Rrjetet gëlqerore në vitin 2020: Sayfarë thonë vlerësimet e klientëve për rrjetet gëlqerore?

Hosting Rrjeteve Gëlqerore

Keni nevojë për një pritje të nivelit të lartë për një sit me burim intensiv?


Dëshironi të punoni me një firmë butike në vend të një gjiganti të korporatës? Rrjetet gëlqerore ia vlen të merren parasysh.

rishikim të rrjeteve gëlqerore

Rreth Rrjeteve Gëlqerore

Rrjetet gëlqerore me bazë në Dallas
është një ofrues i web hosting që ofron serverë cloud dhe të dedikuar për klientët në të gjithë botën.

Ofertat e kompanisë fillimisht ishin të njohura me lojtarë, por arritja e kompanisë është zgjeruar që në industri të tjera.

Me hapësirë ​​për ruajtje pa rezervë dhe me opsione të menaxhimit dhe të pa menaxhimit të hosteve, Rrjetet e Gurëve gëlqerorë përpiqen të plotësojnë nevojat e ndryshme të industrive të ndryshme, për të cilat ajo i intereson.

faqja fillestare e rrjeteve gëlqerore

Qëllimet e ndërmarrjes

Do gjë që bën Rrjetet Gëlqerore ka në qendër moton e saj: E thjeshtë, e ngurtë, epror. Kjo do të thotë, ju do të merrni “një përvojë të thjeshtë pritëse në një rrjet të qëndrueshëm me shërbim të klientëve superiore”.

opsionet e pritjes së rrjeteve gëlqerore

Optionsfarë Mundësish Hosting Ofron Rrjetet Gëlqerore?

Gëlqerori ofron shërbimet e mëposhtme të hostimit:

 • Serverë të përkushtuar
 • Rezervimi në re
 • Shërbime Kolokimi

Serverë të përkushtuar

Rrjetet Limestone ofron tre mundësi të ndryshme kur bëhet fjalë për serverët e dedikuar:

 • Procesori i vetëm: vjen me RAM 32 GB, 8 bërthama, 4 hard disk (secila ruan deri në 4 TB), dhe 100 TB të bandës
 • Procesorët e dyfishtë: vjen me 128 GB RAM, 20 bërthama, 8 hard disk (secila ruan deri në 4 TB), dhe 100 TB të bandës
 • Përpunuesit Quad: vjen me deri në 512 GB RAM, 32 bërthama, 6 hard disk (secila ruan deri në 4 TB), dhe 100 TB të bandës

Kur bëni blerjen tuaj, mund të vendosni të konfiguroni opsionet e disponueshme më tej, ose mund të zgjidhni Blerje e Shpejtë funksion dhe bleni një server si-është.

Nëse asnjë nga opsionet e para-konfiguruara nuk është e përshtatshme për ju, mund të kontaktoni Rrjetet Gëlqerore për një vlerësim të personalizuar.

Ju mund të paguani për serverin tuaj çdo muaj në muaj, ose mund të zgjidhni një kontratë të zgjatur në këmbim të zbritjeve të tarifave tuaja të pritjes.

Karakteristikat e përkushtuara të hostimit

Përveç alokimeve të burimeve të përmendura më lart, serverat e dedikuar vijnë me:

 • Sigurimi i shpejtë, kështu që ju mund të filloni brenda katër orëve nga blerja juaj
 • Paneli i fuqishëm i kontrollit (partnerë gëlqerorë me Plesk dhe cPanel)
 • Qasja në Transportuesit e Nivelit 1, duke minimizuar latente
 • Mjetet e sigurisë, përfshirë mbrojtjen nga gjëra të tilla si sulmet e mohimit të shpërndarjes së shërbimit (DDoS)

Për serverët e pastruar nga buxheti

Me një buxhet?

Rrjetet Limestone ofron serverë të dedikuar që funksionojnë me pajisje të vjetra me zbritje të pjerrëta.

Kjo video promovuese nga Limestone Networks ofron një përmbledhje të markës së tyre.

Rezervimi në re

Duke përdorur teknologjinë me burim të hapur, Rrjetet Gëlqerore
krijuar OnePortal Rapid, e cila është zgjidhja e re e kompanisë për pritjen e cloud.

