CMS: Yleiskatsaus sisällönhallintajärjestelmiin

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Löydä ylläpito näillä ominaisuuksilla CMS: ssä

 • ExpressionEngine
 • MemHT
 • plone-
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Joomla
 • Tiki Wiki
 • Umbraco
 • Concrete5

Sisällönhallintajärjestelmien (CMS) ylläpito

Mikä on CMS?

Mikä on sisällönhallintajärjestelmä?

Sisällönhallintajärjestelmä (CMS) on ohjelmistosovellus, joka auttaa sisällön luomisessa, muokkaamisessa ja julkaisemisessa verkkosivustolla.

Puoli-kunnollisen sisällön CMS-palveluiden käyttäminen palveluksessasi on nykyään melko vakio. Paitsi, että käyttäjäystävällinen CMS on käden ulottuvilla, se säästää myös aikaa, energiaa ja resursseja.

Miksi minun pitäisi oppia sisällönhallintajärjestelmistä?

Jos olet verkkovastaava, tämän ei pitäisi olla edes kysymys.

Olitpa teknikko, kirjailija, toimittaja tai jopa myyntiedustaja, CMS: t ovat syytä tietää.

Auttaakseen itsenäisiä työnkulkuja monet yritykset odottavat nyt, että niiden sisällöllä, markkinoinnilla ja luovalla henkilöstöllä on perustiedot tavanomaisista CMS-järjestelmistä..

Tämä sulkee kuilun teknikkojen ja joidenkin eturyhmien välillä, mikä taas säästää aikaa ja rahaa.

CMS: n vakioominaisuudet

Tyypillisesti sisällönhallintajärjestelmä (CMS) tarjoaa seuraavat ominaisuudet ja käyttöliittymät:

 • hallinnollinen käyttöliittymä (jota usein kutsutaan taustaksi) sisällön lisäämistä, muokkaamista ja hallintaa varten
 • Tietokanta sisällön ja muun tiedon tallentaminen
 • mallijärjestelmä sisällön suunnitteluun ja näyttämiseen verkkosivustolla tai muissa muodoissa (kuten RSS-syöte)

CMS: t voivat olla yleistettyjä ratkaisuja, jotka kykenevät käsittelemään monen tyyppistä sisältöä, tai ne voivat olla erikoistuneita käytettäväksi tietyntyyppisen sisällön, kuten blogiviestien tai valokuvagallerioiden, kanssa..

Kolme pää CMS: ää

“Kolme suurta” yleistettyä CMS: ää

Seuraavat kolme CMS-ohjelmistojärjestelmää – WordPress, Drupal ja Joomla – muodostavat suurimman osan sisältöön keskittyneistä verkkosivustoista.

Yhdessä niiden osuus on yli 60% sisällönhallintajärjestelmän käyttöönotosta Internetissä.

Kaikki kolme ovat avoimen lähdekoodin projekteja kirjoitettu PHP: llä ja käytä MySQL-tietokannan hallintajärjestelmää.

WordPress

WordPress suunniteltiin alun perin bloggausalustaksi.

Tähän päivään mennessä WordPress pitää edelleen ajan tasalla olevaa esitystapaa. Se ei ole vain käytössä oleva suosituin sisällönhallintajärjestelmä – se on yksi suosituimmista suosittu ja kaupallisesti menestyvä avoimen lähdekoodin kehityshankkeet maailmassa.

Valtava käyttäjä- ja kehittäjäkunta tarkoittaa, että on olemassa erittäin suuri määrä teemoja ja laajennuksia, sekä ilmaisia ​​että premium-luokkia, ja online-ohjeita ja opetusmateriaalia on saatavana runsaasti..

erilaiset teemat ja laajennukset tekevät siitä erittäin muokattavissa ja pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa sisältövetoista käyttötapaa.

Drupal

Drupal on suosituin CMS, joka ei sisällä luontaista painotusta blogin viesteihin ensisijaisena sisältömuotona (vaikka sitä voidaan käyttää blogeissa).

