Rishikimi i Hosting Canadian: Pritësi i Madh nga Veriu?

Hyrje në Kanalin e Internetit Kanadez:

Web Web Hosting Kanadez është një opsion kanadez i web-hostit që ofron plane shërbimesh të dedikuara, VPS, cloud dhe shitës. Duke u marrë me ta, do të merresh me një kompani kanadeze, do të përdorësh ekipin e tyre të ndihmës kanadeze dhe të dhënat e tua do të priten në njërën nga dy bazat e të dhënave kanadeze.


Në biznes që nga viti 1998, kjo kompani ofron një mori opsionesh që janë të përqendruara në pajtueshmërinë kanadeze. Web Web Hosting Kanadez është i njohur si një kompani e gjelbër e mbajtjes në internet. Ata janë një anëtar i Byrosë së Biznesit të Gjelbër.

Shërbime Kanadez për Web Hosting & Specializime:

Planet e shërbimit të ofruara përfshijnë: server të përbashkët, të dedikuar dhe virtual virtual, mbajtjen e cloud dhe opsionet e planit të shitësit.

Ndarja e përbashkët:

Planet e përbashkëta të strehimit ofrohen me zgjedhjen tuaj të sistemit operativ Linux ose Windows dhe ju gjithashtu mund të përfitoni nga krijuesi i faqeve të përdorimit të lehtë të kompanisë ose të shfrytëzoni shërbimet e tyre për transferimin e faqes tuaj ekzistuese gjatë në Webhosting Kanadez. Planet e përbashkëta të pritjes përfshijnë ruajtje të pakufizuar, email të pakufizuar dhe mund të jenë ideale për bizneset e vogla, faqet e internetit personale dhe bloget, midis veçorive të tjera.

Përkushtuar Hosting:

Mundësitë e serverit të dedikuar të menaxhuar dhe ndërmarrjeve të dedikuara për ndërmarrje janë në dispozicion dhe përfitimet e këtij lloji të planit përfshijnë gjëra të tilla si: zëvendësime falas të harduerit, instalimi i aplikacioneve të palëve të treta, parandalimi i ndërhyrjes, rebooting nga distanca, azhurnimet e sigurisë në sistemin tuaj të zgjedhur operativ, mbështetje teknike në një baza prioritare, 100% në kohë dhe më shumë.

Server Virtual Privat:

Planet e VPS ofrojnë një gjerësi bande të paplasifikuar, opsione të panelit të kontrollit, zgjedhje O / S, dhe më shumë. Ekziston një opsion Linux VPS (Xen Cloud), një opsion Windows (Hyper V) VPS dhe Enterprise (VMWare) VPS. Planet kanë shtresa të shumta të sigurisë, balancimin e ngarkesës dhe opsionet e humbjes.

Cloud Hosting:

Planet e pritjes në cloud janë të disponueshme në opsione të përbashkëta dhe private të cloud me kosto të ndryshme, duke përfshirë planet e tyre fleksibël të cloud, ato të serverit të tyre elastik të cloud dhe atyre të cloud. Këto plane ofrojnë 100% kohë të rrjetit dhe VPS me planin mbështetës të menaxhuar ofron nivele shërbimi mbështetës me përparësi.

Planet e shitësit:

Ata që duan të paketojnë zgjidhjet e tyre të pritura në Kanada, mund ta bëjnë këtë duke përfituar nga të dhënat e Qendrës Kanadeze të Web Hosting dhe një grup i ofertave të zgjidhjeve si dhe mbështetja Kanadeze e Web-Hosting. Ky shërbim me etiketa të bardha ofron disa nivele me mundësi të pakufizuara në një numër fushash, të tilla si: postë elektronike, nënfusha, domene, serverë të emrave dhe baza të të dhënave SQL.

