Etsitkö IMAP-hosting-palvelua? Tässä on opas oikean valitsemiseksi sinulle

Vertaa IMAP-hosting-palvelua

Internet Message Access Protocol (IMAP) on sähköpostin vastaanottoprotokolla, jonka avulla voit käyttää samaa osoitetta eri laitteissa ja sovelluksissa. Sitä on saatavana laajasti, mutta kaikki isännät eivät ole yhtäläisiä tukemaan sitä.


Parhaat IMAP-isännät tarjoavat hyvin suunniteltuja webmail-asiakasohjelmia, apua webmail-sovellusten määritysasetuksiin, anteliaita postilaatikkokiintiöitä ja yksittäisten postilaatikkojen hallinnollista hallintaa..

Keskustelemme alla olevista yksityiskohtaisimmista parhaista IMAP-isäntäkohdista, mutta jos haluat vain tietää, mitä isäntiä käyttää, tässä on viisi parasta:

 1. SiteGround
  – Erinomainen isäntä ja runsaasti sähköpostitoimintoja
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme parhaat IMAP-palvelimet?

Kokoimme luettelon isännöimistä, jotka tarjoavat IMAP: ää ja muita sähköpostiin liittyviä ominaisuuksia auttaakseen sinua käyttämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Sitten lajittelimme sen tuhansien asiantuntija- ja käyttäjäarvosteluidemme avulla.

Mikä on IMAP-hosting?

Vertaa IMAP-hosting-palveluita

Vertaa IMAP-hosting-palveluita

Mikä on IMAP?

Internet Message Access Protocol eli IMAP viittaa tapaan, jolla sähköpostia käsitellään verkossa. Jos sinulla on keskuspostilaatikko, monien ihmisten on käytettävä sitä tai sinun on voitava tarkistaa sähköpostit useista sijainneista, valitse IMAP-hosting.

Sähköpostien vastaanottamiseen on kaksi tapaa: POP ja IMAP. Vaikka POP on laajalle levinnyt, siirrymme yhä enemmän IMAP: ään tehokkaimpana tapana käyttää sähköpostia. Isännät ovat nyt tunnustaneet, että IMAP on järkevämpi tapa käyttää sähköpostia, vaikka se vaatii enemmän resursseja heidän puolellaan.

Kuinka sähköposti toimii?

Useita vaiheita tapahtuu, kun kirjaudut sisään IMAP-sähköpostitilillesi.

 1. Asiakas muodostaa yhteyden IMAP-palvelimeen
 2. Asiakas todentaa käyttäjänimen ja salasanan
 3. Sisäänkirjautuminen hyväksytään
 4. Käyttäjä vastaanottaa sähköpostiviestejä
 5. Jotkut asiakkaat tarjoavat pääsyn offline-tilaan.

Sähköpostiasiakkaat

Sähköpostin lähettämisen takana oleva prosessi on melko yksinkertainen. Ensin lähettäjä kirjoittaa viestin tietokoneelleen. Heidän on käytettävä tätä sähköpostiohjelmalla. Tämä sähköpostiohjelma voi olla verkkopohjainen, kuten Gmail, tai se voi olla työpöytäsovellus, kuten Outlook Express tai Apple Mail.

Sähköpostiohjelma Sähköpostiohjelman kuvakaappaus Aaron Escobarin toimituksesta Flickerissä CC BY 2.0: n kautta

Mitä tapahtuu, kun painat Lähetä

Sitten, kun lähettäjä osuu “lähetä” sähköpostiohjelmasta, sähköposti on poissa käytöstä. Teksti ja sähköpostin liitteet lähetetään SMTP-palvelimelle. Tämä tarkoittaa yksinkertaista postinsiirtoprotokollaa.

Tämä on lähtevä palvelin, joka todella hallinnoi sekä lähtevää että saapuvaa sähköpostia. Tämä on sähköpostipalvelin, jonka tarjoaa isäntäyritys tai palveluntarjoajasi. Voit lähettää sähköpostia saman SMTP-palvelimen ihmisille tai sinä jollekin toista käyttävälle. Prosessi on melko samanlainen molemmilla tavoilla.

