JaguarPC Në vitin 2020: Dofarë thonë përmbledhjet e klientëve JaguarPC?

Hyrje JaguarPC

JaguarPC është një kompani private pritjeje në internet me qendër në Kolorado, Sh.B.A. Kompania është themeluar në vitin 1998 dhe u rrit për të përfshirë bizneset vartëse si Aletia Hosting, Devpond Software dhe Dedicatedspace.com, megjithëse nuk është e qartë nëse këto biznese janë akoma në veprim. (Një vështrim i shpejtë në Google sugjeron që mund të mos jenë).


Me më shumë se një dekadë përvojë pritëse nën rripin e saj, JaguarPC është në gjendje të ofrojë një larmi shërbimesh pritëse të përshtatshme për bizneset e të gjitha madhësive.

Planet Pritëse të JaguarPC

JaguarPC siguron tre mundësi për host-in e përbashkët të bazuar në Linux: planin e mbajtjes në internet, një plan gjysmë të dedikuar dhe një plan të veçantë për shitësit. Secili plan lejon klientët të presin fusha të pakufizuara, llogari MySQL dhe llogari FTP.

Plando plan mund të jetë i personalizueshëm me një gamë të shtesave, duke përfshirë adresat IP shtesë, certifikatat SSL dhe sende të tjera, të tilla si softuer dhe skriptet. Konsumatorët mund të zgjedhin të paguajnë çdo muaj, vjetor, 2-vjeçar ose 3-vjeçar. Sa më gjatë të jetë afati i rënë dakord, aq më e ulët është kostoja e pritjes.

 • Plani i Web Hosting është opsioni me kosto të ulët nga JaguarPC dhe lejon hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe bandën e tij..
 • Plani gjysëm i përkushtuar është i ngjashëm me planin e mbajtjes në internet, por siguron 600% më shumë burime të serverit.
 • Plani i hostimit të Rishitësit kufizon hapësirën e diskut në 50 GB dhe gjerësinë e brezit në 10 TB, por siguron një panel kontrolli të markës për klientët.

JaguarPC ofron plane Linux dhe VPS të mbështetur në Windows. Ekzistojnë katër plane në dispozicion dhe klientët mund të shkallëzojnë paketën e tyre nga 25 GB hapësirë ​​në disk, 3,000 GB bandwidth dhe 512 MB RAM (të burstable deri në 2048 MB) deri në 150 GB hapësirë ​​në disk, 5,000 GB bandwidth, dhe 3072 MB RAM (burstable deri 6144 MB). Planet VPS mund të personalizohen me RAM, bandwidth shtesë dhe hapësirë ​​në disk. Konsumatorët gjithashtu mund të blejnë adresa shtesë IP, një certifikatë SSL dhe një gamë të panelit të kontrollit dhe shtesa softuerësh.

Ekziston një plan hibrid i serverit në dispozicion i cili ndërthur serverët tradicionalë të dedikuar me teknologjinë VPS. Ky plan është i disponueshëm vetëm për sistemet operative të bazuara në Linux përfshin një shërbim të menaxhuar plotësisht. Kjo mundësi hibride u siguron klientëve hapësirë ​​4 GB RAM, 10 bandë Bandwidth 10 TB dhe hapësirë ​​në disk 200 GB. Konsumatorët gjithashtu mund të blejnë një gamë të shtesave, të ngjashme me planet e pritjes VPS.

Për klientët që duan një server të dedikuar ekzistojnë tre mundësi bazuar në çipin e procesorit në serverin e dedikuar. Ashtu si hosting VPS, planet e dedikuara të serverit janë të personalizueshme me një gamë të shtesave, duke përfshirë Windows hosting dhe shtesa Virtuozzo.

 • Një server me një procesor katër-bërthamor Intel i5-2500 marrë 8 GB RAM, 1 hapësirë ​​në disk TB dhe 10 bandë të bandës TB.
 • Serverat me një procesor katër-bërthamor Intel Xeon E3-1230 vijnë me 4 GB RAM, 2 hapësirë ​​diskut X X 500 GB dhe gjerësi bandë 10 TB.
 • Një server me 2 procesorë me katër bërthama Intel Xeon E5606 ka 16 GB RAM, hapësirë ​​në disk 4 X 1 TB dhe 10 gjerësi bandë TB.

