Hosting Ovh.com: Emri Misterioz. Ne vendosëm të shohim se si ata performojnë.

Verdikti ynë: # 1 për vendosjen e shpejtë të serverit

OVH
është kompania më e madhe e mbajtjes së faqeve në internet në Evropë, duke u shërbyer klientëve me një shumëllojshmëri të serverëve me performancë të lartë.


Ju mund të merrni kursime maksimale në planin tuaj të pritjes OVH
kur klikoni në ndonjë prej lidhjeve të zbritjes në këtë përmbledhje.

Pros:

 • Të shumta të të dhënave në të gjithë botën
 • Gama e gjerë e serverëve të dedikuar që mund të sigurohen shpejt
 • Zgjidhni midis një paneli kontrolli, cPanel, ose Plesk

Cons:

 • Opsione të kufizuara për mbështetje të menjëhershme
 • Ju jeni përgjegjës për kopjen rezervë

15+ Klientë OVH shënojnë këtë pritës 2.9 nga 5 yje, me nota mbi mesataren për karakteristika dhe cilësi.

A është OVH perfekt për faqen tuaj te internetit?

Dëshironi të lexoni për diçka specifike? Shko te pjesët më të njohura të këtij shqyrtimi:

 • Shqyrtimi i ekspertëve – lexoni analizën tonë të plotë nga eksperti mikpritës, Brian Wu
 • Shqyrtimet e klientëve – shikoni se çfarë thonë klientët aktualë OVH
 • Planet e strehimit – krahasoni planet dhe çmimet e hostimit OVH
 • FAQ – gjeni përgjigje për pyetjet më të zakonshme në lidhje me OVH

OVH nuk është ofruesi më i njohur i mbajtjes së faqes në internet, por kjo kompani ndërkombëtare shërben 1.4 milion klientë në 138 vende.

OVH ofron një paketë të plotë të planeve të pritjes me çmime konkurruese. Por a i jep ajo vlera dhe përfitimet që ju kërkoni?

Rishikimi ynë i ekspertëve OVH do t’ju ndihmojë të vendosni nëse OVH është i duhuri për ju.

Farë është OVH?

OVH
është një ofrues kryesor udhëheqës i programeve franceze që ofron një gamë të plotë të mbajtjes së faqeve në internet dhe serverëve të dizajnuar për t’iu përshtatur një numri të madh klientësh.

Klientët përfshijnë pronarë të vegjël të internetit deri në bizneset e mëdha që po kërkojnë zgjidhjet më të fundit të infrastrukturës cloud për biznesin e tyre. Planet e hostimit të VPS fillojnë me 3,35 dollarë në muaj kur paguhen çdo vit.

Kush është OVH?

OVH u themelua fillimisht në 1999 nga Octave Klaba në Lille, Francë. Në vitet në vijim, OVH filloi të rritet dhe zgjerojë shërbimet e saj në të gjithë Francën dhe pjesën tjetër të Evropës në 2006 kur hapi filialet e saj të parë në Poloni, Spanjë dhe Senegal..

Sot, është ofruesi më i madh i hosteve në të gjithë Evropën.

Web hosting OVH ka një bazë globale të klientëve

Kompania e web hosting gjithashtu u zgjerua në Afrikë, Shtetet e Bashkuara dhe Kanada duke e bërë atë një lojtar në të gjithë botën në tregun e serverëve pritës.

OVH
luan hoste në sa më shumë që 18 milion faqe në internet dhe aktualisht ka pothuajse 3 milion emra domain regjistruar përmes shërbimit të tyre.

Hosting OVH

OVH ofron mundësi për mbajtjen në internet dhe postën elektronike për klientët me një larmi të gjerë të nevojave.

Edhe paketat pritëse të nivelit të hyrjes vijnë me karakteristika që ndihmojnë për ta bërë faqen tuaj të besueshme, të shpejtë dhe të sigurt.

Cilat karakteristika vijnë me planet e mbajtjes në internet të OVH?

Në varësi të llojit të planit që ju zgjidhni, do të keni qasje në disa karakteristika për ta bërë më të lehtë drejtimin e faqes tuaj dhe përmirësimin e performancës së saj.

Karakteristikat përfshijnë:

 • Anti DDoS për të përmirësuar sigurinë
 • Paneli i kontrollit personal ose paneli i kontrollit cPanel / Plesk
 • Pritja e postës elektronike
 • Mbështetje telefonike falas 24/7
 • Një Marrëveshje e Nivelit të Shërbimit (SLA), në mënyrë që të kërkoni kredi shërbimi për kohën e humbjes

Planet e hostimit të OVH

OVH
ofron një shumëllojshmëri të planeve të mbajtjes së faqeve në internet të dizajnuara për të përmbushur nevojat e pronarëve të internetit dhe bizneseve.