Postin on saatava läpi

Joten kun SMTP-palvelin on vastaanottanut lähtevän postisi, se kommunikoi DNS (Domain Name Service) -palvelimen kanssa. Näin se löytää palvelimen IP-osoitteen, joka sisältää sähköpostin aiotun vastaanottajan verkkotunnuksen. Sitten SMTP-palvelin siirtää sähköpostin vastaanottajan sähköpostipalvelimelle.

Vastaanottajan sähköpostipalvelin siirtää sitten sähköpostin IMAP- ja POP-palvelimille. Onko se POP3 vai IMAP, riippuu siitä, mitä saapuvan postin palvelimia vastaanottajan sähköpostiohjelma on asetettu käyttämään. Sitten vastaanottaja avaa sähköpostiohjelmansa ja sähköposti ladataan palvelimelta lukeakseen.

Mikä on sähköpostiohjelma?

Sähköpostiohjelma on sovellus, jonka kanssa Internetin käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sähköpostien tarkastelemiseen ja lähettämiseen. Niiden avulla voit lukea, järjestää, säveltää ja vastata sähköpostiviesteihin. Sähköpostiohjelma vastaa viestien lataamisesta postipalvelimelta ja niiden lähettämisestä, kun painat “lähetä”.

Sähköpostiohjelmien valitseminen ja asettaminen

Sähköposti clientPlatform
NäkymätMicrosoft Windows, macOS
Apple MailmacOS, iOS, watchOS
alppi-Monialustainen
Mozilla ThunderbirdMonialustainen
gmailWeb-pohjainen

Pöytä- tai web-pohjainen, se on sinun valinta

Erilliset sähköpostiohjelmat voidaan asentaa sovellukseksi tietokoneesi työpöydälle. Esimerkiksi Microsoft Outlook ja Outlook Express ovat tällaisia ​​sähköpostiohjelmia. Samoin Apple Mail on sähköpostiohjelma, joka on esiasennettu Applen käyttöjärjestelmiin. Useimmat ihmiset käyttävät ilmaista verkkopohjaista sähköpostiohjelmaa, kuten Gmail tai Yahoo.

Näihin pääsee web-selaimen kautta. Näiden palvelujen kanssa on mahdollista käyttää yllä mainittuja ulkoisia asiakkaita, jos haluat. Verkkohausta on saatavana paljon enemmän.

Thunderbird-kuvakaappaus

Sähköpostipalvelimen valitseminen

Jotta voit käyttää sähköpostiohjelmaa, sinun on vain asetettava sähköpostitili. Joskus sinun on määritettävä sähköpostiohjelman asetukset, jotka sallivat sen olla vuorovaikutuksessa SMTP-postipalvelimesi kanssa.

Sähköpostipalvelin
Sähköpostipalvelin: Compudemano at Flickr, CC BY 2.0

ISP vs. erillinen IMAP-isäntä

Internet-palveluntarjoajan tarjoaman sähköpostipalvelimen käyttö toimii henkilökohtaisessa sähköpostiviestinnässä, mutta yrityksille, joiden on lähetettävä massaviestejä markkinointikampanjoille, voi esiintyä ongelmia.

ISP-palvelimet voivat rajoittaa lähetettävien sähköpostien määrää. Seurauksena on, että yritykset haluavat käyttää sähköpostin isännöintiä verkkopalveluntarjoajalta tai erilliseltä sähköpostin isäntäyritykseltä. Suurimman osan ajasta sähköpostien ylläpito sisältyy web-hosting-suunnitelmiin, eikä sinun tarvitse etsiä muualta.

POP vs. IMAP

Post Office Protocol (POP tai POP3) sähköposti on menetelmä, jota useimmat Internet-palveluntarjoajat käyttivät mainostaakseen oletus- ja ensisijaisena menetelmänä. POP: n avulla sähköpostit ladataan palvelimelta ja tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi.