Drupal on osittain GNU / Linux-projektin inspiroima, joten tukiasennuksessa on vain pieni toiminnallisuuden ydin.

Lähes kaikki muu – jopa perusominaisuudet, joita kaikki tyypillisesti käyttävät – ovat rakennettu erillisinä moduuleina. Tämä tarkoittaa, että ydintoimintojen ja lisätyn ”plugin” -toimintojen välillä ei ole teknistä eroa, mikä auttaa saattamaan kaiken tyyppiset sisältöominaisuudet tasavertaisiksi.

Drupalin voi käynnistää ja käyttää kuka tahansa, mutta se on varmasti suunnattu teknisiä taitoja omaaville ihmisille, jotka haluavat luoda täysin räätälöity käyttöönotto.

Joomla

Joomla – Joomla tarjoaa Drupalin luontaisen joustavuuden WordPressin helppokäyttöisyydellä.

Tämä tekee siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon monille keskisuurille yrityksille, joissa WordPressiä ei pidetä yleensä riittävän tehokkaana.

Siitä huolimatta organisaatiolla ei yksinkertaisesti ole meneillään olevia teknisiä resursseja (tai henkilökunta) ylläpitämään monimutkaista Drupalin sivustoa.

Joomlaa pidetään ehdottomasti kilpailijana suosituimmista CMS: istä siellä. Se vastaa suuresta osasta aktiivisia verkkosivustoja. Joomla on kirjoitettu PHP: llä ja on tilastollisesti toiseksi suosituin CMS maailmanlaajuisesti.

Virallisten lähteiden mukaan Joomlaa on ladattu yli 50 miljoonaa ohjelmistolatausta.

WordPress vs. Joomla vs. Drupal

Tämän päivän markkinoilla jokaisella ”kolmen suuren” sisällönhallintajärjestelmällä on omat ainutlaatuiset edut ja haitat. Joillekin verkkovastaaville on helppo päättää, mitä CMS: ää käytetään – heillä voi olla olemassa olevat asetukset. Vaihtoehtoisesti he tietävät osaamisjoukonsa ja valitsevat sen pohjan perusteella, joka parhaiten vastaa näitä taitoja.

Vertailutaulukko: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

Ominaisuus / AspectWordPressJoomlaDrupal
Kuinka he kuvaavat itseään“WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit luoda kauniin verkkosivun, blogin tai sovelluksen.”“Verkossa muutamassa sekunnissa, helppo mukauttaa, vapaus kasvaa.”“Olemme johtava avoimen lähdekoodin CMS kunnianhimoisille digitaalikokemuksille, jotka tavoittavat yleisösi useilla kanavilla.”
lisenssiIlmainen, avoimen lähdekoodinIlmainen, avoimen lähdekoodinIlmainen, avoimen lähdekoodin
HelppokäyttöisyysYleisesti pidetään helpoimpana.WordPressin ja Drupalin välillä.Drupal 7: n kanssa käyttöliittymästä tuli erittäin käyttäjäystävällinen. Lisäominaisuudet vaativat lisätietoja.
PähkinänkuoressaBloggaajien suosikki helppokäyttöisyyden vuoksi, joukko blogger-työkaluja. Koodaustietoja ei vaadita. Laaja teema- ja laajennusmarkkina. Suuri käyttäjä- ja myyjäyhteisö. Vedä ja pudota -versioita on saatavana.Yksinkertainen asennus. Helppo laajentaa. Kehittäjä sopiva. Aktiivinen dev-yhteisö. Online-oppaat. Suuri määrä laajennuksia ja komponentteja.Tunnettu voimakkaista SEO-ominaisuuksistaan. Paras valinta edistyneelle, monipuoliselle toiminnalle. Vahvat taksonomiaominaisuudet monimutkaisten tai laajojen sisältökokoelmien merkitsemiseen, luokitteluun ja järjestämiseen.
Pro-vinkkejä:Varmista, että laajennuksesi ovat ajan tasalla, muuten sivustosi on alttiina hakkeroinnille. Arviolta 78% hakkeroiduista sivustoista käyttää WordPressiä (per Sucuri.net)Ole varovainen suunnittelemaan sisältöarkkitehtuurisi ennen sivustosi luomista; välttää sisäkkäisten hierarkioiden liiallista käyttöä.Käytä verkkosivustoa, joka on erikoistunut Drupaliin. Käytä lakkaa ja Memcachedia ja tarkkaile sivustosi kuormitusta uskomattoman nopeasti.
PlugIn / moduuli / Component Marketplace?
Teemamarkkinapaikka
Tuetut tietokannatMySQL, MariaDBMySQL (InnoDB), SQL Server, PostgreSQLMySQL, MariaDB, Percona, PostgreSQL, SQLite. Microsoft SQL Server ja MongoDB tuetaan erillisillä moduuleilla.
Uusin vakaa versioWordPress 4.9.5Joomla 3.8.6Drupal 8

