Strato Në vitin 2020: Sayfarë thonë kritikat e klientëve të Strato?

Hyrje Strato

Strato është pjesë e Deutsche Telekom, një nga kompanitë kryesore të telekomit të Gjermanisë. Selia e Strato është në Berlin, dhe kompania ofron shërbime pritëse për klientët në të gjithë Evropën. E themeluar në vitin 1998, kompania ka 200 të punësuar dhe ofron mbështetje në gjashtë gjuhë.


Për sa i përket fokusit, Strato është i prirur të promovojë një pritje të përbashkët dhe të ëmbëlson marrëveshjen me emrat e domain falas. Ajo gjithashtu ofron krijimin e faqeve ndërtuese të faqeve, serverë virtualë dhe serverë të dedikuar.

Planet e strehimit të Strato

Pritja e Strato nuk ofron vërtet diçka të zakonshme. Ne do t’i hedhim një vështrim të shkurtër planeve të tij.

 • Plani i saj i krijuesit të faqes quhet Web Starter dhe u jep fillestarëve mundësinë për të ndërtuar një faqe interneti themelore të shablloneve. Përdoruesit janë të lidhur në një kontratë 12-mujore kur regjistrohen, dhe ata mund të shtojnë deri në 20 faqe përmbajtje.
 • Pritja e përbashkët ofrohet në katër plane, nga Basic tek Ndërmarrja, dhe të gjitha këto duket se janë të bazuara në Linux. Përsëri, të gjitha bazohen në kontrata 12-mujore. Paketa Themelore nuk përfshin asnjë instalues ​​skripti me një klikim, i cili duket pak i ashpër duke pasur parasysh që përdoruesit më pak përvojë ka të ngjarë të përfitojnë prej tyre. (Alsoshtë gjithashtu pak e dyshimtë që këto tregtohen si një “pikë plus” e pritjes së përbashkët kur nuk përfshihen në një plan.) Gjithashtu, vini re se klientët në programe të përbashkët gjithashtu marrin qasje në ndërtuesin e faqes Web Starter, por në Planin Themelor, ju mund të krijoni vetëm 10 faqe përmbajtje.
 • Pritja e faqeve në internet është host ecommerce. Ofrohen tre plane; kohëzgjatja e kontratës është 6 ose 12 muaj. Sistemi i ofruar nga Strato duket se është një platformë pronësore ecommerce me një kufi në numrin e produkteve, faqeve dhe kategorive që përdoruesit mund të krijojnë.
 • Strato ofron tre plane pritëse Linux VPS dhe tre në Windows. Kontrata minimale këtu është një muaj, dhe të gjitha planet vijnë me Plesk. Ashtu si me të gjitha planet, mbështetja telefonike sigurohet vetëm gjatë ditëve të javës.
 • Serverë të përkushtuar ofrohen gjithashtu me Linux ose Windows, dhe përsëri, gjatësia minimale e kontratës është një muaj. Të gjitha vijnë me Plesk para-instaluar.

Strato Uptime / Koha e pushimit

Kërkova në faqen e internetit Strato, përfshirë dokumentin e Kushteve dhe kushteve të tij, për çdo përmendje të kohës. Unë gjithashtu kontrollova faqen e saj të dedikuar FAQ. Nuk përmendet aspak një garanci në kohë. Kushtet dhe rregullat përmendin që “disponueshmëria e serverit dhe rrjedha e të dhënave të Strato … do të jetë një mesatare minimale vjetore prej 99%”, e cila mund të jetë një sugjerim për një garanci në kohë..

Nëse e punoni këtë në terma realë, Strato teorikisht mund të shkaktojë më shumë se tre ditë joproduksion – matur çdo vit, mbani mend – pa klientët të kenë ndonjë shkak të ankohen.

Rregullat dhe Kushtet nuk thonë çfarë ndodh nëse kjo shifër 99% nuk ​​plotësohet, por i jep hostit një sasi të madhe autostradash, duket se është e vështirë të imagjinohet një skenar ku nuk do të mund të jetonte deri aty.

Nuk ka faqe të statusit të serverit (të paktën, jo në faqet e tij publike) dhe asnjë informacion të arkivuar në lidhje me performancën e tij në kohë.

Strato ka dy qendra të dhëna të certifikuara ISO27001 të vendosura në Gjermani. Të dy ofrojnë kopje rezervë të UPS dhe dizel, zbulimin e zjarrit dhe një sistem spërkatësi gazi. Të dhënat pasqyrohen midis dy lehtësive.

Mbështetje Strato

Ndihma telefonike ofrohet vetëm gjatë ditëve të javës midis 7 dhe 7 të mëngjesit (GMT – këto janë koha e publikuar në versionin në internet të Uebfaqes në Mbretërinë e Bashkuar). Nuk ka mbështetje gjatë fundjavave, asnjë mbështetje të dukshme në mediat sociale dhe asnjë mbështetje live chat.

Konsumatorët gjithashtu mund të mbështesin me email përmes uebfaqes, por duket se nuk ka asnjë garanci për një përgjigje jashtë orarit të deklaruar të tavolinës së ndihmës.

