Kymmenen parasta Django-majoittajaa vuonna 2020 – kuka ottaa kärkipaikan? Ota selvää nyt

Vertaa Django-majoitusta

Django on suosittu Python-kehys tehokkaiden verkkosovellusten nopeaan kehittämiseen. Kaikki Python-web-isännät eivät kuitenkaan tue Djangoa.


Kun valitset verkkoisäntää, varmista, että Python 3.2 tai uudempi on asennettu tai että isäntä sallii sinun asentaa päivitetyn version Pythonista tilisi kotihakemistoon. Sinulle parhaiten sopiva Django-isäntä riippuu tavoitteistasi ja mieltymyksistäsi.

Alla tarkastelemme yksityiskohtaisesti parhaita Django-sovellusten verkkoisäntäjä. Tässä on 5 suosituinta isäntää:

 1. Bluehost
  – SSD-pohjainen VPS-isäntä 24/7 tuella
 2. A2-hosting
  – Edullinen, nopea isännöinti
 3. HostGator
  – VPS-hosting, mutta ei asiakastukea Djangolle
 4. Nestemäinen verkko
  – Suorituskykyinen VPS, maailmanluokan tuki
 5. WebHostFace
  – Budjetti jaettu, jälleenmyyjä ja VPS

Kuinka valitsimme parhaat Django-isännät?

Lajittelemme satojen palvelimien kautta löytääksemme VPS-suunnitelmat, jotka tukevat Django- ja SSH-käyttöoikeuksia mukautettujen palvelinkonfiguraatioiden luomiseen. Valitsimme vain ne isännät, jotka tarjoavat nopeita palvelinnopeuksia sellaisten tekniikoiden kautta kuin SSD (solid-state drives) ja CDN.

Sitten vertailimme analyysimme tuhansien käyttäjän arvostelujen tuloksilla tietokannastamme.

Vertaa Django-majoitusta

Django on tehokas kehys vaikuttavien, vuorovaikutteisten verkkosivustojen luomiseen. Mutta kaikki isännät eivät ole työssä. Seuraavassa keskustelemme, mitkä isännät ovat hyviä valintoja, jos haluat rakentaa verkkosivustosi Djangon kanssa.

vertaa django-majoitusta

Mikä on Django Hosting?

Vain verkkokehittäjät nimeäisivät korkean tason Python-kehyksensä nimellä, jota useimmat ihmiset yhdistävät omituiseen spagetti-länsimaiseen hahmoon. Voit käyttää sitä rakentamaan tehokkaita, interaktiivisia sivustoja.

Django on kehys Pythonille joka nopeuttaa kehitystä ja tekee jo käyttäjäystävällisestä kielestä entistäkin helpommin käsitettävissä.

Djangon verkkosivusto ylpeilee siitä, että on mahdollista kehittää idea muutamassa tunnissa. Django sisältää useita pikakuvakkeita, jotka luovat yleisesti käytettyjä toimintoja ja jotka ovat erityisen kiinnostavia sisällöntuottajalle ja -julkaisijalle.

Djangon historia

Kaksi Python-ohjelmoijaa, Adrian Holovaty ja Simon Willison, suunnitteli Djangon vuonna 2003.

Se julkaistiin yleisölle kaksi vuotta myöhemmin. Django on nimetty belgialaisen muusikon Jean Django Reinhardtin mukaan, joka tunnetaan jazzmusiikistaan ​​ja kitaran taidoistaan.

Djangoa tukee tällä hetkellä säätiö, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa voittoa tavoittelemattomaksi organisaatioksi.

Projekti on avoimen lähdekoodin. Tämä on myötävaikuttanut sen laajaan skaalautuvuuteen, korkeaan turvallisuuteen ja helppoon kehitykseen, jonka avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia mahdollisimman nopeasti.

Suuret pelaajat käyttävät Djangoa

Djangolla on nykyaikaisessa verkossa korkean profiilin käyttäjiä. OpenStack, Instagram ja NASA ovat hyväksyneet sen vain kolmeksi nimeksi.

Kehittäjät käyttävät Djangoa edelleen lukemattomiin projektityyppeihin, ja se on yksi parhaista vaihtoehdoista web-sovellusten kehittämisessä.

Djangon kotisivun kuvakaappaus
Djangon kotisivun kuvakaappaus WhoIsHostingThis -palvelun kautta

Miksi käyttää Djangoa?

Django helpottaa verkkosivustojen kehittämistä antamalla kehittäjille pikakuvakkeita yleisiin tuloksiin. Tämä tarkoittaa, että sovellukset voivat siirtyä piirtotaululta käyttöönottoon paljon nopeammin kuin pelkästään Python-ohjelmoinnissa.

