ServerPronto Në vitin 2020: Sayfarë thonë Shqyrtimet e Klientëve të ServerPronto?

HostPronto Hosting
Zgjidhni nga pritja cloud, serverët e dedikuar, serverat virtualë privatë (VPS),
ose zgjidhje plotësisht të personalizuara. ServerPronto ka qenë në biznes që nga viti 2000,
por ndryshuar në qasjen e përqendruar tek klienti ndaj biznesit nën të reja
pronësia në vitin 2012. Nëse keni nevojë për një zgjidhje të shkallëzueshme ose fizike
server, ata do të sigurohen që plani juaj përfshin vetëm atë që ju nevojitet.


mbështetje

Kur të keni nevojë për ndihmë, mund të kontaktoni ekipin me njohuri të ServerPronto
përmes sistemit të postës elektronike ose biletave. Të dyja janë në dispozicion 24/7. Mbështetje teknike mbi
telefoni, i quajtur Voice Support, është në dispozicion për një tarifë.

Features

Pavarësisht se çfarë zgjidhje zgjidhni, do të merrni një grup llogarish të vlefshme
karakteristika.

 • Pajtueshmëria e sigurisë në disa fusha, të tilla si HIPAA dhe kartela e pagesës
  industria (PCI)
 • Zgjidhje me porosi
 • Rrjet i tepërt
 • shumëfish Shkalla 1, 10 Gbps internet
  shtylla
 • 100 për qind garanci
 • Ndihmë për vendosjen falas
 • Garanci 7-ditore, e kthimit të parave
 • Faturimi mujor; pa kontrata

Rezervimi në re

Opsionet publike ose private të cloud ju japin ose një aksion hosting ose privat
përvojë e tipit të serverit, përkatësisht.

 • Burime të dedikuara plotësisht në Cloud Private
 • Paneli i kontrollit në re për panelin kontrollues të Publikut, Administratorit për
  privat
 • Disa shpërndarje Linux, Windows dhe cPanel virtual
  makina (VM)
 • Qasja në distancë
 • Menjëherë i shkallëzuar
 • Zgjidhni deri në 8 bërthama
 • Zgjidhni deri 16 GB RAM
 • Zgjidhni deri 2 TB makinë e vështirë
 • Zgjidhni deri 5 TB Bandwidth

Serverë të përkushtuar

Nëse ekipi juaj i IT ka nevojë për burime të forta për të punuar me to, këto paraprakisht të konfiguruar,
serverat e personalizueshëm janë mënyra për të shkuar.

 • Sigurimi mesatar i një ore
 • Pajisja e klasës së ndërmarrjes
 • Minimumi i një adrese të dedikuar të protokollit në internet (IP)
 • Qasje e plotë me rrënjë
 • Paraprakisht të konfiguruar me softuer specifik të sistemit operativ, siç është Apache
  HTTP ose menaxher serveri
 • Deri në dy oktore 2.5 GHz njësi qendrore të përpunimit
  (CPU), në varësi të zgjedhjes së serverit
 • Deri në 64 GB RAM DDR3, në varësi të serverit
  zgjedhje
 • Deri në dy 600 GB seritë e bashkangjitur disqet SCSI,
  në varësi të zgjedhjes së serverit
 • Deri në 40 TB gjerësia e bandës, në varësi të serverit
  zgjedhje
 • Shpejtësia e portit 100 mbps

VPS

Këto zgjidhje ofrojnë karakteristika të ngurta me shkallëzim të menjëhershëm për sitet me trafik
luhatjet dhe një buxhet.

 • Linux, Windows ose cPanel
 • Deri në katër bërthama CPU, në varësi të konfigurimit
  Zgjedhje
 • Deri në 4 GB RAM, në varësi të konfigurimit
  Zgjedhje
 • Deri në 250 GB hard drive, në varësi të konfigurimit
  Zgjedhje
 • Transferimi i të dhënave 5 TB
 • Shpejtësia e portit 100 Mbps
 • IP shtesë dhe rezervë të menaxhuar të disponueshëm për një tarifë

rekuizitë

 • Zgjidhje plotësisht të personalizueshme
 • Zgjedhjet e sistemit operativ
 • Mbështetje e vazhdueshme me mbështetje opsionale të zgjeruar
 • E-tregtia dhe përputhja e standardeve të tjera të standardit të industrisë

Cons

 • Mbështetja telefonike nuk përfshihet
 • Serverat e përkushtuar nuk menaxhohen

Aktgjykimi

ServerPronto nuk ofron dhjetra plane sepse ata nuk kanë nevojë ta bëjnë këtë.
Accountdo llogari është përshtatur posaçërisht me nevojat tuaja. Kjo është veçanërisht e bukur
nëse nuk dëshironi të paguani për paketën e karakteristikave që nuk mund t’i përdorni kurrë. Scalable
planet janë të shkëlqyera për site me luhatje të trafikut, ndërsa serverët dhe privatë
opsionet e cloud ju japin veçori të përkushtuara bujare. Të vogla dhe të mëdha
bizneset do t’i shohin këto plane dhe nivelin e personalizimit tërheqës.

ServerPronto Pyetjet e bëra më shpesh

 • Whatfarë shërbimesh hosting ofron ServerPronto?

  Ata ofrojnë një gamë të produkteve të përkushtuar dhe të pritjes së cloud. Pritja e tyre e dedikuar vjen në rreth tetë nivele të ndryshme, me më shumë para në përgjithësi duke ju siguruar një server më të mirë me më shumë RAM, hapësirë ​​në disk dhe bandwidth. Planet e tyre të pritjes së cloud përfshijnë VPS, serverë cloud dhe mundësi private për cloud. Ata gjithashtu bëjnë zgjidhje me porosi.