Karakteristikat e OnePortal Rapid të Rrjeteve Gëlqerore përfshijnë:

 1. Mundësia e krijimit dhe vendosjes së aplikacioneve me Bibliotekat e API dhe Mjetet CLI
 2. Imazhe të para-ndërtuara aplikacioni për aplikacione si WordPress, Magento, GitLab dhe Drupal
 3. Rrjetet e tepricës së depozitimit dhe të vetë-shërimit
 4. Pagesa-si-ju-shkoni faturimit që ju lejon të shkallë-efektive burimet tuaja lart ose poshtë sipas nevojës
 5. Mbrojtja e rrjetit (firewalls) me mbrojtje opsionale kundër sulmeve të mohimit të shpërndarjes së shërbimit (DDoS)
 6. Sigurimi i serverave të dedikuar në më pak se 1 minutë
 7. IPv6 është standard në faqet e internetit publike
 8. Mundësia për të ngarkuar imazhe të makinës virtuale RAW (e kufizuar për përdorim privat)
 9. Mundësia për të kontrolluar pritjen e cloud dhe të zhveshur të metaleve përmes një ndërfaqe të pasur me karakteristikë, të orientuar drejt zhvilluesit (OpenStack)

Serverat tuaj mund të sigurohen brenda sekondave dhe ju mund të zgjidhni pako që janë ekuivalente me ato tradicionale Host VPS dhe serverë të dedikuar.

Shërbime Kolokimi

Rrjetet Limestone ofron shërbime të kolokimit për serverët tuaj fizikë bazuar në sasinë e hapësirës që ju nevojitet.

Ju mund të blini bazuar në numrin e lojëra elektronike ose racks që ju nevojiten.

rrjete gëlqerore hostimi i specializuar

Zgjidhje të specializuara për strehimin

Në vend që të zgjidhni një mundësi specifike për strehimin, ju mund të zgjidhni një zgjidhje me porosi bazuar në nevojat tuaja të zbatimit.

Pritja që vjen me një zgjidhje të specializuar nuk është plotësisht e ndryshme nga një opsion standard.

Thjesht vjen e rregulluar për të kryer mirë për qëllimet e tij të paracaktuara dhe përfshin disa veçori dhe funksionalitete shtesë që mund t’i gjeni të dobishme.

Reseller Hosting

Shitësit e interesuar për të punuar me serverë të dedikuar mund të zgjedhin një nga paketat e shitjes së një prej Rrjeteve Limestone.

Këto pako janë pak më të ndryshme nga paketat standarde të dedikuara të serverëve, pasi ato vijnë me mjetet që ju nevojiten si shitës, si suitat e menaxhimit.

Shitësit gjithashtu marrin zbritje në të gjitha produktet që ata planifikojnë të rishitin (të tilla si CDN dhe certifikatat SSL).

Servers lojë

Arsyeja më e madhe për të cilën do të zgjidhni për një server të lojërave është vonesa minimale që përdoruesit tuaj mund të shohin (në fund të fundit, lojëra që mbeten humbasin përdoruesit).

Për më tepër, ju merrni mbrojtje të sigurisë bonus kundër kërcënimeve, si sulmet e mohimit të shpërndarjes së shërbimit (DDoS).

Zgjidhje pritëse të ndërmarrjeve për ndërmarrjet e mëdha

Ndërsa zgjidhja e ndërmarrjes është në thelb një zgjidhje me porosi pritëse, Rrjetet Limestone bën të qartë se kompania ofron sigurinë (si për vetë rrjetin ashtu edhe për vendndodhjen fizike) të domosdoshme për të trajtuar nevojat e kompanive të mëdha.

Karakteristikat e rrjeteve gëlqerore

Sistemet e funksionimit

Rrjetet Limestone ju ofron mundësinë të instaloni shumë lloje të ndryshme të shpërndarjeve Linux ose variante të Windows në serverin tuaj.

Opsionet e disponueshme ndryshojnë në varësi të faktit nëse keni një plan pritjeje cloud ose një server të dedikuar.

Cilët Panele Kontrolli Ofron Rrjeta Gëlqerore?

Për të menaxhuar serverin tuaj, ju mund të përdorni panelin e kontrollit në shtëpi Limestone.