Järjestelmänvalvojan käyttöliittymä luo omat vaihtoehtonsa sovelluksen rakennustavasta riippuen, joten sinulla on heti täydellinen hallinto taustalla. Tämä voi auttaa nostamaan sisältöä nopeammin esiin.

Kuinka Django toimii

Kun koodataan Pythonissa, käyttäjät luovat moduuleja Pythonin avulla Djangossa. Django on suunniteltu lisäämään mahdollisimman vähän ylimääräistä oppimisaikaa, ja sen pitäisi näyttää tutulta kaikille, jotka osaavat koodata HTML-perustiedot.

Jokainen sivusto luodaan itsenäisenä yksikönä, jota kutsutaan projektiksi, ja jokainen sivu sisältää sekoituksen komponentteja, jotka selataan.

Djangon kyvyt

Joitakin esimerkkejä Djangon kyvyistä ulkona:

 1. Käyttäjän todennus ja käyttöoikeudet
 2. Istuntoevästeet
 3. Muotojen käsittely
 4. Sisällönhallinta
 5. Sivustokarttojen luominen
 6. RSS-syötteiden luominen
 7. Blogin kommentointi ja hallinta
 8. Monikieliset tuet.

Django pystyy käsittelemään myös suuria määriä liikennettä, joten se sopii käytettäväksi yrityssivustoilla ja kiireisissä blogeissa sekä pienissä hiekkalaatikkohankkeissa ja pienyritysten kauppapaikoissa.

Kuinka voit käyttää Djangoa

Djangoa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin ja monenlaisille organisaatioille. Osa toiminnallisuudesta luontaisesti soveltuu sisällönhallintaan, mutta sitä voidaan soveltaa useisiin skenaarioihin.

Pythonin oppiminen Djangon kanssa on yksi helpoimmista tavoista oppia ohjelmoimaan. Joten vaikka et halua kehittää verkkosovelluksia, niitä on hyvä oppia.

Django on python-kehys

Jos haluat luoda microblogging-alustan, yhdistää ystäviä sosiaalisella verkkosivustolla tai julkaista uutiskirjeitä tai reseptejä blogiin, Django antaa sinulle tarvitsemasi rakennuspalikat.

Jos päätät edelleen, minkä koodauskielen oppia, huomaa, että Djangon verkkosivusto on epätavallisen ystävällinen aloittelijoille..

Se saattaa olla avain, jos haluat oppia Pythonia, mutta sinut pelottaa monien koodaussivustojen tekninen luonne, mikä saattaa auttaa sinua muistamaan mieltäsi.

Django on kehys, jota käytetään web-sovellusten rakentamiseen ohjelmointikielellä, Python.

Sitä käytetään ensisijaisesti tietokannan tukemiin ohjelmistoihin. Joten pohjimmiltaan, Djangoa käytetään tietokantapohjaisten verkkosivustojen rakentamiseen.

Tietokantapohjaiset verkkosivustot

Tietokantapohjaisten verkkosivustojen avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa verkkosivun kanssa selaimensa kautta.

Tämä eroaa staattisista verkkosivustoista, joilla ei ole taustaa tietojen tallentamiseksi.

Esimerkiksi taustakehitys antaa sinun luoda verkkosivuston, jos haluat, että käyttäjät luovat tiliä sillä.

Django-kehys sallii esimerkiksi salasanojen tallentamisen tietokantaan tällaisten ominaisuuksien mahdollistamiseksi.

Mutta siellä on niin paljon muuta

Mutta tämä on vain yksi kehyksen käyttö. On olemassa lukuisia muita mahdollisuuksia. Esimerkiksi verkkosivustot, kuten Facebook, Twitter ja YouTube, ovat kaikki rakennettu Djangon kaltaisille kehyksille.

Kehykset auttavat kehittäjiä tällaisten verkkosivustojen rakentamisessa. Voit rakentaa pelejä, laskurityökaluja tai kaikkea muuta, joka vaatii taustakehitystä Djangon avulla.

Viime kädessä Django mahdollistaa tällaisten verkkosovellusten nopean kehittämisen.

Luo dynaamisia verkkosivustoja

Koska Django tarjoaa alustan verkkosovellusten rakentamiseen, sen avulla kehittäjät voivat luoda dynaamisia verkkosivustoja helposti Pythonin avulla.

Python-verkkokehystä ei yleensä käytetä staattisten verkkosivustojen rakentamiseen. Sen sijaan nämä rakennetaan tyypillisesti HTML: n avulla.