Ekziston gjithashtu një program bashkëpunimi për çdo klient JaguarPC i cili dëshiron të fitojë para përmes referimeve.

JaguarPC Uptime / Koha e prapambetjes

Nuk ka statistika të disponueshme në dispozicion në faqen e JaguarPC, por planet e saj të pritjes reklamohen me një garanci të shpejtë të rrjetit 100%. Kjo garanci do të kompensojë klientët me 10 orë pritje për çdo orë të ndërprerjes së rrjetit jashtë mirëmbajtjes së planifikuar (deri në një maksimum 100% të faturës së klientit). Kjo garanci nuk përfshin shërbimet, daemons, softverin e serverit dhe dështimin e harduerit të serverit, megjithatë.

Ekziston gjithashtu një garanci harduerike për klientët e dedikuar për pritjen e serverëve. Kjo garanton që nëse ka ndonjë gabim harduerik në një server të dedikuar, artikulli në fjalë do të zëvendësohet brenda 2 orësh. Kjo i shpërblen klientët në të njëjtën mënyrë si garancia për kohën e rrjetit: 10 orë kredi për çdo orë joproduktive gjatë 2 orëve të para, deri në një maksimum 100% të shumës së faturës së klientit.

Vlen të përmendet se këto SLA janë në dispozicion vetëm nëse llogaria e klientit me JaguarPC është në gjendje të mirë.

Serverat e JaguarPC janë të vendosura në 6 qendra të të dhënave, 5 në SH.B.A. dhe 1 në Mbretërinë e Bashkuar. Këto shfaqin sigurinë dhe monitorimin e rrjetit gjatë gjithë orës, UPS dhe sistemet rezervë të energjisë. Monitorimi shtesë siguron që pajisjet e hostit të ruhen dhe të funksionojnë në çdo kohë.

Mbështetje JaguarPC

Konsumatorët e JaguarPC janë mbështetur përmes një sërë kanalesh vetë-ndihmëse dhe teknike. Ekziston një bazë njohurish me një gamë artikujsh, mësime video dhe udhëzues të përdoruesve. Ekziston gjithashtu një blog i ndërmarrjeve, një faqe e statusit të rrjetit të drejtpërdrejtë dhe një forum i komunitetit ku klientët mund të ndajnë informacione. Ekipet e ndihmës teknike janë në dispozicion 24 orë në ditë përmes një strukture bisede live, linjë telefonike falas të SHBA dhe një sistem biletash.

JaguarPC ka llogari aktive të mediave sociale në Facebook dhe Twitter. Kompania inkurajon në mënyrë aktive klientët e saj për t’i ndjekur ata. Shtë më e rëndësishmja, gjithashtu duket se është e gatshme të bashkëveprojë me klientët përmes këtyre kanaleve të mediave sociale nëse lind ndonjë çështje.

JaguarPC në Lajme

Pavarësisht se është në biznesin e mbajtjes së faqes në internet për gati 15 vjet, JaguarPC nuk ka bërë valë në median teknike. Nuk ka histori ose artikuj në dispozicion, të mirë apo të keq, në faqet si Zdnet, ARSTechnica ose Cnet. Mund të supozoj vetëm se shërbimet e ofruara nga JaguarPC janë relativisht të qëndrueshme dhe të sigurta.

Paneli i Kontrollit JaguarPC

Web Hosting me JaguarPC vjen me panelin e kontrollit cPanel, një mjet i njohur. Ekzistojnë disa pamje të ekranit në dispozicion në faqen e internetit të JaguarPC. Serverë hibrid dhe host VPS vjen me cPanel / WHM, megjithëse klientët mund të blejnë Interworx dhe DirectAdmin nëse dëshirojnë të përdorin një panel kontrolli të ndryshëm.

JaguarPC Shtesa

Të gjitha planet e pritjes së faqeve të JaguarPC vijnë me një çertifikatë falas SSL të përbashkët, një krijues falas të faqes në internet, program falas për menaxhimin e projekteve dhe instaluesin Softaculous ‘me një klik’ që mbështesin një gamë të gjerë të aplikacioneve. Ofrimi i menaxhimit të projektit është një freebie e pazakontë.