Yleensä sähköposti poistetaan palvelimelta, kun ne on ladattu, joten Internet-palveluntarjoajan ei tarvitse tallentaa kaikkia tietoja palvelimilleen..

Miksi IMAP on parempi,

Internet Message Access Protocol (IMAP) toimii eri tavalla. Sähköpostiohjelma pysyy synkronoituna postipalvelimen kanssa. Voit silti lukea sähköpostiviestejä, kun et ole yhteydessä Internetiin, jos olet ladannut koko viestin ennen katkaisua.

Kun sähköposti on poistettu yhdestä laitteesta, se synkronoidaan palvelimen kanssa ja kaikki muut laitteet päivittävät synkronoidun kopion muutoksen huomioon ottamiseksi.

Internet-palveluntarjoajat ovat siirtymässä IMAP: iin iPhonen ansiosta

Internet-palveluntarjoajien joukossa on tapahtunut merimuutos muutaman viime vuoden aikana.

He taipuvat kysyntään ja tarjoavat enemmän tukea IMAP: lle POP: n kautta. Tämä johtuu osittain siitä, että käytämme kaikki mobiililaitteita, ja IMAP on ainoa käytännöllinen tapa hallita sähköpostitilejämme.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon IMAP-isännöinnistä?
SiteGroundissa on erittäin nopea palvelin, edistynyt tietoturva ja paljon sähköpostiominaisuuksia. Lukijamme ovat antaneet heille arvosanan 1. Olemme järjestäneet sinun säästää jopa 67% SiteGroundin isännöintisuunnitelmissa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Lähetä sähköpostia kaikkialla, millä tahansa laitteella

IMAP on hyödyllinen useissa laitteissa, koska sen avulla voit käyttää sähköpostiasi mistä tahansa. Voit käyttää webmail-asiakasohjelmaa, työpöytäohjelmaa, älypuhelinta tai tablettia pitämällä samalla postilaatikolla.

Se sopii siirtymiseen pilvipalveluun, jossa painopiste on etävarastoinnissa ja synkronoinnissa paikallisen tallennuksen ja varmuuskopioiden sijaan. Jos laite katoaa, varastetaan tai vahingoittuu, et menetä viestejäsi. Kirjaudu vain sähköpostiosoitteesi uudella laitteellasi.

Push-ilmoitukset

Yhdessä muutoksen kanssa työpöydältä mobiililaitteisiin IMAP sopii hyvin näiden laitteiden työntöilmoituksiin. Push-tekniikka, joka hälyttää sinut uusiin sähköposteihin heidän saapuessaan, sen sijaan, että kysytään uusia sähköposteja muutaman minuutin välein. IMAP antaa sinun valita, haluatko ladata sähköpostin, kun push-ilmoitus tulee.

Internet-sähköpostimerkki
IMAP: n avulla voit saada sähköpostia mistä tahansa. Kuva: mattwi1s0n Flickrissä alla CC BY 2.0.

Push Notification Downs

Mobiililaitteiden ja push-ilmoitusten mukavuudesta huolimatta on joitain haittapuolia. Nämä ilmoitukset voivat olla häiritseviä. IMAP-käyttö vaatii myös Internet-yhteyden toimiakseen.

Tämä on enemmän ongelma mobiiliyhteyksissä, mutta vaikka langallinen yhteys katkeaa, olet jumissa ilman sähköpostiosoitetta. Sähköpostiohjelmat sallivat sinun kirjoittaa viestejä lähetettäväksi myöhemmin, kun yhteys palaa verkkoon.

Liiketoiminnan käyttäjien on punnittava IMAP: n käyttömukavuus seisokkien riskillä.

IMAP-hosting-ominaisuudet

Useimpien palveluntarjoajien avulla voit luoda sähköpostitilejä ja käyttää niitä IMAP: n avulla. Jotkut asettavat rajoituksia, jotka sinun tulisi olla tietoinen:

 • Tarkista luomiesi postilaatikoiden määrä.
 • Kysy, mikä postilaatikon enimmäiskoko on
 • Kysy mitä asetuksia tarvitset
 • Katso, mitä asiakkaita palveluntarjoajasi todella tukee
 • Sinun tulisi tarkistaa, mitä suojausominaisuuksia tuetaan.

