Mikä isännöinti toimii parhaiten ?: Vertaamaamme joitain suosituimpia suunnitelmia

Vertaa videoiden ja äänien suoratoistoa

Videoiden tai äänien suoratoisto vaatii resursseja. Useimmat isännät eivät tarjoa resursseja ja suorituskykyä laadukkaan tuloksen saavuttamiseksi.


Parhaat suoratoisto-isännät tarjoavat runsasta tiedonsiirtoa ja levytilaa.

Sujuvan suoratoiston ja nopean vastausnopeuden saavuttamiseksi valitse isäntä, joka käyttää SSD-levyjä (solid-state drives), CDN (sisällönjakeluverkko) ja skaalautuvaa arkkitehtuuria.

Vaaditaan myös: erinomainen käytettävyys, mieluiten palvelutasosopimuksella (SLA).

Kiireessä? Tässä ovat asiantuntijoidemme ja lukijoidemme parhaat valinnat suoratoistovalmiisiin verkkoisäntäkoneisiin:

 1. SiteGround
  – Hallittu pilvipalvelu, joka on skaalautuva ja nopea
 2. Bluehost
  – Vahva turvallisuus ja suuri kaistanleveys
 3. A2-hosting
  – WordPress-optimoidut, 20-kertaiset turbopalvelimet
 4. InMotion-hosting
  – VPS-isäntä ilmaisella palvelimen hallinnalla
 5. HostPapa
  – Hallittu VPS parannetuilla SSD-asemilla

Kuinka valitsimme parhaat streaming-isännät?

Analysoimme satoja hosting-yrityksiä ja valitsimme yritykset, joilla on vaadittava nopeus, suorituskyky, skaalautuvuus, käyttöaika ja kokonaisarvo.

Sitten otimme huomioon kuluttajien arviot laajasta käyttäjäarviointitietokannastamme.

Ryhdy Internet-lähetystoiminnan harjoittajaksi streaming-isännöinnin avulla

Suoratoisto on luultavasti vaativin isännöintitapa. Tämän seurauksena oikean tyyppisen isännöinnin hankkiminen voi viedä paljon työtä.

Tämä artikkeli selittää, mitä sinun on etsittävä streaming-isännästä. Toivottavasti se estää sinua tekemästä yhtä monista yleisimmistä virheistä ja vie sinut alkuun oikean isännän kanssa, jonka kanssa voit pysyä kiinni vuosien ajan.

Mikä on suoratoisto?

Jos tuot ääni- ja videosisältöä, saatat tarvita Web-isäntä, joka tukee suoratoistoa. Kaikkia heistä ei tehdä.

Lisäksi tarvitset isäntää, joka pystyy selviytymään mahdollisista liikennehäiriöistä ilman seisokkeja, ja sen on tuettava sitä tyyppistä sisältöä, jonka aiot julkaista tai jakaa.

Onko verkkosivustosi seuraava YouTube? Pandora? Spotify? Jos tavoitteesi on tarjota videoita tai ääntä tilauksesta sivustosi käyttäjille, tarvitset suoratoisto-isännöintia.

Okei, joten ehkä sivustosi ei ole vielä niin suuri. Riippumatta siitä, jos aiot suoratoistaa kaikenlaisia ​​elokuvia, musiikkia tai videoita tai äänitiedostoja, suoratoisto-isännöinti on se, joka pitää median toimimasta sujuvammin, vähemmän sieppauksia ja keskeytyksiä.

Miksi suoratoisto vaatii erityistä hosting-palvelua

Kaikissa isäntäsuunnitelmissa ei voi sovittaa audio- tai videotiedostojen suoratoistoon tarvittavia resursseja.

Suoratoisto on erikoistunut median jakamiseen. Kuvittele, kuinka turhauttavaa käyttäjillesi olisi selata jatkuvasti pysähtyvän ja käynnistyvän videon läpi.

Tai he voivat yrittää kuunnella musiikkia vain saadakseen suosikkilaulujensa katkaistua. Kuinka moni kävijöistä luulet palaavan sivustoosi? oikea.

