Doteazia në vitin 2020: Sayfarë thonë vlerësimet e klientëve të Doteazisë?

Hyrje DotEasy

DotEasy u shërben më shumë se gjysmë milioni klientëve. Qendra e tyre e të dhënave në Vancouver, Kanada ka kopje rezervë të rrymës së gjeneratorit dizel dhe sisteme energjie të pandërprerë (UPS) për të siguruar performancën më të lartë edhe në rast të ndërprerjes së energjisë. Ata ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme dhe një bibliotekë mësimesh për të mësuar vetë-drejtuar.


mbështetje

Ju mund të kërkoni një bazë të gjerë njohurish, të postoni në forumin e komunitetit dhe të përdorni një bibliotekë mësimore për zgjidhjen e problemeve. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë, mund të arrini mbështetje duke paraqitur një biletë 24/7 ose përmes bisedës live ose telefonit ndërmjet datës 6 AM dhe 6 PM PST.

Features

DotEasy ofron tre lloje të mbajtjes në internet të përbashkët, me një shtesë shtesë të menaxhuar opsional, dhe tre nivele të mbajtjes së cloud. Paketat për secilin lloj të hostimit janë të drejtpërdrejta dhe të paketuara me karakteristika.

Web Hosting

Tre lloje të planeve të përbashkëta janë në dispozicion. Thelbësore, e pakufizuar * dhe e pakufizuar * Windows të gjithë vijnë me një ndërtues të faqes në internet për t’ju ndihmuar të merrni faqen tuaj duke funksionuar.

 • Mbështetje Flash
 • Përcjellja e domenit
 • POP3, SMTP, Webmail
 • Përcjellja e postës elektronike, pseudonimet dhe përgjigja automatike
 • themelor
  • Hapësirë ​​disku 100 MB
  • Transferimi i të dhënave 1 GB
  • 10 llogari emaili
  • cPanel
  • 10 nënfusha
  • 10 llogari FTP
  • 10 llogari emaili
 • * Pafund
  • Hapësirë ​​e pakufizuar * në disk
  • Emri i domain falas dhe domains dhe nënfushat e shtesave të pakufizuara *
  • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
  • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike
  • Mbështetje IMAP
  • phpMyAdmin
  • Baza e të dhënave të pakufizuar * MySQL
  • cPanel
  • E-commerce; osCommerce, Zen Shporta, Shporta Cube, SSL e përbashkët
  • Softaculous
  • Skriptet popullore të mbështetura; Joomla, WordPress, Drupal, dhe më shumë
  • Mbështetje për: Preprocesorin e PHP Hypertext (PHP), Perl, Python, CGI, Side-Server Përfshinë (SSI), FrontPage, Biblioteka GD, Image Magick
 • Pafund * Windows
  • Hapësirë ​​e pakufizuar * në disk
  • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
  • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike
  • PHP
  • phpMyAdmin
  • Baza e të dhënave të pakufizuar * MySQL
  • Paneli i kontrollit Ensim
  • MSSQL
  • Mbështetje ODBC
  • ASP.NET
  • E-commerce; osCommerce, Zen Shporta, Shporta Cube, SSL e përbashkët

Hosting i Menaxhuar

Në vend që të ofrojë një përzgjedhje të planeve të menaxhuara, DotEasy ofron menaxhim si një shërbim shtesë me një paketë Web hosting.

 • Tarifa mujore e shtuar në planin tuaj të mbajtjes në internet
 • Përfshinë një orë në muaj shërbim administrativ
 • Koha shtesë ngarkohet me një tarifë orari të zbritur
 • Shembuj të shërbimeve administrative përfshijnë:
  • Instalimi dhe azhurnimet në aplikacione
  • Përditësimet e faqes HTML
  • Importi, eksporti ose optimizimi i bazave të të dhënave MySQL
  • Mbështetje pa telefon
  • Debugging themelore e skenarit

Rezervimi në re

Planet e personalizueshme, bujare të përsosura për faqet që janë shumë të mëdha për pritjen e përbashkët.