Varastointirajoitukset

Sinun tulisi kiinnittää huomiota säilytysrajoihisi, vaikka sähköpostiviestit ovat pieniä. Sähköpostitallennus sisältää liitteitä. Mitä enemmän tietoja postilaatikoissa on, sitä vähemmän voit käyttää verkkosivustoosi.

Isäntätuki

Palveluntarjoajallasi tulisi olla vaihtoehtoja, joita sinun tulisi käyttää asiakkaan määrittämiseen. Jokainen asiakas on erilainen. Hyvillä palveluntarjoajilla on tietokanta suosituista asiakkaista ja muuta tietoa, jota tarvitset käyttääksesi asiakkaita, joita ei ole mainittu.

Erillinen IMAP-sähköpostin ylläpito

Joissakin (harvinaisissa) tapauksissa IMAP-sähköpostia ei tarjota osana isännöintisuunnitelmaa. Jos tarvitset erillistä sähköpostimajoitusta, jotkut yritykset tarjoavat tämän erillisenä palveluna. Voit käyttää sitä yleensä pääverkkotunnuksesi mukana, vaikka se olisi isännöity muualla.

Lue hieno tulostus

Vaikka IMAP-sähköpostipalveluita on ilmaisia, tarkista ehdot huolellisesti. Monet eivät tarjoa joitain edistyneempiä ominaisuuksia, joita voit odottaa, kuten merkintöjä ja sisäkkäisiä viestejä.

Jotkut palvelut rajoittavat myös tarjoamisen POP: lle ilman IMAP: tä, ja ne saattavat estää sinua lähettämästä liian monta viestiä roskapostin estämiseksi.

Plussapuolena on, että sähköpostien ylläpito ei ole kallista ja sisältää yleensä webmailin, joka toimii hyvin IMAP: n kanssa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Google-sovelluksia.

IMAP-hosting-ominaisuudet

Erillisille sähköpostipalveluntarjoajille on saatavana monia vaihtoehtoja. Ne mahdollistavat useiden sähköpostien lähettämisen ja tukevat suuren määrän sähköpostien lähettämistä koskevia sovelluksia. Usein voit lähettää kymmeniä tuhansia kuukaudessa joutumatta rajoituksiin.

IMAP-suunnitelmat voivat olla kalliita

Suunnitelmat saattavat olla hiukan kalliimpia kuin henkilökohtaiset ja pienyrityksillä on varaa siihen. Tästä syystä tällainen suunnitelma soveltuu paremmin suurempiin yrityksiin.

Web-isäntäsi sähköpostiosoite saattaa olla tarpeeksi hyvä

Suurimmalle osalle heidän verkkopalvelusuunnitelmiin sisältyvän sähköpostipalvelun pitäisi olla riittävä vastaamaan heidän tarpeitaan.

Suurimpaan osaan hosting-yrityksiä kuuluu roskapostisuojaus ja virustorjunta myös sähköposteihisi.

Imap Plussaa ja miinusta

Kaikilla järjestelmillä on edut ja haitat, ja IMAP ei eroa toisistaan. Tässä on tärkeimmät, jotka tulee pitää mielessä, kun teet päätöksiäsi.

