MidPhase në vitin 2020: Sayfarë thonë vlerësimet e klientëve në MidPhase?

Hyrje e mesfazës

Nëse ideja e hostit tuaj të internetit duke dalë nga biznesi ju bën të përzier, kontrolloni Midfazën.


midphase-hosting-shqyrtim

Historia e kaluar nuk garanton kthimet në të ardhmen, por duke pasur parasysh që ekipi drejtues i kompanisë ka qenë që nga viti 1998 dhe vetë kompania ka qenë që prej vitit 2003, ne presim Midfase
të vazhdojë të ofrojë shërbim të shkëlqyeshëm për klientët e tij.

Sidoqoftë, a është kjo kompani opsioni i duhur për ju? Lexoni rishikimin tonë për të zbuluar.

midphase-hosting-background

Rreth Midfazës

Midphase është një kompani amerikane e mbajtjes së faqeve në internet që specializohet në web hosting të përbashkët, por ofron shumë shërbime të tjera.

E vendosur në Juta dhe e themeluar në vitin 2003, kompania ka rritur bazën e saj të klientëve në mbi 120,000 dhe kishte më shumë se 200 punonjës në kohën e këtij shqyrtimi.

Kompania ka hapur edhe zyra në Londër, Angli; dhe Lviv, Ukrainë.

Pjesë e Grupit UK2

Midfaza është bërë një pjesë e grupit UK2, i njohur për ofrimin e shërbimeve në internet për mbi një milion fusha në 140 vende.

midphase-homepage

Kjo i jep mbështetje të qëndrueshme Midfazës në industri.

Veçanërisht, ai ndan selinë e tij me WestHost dhe host të tjerë të ngjashëm.

Midfaza ka një reputacion për një pritje të lirë dhe të thjeshtë në internet, por gjithashtu ofron edhe server të dedikuar për server gjithashtu.

Ndërsa hostimi i VPS nuk është i disponueshëm drejtpërdrejt, faqja e internetit e Midphase tregon klientët në markën e saj motër, VPS.net, për këto shërbime, kështu që opsioni është aty nëse jeni të përgatitur të përdorni një furnizues alternative.

midphase-hosting-planet

Planet e hostimit të mesfazës

Midfaza ofron shumë mundësi kur bëhet fjalë për planet e pritjes.

Ka plane të përbashkëta të kompanive të pritjes, me më shumë oferta premium të klasifikuar nën kategorinë Midfase Pro.

Planet e përbashkëta të strehimit

Opsionet për paketat e pritura të përbashkëta të bazuara në Linux me Midphase mbahen të thjeshta me vetëm dy plane në ofertë.

Planet e bazuara në Linux

Konsumatorët mund të regjistrohen për një muaj, kushte 1, 2 dhe 3-vjeçare; sa më gjatë të jetë afati, aq më i ulët është çmimi. Secili plan vjen me bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk.

 • Plani Personal lejon një uebfaqe me dhjetë nën-fusha dhe 1 bazë të dhënash MySQL.
 • Plani i Biznesit heq kufirin në faqet e internetit, bazat e të dhënave MySQL dhe nënfushat dhe gjithashtu vjen me një certifikatë SSL dhe një adresë IP të dedikuar.

Planet e bazuara në Windows

Pritja e përbashkët e bazuar në Windows është në dispozicion në një zgjedhje të tre planeve.

Secili plan vjen me hapësirë ​​të pakufizuar të diskut dhe bandës së gjerë.

Konsumatorët mund të zgjedhin afatin e kontratës së tyre nga mujore deri në 3 vjet.

 • Plani fillestar lejon vetëm një uebfaqe, dub-domain dhe bazën e të dhënave MySQL.
 • Plani i Pafund heq kufijtë në faqet, nënfushat dhe bazat e të dhënave MySQL.
 • Plani i Biznesit gjithashtu vjen me një certifikatë SSL të dedikuar dhe një adresë IP të dedikuar.

Opsionet e Rishites

Shitësi i shitësit me bazë në Linux përmes Midfase ofrohet në një shkallë rrëshqitëse prej 5 pikësh.

Kjo fillon me një plan bazë dhe shkallët deri në planet e shitësit Plus, Pro, Max dhe Alpha.

Përsëri, klientët mund të ndryshojnë afatin e kontratës së tyre nga 1 muaj në 3 vjet.

