvelimet?

Tarkastelimme satoja isäntiä kymmenien tekijöiden suhteen, joita tarvitaan laadukkaaseen Minecraft-isäntään. Näihin kuuluivat prosessorit, joilla on korkea kellotaajuus; SSD-tallennus; yhden napsautuksen päivitykset modifikaatioille ja laajennuksille; ja helppo asentaa ja asentaa.

Sitten otimme tietokannasta tuhansia käyttäjien arvosteluja saapuaksesi suositeltujen isäntäluetteloomme.

Minecraft-hosting

vertaa minecraft-majoitusta

Mitä opit

Tällä sivulla opit kuinka valita paras hosting-ympäristö Minecraft-puolustajaksi.

Pelikokemukseen vaikuttaa kymmeniä tekijöitä riippuen siitä, minkä palveluntarjoajan valitset.

Tämä sivu ei ole vain opas Minecraft-faneille, mutta kuka tahansa pelaamaan tarpeeksi haluavaa käynnistää oman palvelimen.

Sukellaan oikein sisään.

Vertaa Minecraft-palvelimia

Minecraft tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia ilman perinteisen videopelin rajoituksia. Näitä ovat haasteisiin vastaaminen ja luovuus, pelaajien valitseman tilan mukaan.

Pelin ytimessä peli koostuu rakenteesta, jolla on kuvioitu kuutio kolmiulotteisessa tilassa – se on vähän kuin Lego uudelle sukupolvelle.

Minecraft-pelin pelaaminen

Minecraft-universumi on prosessoitu, eli se tuottaa sisältöä algoritmin kautta pelin aikana.

Pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään moninpelin asetus jos jollain heistä on tarpeeksi tehokas isännöity palvelin.

Pidetään aikamme ‘digitaaliseksi legoksi’, Minecraft on tarttunut huomioimme ja sitoutuneisuuteen yli miljoona ihmistä maailmanlaajuisesti.

Muista, että tämä on useilla alustoilla. Peliä voi pelata monin tavoin, ja käsittelemme ne nyt.

Minecraftin erillinen, elinvoimainen, lohkomainen maailma on voittanut miljoonat ihmiset.

Minecraft-pelitilat

Pelaajat valitsevat yhden kahdesta pelitilasta: Eloonjääminen tai Luova.

Voit nauttia molemmista kerralla moninpelissä.

Minecraft Survival Mode

Survival-tila asettaa pelaajat vaaralliseen maailmaan, jossa kuutioiden kanssa rakentaminen on välttämätöntä hengissä pysymiseen.

Hirviöiden ja muiden olentojen jengit uhkaavat ja hyökkäävät, mikä vaatii tarkkailua, etenkin öisin.

Myös terveyttä ja nälkää on seurattava.

Minecraft-luova tila

Luova tila antaa sinulle mahdollisuuden luo oma kokemus, rakennus rajattomilla resursseilla, vapaa terveys- ja nälkähäiriöistä ja ilman hirviöitä.

Luovan tilan lohkot yksinkertaisesti vedetään ilmasta pois, ottaen kaiken muodon tai koon, jonka pelaajat haluavat.

Äärimmäiset pelitilat

Äärimmäinen versio Survival -tilasta on Hardcore-tila.

Toisin kuin Survival-tila, jossa saatat “uudelleensuunnella” ja nauttia huijauksista ja bonuksista, Hardcore-tila ei salli vaikeustason muuttamista tai maailman säilyttämistä “kuoleman” jälkeen.

Jotkut ulkopuoliset työkalut ovat kuitenkin luotujen maailmojen tallentamiseen Hardcoressa.

Ei ole mahdollisuutta uudistaa tai jatkaa aiempaa olosuhdetta lisää valtavan paineen pelaajille.

Tämä paine on olennainen osa Minecraftin tarttuvaa luonnetta maailmassa ja pelissä.

Minecraft-luokkatilaMinecraft-verkkosivustolla on jopa luokkatilatila. Kuinka mahtavaa!

Pelimoodien ero

Tarkastellaan pelitilojen eroja vain asioiden tiivistämiseksi ja käärimiseksi.

