Dedikoidun palvelimen hosting: parhaat (ja huonoimmat) vaihtoehdot vuonna 2020

Vertaa erillisen palvelimen majoitusta

Dedicated server hosting on ihanteellinen verkkosivustoille, jotka ovat kasvaneet jaetulle tai VPS-isännöinnille, koska ne tarjoavat enemmän virtaa ja hallintaa. Mutta kaikki isännät eivät tarjoa omistettuja suunnitelmia, ja vielä harvempi sopii sinulle.


Dedikoitujen palvelimien tulisi sijaita suojatussa tietokeskuksessa, jolla on suuri kaistanleveys Internet-yhteydet. Ja haluat esimerkillisen teknisen tuen omalle palvelimellesi suorituskykyongelmien ja -ongelmien ratkaisemiseksi.

Voit lukea lisätietoja alla, mutta tässä on lyhyt katsaus omistettujen palvelinsuunnitelmien parhaisiin 5 isäntään:

 1. Bluehost
  – edulliset, mutta tehokkaat palvelimet
 2. A2-hosting
  – tehokkaat palvelimet, joilla on lyömätön hallitsematon palvelinhinta
 3. Liikkeessä
  – laaja valikoima elinikäisillä alennuksilla
 4. HostGator
  – Linux- ja Windows-palvelimet, joiden kaistanleveys on mittaamaton
 5. GreenGeeks
  – edullinen, korkea suorituskyky ja ympäristöystävällinen isännöinti

Kuinka valitsimme parhaat palvelimet palvelimille?

Aloitimme luettelolla isäntäyrityksiä, joilla on erittäin turvalliset datakeskukset, erinomainen käyttöaika ja erinomainen asiakastuki. Sitten valitsimme omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma, joka sisälsi CDN: t ja erittäin nopean SSD-tallennuksen.

Vahvistimme tämän luettelon valtavan asiakasarviointitietokantamme perusteella saadaksesi luettelon parhaista omistautuneista palvelinisäntäkoneista.

Mikä on omistettu palvelin?

Omistettu palvelin on pääasiassa vuokrattua tietokonetta, joka on saatavana vain yhdelle asiakkaalle. Isäntä tarjoaa kaiken infrastruktuurin sitä tukemaan ja monissa tapauksissa huolehtii perushallinnasta sen toiminnan ylläpitämiseksi. Se eroaa yhteispaikasta, jossa isäntä tarjoaa infrastruktuurin omalle palvelimellesi.

Se tekee erillisistä palvelimista kalliita ratkaisuja, mutta antaa ammattilaisille myös tarvittavan kapasiteetin resurssien vaativien sovellusten suorittamiseen tai verkkosivustojen isännöintiin, jotka joutuvat selviytymään valtavista liikennepiikkeistä. Monille yrityksille omistetut palvelimet ovat välttämättömiä.

omistettu palvelimet Kuva Flickristä CC-BY 2.0 -lisenssillä.

Kun valitset tällaisen isännöinnin, saat, kuten nimestä voi päätellä, omistettu palvelin kaikki itsellesi. Mikään muu verkkosivusto ei asu tällä palvelimella, mutta sinun. Kaikki palvelimen säilytystilat ja nopeus ovat olemassa pelkästään sivustosi hyödyksi.

Dedikoidun palvelimen tärkeät edut

Jaettu hosting on yleensä halvin hosting-palvelu, jota web-hosting-yritys tarjoaa. Kun sivusto ylittää jaetun ympäristön, se voidaan päivittää joustavammaksi suunnitelmaksi, jolla on suurempi kapasiteetti: yleensä virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS)..

VPS: n ongelma on, että se perustuu edelleen jakamiseen. Virtuaalisen olemassaolonsa suhteen se on eristetty, mutta se jakaa edelleen yhden fyysisen palvelimen muiden VPS-asiakkaiden kytkimen kanssa. Ylikuormituksesta johtuvia ongelmien riskejä on vähemmän, mutta VPS-tapaukset eivät ole täysin erillisiä.