Esimerkiksi verkkosivustolla, jolla on vain kuvia ja tekstiä, ei olisi syytä olla taustaa.

Tällaisen verkkosivuston rakentaminen Pythonilla Djangon avulla olisi tarpeetonta ja sitä pidetään ylenmääräisenä.

Djangon kehitysympäristön määrittäminen

Koodattaa Python Djangossa, tarvitset virtuaalisen ympäristön. Tämä eroaa CSS: n ja JavaScriptin koodauksesta, jossa kirjoitat koodin suoraan koneellesi.

Virtuaaliympäristöt

Useimmat taustakielet on kirjoitettu virtuaaliympäristöissä niiden eristämiseksi ja riippuvuuksien ja versioiden ongelmien estämiseksi.

On olemassa erilaisia ​​virtuaaliympäristöjä, joita kehittäjät käyttävät Pythonin kirjoittamiseen. Yhdessä virtualenv on yksi sellainen työkalu, joka luo eristettyjä Python-ympäristöjä. Yksi tapa asentaa virtualenv järjestelmään on pipin käyttö.

Pip

Pip-ohjelmistoa käytetään Python-kirjoitettujen ohjelmistopakettien asentamiseen.

Voit esimerkiksi asentaa pip asentaa Bootstrapin helposti komentoriviltä tai päätteeltä. Miksi haluat tehdä tämän? Koska Bootstrap antaa sinun rakentaa reagoivia web-sovelluksia paljon helpommin.

Viime kädessä Pip antaa sinun lyhentää pakettien asennusta, joka voi auttaa kehittäjien elämää. Ja on lukemattomia paketteja, jotka voidaan asentaa laajentamaan mitä Pythonilla voi tehdä.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon Django-isännöinnistä?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisimmissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% heidän kehittäjälähtöisiin suunnitelmiinsa. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Pidä Django-sivustosi turvassa

Yksi Djangon suurista bonuksista on sen keskittyminen turvallisuuteen. Jos olet uusi kehittämisessä Pythonissa, Django suojaa sinua tietoturva-aukkoilta ja yleisiltä hyökkäyksiltä.

Python auttaa parantamaan tietoturvaa:

 • Estä sivustojen välinen komentosarja (XSS) ja väärentäminen (CSRF)
 • Lopeta SQL-koodin injektio
 • Poista Clickjacking (sivustot lataavat toisen iframe-kehykseen)
 • Lisää käyttäjän kirjautumistietojen tallennuksen
 • Tarjoaa HTTPS-tukea
 • Auttaa tarkkailemaan palvelimellesi käyttäjien lataamia sisältöjä.

Aloittelijoille (tai kiireellisille koodareille) tämä kaikki tarjoaa mielenrauhan.

Julkisten joukkojen hyökkäyksille ei ole suojausta, mutta voit hankkia liitännäisen, joka auttaa tässä.

Lisäksi on tärkeää tallentaa Django-projektit (ja kaikki muut Python-projektit) pois palvelimen Web-juuresta.

Tämä on tärkeä ero muun tyyppisiin skriptikieliin, mutta et todellakaan halua, että kukaan pystyisi näkemään Python-koodia verkossa selkeästi.

Django-isännöintijärjestelmävaatimukset

Kun valitset Djangon verkkosivustollesi tai sovelluksellesi hosting-paketin, varmista, että järjestelmäsi täyttää seuraavat vaatimukset ja että sen mukana toimitetaan suositellut työkalut.

komponentti
Tarkoitus
HerokuPilvialusta
gitVersioiden hallinta
PythonAnywherePython pilvipalvelualusta
Amazon Web ServicesPilvipalvelualusta (valinnainen)

PaaS: n tai VPS: n valitseminen

VPS-vaihtoehdot ovat olleet olemassa jo vuosia, mutta uudet PaaS-vaihtoehdot tarkoittavat, että jonkin muun kuin VPS-isäntävalinnan valitsemiselle on olemassa vaihtoehto..

Yleensä voit odottaa, että PaaS-vaihtoehdot sisältävät paljon enemmän ammattipalveluita kuin VPS-vaihtoehtoja.

Voit odottaa parannetun tietoturvan omaavaa ympäristöä, joka tukee monivuokrausta ja esiasetettuja käyttöjärjestelmiä.

Sinulla on edelleen hallinto isäntäympäristössäsi, mutta määritelmänsä mukaan PaaS-lisävarusteisiin liittyy teknistä apua sen perustamisessa ja ylläpidossa.