Niiden pitäminen vierekkäin helpottaa aloittelijoiden ymmärtämistä, kuinka kaikki toimii.

SelviytymistilaLuova tilaHardcore-tila
Materiaalit on kerättävä rakentamiseen ja käsityöhön, jotta voit hankkia kokemusta.Rajoittamaton pääsy kaikkiin pelimaailman lohkoihin ja materiaaleihin. Ne voidaan myös tuhota.Pohjimmiltaan samanlainen kuin Survival-tila, mutta jatkuvasti “kovassa” ympäristössä, yhdellä ainoalla elämällä.
Terveys, nälkä ja panssarit ovat läsnä.Ei terveyttä, panssaroita tai nälkäbaareja. Voit myös lentää!Yksi elämä, mutta silti terveys, nälkä ja panssaritangot ovat läsnä.
Läsnä on inventaario.Pääsy kutemaan muniin, joita ei ole Survival-tilassa.Läsnä on inventaario.
Jos kuolet, palaat takaisin kutupisteeseesi.Sinun on kutettava komentolohkot.Jos kuolet, menet joko katsojatilaan ikuisesti tai poistat kartan.

palvelinvaatimukset minecraft hosting

Minecraft-palvelimen laitteistovaatimukset

Monet palveluntarjoajat ovat erikoistuneet Minecraft – isännöintiin suunnitelmien ja ominaisuuksien avulla, jotka on suunniteltu parantamaan pelikokemusta (mukaan lukien lisäsisältö ja mukautetut kokoonpanot).

Oman palvelimen vuokraus tai ylläpito

Jos haluat ota käyttöön Minecraft-moninpeli, sinun on vuokrattava tai ylläpidettävä omaa palvelinta.

Sinun on varmistettava, että se tukee peliä ja tarjoaa riittävästi resursseja pelaamaan ryhmääsi (monet isännät perustavat suunnitelmia tuettujen pelaajien kokonaismäärästä).

Aloittaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston lataaminen ja yhteyden muodostaminen palvelimeen, mutta muista keskustella käytettävissä olevista paketeista palveluntarjoajan kanssa ennen sitoutumista tiettyyn suunnitelmaan – ja muistakaa skaalautuvuus.

Resurssivaatimukset

Huomaa, että resurssivaatimukset eivät muuta paljon valitsemasi pelitilan tai tyypin perusteella, olipa kyseessä sitten selviytyminen, PVP vai vain vanilja Minecraft.

Jopa harrastajat voivat rakentaa Minecraft-palvelimia, jotka kykenevät käsittelemään useita satoja pelaajia, valmistettavien komponenttien avulla. Pienemmät Minecraft-palvelimet voidaan asentaa vanhentuneisiin tietokoneisiin.

Koska olet lukenut tätä, oletamme, että tarpeesi ovat jo kasvaneet sellaisina.

Muista kuitenkin, että jotkut lähtötason Minecraft-palvelinsuunnitelmat eivät ole paljon parempia kuin improvisoidut ratkaisut – ja joissain tapauksissa ne eivät valitettavasti ole parempia.

minecraft-hosting-tekijät

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa Minecraft-hosting-suunnitelmaa

Kun valitset isännöintisuunnitelman yksinomaan Minecraft-isännöintiin, niitä on lukuisia ainesosia pidettävä mielessä. Jotkut heistä ovat:

