Kuinka valita sinulle oikea verkkoisäntä: Tarvitset nyt 2020 -oppaan

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Contents

Löydä isännöinti näillä ominaisuuksilla isännöintityypeistä

 • laitetilojen
 • Ylläpito WordPress
 • VPS
 • Ylläpito
 • Dedicated Server
 • Verkkosivun rakentajat
 • Jaettu hosting
 • Pilvi
 • jälleenmyyjä

Web-hosting-tyyppien ymmärtäminen: mitä tyyppiä tarvitset?

tyypit web-hosting

Selvitys, minkä tyyppistä web-hosting-palvelua tarvitset verkkosivustollesi, voi olla haastavaa pelkän olosuhteiden vuoksi käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrä.

Se on yksi syy, miksi loimme tämän web-hosting-vertailutyökalun sinulle. Jos olet uusi web-hosting-palvelu, et ehkä ymmärrä hosting-tyyppien, niiden ominaisuuksien tai erojen eroja tai miksi hinnat vaihtelevat niin paljon. Katsotaanpa joitain perusteita täältä.

Mitä me kattamme?

Jokainen itse isännöidyn verkkosivuston ylläpitäjä tarvitsee jonkinlaisen isännöintipalvelun sivustonsa tietojen tallentamiseen ja verkkosivuston sisällön toimittamiseen sivuston kävijöille.

Siksi me tänään hajotamme kaiken, mitä sinun on tiedettävä web-isännöinnistä.

Aiomme kattaa:

 • Ominaisuudet, joita haluat etsiä verkkoisäntästä
 • Saatavilla olevat erityyppiset web-hosting-palvelut
 • Kuinka selvittää, mikä hosting-tyyppi ja tyyppi sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi.

mikä on web-hosting

Mikä on Web-hosting?

Kun sivuston kävijä napsauttaa verkkosivustosi hakutuloksessa, hän katselee todella koodauskieliä, jotka heidän selaimensa on järjestänyt uudelleen ymmärrettäväksi ja katsottavaksi sisällöksi.

Toisin sanoen koodi on muotoiltu näyttämään verkkosivustollasi olevalla kirjoitetulla tekstillä ja kuvilla, jotta sivuston kävijät voivat nähdä sen.

Sivustot ovat Code

Jos heidän selaimensa ei muotoillut verkkosivustosi muodostavan koodauskielen sijaan toimitti todellisen koodin tietokoneen näytölle, heillä ei olisi aavistustakaan mitä he katsoivat.

Xbox-ohjelmapäällikkö Jasmine Lawrence ja Tumblr-perustaja David Karp selittävät perusteet tietokoneiden pääsylle verkkosivuille.

Verkkosivustosi tiedot muodostava koodi kootaan joukkoon erillisiä tiedostoja sen mukaan, minkä tyyppisestä tiedosta se on.

Millaista koodia verkkosivusto käyttää?

Sivustosi on tyypillisesti jaoteltu:

 • HTML-koodi
 • Teksti
 • kuvat
 • CSS (CSS),
 • JavaScript-tiedostot.

Tarvitset jonnekin turvalliseksi kaikkien näiden tiedostojen tallentamiseksi muodostavat verkkosivustosi.

TiedostotyyppiFunktio
HTMLSivun muotoilu / yleinen asettelu
kuvatKuvittele sisältöä
CSS-tyylitaulukotMääritä sivutyyli (mukaan lukien muodot, värit, taustat, fontit)
JavaScriptInteraktiivisuus (ponnahdusikkunat, liukuvat kuvat jne.)

Tarvitset tavan “toimittaa” sivustosi (joka, kuten näemme, koostuu useista tiedostoista) kävijöille ympäri maailmaa, jotka haluavat nähdä sen.

Siellä a verkkopalvelin tulee peliin.

mikä on web-palvelin

Mikä on Web-palvelin?

Verkkopalvelin tekee kaksi asiaa verkkosivustollesi:

 • Se tallentaa tiedostot jotka muodostavat verkkosivustosi
 • Se auttaa toimittamaan nämä tiedostot sivuston kävijöille, kun he napsauttavat verkkosivustoasi.

Mitkä ovat fyysisiä palvelimia?

Fyysiset palvelimet ovat suuret tietokoneet, jotka fyysisesti tallentavat verkkosivustosi tiedot säilytykseen.

Palvelimet tallennetaan erittäin turvallisiin paikkoihin, joita kutsutaan datakeskuksiksi. Nämä tietokeskukset sijaitsevat ympäri maailmaa.

Palvelimen nopeus

Mitä lähempänä sivuston kävijä on fyysinen palvelin, joka tallentaa verkkosivustosi tietoja, sitä nopeammin hän vastaanottaa sisällön tietokoneen näytölle..

Nyt puhumme vain sekuntia, mutta sinun pitäisi tietää, että verkkosivustojen latausnopeudet ovat ratkaisevan tärkeitä käyttäjäkokemuksen kannalta ja että niillä on suuri merkitys siitä, sitoutuvatko sivuston kävijät sivustosi sisältöön vai poistuvatko ne.