Miksi valitsisit VPS-suunnitelman? No, VPS-suunnitelmat ovat todennäköisesti halvempia, ja ne tarjoavat sinulle täyden hallinnan ympäristössäsi.

Jos olet tyytyväinen järjestelmän hallintaan, haluat täydellisen hallinnan hosting-ympäristöstäsi tai haluat säästää vähän rahaa, VPS-hosting-suunnitelma on vaihtoehto sinulle.

Heroku

Djangoon rakennettujen verkkosovellusten isännöintiä varten on käytettävä alustaa, jonka avulla voit ottaa sovelluksen käyttöön. Yksi näistä alustoista on Heroku.

Heroku on pilvialusta, jolle käyttäjät voivat rakentaa ja ottaa käyttöön sovelluksia.

Heroku luottaa Gitiin, versionhallintajärjestelmään, jonka avulla voit hallita sovelluksesi ohjelmakoodia. Sinun on hallittava sovellusta Gitissä voidaksesi siirtää sen Herokulle.

git

Git voi olla erityisen hyödyllinen koodin hallinnassa, jos työskentelet sovelluksen kanssa muiden ihmisten kanssa. Jos sinulla on joukkue, joka työskentelee samassa verkkosovelluksessa, GitHubilla voidaan helposti integroida saman projektin parissa työskentelevien eri kehittäjien työ..

Tämän avulla kehittäjät voivat työntää ja vetää koodin sovellukseen, jotta kaikki voivat työskennellä saman asian kanssa kerralla.

PythonAnywhere

Toinen foorumi, jolla voit ylläpitää Python-verkkosovelluksia, on PythonAnywhere. PythonAnywhere näyttää sopivan paremmin pienimuotoisten projektien isännöintiin, mutta se ei ole yhtä pätevä käsittelemään CPU-intensiivisiä tehtäviä. Monet PythonAnywhere -palvelun käyttäjät ovat kuitenkin kiitelleet sen helppokäyttöisyyttä pienemmissä projekteissa.

Amazon Web Services

Jotkut ihmiset isännöivät verkkosovelluksiaan Amazon Web Services (AWS) -palvelun avulla. Itse asiassa tämä on yksi suosituimmista tavoista isännöidä verkkosovelluksia.

AWS tarjoaa sinulle pilviverkkosivustojen käyttöympäristön Djangolle rakennettuihin sovelluksiin. Näiden palvelujen avulla sinulla on pääsy Amazon CloudFrontiin, maailmanlaajuiseen CDN: ään, joka lisää verkkosivustosi nopeutta käyttäjille ympäri maailmaa.

CDN toimittaa verkkosivutiedostot käyttäjille heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella optimoimalla verkkosivustosi latausnopeuden. Amazon Web Services tarjoaa jopa ilmaisen web-hosting-tason, joka saattaa olla hyvä paikka aloittaa ihmisille, jotka ovat uusia Djangon isännöintiä.

Joustava Beanstalk

Jos päätät tehdä tämän, voit hyödyntää AWS Elastic Beanstalk -sovellusta. Tämä on Web-sovellusten käyttöönoton ja skaalaamisen palvelu, joka helpottaa verkkosovellusten hallintaa kehittäville kehittäjille.

Jotta voit käyttää Elastic Beanstalk -sovellusta, sinun on vain ladattava koodi ja se hoitaa kaiken tarvittavan Web-sovelluksen käyttöönottoa ja skaalaamista varten.

Esimerkiksi Elastic Beanstalk hoitaa kuormituksen tasapainottamisen ja sovellusten terveyden seurannan.

Voit käyttää CPU-mittauksia automaattisen skaalauksen käynnistämiseen, jotta verkkosovelluksesi voi käsitellä kävijöiden huippuja joutumatta suoritusongelmiin.

Elastic Beanstalkin käytöstä ei ole lisämaksua, kun maksat AWS: stä.

Google Cloud Platform

Google on pilvipalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa tukea Django-sovelluksille.

Google tarjoaa sinulle neljä päävaihtoehtoa Djangon käyttöönottamiseksi. (Huomaa, että suurin osa näistä vaihtoehdoista on melko teknisiä ja saattaa olla ylivoimainen jollekin uudelle web-hosting-maailmalle).

Lisäksi, jos tarvitset lisälaitteita, kuten tietokantoja ja välimuistia, olet omillasi asennuksessa.

Lyhyesti sanottuna, jos olet tekniikan taitava ja haluat täyden hallinnan Django-ympäristössäsi, Google saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Microsoft Azure

Kuten Google Cloud Platform, myös Microsoftin Azure on toinen kehittäjäystävällinen alusta, joka tukee Django-sovelluksen käyttöönottoa.