Seurauksena on, että VPS-asiakkaat hallitsevat vain osittaista isäntäympäristöä, ja he voivat silti joutua ongelmiin, jos naapuri käyttäytyy huonosti.

Omistettu palvelin on juuri se: omistettu yhdelle asiakkaalle. Koko laatikko on sinun. Tämä tarkoittaa hehtaarin tilaa, valtavia kaistanleveysrajoja eikä jakamista. Vielä tärkeämpää on, että asiakas voi vapaasti säätää ja mukauttaa koko ympäristöä, palvelimen käyttöjärjestelmä mukaan lukien.

Kuva: Pexels CC0-lisenssilläKuva: Pexels CC0-lisenssillä.

Seitsemän hyötyä omistetun palvelimen käytöstä

 1. Kukaan ei voi kilpailla sivun latausnopeudesta
 2. Kukaan ei voi kilpailla käyttöaikaa varten
 3. Saat valita käyttöjärjestelmäsi
 4. Asennat tarvittavat sovellukset
 5. Kaikki palo- ja katastrofisuojaus on jo asennettu
 6. Palvelimesi on fyysisen tietoturvan suojaama datakeskuksessa
 7. Mukana on nopea verkkoyhteys ulkomaailmaan.

Kehittäjät saavat pääkäyttäjän pääsyn palvelimeen, jotta he voivat tehdä sillä haluamansa. Tämä on usein ainoa tapa ylläpitää edistyneitä skriptejä ja sovelluksia.

Omistetut resurssit vs. Rajoittamattomat resurssit

Saatat ajatella, että voisit ostaa vain halvan jaetun isännöintisuunnitelman, koska suurin osa niistä tarjoaa ”rajattomia” resursseja, kuten tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Mutta sana ”rajaton” on harhaanjohtava

Jaettu hosting on tarkoitettu henkilökohtaisille tai pienyrityssivustoille, ja kaikki normin ulkopuolella oleva laukaisee hälytyksiä hosting-yrityksen kanssa.

Koska verkkopalvelimet pystyvät käsittelemään vain tietyn määrän kaistanleveyttä, runsas käyttö vie resurssit muilta saman palvelimen ihmisiltä. Tämä vaikuttaa negatiivisesti palvelimella ylläpidettyjen verkkosivustojen suorituskykyyn.

Jotta yksittäiset käyttäjät eivät käytä enemmän kuin kohtuullinen osuus resursseistaan, web-hosting-yritykset voivat kuristaa prosessoriasi. Mutta todennäköisemmin, he vain lopettavat sinut vastaanottamisen, kunnes päivität VPS- tai erilliseen palvelinsuunnitelmaan.

Dedikoidut palvelimet tarjoavat vaihtoehtoja

Lisäksi omistautuneet palvelinasiakkaat voivat asettaa omat säännöt, omat tietosuojakäytännöt ja hallita kaikkia käyttämiään ohjelmistoja.

Jos yritys ylittää omistetun palvelimensa, se voi päivittää palvelimen tai vuokrata toisen.

Omistettuja palvelimia myydään kiinteillä resursseilla. Jotkut isännät tarjoavat huomiota herättäviä vaihtoehtoja, jolloin voit valita palvelimen, käyttöjärjestelmän, RAM-muistin, levytilan ja ohjelmistotuotteet. Lisäksi voit valita hallitun tai hallitsemattoman välillä; jälkimmäinen on melko riskialtista, ellet ole palvelimen järjestelmänvalvoja.

Ylläpito vs. hallitsematon omistettu isännöinti

Hallinnoidut isännöintipalvelut tarkoittavat, että palvelimet ovat isäntäyritys on huolehtinut siitä täysin.

Kuva Flickristä CC-BY-2.0 -lisenssillä Kuva Flickristä CC-BY-2.0 -lisenssillä.