Tiedonvaihto

Fyysiset palvelimet ovat myös komponentti, joka tukee tiedonvaihtoa Internet-yhteyden muodostavien laitteiden, kuten tietokoneiden tai mobiililaitteiden, joiden välillä vierailijasi on, kun he napsauttavat sivustoasi, välillä..

Toisin sanoen fyysinen palvelin “palvelee” verkkosivustosi sisältöä sivuston kävijöille, kun he sitä haluavat.

Fyysiset palvelimet ei pysty palvelemaan verkkosivustojen tietoja kokonaan ilman apua ohjelmistopalvelimista.

Mitä ohjelmistopalvelimet ovat?

Ohjelmistopalvelimet ovat ohjelmia, jotka toimivat taustalla Linux- tai Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän avulla.

Tämä on tärkeää, koska web-palveluntarjoajat käyttävät tietyn tyyppiset käyttöjärjestelmät kun he tallentavat sivustosi tiedostot ja toimittavat ne kävijöillesi.

Linux vs. Windows

Ja vaikka isännöintipalveluntarjoajat käyttävät yleisimmin Linux-käyttöjärjestelmiä, jotkut tarjoavat myös Windows-palveluita. Jos haluat tietyn käyttöjärjestelmän, se on on tärkeää tutkia tätä ennen kirjautumista web-isännän kanssa.

Jos et tunne Linux- ja Microsoft Windows -palvelimien eroja, tutustu hyödyllinen vertailu täällä.

Ehdottomasti itsesi suhteen tyyppiseen käyttöjärjestelmään, jota palveluntarjoajasi käyttää, ei ole sinun tehtävä. Useimmat verkkoisäntäkoneet antaa sinulle pääsyn palvelintilillesi käyttämällä selainpohjaista ohjauspaneelia, kuten cPanel.

Lisäksi useimmat verkkosivusovellukset, kuten WordPress, ovat monialustoisia.

miksi tarvitset web hosting

Miksi tarvitsen web-hosting-palvelua?

Ellet käytä WordPress.com-kaltaista alustaa verkkosivustosi ylläpitämiseen, tarvitset verkkosivustollesi web-hosting-palvelua, jotta se näyttää suorana Internetissä ja muut voivat nähdä sen.

Ja vaikka WordPress.com-verkkosivusto on upea niille, jotka vasta alkavat, koska ne tarjoavat ilmaisen isännöinnin, ja rajoitettu määrä muita ominaisuuksia, suosittelemme, että sijoitat itse isännöimään ratkaisuun, kuten WordPress.org.

Verkkosivuston ylläpitämistä vaativan verkkosivuston omistaminen tarjoaa useita etuja verkkosivustojen omistajille:

 • ohjaus
 • Räätälöinti
 • Valinta
 • turvallisuus
 • Tulot

Ilmaisten alustojen alaosat

Ilmaisen alustan, kuten Bloggerin tai Tumblrin, käyttö rajoittaa hallintaa.

Sinun on esimerkiksi hyväksyttävä heidän palvelusehdot ja milloin tahansa he voivat sulkea verkkosivustosi ilman erillistä ilmoitusta. Jos olet tosissasi blogin tai online-liiketoiminnan aloittamisesta, tämä ei ole asia, jonka kanssa sinun pitäisi riskittää.

Toinen yleinen ongelma, josta törmäät jos käytät ilmaista alustaa, on mukautusvaihtoehtojen puute.

Et ehkä pysty:

 • Käynnistä verkkokauppasivusto
 • Vaihda blogin malli
 • Laajenna verkkosivustosi toimintoja muun muassa:
  • Julkaise yhteyslomakkeet
  • Optimoi SEO: lle
  • Salli käyttäjän rekisteröinnit.

Suojaus ja ennakoitavuus: Professional Web -mahdollisuuden kaksi hyötyä

Isännöidyllä verkkosivustolla sinulla on verkkoisäntältäsi vakuutus siitä, että verkkosivustosi tiedot ovat turvallisia.

Muista, sinun tiedot tallennetaan palvelinkeskuksiin sijoitetuille palvelimille.

Näissä tietokeskuksissa työskentelevät vartijat ja ne käyttävät tekniikkaa, kuten videovalvontaa, varmistaaksesi, että sivustosi ja kaikki sen tiedostot ovat turvallisia.

Floridan HostDime tarjoaa videokierroksen Yhdysvaltain datakeskukseen. Suojausominaisuudet, kuten biometriset tukiasemat, on korostettu.

Kuten näette, sijoittaminen web-palveluntarjoajaan aikoo tee verkkosivustosi rakentamisesta, turvaamisesta ja käytöstä paljon helpompaa.

Nyt sinun tarvitsee vain päättää, minkä tyyppistä majoitusta tarvitset.

