Names.co.uk Në vitin 2020: Sayfarë thonë Vlerësimet e klientëve Names.co.uk?

Emrat.co.uk Hyrje

Names.co.uk fillimisht ishte quajtur Namesco dhe u themelua në vitin 2000. Tani ajo është pjesë e Dada Group, një kompani evropiane që zotëron një shumëllojshmëri të kompanive pritëse dhe reklamuese. Names.co.uk është me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, por Dada ka zyra për armë të tjera të kompanisë në Itali, Spanjë, Irlandë, Francë, Portugali dhe Hollandë. Më parë, Names.co.uk ka qenë i lidhur me markat e tjera të tilla si Thjesht Names, Register365 dhe UKdomains.


Pritja në dispozicion në Names.co.uk është projektuar me bizneset e vogla britanike në mendje: klientët mund të ndryshojnë TVSH-në ose jashtë, që është një tregues mjaft i fortë i tregut të tij të synuar. Të gjitha paketat janë në thelb plane të përbashkëta pritëse.

Emrat.co.uk Planet e Pritjes

Paketat pritëse të Names.co.uk përshkruhen në gjuhën e drejtpërdrejtë, me shumë ndihmë për të ndihmuar përdoruesit jo teknikë. Ai përqendrohet kryesisht në pritjen e përbashkët. Paketat e Emrave.co.uk kanë disa këlyshë që mund të mos i keni parë diku tjetër.

 • Planet Fillestare dhe ato profesionale janë plane mjaft standarde me kufijtë e ruajtjes, gjerësisë së bandës, bazës së të dhënave dhe llogarive të postës elektronike. Të dyja janë në dispozicion në Linux ose Windows dhe vijnë me një panel kontrolli me porosi. Planet Premium dhe Platinum janë çuditërisht të disponueshme si plane të dyfishtë platforme. Në thelb, ju merrni mundësinë e Windows dhe Linux nën të njëjtën paketë, e cila është një çudi. Platinumi është gjithashtu një plan shitës. Përsëri, të dyja platformat kanë një panel kontrolli të personalizuar që është unik për Names.co.uk.
 • Names.co.uk gjithashtu ofron një plan ndërtues të faqes në internet SiteMarker. Ekzistojnë dy versione, SiteMaker dhe SiteMaker Pro. Të dy ofrojnë 100 shabllone, një modul ndërtues dyqanesh dhe një modul krijues faqesh në internet.
 • Ekzistojnë katër plane të e-commerce – këto janë në thelb plane ndërtuese faqesh të drejtuara drejt shitjes me pakicë në internet. Karakteristikat nuk janë të ndryshme me diçka si Magento; klientët ngarkohen në thelb për sa i përket numrit të produkteve që ata duan të shesin.
 • Nën menunë e Servers, do të gjeni serverë të dedikuar dhe host VPS. Të dy janë në dispozicion me Linux ose Window, dhe Plesk vjen me të gjitha planet si standard.

Pavarësisht se është thjeshtuar shumë, përmbajtja në faqe në përgjithësi është mjaft e fortë dhe fillestarët do të jenë në gjendje të marrin kokën e tyre rreth pritjes mjaft shpejt. Ka disa fraza të çuditshme në përdorim – WordPress është përshkruar si një ‘aplikacion i jashtëm’, për shembull – por nëse keni një bazë themelore në hostimin, do të jeni në gjendje të gjeni atë që po kërkoni.

Emrat.co.uk Uptime / Joproduktive

Konsumatorët e Emrave.co.uk përfitojnë nga një garanci në kohë 99,99%. Kur kontrolloni të dhënat teknike për një paketë pritëse, ju mund ta shihni këtë të renditur si 99%, por shtypi i vogël konfirmon që është 99.99%. Me sa duket, figura alternative është një tipo.