Sidoqoftë, nëse ky nuk është opsioni i duhur për ju, partnerët e Rrjeteve Limestone me Plesk dhe cPanel, të dyja janë panele kontrolli që përdoren zakonisht me ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

Tuneli privat i Rrjeteve Gëlqerore

Rrjetet gelqerore
Tunnel Private është një rrjet i sigurt mbrapa, i cili lehtëson komunikimin e sigurt, por megjithatë të lirë në dispozicion midis serverëve të dedikuar që mbani në qendrën e të dhënave të Rrjetit Limestone.

Shtë në dispozicion me përdorimin e dy ose më shumë serverave të dedikuar me Rrjetin Gëlqeror.

Disponueshmëria e pritjes dhe e rrjetit

Marrëveshja e nivelit të shërbimit të Rrjetit Gëlqeror (SLA) premton një kohë të gjatë 99.9%, por kompania vëren se “cloud është ndërtuar për 100% në kohë.

Switelsat e rrjetit, pajisja dhe ruajtja janë të gjitha të tepërta deri në atë pikë ku koha e humbjes do të ishte jashtëzakonisht e vështirë në rrethana normale. ”

rrjete gëlqerore mbështetje të klientit

Ndihma për klientët

Klientët mund të përdorin nivele të ndryshme të mbështetjes në varësi të faktit nëse ata dëshirojnë mbështetje të menaxhuar ose të pakontrolluar.

Ndihmoni teknik dhe biletën e gjallë

Nëse dëshironi të flisni me një përfaqësues të mbështetjes teknike, dikush është i disponueshëm përmes telefonit 24/7/365 (koha mesatare e përgjigjes së kompanisë për thirrjet është nëntë minuta).

Përndryshe, ju mund të përdorni sistemin e biletave të ngjashme me bisedën.

Burimet e vetë-ndihmës

Në drejtim të burimeve të vetë-ndihmës, Limestone Networks mban një qendër njohuri me informacione mbi fushat e zakonshme të shqetësimit midis klientëve.

Më në fund, blog-u Limestone është një vend i shkëlqyeshëm për të qëndruar të azhurnuar mbi ndryshimet dhe zhvillimet e reja.

Mbështetje e menaxhuar

Nëse doni të transferoni burimin e një pjese të madhe të menaxhimit për serverin tuaj në Limestone Networks, mund ta bëni atë.

Rrjetet Limestone ofron dy plane të ndryshme mbështetëse të menaxhuara, të krijuara për të mbuluar detyrat standarde të menaxhimit të serverit, të tilla si instalimi i softverit dhe konfigurimi i sistemit operativ.

Opsioni më i shkëlqyeshëm, megjithatë, ju bën gjithashtu menaxhimin proaktiv të serverit për gjëra të tilla si kontrollime dhe vlerësime përpara se të ndodhë një incident.

Rrjetet Limestone ofron bileta për menaxhimin e incidenteve për raste kur keni nevojë për më pak se një orë ndihmë.

Cilat janë mirat dhe të këqijat e Rrjeteve Gëlqerore?

Tani që kemi mbuluar bazat e Rrjeteve Gëlqerore, cilat janë avantazhet dhe dobësitë e punës me këtë ofrues pritës?

rekuizitë

 • 24/7/365 mbështetje teknike
 • Pritëse e dedikuar për ndërmarrje
 • Opsioni për të rregulluar planin tuaj të strehimit ose thjesht për të blerë pako bazë (ka shumë konfigurime thelbësore nga të cilat mund të zgjidhni)
 • Serverët e pastrimit më pak të shtrenjtë janë në dispozicion për ata që kanë një buxhet

Cons

 • Rrjetet Limestone është një ofrues pritjeje butike që mund të mos ofrojë aq shumë (shërbime të mençura) sa një host më i madh

alternativa

Alternativa për Rrjetet Gëlqerore

Nëse ju pëlqen Gëlqerja, mund t’ju pëlqejnë gjithashtu host-et e mëposhtëm në internet:

Oqeani Dixhital

Oqeani Dixhital ofron një larmi të gjerë të opsioneve të strehimit dhe ruajtjes me bazë cloud, si dhe mjete për aplikacionin e automatizuar dhe vendosjen e sitit.

Mimet e kompanisë janë konkurruese, veçanërisht pasi ju pritet të bëni pjesën më të madhe të punës në ngritjen e aplikacionit / sitit tuaj dhe drejtimin e vetë.

Rackspace

Rackspace është shumë e ngjashme me Rrjetet Gëlqerore dhe Oqeanin Dixhital, por ne e përmendim këtë kompani për shkak të opsioneve të saj të plota të menaxhuara të menaxhuara.

