cPanel-hosting: Nämä ovat parhaita (ja pahimpia) cPanel-isäntä Webissä nyt.

Vertaa cPanel-hosting-palvelua

cPanel on suosituin ohjauspaneeli maailmassa. Sen lisäksi, että se on helppo käyttää, se helpottaa siirtymistä isännästä toiseen. Silti monet isännät tarjoavat erilaisia ​​ohjauspaneeleita – toiset jopa omaisuutta.


cPanelin suosio tarkoittaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja, jotka ylittävät valintasi ohjauspaneelista. Joten sinun pitäisi etsiä isännöintiä, joka tarjoaa hyvän palvelimen nopeuden ja vakauden, resurssien allokoinnin ja asiakastuen.

Seuraavassa sukellamme parhaiden cPanel-isäntien yksityiskohtiin. Mutta tässä on 5 parhainta, jos haluat aloittaa heti:

 1. A2-hosting
  – Suuri nopeus ja käyttöaika poikkeuksellisella tuella
 2. GreenGeeks
  – Ympäristöystävällinen cPanel-suunnitelmat
 3. Bluehost
  – Kiinteä arvo & hieno käyttöaika
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme cPanelin parhaat isännät?

Olemme ottanut kaikki cPanelia tarjoavat majoitussuunnitelmat ja rajoittaneet niitä sitten vain parhaiten arvioituihin isäntiin, joiden asiakastuki on keskimääräistä suurempi.

Asiantuntijamme ovat tarkistaneet yli 380 web-hosting-yritystä ja 1 500 hosting-suunnitelmaa. Käytimme näitä yhdessä tuhansien asiakasarvostelujen kanssa tärkeimpien suositusten määrittämiseen.

Mikä on cPanel-hosting?

cPanel on suosituin sovellus isännöityjen verkkosivustojen hallintaan. Piste- ja napsauta-käyttöliittymällä sen avulla voit suorittaa sivustollesi yleisimmät tehtävät (perustaa sähköpostitilit, luoda varmuuskopioita, asentaa ohjelmistoja jne.).

Monet web-hosting-yritykset tarjoavat cPanel-palvelun. Joten jos se on sinulle tärkeää, sinulla on paljon valintoja. Tämä opas auttaa sinua lajittelemaan pohdittavissa olevat asiat ja valitsemaan sinulle sopivan isännän.

cPanel-hosting

Mikä on cPanel?

Olitpa aloittelija tai kokenut verkkovastaava, isäntätilisi ohjauspaneeli on avain sujuvaan, helppoon kokemukseen, ja cPanelista on tullut melkein alan standardi.

Mutta onko se oikea sinulle? Entä kilpailu?

Katsotaanpa kojetaulua saadaksesi paremman kuvan siitä, mitä odottaa. Kaikilla tämän osan kattamilla ominaisuuksilla on pääsy tähän hallintapaneeliin:

cPanel-hosting-hallintapaneeli Tutustu hallintapaneeliin – voit kokeilla sitä itse cPanel-esittelysivustolla.

Mikä tekee cPanelista niin suositun?

CPanel-ohjauspaneeli kehitettiin alun perin web-hosting-yritykselle, joka tarjosi Linux-isännöintiä. Se salli isännöivien asiakkaiden hallita isännöintipalvelunsa perusosia, kuten FTP-kirjautumistietoja ja sähköpostiosoitteita. Ohjelmistolla on kehittyi 15 vuoden aikana ja viihtyivät spinoff-tuotteesta, WebPanelista, ystävällisen käyttöliittymän ja yksinkertaisen navigoinnin ansiosta.

CPanelia käyttäville isäntille on olemassa muutamia suuria bonuksia:

 • He voivat jakaa yleisiä ohjeasiakirjoja, eikä heidän tarvitse kehittää niin paljon apua yrityksessä
 • Asiakkaat voivat siirtää tietonsa siirtyessään isännältä isäntään
 • cPanel estää web-hosting-asiakkaita tekemästä mitä tahansa vaarallista tai kiellettyä
 • WHM ja cPanel toimivat kauniisti yhdessä, joten isäntä voi käyttää molempien yhdistelmää palvelinpohjaisissa isäntätileillä antaen käyttäjille yhdenmukaisen kokemuksen
 • WHM voi myös tarjota monien asiakassivustojen helpon hallinnan tarjoamalla käyttäjäystävällinen cPanel-taustakuva
 • WHM ja cPanel ovat turvassa, jos niitä hallitaan oikein.