 • Viive: Latenssin suhteen palvelimen sijainti voi olla ensiarvoisen tärkeä. Palvelimen sijainti ei vaikuta pelkästään palvelimen yleiseen nopeuteen, vaan datan matka-aikaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos tavoitteena on käynnistää maailmanlaajuisesti kohdistettu palvelin.
 • suoritin: Palvelimen prosessori- ja prosessointiteho ovat edelleen huomioitava tekijä. Tämä voi vaikuttaa suuresti skaalautuvuuteen pitkällä tähtäimellä. Varmista, että tarkista tekniset tiedot ketjujen lukumäärästä ja prosessorin muodostamisesta.
 • RAM: Tavoittele omistettu palvelin – mitä enemmän RAM-muistia sinulla on, sitä parempi palvelin. Ensin kannattaa tehdä tutkimusta ja keskustella foorumista, jotta näet palvelimelta saamien palautusten ensi käden.
 • varastointi: Ihannetapauksessa solid-state-asema (SSD) on parempi. Tämä johtuu pääasiassa erittäin korkeasta sisäisestä siirtonopeudesta, mikä tekee siitä nopeamman tallennusmuodon. Ehdottomasti suorituskyvyn tehostaja.
 • Mod- ja laajennuspäivitykset: Yhden napsautuksen päivitykset ovat parempia helppouden vuoksi. Ilmaiset ja yksinkertaiset lisäosien päivitykset ovat myös ihanteellinen bonus huomioimiseksi. Kaikki liitännäiset eivät ole ilmaisia, mutta helppo päivitysvaihtoehto auttaa aina säästämään aikaa..
 • Minecraftin asennus ja asennus: Valittujen isäntien tuki Minecraftille, sen asennus ja asennus määrää kuinka paljon aikaa vietät sen tekemiseen. Kaiken rehellisesti sanottuna tämän pitäisi olla perusasia, jota sinun on etsittävä mistä tahansa valitsemastasi palveluntarjoajasta.

Vaikka se ei ole ehdottoman välttämätöntä, katso onko hosting-suunnitelmasi mukana ohjauspaneeli. Ohjauspaneelin avulla voit lähettää ja muokata tiedostoja käyttämättä komentoriviä (jos et pidä siitä).

Minecraft-palvelimen isäntävaatimukset – lähikuva

Minecraft-palvelinluettelo

Koska Minecraft on moninpeli, laitteistovaatimukset riippuvat väestöryhmän koosta.

Lisäksi, palvelimen sijainti on tärkeä rooli latenssin poistamisessa, etenkin jos haluat keskittyä alueellisiin markkinoihin.

Jos haluat käydä useiden alueellisten markkinoiden jälkeen, varmista, että sama isäntä kattaa ne pienellä viiveellä. Hanki maantiede oikein, jos kohdistat maailmanlaajuiseen yleisöön.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon paljon Minecraft-hosting-palvelusta?
Bluehost tarjoaa helpon asennuksen ja tehokkaat VPS-palvelimet pelaamiseen. Alkutason VPS-suunnitelma tarjoaa 1 TB kaistanleveyttä. Tällä hetkellä voit säästää jopa 65% Bluehost-suunnitelmiin käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

RAM, prosessoriteho ja tyhjät lupaukset

Useimmat isännät tarjoavat omistetun RAM-muistin ja jaetun prosessorin virran lähtötason suunnitelmissa. Huomiotta jättäminen tarjoaa lupaavaa “rajatonta RAM-muistia”, koska se on väärää mainontaa.

Lupaukset runsaasta varastoinnista eivät yleensä ole hyvä merkki. Ne osoittavat, että isäntä käyttää halvinta mahdollista mekaanista tallennustilaa.

RAM on jaettu kullakin koneella isännöityjen palvelimien lukumäärällä erillisiin osiin.

Koska käytettävissä on laaja valikoima erilaisia ​​suunnitelmia, halvoista VPS-palvelimista yritystason laitteistoihin, joissa on SSD-muisti (SSD), tarkista tekniset tiedot huolellisesti.

SSD-tallennus on erittäin suositeltavaa, ja monille käyttäjille kiintolevy ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto.

CPU-kuormitustyyppi Minecraftilla

Suorittimen suorituskyky on yhtä tärkeä. On syytä pitää mielessä, että Minecraftilla voi olla korkea yhden langan kuorma. Varsinkin kun pakkauksessa on paljon modifikaatioita ja laajennuksia.

Tämä tarkoittaa yleensä Xeoneja suhteellisen korkeilla kellot (3,6 GHz tai enemmän). Suosittelemme, että teet kotitehtäväsi prosessorien suhteen.

Laitteiston lisäksi halvemmissa suunnitelmissa on useita rajoituksia Kuten:

 • Manuaaliset laajennukset ja mod-asennus
 • Ei esiasennettua MySQL: tä
 • Ei erillisiä portteja laajennuksille
 • Rajoitettu tai ei varmuuskopioita

Ilmaiset palvelinpalvelimet – ei

Valitettavasti et todennäköisesti löydä ilmaista Minecraft-palvelinpalvelinta.