Nëse keni nevojë për një pritje të nivelit të lartë, por nuk dëshironi të shqetësoheni për administrimin e sistemit të kërkuar, shikoni Rackspace.

përmbledhje

Rrjetet gëlqerore synon të ofrojë teknologjitë e pritjes për ata që kanë uebfaqe dhe aplikacione me burime intensive ose nevoja komplekse.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ofertat e tyre janë vetë komplekse.

Në fund të fundit, kompania krenohet se gjithçka që bën është përqëndruar në moton e saj: E thjeshtë, e ngurtë, epror – do të merrni “një përvojë të thjeshtë pritëse në një rrjet të qëndrueshëm me shërbim të klientit superior”.

Ofertat e tij mund të mos përfshijnë të gjitha kambanat dhe bilbilat që ofruesit e tjerë mund të përfshijnë, por ato megjithatë janë opsione premium (dhe vijnë me çmimin e duhur për t’u përputhur).

Do të merrni tiparet që ju nevojiten, si dhe siguri të shkëlqyeshme.

Për më tepër, Limestone ofron serverë pastrimi rregullisht.

Nëse keni nevojë për një pritje të dedikuar, por kostoja është thjesht ndaluese, shikoni këto mundësi.

Ndërsa ato mund të mos jenë aq të forta ose aq të shpejta sa produktet kryesore, ato mund të jenë një mënyrë e mirë për ju që të filloni me zgjidhje të nivelit të lartë të mbajtjes në internet.

Rrjetet gëlqerore nuk do të fitojnë ndonjë çmim për ekipin e tij teknik të mbështetjes, por ato janë në dispozicion 24/7 për t’ju ndihmuar nëse duhet të ngeceni.

Hobiistët: Shiko gjetkë

Nëse jeni duke kërkuar për dikë që të presë një sit të vogël, të tipit hobi, ose të keni një buxhet relativisht të kufizuar, Rrjetet e Gurëve gëlqeror është ndoshta shumë më tepër sesa keni nevojë për një host.

Kontrolloni një ofrues të buxhetit si HostGator.

Rrjetet gëlqerore Pyetjet e bëra më shpesh

 • Whatfarë shërbimesh hosting ofron Rrjetet Gëlqerore?

  Ata ofrojnë strehimin e dedikuar dhe cloud, posaçërisht për shitësit, serverët e lojrave ose klientët e ndërmarrjeve. Ata kanë një sistem çmimi të rregulluar për secilën nga këto, dhe gjithashtu do të ndërtojnë një zgjidhje me porosi sipas kërkesës.

 • Por nuk ndahen planet e pritjes?

  Korrekte. LSN i drejtohet posaçërisht klientëve që kërkojnë një fleksibilitet të madh, të shkallëzueshëm dhe nuk ofron ndonjë plan të përbashkët të pritjes.

 • A mund ta ndryshoj planin tim të çmimit të cloud bazuar në përdorimin?

  Po. Zgjidhjet e tyre të strehimit në re janë ndërtuar dhe çmuar, kështu që ju mund të shkallëzoni lart ose poshtë në varësi të nevojave tuaja.

 • A ofrojnë ata edhe Windows dhe Linux?

  Po. Ata ofrojnë si Windows dhe Linux hosting. Për pritjen e tyre në cloud, Windows vjen me një kosto shtesë.

 • Sortfarë lloj mbështetje ofron Rrjetet Gëlqerore?

  Ata ofrojnë një sistem biletash, chat live dhe mbështetje telefonike. Sistemi i tyre i biletave do t’u përgjigjet biletave të reja brenda 10 minutave.

 • Ku janë bazat e të dhënave të Rrjeteve Gëlqerore?

  Qendra e të dhënave është e vendosur në Dallas, Texas në ndërtesën e vjetër të rezervave federale. Ato janë me seli në të njëjtin qytet.

 • A është i sigurt baza e të dhënave?

  Po. Ata ofrojnë sisteme të tepërta të energjisë (niveli 3) dhe fibra të nivelit 1 për besueshmëri dhe latencë të ulët.

  Ata janë në të njëjtin rrjet elektrik si shërbimet e urgjencës, që do të thotë se ata janë të liruar nga ndërprerjet. Ata gjithashtu kanë rezerva ujore për besueshmërinë maksimale.