Ndërsa OVH është një kompani ndërkombëtare, duket se disa shërbime nuk janë në dispozicion në të gjitha rajonet.

Për shembull, planet e përbashkëta të pritjes nuk shfaqen në Uebfaqen e SHBA. OVH krijoi një entitet të veçantë për operacionet e tij në SHBA, OVH US. Sipas uebfaqes OVH: “Ju mund të porositni vetëm shërbime të pritura në SH.B.A. përmes faqes së internetit të SHBA OVH …”.

Nëse jeni në Mbretërinë e Bashkuar, mund të merrni një plan të përbashkët të pritjes nga 1.69 £ në muaj. Planet e përbashkëta të pritjes vijnë me trafik të pakufizuar, dhe hapësira në disk fillon me 100 GB dhe deri në 500 GB në planet e nivelit më të lartë.

Do të merrni një domen falas për vitin e parë. Ka instalime të kufizuara me 1 klikim, duke ofruar vetëm WordPress, Joomla, Drupal dhe Prestashop.

OVH hosting ofron një pritje të përbashkët për klientët në Mbretërinë e Bashkuar

Sipas uebfaqes së përgjithshme të OVH (jo specifike për rajonin), ekzistojnë tre mënyra kryesore që mund të organizoni projektet tuaja në internet me hostimin në internet të OVH: VPS, Serverë të përkushtuar dhe cloud të dedikuar.

Web hosting OVH ofron cloud dhe VPS hosting në faqen e saj ndërkombëtare

Ne ofrojmë një përmbledhje të shpejtë në tabelë dhe zgjerojmë në këto plane më poshtë.

Lloji i pritjes VPS përkushtuar Cloud i përkushtuar
Paketat VPS SSD, VPS Cloud, VPS RAM RAM Katër servera të dedikuar në dispozicion Tre konfigurime të disponueshme
CPU 1 x 2GHz deri në 4 x 2 GHz 6 x 3.3GHz deri 24 x 3GHz 2 x 6 bërthama në 2 x dhjetë bërthama
RAM 2 GB në 24 GB RAM 32 GB në 256 GB 2 x 16 GB RAM në 2 x 64 RAM
ruajtje 20 GB SSD në 100 GB 500 GB 2 x 1.2 TB në 2 x 1.2 TB

Disa nga shërbimet e tyre më të përdorura janë:

VPS Hosting – OVH ofron disa plane të ndryshme të hostimit të VPS që ju lejojnë të kontrolloni këndin tuaj të vogël të rrjetit. Duke përdorur këtë server, ju do të keni kontroll të plotë mbi pjesën tuaj të serverit dhe jeni të lirë ta përdorni atë në çdo mënyrë që ju nevojitet pa ndonjë ndërhyrje nga OVH.

Serverë të përkushtuar – Nëse ju ose biznesi juaj ka nevojë për pak më shumë energji ose keni nevojë për të pritur një server Exchange ose shërbime të ndryshme cloud, OVH ofron disa opsione të ndryshme të dedikuara të serverëve që janë shkatërruar nga shpejtësia, madhësia dhe gjerësia e brezit. Kjo ju lejon të kurseni para ndërsa zgjidhni llojin e saktë të serverit që plotëson nevojat e biznesit tuaj.

re – Re është këtu dhe gjithnjë e më shumë biznese po shndërrojnë serverat dhe aplikacionet e tyre lokale skedarë në shërbime të bazuara në cloud, të cilat mund të arrihen kudo.

Nëse doni ta bëni këtë, duhet të gjeni një shërbim që mund të sigurojë shërbime cloud të sigurta dhe të besueshme. OVH ofron një larmi planesh të bazuara në cloud të përsosura për këdo që kërkon të krijojë renë e vet në internet.

Serverët OVH

Nëse keni nevojë për mundësi më të fuqishme të pritjes, OVH ofron një seri të plotë të serverëve të dedikuar për kompanitë me kërkesa të kërkuara.