 • A ofron ServerPronto ndonjë produkt të menaxhuar të serverit?

  Po. Ata ofrojnë serverë të dedikuar të menaxhuar dhe të gjitha ofertat e tyre cloud menaxhohen.

 • Systemsfarë sistemesh operative mund të përdor me ServerPronto?

  Ato ofrojnë një sërë sistemesh operative duke përfshirë shpërndarjet Windows dhe Linux: CentOS, Debian, Fedora, Gentoo, RedHat dhe Ubuntu.

 • Sa është e shkallëzueshme që ofron serveri i tyre i cloud?

  Shumë. VPS-të e tyre cloud dhe serverët cloud ofrojnë shkallë automatizimi për të përballuar ndryshimin e kërkesës. Ndryshimet kalojnë brenda disa minutash.

 • A ofron ServerPronto një plan shitës?

  Jo, ata nuk ofrojnë një plan të veçantë të shitësit. Sidoqoftë, lejohet në politikën e tyre të pranueshme të përdorimit.

 • Servicesfarë shërbimesh sigurie ofron ServerPronto?

  Ata ofrojnë një gamë të produkteve të sigurisë shtesë server. Këto përfshijnë mbrojtjen e DDoS, një firewall të harduerit dhe një sistem të personalizuar CDN.

 • A ka ServerPronto një garanci për kthimin e parave?

  Po, ata kanë një garanci 7-ditore të kthimit të parave. Relativelyshtë relativisht gjithëpërfshirëse por ekzistojnë disa terma dhe kushte. Shikoni politikën e tyre të përdorimit të pranueshëm për detaje.

 • A ka ServerPronto një garanci në kohën e duhur?

  Po. Ato kanë një garanci 100% në kohë me një sistem krediti, por ka një numër paralajmërimesh. Shikoni paragrafin e parë të kushteve dhe kushteve të tyre për më shumë detaje.

 • A ka ServerPronto një CDN?

  Po, ata kanë CDN e tyre me qendrat e të dhënave në të gjithë botën. Qasja vjen me një tarifë shtesë mujore.

 • Panelfarë panel kontrolli ofron ServerPronto?

  Të gjithë klientët u sigurohet qasje rrënjësore dhe mund të instalojnë çdo panel kontrolli që ata dëshirojnë. Sidoqoftë, ServerPronto ofron mbështetjen më të madhe për cPanel.

 • Dhe gjuhët programuese?

  Ashtu si panelet e kontrollit, ju keni qasje në rrënjë që të mund të përdorni çfarëdo gjuhë që dëshironi të instaloni.

 • Sortfarë lloj mbështetje ka ServerPronto?

  Ata ofrojnë biseda të drejtpërdrejta dhe biletat 24/7, me mbështetje telefonike në dispozicion nga 7 e mëngjesit – 17:00, EST.

 • Ku ndodhet data e të dhënave të ServerPronto?

  Qendra e të dhënave e tyre është në Miami, Florida. Kompania është me seli atje.

 • Whatfarë lloj sistemi i faturimit është në dispozicion?

  Si serveri i tyre i ri ashtu edhe ai i dedikuar planifikojnë faturë mujore. ServerPronto pranon vetëm pagesa të kartave të kreditit – nuk ka mundësi të tjera pagese.

 • A ka ndonjë zbritje në dispozicion?

  Nuk ka zbritje në dispozicion për nënshkrimin e një kontrate më të gjatë, por ato kanë promovime dhe shitje të rregullta, si dhe zbritje të tjera të njëfishta në dispozicion. Kontaktoni shërbimin e klientit për më shumë informacion.

 • A do të më ndihmojë ServerPronto të migroj faqen time?

  Dicka e tille. Ata ofrojnë një shërbim falas për konfigurimin e serverit, i cili në thelb do të krijojë kontejnerët që ju nevojiten për të migruar faqen tuaj të internetit, dhe nëse po lëvizni cPanel në cPanel, ata do t’ju ndihmojnë të lëvizni përmbajtje. Sidoqoftë, gjithçka më e komplikuar dhe do të duhet ta kuptoni vetë.

 • A ofron ServerPronto një mjet ndërtimi në internet?

  Jo, ata nuk ofrojnë një ndërtues site ose mjete të tjera për herë të parë të pritjes. Ata kujdesen për klientët që kanë pritur më parë.

 • Cilat mundësi rezervë janë në dispozicion?

  Serverët e tyre të pa-menaxhuar të përkushtuar kërkojnë që ju të ekzekutoni kopjen rezervë. Serverët e tyre të menaxhuar të dedikuar përfshijnë rezervë të menaxhuar, dhe ata kanë mundësinë që ju të shtoni vetëm menaxhimin rezervë në çdo plan të dedikuar për një kosto të ulët mujore. Opsionet e tyre të reja gjithashtu ofrojnë një zgjidhje rezervë për një tarifë shtesë mujore.

 • A ofron ServerPronto ndonjë plan të hapësirës së pakufizuar ose hapësirë ​​në disk?

  Jo. Të gjitha planet e tyre përfshijnë kufij që përshkruhen qartë. Sidoqoftë, shumica e planeve të tyre me re janë shumë të shkallëzueshme.

 • A do të instalojë ServerPronto një instalues ​​aplikacioni si Softaculous ose Fantastico për mua?

  Konsumatorët janë të lirë të instalojnë gjithçka që dëshirojnë në serverat e tyre, por ServerPronto nuk përfshin ndonjë program me planet e tyre. Sidoqoftë, ekipet e tyre mbështetës do të ndihmojnë me instalimin e këtyre lloj programeve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map