Hallitsematon vs. hallinnoitu isännöinti

Ylläpito vs. hallitsematon hosting

Ennen kuin siirrytään käytettävissä oleviin erityyppisiin hosting-palveluihin, on tärkeää huomata ero hallitsemattoman ja hallitun isännöinnin välillä, jotta näiden ehtojen syntyessä sinulla on täydellinen ymmärrys siitä, mitä he tarkoittavat.

Hallitsematon hosting

Hallitsematon isännöinti on isännöintisuunnitelma, jolla on hyvin rajalliset palvelut.

Esimerkiksi, saat palvelintilaa tallentaaksesi verkkosivustosi tiedot siihen, jossa on käyttöjärjestelmä, kuten Linux tai Windows.

Ja siitä on kyse.

Onko sinulla hallitsemattoman isännöinnin edellyttämiä teknisiä taitoja??

Sinun täytyy Asenna kaikki tarvittavat ohjelmistot palvelimellesi kuten Apache ja PHP, ja jopa verkkosovelluksia, kuten WordPress, ilman isännöintipalveluntarjoajan apua.

Itse asiassa, kun tarvitset Web-palvelimen hallintaa millään tavalla, sinun on huolehdittava siitä itse. Jos et ole tekninen taitava ja pystyt hallitsemaan omaa palvelinta, tämä hosting-suunnitelma ei toimi sinulle. Jos palvelimesi menee alas, sinun on korjattava se.

Asenna monimutkaisia ​​ohjelmistoja ei välttämättä ole jotain mitä osaat tehdä. Palvelimellesi ei päästä ohjauspaneelin kautta, mikä vaikeuttaa asioita.

Onko sinulla edes aikaa hallita palvelinta tällä tasolla yhdessä verkkosivustosi päivittäisten toimintojen hallinnan kanssa? Todennäköisesti ei.

Plussa: Advanced Server Control

Hyvä asia hallitsemattomassa isännöinnissä on se ylläpidät palvelimen täydellistä hallintaa ikään kuin se olisi sinun omaasi, huolimatta siitä, että vuokraat sen isäntäyritykseltä.

Hallitsemattomat isännöintipalvelut ovat yleensä paljon halvempia vaihtoehtoja, koska vuokraat vain tilaa palvelimelle ja olet vastuussa kaikesta muusta.

Ylläpito

Toisaalta, hallittu hosting tarkoittaa, että valitsemasi isäntäyritys auttaa sinua “hallitsemaan” palvelinta, johon sivustosi tiedot tallennetaan.

Tämä tarkoittaa, että kaikki palvelimesi vaativat, olipa kyse sitten ylläpidosta, korjaamisesta tai jopa päivityksistä, palveluntarjoajasi huolehtii siitä.

Ylläpitoympäristön edut

Se tarkoittaa myös, että Linux- tai Windows-palvelinkäyttöjärjestelmien lisäksi sinulla on:

 • Apache- ja PHP-ohjelmistot, kuten jo asennettuna.
 • Pääsy WordPressin, Drupalin, Joomlan ja muiden suosittujen sisällönhallintajärjestelmien (CMS), joihin verkkosivustot rakentuvat, helppokäyttöisillä yhden napsautuksen asennuksilla.
 • Pääsy satojen moduulien helppoon yhden napsautuksen asennuksiin, jotka laajentavat verkkosivustosi toimivuutta. Nämä moduulit sisältävät tyypillisesti markkinoinnin, toimituksen, sähköpostin ja verkkoyhteisön ominaisuudet, kuten foorumit.
 • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli, kuten cPanel tai Plesk.

Sinulla voi olla myös ominaisuuksia, kuten verkkosivustosi automatisoidut varmuuskopiot, joiden helppo palautusvaihtoehto on, kuten:

 • Palvelimen tilan seuranta
 • Yksittäisen verkkosivustosi tilan seuranta
 • Turvallisuustiedot, jotka sisältävät haitallisen toiminnan tunnistamisen
 • Hakkeroinnit ja hälytykset

Tämä tietysti kaikki riippuen valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta.

ominaisuuksia, joita etsit web-hosting-palveluista

Ominaisuudet, joita on syytä etsiä isännöintipalveluntarjoajalta

Sen lisäksi, että tiedät haluatko hallitsemattoman tai hallitun isännöinnin, on tärkeää tietää, mitkä isännöintitoiminnot ovat sinulle tärkeimmät.

Vaikka useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia, on hyvä tietää, mikä erottaa parhaan muusta.