Isäntäyritys hallinnoi ainakin osittain jaettuja ja pilvipalveluita koskevia suunnitelmia. Mutta tämä on yleensä valinnaista omistettujen palvelimien kanssa. Hallitsemattomat omistetut palvelimet ovat tyypillisesti halvempia, koska ne edellyttävät isäntäyrityksen vähemmän hallinnollista työtä.

Täysin hallitut palvelimet

Jos suunnitelmassa todetaan, että sitä hallitaan täysin, hosting-yritys huolehtii yleensä seuraavista asioista:

 • Palvelimien määrittäminen ja ylläpito
 • Palvelimen ylläpitotehtävien suorittaminen
 • Palvelimen valvonta palvelun häiriöitä estävien vikojen tai virheiden tarkistamiseksi
 • Ohjelmistojen päivittäminen, virustarkistus, palomuurin ja muiden suojaustehtävien määrittäminen
 • Järjestelmän varmuuskopiointi.

Ohjauspaneelit

Hallitsemalla isännöinnillä sinulla on todennäköisesti pääsy palvelimesi ohjauspaneeliin.

Ohjauspaneelien avulla käyttäjät voivat hallita isäntäympäristöään, kuten skaalata kaistanleveystarpeita ja katsella arvokkaita verkkosivustojen tilastoja. Hallitsemattomissa erillisissä suunnitelmissa ei yleensä ole ohjauspaneelia, mutta yksi voidaan tarjota lisäosaksi.

Suosituimmat ohjauspaneelit ovat cPanel (lähinnä Linux-koneille) ja Plesk (enimmäkseen Windows-koneille). Konfigurointitavasta riippuen ne voivat auttaa sinua hallitsemaan tiedostoja ja verkkosivustoja. Mutta palvelimen perushuolto on yleensä suoritettava käsin.

Tämä on toinen syy, miksi hallitsemattomia suunnitelmia suositellaan vain palvelinten järjestelmänvalvojille tai ihmisille, jotka todella tietävät tekevänsä.

Asiakaspalvelu

Ylläpitämään isännöintiin sisältyy tyypillisesti myös 24/7 asiakastuki. Tämä on tärkeää, koska kun käytät omaa palvelinta, sinun ei tarvitse maksaa vain pilvipalvelusta, vaan fyysisestä laitteistosta, joka tallentaa verkkoprojektisi.

Joten jos jotain menee pieleen palvelimen kanssa, tietosi eivät siirry toiseen palvelimeen, koska se on pilvi-isännöintiympäristöissä.

Jos palvelinvika ilmenee, haluat ottaa yhteyttä tekniseen tukeen mahdollisimman pian. Siksi suosittelemme, että valitset web-palvelimen, jolla on ympäri vuorokauden tuki omistettuihin palvelinsuunnitelmiin.

Mitä etsiä omistettu palvelin -suunnitelmasta

Kun tarkastelet omistettuja palvelinsuunnitelmia, huomaat pari asiaa.

Ensinnäkin kunkin suunnitelman määritelmät eroavat siitä, kuinka resurssit luetellaan jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Nämä neljä asiaa kertovat palvelimelta saamasi voiman:

 • PROSESSORI: CPU on tyyppi prosessoriyksikkö tietokoneessa. Se voi olla mitä tahansa tyyppiä, mutta useimmat omistautuneet palvelimet käyttävät Intel Xeon -prosessoreita, jotka on suunniteltu työasemille ja palvelimille. CPU: t voivat sisältää useita ytimiä, jotka ovat yksittäisiä prosessointiyksiköitä. Lisää ytimiä tarjoaa prosessorille mahdollisuuden käsitellä enemmän pyyntöjä. Nelytytimisessä prosessorissa on 4 ydintä. Yksi Intel Xeonin eduista on, että se voi tarjota kymmeniä ytimiä (4 tai 8 ovat yleisempiä).
 • RAM: Lisää gigatavua (Gt) RAM-muistia antaa palvelimellesi mahdollisuuden käsitellä lisätietoja samanaikaisesti, jolloin se lataa tietoja paljon nopeammin.
 • kaistanleveys: Kaistaleveys erillisille palvelimille on tyypillisesti varattu teratavu (TB), sisältäen usein useita yhteyksiä.
 • varastointi: Tietojen tallennus tietysti kertoo, kuinka paljon tilaa palvelimella on tiedostoille. Suuremmat sovellukset tarvitsevat suurempia tallennusmääriä. Palvelimet käyttävät yhä enemmän solid-state-asemia (SSD) SATA-kiintolevyjen (HDD) kanssa, joita käytetään varmuuskopiointiin.