Vaikka tekisitkin, suorituskyky olisi kauhea.

Vaikka monet näistä ongelmista voidaan ratkaista, ne ovat usein hieno tapa tuhlata aikaa ja menettää käyttäjiä prosessissa.

Ellet aio käyttää paljon vaivaa ylläpitoon ja sijoittaa aikaa rakentaaksesi yhteisöäsi, ne voivat olla huono valinta.

Aikavälittävien päivitysten puute vie väistämättä myös jotkut käyttäjät. Palkkio automaattisista tai yhden napsautuksen päivityksistä on suhteellisen pieni vastineeksi.

oman minecraft-palvelimen käyttäminen

5 Oma Minecraft-palvelimen suorittamisen edut

Jotkut pelaajat eivät koskaan yritä omistaa palvelinta tai edes ajatella sitä. Sinulla on selvästi, joten miksi luet tätä sivua. Vielä parempi, jos olet jo määrittämässä sitä!

Tässä ovat viisi hyötyä oman Minecraft-palvelimen suorittaminen:

 1. säännöt
 2. Yhteisö
 3. Modien asentaminen
 4. opetus
 5. Tarjoa ympäristö

säännöt

Palvelimesi, mikä tarkoittaa sinun peliäsi – arvasit sen – sääntöjäsi!

Luo sääntö- tai pelin sisäinen laki vastaamaan yhteisöäsi, tee siitä onnellinen paikka ihmisten leikkiä ja rakentaa.

Yhteisö

Minecraft-foorumitVoit rakentaa oman yhteisön, mutta olemassa on myös loistavia olemassa olevia ryhmiä.

Ehkä palkitsevin osa palvelimen luomisesta ja omistamisesta on yhteisön luominen.

Palvelinyhteisön luominen ja ylläpitäminen luoda foorumi uusille suhteille Minecraftin kautta. Nämä yhteisöt ovat usein vahvinta pelaamisessa!

Modien asentaminen

Kuinka hienoa on pystyä asentamaan kaikenlaisia ​​modifikaatioita hallintalaitteeseesi palvelimelle?

Samoin kuin säännöt, modit ovat täysin sinun ja sinun tapaasi markkinoida palvelinta.

opetus

Vaikka tämä saattaa kuulostaa oudolta, Minecraft voi toimia loistava opetusväline.

Monet lapset ovat pelanneet peliä jo vuosia opettaen heille palvelimen perushallintaa. Tämä sisältää perusasetukset, Linux-järjestelmän hallinnan ja komennot.

Tarjoa ympäristö

Jokaisella palvelimella on ryhmä, jolla on tietty etusija. Käytä tilaisuuttasi pystyä luomaan palvelin tarjoamaan yhteisölle ympäristö, jossa pelataan.

Toinen palkitseva näkökohta oman Minecraft-palvelimen omistamisessa.

Asioita, joita on tarkkailtava Minecraft-hosting-palvelun avulla

Yhteenvetona halusin tuoda esiin muutamia asioita, ennen kuin lähdet lähtemään ostamaan Minecraftille määritettyä hosting-palvelua. Täällä he ovat:

 • Paljon RAM-muistia – Haluat vähintään 4 Gt RAM-muistia 7-8 pelaajille tarkoitetulle palvelimelle
 • Luotettavuus – Jos palvelimesi putoaa, peli putoaa kaikille pelaajille. Löydä isäntä, jolla on korkea käyttöaikatakuu.
 • Mikä tahansa käyttöjärjestelmä – Minecraft voi toimia Linuxissa tai Windowsissa, valitse vain se, joka on sinulle parhaiten sopiva. Linux-palvelimet ovat yleensä halvempia.

parhaat minecraft-isännät

Kolme suosituinta Minecraft-palveluntarjoajaani

Olen valinnut kolme isännöintipalveluntarjoajaa suosituimmaksi, jos haluat, että sinulla on Minecraft-palvelin.

Katso alla olevat lyhyet kuvaukset tai tutustu niiden yksittäisiin sivuihin.