Ruby on Rails hosting mbështetet siç është PHP, Python, Perl dhe më shumë.

VPS dhe pritja e serverëve të dedikuar të dy vijnë me program falas të faturimit të klientit, 3 adresa IP dhe një llogari të lirë të shitësit të domain Enom.

Politika e garancisë / anulimit të parave të JaguarPC

Për të anuluar një llogari JaguarPC, klientët duhet të plotësojnë një formë anulimi në panelin e kontrollit dhe atyre nuk do të kthehen asnjë tarifë para datës së anulimit. Ekziston një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave, e cila do të kthejë tarifat e çdo klienti nëse anulojnë brenda 30 ditëve të para. Regjistrimet e emrit të domainit dhe shtesat e tjera të tarifave përjashtohen nga kjo politikë e rimbursimit, e cila është mjaft standarde.

Përmbledhje e JaguarPC

JaguarPC krahasohet mjaft e favorshme kundër shumicës së kompanive të tjera pritëse. Ata ofrojnë një gamë të opsioneve të zakonshme të pritjes, por plani Hybrid tregon një nivel të inovacionit përtej fushëveprimit të konkurrentëve të tij.

Ndërsa garancia për 30 ditë kthim parash është mjaft standarde për pritjen e paketave, niveli i mbështetjes është mbresëlënës. Forumi i klientëve dhe kanalet e mediave sociale janë një tregues që kompania është e prirur të bashkëveprojë me klientët e saj për t’i ndihmuar ata të përfitojnë sa më mirë nga pritja e tyre.

JaguarPC Pyetjet e bëra më shpesh

 • Productsfarë produktesh hosting ofron JaguarPC?

  Ata ofrojnë grupin e plotë të produkteve të pritjes: të përbashkëta, VPS, dhe mbajtjen e cloud, serverë të dedikuar dhe shitësin e shitësit.

  Ata ofrojnë VPS të menaxhuar dhe të pakontrolluar dhe serverë të dedikuar, dhe ofrojnë Linux dhe Windows zgjidhje pritëse.

 • Supportfarë mbështetje ofron JaguarPC?

  Ata kanë 24/7 bisedë të drejtpërdrejtë, mbështetje telefonike dhe sistem biletash në dispozicion për të gjitha planet.

  Ata gjithashtu kanë një blog dhe forume të komunitetit për vetë-ndihmë, si dhe mbështetje “fillimi” si një demonstrim cPanel dhe mësime video.

 • A do të më ndihmojë JaguarPC të migroj faqen time?

  Po. JaguarPC ofron një shërbim të migracionit në sit dhe një shërbim të migracionit të domain përfshirë në të gjitha planet e tyre.

 • A ka JaguarPC një garanci për kthimin e parave?

  Po. Ata ofrojnë një garanci prej 45 ditësh për kthimin e parave në të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Si zakonisht, kjo garanci përjashton çdo shërbim shtesë, si regjistrimet e domenit që mund të keni blerë.

 • A ka JaguarPC një garanci në kohë?

  Po, ata kanë një garanci 100% në muaj, duke ndaluar një sërë rrethanash të përjashtuara. Në rast se ata nuk japin garancinë 100%, ata japin çdo llogari 10 herë më shumë se ndërprerja.

  Pra, nëse një sit është ulur për një orë, do të marrë 10 orë kohë të kreditit të akredituar. Shikoni Marrëveshjen e Nivelit të Shërbimit të JaguarPC për më shumë detaje.

 • A ka ndonjë gjë që nuk mund të bëj në JaguarPC?

  Jo ne te vertete. Në përgjithësi, ju mund të bëni atë që dëshironi. Ashtu si shumica e kompanive të tjera pritëse, JaguarPC ndalon aktivitetin e paligjshëm dhe spamming në Kushtet e tyre të Shërbimit, por lejon që përmbajtja e të rriturve (ndryshe nga shumë host të tjerë) në serverat e tyre të dedikuar dhe VPS.

  Ato lejojnë gjithashtu bitcoin në serverë të dedikuar. Shikoni Kushtet e Shërbimit për më shumë detaje.