Strato ka faqen e vet të FAQ-ve që përmban materiale vetë-ndihmëse, mësime video dhe FAQ. Shtë e qartë se kompania preferon t’i drejtojë klientët e saj në këtë portal të ndihmës sesa të inkurajojë kontaktin përmes kanaleve të tjera. Sidoqoftë, kur kërkova disa tema themelore (informacione mbi kohën e duhur dhe informacione rreth panelit të tij të kontrollit), nuk kam marrë ndonjë rezultat të rëndësishëm, kështu që kontrolloni informacionin me kujdes për të siguruar që mbulon temat që do të duhet të dini rreth.

Strato në Lajme

Në gusht 2000, Strato u përfshi shkurtimisht në lajme pasi një prej klientëve të saj regjistroi një domen që i referohej Hitlerit. Domeni u fshi nga Denic, regjistruesi i domenit të Gjermanisë dhe jo nga Strato. Strato u përgjigj me një deklaratë për shtyp duke konfirmuar se ajo kishte pushuar shërbimet e pritjes për tre faqe të ekstremizmit të palidhur.

http://www.zdnet.com/news/germans-stamp-out-heil-hitler-domain/109539

Paneli i Kontrollit Strato

Në planet e përbashkëta të pritjes, paneli i kontrollit në përdorim nuk përmendet, por të gjitha shenjat tregojnë për një panel kontrolli të personalizuar. Fatkeqësisht nuk ka asgjë në dokumentacionin mbështetës për të, kështu që është tepër e vështirë të mbulosh panelin e kontrollit në këtë përmbledhje.

Konsumatorët në planet virtuale dhe të dedikuara të pritjes së serverëve janë pajisur me Plesk; kjo është para-instaluar në të gjitha paketat, si Linux dhe Windows.

Extras Strato

Siç u përmend në fillim të këtij shqyrtimi, instaluesit me një klik janë ofruar në disa, por jo të gjitha, planet e pritjes. Veçanërisht, plani i përbashkët i përbashkët i pritjes nuk i përfshin ato. Konsumatorët marrin një numër të caktuar të emrave të domain falas, në varësi të paketës që ata zgjedhin.

Strato gjithashtu ofron një kupon reklamimi në Facebook 45 £, 5 kredi Fotolia dhe zbritje për disa shërbime të palidhura.

Politika e Garancisë / Anulimit të Parave të Strato

Të gjitha planet e Strato janë të mbuluara nga një garanci 30-ditore për kthimin e parave. Kjo nuk përmendet fare në Kushtet dhe Kushtet e tij, kështu që është e vështirë të thuhet se si një përdorues do të shkonte për të kërkuar paratë e veta, çfarë përfshihen ose nëse ka ndonjë rregull të veçantë për t’u ndjekur.

Për sa i përket anulimit, të gjithë përdoruesit janë të detyruar nga kontrata e tyre (kjo është 1, 6 ose 12 muaj, në varësi të produktit dhe çmimit). Nëse ata dëshirojnë të anulojnë, ata duhet ta bëjnë këtë para rinovimit të kontratës. Sipas Kushteve dhe Kushteve, anulimet duhet të bëhen me faks ose në portalin e llogarisë së klientit “nëse kjo mundësi është e disponueshme”. Strato rezervon të drejtën për të rritur çmimet para rinovimit për sa kohë që ata ofrojnë klientit një njoftim.

Përmbledhje Strato

Shërbimet e Strato do të apelojnë për përdoruesit evropianë që kërkojnë një pritës me një qendër të dhënash afër. Me mbështetjen e një firme të madhe gjermane të telekomunikimeve gjermane, duket se Strato është një host i njohur që do të jetë rreth për një kohë të gjatë.

Ishte e habitshme të shihte që një kompani e tillë e themeluar dështon të ofrojë ndonjë garanci në kohë, ose të nënshkruajë një 99% të dobët në kohë. Kjo, e kombinuar me mungesën e mbështetjes 24/7, do të më shqetësonte nëse do të regjistrohesha. Duke thënë këtë, paketat e Strato janë me çmim të përballueshëm, dhe për disa përdorues, kompania do të ofrojë ekuilibrin e duhur midis veçorive dhe buxhetit të tyre.

Strato Pyetjet e bëra më shpesh

 • A siguron Strato si Linux dhe Windows hosting?

  Strato ofron vetëm teknologji Linux në produktet e tyre të përbashkëta të mbajtjes në internet.

 • A do të jetë çmimi i rinovimit më i lartë se çmimi i hyrjes?

  Kompania nuk bën ndonjë çmim promovues për të cilin shqetësohet. Mimi që ju paguani kur regjistroheni është çmimi që ju paguani kur rinovoni, kështu që nuk ka befasi. Sigurisht, sa më gjatë të jeni në kontratë, aq më i mirë është çmimi i përgjithshëm.

 • A kam gjerësi dhe hapësirë ​​të pakufizuar?