Suoratoisto hosting helpottaa tällaisia ​​ongelmia. Jotkut suoratoistosuunnitelmia tarjoavat isännät asettavat ne saataville pilvipalvelun kautta, mikä vie suuren osan paikallisen tietokoneen suoratoiston tahdista, asioiden nopeuttamisesta ja uskollisuuden ja luotettavuuden lisäämisestä.

Ei vain suoratoisto: muut isännöintiominaisuudet

Monet suoratoisto- / video-isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat myös hallittua isännöintiä, poistaen suuren osan päivittäisestä hallinnasta ja ylläpidosta levyltäsi. Tämän avulla voit tehdä enemmän median suoratoistosivustosi kanssa.

Jos suoratoistosuunnitelma on jotain webinaarien, opetusohjelmien tai alan johtajan haastattelujen tapaan, kannattaa ehkä etsiä isäntää, joka arkistoi virtaustiedot.

Tällä tavoin, jos sivustollesi tapahtuu jotain, voit palauttaa nämä tiedot ja jatkaa palvelun tarjoamista asiakkaillesi ja kuuntelijoillesi..

A2 -sovellus Softaculous-video-ohjelmisto

Miksi tehdä oma suoratoisto?

Viime vuosikymmenen aikana streaming-sivustoja on syntynyt kaikkialle verkkoon. YouTube on ehkä tunnetuin, mutta niitä on tuhansia (monilla on korkea Quantcast-sijoitus).

Joissakin tapauksissa on parasta käyttää jotakin näistä sivustoista sisällön lähettämiseen ja vain upottaa koodi verkkosivustollesi.

Näiden vakiintuneiden palvelujen ohittamiseen on kuitenkin joitain syitä. Joten miksi sinun pitäisi perustaa oma suoratoistopalvelu?

 • Suoratoisto antaa sinulle enemmän hallintaa sisällön jakamisesta katsojille
 • Voit isännöidä muiden käyttäjien sisältöä jäsenjärjestelmän avulla, mahdollisesti veloittamalla maksun
 • Sisältöäsi ei tarvitse liittää kenenkään toisen tuotemerkkiin tai verkkosivustoon
 • On helpompaa (vaikkakaan ei vaivatta) isännöidä sisältöä, jota muut sivustot eivät välttämättä julkaise
 • Voit luoda oman markkinaraon.

Varmista, että noudatat lakia

Huomaa, että oman sisällön julkaiseminen ei suojaa sinua lakilta.

Jos YouTube-kaltainen sivusto ei salli jotain, koska se on tekijänoikeuksien suojaama (tai kiistanalainen), Web-palvelimellasi on todennäköisesti sama mielipide.

Joillakin isännillä on kuitenkin lieventäneet säännöt siitä, mitä voidaan suoratoistaa.

Ominaisuudet, joita on etsittävä streaming-hosting-palvelusta

Oikean streaming-isännän valinta on elintärkeää. Viisi kriittistä ominaisuutta ovat: luotettavuus, kaistanleveys, tallennustila, nopeus ja palvelimen teho.

Ennen kuin pääsemme yksityiskohtiin, tässä on luettelo ominaisuuksista, mitä ne tarkoittavat verkkosivuston omistajalle ja mikä on tavoitteesi verkkosivuston vierailijalle.

Mitä suoratoistoominaisuudet tarkoittavat sinulle ja vierailijoillesi
Ominaisuus
Omistajan ominaisuus
Vierailijan ominaisuus
LuotettavuusSuurin käyttöaikaMedia on aina saatavana
kaistanleveysSuuri suoratoistokykyKeskeytymätön toisto
varastointiSuuri levytila ​​AmtSisällön saatavuus
NopeusSSD ja CDNVälitön pääsy sisältöön
Palvelimen virtaVPS, omistettu, pilviLuotettava suoratoisto

Luotettavuus

Jos tavoitteesi on tarjota suoratoistomedia, palvelimesi on oltava jatkuvasti verkossa. Jos media katoaa suoratoiston puolivälissä, se turhauttaa ihmisiä, ja käyttäjät eivät todennäköisesti käy uudelleen sivustossa.