Duket sikur ende nuk kemi ndonjë koment për Webhosting Kanadez.

datacenters

  Web Web Hosting Kanadez ka dy të dhëna:
 1. Vancouver
 2. Toronto

Shërbimi i Mbështetjes dhe Konsumatorit

Ekipi mbështetës është i disponueshëm përreth orës përmes telefonit, postës elektronike ose sistemit të biletave për të ndihmuar me problemet dhe ekziston një bazë njohuri. Emailet dhe biletat mbështetëse kanë një SLA prej 24 orësh.

siguri & backups:

Kopje rezervë përfshihen në disa plane, por duhet të kontrolloni planet individuale për frekuencën. Ekzistojnë shërbime rezervë, gjithashtu, që mund të porositen për kopje rezervë të të dhënave lokale, rezervë offsite dhe opsione të serverit rezervë me faturim për GB dhe në muaj. Disa plane ofrojnë kopje rezervë ditore. Për më tepër, Web Web Hosting Kanadez ofron një shërbim transferimi falas, nëse keni një uebfaqe me një host tjetër.

Nga këndvështrimi i sigurisë, parandalimi i ndërhyrjes, mbrojtja e DDoS, skanimi i malware, firewall dhe shërbimet VPN, firewall i aplikacionit në internet dhe opsionet e menaxhuara të sigurisë do të thotë që ju mund të shtoni shërbime të bazuara në tarifa bazuar në ato që janë më të rëndësishme për ju. Opsionet e disponueshme përfshijnë paketa për mbrojtje nga ndërhyrjet, për mbrojtje në internet dhe për gatishmëri për PCI.

Faturimi & Politikat e Pagesave

Disa kompani ofrojnë një garanci të kthimit të parave 30 ditë në webhosting. Web Web Hosting Kanadez ofron një garanci të kthimit të parave 60 ditë për llogari të herës së parë, përveç për serverët e dedikuar ose për tarifa shtesë siç është instalimi i softverit. Faturimi bëhet çdo muaj paraprakisht përmes opsioneve të shumëfishta të pagesave, të tilla si karta krediti, PayPal, transferimi i postës elektronike INTERAC, transferimi i telit ose kontrolli. Nuk ka kërkesa të kontratës dhe ju mund të anuloni në çdo kohë.

rekuizitë & Cons:

  Pros:
 • Garanci në kohë 99,99%, 100% kohë për planet e dedikuara.
 • Të dhënat e të dhënave kanadeze
 • Gama e gjerë e opsioneve të planit dhe shtesave
 • përballueshmërinë
 • Nuk kërkohen kontrata
 • cPanel
 • Skriptet e instaluesit automatik
 • Një numër i dizajneve falas të faqes në internet nga një krijues i faqeve falas
 • Gama e gjerë e VPS & Opsione në re
 • Kundër të mundshme:

 • Me një SLA 24 orë për biletat mbështetëse në disa plane mund të përkthehet në kohën e duhur.

Garancia e orarit

99.99% garanci për kohën e ofruar, 100% për plane të dedikuara dhe një garanci për kthimin e parave brenda 60 ditëve.

Konkluzion i Hosting në Kanada në internet:

Nëse dëshironi ose keni nevojë për sitin tuaj të pritur në Kanada, ekzistojnë disa opsione dhe Kanada Web Hosting, me garantimin e kthimit të parave, njohuritë dhe respektimin e tyre ndaj standardeve të privatësisë dhe sigurisë kanadeze, infrastrukturës së tepërt dhe pranisë lokale, ky është një host i internetit që ju mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë.

Webhostimi Kanadez Pyetjet e bëra më shpesh

 • A ofrojnë ata Windows dhe Linux plane pritëse?

  Po, Web Web Kanadez siguron si Windows, ashtu edhe planet e Linux hosting. Megjithëse të dy grupet e planeve kanë karakteristika të ngjashme, planet për pritjen e Windows janë pak më të shtrenjta.

 • A ka ndonjë tarifë të fshehur për të cilën duhet të jem e ndërgjegjshme?