IMAP Plussat

Sähköpostipalveluntarjoajat suosittelevat IMAP: ää, koska:

 • Se on sopivampi käytettäessä yhtä postilaatikkoa useissa laitteissa
 • Se on järkevämpää, kun postilaatikosta työskentelee useampi kuin yksi henkilö
 • Voit käyttää sähköpostia mistä tahansa laitteesta
 • Se toimii hyvin push-ilmoituksilla.
 • Kaikki sähköpostisi tallennetaan palvelimelle, joten sitä ei voi kadottaa, jos laitteessasi on ongelma
 • Voit joko käyttää työpöydän sähköpostiohjelmaa tai käyttää samoja viestejä verkkopostissa
 • Säästää tietoja ja aikaa, koska et lataa liitteitä automaattisesti

IMAP miinukset

IMAP: llä on muutama haittapuoli:

 • Jotkut sähköpostiohjelmat käyttäytyvät omituisesti käyttäessäsi automaattivastaajia
 • Tarvitsee Internet-yhteyden
 • Käyttäjät saattavat saavuttaa tallennusrajoja
 • IMAP vie enemmän tilaa palvelimella
 • Push-ilmoitukset voivat olla häiritseviä
 • IMAP: ää ei voi käyttää POP: n kanssa
 • Harvoin voit kadottaa viestit palvelinvian vuoksi

Valintani: Kolme parasta IMAP-palvelinta

Koska valtava määrä valintoja, ajattelin aloittaa sinut kolmelta suosikiltasi. He saavat sinut alkuun, ja sitten voit siirtyä eteenpäin.

SiteGround

SiteGround IMAP vertaa

SiteGround tarjoaa aina monia hienoja asioita web-hosting-suunnitelmiensa avulla. Ne tarjoavat sinulle rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostitietokantoja.

Heidän sähköpostipalvelimien käyttö on rajoitettu valitsemallesi tilalle varatulle levytilalle. Kuten kaikki heidän suunnitelmansa, SiteGround sisältää ilmaisen verkkosivustojen siirron, verkkosivustojen rakentajan ja alan standardin 99,9%: n käytettävyyden takuun.

Bluehost

Bluehost IMAP vertaa

Kun isännöit Bluehostin kanssa, maksat samanlaiset hinnat heidän yhteisistä suunnitelmista kuin SiteGround. Mutta saat myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Heidän suunnitelmansa antavat sinulle vaihtelevat sähköpostien tallennuskapasiteetit korkeamman hinnoittelun suunnitelmilla, jotka tarjoavat rajoittamattoman määrän tilejä ja tallennustilaa. Bluehostin sähköpostipalvelut ovat yhteensopivia kolmansien osapuolien asiakkaiden kanssa ja sisältävät roskapostisuojauksen.

Sähköpostin käyttäjilläsi voi olla erilaiset tilinhallinnat muokataksesi sähköpostitiliään haluamastaan ​​halustaan.

InMotion-hosting

InMotion IMAP vertaa

InMotion Hosting tarjoaa myös suunnitelmiensa mukaista suojattua IMAP-sähköpostia. Heidän sähköpostin isännöinti sisältää reaaliaikaisen roskapostin suodatuksen. InMotion käyttää erittäin nopeita SSD-palvelimia, joten jopa heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa tarjoavat valtavan lyönnin.

Kaikissa heidän suunnitelmissaan on ilmaiset markkinointi- ja tietoturvatyökalut. Yksi InMotion-suosikkiasioistamme on, että niiden avulla voit valita tietokeskuksen, johon verkkosivustosi isännöi. Tämä on harvinainen asia, joka löytyy jaetuista isännöintipaketeista..

web-hosting-tarjoukset

Päättämätön IMAP-isännästä?
A2 Hosting sai juuri ensimmäisen sijan viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Heidän tilinsä on täynnä sähköpostiominaisuuksia. Halvin suunnitelma toimitetaan 25 sähköpostitilillä. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% A2-suunnitelmiin. Käytä tätä erityistä alennusta
linkki saadaksesi kaupan.

Muut sähköpostin ominaisuudet

 • Sähköpostin välitys
 • POP3
 • SMTP
 • webmail
 • Postituslistat
 • phpList
 • MX-tietueet
 • postinkantaja
 • SquirrelMail

IMAP-usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on IMAP?

  IMAP tarkoittaa Internet-viestien pääsyprotokollaa. Se on protokolla sähköpostien tallentamiseksi ja noutamiseksi.