Avainominaisuudet

Katso näitä avainominaisuuksissa on hyvämaineinen Web-isäntä tarjoaa sinulle riippumatta siitä, minkä tyyppistä web-hosting-palvelua päätät käyttää:

 1. Verkkosivustosi tiedostojen käytettävissä oleva tallennustila
 2. Kuinka paljon kaistanleveyttä on käytettävissä
 3. Tietokannan tuki
 4. Rekisteröitävien verkkotunnusten ja aliverkkotunnusten lukumäärä
 5. Voitko asentaa verkkosovelluksia, kuten CMS WordPress
 6. Millaista teknistä tukea tarjotaan
 7. Jos kuoriyhteys tarjotaan
 8. Onko sinulla automatisoituja varmuuskopioita sivustostasi ja helppo palautusvaihtoehto
 9. Jos voit valita käyttöjärjestelmät
 10. Uptime-takuut

varastointi on välttämätön sivustosi tiedostoille.

kaistanleveys on tietomäärä, jonka verkkoisäntäsi antaa sinulle ja kävijöillesi ladata ja ladata kuukausittain.

→ Tutki tietokannan tuki jos tarvitset jotain muuta kuin tyypillistä MySQL-tietokantaa.

Shell pääsy, jonka avulla voit käyttää komentoriviä etäkäyttöön, sopii erinomaisesti edistyneille verkkosivustojen omistajille, jotka tarvitsevat enemmän hallintaa.

Uptime-takuut on tarkoitettu tapauksiin, joissa palvelin kaatuu tai tarvitsee huoltoa.

Erikoistuneet isännöintiominaisuudet

Muita erikoisominaisuuksia ovat:

 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Sisältöjakeluverkon (CDN) palvelut nopeuttavat sivustojen latausaikoja
 • Sähköpostitilit

Vaikka tämä luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä, se antaa sinulle jotain viitteitä tutkiessaan isännöintipalveluntarjoajaa. Loppujen lopuksi, kun käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, sinun on tiedettävä, mitä kannattaa etsiä.

yleiset web-hosting-tyypit

Yleisimmät Web-hosting-palveluiden tyypit

Nyt kun sinulla on vakaa idea web-hosting-käsitteen taustalla, päästään tutustumaan erityyppisiin käytettävissä oleviin hosting-palveluihin, jotta voit aloittaa päätöksenteon.

Mikä on jaettu hosting?

Jaettu hosting on markkinoiden yksinkertaisin ja halvin web-hosting-palvelu.

Se on hieno aloittelijoille, joilla on rajallinen tekninen tietämys, ihmisiä, joilla on vähäliikenteisiä verkkosivustoja, ja sellaisia, joiden verkkosivuilla ei ole paljon sisältöä.

Lisäksi se tarjoaa niukkaan budjetin omaaville mahdollisuuden ylläpitää omaa verkkosivustoa.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon paljon jaetusta isännöinnistä?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeaikaisissa nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä lukijamme voivat säästää jopa 50% suunnitelmistaan. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Miksi jaettu hosting on niin halpaa?

Jaetulla isännöinnillä sivustosi tiedot tallennetaan yhdelle palvelimelle satojen tai jopa tuhansien muiden jaetun palvelimen asiakkaiden kanssa.

Tämä tarkoittaa, että web-palvelimen resurssien kokonaismäärä suorittimen nopeuden, RAM-muistin ja kiintolevytilan suhteen on jaettu kaikkien palvelimen kaikkien kesken.

Näin jaetut isännöintiyritykset pystyvät tarjoamaan niin alhaiset hinnat isäntäpalveluilleen, jotka yleensä alkavat 3,95 dollaria / kuukausi.

Jaetun hosting-toiminnan rajoitukset

Resurssien jakaminen ei yleensä ole ongelma useimmille pienille verkkosivustoille. Jos yhdellä verkkosivustolla on epätavallista liikenteen piikkiä tai jos sillä on huono koodi, joka kuluttaa suuren osan palvelimen resursseista kerrallaan, sinulle ja kaikille muille on jäljellä vain vähän vetää.

Tämä johtaa hidas sivun lataaminen, virheet ja jopa seisokit, mikä ei ole hyötyä kenellekään verkkosivuston omistajalle, riippumatta siitä, kuinka pieni heidän sivusto voi olla.

Ja älä unohda, verkkopalvelimesi toimittaa sivuston sisällön sivuston kävijöille, kun he napsauttavat sivustoasi.

Ja joka kerta kun he palvelevat näitä tietoja, palvelimen on työskenneltävä tehdäkseen niin.

Hidas tiedostojen toimitus

Jos palvelimella, jolla sivustosi isännöi, on tuhansia muita tiedostoja, jotka toimitetaan samanaikaisesti sivuston kävijöille, jotka tarkastelevat näitä verkkosivustoja, Kuvittele rasitus, josta palvelin kärsii.

Tämä voi johtaa myös hitaampaan sivujen lataamiseen ja huonoon käyttökokemukseen.

Kun kyse on isännöintipalveluntarjoajista, jotka ovat erinomaisia ​​jaetussa isännöintisuunnitelmassa, Bluehost, SiteGround, ja InMotion-hosting ovat kaikki luotettavia vaihtoehtoja.

Mikä on VPS-hosting?