Yleinen muistettava asia on, että lisää resursseja antaa yrityksellesi enemmän valtaa ja joustavuutta laajentua.

web-hosting-tarjoukset

Ei päätetty omistetussa palvelinpalvelimessa?
Teknisen tuen laatu on tärkeä tämän tyyppisessä isännöinnissä. Liquid Webillä on maine erinomaisesta tuesta. He ovat lukijoidemme parhaiten arvostettuja isäntiä. Tällä hetkellä voit säästää huomattavasti heidän omistamistaan ​​suunnitelmista. Käytä tätä alennuslinkkiä
saadaksesi erityisen hinnoittelun.

Kuva Flickristä CC-BY 2.0 -lisenssilläKuva Flickristä CC-BY 2.0 -lisenssillä.

RAID-tallennus

Moniin omistettuihin palvelimiin kuuluu RAID, mikä tarkoittaa redundantti joukko riippumattomia levyjä. Tämän avulla tietoja voidaan tallentaa palvelimen useille kiintolevyille.

Karkeasti sanottuna, RAID-tyyppejä on kolme. RAID-0 tarjoaa nauhoituksen, mikä lisää taajuusmuuttajan suorituskykyä. RAID-1 tarjoaa tiedon peilaamisen. Kaikki tallennetaan kahteen asemaan, joten jos yksi asema epäonnistuu, tietoja ei menetetä. RAID-5 lisää pariteettiä RAID-0: een, joten on mahdollista laskea toisesta asemasta kadonneet tiedot uudelleen.

Käytetyn RAID-tyypin mukaan tietosi ovat nopeampia ja suojattuja, jos yksi kiintolevy vioittuu. Isännöintiyritykset ilmoittavat yleensä, käyttävätkö RAID-kokoonpanoa palvelimillaan.

Entä Cloud Hosting?

Jaettu hosting on varmasti suunniteltu pienille sivustoille, ja VPS-isännöinnillä on rajoituksensa. Pilvipalvelu on ihanteellinen yrityksille, joilla on vaihtelevaa liikennettä, koska yleensä maksat vain käyttämästäsi.

Pilvipalvelun haittana on se sinulla ei ole täydellistä hallintaa, joten turvallisuus voisi olla enemmän huolenaihe. Pilvipalvelimia voi myös olla vaikeampaa valvoa.

Jos et ole varma, että omistettu on oikea vaihtoehto, katso pilvi- tai hybridi (omistettu yhdistettynä virtualisointiin) hosting-suunnitelmaa ja vertaa ominaisuuksia.

Hyödyt ja haitat palvelimille

On monia syitä, miksi ihmiset käyttävät ylimääräistä rahaa ja vaivaa omistaakseen erillisen palvelimen. Ja on myös syitä, miksi ihmiset välttävät niitä.

Dedicated hosting-ammattilaiset

Monille henkilöille ja yrityksille omistettu isännöinti on juuri sitä mitä haluat. Tässä on joitain syitä:

 • Asenna palvelin haluamallasi tavalla
 • Kasvata ja laajenna verkkosivustosi
 • Suorita chat-palvelimia ja muita sovelluksia, joita et voi käyttää halvoilla isännöintisuunnitelmilla
 • Saa hienoa suorituskykyä, koska kaikki resurssit ovat sinun
 • Älä vaikuta muiden turvallisuus- tai koodausongelmiin
 • Älä ole huolissasi muiden suorituskyvyn vahingoittamisesta
 • Lukitse palvelin turvallisuusuhilta ja hyökkäyksiltä.