Kompania përdor teknologji cloud, kështu që unë pres që ata të përmbushin këtë premtim të shpejtë pa shumë telashe. Faqja e Statusit të Rrjetit tregon disponueshmërinë aktuale në të gjithë serverët, por nuk siguron të dhëna të arkivuara ose historike të kohës.

Të gjitha qendrat e të dhënave Names.co.uk janë në Mbretërinë e Bashkuar, që është një arsye tjetër e mirë për bizneset në Mbretërinë e Bashkuar që të shikojnë pritjen me ta. Ka hapësirë ​​në objektin Tier 4 Pulsant në Milton Keynes, dhe gjithashtu përdor disa qendra të të dhënave Telehouse (me sa duket në Londër). Informacioni në lidhje me qendrat e tij të të dhënave është mjaft i pakët, por nëse jeni të interesuar të dini më shumë rreth tyre, mund t’i hulumtoni ato drejtpërdrejt në faqet e internetit Pulsant ose Telehouse.

Nuk përmendet asnjë dispozitë rezervë, kështu që ne do të duhet të supozojmë se kopjet rezervë nuk janë dhënë si pjesë e marrëveshjes.

Emrat.co.uk Mbështetje

Kur bëhet fjalë për mbështetje, është e rëndësishme të theksohet se teknikët nuk janë të disponueshëm gjatë gjithë kohës. Mbështetja është në dispozicion vetëm nga e hëna deri të premten, nga 8 e mëngjesit deri në ora 7 pasdite, dhe nga 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite gjatë fundjavave.

Mbështetja e serverit të përkushtuar dhe mbështetja e VPS është në dispozicion vetëm gjatë ditëve të javës, gjë që është mjaft e dobët duke marrë parasysh që këto janë planet më të shtrenjta që ofrohen.

Konsumatorët mund të kontaktojnë departamentet e ndihmës Names.co.uk përmes një numri 0845. Kjo nuk është e lirë të telefononi. Ekziston edhe një numër i zakonshëm i telefonit në Mbretërinë e Bashkuar, por kjo furnizohet vetëm për klientët jo në Mbretërinë e Bashkuar, gjë që është pak turp.

Faqja e mbështetjes është në thelb një bazë e madhe e njohurive me disa mësime video dhe dokumente të Fillimit të Shpejtë. Ekziston një sistem i biletave që duket se është hequr në panelin e kontrollit. Mbështetje e kufizuar ofrohet gjithashtu në faqet e kompanisë Facebook dhe Twitter. Faqja e tij e Google+ nuk është përdorim i rregullt.

Emrat.co.uk në Lajme

Në Janar 2012, hakerat fituan qasjen në sistemin e faturimit Names.co.uk. Hakerat vodhën detaje të kartës së kreditit dhe informacione personale që i përkisnin 178 klientëve.

http://www.zdnet.com/hackers-nab-namesco-customer-details-4010025220/

Ka më shumë informacion mbi hack-un në Regjistrin. Konsumatorët u zhgënjyen në mënyrën se si Names.co.uk trajtonte hack-un e kartës së kreditit.

http://www.theregister.co.uk/2012/01/13/namesco_phish_like_security_warning/

Paneli i Kontrollit Emrat.co.uk

Konsumatorët e përbashkët të pritjes pajisen me panelin e kontrollit me porosi Names.co.uk. Paneli i kontrollit u ofron përdoruesve akses në shumicën e funksioneve themelore të llogarisë: menaxhimin e llogarisë së postës elektronike, hyrjen në raportet e brezit dhe analitikën themelore, një mjet online menaxheri skedarësh dhe funksionalitetin bazë të shitësit. Përdoruesit gjithashtu mund të instalojnë aplikacione me një klik.

Konsumatorët e pritjes dhe serverëve të dedikuar të VPS marrin qasje në Plesk – kjo përfshihet në tarifën e pajtimit të llogarisë, kështu që nuk ka asnjë tarifë licence në krye.

