StartLogic Në vitin 2020: Sayfarë thonë Vlerësimet e Klientëve StartLogic?

Parathënie Fillestare

StartLogic është një kompani motër e iPower, një ofrues pritës që unë e kam shqyrtuar tashmë për këtë sit. Si iPower, StartLogic u themelua nga Thomas Gorny, dhe u bashkua në Grupin Ndërkombëtar të Qëndrueshmërisë Ndërkombëtare në të njëjtën mënyrë. Meqenëse kompanitë janë kaq të ngjashme, ky përmbledhje ka për qëllim të sigurojë vetëm një përmbledhje të shkurtër të shërbimeve të saj.


Uebsajti i StartLogic është i rrallë, por duket se kompania është akoma me qendër në SH.B.A. Ofruesi i pritjes së pritjes krenohet me disa çmime, por të gjitha këto duket se paraprijnë bashkimin me EIG i cili duket se ka ndodhur diku rreth vitit 2007. Uebfaqja pretendon se ata shërbejnë më shumë se 100,000 klientë.

Planet e Hosting StartLogic

StartLogic ofron tre plane pritëse të përbashkëta.

 • PersonalLogic është një plan i kufizuar, me kosto të ulët që tregtohet tek fillestarët. Pro Logic është në mënyrë efektive një azhurnim në atë plan i cili përfshin dhurata falas, burime të pakufizuara dhe mjete të e-commerce. Pro Logic gjithashtu lejon klientët të presin fusha të pakufizuara. Të dy duket se janë të bazuara në Linux.
 • Plani WindowsLogic është një ekuivalent me planin ProLogic, por i ofruar në serverin Windows 2003. Konsumatorët mund të presin fusha të pakufizuara në WindowsLogic.
 • Përveç hostimit të përbashkët, StartLogic ofron tre plane pritëse të VPS: VPSLogic, VPSLogic Pro dhe VPSLogic Premium. Sasia e hapësirës në disk, gjerësia e bandës dhe memorja rritet me çmimin, si dhe numri i domeneve që mund të priten. Të gjitha planet përfshijnë një adresë IP.

StartLogic Uptime / Koha e pritjes

Kompanitë e pritjes në internet të EIG në përgjithësi nuk japin ndonjë garanci në kohë, dhe duket se StartLogic nuk është ndryshe. Kompania nuk boton as një statistikë të shpejtë.

Qendrat e të dhënave të StartLogic ndodhen në Boston, MA në Sh.B.A. Duket se kompania nuk i zotëron ato vetë. Në total, të dy qendrat e të dhënave përmbajnë 800 serverë Dell, specifikimi i qendrës së të dhënave është mjaft standarde, dhe siguria sigurohet në vend 24/7. Të dy objektet funksionojnë me fuqi N + 1 dhe përdorin ruterë të tepërt, dy firewall dhe teknologji të grupeve të serverave.

Ndihmë StartLogic

Departamenti i ndihmës në StartLogic është i hapur gjatë gjithë orarit, me mbështetje të ofruar përmes bisedës live dhe telefonit (përmes një numri falas të SHBA). Nuk është e qartë se ku ndodhet ekipi mbështetës fizikisht.

Portali i mbështetjes së StartLogic është shumë identik me zonat e tjera të mbështetjes së pritësve të EIG-së, me një bazë njohuri, udhëzues përdorues dhe udhëzime. Informacioni mbështetës i ofruar është mjaft themelor, por do të mjaftonte për një fillestar.

StartLogic në Lajme

Unë nuk kam qenë në gjendje të gjej ndonjë shtyp negativ nga faqet kryesore të teknologjisë që lidhen me StartLogic. Përdoruesit në forume në web hosting kanë raportuar probleme, por kjo është mjaft e zakonshme me ofruesit e pritjeve të përbashkëta. Në mungesë të asgjë zyrtare, mund të supozojmë se StartLogic nuk ka pasur ndonjë çështje madhore.

Paneli i Kontrollit StartLogic

Në planet e saj të përbashkëta të pritjes, StartLogic ofron vDeck 3.0, të njëjtin panel kontrolli të ofruar nga iPower. Kjo është e njëjta pavarësisht nëse zgjidhni Linux ose Windows hosting. Kompania nuk ofron një demonstrim të vDeck, por duket se është mjaft e thjeshtë në krahasim me disa nga aplikacionet më të zakonshme të panelit të kontrollit atje.

Në planet VPS, StartLogic ofron OpenVZ si një enë, dhe kjo mund të instalohet në një gamë të llojeve të ndryshme të Linux në varësi të preferencës së vetë klientit. Nuk është e qartë se cilat shije të Linux ata ofrojnë, megjithatë.

Shtesat StartLogic

Në planin e tij më themelor të përbashkët të pritjes, StartLogic ofron disa skenare të konfiguruara, përfshirë Gbook, phpBB, Joomla dhe WordPress, plus disa galeri me imazhe. Ekziston gjithashtu një zgjedhje e mjeteve dhe modeleve të krijuesit të faqes në internet, megjithëse dispozita e saktë nuk specifikohet.