Nestemäinen verkko

minecraft nestemäinen verkko

Jos kustannukset eivät ole ongelma ja yrität saada parhaan palvelimen pelaamaan Minecraftia mahdollisimman paljon, Liquid Web -palvelun tulisi olla lähellä luettelon kärkeä.

He ovat erikoistuneet erittäin suorituskykyisiin palvelimiin, jotka ovat erittäin skaalautuvia, mikä tarkoittaa, että voit helposti sovittaa pelaajien tuloja heidän tuleessaan.

Palvelimissa on 100% käyttöaikatakuu, joten sen pitäisi aina olla pelaajien käytettävissä. Suuri asia, jota Liquid Web tarjoaa, on sankarillinen tuki, jota on saatavana ympäri vuorokauden.

Vaikka Liquid Web ei ole pelikohtainen isäntä, heidän tukihenkilöstönsä on korkeasti koulutettua (vähintään 300 tuntia koulutusta) ja menee yleensä ylimääräisen mailin auttamaan.

ServerMania

minecraft servermania

ServerMania
on myös erikoistunut korkean suorituskyvyn palvelimiin, lähinnä pilvi- ja omistettuihin palvelimiin, mutta on hiukan edullisempi kuin Liquid Web.

Lisäksi heillä on joitain Minecraft-asiakirjoja, joiden avulla voit valita suunnitelman, ladata Minecraftin ja saada sen käynnissä.

Kaikissa suunnitelmissa on SSD-tallennustila, ja siellä on paljon RAM-muistia kaikissa omistamissuunnitelmissa. Siellä on myös a 100% käyttöaikatakuu.

Sharktech

sharktech minecraft

Viimeinkin, Sharktech on toinen hyvä vaihtoehto isännöidä Minecraft-palvelinta, mutta vielä edullisempi.

Heillä on suuri etu muihin isäntiin nähden edistyksellinen DDOS-suojaus, josta voi olla hyötyä, jos palvelimellesi kohdistetaan koskaan.

Voit valita käyttöjärjestelmäksi Linux tai Windows, ja suunnitelmiin sisältyy paljon SSD-tallennustilaa.

Sharktechissa on melko vähän joustavuutta suunnitelmissa, joten voit valita suunnitelman, joka on lähellä haluamiasi vaatimuksia.

web-hosting-kuponki

Etsitkö vakavaa Minecraft-majoitusta?
Nestemäinen verkko, jonka Disruptor Beam on valinnut, tarjoaa tehokkaan peliympäristön ja erinomaisen teknisen tuen. Saa tarvittaessa skaalautuvuus ja polttava nopeus. Käytä tätä alennuslinkkiä
saadaksesi erityisen hinnoittelun.

Suositeltava lukeminen

Tässä artikkelissa suosittelin SSD (solid state drive) -tallennusta Minecraftille. Voit oppia lisää SSD-isännöinnistä ja vältettävistä sudenkuopoista täältä: Vertaa SSD-majoitusta.

Pelin muut ominaisuudet

 • Tekkit-palvelin
 • Kilta

Minecraft-usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on Minecraft?

  Minecraft on avoimen maailman videopeli, jonka avulla pelaajat voivat rakentaa rakenteita 3D-lohkoista. Minecraft tunnetaan myös nimellä “hiekkalaatikko” videopeli. Se on ruotsalaisen kehittäjän luoma ja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Se on historian myydyin peli.

 • Mikä on Minecraftin tarkoitus??

  Minecraft on peli, ja sen tarkoituksena on pitää hauskaa. Oikeastaan ​​on useita erilaisia ​​pelitilaa. Yksittäisissä peleissä voit pelata haluamallasi tavalla. Moninpeleissä pelioperaattori yleensä asettaa ”säännöt”.

  Minecraftia voidaan pelata taistelupelinä, etsintäpelinä, rakennuspelinä tai näiden yhdistelmänä.

 • Kuinka Minecraft toimii??

  Minecraft-peli tapahtuu käytännössä äärettömässä kolmiulotteisessa virtuaalimaailmassa, joka koostuu kuutioista ja muista lohkomaisista esineistä. Hahmot voivat liikkua ympäri maailmaa ja siirtää lohkoja ympäri rakentaaksesi asioita tai suorittaaksesi muita tehtäviä. Eri lohkoilla on erilaiset ominaisuudet, joten niitä käytetään eri tavoin erityyppisissä rakennusprojekteissa.