100% käyttöaika ei ole yleinen web-hosting-teollisuudessa, ja kun löydät sen, se ei ole halpaa.

kaistanleveys

Kaistanleveys on tietomäärä, jonka voit suoratoistaa asiakkaillesi. Jos jokainen suoratoistettava show on gigatavu, tarvitset paljon kaistanleveyttä, jos sinulla on kohtuullinen määrä sivuston kävijöitä.

Vaikka tyypillistä jaettua hosting-suunnitelmaa voidaan markkinoida “rajoittamattomana”, kohtaat ongelmia melko nopeasti, koska käyttösi on suhteetonta ja saattaa aiheuttaa ongelmia muille käyttäjille.

Tarvitset riittävän kaistanleveyden hallitaksesi isoja määriä tietoja isäntältä käyttäjillesi ja joustavuutta selviytymään kysynnän piikkeistä.

varastointi

Ennen kuin ääni tai video voidaan suoratoistaa, se on luettava levyllä olevasta tiedostosta. Vaikka et tarvitse niin paljon tallennustilaa kuin kaistanleveys, tarvitset silti melko suuren määrän.

Kun sinulla on paljon sisältöä, kannattaa ehkä laittaa vanhempi tai vähemmän suosittu sisältö toiselle palvelimelle. Google ja Dropbox tarjoavat molemmat erittäin hyviä tarjouksia tästä.

Mutta sinun kannattaa silti olla suuri tallennuskapasiteetti pääpalvelimellasi.

Nopeus

Mikään ei turhauttavaa kuin video- tai ääniraita, joka pysähtyy ja käynnistyy jatkuvasti. Varmista, että nopeus on puolellasi. Valitse palvelimen sijainti lähellä pääkäyttäjiä.

Nopein levynopeus varmistaa, että isäntäsi käyttää tila-asemia (SSD).

Monet isännät käyttävät nyt vain SSD-levyjä, ja monet muut tarjoavat sen suhteellisen pienellä lisämaksulla. Se on vakavasti harkinnan arvoinen.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos käyttäjäsi on levinnyt ympäri maailmaa tai jos haluat vain tarjota parasta palvelua vähemmistölle käyttäjiä, jotka sijaitsevat kauempana?

Näissä tapauksissa sinun tulee harkita vakavasti sisältöjakeluverkostoa (CDN).

server

Äänen ja videon suoratoisto vaatii paljon enemmän web-palvelimelta kuin vain tekstin lähettäminen muutamasta pienestä kuvasta. Joten jos haluat suoratoistaa hyvin, tarvitset tehokkaan palvelimen.

Palvelimen tyyppi: VPS, Dedicated tai Cloud

VPS on vähimmäistaso, joka sinun pitäisi ostaa streaming-sivustolle. Mutta vakavat sivustot käyttävät erillisiä palvelimia niin, että niiden ympäristö on täysin eristetty.

Toinen päävaihtoehto on pilvipalvelu, koska sivustoasi ohjataan klusterin useilta palvelimilta, minkä pitäisi auttaa sitä selviytymään huippukysynnästä ja seisokkeista.

Streaming Technologies: HTTP ja sen jälkeen

Lisäksi palvelimesi on tuettava erityisesti käyttämääsi suoratoistotekniikkaa.

Monet isännät tarjoavat HTTP-suoratoistoa lähtö- tai keskihintaisissa isännöintisuunnitelmissa, mutta tämä rajoittaa sinut vanhempiin tekniikoihin, kuten RealPlayer ja Windows Media Player.

Kaikille monimutkaisemmille, kuten Flash-videon suoratoisto, tarvitset sen sijaan jotain FFMpeg-tiedostoa.

Puhutaanpa asteikosta

Jos aiot isännöidä videoita, jotka saattavat olla suosittuja tai virustautuvia, sinun on pystyttävä skaalaamaan nopeasti, varsinkin jos isännöit HD-videotiedostoja, jotka vaativat paljon kaistanleveyttä.