Omistetun palvelun miinukset

Isäntäpalvelun ostaminen voi olla hämmentävää, ja on houkuttelevaa ostaa suurin ja paras. Omistetut palvelimet eivät kuitenkaan ole ihanteellisia kaikille, koska:

 • Suhteellisen kallis
 • Vaikeita perustaa ihmisiä, joilla ei ole teknistä asiantuntemusta
 • Monimutkainen huolto vaatii asiantuntijaa
 • Vielä rajoittaa fyysinen laitteisto, joka voi epäonnistua (vaikka jotkut isännät tekevät markkinoille hybridi-omistettuja suunnitelmia)
 • Voi olla vaikea hallita kriisissä, koska ne eivät ole paikallisia.

Valintamme: 3 parasta omistettu palvelin-isäntä

Isäntäyrityksiä on tuhansia. Mutta jos haluat omistetun isännöinnin, emme usko sinun voi mennä pieleen yhden kolmesta suosikistamme: Bluehost, A2 Hosting ja LiquidWeb.

Bluehost

Dedicated Server -palvelintasuunnitelmatBluehostin omistettu palvelinsuunnitelma.

Bluehost tunnetaan tunnetuimmin yhteydestään WordPressiin. Ne tarjoavat kolmea erilaista CMS: ään keskittyvää suunnitelmaa. Mutta Bluehost on myös täyden palvelun web-hosting-yritys.

Ne tarjoavat omistettuja palvelinsuunnitelmia, jotka alkavat vain 79,99 dollaria kuukaudessa (119,99 dollaria uusimisessa). Tätä varten saat palvelimen, jossa on 4 ytimen CPU, 4 Gt muistia, 500 Gt SSD RAID-1 -tallennustila ja 5 TB kuukausittaista kaistanleveyttä..

Bluehost tarjoaa nopeutettua tukea henkilökunnalta, joka on erityisesti koulutettu auttamaan omistettuihin palvelinongelmiin. Ne tarjoavat myös monia lisäominaisuuksia, kuten cPanel-ohjauspaneelin, ylläpidon helpottamiseksi. Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu.

A2-hosting

Dedicated Server -suunnitelmat, jotka on otettu A2 Hosting-verkkosivustolta
Dedicated Server -suunnitelmat, jotka on otettu A2 Hosting-verkkosivustolta.

A2 Hosting -palvelussa on erittäin edullinen omistettu palvelinvaihtoehdot. Tyyppejä on kolme:

 • Hallitsemattomat palvelimet
 • Hallitut palvelimet (ilman pääkäyttäjän oikeutta)
 • Ydinpalvelimet (juuripääsyllä).

Heidän omistettu peruspalvelin toimitetaan Intel Core i3: lla, mutta korkeamman tason palvelimissa on Intel Xeon E3 ja E5 -suorittimet. Kaikissa palvelimissa on RAID-1-tallennustila. Joissakin palvelimissa on SSD-tallennustila, mutta kaikki voidaan päivittää SSD: ksi.

Hallitsemattoman palvelimen perushinta on 99,59 dollaria kuukaudessa (119,99 dollaria uusimisessa). Hallittujen ja ydinpalvelimien perushinta on 141,09 dollaria kuukaudessa (169,99 dollaria uusimisessa). Hallitut ja ydinsuunnitelmat tulevat cPanel-ohjauspaneelin mukana. Kaikilla niillä on milloin tahansa rahat takaisin -takuu.

Nestemäinen verkko

LiquidWeb-suunnitelmat LiquidWeb-verkkosivustolta
Liquid Web -suunnitelmat otettu Liquid Web -sivustolta.

