EasyCGI Në vitin 2020: Sayfarë thonë Vlerësimet e Klientëve EasyCGI?

Hyrje EasyCGI

EasyCGI është një kompani në internet me qendër në Sh.B.A. e cila pretendon të jetë në mesin e dhjetë ofruesve të mirë të pritjes në të gjithë botën. Kompania është në pronësi të Endurance International Group, një organizatë e madhe e cila gjithashtu zotëron mbi 50 marka të ndryshme pritëse përfshirë Globat, PureHost, BlueHost dhe SuperGreen Hosting.


EasyCGI u themelua fillimisht në 1996 dhe ka më shumë se 15 vjet përvojë në biznesin e mbajtjes së faqes në internet. Kompania është e specializuar në mbajtjen në internet të përbashkët të bazuar në Windows dhe ofron një gamë të planeve, megjithëse hosting VPS i bazuar në Linux është gjithashtu i disponueshëm.

Planet e strehimit

EasyCGI ka tre plane të përbashkëta për klientët që të zgjedhin. Secili plan është i bazuar në Windows dhe ofron një zgjedhje të mjediseve pritëse të Windows 2003 ose Windows 2008. Planet lejojnë klientët të presin fusha të pakufizuara dhe llogari FTP.

 • Plani i Avancuar X u siguron klientëve hapësirë ​​në disk të 350 GB dhe gjerësi bandë 3.500 GB në muaj. Ky plan kufizon numrin e llogarive të postës elektronike POP3 në 500 dhe bazat e të dhënave MySQL në 50.
 • Plani i Avancuar X2 lejon 500 GB hapësirë ​​në disk, 5,000 GB bandwidth mujor, 1000 llogari email POP3 dhe 100 baza të dhënash MySQL.
 • Plani i Avancuar X4 siguron 750 GB hapësirë ​​në disk, 7,500 GB bandwidth mujor dhe llogari të pakufizuara të postave elektronike POP3 dhe bazave të të dhënave MySQL.

Web hosting VPS i bazuar në Linux është gjithashtu i disponueshëm përmes EasyCGI. Ekzistojnë katër plane në dispozicion dhe secili plan vjen me një adresë IP të dedikuar dhe lejon klientët të presin një numër të pakufizuar faqesh.

 • Plani Linux VPS X siguron 256 MB RAM (të shpërthyer deri në 512 MB), hapësirë ​​në disk 20 GB dhe gjerësi bandë 500 GB në muaj.
 • Plani Linux VPS X2 ofron një hap përpara nga opsioni me kosto të ulët. Kjo sjell RAM 512 MB (burstable deri në 1 GB), hapësirë ​​në disk 30 GB dhe gjerësi bandë mujore 1000 GB.
 • Plani Linux VPS X4 siguron 1 GB RAM (shpërthen deri në 2 GB), hapësirë ​​në disk 50 GB dhe gjerësi bandë 2000 GB në muaj.
 • Plani Linux VPS X10 është plani i fundit fund VPS në dispozicion përmes EasyCGI. Kjo i jep 2 GB RAM (të shpërthyer deri në 4 GB), hapësirë ​​në disk të 100 GB dhe gjerësi bandë 2000 GB në muaj.

Kompania siguron një gamë të shtesave që janë të pagueshme përveç kostos themelore të pritjes. Këto përfshijnë rezervë faqesh, Certifikata SSL, një SiteLock dhe shërbime profesionale SEO.

EasyCGI ka një program bashkëpunimi dhe një program shpërblimi për referime të suksesshme. Konsumatorët gjithashtu mund të zgjedhin një program rishitës nëse dëshirojnë të shesin në internet hostin e tyre të bardhë.

Uptime / joproduktive

EasyGCI mban një politikë të rreptë të kohës në serverët dhe sistemet e saj. Planet e saj të pritjes reklamohen me 99.9% në kohë, por kjo nuk duket se mbështetet nga një garanci. Nuk ka statistika të publikuara në kohë për t’iu referuar, kështu që është e vështirë të thuhet se sa mirë i përmbahet kësaj SLA.