Të gjitha planet vijnë me një panel kontrollues të markës, softuer faturimi, 10 certifikata SSL dhe një adresë IP të dedikuar.

Planet fillojnë me deri në 50 GB hapësirë ​​në diskut dhe gjerësi bandë 500 GB e cila mund të shkallëzohet deri në 250 GB hapësirë ​​në diskut dhe bandwidth 2.5 TB.

midphase-cloud

Midphase Pro: VPS Cloud dhe SSD VPS

Ka shumë opsione nën ombrellën Midfase Pro.

Midfaza ofron dy lloje të ndryshme të mbajtjes së VPS: VPS Cloud dhe VPS SSD (kjo e fundit është një mundësi më tradicionale).

Ekzistojnë katër plane të ndryshme VPS Cloud nga të cilat mund të zgjidhni, ndërsa opsioni i fundit është pafundësisht i personalizueshëm.

Ofertat e mesfazës server i dedikuar hosting bazuar në procesorin që i duhet klientit.

Secili plan vjen me vendosje falas dhe 10 bandwidth të TB.

 • Serverët me procesorin Atom D510 1.66 GHz vijnë me një hard disk 500 GB dhe 2 GB RAM.
 • Serverat me procesorin Xeon E3-1220 3.1 GHz vijnë me një hard disk 500 GB dhe 8 GB RAM.
 • Serverat me procesorin Xeon E5-2620 2.0 GHz vijnë me dy hard disk 500 GB dhe 12 GB RAM.
 • Serverat me dy procesorë Xeon E5-2620 2.0 GHz vijnë me dy hard disk 500 GB dhe RAM 24 GB.

VPS dhe serverët e dedikuar VPS kërkojnë administrim të sistemit.

Nëse nuk doni ta menaxhoni këtë vetë, mund të zgjidhni për shërbimet e menaxhuara të Midfase ku ekipi teknik i kompanisë do t’i mbajë serverët tuaj duke u ulur në emrin tuaj.

Programi i Filialit

Ekziston edhe një program bashkëpunimi i cili lejon klientët e Midfase të fitojnë para për referime të suksesshme të klientëve.

midphase-e-commerce-ndërtues

Ndërtuesi i e-commerce në Midfaza

Midphase ofron një ndërtues të tregtisë elektronike për ata që kërkojnë të fillojnë me një dyqan online.

Midfaza pretendon se mund të merrni një dyqan të ri dhe të funksionojë në më pak se tridhjetë minuta.

Secili nga tre planet e ofruara nga kompania përfshin gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë:

 • Modelet e dyqaneve
 • Vegla për redaktimin e faqeve për faqet e produktit tuaj
 • hosting
 • Mjete SEO
 • Mjetet e marketingut
 • Shporta e blerjes
 • Funksionaliteti i arkëtimit
 • Përpunimi i pagesës
 • Opsionet e dorëzimit
 • Aftësia për të përcaktuar tarifat e taksave
 • Importi me shumicë i produkteve përmes CSV
 • dhe me shume

midphase-ecommerce

Paketa e nivelit të hyrjes është e shkëlqyeshme për bizneset e vogla të reja në botën e shitjes në internet, ndërsa opsionet e primit marrin një funksion të shtuar shtesë të biznesit..

Ndërtues i faqes në internet

Midphase gjithashtu ofron një ndërtues të faqes në internet për klientët që nuk kanë nevojë për funksionalitet të tregtisë elektronike.

Disa përdorime të mundshme të këtij ndërtuesi përfshijnë për bloge, portofol krijues dhe biznese të bazuara në shërbime.

midphase-uptime

Ndërprerja e mesfazës / Koha e pushimit

Klientëve të mesfazës nuk u është premtuar një shërbim i pandërprerë si i tillë, por kompania thotë se përpiqet t’i bëjë shërbimet e saj të disponueshme në dispozicion për çdo kohë.

Më e rëndësishmja, kjo mbështetet nga një garanci në kohë.

Garancia e orarit

Kjo garanci kompenson klientët e Midfazës në rast se koha e serverit do të bjerë nën 99.9% në çdo muaj të caktuar.

Siç e prisni, kjo përfshin kohën e ndërprerjes që ndodh jashtë mirëmbajtjes së planifikuar të serverit.