Prosessi on melko monimutkainen, koska sinun on luotava Ubuntu-virtuaalikone, asennettava Python, Django ja Apache ja luotava tai lähetettävä Django-sovellus.

Ne, jotka ovat tyytyväisiä tähän prosessiin ja haluavat käyttää Microsoftin tuotteita, löytävät Azuresta houkuttelevan.

Django-ystävällisten palveluntarjoajien löytäminen

Voit isännöidä verkkosovelluksia myös yleisissä web-hosting-palveluissa, kuten A2 Hosting ja BlueHost.

Tämä on kuitenkin usein monimutkaisempaa ja voi olla kallista. Jos haluat mennä tällä reitillä, on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä etsiessään verkkoisäntää.

Jos isäntäsi tarjoaa Pythonia, se voisi (tai sen pitäisi) tarjota myös Django-tukea.

Huomaa, että jotkut Python-versiot eivät ole yhteensopivia Djangon kanssa, kuten Python 3.2: ta edeltävät versiot.

Ristiviittaamalla Djangon verkkosivustolle isäntäsi tekniset tiedot varmistaaksesi, että sinulla on yhteensopiva asennus.

Djangon hankkimisesta ei aiheudu kustannuksia, ja se toimitetaan oletuksena joidenkin käyttöjärjestelmien kanssa.

Jos Djangon tukea ei mainita, tee tietovisa isäntäasi ennen kirjautumista ja kysy heiltä, ​​lisäävätkö he sen ilmaiseksi valitsemasi suunnitelmaan.

Ajattele: VPS

Haluat käyttää virtuaalikoneita verkkosovelluksesi isännöintiin, jos epäilet, että koet suurempia liikennemääriä, joihin jaetut isännöintisuunnitelmat eivät mahdu.

Vaikka monet jaetut isännöintisuunnitelmat sisältävät rajattomat resurssit, nämä resurssit jaetaan palvelimellasi muiden ihmisten kesken, eivätkä ne välttämättä ole aina käytettävissäsi, kun tarvitset niitä.

VPS-suunnitelmat tarjoavat paljon enemmän virtaa ja antavat kehittäjille paremman hallinnan isäntäympäristöönsä.

VPS-suunnitelmia on saatavana miltei mistä tahansa palveluntarjoajasta. Se voi tehdä Djangon isännöinnistä kalliita verkon isäntätoimittajilta.

Sinun on ostettava oma virtuaalinen yksityinen palvelin sen sijaan, että jaat palvelimen muiden käyttäjien kanssa.

Vaikka monet jaetut isännöintisuunnitelmat tukevat Pythonia, Web-sovellusten isäntäksi sinun on ensisijaisesti valittava palveluntarjoaja, joka tukee tietokantoja, kuten MySQL.

Yhteiset piirteet silmien pitämiseksi

Kun valitset isännöintipalveluntarjoajaa ja suunnitelmaa, sinun kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, tarjoaako isäntä seuraavia:

 • Ohjauspaneelit: Jos et halua työskennellä komentorivillä, varmista, että valitsemassasi Web-hosting-paketissa on GUI-ohjauspaneeli, kuten cPanel. Jotkut isäntälaitteet sisällyttävät tämän VPS-paketteihinsa, kun taas toiset tarjoavat sen lisäpalveluna
 • Tietokeskuksen valinta: Kun liikennettasosi nousee, haluat hakea suorituskykyä mahdollisuuksien mukaan. Yksi tapa tehdä tämä on isännöidä verkkosivustoasi tietokeskuksessa, joka sijaitsee lähellä ensisijaista käyttäjäkantasi – jotkut isännät sallivat sinun valita tietokeskuksen, jota haluat käyttää
 • skaalautuvuus: Jos aiot kasvattaa verkkosivustoasi, kannattaa ehkä valita isäntä, joka helpottaa resurssien mitoittamista tai jopa vaihtaa omistettuun palvelimeen helposti

Omat valintani: Kolme parasta Django-majoittajaa

Jokaisella on erilaisia ​​tarpeita riippuen siitä, mitä he haluavat tehdä Djangon kanssa. Alla luetellaan suosikkiisäntäni Djangon kehittämistä varten.

Interserver

Palvelimen välinen kotisivu
InterServerin kotisivu.

Suosituin valinta Djangon isännöintiin on Interserver.

Huomaat, että InterServerin pilvi-VPS-suunnitelmat ovat suunnilleen sama hinta kuin A2 Hosting -palvelun.