Kun valitset isäntä, varmista, että se on yksi, jonka avulla voit skaalata resurssejasi tarpeen mukaan. Useimmat isäntälaitteet, jotka tarjoavat VPS: ää, voivat majoittaa katsojiasi.

”Rajoittamaton” kaistanleveys ja levytila

Ole varovainen suunnitelmissa, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

Ne tarjoavat vain rajattomia resursseja, kunnes se vaikuttaa muihin asiakkaisiin.

Videon suoratoisto ja jopa ääni pienemmässä määrin aiheuttavat melkein varmasti sisällön hidastamisen käyttökelvottomaan nopeuteen.

Tätä silmällä pitäen tässä on vertailu jaetun isännöintisuunnitelman ja omistetun palvelinasuunnitelman resurssien välillä toimittajan valitsemien isäntien välillä:

isäntä
Suunnitelmatyyppi
varastointi
kaistanleveys
Aloitushinta
Käyttäjäarvostelu

SiteGroundYhteiset10 Gt SSDRajoittamaton*$ 3,95 / kk4,8 / 5,0
SiteGroundPilvi40 Gt SSD5 TB$ 80,00 / kk4,8 / 5,0
A2-hostingYhteisetRajoittamaton SSD *Rajoittamaton*$ 3,92 / kk4,7 / 5,0
A2-hostingYlläpito VPS45 Gt SSD2 TB$ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk4,7 / 5,0
Nestemäinen verkkoYlläpito VPS40 Gt SSD10 TB$ 29,00 / kk4,8 / 5,0
* ”Rajoittamaton” edellyttää isännän määritelmää kohtuullisesta resurssien kulutuksesta jaetuilla palvelimilla.

Entä CDN?

Olemme blogissamme maininneet CDN: n pelinmuutosteknologiana isännöinnissä.

Koska web-hosting-asiakkaat tuottavat enemmän sisältöä, CDN on todella tulossa omakseen, ja suoratoistomedia on yksi sen monista erikoisuuksista.

CDN: n avulla suoratoistosisältöäsi ylläpidetään useissa paikoissa (alueellasi ja ympäri maailmaa), joten se palvelee nopeammin käyttäjän sijaintipaikasta riippumatta.

Teknologia on ihanteellinen kaikille verkkosivustoille, jotka tarvitsevat erittäin korkean käyttöajan ja hyvät nopeudet. Siksi peli jättiläinen Steam käyttää sitä.

A2 -sovellus Softaculous-video-ohjelmisto

Pitäisikö sinun hankkia kolmannen osapuolen CDN?

Jos palveluntarjoajasi ei tarjoa median suoratoistoa, voit korvata aukon kolmannen osapuolen CDN: llä.

Tämä tarkoittaa kuitenkin, että sinun täytyy olla tekemisissä kahden palveluntarjoajan kanssa vain julkaistaksesi viestejäsi tai sisältöäsi.

Mitä CDN-rajoille?

Lisäksi kaikki CDN-palveluntarjoajat eivät salli median suoratoistoa, joten tarkista tiedot huolellisesti. Sinun on myös punnittava push-vs. CDN-levyjen edut ja haitat.

Onko CDN oikea sinulle?

CDN: t ovat erittäin tehokkaita, mutta ne lisäävät monimutkaisuuden ja toissijaisia ​​kustannuksia. Lopuksi: pidä se yksinkertaisena, jos pystyt.

Valitse isäntä, joka tarjoaa vankan streaming-palvelun. Jos sinulla on täydellinen isäntä, mutta sinulla ei ole suoratoistotukea, CDN voi olla vastaus.

Hyödyt ja miinukset omien ääni- ja videopalvelujen ylläpitämisessä

Äänen ja videon suoratoisto on vakava yritys. Joten ei ole yllättävää, että tekemällä itsellesi on suuria etuja ja haittoja.