Nestemäiseen verkkoon omistetut palvelimet ovat suhteellisen kalliita, hinnat alkavat 119 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella. Mutta nämä ovat tehokkaita koneita, joissa on vähintään nopeat Intel Xeon E3 -suorittimet, 32 Gt RAM-muistia, RAID-10 SSD -muistitallennus ja SATA HDD -varmuuskopiotallennus sekä 5 TB kaistaleveys.

Heidän palvelimet on rakennettu tilaamaan valitsemallasi joko Linux tai Windows (korkeamman tason suunnitelmissa). Näitä omistettuja palvelimia hallitaan kaikkia, mutta käyttäjät saavat myös täyden pääkäyttäjän pääsyn niihin. Jokaisessa suunnitelmassa on valittavana InterWorx-, Plesk- tai cPanel-ohjauspaneelit.

Liquid Web tarjoaa uskomattoman 100% käyttöaikatakuu, jotka testimme osoittavat, että he täyttävät. Sen jälkeen kun aloimme testata niitä vuonna 2017, heillä ei ole ollut melkein mitään seisokkeja. Ja jos sinulla on ongelmia, sinulla on myös pääsy heidän uskomattomaan asiakaspalvelutiimiinsä.

web-hosting-kuponki

Etsitkö laatua omistettu hosting?
A2 Hosting sijoittuu huipulle tai sen lähelle nopeus- ja suorituskykytesteissä. Tällä hetkellä voit saada erityisen hinnoittelun heidän erillisissä palvelusuunnitelmissa. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Muut ominaisuudet isännöintityypeissä

 • laitetilojen
 • Ylläpito WordPress
 • VPS
 • Ylläpito
 • Verkkosivun rakentajat
 • Jaettu hosting
 • Pilvi
 • jälleenmyyjä

Dedicated Server -palvelimen usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on omistettu palvelin hosting?

  Dedicated hosting tarjoaa sinulle täydellisen pääsyn fyysiseen palvelimeen. Ainoa omistettu palvelin, jota jaetaan muiden käyttäjien kanssa, on verkkoyhteys. Ihmiset valitsevat yleensä omistetun isännöinnin, kun heillä on erityisen vaativia projekteja tai erityisiä tietoturvatarpeita. VPS- ja Cloud-isännöintisuunnitelmat voivat olla vaihtoehtoja omistettuun isännöintiin.

 • Tarkoittaako omistettu isäntä palvelimen omistamista??

  Ei. Eri hosting-yritykset kuvaavat sopimuksiaan eri tavalla, mutta yleensä se on vuokrasopimuksen tai vuokrasopimuksen muoto. Yhteinen sijainti on samanlainen kuin omistettu isännöinti. Sen avulla isäntä tarjoaa sinulle omistaman palvelimen infrastruktuurin (verkko, tietoturva).

 • Millaisia ​​palvelinlaitteita voin saada omistettujen palvelimien isäntätoiminnolla?

  Eri koneilla on erilaiset palvelimet ja eritelmät. Joillakin on pieni määrä paketteja, kun taas toisilla on erittäin pitkät luettelot eri kokoonpanoista. Yleensä palvelimet ovat melko tehokkaita. Xeon-palvelinluokan prosessoreita käytetään yleisimmin. Ja palvelimilla on yleensä vähintään 4 Gt RAM-muistia, 500 Gt (SSD tai HDD) -tallennustilaa ja vähintään muutama TB kuukausittaista kaistanleveyttä.

 • Miksi valita oma hosting?

  Dedikoidut palvelimet tarjoavat maksimaalisen prosessointitehon ja resurssit käyttämättä pilviinfrastruktuuria. Omistetulla suunnitelmalla sinulla on käytettävissään kaikki fyysisen palvelimen resurssit, joten voit käyttää resursseja vaativaa ohjelmistoa. Useimpien omistettujen palvelinasuunnitelmien avulla voit luoda omia kokoonpanojasi ja asentaa tarvitsemasi ohjelmistot.