  Kur porosisni pritjen nga kompania, nuk ka tarifa të fshehura. Sidoqoftë, klientët duhet të jenë të vetëdijshëm se mund të marrin taksat e ngarkuara në varësi të vendndodhjes.

 • Si mund të paguaj për pritjen përmes Ueb-Kanadez?

  Web Web Hosting Kanadez është fleksibël dhe u lejon klientëve të tij mundësinë të zgjedhin kushte të ndryshme pagese përfshirë planet mujore dhe vjetore.

  Konsumatorët mund të paguajnë për shërbimet duke përdorur kartat kryesore të kredisë, PayPal, transfertat me tela ose të kontrollojnë.

 • A menaxhohen serverët e dedikuar?

  Ju mund të zgjidhni nga një larmi planet e dedikuara të serverëve, disa prej të cilave menaxhohen.

  Kur zgjidhni një server të menaxhuar, jo vetëm që merrni server të dedikuar me RAM, përpunues të dedikuar dhe hapësirë ​​të diskut të ngurtë, gjithashtu merrni mbështetje të plotë nga stafi teknik Kanadez i Ueb-it.

  Mbështetja përfshin instalimet e programeve kompjuterike, zëvendësimet e harduerit dhe menaxhimin e serverit.

 • A ofrojnë ata regjistrim domain?

  Po, Web Web Hosting Kanadez ofron shërbime të regjistrimit të domain, por vetëm kur regjistroheni për një plan pritjeje.
  Disa nga planet e hostimit lejojnë për domene të shumta që ju mundëson të presni shumë faqe interneti. Shtë e mundur të merrni intimitetin e domain kur regjistroni një domain për një tarifë shtesë.

 • A ka një Web Garant Kanadez një garanci për kthimin e parave?

  Web Web Hosting Kanadez ofron një garanci 60-ditore pa bërë pyetje. Sidoqoftë, kërkesa për anulimin duhet të dorëzohet me shkrim përmes postës elektronike, faksit ose postës së rregullt.

  Vetëm klientët e parë që kanë të drejtë të marrin një rimbursim dhe disa shërbime të tilla si certifikatat SSL nuk janë të kthyeshme.

 • A ofrojnë ato plane rezervë dhe mbrojtje të të dhënave?

  Po, kompania ofron plane të ndryshme rezervë që janë të vendosura si në vend ashtu edhe jashtë vendit dhe përfshijnë kopje rezervë SQL.

 • Panelsfarë panelesh kontrolli përdoren?

  Ato ofrojnë cPanel për planet me bazë Linux ose Plesk për planet me bazë Windows.

 • Si mundëson Mbështetja e klientit nga Web Web Kanadez?

  Konsumatorët që kanë nevojë për ndihmë për të zgjidhur çështjet e tyre teknike mund të marrin ndihmë nga kompania duke i dërguar me email pyetjeve teknike të stafit, duke paraqitur biletat mbështetëse ose duke vendosur një telefonatë. Mbështetja ofrohet në gjuhën angleze dhe është në dispozicion 24/7.

 • Ku i shërben Ueb Kanadez shërbimet e tij?

  Web Web Hosting Kanadez jo vetëm që ka zyrat kryesore të tij në Vancouver, British Columbia, por gjithashtu ka një databazë në atë vend, si dhe vendndodhje të tjera në të gjithë Kanada.

 • Cila është garancia e tyre në kohë?

  Web Web Hosting premton 99.9% në kohën e duhur për të gjitha planet e saj. Nëse kompania nuk arrin të përmbushë këtë prag, ajo do të kreditojë llogarinë tuaj me një përqindje të faturës tuaj mujore bazuar në një program tarifash.

  Për të marrë kredinë, klientët duhet të paraqesin një kërkesë brenda 1 ditë pune pas përfundimit të muajit në të cilin ndodhi joproduktive.