  Maailmassa on myös muita kuin pelaajia, kuten eläimiä ja hirviöitä, joita pelaajat voivat taistella.

 • Onko Minecraft yksi virtuaalimaailma, jossa kaikki pelaajat ovat olemassa?

  Ei, Minecraft on peli, jonka kuka tahansa voi asentaa omaan tietokoneeseen tai palvelimeen. Monet Minecraft-maailmat ajavat samanaikaisesti. Konsoloissa jopa neljä pelaajaa voi pelata kerralla, kun taas yhdessä Minecraft-maailmassa kahdeksan pelaajaa voi pelata yhdessä.

 • Kuinka moni ihminen pelaa Minecraftia?

  Vuoden 2019 lopussa Minecraft-pelaajien lukumäärä oli lähes 500 miljoonaa pelaajaa verkossa.

  Jos kuvittelemme kaikki nämä pelaajat verkossa kerralla ja sanomme, että keskimäärin neljä pelaajaa jakaa maailman, se olisi yhteensä 125 000 000 moninpeliä!

 • Joten voin perustaa oman Minecraft-palvelimen?

  Kyllä, voit perustaa Minecraft-palvelimen ja pelata ihmisten kanssa mistä päin maailmaa tahansa. Koska verkossa on monia aloittelijaystävällisiä resursseja, Minecraft-palvelimen asentaminen on erittäin mahdollista. Monet, jotka asettavat palvelimen, ostavat Minecraft-hosting-palveluita erikoistuneilta isänniltä, ​​kuten Hostinger.

 • Mitkä käyttöjärjestelmät voivat ajaa Minecraftia?

  Minecraft voi toimia Windowsissa, Mac OSX: ssä ja Linuxissa. Pelistä on myös versioita useille videopelikonsoleille ja kannettaville laitteille. Minecraft Bedrock (mobiili taskupainos) toimii myös Android-, iOS-, Windows 10 Mobile-, Xbox One-, Fire OS- ja Nintendo Switch -laitteissa..

 • Tarvitsenko Web-hosting-tiliä Minecraft-palvelimen suorittamiseen?

  Jos haluat pitkän aikavälin pelin, jossa on mukana monia ihmisiä, sinun on parempi ajaa Minecraftia tukevalla palvelimella tai Minecraft-palvelusuunnitelma.

  Se riippuu siitä, onko sinulla tehokas ja tarpeeksi nopea pöytätietokone ja riittävän nopea Internet-yhteys.

 • Onko Minecraft-palvelinsovelluksesta erilaisia ​​versioita??

  Kyllä, versioita on useita. Suosituimmat nimeltään “Vanilla” ja “Bukkit”. Bukkit-versio tukee yhteisön kehittämiä laajennuksia, jotka voivat auttaa palvelimen hallinnassa ja pelikokemuksen parantamisessa.

  On myös haarukoita olemassa olevista palvelinmoduuleista, kuten “Spigot”, Bukkit-haarukka.

 • Onko mitään ohjauspaneeleita Minecraft-isäntäsivuston hallintaan?

  Kyllä, Multicraft on suosituin ja tehokkain Minecraft-palvelimen ohjauspaneeli. Jotkut isännöintipalveluntarjoajat, kuten Hostinger, tarjoavat Multicraft-sovelluksen Minecraft-isännöintisuunnitelmansa kanssa, sekä ilmaisen DDoS-suojauksen, täyden FTP-pääsyn, kaksois-CPU-laitteiston ja mobiilisovelluksen..

 • Voinko käyttää Minecraftia jaetussa hosting-tilissä?

  Jaetut isäntätilit eivät yleensä salli Minecraft-palvelimen käyttämiseen tarvittavaa tiedostoa, kaistanleveyttä ja suorittimen käyttöä..

  Lisäksi useimmat jaetut isännöintisuunnitelmat tyypillisesti estävät palvelimiensa käyttöä pelaamiseen, joten kekseliämmät omistetut ja pilvipalvelimet ovat parempi vaihtoehto.