Yhtiö käyttää korkean suorituskyvyn SSD-asemia, jotka ovat 20x nopeampia kuin SATA-levyasemat.

InterServer-tilillä on useiden esiasennettujen koodauskielten uusimmat versiot, mukaan lukien Python.

Interserverillä voit mukauttaa palvelinta edelleen millä tahansa Linux-pohjaisella sovelluksella.

InterServer antaa sinun myös valita palvelimesi sijainnin kolmesta Yhdysvaltain paikasta. CPaneliin pääsy maksaa kuitenkin lisämaksuja.

A2-hosting

A2-hosting-näyttökuva

A2-hosting tarjoaa halvan ja edullisen
hallitsematon VPS-suunnitelma.

Ole varovainen hallitsemattoman VPS: n suhteen, ellet ole melko teknisesti taitava. Jos et ole, A2: lla on myös jaettuja hosting-vaihtoehtoja, jotka tukevat Python-versioita enintään 3.2.

Heidän isännöintisuunnitelmansa ovat valinnaisia “turbo” palvelimet
jota voidaan käyttää verkkosivujen nopeuden lisäämiseen jopa 20 kertaa.

A2-hosting sisältää ilmaisen HackScan-suojauksen näillä suunnitelmilla, jotka voivat pitää verkkosivustosi suojassa hakkereiden vaurioilta.

Bluehost

Jos etsit verkkopalvelupalvelua Django-verkkosovelluksen isännöintiin, lopullinen suosituksemme on Bluehost.

VPS-suunnitelmiin pyrkiville ihmisille Bluehostilla on halvemmat hallitut suunnitelmat
kuin muut yritykset, kuten A2 Hosting.

Toisin kuin muut isännät, Bluehost ei kuitenkaan anna sinulle mahdollisuutta hallitsemattomasta VPS: stä halvempaan hintaan.

Pythonin asentaminen on myös hieman monimutkaisempaa, kun isännöit Bluehostin kanssa, koska kieltä ei ole asennettu valmiiksi.

Django Plussaa ja miinusta

Kaikilla ohjelmointikieleillä ja -kehyksillä on hyvät ja huonot puolensa. Tässä on tärkeimmät edut ja haitat, jotka tulee harkita ennen kuin sukellaat Djangoon.

Django Pros

Python on helppo oppia uusille kehittäjille. Tämä johtuu siitä, että Django-kehys yksinkertaistaa kieltä. Sen avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia todella nopeasti.

Ja koska Django on skaalautuva, varattu sivustot voivat vastata liikenteen vaatimuksiin ilman ongelmia. Django on myös hieno sen varmistamiseksi, että kehittäjät eivät tee virheitä, jotka voivat johtaa turvallisuusongelmiin.

Django Cons

Mutta Djangon käyttäminen voi olla liian hankalaa pienemmissä projekteissa. Siihen sisältyy myös joitain syviä oppimiskäyriä, jotka on ylitettävä. Djangolla on kuitenkin hyviä asiakirjoja, jotka ovat välttämättömiä puitteille uusille ihmisille.

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa Django-isäntää?
InterServer-suunnitelmat toimitetaan Pythonin esiasennettuna. InterServerin “Hintalukutakuu” tarkoittaa, että hosting-palkkioita ei koroteta koskaan. Tällä hetkellä voit saada InterServer-suunnitelmat alennuksella. Käytä tätä erikoislinkkiä
saada aikaan sopimus.

Lopulliset ajatukset

Jos haluat perustaa säännöllisen verkkosivuston, käytät todennäköisesti parhaiten sisällönhallintajärjestelmää (CMS).

Mutta jos haluat luoda verkkosovelluksia, joudut tekemään ohjelmointia – ja se tarkoittaa kielen valitsemista ja todennäköisesti viitekehystä sen mukana.

Entä jos osaat jo kielen?

Jos tiedät jo jonkin kielen, kuten PHP, sinun kannattaa parhaiten käydä sen kanssa – varsinkin jos käytät jo sopivaa kehystä sille. Mutta jos aloitat tyhjästä, Django on loistava valinta.

Python ei ole kovin vaikea oppia. Mutta sen käyttö Djangon kanssa on vielä helpompaa. Sinut tulee verkkoasi kirjoittamaan verkkosovelluksiasi nopeasti.

Nopeus ja teho

Jos päätät mennä Pythonin ja Djangon kanssa, et vain valitse kieltä, joka on helppo oppia. Django on nopea ja tehokas. Joten tiedät, että se on mitä haluat luoda. Lisäksi voit luottaa sen tehokkuuteen: käyttää resursseja hyvin ja ajamaan nopeasti.