Nuk ka ndonjë statistikë të disponueshme për serverët e Midfase, por ekziston një faqe e statusit të serverit në faqen e internetit të Midfase, të cilit mund t’i qasen të gjithë – madje edhe jo-klientë.

Qendrat e të dhënave

Qendra kryesore e të dhënave Midfase është e vendosur në “sigurinë nga katastrofat” Lindon, Utah, megjithëse serverët e dedikuar mund të mbahen në një zgjedhje vendndodhjesh në të gjithë SH.B.A. dhe MB..

Qendra kryesore e të dhënave është një qendër e të dhënave Tier-3 e cila përdor burime të tepërta të energjisë dhe monitorimin në vend dhe stafin e sigurisë, për të siguruar serverat të mbajtur dhe funksionuar në çdo kohë..

midphase-klient-mbështetje

Ndihma për klientët në mesfazë

Konsumatorëve në mesfazë u jepet një gamë e gjerë opsionesh për mbështetjen e klientit nëse ka ndonjë problem me shërbimet e tyre të pritjes.

Burime Ndihme Online

Ekziston një bazë njohuri për qëllime të vetë-ndihmës, një blog dhe faqe e statusit të serverit për lajme dhe azhurnime.

Mbështetje e drejtpërdrejtë

Konsumatorët gjithashtu mund të kontaktojnë ekipet mbështetëse me qendër në SHBA Midfase 24 orë në ditë përmes një strukture bisede live dhe linjë telefonike falas (një SH.B.A dhe një numër ndërkombëtar janë në dispozicion).

Mbështetja ofrohet gjithashtu përmes biletave dhe postës elektronike.

Planet vijnë me një garanci për kohën e përgjigjes së mbështetjes edhe pse nuk ka asnjë informacion që konfirmon se çfarë është kjo.

Bashkëveprimi i mediave sociale

Midfaza mban llogari shumë aktive të Facebook, Google+ dhe Twitter.

Më e rëndësishmja, duket se bashkëvepron shpesh me klientët e saj përmes mediave sociale nëse lind ndonjë kërkesë mbështetjeje.

SLA Gjithëpërfshirëse për Konsumatorët e Dedikuar të Serverit

Konsumatorët e përkushtuar për pritjen e serverëve gjithashtu janë pajisur me një SLA gjithëpërfshirëse që mbulon garancitë e brezit, garancitë e lidhjes dhe garancitë e zëvendësimit të pajisjeve..

midphase-control-panel

Whatfarë Paneli Kontrolli Ofron Midfazë?

Midfaza siguron cPanel për të gjitha planet e saj të hostimit të bazuara në Linux.

cPanel do të jetë i njohur për shumicën e klientëve të hostimit në internet që kanë përdorur hoste me reputacion më parë.

Nëse nuk jeni mësuar ta përdorni atë, Midphase gjithashtu ofron një demonstrim të dobishëm në faqen e saj të internetit.

Shtesa shtesë të mesfazës

Të gjitha planet e pritjes së Midfase vijnë me një emër domain falas.

Hosting mbështet WordPress, PHPNuke, osCommerce, ZenCart, Ruby-on-Rails, Python, Perl dhe më shumë.

Konsumatorëve u sigurohet gjithashtu instaluesi Softaculous me një klik.

Midphase gjithashtu ofron një numër të madh të shtesave dhe shërbimeve shtesë, kështu që ju lehtë mund të ndërtoni një paketë që plotëson të gjitha nevojat tuaja.

Midfaza zotëron të dhëna të shumta të të dhënave, dhe në varësi të cilës paketë pritëse për të cilën zgjidhni, ju mund të zgjidhni ku është pritur faqja juaj.

midphase-rimbursimet

A ka midfaza një garanci për kthim parash ose politikë anullimi?

Të gjitha planet e pritjes së përbashkët të Midfase vijnë me një garanci 30-ditore të kthimit të parave, e cila është relativisht standarde për planet e përbashkëta të pritjes.

Rimbursimi nuk përfshin tarifat e regjistrimit të emrit të domain dhe shërbime të tjera shtesë që janë blerë.

Si të merrni një rimbursim nga mesfaza

Konsumatorët duhet të plotësojnë një formular në internet për të anuluar llogarinë e tyre dhe duhet të japin së paku 14 ditë njoftim para përfundimit të afatit të tyre për të anuluar para se të rinovohet llogaria.