 • Serverë të menaxhuar plotësisht
 • Aftësitë e shitësit
 • Mbështetje e pakufizuar * dhe nënfushat e domenit
 • Baza e të dhënave të pakufizuar * MySQL
 • Mbështetje për: PHP, Perl, Python, CGI, Pear, SSI, Punë Cron, FrontPage, Biblioteka GD, Image Magick, menaxhim DNS
 • Pafund * Llogaritë FTP
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike
 • cPanel / WHM
 • phpMyAdmin
 • Webalizer
 • Burime të përkushtuara
 • Adresë IP e përkushtuar
 • Asnjë kontratë afatgjatë
 • Pa tarifë konfigurimi
 • Tre nivele shërbimi
 • Serveri cloud i buxhetit DotEasy
  • Për faqet e internetit dhe blogjet e pasura me media
  • 1 GB RAM
  • 1 thelb CPU
  • Hapësirë ​​në disk 50 GB
  • 1 adresë IP publike
  • Gjerësia e bandës 250 GB (aplikohen tarifat e tepërt)
 • Serveri cloud i DotEasy
  • Për faqet e internetit të tregtisë elektronike
  • RAM 2 GB
  • 2 bërthama e CPU
  • Hapësirë ​​në disk 100 GB
  • 2 adresa IP publike
  • Gjerësia e bandës 500 GB (aplikohen tarifat e tepërt)
 • Serveri cloud i ekstreme DotEasy
  • Për faqet e internetit të korporatave dhe shitësit
  • RAM 4 GB
  • 4 thelbi i CPU-së
  • Hapësirë ​​në disk 200 GB
  • 4 adresa IP publike
  • Gjerësia e bandës 1000 GB (aplikohen tarifat e tepërt)

* Kur ushtruesit përshkruajnë ndonjë gjë si “të pakufizuar”, zakonisht është e pakufizuar, përveç në rastet e abuzimit. Një përdoruesi mund të ngarkohet me një gjobë ose të kërkohet të regjistrohet në një paketë më të fortë nëse ata po mbingarkojnë serverat.

rekuizitë

 • Mbështetje bujare
 • Shtesa e menaxhimit në dispozicion për çdo plan të përbashkët të pritjes
 • Aftësia e shitësit pa llogari të shitësit të veçantë

Cons

 • Asnjë server i dedikuar
 • Skenar dhe programim shumë i kufizuar në planin bazë

Aktgjykimi

DotEasy ka qenë në industri që nga viti 2000, me një rekord të gjatë për klientët e lumtur. Pavarësisht nëse dëshironi të keni menaxhim ose pa menaxhim të Web-it për biznesin tuaj, ose keni nevojë për një host të fuqishëm të cloud për të shitur ose faqet e internetit të pasura me media, DotEasy ka një plan për t’iu përshtatur nevojave tuaja dhe buxhetit tuaj.

Doteazia Pyetjet e bëra më shpesh

 • A ofron Doteasy planet e hostimit të Windows?

  Ata ofrojnë më së shumti shërbime pritëse Linux. Sidoqoftë, Windows është i disponueshëm në planet e tyre të pritjes në cloud.

 • Packagesfarë paketash hosting ofron Doteasy?

  Ofertat e Doteasy janë hostet e përbashkëta, të menaxhuara dhe WordPress. Planet e pritjes së cloud dhe reseller janë gjithashtu në dispozicion.

 • A ofron Doteasy një domain falas me planet e tyre të pritjes?

  Domain falas është në dispozicion në të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Fusha e tyre e nivelit më të ulët të niveleve të shteteve është e lirë vetëm për vitin e parë. Ata gjithashtu ofrojnë regjistrimin dhe transferimin e domenit, dhe ju mund të porositni privatësinë e WHOIS për një tarifë shtesë.