  Ato ofrojnë transferim të pakufizuar të të dhënave, por jo hapësirë ​​të pakufizuar në disk. Si gjithmonë, ofruesi është përcaktuesi përfundimtar se cilat janë termat e pranueshëm.

 • A vijnë planet e tyre të pritjes me një domain falas?

  Në varësi të planit të përbashkët të mbajtjes së faqes në internet që ju zgjidhni, ju merrni ose 1, 2, 3, ose 5 domena falas me llogarinë tuaj për vitin e parë.

 • A ka Strato një garanci për kthimin e parave?

  Kompania u ofron klientëve një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

 • A ofron Strato mbështetje telefonike?

  Kompania është në dispozicion me telefon nga ora 9 – 5:30 pasdite GMT për ndihmë dhe ndihmë të shitjeve.

 • Në cilat gjuhë është në dispozicion mbështetja e tyre për klientët?

  Ata ofrojnë mbështetje në anglisht, frëngjisht, holandisht, spanjisht dhe italisht në telefon, në faqen e tyre të internetit, përmes emailit dhe sistemeve të tyre të biletave të mbështetjes..

 • Ku ndodhet Strato?

  Kompania është e bazuar në Berlin, Gjermani. Dy të dhëna të tepërta me bazë në Gjermani shërbejnë si bazë teknike e operacioneve.

 • Cilat gjuhë programimi mbështeten nga shërbimet e tyre?

  Planet e tyre të mbajtjes në internet të Linux mbështesin PHP, Perl, Ruby dhe Ruby on Rails.

 • A mund të kem më shumë se një domen për një llogari?

  Secila prej katër planeve të ndërmarrjeve të përbashkëta të ndërmarrjes do të mbështesin një numër të pakufizuar domenesh të pritur.

 • A ka Strato softuer të disponueshëm për të ndihmuar në krijimin e një faqe në internet me lehtësi?

  Kompania siguron mjetin e tyre të lehtë për t’u përdorur në ndërtimin e faqeve në internet të quajtur WebStarter. Ajo ofron një mënyrë të thjeshtë për të ngritur dhe drejtuar shpejt faqen tuaj në internet.

 • Securityfarë sigurie ofron Strato?

  Kompania përmban masa të specializuara antivirus dhe antispam në mjediset e tyre të sigurta të databazës.

 • A janë ata një ofrues i faqes ecommerce me karakteristika si SSL?

  Kompania ofron një numër aplikimesh të e-commerce dhe i mbështet plotësisht ato. Ata ofrojnë mbështetje për të gjitha tiparet që kërkohen për ecommerce duke përfshirë karrocat e blerjeve, SSL, dhe më shumë.

 • A mund të pres një sit me rëndësi imazhi në shërbimet e tyre?

  Nëse keni nevojë për të pritur një faqe të rëndë imazhi, ju shërbehen më së miri nga tiparet në planin e tyre më të lartë të përbashkët të mbajtjes në internet, planin e ndërmarrjes. Ky plan lejon 50 GB hapësirë ​​dhe trafik të pakufizuar për të mbështetur kërkesat e një siti të tillë.

 • A sigurojnë ata një panel kontrolli, dhe nëse po, cilin?

  Meqenëse ato ofrojnë shërbime Linux, kompania siguron cPanel popullor për të kontrolluar të gjitha tiparet e llogarisë tuaj.

 • Optionsfarë opsionesh pagese ofron Strato?

  Ata pranojnë të gjitha metodat kryesore të pagesës së kartave të kreditit si Visa, MasterCard dhe Discover.

 • A ka Strato një garanci në kohën e duhur dhe a bën ato pro-norma për joproduktive?

  Kompania nuk përmban një garanci në kohë në faqen e saj ose kushtet e shërbimit.

 • A ka ndonjë veçori të veçantë sigurie që vijnë me shërbimet e tyre?

  Për siguri shtesë SiteGuard është përfshirë në të katër planet e tyre të përbashkëta të mbajtjes në internet.

 • A ofron Strato shërbime mujore apo ekziston një kontratë minimale?

  Konsumatorët do të regjistrohen brenda planeve një vjeçare në minimum.

 • Cila është politika rezervë në Strato Hosting?

  Kompania vetëm mbështet servera për përdorimin e tyre, dhe pa asnjë bazë të garantuar. Isshtë përshkruar më së miri si kopje rezervë më e mirë. Rekomandohet që secili klient të kopjojë të dhënat e veta.

 • A ka ndonjë plan të disponueshëm që është i përshtatshëm për transmetimin e videos?

  Transmetimi i videove është më i përshtatshmi nga serverët e dedikuar dhe planet VPS. Ky host nuk mbështet hapur protokollet video me transmetim në hostin e tyre të përbashkët.

 • A ka një program bashkëpunimi në dispozicion?

  Programi i bashkëpunimit të kompanisë lejon pjesëmarrësit të marrin pjesë në një strukturë të bazuar në komision me shpërblime të pashlyera, materiale reklamimi falas, dhe raporte ditore dhe mjete të tjera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map