Oikean CMS: n valitseminen

Jos kuitenkin olet uusi verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmissä, sinä voi olla epävarma, mikä CMS on paras tarpeitasi varten. Oletetaan, että valitset yhden kolmesta suuresta seuraavan blogin, verkkosivuston tai verkkokaupan CMS: nä..

Olemme koonneet luettelon kunkin alustan tärkeimmistä eduista ja haitoista tarkistettavaksi.

Toivottavasti löydät nämä edut ja haitat apua päätöksenteossa. Liian suuren valinnanmahdollisuus on itse asiassa suuri ongelma, se on näkökulman kysymys.

Miksi WordPress CMS: nä?

Miksi haluaisin valita WordPressin muiden CMS: ien joukosta?

Ennen kuin puhutaan liian yksityiskohtaisesti syistä, miksi sinun pitäisi valita WordPress, vaikuttaa kohtuulliselta todeta, että WordPressillä ei ole monopoli bloggaamisessa.

Sekä Drupal että Joomla voivat luoda ympäristön missä sisällön kehittäminen ja bloggaaminen ovat päätarkoituksia verkkosivustosta.

On myös reilua sanoa, että WordPressiä voidaan käyttää myös alustana räätälöityjen verkkojen kehittämiselle.

Blogging-sisällönhallintajärjestelmänä WordPress on melkein vertaansa vailla. Muun verkkosivustosisällön hallinnan alustana on muutama järjestelmä, jota on helpompi käyttää ihmisille, joilla on vaihteleva kokemus online-julkaisemisen kanssa.

web-hosting-kuponki

Kiinnostunut WordPressistä?
SiteGround tekee WordPress-sivuston luomisesta ja käynnistämisestä helppoa. Voit säästää tällä hetkellä jopa 67% SiteGround-suunnitelmissa. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Onko WordPressillä tarpeeksi muokattavia ominaisuuksia?

WordPressiä voidaan käyttää jopa mukautetun web-kehityksen alustana, tosin se ei ole alustan päätarkoitus.

Jos olet pieni yritys tai bloggaaja, joka ei tarvitse täysin varustelltua verkkosivustoalustaa, olet oikeassa paikassa.

Jos tarvitset jotain sisällön hallintaan – sitten WordPressin tulisi olla täydellinen CMS verkkosivustollesi.

Tämän sanonut, WordPressin laaja valikoima laajennuksia ja ominaisuuksia anna runsaasti tilaa tehdä siitä oma. Monet maailman suurimmista verkkosivustoista ovat tosiasiallisesti WordPressin ylläpitämiä, minkä pitäisi olla lupaava merkki.

Kun WordPress ei ole paras valinta

Jos harkitset vakavasti sisällönhallintajärjestelmää, kuten Drupal tai Joomla, WordPressin kautta, olet todennäköisesti jo tarkistanut WordPressin.

Tässä tapauksessa, olet todennut, että se ei vastaa tarpeitasi.

Yleisesti ottaen syyt tähän ovat seuraavat:

 • Verkkokaupan käsittely
 • Joustavuus
 • PHP-muutokset
 • turvallisuus
 • Esitys

Verkkokaupan käsittely

WordPress ei ole paras CMS, kun käsitellään verkkokauppaa, jolla on suuri määrä tuotteita, ostoskoritoiminnot, tilausten käsittely ja niin edelleen.