Django on yksi harvoista ohjelmointikehyksistä, jossa voit sanoa: “Jos et ole varma, sinun tulisi ehdottomasti käyttää sitä.” Et tule pettymään.

Muut kieli- ja kehysominaisuudet

 • ASP.NET
 • .NET-kehys
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • pytonkäärme
 • Palvelimen puoli sisältää
 • Jaava
 • Kylmäfuusio
 • ASP
 • CodeIgniter
 • cakePHP
 • Node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7

Django usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Django web-palvelin?

  Django ei ole web-palvelin, mutta Python-kehys web-kehitykseen. Djangon tarkoituksena on auttaa sinua luomaan monimutkaisia, tietokantapohjaisia ​​verkkosivustoja helposti. Tarkemmin sanottuna kehys korostaa uudelleenkäytettävien koodinpätkien luomista, jotka voidaan kytkeä sovelluksen muihin osiin, mikä nopeuttaa kehitystä ja mahdollistaa helpon skaalautuvuuden.

 • Mikä on Django REST -kehys?

  Django REST -kehys on työkalupakki, jonka avulla voit rakentaa ja suojata web-sovellusliittymiä tehokkaasti. Esimerkiksi sarjoittaminen REST-kehyksessä on monipuolinen. Sen avulla monimutkainen data voidaan muuntaa natiiviksi Python-tietotyypeiksi ja sieltä XML-, JSON- tai muihin muotoihin. Kolmannen osapuolen pakettien, kuten Django REST marshmallow ja Dynamic Rest, ansiosta voit laajentaa sarjoittamisen toimintoja. Todentamisen osalta Django REST sisältää paketit OAuth1a: lle ja OAuth2: lle.

 • Sisältyykö Anacondaan Django?

  Kyllä, Anaconda sisältää Djangon. Kun olet ladannut Anaconda-jakelun, voit asentaa Djangon mukana toimitetulla Condan paketinhallinnalla. (Anaconda on ilmainen Pythonin ja R: n jakelu, joka on suunniteltu tietotekniikan ja koneoppimissovellusten tehokkaaseen luomiseen.) Luo ensin kansio. Suorita sitten tämä komento terminaalissasi: conda install -c anaconda django

 • Tukeeko GoDaddy Djangoa?

  Kyllä, GoDaddy tukee verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka on rakennettu Djangon avulla. Yhtiö suosittelee kuitenkin VPS-hosting-suunnitelman valitsemista
  tai näiden sovellusten oma palvelinsuunnitelma. Kun olet valinnut isännöintisuunnitelman, voit asentaa Pythonin ja Djangon cPanel-ohjauspaneelin avulla. (Napsauta ”Setup Python App”.)

 • Voiko Django ajaa Windowsissa?

  Kyllä, Django voi ajaa Windowsissa. Sekä Python että Django ovat alusta-agnostisia. Joten voit kehittää verkkosivustoja ja sovelluksia Windows-koneilla. Voit käyttää myös Djangon kanssa luomia verkkosivustoja ja sovelluksia Windowsissa. Asenna Django Windows-käyttöjärjestelmälle noudattamalla täällä olevia ohjeita.

 • Kuinka paljon Heroku maksaa?

  Heroku tarjoaa useita suunnitelmia eri hinnoissa. Uusille käyttäjille palvelee hyvin ilmainen suunnitelma (ihanteellinen kokeiluun) tai harrastussuunnitelma, joka alkaa 7 dollaria dynolta kuukaudessa. Ammattikäyttöön Heroku tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja hinnoilla 25–500 dollaria dynolta kuukaudessa.

 • Kuinka ajan Django-projektia?

  Voit suorittaa Django-projektisi kehitysprosessin aikana määrittämällä oman verkkopalvelimen verkkosivustosi / sovelluksesi isäntäksi. Suoritaksesi Django-prosessisi testiympäristössä web-isännän kanssa, suosittelemme ottamaan yhteyttä web-palveluntarjoajaasi keskustelemaan mahdollisuudesta perustaa ei-tuotantoympäristöjä..

 • Miksi kooderit käyttävät Djangoa??

  Kooderit käyttävät Djangoa, koska se mahdollistaa turvallisten Python-sovellusten nopean kehittämisen, joka on rakennettu puhtaalla koodilla, jota on helppo ylläpitää. Django tekee tämän osittain tarjoamalla työkalupakin uudelleenkäytettäviä koodikomponentteja, jotta kehittäjien ei tarvitse rakentaa sovelluksen jokaista osaa tyhjästä. Django voi myös auttaa aloittelijoita saavuttamaan parempia tuloksia yksinkertaistamalla joitain sovelluskehitysprosesseja.