Suuri syy käyttää streaming-hosting-palveluita oman median suoratoistoon:

 • Sinulla on täysi hallinta sisällössäsi
 • Sisällön muokkaaminen on helpompaa
 • Voit mukauttaa mediavaihtoehtoja

Tärkeitä näkökohtia, jotka saattavat aiheuttaa sinun välttää tekemästä omaa suoratoistoa:

 • Se on kallis
 • Olet vastuussa kaikesta muotoilusta ja optimoinnista
 • Kaikki isännät eivät voi skaalata liikennettä.

Lisätietoja omien medioiden suoratoiston eduista

Täydellisestä sisällönhallinnasta on hyötyä. Kun lataat sisältöä kolmannen osapuolen sivustolle, kuten YouTube tai Vimeo, luoput oikeuksista.

Lisäksi et voi hallita sitä, kuka sen näkee, ja sinulla ei ole juurikaan hallintaa muihin näkökohtiin (esim. Et voi valita tiettyä esikatselua edeltävää mainosta).

Yksi parhaista omien sisältöjen suoratoistoominaisuuksista on kykysi hallita sisältöä.

Jos teet muutoksia videoon, voit korvata sen sivustollasi, jos isännöit sitä itse. Jos olisit YouTube-sivustolla, videosi sijoittelut, kommentit ja tilastot häviäisivät.

Mukauttaminen on myös todella tärkeää. Saat valita tarkat muodot, joita tarjotaan kävijöille. Voit esimerkiksi tarjota latauksia tai jopa suoratoistoa.

Lisätietoja omien medioiden suoratoiston haitoista

Kustannukset ovat todennäköisesti suurin asia, joka estää ihmisiä tekemästä omaa suoratoistoaan. Video ja (pienemmässä määrin) ääni vaativat paljon tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Ja hosting, joka tarjoaa, että ei tule halpaa.

Kustannukset saattavat tuntua suurimmalta streaming-ongelmalta, mutta tärkeämpää on sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki toimii oikein – varsinkin jos myyt suoratoistoresursseja.

Jos lataat videon YouTubeen (ja upotat sen sitten), YouTube hoitaa kaiken automaattisesti. Se on mukavuus, jota on vaikea laittaa hintaan.

Enemmän kuin useimmissa isännöintilajeissa, suoratoisto on paikka, jossa sinun on todella oltava varovainen.

Mitä enemmän liikennettä tarvitset, sitä enemmän tietoja sinun on siirrettävä. Jotkut isännät skaalautuvat paremmin kuin toiset. Sinun on tehtävä kotitehtäväsi ja valittava oikea isäntä.

Omat valintani: Kolme parasta suoratoisto-isäntää

Tähän mennessä on oltava selvää, että oikean suoratoistopalvelimen valitseminen ei ole helppoa. Mutta älä epätoivo!

3 suosituinta suoratoisto-isäntää
isäntä
Uptime (6 kuukautta)
Vastausaika (6 kuukautta)
Hinta kuukaudessa
Käyttäjäarvostelu
SiteGroundErinomainen – 99,997%Erinomainen – 442 ms80,00–429,00 dollaria4,8 / 5,0
A2-hostingErinomainen – 99,993%Hyvä – 830 ms15,00 – 290,49 dollaria4,7 / 5,0
Nestemäinen verkkon / a *Poikkeuksellinen – 342 ms59,00–269,00 dollaria4,8 / 5,0

* Valitettavasti emme pystyneet keräämään käyttöaikaa koskevia tietoja Liquid Web -sovellukselle, mutta niiden vastausajat ovat olleet erinomaiset viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Kaikkia tärkeimpiä isäntiä ajatellessani olen keksinyt mielestäni kolme parasta.

Sivustokentän suoratoisto

Jos etsit isäntää, joka tarjoaa loistavan infrastruktuurin, joka voi kasvaa kanssasi, paljon soittokelloja ja vihelteitä sekä loistavan tukihenkilöstön, SiteGround on luultavasti valintasi.

Ne tarjoavat SSD-levyt kaikissa suunnitelmissa, jopa jaetut hosting-suunnitelmat
.

Lisäksi kaikki suunnitelmat käyttävät Nginx-palvelimia, jotka on räätälöity nopeudelle.