Seritë e dedikuara të serverave përfshijnë:

 • Servera paraprakë për bizneset e vogla që duan serverë të përshtatshëm për nevojat e tyre
 • Serverë të dedikuar për infrastrukturë që vijnë me përpunues të fuqishëm; shumë e shkallëzueshme dhe e sigurt
 • Magazinimi i serverave të veçantë për ruajtje rezervë dhe të shpërndarë
 • Serverët Premium të personalizueshëm Premium HG për mjediset e prodhimit me intensitet të burimeve. Ideale për të dhëna të mëdha dhe ngarkesa të të mësuarit të makinerive.
 • Lojë serverë të dedikuar për lojëra të sigurta në internet
 • Infrastruktura e rrjetit dhe bazat e të dhënave

  Në kohën e shkrimit, OVH mbështet 27 qendra të të dhënave të vendosura në të gjithë botën, përfshirë qendrat e të dhënave në Kanada, Paris, Londër, Singapor dhe Australi. OVH mbështet dhe mirëmban qendrat e veta të të dhënave, në vend që të marrë me qira pajisje nga kompani të tjera sa më shumë ofrues.

  Pritja në internet e OVH ka 27 qendra të të dhënave

  Kompania gjithashtu siguron disa nga shpejtësitë më të shpejta në biznes duke u dhënë klientëve të tyre minimumi 1 Gbps gjatë gjithë rrugës deri në 40 Gbps për klientët më të mëdhenj të cilët kërkojnë më shumë gjerësi bande.

  Ndihma dhe shërbimi i klientit

  OVH ofron mbështetje të klientit 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, por zgjidhjet e tyre nuk janë të dizajnuara për newbies IT.

  Video: OVH ofron mësime si kjo për të ndihmuar klientët të kryejnë detyra teknike vetë.

  Shumica e zgjidhjeve të tyre ju ofrojnë kornizën për të bërë atë që dëshironi, por do t’ju duhet të konfiguroni ato mundësi për veten tuaj. Ndërsa mund të përdorni aksesin telefonik 24/7 për t’ju ndihmuar nëse diçka nuk funksionon siç synohet, ju mund të gjeni veten që duhet të prisni.

  Në vend të kësaj, ata u japin klientëve qasje në shërbime, si qendrat e të dhënave të statusit në kohë reale, në mënyrë që të mund të zgjidhin më mirë.

  Konsumatorët OVH mund të kontrollojnë statusin në kohë reale të qendrave të të dhënave

  OVH beson se jeni ekspert dhe ju jep lirinë të drejtoni serverin tuaj si dëshironi pa ndërhyrje nga ata. Kjo është arsyeja pse klientët mund të kontrollojnë statusin e qendrave të të dhënave dhe të kryejnë teste diagnostikuese të pajisjes së tyre.

  Opsionet e mbështetjes OVH përfshijnë:

 • Mbështetje telefonike pa pagesë 24/7
 • Mbështetje me email
 • Pyetje në internet
 • Dokumentacioni në internet për produktet e dedikuara cloud
 • Një forum – aktualisht po migron
 • .Farë pëlqen Shërbimi i Konsumatorëve OVH?

  Vlerësimet e klientëve për OVH janë të përziera. Kjo nuk është për t’u habitur – vlerësimet zakonisht vijnë nga klientët që ndjehen të fortë për një markë, në çdo mënyrë.

  Disa klientë ishin plot lëvdata për OVH, ndërsa të tjerë citojnë periudha të shpeshta dhe të pashpjegueshme të joproduktive, dhe kohë të gjata të përgjigjes.

  Siguria dhe Uptime

  Si shumë ofrues, OVH krenohet me një kohëzgjatje prej mbi 99%. Kjo shifër, natyrisht, nuk përfshin ndonjë mirëmbajtje që duhet të kryhet në server për të siguruar sigurinë e vazhdueshme dhe qëndrueshmërinë e tij duke ecur përpara.

  OVH
  ofron disa nga opsionet më të mira të sigurisë edhe në biznes. Siç mund ta imagjinoni, nëse jeni duke pritur një server të shkëmbimit të postës elektronike ose një skedar të bazuar në cloud për kompaninë tuaj, dëshironi të siguroheni që të dhënat tuaja të ndjeshme janë të mbrojtura. OVH ekzekuton firewall-et e bazuara në harduer për të mbrojtur serverin tuaj nga sulmet.

  Mbrojtja OVH DDoS

  OVH gjithashtu përdor sigurinë e DDoS për të dekurajuar dhe parandaluar mohimin e sulmeve të shërbimit në serverin tuaj.

  Politikat e faturimit dhe procedurat

  OVH ofron çmime konkurruese në të gjitha opsionet e tyre të ndryshme të serverëve dhe shumica faturohen në baza mujore. Disa nga paketat e tyre më të mëdha duke përfshirë serverët e dedikuar dhe zgjidhjet e pritjes së cloud gjithashtu kanë tarifa konfigurimi të shoqëruara me ta.

