OrangeWebsite në vitin 2020: Sayfarë thonë kritikat e klientëve të OrangeWebsite?

Parathënie OrangeWebsite

OrangeWebsite është një ofrues i hosteve në internet me bazë në Islandë. Kompania është themeluar në vitin 2009 dhe tani ka klientë në mbi 100 vende të ndryshme. Ata janë një ofrues i lirisë së fjalës në web hosting, me një mision të sigurojë një vend për të gjithë në botë për të botuar fjalët e tyre pa ngacmim ose censurë.


Ato janë gjithashtu një host i gjelbër, që do të thotë se të gjitha nevojat e tyre për energji janë mundësuar nga burimet e energjisë natyrore, në mënyrë që të lehtësojnë ndikimin e tyre në mjedis. Shërbimet e tyre mundësohen plotësisht nga energjia gjeotermale e hidrocentraleve. Në mënyrë që të zvogëlojnë më tej gjurmën e tyre të karbonit, ata lejojnë që pjesa më e madhe e stafit të tyre të punojnë nga distanca, duke minimizuar nevojat e energjisë për zyra dhe trafikun e udhëtarëve..

Shërbime dhe specializime

OrangeWebsite ofron një larmi zgjidhjesh në det të hapur, që presin. Për shkak se të gjithë serverët e tyre janë të vendosur në Islandë, ata ofrojnë mbrojtjen e Iniciativës Moderne Islandeze të Islandez (I.M.M.I), e cila siguron nivele më të ulëta të censurimit në internet dhe masa shtesë të privatësisë sesa janë në dispozicion në shumicën e vendeve të tjera. Dhe për shkak se ata janë një komb i pavarur, ata nuk kufizohen nga asnjë rregullore e BE-së ose SH.B.A..

Ato ofrojnë 4 nivele të planeve të përbashkëta të pritjes së hosteve, të gjitha këto përfshijnë cPanel me siguri SSL, webmail të siguruar SSL, Shporta për blerje osCommerce, Spam Assassin, Green Site Seal, dhe instalues ​​Softaculous me një klik, me mbi 330 skenare, duke përfshirë WordPress, Drupal , dhe Boonex Dolphin. Të gjitha ato përfshijnë mbrojtje të përparuar DDoS dhe një krijues site falas. Planet ndryshojnë bazuar në hapësirën në internet, lejimet e trafikut, numrin e fushave dhe nënfushave që mund të strehoni, numrin e llogarive të postës elektronike që mund të krijoni, si dhe numrin e bazave të të dhënave MySQL që mund të vendosni.

Ato ofrojnë 7 nivele të serverëve virtualë të menaxhuar plotësisht të menaxhuar (VPS), të cilët përfshijnë 1 adresë IP të dedikuar, qasje rrënjësore dhe mbështetje 24/7. Ata ofrojnë disa zgjedhje për shpërndarjet Linux dhe versionet e Windows Web Server, si dhe një numër panelesh kontrolli të paravendosur, përfshirë cPanel dhe Encompass. Planet ndryshojnë në bazë të numrit të bërthamave të procesorit, RAM-it, hapësirës në disk dhe lejimit të trafikut mujor. Për një tarifë shtesë, mund të përfshini gjithashtu një thelb të CPU të dedikuar, një shërbim të jashtëm të rezervuar të jashtëm dhe / ose mbrojtje të përparuar të DDoS.

Ata gjithashtu ofrojnë 4 plane të dedikuara të serverëve, secila prej të cilave përfshin një procesor katër-core, 4 adresa të dedikuara IP, vendosje falas, ju zgjedhjen e paneleve të kontrollit të parainstaluar, qasje rrënjësore, mbështetje 24/7, KVM, mbrojtje DDoS, dhe menaxhohen plotësisht . Opsionet e serverit ndryshojnë në bazë të procesorit, RAM-it, hapësirës në disk dhe gjerësisë së bandës.