Emrat.co.uk Shtesa

Shumë plane të Names.co.uk përfshijnë një emër domain falas, por do të duhet të paguani çdo vit për të kërkuar tuajin. Vetëm emrat e domain -eve co.uk kanë të drejtë për ofertën.

Konsumatorët marrin gjithashtu 5 kredi me fotografi të aksioneve falas dhe 25% zbritje të shërbimit të menaxhimit të PPC të Names.co.uk. (Mos e ngatërroni këtë me një kupon të vërtetë Google AdWords).

Në mjetin instalues ​​me një klikim, Softaculous, do të gjeni një sërë skriptesh të dobishme, duke përfshirë WordPress, Joomla, Piwik, Coppermine dhe më shumë.

Emrat.co.uk Garancia / Politika e Anullimit të Kthimit të Parave

Kërkova në faqen e internetit Names.co.uk për një garanci për kthimin e parave, por nuk mund të gjeja ndonjë referencë për një. Kushtet dhe rregullat e tij janë të ndara në disa dokumente të vogla, dhe kjo e bëri të vështirë për mua të kërkoj ndonjë referencë për një garanci, por është me siguri më së miri të supozojmë se nuk ka kush e sheh pasi nuk reklamohet askund.

Names.co.uk ka një politikë të rimbursimit, por është mjaft e paqartë – në thelb thotë se kërkesat për rimbursim do të vendosen për meritë. Nëse nuk doni të anuloni, do të duhet të dërgoni kërkesën tuaj nga paneli i kontrollit.

Emrat.co.uk Përmbledhje

Names.co.uk ka një treg të synuar shumë qartë: bizneset e vogla në Mbretërinë e Bashkuar me staf jo teknik. Edhe pse paketat e tij mbulojnë kufijtë e këtij sektori, kryesisht është i interesuar të tërheq tregtarët e vetëm dhe njerëzit e biznesit që nuk kanë kohë të përfshihen shumë në aspektet teknike të drejtimit të një faqe në internet.

Kur hostet shënjestrojnë këtë treg, është mjaft normale të shohësh qoshe të prera në aspektin e mbështetjes, dhe kjo është qartë rasti këtu: mbështetja e plotë sigurohet me të vërtetë vetëm gjatë ditëve të javës gjatë orarit të zyrës, gjë që nuk frymëzon besim, veçanërisht kur nuk ka duket se është një garanci për kthimin e parave nëse do të gjeni se mbështetja nuk është e para.

Duke thënë këtë, Names.co.uk kanë bashkuar një seri tërheqëse të paketave pritëse që do të shënojnë të gjitha kutitë për shumë përdorues të papërvojë.

Emrat.co.uk Pyetjet e bëra më shpesh

 • A ofrojnë ata Windows dhe Linux hosting?

  Po, names.co.uk ofruan serverë Windows dhe Linux. Për secilin, ata ofrojnë plane të ndryshme që ndryshojnë në aspektin e veçorive. Për më tepër, ata ofrojnë plane me dy platforma.

 • Panelfarë panel kontrolli përdor emrat.co.uk?

  Panelet e kontrollit të paracaktuar janë cPanel në serverat Linux dhe Plesk në serverët Windows. Names.co.uk gjithashtu ka panelin e tij të kontrollit të pronarit.

 • Ku ndodhet emrat.co.uk?

  Names.co.uk është një kompani e Mbretërisë së Bashkuar. Databaza e tyre kryesore në objektin Tier 4 Pulsant në Milton Keynes. Ata gjithashtu përdorin objektet e Telehouse.

 • Cilat mundësi të pagesës janë në dispozicion?

  Ju mund të përdorni kartat e debitit dhe të kreditit nga Visa, MasterCard, Maestro dhe American Express. Pagesat përmes BACS dhe porosia postare gjithashtu pranohen. Emrat.co.uk nuk e pranon PayPal.

 • Cila është kontrata minimale?