EasyCGI ruan të dhënat e saj në dy qendra të të dhënave të vendosura në Boston, Sh.B.A. Serverët e tij funksionojnë në një mjedis të bashkuar të mbrojtur nga dy zjarri, dhe qendra e të dhënave ka siguri 24-orëshe, 365 ditë në vit.

mbështetje

Të gjitha llogaritë pritëse nga EasyCGI vijnë me 24/7 mbështetje live. Kjo sigurohet përmes një linje telefonike të drejtuar nga stafi në shtëpi, një strukturë bisede e drejtpërdrejtë dhe një sistem biletash në internet. Sistemet e vetë-mbështetjes përfshijnë një bazë të njohurive, udhëzues të përdoruesve dhe një gamë mësimesh.

EasyCGI është gjithashtu i hapur për feedback dhe sugjerime nga klienti i tyre dhe ka siguruar një formë specifike për këtë qëllim. Sidoqoftë, nuk ka asnjë faqe në Facebook ose Twitter, kështu që mbështetja ndaj mediave sociale nuk është një opsion këtu.

Ne Lajme

EasyCGI ka faqen e vet të lajmeve ku stafi poston artikuj, intervista dhe artikuj të tjerë lajmesh. Në kohën e shkrimit, artikulli i fundit ishte i datës 2008, kështu që me sa duket kjo është pika që ata morën përsipër nga Endurance International Group. Nuk ka histori, të mira ose të këqija, në ndonjë nga faqet kryesore të mediave teknologjike, duke sugjeruar që shërbimet e EasyCGI janë relativisht të besueshme.

Paneli i kontrollit

Konsumatorët pajisen me panelin e kontrollit personal të EasyCGI për administrimin dhe administrimin e faqes në internet. Paneli i kontrollit duket i krahasueshëm me cPanel në pamjen dhe pamjen e tij, megjithëse ka padyshim disa dallime në aftësinë e tij.

Ekziston një mësim i dobishëm në dispozicion për klientët e tyre për t’u njohur me panelin e kontrollit të EasyCGI. Ky është një burim i mirë për t’iu referuar nëse dëshironi të merrni një mendim për të para se të zhyteni.

pagesë shtesë

EasyCGI ofron një sërë shtesash për të ndihmuar klientët e rinj të fillojnë me një uebfaqe të re. Këto përfshijnë kredi të Google Adword, mjetet e webmasterave të Google dhe kreditë e marketingut Yahoo! / Bing. Ekziston një ndërtues falas faqesh dhe hostet e tyre mbështesin PHP, Perl, .Net Framework, Ajax, WordPress dhe më shumë.

Politika e garancisë / anulimit të parave

Klientëve të rinj u është dhënë garancia eXtreme e EasyCGI. Kjo është një garanci 30-ditore për kthimin e parave vetëm në kostot e pritjes, e cila është mjaft standarde në këtë pikë çmimi. Rimbursimet nuk përfshijnë tarifat e konfigurimit, tarifat e regjistrimit të domain dhe shërbime të tjera shtesë që janë blerë në krye të një plani të pritjes. Vini re se garancia eXtreme është në dispozicion vetëm kur klienti ka paguar për llogarinë e tyre me një kartë krediti.

Konsumatorët e EasyCGI duhet të japin njoftim për tridhjetë ditë në mënyrë që të anulojnë llogarinë e tyre. Kompania deklaron se mund të ngarkojë për afatin e plotë të kontratës nëse klientët anulojnë para përfundimit të afatit të tyre të dakorduar. Nuk ka asnjë indikacion se si klientët do të kualifikoheshin për një rimbursim të ndonjë shërbimi të muajve të papërdorur, kështu që është me siguri e sigurt të supozohet se pagesa e plotë do të pritet.

përmbledhje

Pritja e ofruar nga Easy CGI është padyshim që synon një kamare. Pritja e përbashkët e Windows zakonisht nuk ofrohet, dhe kur është, shpesh zë vendin e dytë në pritjen e Linux-it. Në këtë kuptim, EasyCGI do të ishte një zgjedhje e mirë për këdo që kërkon posaçërisht për host të përbashkët të bazuar në Windows dhe një kompani e specializuar në këtë fushë.

Përtej kësaj, mbështetja, garancitë dhe kushtet e shërbimit të ofruara nga planet e mbajtjes së EasyCGI janë relativisht standarde për mbajtjen në internet dhe ofrojnë pak për sa i përket inovacionit. Kjo ndoshta do të pritet, duke pasur parasysh marrëdhëniet e tyre me një kompani masive e cila zotëron një numër hostesh të ngjashëm.

EasyCGI Pyetjet e bëra më shpesh

 • A specializohet easyCGI në Linux ose Windows hosting?