 • A ka JaguarPC një ndërtues në internet?

  Po. JaguarPC përfshin RvSiteBuilder në të gjitha planet e tyre.

 • A ofron JaguarPC ndonjë ndihmë digjitale në marketing për mua?

  Jo ne te vertete. Ata nuk ofrojnë kredi për reklama, as nuk kanë SEO ose uebfaqe dhe ndihmë për zhvillimin e dyqaneve elektronike.

 • Applicationsfarë aplikacionesh mund të ekzekutoj me JaguarPC?

  Me Softaculous, klientët kanë qasje në instalimet me një klikim për mbi 300 aplikacione, duke përfshirë CMS si WordPress, Joomla dhe Drupal, karrocat e blerjeve si Magento, forume dhe wikis.

 • Accessfarë qasje në panelin e kontrollit ofron JaguarPC?

  Qasja në panelin e kontrollit jepet në të gjitha planet përmes cPanel dhe WHM (kur është e aplikueshme). Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje cPanel dhe shesin licenca shtesë cPanel.

 • Optionsfarë opsionesh rezervë ka JaguarPC?

  Secili plan i përbashkët vjen me kopje rezervë të përditshme, të shkarkueshme dhe kopjime të vazhdueshme të të dhënave DataLockBox.

  Shitësi i tyre dhe planet e VPS kanë të dyja rezervat ditore të siguruara nga R1Soft dhe Idera, përkatësisht.

  Për serverët e tyre të dedikuar, hapësira rezervë mund t’i shtohet çdo plani për një kosto shtesë.

 • Securityfarë sigurie ka JaguarPC?

  Ata ofrojnë siguri fizike për të dhënat e tyre me 24/7 monitorim dhe teprica të shumta.

  Për sigurinë e softuerit, ata kanë një mur të zjarrit të mundësuar nga Cisco dhe HP.

  Planet e tyre të përbashkëta përfshijnë një SSL të përbashkët me plane të nivelit më të lartë duke përfshirë edhe një certifikatë premium të shpejtë SSL gjithashtu.

 • Ku janë bazat e të dhënave të JaguarPC?

  Ata drejtojnë qendrat e të dhënave në Atlanta, Dallas, New York, dhe në Mbretërinë e Bashkuar. Kompania është me seli në Kolorado.

 • A ka JaguarPC një program bashkëpunëtor?

  Po. Ata kanë një sistem referimi të niveleve, kështu që sa më shumë referime të ofroni aq më shumë paguhen për kërkesa.

 • A do të rritet çmimi im shumë kur të dal për rinovim?

  Jo ne te vertete. Ekzistojnë disa shpenzime që do të vijnë në vitin e dytë në krahasim me vitin një si kostot e regjistrimit të domain, të cilat përfshihen në disa plane për vitin e parë.

  Por në përgjithësi, jo – JaguarPC nuk përdor skema hyrëse të çmimeve.

 • Cilat gjuhë programimi mbështeten nga JaguarPC?

  Ata ofrojnë gamën e plotë të gjuhëve, përfshirë Perl, PHP, Ruby on Rails dhe Python.

 • Farë do të thotë JaguarPC me hapësirë ​​në disk dhe “bandwidth” të pakufizuar?

  Ndërsa disa plane të përbashkëta thonë “të pakufizuara”, ka kufizime në numrin e inodeve të përshkruara në Kushtet e Shërbimit dhe SLA të JaguarPC.

  Në Kushtet e Shërbimit, ekziston gjithashtu një kufizim se sa burim serveri mund të përdorë një klient i vetëm një herë. Nëse tejkalohet kjo përqindje, JaguarPC rezervon të drejtën e mbytjeve të llogarive.

 • Si është cikli i faturimit i JaguarPC?

  Ciklet e tyre të faturimit janë përgjithësisht shumë fleksibël, me klientët në gjendje të blejnë asgjë në një cikël prej tre muajsh deri në 36 muaj pritje.

 • A ka zbritje në dispozicion për kontrata më të gjata?

  Po. Sa më gjatë të regjistroheni, aq më pak paguani.

 • A përfshin JaguarPC një CDN?

  Po. Të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes së pritjes përfshijnë CloudFlare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map