 • Mitä ”täysin hallittu” tarkoittaa?

  Kun verkkoisäntä tarjoaa täysin hallittua palvelinta, he huolehtivat kaikista perusturvista ja ylläpidosta. Vastuuvastuusi on silti verkkosivustojen luominen ja sen tekeminen, mitä tarvitset palvelimelle. Mutta palvelimen ylläpitoon ja ylläpitoon liittyvät tekniset kysymykset hoidetaan sinulle.

 • Mitä eroa pilv VPS: n ja erillisen palvelimen isännöinnin välillä on??

  Omistettu palvelin on fyysinen kone. VPS tarkoittaa ”virtuaalia yksityistä palvelinta” ja se on tapa luoda erillinen ohjelmistopalvelin. Perinteisessä VPS: ssä fyysinen kone on jaettu useisiin virtuaalikoneisiin; pilvi-VPS: ssä pilvi on jaettu useisiin virtuaalikoneisiin.

 • Kuinka monta verkkosivustoa voin isännöidä erillisellä palvelimella?

  Suurin osa omistettu palvelimesi on sinun tekemäsi niin kuin haluat. Joten verkkosivustojen lukumäärälle teoriassa ei ole mitään rajoituksia. Oman palvelimen resurssit rajoittavat sinua. Mutta tehokas oma palvelin voi isännöidä satoja ja jopa tuhansia verkkosivustoja.

 • Voinko päivittää pilvi VPS -sovelluksen omistettuun palvelimeen?

  Useimmat isäntäkoneet, jotka tarjoavat VPS-suunnitelmia, tarjoavat myös omistettuja suunnitelmia, joten päivityksen ei pitäisi olla vaikeaa. Se tarkoittaa kuitenkin virtuaalipalvelimen varmuuskopiointia ja palauttamista uudelle erilliselle palvelimelle. Ja ottaen huomioon, että näiden kahden palvelimen välillä on eroja, voi olla paljon työtä omistetun palvelimen oikeiden määrittämisessä.

 • Mikä on palvelimen hallinta?

  Dedikoidut palvelimet voivat olla merkittävä tietoturvariski, jos niitä ei hallita ja suojata kunnolla. Ja jos niitä ei ylläpidetä kunnolla, ne eivät toimi ollenkaan. Jos sinulla ei ole sisäistä teknistä asiantuntijaa tekemään tätä, on hyvä idea ostaa suunnitelma, joka sisältää hallinnan.

 • Pitääkö minun tarkistaa tietokeskuksen käyttöoikeustiedot?

  On hyvä idea tarkistaa, että datakeskus tarjoaa hyvät monipuoliset suojaukset ja ominaisuudet. Jos tietokeskuksessa on epäluotettava virtalähde, heikko fyysinen turvallisuus tai suhteellisen hidas yhteys Internetiin, sinun on etsittävä muualta, koska oma palvelinsi on vaarassa.

 • Onko sillä merkitystä missä datakeskus sijaitsee?

  Joo. On parasta, että tietokeskus on kohtuullisen lähellä ihmisiä, jotka vierailevat sivustossasi tai käyttävät sovelluksiasi. Ainakin tietokeskuksen tulisi olla samalla mantereella kuin kohdeyleisösi. Jos tämä ei ole mahdollista, CDN voi lievittää suorituskykyongelmia.

  Muista, että tietojen sijoittamisessa toisen maan palvelimelle voi olla oikeudellisia vaikutuksia (sekä positiivisia että kielteisiä).

 • Mitä käyttöjärjestelmiä voin käyttää erillisellä palvelimella?

  Useimmat isännät tarjoavat valikoiman Linux-jakeluja erillisillä palvelimilla, kuten CentOS, Ubuntu Server ja Red Hat Enterprise. Voit myös käyttää Windows Serveriä, jos tarvitset sitä tietyntyyppisiin sovelluksiin (.NET, ASP, Silverlight). Nämä yleensä maksavat kuitenkin enemmän.