Katso alla oleva tiedostohallinta:

cPanel-hosting-tiedostonhallinta Siistin näköinen tiedostohallintaohjelma, johon pääsee suoraan kojelautaan.

CPanelin kaltaiset asiakasasiakkaat isännöivät, koska:

 • Se on hienoa helppo navigoida
 • Kokemus on sama jokaisella isäntällä
 • Teknisillä tehtävillä on hyvin yksinkertainen graafinen käyttöliittymä
 • Sisäänrakennettu ohje estää sinua tekemästä mitään mahdollisesti vahingollista
 • Käytät enemmän aikaa verkkosivuillasi ja vähemmän järjestelmänvalvojassa sen takana
 • Se voi tehdä kaikenlaisia ​​asioita, joita et voisi odottaa.

Yleiset cPanel-tilin ominaisuudet, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

 • Rajoittamaton määrä resursseja, kuten sähköpostitilit, tietokannat, levytila ​​ja kaistanleveys
 • MySQL tietokantojen hallinta ja luominen
 • Integroituneet sivustonrakentajat
 • 1 napsautus asentaa kautta Fantastico tai Softaculous.

cPanel-ylläpito mySQL Lyhyt esittely tietokantavaihtoehdoista ja mySQL-hallinnasta.

cPanelia voidaan käyttää myös alustana ruuveilla. Yleisin on Fantastico, skriptikirjasto, joka tarjoaa satoja sovelluksia yhden napsautuksen asennusta varten. Fantastico vie kaiken vaivan sovellusten asettamisesta ja käyttöönotosta kuten WordPress, PhpBB, Joomla, ja osCommerce.

Fantasticon lisäksi voit myös kysyä Softaculous-komentosarjojen asennusintegraatiota, koska tämä antaa sinun laajentaa cPanelin toiminnallisuutta entisestään..

Viimeiseksi valitsemasi cPanel-isäntä perustuu verkkosivustosi tavoitteisiin. Jos esimerkiksi haluat perustaa verkkokauppasivuston, on hyvä idea etsiä isäntäpalvelua, joka yhdistää ilmaisen SSL-varmenne, yhdessä ostoskorin integroinnin kanssa. Voit yleensä lisätä ne lisämaksua vastaan ​​myöhemmin, mutta jos tiedät myyväsi tuotteita, on fiksu varmistaa, että nämä ominaisuudet sisältyvät alusta alkaen.

Kaiken kaikkiaan useimmat ihmiset lopulta valitsevat isännöintipalveluntarjoajan, joka tarjoaa cPanel-ohjauspaneelin tai ainakin oman räätälöityn version siitä. Silti on olemassa muitakin vaihtoehtoja, joihin sukelemme alla.

cPanel VPS-, jaetulle ja omistetulle isännöinnille

CPanel-isäntä on mikä tahansa isännöintipalvelun tarjoaja, joka käyttää cPanel-ohjauspaneelia palvelimiensa hallintaan. Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on useita cPanel-hosting-ympäristöjä. cPanelia käytetään yleisimmin jaetussa isännöintiympäristössä, koska se on uskomattoman aloittelijaystävällinen ja sisältää ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen ohjelmisto ja CMS asentaa, helppo tietokannan luominen, yksinkertainen verkkotunnuksen hallinta, ja enemmän.

cPanel-hosting-sähköpostinhallinta Runsaasti sähköpostin ja sähköpostin hallintavaihtoehtoja, kaikki cPanelin kattama.

CPanelia voidaan kuitenkin käyttää myös edistyneemmissä web-hosting-paketteissa, kuten VPS ja erillisissä palvelimissa. Ne, jotka käyttävät VPS: ää tai omistettua hosting-palvelua, nauttivat SSH: n ja root-järjestelmän järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksista, cron-työpaikkojen luomisesta ja yksinkertaisista tietokannan hallintavaihtoehdoista..

Lyhyesti sanottuna, se ei ole vain cPanelin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kannattavaa, mutta ongelmat, jotka se poistaa. Valitsimme 5 tärkeintä:

 1. Aika
 2. voimavarat
 3. Raha
 4. Stressi
 5. virheitä.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon paljon cPanel-isännöinnistä?
Bluehostin räätälöity cPanel on intuitiivinen ja ominaisuuspakattu. Voit säästää tällä hetkellä jopa 65% heidän suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

cPanel-ominaisuuden yksityiskohdat

Jokainen näistä voisi käyttää joitain yksityiskohtia.