Joustavuus

WordPress on ole riittävän joustava Web-kehitys- ja ohjelmointitarpeisiisi.

Tämä johtuu usein kehittäjien yksilöllisistä mieltymyksistä, mutta se kannattaa ottaa huomioon.

PHP-muutokset

Haluat tehdä joitain muutoksia PHP-kehykseen ja tarvitset jotain vähemmän monimutkainen rakentaa tyhjästä.

turvallisuus

Olet huolissasi CMS: n turvallisuudesta; laajan käytön vuoksi se on yleinen ja suosittu kohde hakkereille.

Esitys

Olet huolissasi suorituskyvystä – WordPress ei ole kevyt vaihtoehto, joka voi vaikuttaa tärkeisiin mittareihin, kuten sivun latausajat.

WordPressiä voidaan käyttää alustana räätälöityyn verkkokehitykseen, mutta se on parempi, kun sitä käytetään sen ydintarkoitukseen – blogittamiseen ja sisällön julkaisuun.

WordPress-yhteisö

WordPress-yhteisö on keskittynyt entistä enemmän kolmansien osapuolten sovelluskehittäjiin laajentaakseen ominaisuuksiaan, kun taas muut sisällönhallintajärjestelmät ovat keskittyneet enemmän tukemaan vahvempaa kehystä..

Yritykset, jotka etsivät ammattitason avoimen lähdekoodin sisällönhallintaalustaa, joka pystyy käsittelemään joustavaa ohjelmointia voi löytää Drupalin tai Joomlan olevan parempi ratkaisu heidän tarpeisiinsa.

Miksi Drupal CMS: nä?

Miksi minun pitäisi valita Drupal CMS: ään?

Pinnalla Drupal on hyvin samanlainen kuin monet muut nykyaikaiset sisällönhallintajärjestelmät, ja se sisältää monia tehokkaita suorituskykyominaisuuksia ja vaihtoehtoja räätälöityyn verkkokehitykseen. WordPressillä on etuna Drupaliin verrattuna verkkojulkaisualalla toimiville.

Drupal tarjoaa suurille kustantajille ja sivustoille tuhansia sivuja sisältöä, edistyneitä ja joustavia vaihtoehtoja sisällön merkitsemiseen, luokitteluun, järjestämiseen ja näyttämiseen. Tämä johtuu Drupalin vahvoista taksonomiaominaisuuksista.

Lisäksi Drupal tunnetaan voimakkaista sisäänrakennetuista SEO-ominaisuuksistaan.

Ei ole yllättävää, että suuret sivustot, kuten The Economist, Tesla Motors ja Valkoinen talo, ovat valinneet Drupalin.

Tärkeimmät syyt valita Drupal ovat:

 • Voit rakentaa räätälöityjä, visuaalisesti miellyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja alusta alkaen
 • Voit järjestää sivustosi sisältöä melkein rajattomasti
 • Suuri suorituskyky on sisäänrakennettu.

Kun Drupal ei ole paras valinta

Verrattuna Drupaliin, WordPress on ystävällisempi verkkosivustojen ylläpitäjille, jotka käyttävät verkkosivustoa sisällön muokkaamiseen ja useiden blogien luomiseen..

Drupal on monimutkaisempi alusta ja luultavasti parempi käyttää, jos olet kehittäjä kuka todella haluaa mukauttaa verkkosivustoa tai tarvitset lisätoimintoja.

Jos päätarkoituksenasi on käyttää verkkosivustoa moniblogista, yhteisöportaalina, WordPress saattaa olla sinulle sopivampi.

Jos valitset mukautetun web-kehitysalustan, jossa on helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, luultavasti löydät Drupalin olevan parempi vaihtoehto yrityksellesi kuin Joomla.

Vaikka näiden kahden alustan kehityskyky on samanlainen, Drupal tarjoaa helpommin käytettävän käyttöliittymän sisällön hallintaan.