 • Kuinka kauan IMAP: ää on käytetty?

  IMAP kehitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1986 Stanford Knowledge Systems -laboratorion järjestelmäohjelmoija Mark Crispin. Se luotiin vaihtoehtona POP: lle (post office Protocol).

 • Käytetäänkö IMAP: ää sähköpostien lähettämiseen ja hakemiseen?

  Teknisesti voit lähettää sähköpostia IMAP: n avulla, mutta se ei yleensä käsittele sitä. On tavallisempaa, että käytit IMAP-tallennusta ja hakua samalla, kun lähetät SMTP-palvelinta.

 • Mitä eroa on IMAP: n ja POP: n välillä??

  Yksinkertaisesti sanottuna IMAP antaa sinun tallentaa sähköpostia etäpalvelimelle ja ladata kopion kyseisestä postista. Kun luet, poistat tai arkistoit sähköposteja tietokoneellasi, muutokset toistetaan etäpalvelimella, joten paikallinen ja etäkopio on aina sama.

  POP: n avulla sähköposti ladataan palvelimelta tietokoneellesi yksisuuntaisena siirronä. Voit valita, säilytetäänkö nämä sähköpostit palvelimella vai poistetaanko ne, kun ne on ladattu. Kummassakin tapauksessa, jos poistat sähköpostin tietokoneeltasi, palvelin ei toista muutosta. Joten jos liität toisen laitteen samaan POP-postilaatikkoon, viesti voidaan ladata uudelleen.

  Helpoin tapa ymmärtää ero on ajatella yhtä postilaatikkoa, jota käytät useissa laitteissa: tietokone, puhelin ja tabletti. Kun olet poistanut sähköpostin tietokoneeltasi IMAP: n avulla, muutos toistetaan sähköpostipalvelimella ja sitten puhelimellasi ja tablet-laitteella. Sitä vastoin, jos lataat sähköpostia kaikilla laitteilla POP: n avulla ja luet, arkistoit tai poistat viestejä, laitteet ovat jatkuvasti synkronoimattomia.

 • Kuinka IMAP käsittelee kansioita?

  IMAP ja POP eroavat toisistaan ​​siinä, kuinka ne tallentavat sähköpostit kansioihin.

  POP: n avulla sähköpostit ladataan palvelimelta tietokoneelle, mutta vastakkaiseen suuntaan ei siirretä. Tämän merkittävin vaikutus on lähetetyn postin kansio. IMAP: n avulla lähetetyt sähköpostit tallennetaan keskitetysti palvelimelle, jotta voit käyttää niitä mistä tahansa.

  Samoin voit luoda kansioita IMAP-tiliin, ja kansiot näkyvät kaikissa laitteissa. Jos luot kansioita POP: ta käytettäessä, ne koskevat vain paikallista tietokonetta.

 • Miksi minun pitäisi valita IMAP, kun asetan sähköpostitiliä?

  Suurin osa meistä käyttää laitteita, jotka ovat jatkuvasti yhteydessä Internetiin, ja käytämme samaa postilaatikkoa useissa laitteissa. IMAP on ihanteellinen tähän, koska se säilyttää aina kopion sähköposteista palvelimella. IMAP toimii myös hyvin verkkopohjaisissa sähköposteissa, kuten Gmailissa, ja jos useat tiimin jäsenet työskentelevät yhdestä jaetusta postilaatikosta.

 • Onko IMAP: n käytöllä POP: n sijaan haittoja??

  POP on luonnostaan ​​hyvin yksinkertainen ja nopea, joten se voi ladata viestejä nopeasti. Tämä nopea siirto voi olla hyödyllinen, jos vastaanottajan on muodostuttava yhteys puhelinverkkoyhteyteen sähköpostin noutamiseksi.

  IMAP on myös monimutkaisempi protokolla kuin POP, ja se vaatii enemmän palvelinresursseja.