 • Cilat gjuhë programimi dhe skriptimi mbështesin ata?

  Mbështetja për të gjitha gjuhët, bazat e të dhënave dhe kornizat e përdorura gjerësisht, është në dispozicion në të gjitha planet dhe përfshin Perl, Python, PHP, ASP. NET 4.0, dhe SQL.

 • A kanë ndonjë plan shitës?

  Po, kompania ofron tre plane të shitësit me bazë në Linux. Ata kanë karakteristika të ngjashme me planet e përbashkëta. Ato gjithashtu përfshijnë një veçori të etiketës së bardhë për të ndihmuar klientët të ndërtojnë markën e tyre të hostimit.

 • A do të Më ndihmojë Web Hosting Kanadez të transferoj faqen time ekzistuese tek hosti i tyre?

  Po, kompania do të transferojë përmbajtjen e faqes tuaj të vjetër duke përfshirë emrin e domain në serverët e rinj.

  Kjo ofertë është e zbatueshme vetëm për planet e përbashkëta Linux ose Windows me shërbim për të paktën një vit. Kompania nuk garanton që uebfaqja do të transferohet plotësisht dhe ka një kufi prej 2 GB.

  Kufizime të tjera do të zbatohen, në mënyrë që të vizitoni uebfaqen e Kanadasë në Web Hosting për më shumë detaje.

 • A mund të pres dhe administroj shumë faqe interneti me një Web Hosting Kanadez?

  Meqenëse shumë nga planet mbështesin fusha të shumta dhe shfaqin të paktën disa gigabajt ose edhe një sasi të pakufizuar hapësirë ​​në disk, është e mundur të regjistroheni domene të shumta dhe t’i menaxhoni ato me një plan të vetëm.

 • A është e mundur që një fillestar të ndërtojë një faqe në internet me planet pritëse të kompanisë?

  Po, është e mundur që një fillestar i plotë të ndërtojë një faqe në internet.

  Kompania ka instalime me një klik përmes Softaculous, e cila lejon klientët të krijojnë uebfaqe të shkëlqyera me platforma të njohura si WordPress.

  Ai gjithashtu ka një paketë SiteBuilder që përmban mbi 300 shabllone dhe lejon përdoruesit të hartojnë një faqe në internet me një ndërfaqe të thjeshtë tërheqje dhe lëshimi.

 • Cilat karakteristika të sigurisë kanë planet pritëse të kompanisë?

  Web Web Hosting Kanadez ofron shërbime të shumta që ndihmojnë në përmirësimin e sigurisë së faqes suaj të internetit. Këto shërbime përfshijnë plane për zjarre të dedikuar, skanime të malware, mbrojtje DDoS dhe zjarre specifikë të aplikimit.

  Të marra së bashku, këto shërbime do t’ju ndihmojnë të parandaloni një sulm ose të jeni në gjendje të rikuperoni shpejt në rast se sulmohet faqja juaj e internetit.

 • A mund të drejtoj një sit ecommerce në planet kanadeze të mbajtjes në internet?

  Po, planet e kompanisë ju lejojnë të vendosni platforma të njohura të e-commerce si OpenCart përmes Softaculous dhe të instaloni Certifikata SSL nga ofrues të ndryshëm.

  Kompania gjithashtu ofron shërbime për ta bërë PCI-në tuaj të internetit në përputhje për ruajtjen e informacionit të klientit dhe pranimin e pagesave në internet.

 • A ka një Web Hosting Kanadez një program Filialin?

  Web Web Hosting Kanadez ofron një program bashkëpunimi që shpërblen në bazë të numrit të regjistrimeve të përfunduara në një muaj të vetëm.

  Për shembull, bashkëpunëtorët që arrijnë nga 1 deri në 5 referime në muaj do të fitojnë $ 60 për kërkesë ndërsa ata që marrin më shumë se 11 do të marrin 100 dollarë për regjistrim.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map