Miksi Joomla CMS: nä?

Miksi minun pitäisi valita Joomla CMS: ään?

Käyttäjäkokemuksen suhteen Joomla jättää paljon toivomisen varaa kehittäjille, suunnittelijoille ja sisällönhallinnalle verrattuna Drupaliin ja WordPressiin, etenkin niille, joilla on edistyneemmät taidot.

Huolimatta suuresta kehittäjäyhteisöstä ja laajasta käytöstä yhtenä Webin kolmesta kokenut sisällönhallintajärjestelmästä kehittäjät pyrkivät edelleen Joomlaan turhauttavaksi ja epäystävällinen itselleen, etusivun suunnittelijoille ja sisällönhallinnalle.

Kun Joomla ei ole paras valinta

Vertailun vuoksi Drupalilla ja WordPressillä on suurempi helppokäyttöisyys, mikä tekee niistä molemmista viisaamman valinnan verkkosivustoille, joilla on useita käyttäjiä, joilla on vaihteleva verkkokokemus.

Jos sinulla on ohjelmointiin liittyviä ongelmia, WordPress on sinulle parempi käyttöympäristö verrattuna Drupaliin ja Joomlaan..

Yhteisö- ja kehittäjäosaaminen

On myös suurempi yhteisö käyttäjiä, jotka työskentelevät myös Drupalin ja WordPressin kanssa, joten olet löytää todennäköisesti enemmän tukea mahdollisiin haasteisiin käytät noita CMS: ää Joomlan sijasta.

Ehdotuksemme kaikkein halutuimmille verkkosivustojen omistajille, joilla ei ole asiantuntemusta kehittämiseen, olisi välttää Joomlaa ja käyttää WordPressiä.

Kokeileville kehittäjille, jotka haluavat paremman kokemuksen osaamisensa laajentamisesta CMS: llä, ehdotuksemme olisi käyttää Drupalia Joomlan yli.

Miksi muut CMS: t?

Muut merkittävät sisällönhallintajärjestelmät

WordPress, Joomla ja Drupal ovat sisällönhallintajärjestelmien markkinajohtajia, mutta ne eivät varmasti ole ainoita käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Jos mikään näistä kolmesta ei ole aivan sitä, mitä etsit, harkitse joitain näistä vähemmän suosituista, mutta erinomaisista vaihtoehdoista.

Tässä on luettelo 9 CMS, jotka on syytä tietää, jota seuraa yksityiskohtaiset ohjeet:

 1. Magento
 2. Siirrettävä tyyppi
 3. Tiki Wiki
 4. Ilmaisu moottori
 5. Concrete5
 6. LifeType
 7. tuma
 8. Mambo
 9. SilverStripe

Magento

Magento Open Source on joustava avoimen lähdekoodin hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu yksittäiset yrittäjät tai pienyritysten omistajat jotka haluavat päästä alkuun verkkokauppasivustosta.

Jos lopputavoitteesi ei ole vain verkkosivusto tai blogi, vaan täydellinen verkkokauppa, Magennon pitäisi olla luettelon kärjessä.

Siirrettävä tyyppi

Liikkuva tyyppi on kuuma valinta. Koska kaikki suosituimmat sisällönhallintajärjestelmät ovat avoimen lähdekoodin tuotteita, markkinoilla ei ole kovin monta kaupallisesti menestynyttä suljetun lähdekoodin (omaa ja kaupallista) CMS-järjestelmää..

Liikkuva tyyppi on ollut lyönyt kertoimet tältä osin vuodesta 2001. Sen edistyneet ominaisuudet ja liukas, käyttäjäystävällinen järjestelmänvalvojan suunnittelu tekevät siitä suosion monien kaupallisten bloggaajien ja yritysverkkosivustojen keskuudessa.

Tiki Wiki

Tiki Wiki voi olla epätavallisin sisällönhallintajärjestelmä maailmassa.

Se on yhteisöpohjainen avoimen lähdekoodin projekti (tarkoitetaan, ei ole yhteydessä yritysyhteisöön), ja sen tavoitteena on olla CMS-alusta, jolla on eniten ominaisuuksia. Se tekee kaiken.