  Për dallim nga kompanitë e tjera, OVH nuk ofron ndonjë rimbursim në serverat e tyre që do të thotë nëse nuk jeni të lumtur, do të merrni paratë duke përfshirë edhe tarifat e konfigurimit.

  Sidoqoftë, OVH ofron një politikë të zgjatjes së pagesave që do t’ju lejojë të vononi faturimin deri në 5 ditë nëse keni nevojë për pak kohë shtesë për të paguar faturën tuaj. Sidoqoftë, ky nuk është koha e lirë dhe do t’ju paguhet për 5 ditët shtesë kur të jeni faturuar.

  Pro dhe kundër OVH

  A jeni akoma të pasigurt për pritjen e OVH? Ne kemi renditur të mirat dhe të këqijat kryesore.

  rekuizitë

  OVH është një nga kompanitë më të mëdha në botë të pritjes, kështu që ata patjetër që po marrin diçka të drejtë.

  • Pako të përballueshme pritjeje
  • Mësime të hollësishme dhe forumi aktiv i komunitetit
  • Një gamë e gjerë e planeve mjaft të personalizueshme të mbajtjes në internet
  • SLA kështu që ju merrni kredi në rast të joproduktive

  Cons

  Këtu rendisim të këqijat OVH për të marrë parasysh përpara se të merrni vendimin tuaj.

  • Opsione të kufizuara mbështetjeje; mbështetja e menjëhershme nuk është e garantuar
  • Instalime të kufizuara me 1 klik – disa hostë të internetit do të ofrojnë qindra
  • OVH siguron një mjet rezervë për disa plane pritëse, por ato nuk kryejnë shërbimin për ju
  • Disa plane vijnë me një panel kontrolli të personalizuar, jo cPanel ose Plesk

  A është e drejta për ju OVH?

  OVH ka disa klientë të lumtur, dhe disa të pakënaqur gjithashtu. Ankesat kryesore janë kohë e dobët dhe koha e ngadaltë e reagimit nga përsëritjet e shërbimit ndaj klientit.

  OVH
  ofron një larmi të gjerë karakteristikash dhe shërbimesh të dizajnuara për një gamë të gjerë klientësh. Sistemet e tyre janë krijuar për tu zgjeruar me lehtësi, kështu që ju lehtë mund të shtoni shërbime kur është e nevojshme pasi nevojat tuaja ose nevojat e biznesit tuaj zgjerohen.

  Nëse jeni në kërkim të një zgjidhje me një ndalesë për të pritur të gjitha nevojat tuaja, duke përfshirë zgjidhje cloud, email dhe hosting në internet, OVH është një kompani që duhet ta konsideroni. Nëse jeni i ri në web hosting dhe filloni një projekt të vogël, ky ofrues i mbajtjes së uebit mund të mos jetë opsioni më i mirë për nevojat tuaja.

  Redaktori kontribues: Bronwynne Powell.

  • Cilat janë alternativat OVH?

   Alternativa më e mirë OVH varet nga ajo që ju duhet të bëni faqen tuaj të internetit. Bluehost, SiteGround dhe InMotion janë konkurrentë të njohur me disa lloje të paketave pritëse. Nëse keni nevojë për një infrastrukturë të fuqishme cloud, ofruesi si Digital Oqeani ofron platforma kompjuterike cloud.

  • Ku janë serverët OVH?

   Në kohën e shkrimit, OVH ka serverë në 27 qendra të të dhënave në të gjithë botën. Lokacionet përfshijnë Parisin, Kanadanë, Poloninë, Singaporin, Londrën dhe Australinë.

  • A ofron OVH mbrojtje DDoS? 

   Mohimi i shpërndarë i sulmeve të shërbimit janë sulme shkatërruese kibernetike. Këto lloje të sulmeve mund të prishin faqen tuaj ndjeshëm. OVH vjen me mbrojtje anti-DDoS. Zgjidhja siguron mbrojtje të vazhdueshme; ka kufij në vëllimet e sulmeve që OVH DDoS do të mbrojë kundër.

  • A është OVH i mirë për pritjen e Minecraft?

   Mund të marrësh me qira një server të dedikuar për lojëra nga OVH për lojëra të ndryshme në internet, përfshirë Minecraft. Gama e serverëve të lojërave vjen me Anti-DDoS Game dhe programe bisede zanore.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map