Rishikimi Evohosting: A është i mjaftueshëm për ju ky host me shpejtësi të lartë?

Azhurnimi i rëndësishëm 2018: EvoHost është shkrirë në Tsohost

Parathënie Evohosting

Evohosting është një shërbim në internet me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, në pronësi të Daily Internet Services Limited. Ata kanë qenë në biznes që nga viti 2004.


Shërbime dhe specializime

Kur u hapën, Evohosting bëri një angazhim për të siguruar kohë të madhe dhe mbështetje të shkëlqyeshme të klientit. Vitet e fundit, ata shtuan shpejtësi në atë përzierje, dhe tani ata përpiqen të mbajnë pajisje kompjuterike dhe programe të nivelit të ndërmarrjes për të maksimizuar shpejtësinë e serverit të tyre dhe për të parandaluar joproduktive.

Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të planeve të përbashkëta të pritjes, nga paketat fillestare të lira deri tek paketat e Tregtisë dhe Ndërmarrjeve, pra’easyshtë e lehtë për të gjetur një paketë që i përshtatet nevojave tuaja. Për më tepër, nëse zgjidhni një paketë dhe pastaj e tejkaloni atë, ato kanë një formular të kërkesës për azhurnim të dobishëm / zvogëlim të vlerësimit në faqen e tyre të internetit. Planet ndryshojnë kryesisht në hapësirën e caktuar të diskut, gjerësinë e brezit, bazën e të dhënave dhe llogaritë e postës elektronike.

Shumica e veçorive të tjera janë të pranishme për të gjitha planet, përfshirë mbi 300 skriptet e instalimit me një klik, një panel kontrolli cPanel, një domain falas dhe mbështetje për versionet më të fundit të PHP, MySQL, etj. Paketat Ecommerce dhe Enterprise gjithashtu përfshijnë një SSL falas certifikatë.

Ndërsa planet e tyre të përbashkëta të pritjes premtojnë burimet më të mira dhe performancën e shpejtë, ato vijnë me disa kufizime. Kushtet dhe kushtet e tyre deklarojnë që asnjë paketë e përbashkët e pritjes nuk mund të përdorë më shumë se 10% të çdo burimi të sistemit për më shumë se 90 sekonda. Klientëve që tejkalojnë këtë mund t’u kërkohet të transferohen në një Server Virtual Privat ose faqja e tyre mund të merren offline pa njoftim paraprak.

infrastrukturë

Evohosting’serverat janë të vendosur në qendrën e të dhënave Pulsant në Maidenhead, Berkshire, një nga të vetmet qendra të të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar që është e pavarur nga Londra. Pulsant ofron një rrjet BGP plotësisht të tepërt, dy rrjete 10Gigabit dhe dy rrjete të pavarura të Transit IP. Evohosting’Serverët janë ndërtuar në pajisje 2x Quad Xeon me 48 GB RAM dhe disqe të ngurta të shtetit.

Në anën e softuerit, ata përdorin CloudLinux OS në mënyrë që të sigurojnë një shpejtësi të rritur dhe stabilitet dhe të optimizojnë platformën e tyre të përbashkët të pritjes.

CloudLinux u lejon atyre të japin çdo klient të përbashkët Mjedisi i Virtualit të Lehta të Lehta (LVE). LVE siguron një sasi të specifikuar të CPU dhe RAM për secilën llogari, kështu që ju nuk e bëni’duhet të shqetësoheni për një person’siti që konsumon të gjithë serverin’burimet.

Ata gjithashtu përdorin LiteSpeed ​​për serverin e tyre në internet, i cili është i aftë të përpunojë kërkesën deri në 6 herë më shpejt se Apache.

Shërbimi i Mbështetjes dhe Konsumatorit

Evohosting ofron një tavolinë ndihme të bazuar në internet, e cila është në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit. Biletat mund të dorëzohen përmes llogarisë suaj në internet; megjithatë, nëse keni probleme për të hyrë në llogarinë tuaj, ekziston gjithashtu një formë kontakti sekondar që mund të përdorni.

Kushtet dhe kushtet e tyre premtojnë SLA-të mbresëlënëse prej vetëm 2 orësh për një përgjigje dhe zgjidhje brenda 6 orësh për 99.9% të rasteve. Për më tepër, kërkesat për ndihmë urgjente (nëse serveri juaj zbret) do t’ju përgjigjen brenda 2 minutash.

Siguria dhe kopja rezervë

Evohosting siguron një rezervë automatik, ditor të një serveri tjetër. Këto kopje rezervë, përfshirë të gjitha skedarët, postën elektronike dhe bazat e të dhënave tuaja, dhe mbahen për 30 ditë. Ashtu si shumica e ushtrive, termat dhe kushtet e tyre deklarojnë se ata nuk janë përgjegjës për humbjen ose dëmtimin e përmbajtjes tuaj, kështu që ju nuk duhet’T mbështeteni vetëm në rezervimet e tyre të automatizuara.

ajo’Gjithmonë një ide e mirë për të bërë kopjet rezervë tuaj, dhe ruajtur ato në një sistem të veçantë. Në këtë rast, të vepruarit kështu të paktën një herë në muaj do të ishte ideale, vetëm në rast se zbulohet një çështje që shkon më tej sesa 30 ditët që ata ruajnë.

Garancia e orarit

Evohosting krenohet me një garanci 99.5% në kohë, dhe ata e mbështesin atë kërkesë me kredi mujore për kohën e duhur nëse nuk arrijnë të dorëzojnë. Nëse kohëzgjatja bie në 95-99.4%, ju keni të drejtë për një zbritje 25% për muajin, 50% nëse bien midis 90-94.9%, dhe 100% nëse bien nën atë.

Sidoqoftë, këto garanci nuk kanë të bëjnë me ngjarje të tilla si dështime të energjisë ose çështje të tjera përtej Evohosting’kontrollin, ose për të caktuar oraret e joproduktive.

Politikat e faturimit dhe pagesës

Evohosting ofron një politikë 14-ditore të garantimit të kthimit të parave. Gjatë asaj kohe, ju mund të anuloni për çfarëdo arsye dhe të merrni një rimbursim të plotë, më pak çmimin e regjistrimit të domain. Përveç tarifave të domenit tuaj, disa karakteristika opsionale janë të pakthyeshme, përfshirë përmirësimet e llogarisë, certifikatat SSL dhe tarifat e instalimit.

Të gjitha pagesa janë për shkak të 7 ditëve të faturës suaj, ose llogaria juaj do të pezullohet. Nëse pagesa nuk pranohet brenda 30 ditëve, llogaria juaj do të përfundojë dhe të gjitha të dhënat në serverin tuaj do të fshihen. Pagesat automatike janë në dispozicion, për ata që dhurojnë’dëshironi të shqetësoheni për këtë.

përfundim

nëse ti’po kërkoni një host të shpejtë, të besueshëm, me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që drejton pajisje dhe softuer modern, Evohosting mund të jetë kompania për ju. Ata premtojnë disa kohë mbresëlënëse dhe SLA-të, dhe (çuditërisht) mbështesin ato në termat dhe kushtet e tyre.

nëse ti’jeni duke kërkuar një plan të lirë, të përbashkët të pritjes, mjedisi LVE duhet të jetë shumë tërheqës, sepse ju’Do ta dini saktësisht se sa CPU dhe RAM keni në dispozicion, pa u shqetësuar për dikë tjetër në server duke përdorur të gjitha burimet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map