VPS tai virtuaalinen yksityinen palvelin, isännöinti on seuraava askel ylös jaetusta isännöinnistä. Se toimii samalla tavalla siinä mielessä, että jaat palvelintilaa, vaikka se onkin virtuaalinen, yhtäläisyydet loppuuvat tähän.

VPS-hosting on hyvä valinta verkkokauppasivustoille, web-kehittäjille ja yrityksille, joilla on tilaa kasvaa, sen mittakaavan, joustavuuden ja kohtuullisen hinnoittelun ansiosta, mikä tyypillisesti alkaa 29,99 dollaria / kuukausi.

Virtuaalikoneet

VPS-isäntä, sivustosi tiedot tallennetaan virtuaalikoneelle, joka on palvelimen ohjelmisto.

Toisin sanoen, se on kuin se, että useita tietokoneita olisi asennettu yhteen suurempaan tietokoneeseen, joilla kaikilla on oma CPU, RAM ja kiintolevytila.

Nämä resurssit jaetaan sitten tasan virtuaalikoneen resurssien kesken. On yleensä korkeintaan 20 käyttäjää yhdellä palvelimella kerrallaan.

VPS-isäntäpalvelun edut: hallinta ja räätälöinti

Määrätyt resurssit ovat sinun ja yksin.

Tämä tarkoittaa, jos joku kokee liikenteen piikin tai käyttää resursseja huonon koodin takia, resurssit pysyvät koskemattomina, eikä verkkosivustosi kärsi.

Kuinka VPS-isäntä toimii? Tämän yleiskatsauksen tarjoaa Bluehost.

Lisäksi VPS-isännöinnin avulla sinulla on enemmän hallintaa liiketoiminnan kasvattamisessa.

Jos joudut tarvitsemaan enemmän resursseja kuin alun perin kirjauduit, päivitä vain, ja sinulla on muutamassa minuutissa tilaa palvelimelle kuin ennen.

Hallitse palvelinympäristöä

Lisäksi, jos haluat suoraan palvelimen itsensä hallinnan, sinulla on se myös. Jaetussa ympäristössä et voi tehdä muutoksia palvelimeen, koska tekemäsi muutokset vaikuttavat kaikkiin muihin saman palvelimen käyttäjiin.

VPS-palvelimella voit kuitenkin tehdä esimerkiksi asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja palvelimen osalla vaikuttamatta muihin saman palvelimen käyttäjiin. Tämä on loistava ominaisuus verkkokehittäjille.

InMotion-hosting, HostPapa, iPage, ja A2-hosting ovat joitakin parhaimmista VPS-verkkoisäntöistä.

Mikä on Cloud Hosting?

Pilvipalvelu on skaalautuvuuden kannalta samanlainen kuin VPS-isäntä, vaikka yrityksesi kasvattaminen vie kaiken, mitä VPS-verkkoisäntä voi tehdä.

Sen sijaan, että jaettaisiin yksi palvelin yhtäläisiin osiin käyttäjien kanssa näennäisesti loputtomilla resursseilla, pilvipalvelu vie valtava määrä palvelimia ja yhdistää ne yhdeksi iso virtuaalipalvelin kaikkien käytettäväksi.

Cloud hosting: Maksaa vain siitä, mitä käytät

Rajoittamattoman määrän käytettävissä olevia resursseja ja tyypillisen “maksa-mitä-käytät” -hinnoittelumallin vuoksi tämäntyyppinen web-hosting on erinomainen vaihtoehto jopa suurille verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä.

Loppujen lopuksi sinulla ei ole aina vilkasta liikennettä etkä halua maksaa siitä, mitä et käytä.

Cloud Hosting -sovelluksen skaalaaminen on helppoa

Huolimatta virtuaalisesta vetoomuksestaan, VPS-isännöinnillä on rajansa, koska se toimii edelleen yhdellä fyysisellä palvelimella.

Ja vaikka siihen voi olla asennettu paljon virtuaalikoneita omilla resurssilla, totuus on, että yhdellä palvelimella on vain niin paljon tilaa siinä.

Pilvipalvelun yhteydessä minuutin resurssit alkavat kuitenkin loppua kysynnän kasvun vuoksi. Tarvitsee vain uuden fyysisen palvelimen, joka lisätään sekoitukseen lisäresurssien lisäämiseksi.

Cloud Hosting tarjoaa suojan DDoS-hyökkäyksiltä

Pilvipohjaiset web-isännät auttavat suojaamaan DDoS-hyökkäyksiltä. DDoS-hyökkäyksen aikana palvelimelle lähetetään valtava määrä pyyntöjä.

Nämä pyynnöt hukuttavat palvelimen ja kaatuvat palvelimeen, kuten kaikki palvelimella isännöidyt verkkosivustot.

Vaikka tämä on ei suoraa turvallisuusuhkaa, seisokit vahingoittavat käyttökokemusta ja voivat johtaa tulojen menetykseen monilla verkkosivustoilla.