Aika

Arvokin resurssisi on aika. Sitä ei tarvitse pitkään ylläpitää verkkosivustolla.

CPanelin helppokäyttöisyyden ansiosta se säästää paljon aikaa tekemällä monimutkaisista toiminnoista helppoa.

voimavarat

Kehittäjät ovat arvokas resurssi. Mutta ne voivat olla kalliita.

CPanelilla voit suorittaa paljon tehtäviä sen sijaan, että joudut maksamaan muille ihmisille suorittaa ne puolestasi.

Raha

Koska cPanel on niin helppo käyttää, on todennäköistä, että sinun ei tarvitse palkata kehittäjiä.

Päättäväisille verkkovastaaville tarvitaan nolla tai vähän kehitysresursseja. Jos olet halukas oppimaan, voit tehdä suurimman osan asioista itse.

stree

Kun ylläpidät verkkosivustoa, stressissä on aina paljon. Joten mikä tahansa tapa vähentää stressiä on hienoa.

cPanel tekee kirjaimellisesti satojen vaikeiden asioiden tekemisen helpoksi. Ja tämä vähentää stressikuormaa – aina hyödyllistä.

virheitä

Vaikka me kaikki tekisimmekin virheitä, cPanelin käyttö vähentää ärsyttävien virheiden määrää rajusti. Se auttaa aina sitä, että työkalut tekevät työn puolestasi.

cPanel-jälleenmyyjä

Vaikka suunnittelet olevansa cPanel-jälleenmyyjä isäntä, pystyt tarjoamaan asiakkaillesi joko cPanel- tai cPanel- ja WHM-hosting-palveluita. Koska suurin osa aloittelijoista on etsimässä cPanel-taustajärjestelmää.

cPanel-ylläpito mySQL Lyhyt esittely tietokantavaihtoehdoista ja MySQL-hallinnasta.

Jos sinua myydään cPanelilla, sinulla on mahdollisuus valita ilmainen cPanel-lisenssi tai halpa cPanel-hosting. Yksinkertaisin tapa saada cPanel-web-hosting-palvelu on valita halpa isäntä, joka sisältää cPanel-lisenssin isännöintisuunnitelmissaan. Mutta sinulla on myös mahdollisuus maksaa cPanel-lisenssistä ja napata ilmainen isäntä. Tämä saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta kun on kyse sivustollesi parhaan päätöksen tekemisestä, halvan isäntän napaaminen mukana toimitetulla cPanelilla on paras vaihtoehto.

Ovatko mukautetut ohjauspaneelit huonoja?

Ei välttämättä. Monet isännät kehittävät huolellisesti optimoituja käyttäjäystävällisiä ohjauspaneeleja. DreamHost on hyvä esimerkki.

Mukautettujen ohjauspaneelien suhteen asiakkaille on kaksi päähaastetta:

Ensinnäkin, millainen on oppimiskäyrä? Kun siirrät isäntiä ja nämä kaksi ohjauspaneelia ovat erilaisia, kestää hetki tottuaksesi eroihin. Se voi tehdä tavallisesta hallinnosta paljon hitaampaa ja hankalampaa vaihdon jälkeen.

Toiseksi, voitko viedä sisältöä vanhasta sivustostasi? Tietokannat ja tiedostot eivät yleensä ole ongelma, mutta cPanel-asetusten (kuten sähköpostiosoitteiden ja FTP-tilien) vieminen täysin erilaiseen ohjauspaneeliin on paljon vaikeampaa. Usein se on mahdotonta, ja sinun on luotava kaikki uudelleen käsin.

Jotkut mukautetut ohjauspaneelit ovat hyvin suunniteltuja ja erittäin toimivia. Jotkut ovat ruma ja vaikea käyttää. Ohjauspaneelista riippumatta, anna sille koeajo ennen kuin sitoudut sopimukseen isännän kanssa.

Emme suosittele tarkalleen aloittelijoille mukautetun ohjauspaneelin käyttöä, ellet ole erityisen nopea oppija.