Midfaza gjithashtu ruan të drejtën për të anulluar llogarinë e një klienti brenda 72 orëve kur një klient ka qenë jashtëzakonisht i vrazhdë ose vulgar për të mbështetur stafin.

Midfaza: Një kompani e qëndrueshme

Midphase
ka tërhequr pak vëmendje në media, dhe ka një mungesë të veçantë të ndonjë lajmi lajmesh, të mirë apo të keqe, për kompaninë.

Organizata e ombrellës së midfazës, UK2 Group, nuk ka pasur shumë vëmendje, kështu që është ndoshta e sigurt të supozohet se shërbimet që të dy kompanitë ofrojnë janë relativisht të qëndrueshme.

Alternativat e mesfazës

Nëse Midfaza është pak nga ana e shtrenjtë për atë që ju nevojitet, shikoni HostGator. HostGator ofron paketa të përfshira në internet me ekrane të plota, miqësore me buxhetin, dhe kompania mbështet ofertat e saj me mbështetjen e klientëve më të mirë. Shihni kritikat tona të HostGator.
Nëse Midfase nuk ofron mjaftueshëm për nevojat tuaja, veçanërisht kur është fjala për serverët e menaxhuar dhe të dedikuar VPS-ve të menaxhuar, shikoni Rackspace. Rackspace është një kërkues i përzgjedhjeve të primitive të pritjes në internet të drejtuara drejt atyre me uebfaqe me intensitet burimesh. Shikoni vlerësimet tona Rackspace..

Përmbledhje e mesfazës

Midfaza qëndron jashtëzakonisht mirë kundër hosteve të tjerë të internetit / kompanive të mbajtjes së faqeve në industri.

Planet e saj të përbashkëta të pritjes janë të strukturuara mirë, dhe megjithëse nuk ka ndonjë pagesë falas për të tunduar klientët për t’u regjistruar, mundësia për të blerë host të përbashkët në baza mujore është një plus i madh për secilin që nuk është i sigurt nëse shërbimi është i mjaftueshëm për nevojat e tyre.

Departamenti i Ndihmës së Midfazës duket të jetë i mirëorganizuar dhe i mbarë.

Edhe pse nuk ka mësime video ose udhëzues përdorues në dispozicion, përdorimi i faqeve të mediave sociale për t’u lidhur me klientët është i admirueshëm.

Zgjedhja e vendndodhjeve të qendrave të të dhënave ofron një sasi të mirë fleksibiliteti edhe për kompani të mëdha.

Midfaza është një host i qëndrueshëm, i besueshëm në internet që ofron një larmi të gjerë shërbimesh të lidhura me mbajtjen në internet / uebsajtin, të cilat me siguri do të plotësojnë nevojat e shumicës së klientëve në treg.

MidPhase Pyetjet e bëra më shpesh

 • Cilat produkte pritës janë në dispozicion me Midfase?

  Ata ofrojnë një pritje të përbashkët, të re dhe të përkushtuar (të pakontrolluar). Pritja e tyre e përbashkët vjen në një gamë të niveleve dhe përfshin hostimin e specializuar si WordPress hosting. Ata gjithashtu ofrojnë plane shitës dhe plane VPS.

 • A ka mesfazë Windows hosting?

  Po. Serverët e tyre të dedikuar kanë mundësinë e ekzekutimit të Windows Server 2012 për një kosto shtesë mujore.

 • Applicationsfarë aplikacionesh janë në dispozicion me Midphase?

  Ata ofrojnë instalime me një klik për aplikacione të zakonshme si WordPress, Drupal dhe Magento përmes Softaculous.

 • A ka garanci për kthimin e parave me Midfazën?

  Po. Ata ofrojnë një garanci 30-ditore për kthimin e parave në të gjitha planet e tyre të përbashkëta.

 • A ka Midfaza një garanci në kohë?

  Jo. Ata pretendojnë të mbajnë serverët e tyre lart 99.9% të kohës, por kjo deklaratë nuk mbështetet në SLA ose kushtet e shërbimit të tyre.

 • Si mund të paguaj për llogarinë time të Ndërmarrjes në Midfase?

  Pritja e tyre e përbashkët paguhet çdo vit. Konsumatorët e përkushtuar, cloud dhe VPS kanë mundësinë të paguajnë çdo muaj ose në vit. Konsumatorët mund të paguajnë përmes kartës së kreditit ose PayPal.