DDoS-hyökkäykset kaataa helposti yhden palvelimen. Mutta pilvipalvelun kanssa, verkossa on niin paljon palvelimia että pyyntöjä tulee jopa DDoS-tasolla nolla vaikutus.

HostGator, SiteGround ja A2-hosting ovat isäntäyritykset tarkistaaksesi, haluatko investoida pilvipalveluun.

Mikä on omistettu hosting?

Omistamallasi hosting-suunnitelmalla vuokraat koko palvelimen, johon verkkosivustosi tiedot tallennetaan.

Vaikka omistetun palvelimen resursseja rajoittaa sen kyky tallentaa vain niin paljon tietoja kuin se fyysisesti pystyy, hyvä asia on, että kukaan ei koskaan koske mihinkään sinun resursseihisi tai vaikuta negatiivisesti verkkosivustoosi.

Äärimmäinen hallinta: mukauta palvelinta

Voit yleensä mukauttaa palvelinta haluamallasi tavalla, kuten lisätä käytettävissä olevan RAM-muistin määrää tai valita käyttöjärjestelmän, jonka kanssa haluat työskennellä..

Tämä on hienoa edistyneille verkkosivustojen omistajille, jotka todella tietävät tekevänsä ja haluavat erityisten palvelinohjelmistojen asennuksen.

Mikä on omistettu palvelimen isäntä? Tämä video tarjoaa yksinkertaisen yleiskuvan.

Dedikoidun palvelimen haasteet: Tarvitset joitain teknisiä taitoja

Omistetun palvelimen käyttäminen tuo kuitenkin mukanaan monia haasteita.

Sinun on oltava riittävän asiantunteva hallitsemaan itse fyysistä palvelinta. Tämä johtuu siitä, että useimmat omistautuneet hosting-yritykset eivät tarjoa hallittuja omistettuja hosting-ratkaisuja.

Ja vaikka he tekisivätkin, sinun täytyy silti tehdä tiedät mitä teet jotta itse sivustosi tiedot voidaan isännöidä palvelimella.

Lisäksi, jos laitteisto epäonnistuu, verkkosivustosi on alhaalla, kunnes ongelma on ratkaistu. Tämä on riski, jota monet eivät halua ottaa.

Tarvitsenko erillistä majoitusta?

Vaikka omistettu isännöinti tarjoaa runsaasti resursseja ja soveltuu suurille verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä, totuus on, että omistetun palvelimen käytöstä aiheutuvat kustannukset. Tämä on vähintään tahtoa maksaa sinulle 99,99 dollaria / kk, ja vastuuta sen ylläpidosta on vaikea vahvistaa, kun muita vaihtoehtoja, kuten pilvipalvelu, on saatavana.

Jos päätät haluaa mennä omalle hosting-suunnitelmalle, tutustu InMotion-hosting, iPage, ja jopa HostGator.

Mikä on Colocation Hosting?

Colocation hosting on ainutlaatuinen siinä ostat oman fyysisen palvelimen ja vuokraat vain tilaa tietokeskuksessa, johon se istuu. Isäntäyritys tarjoaa virtaa, jäähdytystä, fyysistä turvallisuutta ja Internet-uplink-yhteyden saadaksesi sinut yhteyteen, kun annat loput.

Maksat myös sivustosi käyttämästä kaistanleveydestä joka kuukausi.

Yhteiskäytön haitat

Yksi suurimmista haitoista yhteistoiminnan isännöinnissä on, että jos laitteesi epäonnistuu, olet poissa palvelimelta ja verkkosivustosi ei ole käytössä.

Verkkopalvelimen korjaus tai vaihto on kallis kokemus. Ja se tulee entistä kalliimmaksi, jos verkkosivustosi luottaa sivuston kävijöiden tekemiin ostoksiin. Jos sivustosi ei ole käytössä, kukaan ei voi ostaa mitään ennen kuin olet varmuuskopioitunut ja käynnissä.

Tulonmenetykset

Tämä tulonmenetykset voivat olla tuhoisia jopa vakiintuneimmille verkkoyrityksille. Tämän tyyppisellä isännöinnillä, Voit mukauttaa palvelimesi mielesi mukaan.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa haluamaasi käyttöjärjestelmää, lisää prosessorin nopeutta ja RAM-muistia aina kuin sinusta tuntuu, ja asenna haluamasi erikoisohjelmisto siihen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun on oltava tekniikan taitava.

Mikä on jälleenmyyjän hosting?

Kun se tulee jälleenmyyjän isäntä sijoitat tosiasiallisesti useisiin jaettuihin hosting-tileihin ja myydät ne omille asiakkaillesi voittoa varten. Jälleenmyyjän isäntäpaketeissa on monia työkaluja, joiden avulla voit hallita myymiäsi jaettuja tilejä.

Jälleenmyyjän hosting-työkalut

Esimerkiksi Web Host Manager (WHM) on ihanteellinen kaikkien tilien hallintaan yhdestä paikasta, ja paketin mukana toimitettu laskutusohjelmisto on erinomainen laskutukseen käyttäjillesi.