Ne tarjoavat myös Cloudflare CDN: n ilman lisämaksua.

A2-hosting streaming-hosting

A2-isäntä on yksi harvoista web-isäntistä, joka tarjoaa isännöintisuunnitelmia
räätälöity video- ja audiolähetyssivustoille.

Tietyt suunnitelmat perustuvat Wowza-streaming-moottoriin, joka on mediapalvelin, joka on erityisesti suunniteltu streaming-palveluille erittäin matalalla viiveellä.

Wowzan mukana toimitetaan kevyt HTML5- ja Flash-videosoitin, mutta tukee myös muita.

Ainoa saalis on se, että sinulta odotetaan olevan vähän enemmän teknisiä taitoja kuin useimmissa muissa isäntissä.

Nestemäinen Web-suoratoisto-hosting

Viimeinkin Liquid Web on vankka valinta, jos etsit maksimaalista luotettavuutta ja korkean suorituskyvyn isäntää
, ja suurta tukea.

Siihen kuuluu korkeasti koulutettu 24/7 -tuki ja sataprosenttinen käyttöaikatakuu.

Palvelimet ovat huippuluokan rakennettuja nopeutta varten sisäänrakennetuilla SSD- ja CDN-levyillä.

Ja heillä on paljon isännöintivalintoja, joten he voivat kasvaa yrityksesi mukana.

Lopulliset ajatukset

Median suoratoisto on tulevaisuus, ja tulevaisuus on nyt.

Yhä enemmän sivuston kävijät odottavat videon ja äänen osana sivustoasi. Joten älä jää taakse.

Tarjoa video tai ääni yleisöllesi hankkimalla luotettava streaming-isäntä jo tänään.

web-hosting-kuponki

Etsitkö paljon streaming-isännöinnistä?
Lukijamme luokittelivat sivuston SiteGround – korkean suorituskyvyn streaming-isännöintiin, jota tukee erinomainen tuki. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 67% sivustolla SiteGround käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Muut erikoisuuden ominaisuudet

 • offshore
 • liiketoiminta
 • halpa
 • Usean verkkotunnuksen isännöinti
 • DDoS-suojaus
 • Opiskelija
 • Forex
 • Verkkotunnus
 • Turvallinen
 • tiedotusvälineet
 • Vihreä isäntä
 • Rajoittamaton sivusto
 • SEO
 • Kuva

Äänen / videon suoratoisto usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on suoratoisto?

  Suoratoisto on tapa toimittaa multimediasisältöä pyynnöstä Internetin välityksellä. Suoratoisto on viestinnän muoto, jonka kautta voit olla vuorovaikutuksessa erikokoisen live-yleisön kanssa. On olemassa erityyppisiä virroja, joita voit isännöidä ominaisuuksilla, kuten suora vuorovaikutus ja tiedostojen jakaminen, käyttämästäsi palvelusta riippuen.

 • Mitkä ovat suoratoiston edut??

  Yksi videon suoratoiston eduista on, että sen avulla voidaan tavoittaa aivan uusi yleisö, joka ei ehkä ole löytänyt ennalta nauhoitettuja videoita tai tekstisisältöä kiinnostavaa. Videon suoratoisto antaa ihmisille ja yrityksille yhteyden laajempaan yleisöön, kommunikoida reaaliajassa ja olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa.

 • Miksi valita web-hosting suoratoistoa varten suoratoistoalustalla?

  Videon suoratoisto on uskomattoman resurssimateriaalia ja vaatii suurta kaistanleveyttä. Suoratoistoalustoilla on valmis tuote, josta voi suoratoistaa, ne ovat kalliita.

  Toisaalta keskipitkän aikavälin hosting-suunnitelmat tarjoavat runsaasti resursseja samankaltaiselle hinnalle, ilman että sinun pitää rikkoa sisältösi suoratoistolaatua.

 • Mikä on tyypillinen käyttötapa?

  Suoratoiston avulla voit palvella live-sisältöä reaaliajassa. Voit esimerkiksi isännöidä radio-ohjelmaa ja suoratoistaa ääntä verkkosivustosi kuuntelijoille.

