SoftLayer, Inc Në vitin 2020: Dofarë thonë SoftLayer, Inc.

SoftLayer Hosting

E themeluar në vitin 2005, SoftLayer siguron një ndërmarrje në shkallë ndërmarrje të re. Ata janë një kompani e IBM me qendra të të dhënave në Amsterdam, Dallas, Houston, San Jose, Seattle, Singapor dhe Washington DC Ata kanë një platformë plotësisht të automatizuar me siguri dhe shkallëzim. SoftLayer ka selinë në Dallas, Texas.


mbështetje

Për vetë-ndihmë ju mund të përdorni një bazë të njohurive, të quajtur KnowledgeLayer®
, një forum dhe mjete të automatizuara brenda portalit SoftLayer. Për ndihmë teknike, mund të paraqisni një biletë mbështetjeje ose të telefononi një numër pa pagesë. Biletat dhe mbështetja telefonike janë në dispozicion 24/7. Biletat mbështetëse marrin një përgjigje brenda 20 minutave. Telefonat gjithmonë përgjigjen nga unaza e dytë.

Features

(Rrjeti dhe Qendra e të Dhënave përmban nëse disa lloje të hostimit) Fjalia hyrëse.

 • 100% marrëveshje për nivelin e shërbimit (SLA)
 • 17 pika të ndryshme të pranisë gjeografikisht (POP)
 • Plotësisht i tepërt
 • Specifikimet e standardizuara nëpër qendrat e të dhënave
 • Kontroll i plotë i shërbimeve përmes Portalit të Konsumatorëve dhe ndërfaqes programuese të aplikacionit
  (API)
 • Rindërtimi i serverit, rimbushjet e sistemit operativ dhe shumë shërbime të tjera mund të bëhen
  automatikisht, pa kontaktuar mbështetjen e klientit
 • Flex Images ™ për kapjen e imazheve të serverit

Serverë të përkushtuar

Availableshtë i disponueshëm në një spektër të gjerë, nga serverët e vetëm të procesorit deri në thelbin masiv hex, dhe në zgjidhjet e personalizuara për bizneset e mesme të aktivizuara.

 • Trafiku në dalje jashtë 5 TB
 • 100 Mblidhje uplink
 • Lidhshmëria e serverit me serverin
 • Zgjedhja e sistemit operativ (OS); disa shpërndarje Linux ose Windows
 • Shërbimet e azhurnimit të serverit
 • Monitorimi i Nimsoft
 • Sigurimi në dy deri në katër orë
 • Deri në katër kuadrate me 20 cache memorie, në varësi të konfigurimit të serverit të zgjedhur
 • Kujtesë aksesi të rastësishme deri në 32 GB DDR3 (RAM), në varësi të serverit
  konfigurimi zgjodhi
 • Një adresë e protokollit publik në internet (IP)
 • Punë të lartë ndërton me kartat e njësisë së përpunimit grafik NVIDIA Tesla (GPU)
 • Shumë RAM, grup i tepërt i disqeve të pavarur (RAID) dhe azhurnime të hard drive-it
  në dispozicion për tarifa shtesë

CloudLayer

Opsionet e serverit me bazë cloud janë perfekte nëse jeni në kohë të shkurtër ose keni nevojë për shumë fleksibilitet.

 • Shpejt të vendosshëm; sa më pak se pesë minuta
 • Planet e personalizueshme
 • Rrjeti i fuqishëm i shpërndarjes së përmbajtjes (CDN) me pagesa ndërsa shkoni në brez
 • Prmimet orë ose mujore pa kontratë
 • Scalable
 • Integrimi i njëtrajtshëm me serverat fizikë për mjedisin hibrid
 • Opsioni për të ndërtuar renë tuaj
 • Zgjedhja e re, publike, private, apo e Bare Metal
 • Deri në 8 thelbësorë, 8 GB RAM dhe 100 GB hapësirë ​​ruajtëse, në varësi të serverit Publik Cloud të zgjedhur
 • Deri në 8 bërthamë, 32 GB RAM, dhe 100 GB hapësirë ​​ruajtëse, në varësi të serverit privat të Cloud të zgjedhur
 • Deri në 16 bërthamë, 64 GB RAM me 250 GB hard disk, në varësi të serverit të zgjedhur Bare Metal
 • Ruajtje shtesë dhe sisteme operative alternative të disponueshme për një tarifë

Serverë të menaxhuar

Nëse preferoni që dikush të trajtojë azhurnimet dhe monitorimin e serverit tuaj, një server i menaxhuar është i duhuri për ju.

 • Vendosja në një ditë pune
 • Kontratat mujore
 • Zgjidhje plotësisht të personalizuara; ekipi inxhinierik ju ndihmon të gjeni arkitekturën më të mirë për biznesin tuaj
 • Rezervime ditore
 • Monitorim i plotë
 • Monitorimi dhe akordimi i bazës së të dhënave
 • Masat e përparuara të sigurisë; skanimi i viruseve, firewalls dhe forcimi i serverit
 • Kontrolli i organizatës së shërbimit (SOC) 2 në përputhje
 • 1 porte Gbps me konfigurim bazë
 • Ndarjet e rrjeteve private dhe publike të ndara
 • Programe antivirus me konfigurim bazë
 • Raft i dedikuar virtuale
 • 50 GB rezervë Evault® me konfigurim bazë
 • Shtojcë shtesë e rivendosjes Bare Metal me konfigurimin bazë që funksionon Windows
 • Monitorimi i menaxhuar i Nimsoft

rekuizitë

 • Standard standard i mbështetjes
 • Planet plotësisht të përshtatshëm
 • Planet mujore; nuk ka kontrata të gjata shërbimi

Cons

 • Asnjë plan pritjeje buxheti
 • Pak plane të paketave; çmimi është i paqartë
 • Karakteristikat popullore, si cPanel, WHM, dhe Fantastico kushtojnë ekstra

Aktgjykimi

SoftLayer ofron llojin e zgjidhjeve që janë perfekte për ju nëse keni një biznes në shkallë të gjerë, site të shumta ose uebfaqe në nevojë për burime. Këto nuk janë plane pritëse për një individ ose një bloger. Ato përfshijnë mbështetje teknike premium, siç është mbështetja telefonike gjatë gjithë orës. Ky nuk është një vend për zgjidhjet e pritjes së buxhetit. Nëse keni nevojë për një ofrues serioz të pritjes me mbështetje me përvojë dhe një infrastrukturë të fortë, gjeografikisht të larmishme, atëherë SoftLayer është për ju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map