Muut jälleenmyyjien isännöintipalvelut

Useimmat jälleenmyyjät-web-palvelimet tarjoavat ilmaisia ​​verkkomalleja, white label -ominaisuuden ja teknisen tuen sekä yksityiset nimipalvelimet Asiakkaat luulevat, että olet vakiintunut yritys kuin jälleenmyyjä.

Jos olet kiinnostunut päästä web-hosting-liiketoimintaan itse, tutustu SiteGround, A2-hosting, ja HostPapa.

erikoistunut niche-hosting

Erikoistuneet (kapeat) hosting -suunnitelmat

Edellä mainittujen yleisten isäntätyyppien lisäksi on olemassa joitain erikoistuneita isännöintisuunnitelmia, jotka kannattaa mainita niille, joilla on erityisiä isännöintitarpeita.

WordPress-hosting

Monet hosting-yritykset tarjoavat hallittuja WordPress-hosting-suunnitelmat.

Koska WordPress on tähän mennessä suosituin CMS, monet verkkosivustojen omistajat etsivät asiantuntijoita WordPress-isännöinnistä ja itse alustasta.

Jotkut verkkoisäntäkoneet, kuten WP Engine, tarjoavat erityistä isännöintia, joka on suunnattu tiettyyn CMS: ään, kuten WordPress.

Auttaa pitämään WordPress-ytimen, liitännäiset, ja teemat ajan tasalla, Tämä edullinen isännöintivaihtoehto houkuttelee monia WordPress-verkkosivustojen omistajia sekä tarjoaa ominaisuuksia, kuten tietoturvavalvonta, automaattiset varmuuskopiot ja palautukset sekä oma WordPress-tuki..

SiteGround, WP-moottori, ja A2-hosting ovat alan parhaiten hallittuja WordPress-isäntiä.

Verkkokaupan hosting

Verkkokaupan isännöinti palvelee niitä, jotka ylläpitävät verkkokauppaa tarvitsevia verkkokauppasivustoja.

Tarjottuihin ominaisuuksiin kuuluvat:

 • SSL-varmenteet
 • DIY-verkkosivustojen rakentaja
 • Ostoskärryt
 • Tietokannan tuki
 • Maksun käsittelijät.

Tämän tyyppisen palveluntarjoajan tavoitteena on tarjota yrityksille työkalut, joita he tarvitsevat menestyvän verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan.

Jotkut verkkoisäntäkoneet, kuten iPage, tarjoavat DIY-verkkosivustojen rakentajia, joille on toimitettu valmiiksi asennetut, ammattimaiset mallit. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on toimittaa sisältösi.

Jos ylläpidät verkkokauppaa ja tarvitset web-hosting-palveluita, tarkista Bluehost, SiteGround, ja InMotion-hosting.

Pelien isännöinti

Jos sinulla on pelisivusto, Mukana oleva hosting-suunnitelma vaatii paljon resursseja. Itse asiassa tarvitset jotain a omistettu pelipalvelin tai pilvipalvelusuunnitelma vaadittujen laitteisto- ja resurssivaatimusten täyttämiseksi.

Tarvitsemasi isännöintipalvelut riippuvat todella siitä, kuinka paljon hallitset peliympäristöä, millaisia ​​mukautuksia haluat tehdä ja kuinka monta ihmistä odotat vierailevan pelaamissivustossasi päivittäin.

Dedicated hosting

Tutustu omistettuun pelipalvelimeen esimerkiksi verkkosivustoissa Bluehost, SiteGround, ja iPage.

Loppujen lopuksi aiotaan valita oikea web-hosting-tyyppi riippuvat monista asioista kuten verkkosivustosi koko, tarvitsemasi ominaisuudet ja tietoisuutesi palvelinresurssien hallinnassa.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisellä verkkosivustolla sinulla on, on erikoistunut web-isäntä, jolla on juuri etsimäsi, joka on budjettisi rajoissa ja joka voi tallentaa sivustosi tiedot turvallisesti.VPS tai omistettu isännöinti?

web-hosting-kuponki

Tarvitsetko vakavaa VPS: ää tai omaa isännöintiä?
Liquid Web tarjoaa korkean suorituskyvyn isännöintiä ja erinomaista tukea. Tällä hetkellä lukijamme voivat saada erityisen hinnoittelun nestemäisistä web-suunnitelmista. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Isännöintityypit usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Voinko lisätä palomuurin jaettuun suunnitelmaan turvallisuuden lisäämiseksi?

  Monet isännät tarjoavat jonkin verran palomuurisuojausta, jopa jaetuille suunnitelmille. Ole varovainen ja varmista, että tiedät mitä oikein saat.