  Mutta ehkä suurin huomio on postilaatikkotila. POP: n avulla voit poistaa kaikki viestit postilaatikosta, kun ne on ladattu, mikä vapauttaa tilaa palvelimella. IMAP ei tee tätä, joten palvelin tila saattaa loppua, jos et poista vanhoja sähköposteja säännöllisesti.

 • Tukevatko kaikki web-hosting-suunnitelmat IMAP: ää?

  Useimmat web-hosting-yritykset sisällyttävät IMAP-tukistandardin suunnitelmiinsa.

 • Mikä sähköpostiohjelmisto tukee IMAP: ta?

  Kaikki tärkeimmät sähköpostiohjelmat tukevat IMAP: tä. Jos etsit ilmaista asiakasta, suosittelemme Thunderbirdia.

 • Onko mahdollista ostaa sähköpostin isännöinti itsessään?

  Joo. Jotkut web-hosting-yritykset tarjoavat omistettu IMAP-hosting-yritysyrityksiä varten. Maksut perustuvat yleensä tarvitsemiesi postilaatikoiden lukumäärään, ja voit hyötyä myös lisälaitteista, kuten sisäänrakennetusta roskapostin vastaisesta ohjelmistosta, käyttöaikatakuista ja erityisistä tukitiimistä..

 • Käyttääkö IMAP enemmän kaistanleveyttä?

  IMAP ylläpitää jatkuvaa yhteyttä palvelimeen, mutta se ei välttämättä käytä enemmän kaistanleveyttä. Monilla sähköpostiohjelmilla on asetus, joka lataa vain otsikkotiedot jokaisesta IMAP-viestistä: nimi, lähettäjä, aihepiiri ja niin edelleen. Viestin todellinen sisältö noudetaan vain, kun viesti on valittu, ja sama koskee kaikkia liitteitä. Jos saat suuren määrän sähköpostia, tämä on-demand-haku voi olla nopeampaa ja tehokkaampaa kuin kaiken lataaminen.

 • Mitä isäntäominaisuuksia minun pitäisi etsiä, jos tarvitsen IMAP: ää?

  Tarkista, että isäntä tarjoaa IMAP: n ja POP: n. Varmista, että ostamasi suunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden luoda riittävä määrä postilaatikoita. Ota selvää, mitkä postilaatikoidesi tallennusrajat ovat. Monissa suunnitelmissa postilaatikkotilasi ja palvelintilasi jaetaan, joten sinun on varmistettava, että postilaatikot eivät mene tiedostojen tarvitseman tilan ulkopuolelle..

 • Kuinka siirrän sähköpostia vanhasta POP-tilistäni uuteen IMAP-tiliini?

  Selvin tapa saavuttaa tämä on asettaa molemmat postilaatikot sähköpostiohjelmaan, kuten Thunderbird. Anna kaikkien viestien ladata POP-palvelimelta tietokoneellesi. Valitse sitten kaikki postilaatikossa olevat POP-sähköpostit ja vedä ne IMAP-tilisi postilaatikkoon.

  Voit toistaa prosessin kaikilla POP-tilillesi luomilla sähköpostikansioilla sekä Lähetetyt-kohteilla.

 • Kuinka usein laitteeni tarkistaa uusien sähköpostiviestien varalta?

  POP: n avulla voit valita, kuinka usein laite tarkistaa postilaatikkosi. IMAP: n avulla palvelin ja laite pysyvät synkronoissa niin kauan kuin verkkoyhteys on. Jos saat uuden sähköpostin IMAP-postilaatikkoon, voit saada Push-hälytyksen esiin enemmän tai vähemmän heti, olettaen, että laitteesi on yhteydessä Internetiin tuolloin.

 • Pitäisikö minun käyttää Microsoft Exchangea tai IMAP: tä?

  Microsoft Exchange vaatii Windows-palvelimen, joten kustannukset on otettava huomioon päätöksessä. Mutta jos käytät muita Microsoft-tekniikoita, voi olla järkevää käyttää Exchangea täydelliseen integrointiin. Exchange on suunniteltu koko toimistoyhteistyöhön, ei vain sähköpostipalveluun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map