  Jotkut verkkosivustojen omistajat myös luovat videosisältöä ja tarjoavat suoratoistoversioita verkkosivustollaan ohittaen sivustoja, kuten YouTube.

 • Miksi tarvitsen tukea streamingilleni hosting-tililläni?

  Suoratoisto ääntä tai videota voidaan kuluttaa vastaanottamisen jälkeen, joten on ihanteellista, jos haluat toimittaa äänen tai videon ilman yleisöllesi verkkosivustollasi tai sen ulkopuolella, kaikki ilman pitkiä latauksia.

  Useimmat käyttäjät mieluummin virtaavat mediasisältöä sen sijaan, että odottavat koko tiedoston lataamista ennen kuin he voivat toistaa sitä, ja suoratoisto tarjoaa tämän mukavuuden.

 • Tukeeko kaikkia web-hosting-yrityksiä videon tai äänen suoratoistoa?

  Ei. Monet isännät pyytävät ostamaan VPS: n tai erillisen palvelimen. Joitakin jaettuja hosting-paketteja tuetaan suoratoistoa, mutta se ei ole vakio-ominaisuus kuluttamiensa palvelinresurssien vuoksi. Varmista, että tarkistat isännän tekniset vaatimukset huolellisesti selvittääksesi mitä streaming-mediatiedostotyyppejä tuetaan ja mikä on sen hyväksyttävä käyttökäytäntö.

 • Suorita suoratoistopakettien isäntä maksaa enemmän kuin tavallinen isännöinti?

  Ei välttämättä, mutta huomaat varmasti, että tarvitset lisäresursseja. Tästä syystä joudut ehkä valitsemaan VPS: n tai omistetun isännöinnin, entinen alkaa noin 15,00 dollaria kuukaudessa.

  Video- ja äänitiedostot ovat paljon suurempia kuin HTML-tiedostot, kuvat ja skriptit, joten tarvitset paljon suuremman levytilan. Lisäksi video ja ääni kuluttavat paljon kaistanleveyttä, ja suuren kaistanleveyden suunnitelman ostaminen voi olla kallista.

 • Voidaanko minua rangaista sisällön virtauttamisesta jaetulle isäntätilille?

  Harvat jaetut hosting-tilit tukevat suoratoistoa todellisessa merkityksessä. Jos sinulla on, isäntäsi odottaa sinun käyttävän sitä säästeliäästi.

  Resurssien liiallinen kulutus vaikuttaa palvelimen muihin käyttäjiin, ja sinua todennäköisesti pyydetään päivittämään VPS- tai erilliseen palvelimeen, jos näin tapahtuu. Isäntäsi voi laskuttaa sinua tai sulkea tilisi, jos resurssien käyttö on liiallista.

 • Tarvitsenko suoratoistoa videon ja äänen upottamiseen verkkosivustolleni?

  Ei. Voit yksinkertaisesti upottaa tiedoston verkkosivullesi, ja se alkaa toistaa, kun se ladataan. Tätä kutsutaan progressiiviseksi lataamiseksi. Se ei ole yhtä joustava kuin suoratoisto, mutta riittää, jos tarvitset vain median tarjoamista satunnaisesti.

 • Mitä eroa suoratoiston ja progressiivisen lataamisen välillä on??

  Suoratoiston kanssa tietoja ei tallenneta (normaalisti) levylle, vaan niitä toistetaan, kun ne ladataan. Tämä tarkoittaa, että voit luoda suoratoistoja (kuten radio-ohjelmia), ja käyttäjä voi kuunnella melkein reaaliajassa.

  Asteittaisella latauksella käyttäjän tietokone alkaa ladata mediatiedosto levylle ja alkaa sitten toistaa sitä heti, kun tietoja on riittävästi toiston aloittamiseen. Tämä on samanlainen kokemus, mutta se voi johtaa lisää puskurointiin, eikä sitä voida käyttää suorana lähetyksenä.

 • Mikä on puskurointi?