Se on täysin vastakohta Drupalin GNU / Linux-tyyliselle filosofialle: sen sijaan, että kaikki olisi moduulia, kaikki on ytimessä.

Laajennuksia ei ole. Ohjelmisto ja sitä kehittävä yhteisö ovat kiehtovia. Se ei kuitenkaan välttämättä ole kovin käytännöllistä liiketaloudellisiin tarkoituksiin.

ExpressionEngine

ExpressionEngine on kohtalaisen suosittu oma CMS, rakennettu avoimen lähdekoodin ytimen (CodeIgniter) päälle..

Concrete5

Concrete5 on kaunis uusi CMS, jossa keskitytään käyttökokemukseen. Yhdistää CMS: n ja sivuston rakentajan helppokäyttöisyys, ja parhaat nykyaikaiset suunnittelutyylit.

LifeType

LifeType on merkittävä siitä, että käyttää Subversionia (ohjelmistokehittäjien käyttämää versionhallintajärjestelmää) sisällön tallennusmoottorina.

tuma

Ydintä ei enää kehitetä aktiivisesti. Korvattu LMNucleus-projektilla.

Mambo

Mambo oli kerran planeetan suosituin CMS, ylläpitäen yli 40% Internet-sivustoista. Sen käyttäjä- ja kehittäjäpohja kuivui omituisen tekijänoikeusrikosten jälkeen noin 2005. Joomla on johdannainen projekti, joka alkaa Mambo-koodikannan haarukana ja sisältää useita Mambo-kehittäjiä alkuperäisessä tiimissään..

SilverStripe

SilverStripe on ilmainen, avoimen lähdekoodin CMS, rakennettu PHP: llä. Se on yksi harvoista sisällönhallintajärjestelmistä, joka erottaa sisällöntekijöiden (jotka työskentelevät WYSIWYG-editointityökalujen kanssa) ja web-suunnittelijoiden ja kehittäjien käyttämät tehtävät ja käyttöliittymät. saat enemmän IDE-kaltaisia ​​näkymiä tuotteesta.

Sisällönhallintajärjestelmät ja hosting

Kuten nimensä osoittaa, sisällönhallintajärjestelmät ovat ehdottomasti sisällön hallintaa riippumatta siitä, ovatko ne blogi-viestejä, kuvia tai videoita. Sinänsä tarvitset tapaa palvella sivustosi Internetissä.

Joissain tapauksissa saatat löytää sisällönhallintajärjestelmän isännöitäviä versioita. Esimerkiksi, Automattic tarjoaa isännöidyn version WordPressistä Sisällönhallintajärjestelmä erillisen versionsa lisäksi.

Oman hosting-suunnitelman valitseminen

Jos et kuitenkaan valitse isännöityä versiota, sinun täytyy nähdä oma web-hosting. On paljon asiat, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa verkkoisäntääsi.

Tietokannan tuki

Tuetaanko valittua sisällönhallintajärjestelmää. Tämä sisältää vaaditun tietokannan.

Jos esimerkiksi CMS käyttää PostgreSQL: tä, sinun kannattaa varmistaa, että Web-isäntä tukee PostgreSQL-tietokantoja.

Helppo asennus

Kuinka helppoa on asentaa CMS – esimerkiksi WordPress, joka on niin suosittu vaihtoehto, voidaan usein asentaa palvelimille yhden napsautuksen asennusohjelmien avulla.

Vähemmän suosittu vaihtoehto saattaa edellyttää, että teet kaiken käsin

Esitys

Koska Drupal on yleensä kevyempi (ja siten suorittava) kuin WordPress, saatat pystyä ostamaan vähemmän resursseja vaativan paketin Drupalia käytettäessä.

Jos käytit WordPressiä, jonka vakioasennukseen sisältyy paljon muita ominaisuuksia, kannattaa ehkä valita kalliimpi ja monipuolisempi hosting-paketti.