  Kontrata minimale për shumicën e planeve që pret është një vit dhe disa cikle të ndryshme të faturimit janë në dispozicion, në varësi të planit të shërbimit ose shërbimit që ju zgjidhni.

 • Namesshtë emrat.co.uk një regjistrues i emrave të domain?

  po.

 • A ofrojnë ata regjistrim falas të domenit?

  Names.co.uk ofron një vit regjistrim falas të domenit me blerjen e një nikoqire të një viti. Kjo është një marrëveshje hyrëse dhe vlen vetëm për vitin e parë.

 • A i ofrojnë ato zgjerimet më të reja të domenit?

  Names.co.uk ofron shumicën e shtesave më të reja të domenit si .shërbime dhe. Shënjimi. Shikoni faqen e tyre të internetit për më shumë informacion.

 • A mund të marr privatësinë e domain-it me regjistrim?

  Po, shërbimet e privatësisë së domain janë të disponueshme.

 • A ofron emrat.co.uk një garanci për kthimin e parave?

  Rimbursimet janë diskrecionale dhe do të trajtohen brenda 10 ditëve të punës. Ata nuk ofrojnë një politikë “pa pyetje”.

 • Kindfarë lloj mbështetje ofrojnë emrat.co.uk?

  Names.co.uk ofron mbështetje telefonike drejtpërdrejtë nga e hëna deri të premten, nga 8 e mëngjesit deri në ora 7 pas orës lokale. Ata ofrojnë mbështetje nga 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite gjatë fundjavave. Ata gjithashtu kanë një sistem biletash mbështetëse. E gjithë mbështetja është në anglisht.

 • Do names.co.uk më ndihmoni të transferoj uebfaqen (et) e mia?

  Ata do t’ju ofrojnë ndihmë në transferimin e faqeve të internetit. Sidoqoftë, ata nuk ofrojnë ndihmë specifike për transferimin e sistemeve si WordPress, Joomla! dhe Magento. Kontaktoni mbështetjen e klientit nëse keni pyetje.

 • A mund të pres më shumë se një faqe në internet me një plan të vetëm?

  Varet nga plani. Kontrolloni faqen e internetit të names.co.uk ose kërkoni shërbimin e klientit për më shumë informacion.

 • Cilat mjete elektronike janë në dispozicion?

  Names.co.uk aktualisht ofron tre ecommerce – ndërtues site-i bazuar në cloud – planet. Ata gjithashtu ofrojnë katër plane të ndryshme SSL, nga GeoTrust dhe Norton.

 • A mund të transmetoj audio dhe video?

  Emrat.co.uk është i përqendruar në bizneset e vogla. Por disa nga planet e tyre më të avancuara duhet t’ju lejojnë të transmetoni media. Bisedoni me mbështetjen e klientit për nevojat tuaja specifike.

 • A ofron emri.co.uk mjete të posaçme për fillestarët për të krijuar një faqe në internet?

  Krijuesit e faqeve SiteMaker dhe SiteMakerPRO janë në dispozicion si një shtesë. Fotografitë falas janë gjithashtu në dispozicion.

 • Cila është garancia e tyre deri në kohë?

  names.co.uk siguron 99.99% up-time në planet e pritjes me bazë cloud.

 • A janë gjerësia e bandës dhe hapësira e magazinimit në planet e përbashkëta me të vërtetë të pakufizuara?

  Ashtu si të gjitha kompanitë e mbajtjes së faqeve në internet, names.co.uk rezervon të drejtën të zvogëlojë gjerësinë e bandës nëse vëllimi i lartë fillon të ketë një ndikim negativ ndaj përdoruesve të tjerë. Sidoqoftë, kompania deklaron se asnjëherë nuk është dashur të përdorë këtë.

 • A ofrojnë ata një program Filialin?

  Po, Names.co.uk ka një program të thjeshtë bashkëpunëtor dhe ofron deri në 90 £ komision mbi shitjen e produkteve për klientët e rinj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map