Usein saatat huomata, että mukautettu ohjauspaneeli toimii paremmin sinulle, vaikka keskivertoinen verkkovastaava on tottunut cPaneliin, minkä vuoksi se on heidän ensimmäinen valinta. Katsotaanpa joitain mahdollisia riskejä mukautetuilla ohjauspaneeleilla, toisin kuin cPanel:

PerformanceFeaturesPricing
MukautettuYlläpitokulujen riski, jos jokin menee pieleenOminaisuuksien on oltava kehittäjän integroimia ja ylläpidettäviäKorkea
cPanelLuvatut nopeat lastausajat ja enemmänSuuri ominaisuuksien armeija, joka kattaa pääosin kaikki verkkosivuston hallinnan näkökohdatMatala

Entä Plesk?

CPanelin tärkein kilpailija on kiistatta Plesk. Jotkut asiakkaat ovat cPanelin faneja; Pleskin vannoa. Nämä kaksi sovellusta tekevät enemmän tai vähemmän saman asian, joten jos pystyt työskentelemään molemmissa, se on bonus.

Pleskillä on läpinäkyvä ja hyödyllinen tietosivu tunnetuista aiheista, valmistamalla käyttäjiä esteiden voittamiseen.
Plesk Dashboard Plesk on myös hyvän näköinen ohjauspaneeli, vaikka sen asettelu on hiukan erilainen.

Tässä on tärkeimmät erot cPanelin ja Pleskin välillä:

 • Plesk on saatavana Windowsille ja Linuxille; cPanel on vain Linux
 • Plesk sisältää palvelimen järjestelmänvalvojan asetukset, jos tilisi sallii sen. CPanelissa sinulla ei ole, koska nämä työkalut otetaan käyttöön erikseen WHM: ssä
 • Kaksi ohjauspaneelia näyttävät täysin erilaiselta, mikä vaikeuttaa siirtymistä toisesta toiseen
 • Et voi viedä sisältöä Pleskistä cPaneliin tai päinvastoin.

Ei ole väliä, käytätkö cPanelia vai Plesk-ohjelmaa niin kauan kuin olet valinnassa tyytyväinen. Älä vain käy sokeasti hosting-sopimukseen tarkistamatta mitä saat.

Muut vaihtoehdot cPanelille

Jos sinulla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet palvelimellesi tai VPS: ään, voit asentaa mitä haluat, eikä ole syytä rajoittua vain cPaneliin, se on tietysti, jos haluat mukautetun vaihtoehdon. On sanomattakin selvää, että tämä voi sisältää riskejä. Jos olet valmis kokeilemaan, on olemassa kaikenlaisia ​​ohjauspaneeleja, ja monet niistä tulevat ilman lisenssimaksua, jota cPanel houkuttelee..

CPanel-palvelun yleiset edut ja haitat

Plussat

 • Aikaa säästävä
 • Taloudelliset säästöt.

Aikaa säästävä

Ennen cPanel-verkkosivuston hallintaa oli tuskallinen kokemus, jonka monet välttivät.

Yksinkertaistetun käytettävyyden ja toiminnallisuuden ansiosta verkkosivujen hallinnasta on tullut kävelymatka puistossa.

Tämä johtuu automatisoiduista ominaisuuksista sekä ei-ohjelmoijapohjaisesta käyttöliittymästä.

Taloudelliset säästöt

Kyllä, arvasit sen oikein. Koska cPanel on niin yksinkertainen käyttöliittymä, et usein tarvitse ohjelmoijaa tai kehittäjää vierelläsi projektin koosta riippuen.

Vaikka tekisitkin, sinun ei tarvitse maksaa heille kaikista ylimääräisistä kovan koodauksen tunneista.

Haittoja

 • Lupakustannukset

Lupakustannukset

CPanelin lisensointi on melko kallista, kun on ostettava se yksityisesti.

Muu kuin lisensoinnin haittapuoli, cPanel-isännöinnissä kokonaisuutena ei todellakaan ole monia kielteisiä ominaisuuksia. Voisimme kysyä vielä kuumempaa käyttöliittymää tulevina vuosina?

Parhaimmat valintani cPanel-hosting-palvelulle

Sinulla on paljon vaihtoehtoja hyvään cPanel-isännöintiin. Mutta helpottaaksesi sinua olemme antaneet sinulle sen, mikä mielestäni on kolme perustaa. Niiden pitäisi antaa sinulle vankka lähtökohta.

Bluehost

Vahva aloittelijaystävällinen cPanel-isäntä on Bluehost.