 • A ka ndonjë zbritje në dispozicion?

  Po. Ata kryejnë rregullisht promovime dhe ofrojnë zbritje standarde për nënshkrimin e një kontrate më të gjatë dhe paguajnë më shumë para.

 • A do të shoh një rritje të madhe çmimesh kur bëhet fjalë për rinovimin me Midfazën?

  Ndoshta. Ata rregullisht përdorin zbritje çmimesh hyrëse, prandaj sigurohuni që të lexoni faturën tuaj me kujdes përpara se të blini.

 • Sortfarë lloj mbështetje ka Midfase?

  Ata ofrojnë bisedë të drejtpërdrejtë dhe mbështetje telefonike, si dhe një sistem biletash dhe një bazë njohurish.

 • Ku janë bazat e të dhënave të Midfazave?

  Të dhënat e tyre të përbashkëta janë në Utah. Marka ka selinë në të njëjtin vend, por në të vërtetë është pjesë e UK2Group.

 • Cilat gjuhë programimi janë të pajtueshme me Midfazën?

  Ata mbështesin PHP, Ruby on Rails, Python dhe Perl-CGI.

 • Featuresfarë veçorish sigurie ofron Midfaza?

  Planet e përbashkëta më të larta përfshijnë një certifikatë SSL të dedikuar me mundësi për nivele më të ulëta për t’i blerë ato.

  Disa plane të përbashkëta përfshijnë gjithashtu mbrojtjen kundër spamit dhe antivirusit Barracuda Advanced, përsëri me nivele më të ulëta paraqiti mundësinë për të blerë.

  Të gjitha produktet kanë mundësinë që të blejnë sisteme të sigurisë SiteLock përmes Midfase.

 • Cilat karakteristika rezervë janë në dispozicion me Midfase?

  Faqet e tyre të përbashkëta janë të rezervuara çdo 5 ditë. Produktet e tjera aktualisht nuk ofrojnë kopje rezervë, por R1Soft së shpejti do të vijë si për VPS ashtu edhe për planet e dedikuara të pritjes.

 • Whatfarë qasje në panelin e kontrollit ofron Midfase?

  Të gjitha planet e përbashkëta vijnë me CHI, një panel kontrolli pronësor i bazuar në cPanel. Planet e tjera mund të shtojnë aksesin cPanel për një kosto shtesë mujore.

 • A ofron Midfase hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe gjerësi bandë? Çfarë do të thotë kjo?

  Po. Planet e tyre të përbashkëta janë të pakufizuara. Sidoqoftë, ajo që nënkuptojnë është se klientët e përbashkët të serverëve janë të kufizuar në numërimin e inodeve prej 200,000 dhe 10 GB të bazave të të dhënave (me asnjë bazë të dhënash më shumë se 5 GB).

  Nëse i tejkaloni këto kufij, ata do t’ju kërkojnë të përmirësoni planin tuaj.

 • A ofron Midfase ndonjë shërbim të CDN, ose ata vetë ose përmes një pale të tretë?

  Po, ata u ofrojnë klientëve qasje falas në shërbimin CloudFlare CDN për të gjitha planet e përbashkëta. Konsumatorët mund të azhurnojnë në CloudFlare Plus për një tarifë shtesë mujore.

 • A ka softuer ndërtimi në internet ose ndihmë në dispozicion?

  Po. Ato ofrojnë shërbime standarde për ndërtimin e faqes në internet dhe shërbime të ndërtimit të faqes elektronike të e-commerce për një kosto shtesë mujore.

 • A e mbështet Midfazën marketingun tim në mënyra të tjera?

  Po. Ato gjithashtu kanë shërbime SEO në dispozicion dhe planet e përbashkëta mund të përfshijnë aplikacione për analitikë në internet, në varësi të nivelit.

 • A ofron Midfaza një program bashkëpunimi?

  Po. Ata ofrojnë një program bashkëpunëtorësh, por nuk përfshijnë detaje në faqen e tyre të internetit për të. Kontaktoni shërbimet e klientit për më shumë informacion.

 • A mund ta regjistroj fushën time në Midfase?

  Po, Midfase ofron shërbime të regjistrimit të domain për një gamë të madhe të TLD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map