 • A kanë Rrjeta Gëlqerore një garanci në kohë?

  Po. Ata ofrojnë një garanci kohore 99.9% të përshkruar në një SLA. Ata ofrojnë një kredi 10% për çdo 0.01% që nuk i respektojnë kushtet e tyre.

  Për shembull, nëse ata janë vetëm 99.98% të kohës që ata kanë kredituar prekur klientët 10% të tarifës së tyre mujore. 99.97% me kohë, 20% kredi. Shikoni termat dhe kushtet e SLA për detaje.

 • A ofrojnë Rrjetet Gëlqerore një garanci për kthimin e parave?

  Jo. Ata shprehen qartë në kushtet e tyre të shërbimit që asnjë shërbim nuk ka të drejtë për rimbursim.

 • A ofrojnë Rrjeta Gëlqerore hapësirë ​​të pakufizuar ose hapësirë ​​në disk?

  Jo. Plando plan shënon qartë kufijtë e tij. Planet e reve mund të shkallëzohen nëse plotësohen ato kufij.

 • Appsfarë aplikacionesh mund të përdor me Rrjetet Gëlqerore?

  Ato ofrojnë Softaculous dhe Fantastico me planet e tyre, të dyja këto mbulojnë sisteme kryesore të menaxhimit të përmbajtjes, wikis, forume dhe aplikacione të e-commerce si Magento.

 • Cilat mundësi sigurie kanë Rrjetet Gëlqerore?

  Të gjitha planet e tyre përfshijnë mbrojtje falas DDoS me një mundësi ndërmarrjeje të disponueshme për një kosto shtesë. Sidoqoftë, mbrojtja shtesë për faqen tuaj varet nga ju, dhe çertifikatat SSL do të duhet të blihen diku tjetër.

 • A ka ndonjë mjet amator pritës në dispozicion me Rrjetet Gëlqerore?

  Jo. Ata nuk kanë ndërtues të faqeve në internet, kredi për marketing ose plane fillestar fillestar. Ata kujdesen për klientë më të mëdhenj me nevoja më të sofistikuara të pritjes.

 • Panelfarë panel kontrolli mund të përdor me Rrjeta Gëlqerore?

  Ata ofrojnë cPanel, Plesk dhe panelin e tyre të kontrollit të pronësisë, OnePortal. Kostot ndryshojnë në varësi të planit, ndonjëherë duke u përfshirë dhe ndonjëherë jo. Kontaktoni shërbimin e klientit për më shumë detaje.

 • A ofrojnë Rrjeta Gëlqerore një shërbim CDN?

  Po, ata kanë rrjetin e tyre CDN me serverë të vendosur në të gjithë botën. Mimet ndryshojnë në varësi të gjerësisë së bandës që blini.

 • Whatfarë lloj cikli faturimi përdor Rrjetet Gëlqerore?

  Faturimi i tyre zakonisht funksionon çdo muaj, por ekzistojnë kontrata më të gjata para-pagese. Ata pranojnë pagesa përmes PayPal, Bitcoin dhe të gjitha kartave të kreditit kryesore.

 • A ka zbritje standarde në dispozicion?

  Po. Nëse vendosni të bëni parapagim për muaj të shumëfishtë të marrë me qira një server të dedikuar, merrni një normë më të mirë për muaj. Kontaktoni shërbimin e klientit për detaje.

 • Cilat mundësi rezervë janë në dispozicion?

  Ata janë një kompani e pakontrolluar e serverave, kështu që nuk ofrojnë asnjë rezervë. Sidoqoftë, ata ofrojnë menaxhim të serverit me një kosto shtesë, e cila, përveç të tjerash, përfshin kopje rezervë rutinore.

 • A ofron Rrjetet Gëlqerore një program bashkëpunëtor?

  Po. Ata ofrojnë një program referimi të rregulluar. Ju merrni një pagim të vogël kur klienti që ju dërgoni ata në të vërtetë merr një server në internet, dhe ju merrni një pagesë shumë më të madhe kur pagesa e parë mujore e klientit kalon.

 • A do të më ndihmojnë të migroj serverin tim?

  Po. Nëse jeni duke migruar një server nga cPanel në cPanel, mund ta bëni falas. Nëse jeni duke përzier dhe përputhur panelet e kontrollit tuaj gjatë migrimit, ata ende mund ta bëjnë këtë, por ekziston një tarifë e vogël njëfishtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map