  Ata specializohen në Windows / IIS web hosting. Ata gjithashtu ofrojnë plane Linux VPS.

 • Isshtë një domen i përfshirë me blerjen e një plani pritës?

  Po. Planet e kualifikuar përfshijnë një regjistrim domain 1-vjeçar.

 • Ku ndodhen databazët e lehtë të CGI?

  Dy të dhënat e kompanisë janë të vendosura në zonën Boston, MA.

 • Cilat gjuhë zhvillimi mbështesin easyCGI?

  Planet e tyre të Windows mbështesin ASP, .NET Framework, PHP dhe Perl5. Planet Linux VPS mbështesin PHP dhe Perl.

 • Do easyCGI më ndihmoni të transferoj fushën time ekzistuese?

  Ata nuk do të transferojnë faqen tuaj te internetit për ju. Sidoqoftë, ata ofrojnë mësime se si të transferoni emrin e domain.

 • A ofron easyCGI ndërtuesit e faqeve në internet ose instaluesit me një klikim?

  Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së hosteve vijnë me CM4all Web Site Builder dhe me Mojo Marketplace, i cili përmban instalime me një klik të aplikacioneve të njohura në internet, si WordPress, Joomla, Drupal dhe Magento.

  Ai gjithashtu përfshin një numër temash që mund të blihen për të ndihmuar në rregullimin e faqes tuaj të internetit.

 • Cilat masa sigurie ofrohen?

  Kompania ofron mbrojtje SiteLock për një tarifë shtesë. Planet e strehimit vijnë gjithashtu me bllokimin e spamit dhe viruseve.

 • A i mbështet EasyCGI faqet e internetit të ecommerce?

  Po. Kompania mbështet një numër karakteristikash të dizajnuara për faqet e internetit të e-commerce, përfshirë softuerin e shportave të blerjeve, përpunimin e PayPal-it dhe çertifikatat SSL. Ata gjithashtu ofrojnë instalime me një klik të OpenCart, Magento, dhe të tjerët.

 • A mund të përdor easyCGI për pritjen e imazheve dhe galeritë?

  Po, planet e tyre janë mjaft bujare për të pritur imazhe ose galeri me kusht që të qëndroni brenda kufijve të paketës tuaj të pritjes. Për më tepër, një numër i aplikacioneve të galerisë së imazheve janë në dispozicion përmes MOJO Marketplace.

 • A mund të transmetoj video dhe audio nga faqja ime në internet?

  Po, paketat e tyre mbështesin transmetimin audio dhe video.

 • A do të mbështesin faqen time për mua?

  Ata ofrojnë mundësi të plotë automatike rezervë për një tarifë të vogël vjetore.

 • A mund të pres faqet e internetit të pakufizuara me planet e tyre? Po në adresat e postës elektronike?

  Nuk ka kufij të caktuar për numrin e faqeve të internetit që mund të strehoni. Në varësi të planit, ju mund të strehoni një numër të pakufizuar llogarish email.

 • Panelsfarë panelesh kontrolli ofrohen?

  Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së hosteve vijnë me vetë Panelin e Kontrollit EasyCGI.

 • Cilat opsione pagese janë mbështetur?

  Përveç kartave kryesore të kredisë, klientët mund të paguajnë gjithashtu përmes PayPal. Afati minimal i kontratës është një muaj.

 • A ofron EasyCGI ndonjë zbritje?

  Disa plane të përbashkëta të pritjes fillojnë me një normë të zbritur, dhe më pas rinovohen me ritmin e rregullt. Planet e VPS fillojnë dhe rinovohen me të njëjtën ritëm.

 • A ofron EasyCGI një garanci për kthimin e parave?

  EasyCGI ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave në të gjitha planet e pritjes.

 • Cilat metoda mbështetëse janë në dispozicion?

  Të gjithë klientët pritës kanë qasje në 24/7 telefon, email dhe mbështetje live chat.

 • A ofron EasyCGI një garanci në kohë?

  EasyCGI ofron një garanci 99.9% në kohë.

 • A ofron EasyCGI paketat e shitësit?

  Po, paketat e tyre të shitësit vijnë me një panel kontrollues të rishitësit dhe ueb-mail të markës, zbritje në planet e pritjes dhe regjistrimet e domain, dhe më shumë.

 • A ofron EasyCGI një program shoqëror në dispozicion?

  Ata ofrojnë programe të Filialeve dhe Referimit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map