  Puskurointi tapahtuu, kun käyttäjän yhteysnopeus on liian hidas tiedoston lataamiseksi sitä toistettaessa. Kun tiedosto puskuroi, toisto keskeytyy, jotta tiedoston seuraava osa voidaan noutaa. Toisto jatkuu sitten automaattisesti.

  Suurin osa mediasoittimista lataa osan tiedostosta ennen suoratoiston alkamista. Tämä tarjoaa tyynyn puskurointia vastaan. Käyttäjät, joilla on hitaita tai ajoittaisia ​​yhteyksiä, saattavat kuitenkin kokea puskuroinnin riippumatta siitä, kuinka palvelit sisältöä.

 • Mitä eroa on suoratoisto- ja on-demand-suoratoistojen välillä?

  Yleensä katsoja / kuuntelija ei voi keskeyttää, kelata taaksepäin tai kelata eteenpäin suoratoiston aikana, koska tiedostoa ei välttämättä tallenneta ensin levylle.

  Suoratoisto tilauksen mukaan tarkoittaa, että tiedosto on jo luotu ja tallennettu palvelimelle. Katsoja voi avata sen milloin tahansa ja käyttää aikajanaa siirtyäksesi eteen- tai taaksepäin.

 • Voiko sisällön suoratoisto tallentaa sen levylle?

  Teknisesti kyllä, mutta sitä ei yleensä tapahdu oletuksena. Käyttäjällä olisi oltava erityinen ohjelmisto, kuten VLC Player, virran tallentamiseksi paikallisesti. Tämä riippuu myös streaming-palvelusi tarjoamista ominaisuuksista.

 • Minkä ohjelmiston loppukäyttäjä tarvitsee toistaakseen suoratoistovideota tai ääntä?

  Tämä riippuu käyttämästäsi tiedostotyypistä. Useimmissa selaimissa on sisäänrakennetut suoratoisto- ja videotoistimet, joten yleisö ei tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja monien tavallisten suoratoistotiedostojen kanssa. Joissain tapauksissa heidän on ehkä asennettava laajennus tai koodekki, jonka selaimen pitäisi havaita.

  Jotkut suoratoistosisällön kustantajat luovat sovelluksia omille streamilleen, jotka ovat vain yleisiä stream-soittimia, joille on pakattu merkkituotteiden käyttöliittymä ja tiedot streamin lähetyslähteestä.

 • Mikä on koodekki??

  Koodekki on tietty muoto, jota käytetään suoratoisto- tai videotiedoston koodaamiseen ja dekoodaamiseen. Eri pelaajat tukevat erilaisia ​​koodekkeja, ja joillekin pelaajille on mahdollista ladata lisäkoodekkeja.

  Operaattorina on parasta valita koodekki, jota tuetaan suosituimmissa selaimissa ja laitteissa.

 • Miksi koodekkimuotoja on niin paljon??

  Ei ole yhtä alan standardia, eikä yksikään koodekki ole parempi kuin muut. Jotkut ihmiset pitävät parempina tiettyjä koodekkeja tiedoston koon, laadun, käsittelynopeuden tai laitteen yhteentoimivuuden vuoksi.

 • Onko omilla palvelimillani vaihtoehtoja suoratoistolle??

  Jos sinulla on oma ääni- tai videosivustosi, tarvitset todennäköisesti omien tiedostojesi hallintaa, missä suoratoistotuesta on hyötyä. Mikään muu ratkaisu ei tarjoa tätä hallintaa.

  Mutta jos haluat vain upottaa sisältöä etkä tarvitse sitä ohjausta, voit lähettää sisältösi YouTubeen, Vimeoon tai Soundcloudiin. Käytät mediaasi isäntänä kolmannen osapuolen kanssa ja linkit sitten siihen dynaamisesti omalla verkkosivustollasi. Tämä tarjoaa pienemmät tallennus- ja kaistanleveyskustannukset ja suuremman potentiaalisen yleisön, sekä automaattisen uudelleenalustamisen erilaisille yhteysnopeuksille ja näytön kokoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map