 • Voinko käyttää Minecraftia VPS-tilillä?

  Saatat pystyä ajamaan Minecraft-palvelinta VPS-tilillä, vaikka sinun tulisi kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota käyttörajoihin ja maksurakenteeseen..

  Lisäksi sinun pitäisi tarkistaa, onko pelaaminen sallittu isännöintisuunnitelman käyttöehtojen sopimuksen mukaisesti, koska pelaaminen on resurssimaista.

 • Onko Minecraft-palvelimille yhden napsautuksen asennus??

  Ei, valitettavasti Minecraft-palvelimille ei ole nimenomaista yhden napsautuksen asennusta. Hostingerin kaltaiset palveluntarjoajat tarjoavat kuitenkin välitöntä asennusvaihtoehtoa erikoistuneen kehittäjätiimin kanssa, joka voi saada Minecraft-palvelimesi heti käyttöön.

  Aloittelijoille palvelimen asettaminen tyhjästä voi olla vaikeaa, mutta oikealla apulla prosessi ei ole paljon hitaampaa kuin yhden napsautuksen asennus.

 • Minkä tyyppisen isännöintisuunnitelman minun pitäisi saada ajamaan Minecraft-palvelinta?

  Parhaat hosting-suunnitelmat Minecraft-palvelimen suorittamiseksi ovat erilliset palvelimet, koska ne ovat resurssienvaltaisia, eikä niissä ole mitään peleihin liittyvien palvelimien käyttöä koskevia rajoituksia.

  Muussa tapauksessa, jos sinulla on oma palvelinlaitteesi (omistettu palvelin, sijoitus tai palvelin omassa rakennuksessa), sinulla todennäköisesti on sekä tarvittavat laitteet että tarvittavat tekniset taidot oman Minecraft-palvelimen käyttämiseen..

 • Mitä hallitaan Minecraft-isäntänä?

  Yritykset, jotka tarjoavat hallittua Minecraft-hosting-palvelua, tarjoavat yleensä joitain asennus- ja asennustukia sekä runsaita resursseja, jotka palvelevat pelipalvelimia ja suurta määrää pelaajia.

  Joillakin niistä on automaattinen asennus, joten sinulla on käynnissä oleva Minecraft-palvelin heti, kun maksat tilistäsi.

 • Mikä on automaattisen Minecraft-asennuksen haittapuoli?

  Automaattisen asennuspalvelun ongelmana on, että Minecraft voi suorittaa useita mukautuksia. Yksi syy siihen, että monet ihmiset haluavat käyttää omaa Minecraft-palvelintaan, on se, että he haluavat pystyä mukauttamaan sitä haluamallaan tavalla.

  Jotkut hallituista isäntäratkaisuista tarjoavat kuitenkin kaikille saman automaattisesti luodun perusasennuksen.

 • Mitkä vaihtoehdot oman Minecraft-palvelimen käyttämiselle?

  Minecraft Realms on Minecraftin takana olevan yrityksen Mojangin perustama tilauspalvelu, jonka avulla voit perustaa moninpelin. Pelit isännöidään heidän palvelimillaan, joihin sinä ja ystäväsi voit muodostaa yhteyden ilman pelaajien ulkomaailman häirintää.

 • Pitääkö minun ostaa Minecraft pelataksesi jonkun toisen palvelimella?

  Minecraft-ohjelmisto toimii sekä palvelimena että asiakkaana, joten sinulla on oltava laillinen kopio Minecraftista riippumatta siitä, omistatko palvelinta tai pelaat yhdellä. Käytät samaa ohjelmistoa moninpelin pelaamiseen kuin yhdistämiseen.

 • Kuinka voin muodostaa yhteyden moninpelissä olevaan Minecraft-peliin etäpalvelimella?

  Voit muodostaa yhteyden etäkäyttöön tarkoitettuun moninpeliin siirtymällä valikkoon ja valitsemalla ”Moninpeli”. Napsauta sitten ”Lisää palvelin”.

  Sinun on tiedettävä palvelimen IP-osoite, johon yrität muodostaa yhteys – aktiivisten Minecraft-palvelimien luettelot ovat saatavilla verkossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map