Në dy planet më të shtrenjta të përbashkëta, StartLogic ofron kredi për marketing për reklama në Facebook, Google, Yahoo! / Bing dhe YellowPages.com, plus një zgjedhje të aplikacioneve dhe skenareve të shportave të blerjeve (vetëm Linux). Kreditë e reklamës përfshihen gjithashtu në planet e VPS, siç është Virtuozzo.

Të gjitha planet vijnë me një emër domain falas.

Politika e Garancisë / Anulimit të Parave StartLogic

Një garanci standarde 30-ditore e kthimit të parave është e përfshirë në të gjitha planet StartLogic. Anuloni brenda 30 ditësh dhe paratë tuaja do të kthehen plotësisht, me zbritjet për çdo emër domain që mund të keni pretenduar në regjistrim. Nëse nuk dëshironi të mbani emrin e domain, ju mund ta dorëzoni atë dhe StartLogic nuk do ta zvogëlojë vlerën e tij nga rimbursimi juaj.

Konsumatorët që anulojnë pas kësaj kohe kanë të drejtën e një rimbursimi minus një tarifë anullimi prej të paktën 35 dollarë, me kusht që t’i japin njoftimit hostit 30 ditë.

Përmbledhje StartLogic

Për sa i përket mbajtjes në internet të përbashkët, StartLogic është një host mjaft standard, i papërfillshëm. Kompania që zotëron StartLogic, EIG, është me të vërtetë masive, dhe shumë prej kompanive të tyre pritëse janë pothuajse uniforme në produktet pritëse që ata ofrojnë. StartLogic nuk është ndryshe. Në të gjithë bordin, planet e tyre të përbashkëta janë shumë të ngjashme me konkurrencën e tyre. Karakteristikat dhe çmimet janë të gjitha mjaft standarde, dhe mbështetja është gjithashtu një kopje e karbonit në faqet e hosteve të tjerë EIG.

Planet VPS të hosteve duken si vlerë të mirë, por ka mungesë të informacionit teknik që mund të shuajë klientët e biznesit. Për shembull, sistemi themelor Linux nuk është specifikuar, dhe informacionet e dhëna në planet VPS janë mjaft të lehta në detaje.

StartLogic Pyetjet e bëra më shpesh

 • A është StartLogic një zgjedhje e mirë për fillestarët?

  StartLogic tregjet vetë si një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillestarët.

  Në varësi të planit që ju zgjidhni, do të keni qasje në disa opsione të thjeshta për ndërtues faqesh që do t’ju lejojnë të krijoni një uebfaqe të thjeshtë moderne pa pasur nevojë të dini ndonjë kod.

 • A mund të përdor sisteme të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress dhe Joomla?

  Mojo Marketplace është përfshirë në shumicën e planeve dhe siguron instalim të shpejtë të shkrimeve të njohura si WordPress, Joomla dhe shumë të tjera.

  Sidoqoftë, sigurohuni që të kontrolloni detajet e planit që ju zgjidhni pasi disa plane themelore mund të mos përfshijnë aftësinë për të instaluar skriptet përveç krijuesit të thjeshtë të faqes në internet..

 • Isshtë përfshirë mbështetje teknike 24/7?

  Telefon, email dhe mbështetje chat live janë në dispozicion 24/7.

  Sidoqoftë, nuk jepen garanci ose udhëzime për t’ju njoftuar se sa shpejt mund të prisni të merrni një përgjigje. Na duket sikur mund të merrni mbështetje 24/7, por hezitojmë të themi se sa shpejt do të jetë.

 • A ofrohet integrimi në tregti elektronike?

  Disa plane përfshijnë integrimin e tregtisë elektronike me Shportën e Blerjeve të OsCommerce, Shportën e Blerjeve Agora dhe Weebly eCommerce.

  Secila prej këtyre zgjidhjeve të tregtisë elektronike është mjaft e ndryshme nga të tjerët, kështu që merrni pak kohë për të hetuar secilën para se të vendosni se cili plan ka kuptimin më të madh për ju.

 • Whatfarë sistemi i menaxhimit të bazës së të dhënave është i përfshirë?

  Të gjitha planet përfshijnë 1 ose më shumë baza të të dhënave MySQL. Ju mund të menaxhoni bazat e të dhënave MySQL duke përdorur aplikacionin phpMyAdmin të arritshme përmes panelit tuaj të kontrollit të llogarisë pritëse.

 • A janë të siguruara qendrat e të dhënave?

  Të gjitha qendrat e të dhënave janë siguruar 24/7 me roje në vend dhe video të brendshme dhe të jashtme me qark të mbyllur.

 • Ku janë qendrat e të dhënave?

  StartLogic mban dy qendra të të dhënave që zënë një 2400 metra katrorë të kombinuar në zonën Boston, MA.