Tässä artikkelissa olemme linkittäneet omille hosting-sivuillemme, missä arvioimme tietyn sisällönhallintajärjestelmän parhaat vaihtoehdot. Jos aloitat täydellisen verkkoisäntäsi etsimisen, suosittelemme aloittamista näiltä sivuilta.

Vaihtoehdot CMS: ille

Vaihtoehdot CMS: ille

CMS: t eivät ole ainoat vaihtoehtosi verkkosivuston luomiseen ja sisällön hallintaan. Isännöidyt verkkosivustojen rakentajat ovat hyviä vaihtoehtoja, jotka monille ihmisille, toimivat samalla tavalla kuin CMS toimisi.

Tässä on joitain vaihtoehtoja, joita voit harkita:

 • BoldGrid
 • Sitebuilder.com
 • Squarespace
 • Weebly
 • Wix

BoldGrid

BoldGrid ei ole ehdottomasti CMS-vaihtoehto – se on itse asiassa WordPressin päälle rakennettu verkkosivustojen rakentaja (muut sivuston rakentajat yleensä käyttävät omaa vaihtoehtoa).

Saat pääsy helppokäyttöisiin sivustonluontityökaluihin WordPress CMS -järjestelmän avulla.

Sitebuilder.com

Sitebuilder.com on englantilainen isännöinti- ja sivustonrakennuspalveluiden tarjoaja.

Se tarjoaa ilmaisen vaihtoehdon, mutta voit päivittää muihin premium-ominaisuuksiin. Se tulee mukana rajoitettu integraatio esimerkiksi PayPalin kanssa, joten voit käynnistää pienimuotoisen verkkokaupan yrityksiä tällä tuotteella.

Squarespace

Squarespace on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka ylpeilee ammattimaisesti suunnitelluista, kauniista malleista ja huippuluokan asiakaspalvelusta.

Tuotetta on erittäin helppo käyttää ja se on suunniteltu jopa uusimmille käyttäjille.

Weebly

Weebly on monipuolinen sivustojen rakentaja, jolla on loistava valikoima ominaisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Kokeile sitä ilmaiseksi ja päivitä, jos ylität ilmaisen suunnitelmasi.

Wix

Wix on yksi suurimmista verkkosivustojen rakentajista (käyttäjien lukumäärän perusteella).

Wix on suunniteltu auttamaan kaikkia rakentamaan kaunis verkkosivusto, riippumatta siitä, onko henkilöllä edistynyt web-suunnittelutaito tai ei.

web-hosting-tarjoukset

Tarvitsetko helpon CMS-isännöinnin?
Wixin avulla on helppo luoda ammattitaitoinen verkkosivusto. Mitään teknisiä taitoja ei vaadita. Voit tällä hetkellä hankkia Wixin erittäin edulliseen hintaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Yhteenveto CMS: istä

Yhteenveto CMS-vaihtoehdoista

Sisällönhallintajärjestelmät ovat loistavat työkalut verkkosivun tai blogin luomiseen ja juokseminen.

Ne tarjoavat paitsi vakaan alustan, jolle voit rakentaa työsi, mutta myös yksinkertaistavat paljon prosesseja, joita muuten tarvitset itse rakentaessasi.

Tämä sisältää teemoja, tietoturvaa ja muita hallinnollisia ominaisuuksia.

He ovat kaikki erilaisia

Kaikkia sisällönhallintajärjestelmiä ei kuitenkaan luoda tasavertaisia.

Drupal, Joomla ja WordPress hallitsevat markkinoita, ja yleisesti ottaen et voi mennä pieleen näiden vaihtoehtojen kanssa.

Markkinoilla on kuitenkin vaihtoehtoja, joten riippumatta tarpeistasi löydät varmasti parhaiten sopivan vaihtoehdon..

Lopuksi, kun olet valinnut CMS: n ja kaikki valmis, sinun on palveltava työsi Internetissä. Tämä vaatii yleensä verkkoisäntän käyttöä, joten olemme tarjonneet resursseja auttaaksesi sinua valitsemaan paras vaihtoehto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map