Jos olet aloittelija, joka etsii edullisia hintoja ja nopeaa majoitusta, anna Bluehost-pyörähdys. Valitsemastasi paketista riippuen voit hyödyntää verkkotunnuksen hallintaa, rajoittamatonta sähköpostitilin luomista sekä kaikkien sivustotiedostojesi automaattisia säännöllisiä varmuuskopioita.

Bluehost

Liikkeessä

InMotion on toinen hieno cPanel-isäntä. Kanssa Liikkeessä, saat yritysluokan isännöinnin edullisella hinnoittelulla.

Kun luot tilin, saat käyttöösi myös ilmaisen verkkotunnuksen, säännölliset varmuuskopiot ja uskomattoman tukitiimin. Lisäksi siellä on jopa koko cPanel-koulutusresurssiosa, joten saat helposti kaiken irti cPanelista.

Liikkeessä

web-hosting-tarjoukset

Ei päättänyt cPanel-isännästä?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisimmissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% heidän isännöintisuunnitelmissa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Muut ohjauspaneelien ominaisuudet

 • ISPConfig
 • Kloxo
 • Webmin
 • Plesk
 • vDeck
 • ClientExec
 • WHMCS

cPanelin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on cPanel?

  cPanel on isäntäohjauspaneeli. Sen avulla voit muuttaa tilisi asetuksia, perustaa sähköpostitilejä, lisätä verkkotunnuksia ja paljon muuta.

  cPanelilla on myös suhteellisen helppo luoda varmuuskopioita tililtäsi ja siirtää kaikki tietosi yhdeltä palveluntarjoajalta toiselle.

 • Onko cPanel ilmainen?

  Hosting-tilit ostavat cPanel-lisenssejä, ja ne siirtävät kustannukset asiakkaille.

  Jaetussa isännöintisuunnitelmassa sinun ei todennäköisesti tarvitse maksaa siitä ylimääräistä.

  VPS: ssä ja erillisissä palvelinsuunnitelmissa sinua voidaan pyytää kattamaan lisenssin kustannukset itse.

 • Mitä voit tehdä cPanelilla?

  CPanel-hallintapaneelista löydät työkaluja sähköpostitilien luomiseen ja hallintaan, verkkosivustojen tiedostojen hallintaan, tietojen varmuuskopiointiin, tietokantojen luomiseen ja muokkaamiseen sekä muihin.

  Jotkut isännät luovat omia lisäosia cPanelille parantaakseen sen toimivuutta.

 • Onko cPanel helppokäyttöinen?

  Joo. cPanel on helppo aloittelijoille selviytyä.

  Sinun ei tarvitse teknistä tietoa yleisten ominaisuuksien käyttämiseksi, ja Internetissä on runsaasti ohjemateriaalia.

  cPanel on käytännössä identtinen jokaisessa isäntässä, joten kun osaat käyttää sitä, sinun ei tarvitse oppia sitä uudestaan.

 • Millaisilla isännöintisuunnitelmilla cPanel toimii?

  cPanelilla voidaan hallita jaettuja, omistettuja palvelimia tai VPS-hosting-suunnitelmia.

  Se sisältyy useimpiin jaettuihin ja jälleenmyyjien isännöintisuunnitelmiin, ja se voidaan asentaa omistettuihin palvelin- tai VPS-hosting-suunnitelmiin. Joskus tästä peritään lisälisenssimaksu.

 • Mitkä ovat cPanelin asennusvaatimukset??

  cPanel on ajettava Linux-käyttöjärjestelmässä: joko CentOS, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) tai CloudLinux.

  Palvelimellasi tulisi olla 226 MHz: n prosessori, 1 Gt RAM-muistia ja 40 Gt levytilaa. Ennen cPanelin asentamista, sinun on asennettava Perl palvelimellesi.

 • Miksi cPanelia käytetään niin laajasti??

  cPanel on vain yksi monista hallintapaneeleista, joita on saatavana isännöiville käyttäjille, mutta cPanel on yleisin ja vakiintunut. Tämä johtuu osittain sen tarjoamista kattavista työkaluista ja koska se on myös erittäin luotettava ja intuitiivinen.

  Yhteisön tuki, oppaat ja apu cPanelille on yleensä helppoa.

  Ehkä eniten

 • Eivät kaikki web-hosting-ohjauspaneelit ole samat?

  Ei. Ohjauspaneelit vaihtelevat huomattavasti niiden tarjoamien ominaisuuksien ja käyttöliittymän suhteen. cPanelilla pidetään yleisesti molempien parasta, vaikka joillakin ihmisillä on henkilökohtaiset mieltymykset toiseen ohjauspaneeliin.