 • Cilat gjuhë të serverit mbështeten?

  Të gjithë serverët mbështesin PHP 4 dhe 5, Perl dhe Server Side Përfshinë (SSI). Serverët e tyre gjithashtu do të bëjnë shërbime të shkëlqyera të faqeve në internet me gjuhë të klientit, si HTML, CSS dhe JavaScript.

  Nëse planifikoni të vendosni ndonjë gjuhë tjetër përveç HTML, CSS, JavaScript, PHP, SSI, ose Perl, duhet të këshilloheni me ta për t’u siguruar që serverët e tyre mund të ekzekutojnë kodin para se të blini një plan prej tyre..

 • Systemfarë sistemi operativ po funksionon në serverë?

  Askund në uebfaqe nuk e përcakton në mënyrë të qartë OS-në e instaluar në serverat e përbashkët.

  Sidoqoftë, nëse zgjidhni një plan virtual të serverit privat (VPS) ato lejojnë instalimin e Linux OS sipas zgjedhjes tuaj. Kjo zgjedhje sugjeron që të gjithë serverët e përbashkët janë duke ekzekutuar një version të Linux i cili është tipik për pritjen e serverëve të përbashkët.

 • A janë në dispozicion llogaritë e shitësit?

  Po. është i disponueshëm një program i llogarisë së shitësit të quajtur SalePlus Shitësi. Nëse dëshironi t’u ofroni klientëve tuaj një pritje në internet një llogari të shitësit është një mënyrë për ta bërë atë me mjete të integruara të menaxhimit të klientit.

 • Whatfarë lloj burimesh arsimore përfshihen?

  Ekziston një Qendër e Zgjeruar e Ndihmës që përfshin shumë Manualë të Përdoruesve për t’ju ndihmuar të trajtoni çështjet hyrëse si konfigurimin e postës elektronike dhe menaxhimin e emrit të domain, së bashku me tema më të avancuara si krijimi i një siti për tregti elektronike.

  Për më tepër, një bazë e njohurive me qindra artikuj mbi tema specifike që lidhen me pritjen është gjithashtu e disponueshme.

 • A do të ndryshojë çmimi i planit tim pas vitit të parë?

  Praktikisht të gjithë ofruesit e pritjes ofrojnë një normë hyrëse me ulje të ndjekur nga një normë e rregullt që zakonisht është dukshëm më shumë sesa norma e zbritur.

  Pra, po, mund të prisni që niveli juaj të rritet pas periudhës hyrëse, por kjo është e vërtetë për shumë ofrues të pritjes. Themimi që do të paguani pas periudhës hyrëse është në dispozicion në bazën e njohurive.

 • Isshtë hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe gjerësia e bandës, e përfshirë me të gjitha planet?

  Shumica e planeve të serverave të përbashkëta përfshijnë hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe gjerësinë e brezit, siç është rasti për shumë ofrues të programeve të pritjes së serverëve.

  Sidoqoftë, nëse përdorimi juaj tejkalon ato që konsiderohen normale për faqet e internetit personale dhe të biznesit të vegjël, mund t’ju kërkohet të përmirësoni planin tuaj.

 • A do të kem hyrje në çdo statistikë të përdoruesit?

  Ju mund të implementoni statistikat më të mira në klasë në faqen e internetit nga Google Analytics në faqen tuaj të internetit duke thjesht hedhur pak HTML. Për më tepër, një Program Grafik i Statistikave Grafike të pjekura për një pamje të thjeshtësuar të veprimtarisë tuaj të internetit është gjithashtu i disponueshëm.

 • Whatfarë lloji i panelit të kontrollit të pritjes do të kisha qasje?

  Të gjitha llogaritë pritëse janë të pajisura me panel kontrolli vDesk 3.0 për të thjeshtuar menaxhimin e veçorive të llogarive pritëse.

 • A mund të përdor një klient FTP për të transferuar skedarë në llogarinë time të pritjes?

  Po. Të gjitha planet përfshijnë qasje të sigurt në FTP për transferimin e lehtë të skedarëve në server.

 • A janë përfshirë rezervë automatik?

  Të gjithë serverët rezervohen çdo ditë. Nëse skedarët e faqes tuaj të internetit ndonjëherë duhet të humbasin, StartLogic duhet të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të rikuperoni pjesën më të madhe të asaj që humbi.

  Sidoqoftë, këshillohet të përdorni edhe një mjet tjetër rezervë. Shumë sisteme të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress kanë programe të shkëlqyera rezervë falas për këtë qëllim.

 • Whatfarë është diçka unike në lidhje me StartLogic që duhet të di?

  StartLogic është një kompani e ndërgjegjshme për mjedisin dhe ka njoftuar se ato janë “ushqehen nga 100% energji e erës” – një shfaqje e konsiderueshme e angazhimit për shfrytëzimin e burimeve të rinovueshme të energjisë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map