  Jaettu palomuuri, joka vain valvoo palvelimelle tulevaa ja palvelimelta tulevaa liikennettä, auttaa suojaamaan sinua ulkopuolelta tulevilta asioilta, mutta ei sellaiselta, joka on jo saastuttanut toisen palvelimen samalla palvelimella..

  Monet isännät tarjoavat myös erityisen palomuurisuojauksen lisämaksusta. Jos tietoturva on tärkeä sivustollesi, tämä on ehdottomasti parempi vaihtoehto. Se toimii sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla, joten se voi tarkkailla tarkkaa osiota palvelimella.

  Vaikka omistettu palomuuri olisi paikoillaan, sinulla ei silti ole samaa tietoturvatasoa kuin VPS: llä tai erillisellä isännöinnillä, mutta se voi tarjota kunnollisen, kustannustehokkaan suojauksen.

 • Koska VPS-tilit jakavat edelleen samat palvelimet, onko niillä samat turvallisuusriskit kuin jaetulla isännöinnillä?

  Vaikka VPS-isännöinti jakaa saman laitteiston kuin useille muille VPS-tileille, todellinen palvelimesi on täysin erillinen kaikista muista palvelimista.

  Jos yksi palvelin tarttuu virukseen tai muuhun haavoittuvuuteen, ongelmat sisältyvät sen omaan virtuaaliympäristöön.

  Jaettu isännöinti muistuttaa enemmän sitä, että useat käyttäjät ovat yhdessä Windows-työasemassa. Jos lapsesi lataa haittaohjelmia yrittäessään asentaa uutta suosikkipeliään, jokainen tietokoneen tili on vaarassa.

 • Minkälaista isännöintiä jälleenmyyjänä voin tarjota?

  Voit tarjota minkä tahansa tyyppisiä hosting-palveluita riippuen laitteistosta ja ohjelmistosta, jotka sinulla on isäntältäsi.

  Useimpien jälleenmyyjäpakettien avulla voit tarjota jaettua ja VPS-hosting-palvelua, mutta jotkut saattavat rajoittaa sinut vain jaettuun isännöintiin.

  Jotkut palveluntarjoajat antavat sinulle jopa mahdollisuuden myydä omistettu hosting, mutta sitä on paljon vaikeampaa löytää ja kalliimpaa.

  Muista tehdä kotitehtäväsi ja kysyä paljon kysymyksiä ennen sopimuksen allekirjoittamista.

 • Kuinka omistettu isäntä verrattuna VPS-isännöintiin?

  Dedicated hosting tarjoaa useimmissa tapauksissa nopeimman, mukautettavan ja turvallisimman hosting-kokemuksen.

  Vaikka VPS-isäntä sallii resurssien erittäin helpon lisäyksen, lopullisesti heidät sitoo sijoitettu laitteisto, joka on monien muiden VPS-asiakkaiden yhteinen..

  Omistetulla palvelimella sinulla on rajallinen määrä resursseja käytettävissäsi, mutta ne ovat täysin omiasi.

  Vaikka VPS-palvelimella on yleensä juuripääsy palvelimellesi, isäntäsi saattaa asettaa joitain rajoituksia asennettaville ohjelmistoille ja resursseille, joita voit käyttää.

  Omistetulla isännöinnillä sinulla on täysi vapaus. Turvallisuuden kannalta molemmat tarjoavat samanlaisia ​​suojaustasoja ulkopuolisista haavoittuvuuksista.

  Omistettu isännöinti tarjoaa kuitenkin yleensä korkeamman tietoturvan sisäisiltä uhilta, myös palveluntarjoajasi.

  Tämä ero tekee erityisestä isännöinnistä erityisen houkuttelevan yrityksille, joilla on erittäin luottamuksellisia tietoja.

 • Mitä eroa on sijoittamisen ja omistetun isännöinnin välillä??

  Kuten omistettu isäntä, yhdessä sijoittamisen kanssa sinulla on yksinoikeus käyttää palvelinlaitteita.

  Suuri ero on, että olet vastuussa myös fyysisen laitteiston tarjoamisesta ja ylläpidosta.

  Yhteistyö on paljon kuin palvelimen asettaminen kellarissasi, paitsi joku muu tarjoaa sähkö-, ilmastointi- ja Internet-yhteyden. Jos tietokone vikaantuu, yhteistyöasetuksen avulla sinun on korjattava se.

  Samoin, jos kasvatat nykyistä järjestelmääsi, olet vastuussa uuden kiintolevyn lisäämisestä tai päivittämisestä nopeampaan suorittimeen.

  Erillisellä isännöinnillä isäntä ylläpitää kaikkia palvelinlaitteita, ja ainoa asia, josta olet vastuussa, on sen käyttämä ohjelmisto.

  Jos tarvitset lisää tallennustilaa, pyydä sitä isäntältä ja he lisäävät ylimääräisen kiintolevyn (tietysti maksua vastaan). Jos tarvitset lisää järjestelmäresursseja, ne auttavat siirtämisessä uuteen palvelimeen tai tekevät sen puolestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map