 • Mitä ohjelmistosovelluksia voin käyttää erillisellä palvelimella?

  Sinun pitäisi voida asentaa mitä haluat, koska sinulla on täydet käyttöoikeudet palvelimeen. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, kysy isäntältä ennen sitoutumista sopimukseen. Jotkut isännät saattavat kieltää tietyn tyyppistä sisältöä, mutta näille on olemassa kapeita hosting-palvelujen tarjoajia.

 • Onko mitään rajoituksia sille, mitä voin tehdä erillisen palvelimen kanssa?

  Omistettujen palvelimien käyttöehdot yleensä kieltävät erityisesti laittoman sisällön. Muista: se, mikä omassa maassasi on laillista, ei välttämättä ole laillista isäntäsi maassa, joten ole varovainen. Monet palveluntarjoajat vastustavat seksuaalista tai graafista sisältöä, tietyntyyppistä poliittista sisältöä ja materiaalia, joka rikkoo tekijänoikeuslakia.

  Sinun on oltava erityisen tietoinen laista, jos sinulla on sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat ladata omaa sisältöä palvelimellesi. Esimerkiksi sosiaalisen median verkkosivustolla on mahdotonta hyväksyä kaikkea sitä, mitä käyttäjät tekevät.

 • Pitääkö minun tietää palvelimen hallinnosta, jotta voin käyttää omistettua palvelinta?

  Ei, mutta se auttaa, koska olet vastuussa palvelimesta, sisällöstä, tietoturvasta ja kaikesta ohjelmistosta. Esimerkiksi, sinun on pidettävä skriptejä ajan tasalla, kiinnitettävä ne kunnolla ja varmistettava, että se ei tarjoa avointa välitystä. Monet isännät eivät auta sinua, jos palvelimesi on määritetty väärin. Joten jos et pysty hallitsemaan palvelinta, muista ostaa täysin hallittu paketti.

 • Pitääkö minun seurata palvelinta itse?

  On hyvä idea käyttää seurantatyökaluja palvelimen tilan seuraamiseen. Jos sinulla on hallittu tai osittain hallittu suunnitelma, isäntäsi voi tarkkailla sitä puolestasi. Jos ei, he voivat tarjota palvelun lisäosana.

 • Voinko saada hosting-yrityksen hallitsemaan omaa palvelintaan?

  Joo. Isäntähallinta vaihtelee ”etäkäsien” tuesta (joka kattaa laitteistot ja muutamat muut tehtävät) valvonnan ja hallinnan loppuun saattamiseen. Voit myös ostaa lisäpalveluita, kuten varmuuskopiointisuunnitelmia. Hallinnassa on aina kustannuksia, joten jos oma palvelin näyttää erityisen halvalla, tarkista, että sen mukana tulee tuki, jota todella odotat.

 • Onko omistettujen palvelimien isännöinnissä haittoja??

  Dedikoidut palvelimet ovat paljon kalliimpia kuin VPS tai jaettu isännöintisuunnitelma. Ja ne aiheuttavat enemmän hallinnollista taakkaa. Jos et ole täysin varma siitä, että tarvitset erillistä palvelinta, on todennäköisesti viisasta aloittaa VPS: llä sen sijaan, että kirjauduttaisiin pitkälle erilliselle palvelimelle..

 • Onko omistettu palvelimen isäntä skaalautuva?

  Omistettu palvelin tarjoaa paljon enemmän tallennustilaa ja kaistanleveyttä kuin perinteinen virtuaalinen yksityinen palvelin, mutta prosessoinnin nopeudelle ja tallennukselle on edelleen fyysinen raja. Kun olet saavuttanut nämä rajat, sinun on päivitettävä laitteisto laajentaaksesi.

  Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat pilvi- tai hybridi-suunnitelmia, joiden avulla voit lisätä resursseja kysyntään. On myös mahdollista rakentaa yksityinen pilvi sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map