Shërbimi i Mbështetjes dhe Konsumatorit

OrangeWebsite ofron mbështetje teknike 24-orëshe brenda shtëpisë. Ata kanë specialistë të disponueshëm të serverëve në çdo kohë, dhe u përgjigjen kërkesave të mbështetjes brenda një ore. Ekipi mbështetës është i përbërë nga specialistë në Linux dhe Windows, IP, rrjetëzim, programim dhe harduer të serverit.

Siguria dhe kopja rezervë

OrangeWebsite kryen auditime të rregullta sigurie për të siguruar që softueri i tyre është i azhurnuar kundër kërcënimeve të fundit të sigurisë. Ata gjithashtu mbajnë një ekip të Specialistëve të Sigurisë së Serverëve dhe Hackers Etik për të provuar serverat e tyre për çdo dobësi.

Për të siguruar sigurinë e informacionit tuaj personal, ata minimizojnë sasinë e informacionit që ata mbledhin dhe ruajnë për secilin klient, dhe ato sigurojnë vërtetim dy-faktor për hyrjet e llogarive, në mënyrë që të minimizojnë mundësinë e hyrjes së paautorizuar.

Serverët e përbashkët janë rezervuar një herë në sekondë, dhe kopjet e shumta të kopjimit janë ruajtur brenda një serveri ruajtës. Sidoqoftë, këto kopje rezervë nuk janë të garantuara dhe mund të aplikohet një tarifë për t’i përdorur këto skedarë për qëllime restaurimi. Ashtu si me çdo plan pritjeje, gjithmonë këshillohet të mirëmbani kopjet rezervë tuaj dhe t’i ruani ato në një vend të veçantë. Kopje rezervë automatike dhe ruajtje janë gjithashtu në dispozicion për VPS dhe serverë të dedikuar, por është përgjegjësia juaj për t’i vendosur këto.

Garancia e orarit

OrangeWebsite ofron një garanci 99.9% në kohë. Nëse ata nuk e përmbushin atë SLA, ju mund të keni të drejtë për një kredi një muajsh në llogarinë tuaj.

Politikat e faturimit dhe pagesës

OrangeWebsite pranon kartat e kreditit, PayPal, Bitcoin, transferime teli, pagesa Western Union, kontrolle dhe porosi të parave.

Llogaritë mund të anulohen në çdo kohë përmes panelit tuaj të kontrollit ose emailit. Anulimet brenda 30 ditëve të para do të marrin një rimbursim të plotë. Pas kësaj, anulimi do të hyjë në fuqi në datën tuaj të ardhshme të rinovimit. Rimbursimet nuk janë në dispozicion, përveç në rastet e garantimit të kthimit të parave.

përfundim

Në shumë mënyra, OrangeWebsite duket si çdo kompani tjetër pritëse. Ata ofrojnë paketa standarde të përbashkëta, VPS dhe paketa të dedikuara. Ata krenohen me shërbimin e tyre ndaj klientit. Ata marrin masa shtesë për të siguruar informacionin tuaj personal dhe server. Të gjitha standardet për një host të mirë të internetit.

Por OrangeWebsite ofron dy avantazhe shumë të dallueshme sesa hosti juaj mesatar, të dyja një rezultat i drejtpërdrejtë i vendndodhjes së tyre. Falë Nismës Moderne Islandeze për Media, OrangeWebsite është në gjendje të garantojë privatësi më të mirë për informacionin tuaj në internet dhe censurimin më të ulët. Pra, nëse po kërkoni një vend për të shprehur hapur ndonjë ide, me pak ose pa frikë nga rekursi ose censura, ky është padyshim një host që ia vlen të merret në konsideratë.

Nëse jeni të shqetësuar me sasinë e energjisë që hosti juaj po shpenzon në emrin tuaj, mund të jeni të qetë duke e ditur që OrangeWebsite ofron 100% pritje të gjelbër. Islanda siguron një furnizim të bollshëm të burimeve të energjisë natyrore, nga të cilat ata përfitojnë plotësisht. Ju madje mund t’i njoftoni vizitorët tuaj duke shtuar një vulë eko-miqësore në faqen tuaj të internetit.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të merrni parasysh OrgangeWesbite nëse planifikoni të drejtoni Boonex Dolphin. OrangeWebsite është hosti i tyre i rekomanduar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map