 • Kuinka cPanel vertaa Pleskiin?

  Toisin kuin cPanel, Plesk-ohjauspaneeli toimii sekä Windows- että Linux-palvelimissa. Plesk tarjoaa kiistatta paremman hallinnan tietyistä ominaisuuksista, mutta se ei ole niin intuitiivinen.

  Yksi Pleskin positiivisista puolista on, että sitä voidaan käyttää tilien ja palvelimen asetusten hallintaan, joten sinun ei tarvitse asentaa mitään muuta ohjelmistoa, jos aiot myydä uudelleen.

 • Kuinka cPanel vertaa DirectAdminiin?

  DirectAdmin on kilpaileva ohjauspaneeli Linux-palvelimille. Se on halvempaa kuin cPanel, se on yksinkertaisempi, eikä se ole niin paljon resursseja vaativa kuin cPanel. Mutta DirectAdminista puuttuu monia cPanelin ominaisuuksia ja työkaluja.

  Lisäksi monet hosting-asiakkaat haluavat ja odottavat cPanelia, osittain siksi, että se on niin yleinen ja monet hosting-käyttäjät tietävät jo miten se toimii.

 • Mitä eroa on cPanelin ja WHM: n välillä??

  WHM: ää käytetään usein yhdessä cPanelin kanssa. WHM on tarkoitettu palvelimen järjestelmänvalvojille ja isännöiville jälleenmyyjille. Sen avulla he voivat luoda useita isäntätilejä ja hallita asetuksia VPS: ssä tai erillisessä palvelimessa..

  cPanel hallitsee vain yhden isäntätilin asetuksia.

 • Onko cPanelin käytöllä haittoja??

  Jotkut kehittäjät ja palveluntarjoajat suhtautuvat varauksiin tapaan, jolla cPanel tallentaa tietoja. Nämä eivät vaikuta sinuun isäntäkäyttäjänä.

  Jos olet järjestelmänvalvoja, tiedät todennäköisesti jo, että cPanel on liian yksinkertainen tekemään kaiken tarvittavan. Mutta monet isännät antavat sinulle mahdollisuuden asentaa eri ohjauspaneelin, jos cPanel on rajoittava.

  CPanelin ehkä suurin haitta on, että se ei toimi Windows-isäntätileillä.

 • Miksi jotkut isännät kieltäytyvät siirtämästä muita kuin cPanel-tilejä?

  Jos aiot siirtyä isäntästä toiseen, tarvitset todella helpon tavan tarttua kaikki tilitietosi. cPanel tekee tästä erittäin yksinkertaisen.

  Isäntäsi voi siirtää saumattomasti kaiken sivustosi sisällön, tietokannat, postilaatikot ja asetukset kerralla.

  Muiden ohjauspaneelien kanssa tämä ei ole aivan niin yksinkertaista. Joillakin ei ole lainkaan vientivaihtoehtoja, ja ne, jotka tekevät, tuottavat vientitiedoston, joka ei ole yhteensopiva cPanelin kanssa.

  Kun katsot, että cPanel on yleisin ohjattu jaetun hosting-tilin ohjauspaneeli, tämä voi aiheuttaa ongelman isännöintipalveluntarjoajille, koska heidän on siirrettävä kaikki käsin.

  cPanel-cPanel-siirto on siis erittäin tehokas, ja sillä on erittäin pieni tietojen menettämisen riski. Isäntien on nopeaa ja helppoa siirtää cPanel-asiakkaita, minkä vuoksi he tarjoavat usein ilmaisen siirron.

 • Voinko poistaa cPanelin palvelimelta?

  Jos sinulla on VPS, isäntäsi voi antaa sinun poistaa ohjauspaneelin ohjelmiston. Se ei kuitenkaan välttämättä auta vaihtoehtoisen asennusta. Jos sinulla on oma palvelin, sinun pitäisi voida asentaa haluamasi ohjauspaneelin ohjelmistot.

 • Kuka kehittää ja omistaa cPanel-ohjelmiston?

  cPanelin kehittää ja omistaa cPanel, Inc., Texasissa sijaitseva yksityisomistuksessa oleva yritys. Sen kehitti ensimmäisen kerran vuonna 1997 kehittäjä John Nick Koston, joka on nyt cPanel, Inc: n toimitusjohtaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map