 • Useat suositut verkkosivustot käyttävät Djangoa?

  Djangoa käytetään joissakin suosituissa verkkosivustoissa, mutta sen markkinaosuus on Datanyzen mukaan 0,13%. Djangon käyttötilastot ovat verrattavissa Vue.js: n ja Express: n tilastoihin. Djangoa käyttäviin suosittuihin sivustoihin kuuluvat National Geographic, Pinterest ja Instagram. Jotkut tunnetut organisaatiot käyttävät Djangoa osiin verkkosivustojaan, kuten Disqus, NASA ja Mozilla Firefox.

 • Kuinka kauan Django on ollut käytettävissä?

  Django julkaistiin virallisesti vuonna 2005. Sen perustivat vuonna 2003 kaksi ohjelmoijaa, jotka työskentelivät Kansasin Lawrence Journal-World -lehdessä. Kehystä kehittävä ja ylläpitävä Django Software Foundation perustettiin vuonna 2008.

 • Mitkä ovat Djangon haitat??

  Jos tiedät Pythonin, Django voi olla liian yksinkertainen. Oikotiet auttavat edistyneitä kehittäjiä viimeistelemään sovelluksia nopeammin, mutta voivat myös rajoittaa räätälöinnin mahdollisuuksia.

 • Pitääkö minun asentaa Web-palvelin käyttää Djangoa?

  Joo. Djangolla on oma palvelin testaamiseen, mutta sinun on asennettava palvelinohjelmisto, kuten Apache, jotta sitä voidaan käyttää live-verkkosivustolla..

 • Mitä Python-versiota tarvitsen?

  Voit käyttää Djangoa Python v2: n ja v3: n kanssa, mutta v3: ta suositellaan. Jos joudut käyttämään Python v2: ta projektiisi, Django toimii edelleen. Sinun on varmistettava, että valitsemasi versiot ovat yhteensopivia keskenään. Tarkista, että Web-isäntä tarjoaa oikean.

 • Mikä on paketti?

  Django-pakettien avulla kooderit voivat laajentaa Djangon toiminnallisuutta. Käyttäjät ovat laatineet paketteja. löydät suuren arkiston osoitteesta djangopackages.org. Tarkista, että käyttämäsi Djangon versio tukee pakettia.

 • Mitkä ovat Djangon web-hosting-vaatimukset?

  Django on Python-kehys, joten isäntäsi on ensisijaisesti tuettava Pythonia. Sitten sinun on tarkistettava, että Django on jo asennettu, tai pyydä isäntääsi tekemään se puolestasi. Jos sinulla on VPS tai oma palvelin, voit ehkä asentaa sen itse. Live-sivustoja varten tarvitset Linux-käyttöjärjestelmän, jossa on web-palvelinohjelmistopalvelin, sekä MySQL-, PostgreSQL-, SQLite- tai Oracle-tietokanta.

 • Voinko isännöidä Django-asennusta jaetussa isännöintisuunnitelmassa?

  Joo. Ennen kuin kirjaudut suunnitelmaan, tarkista, että isäntäsi tukee Pythonia ja Djangoa.

 • Pitääkö minun osata ohjelmoida Djangon käyttö?

  Jos sinulla ei ole lainkaan koodaustaitoja, saatat taistella. Mutta aloittelijat Python-ohjelmoijat pystyvät hakemaan Djangon ja kehittämään sovelluksia käyttämällä lyhyitä koodeja suhteellisen nopeasti.

 • Kuinka usein Django päivitetään?

  Django on uusi vakaa julkaisu ainakin kerran vuodessa.

 • Mitkä ovat vaihtoehdot Djangolle?

  Ruby On Rails on suosittu vaihtoehto Djangolle, joka hyödyntää Rubyn ohjelmointikieltä Rails-kehyksellä. PHP-kehitykseen vaihtoehtoja ovat CodeIgniter ja Zend Framework.

 • Kuinka Django vertaa Railsiin?

  Rails käyttää paljon mallihakua koodin virtaviivaistamiseen. Django mahdollistaa paljon enemmän joustavuutta ja kevyemmän päivitysjakson. Kokeile Railsia, jos haluat saada koodisi valmiiksi ja toimimaan nopeammin. Jos haluat enemmän joustavuutta ja mukautuksia, Django on parempi valinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map