 • Ku janë vendosur databazët e tyre?

  Të dhënat e tyre janë të vendosura në Vancouver, Kanada. Kompania është gjithashtu e bazuar në Kanada.

 • Cilat forma të mbështetjes janë në dispozicion?

  Kompania ofron mbështetje telefonike ndërmjet orës 6 e mëngjesit dhe ora 6 pasdite nga e hëna deri të premten. Mbështetja me email dhe biseda live është në dispozicion 24/7. Ata gjithashtu kanë një bazë të gjerë njohurish. Mbështetja e klientit është në dispozicion në anglisht.

 • A ofron Doteasy shërbime të migracionit në uebfaqe?

  Shërbimet e migracionit në uebfaqe janë në dispozicion për një tarifë shtesë, e cila varet nga numri i faqeve të internetit dhe madhësia e tyre. Kjo përfshin uebfaqe migruese të WordPress, Drupal, Joomla dhe të ngjashme me CMS.

 • A ofron Doteasy ndërtuesit e faqeve?

  Një ndërtues falas i faqes në internet është i përfshirë në secilin nga planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Për më tepër, ata ofrojnë instalues ​​me një klik për aplikacionet më të njohura si WordPress, Joomla dhe Magento.

 • A ofron Doteasy mbështetje për faqet e internetit të e-commerce?

  Kompania ofron certifikata SSL për një tarifë shtesë dhe mbështet një numër aplikimesh të e-commerce si Magento, PrestaShop, OpenCart, dhe të tjerët.

  Portat e pagesave, konfigurimet e transportit dhe taksave janë gjithashtu të mbështetura, si dhe menaxhimi i inventarit, emailat e automatizuar, arka e një faqe, dhe më shumë.

 • Panelfarë panel kontrolli ofron Doteasy?

  Ata ofrojnë cPanel në planet e tyre të pritjes.

 • Cilat mundësi programimi janë të disponueshme?

  Ata mbështesin skriptet PHP, Perl, Python dhe CGI.

 • A mund të transmetoj audio dhe video?

  Ju rekomandohet të përdorni një nga planet e tyre të pritjes në cloud për transmetimin audio dhe video.

 • A ofron Doteasy një bandë të pakufizuar dhe ruajtje?

  Paketa e tyre e fillimit është mjaft e kufizuar për sa i përket gjerësisë së bandës dhe ruajtjes, duke ofruar vetëm 1 GB ruajtje dhe 10 GB bandwidth, së bashku me aftësinë për të pritur një faqe në internet dhe deri në 10 llogari të postës elektronike..

  Planet e niveleve më të larta të përbashkëta të pritjes ofrojnë ruajtje të pakufizuar dhe gjerësi bande, si dhe mundësinë për të pritur një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe llogari të postës elektronike.

 • Featuresfarë veçorish sigurie ofron Doteasy?

  Kompania ka sistemet e tyre të sigurisë në vend për të monitoruar dhe mbrojtur klientët e tyre. Për më tepër, ata ofrojnë mbrojtje ndaj spamit me email për një tarifë shtesë.

 • A ofron Doteasy rezervime në internet?

  Klientëve u këshillohet të marrin kopje rezervë të tyre ose të regjistrohen në planin e tyre të paguar i cili ofron kopje rezervë të automatizuar.

 • A ofron Doteasy ndonjë garanci në kohë?

  Kompania nuk ka ndonjë garanci në kohën e duhur dhe as nuk ofron kompensim në rast të kohës së duhur.

 • Methodsfarë metodash pagese pranon Doteasy?

  Ata pranojnë Visa dhe MasterCard dhe PayPal me kërkesë. Sidoqoftë, PayPal nuk është në dispozicion si një metodë pagese për regjistrimin fillestar. Ata ofrojnë kushte faturimi nga një muaj deri në tre vjet.

 • A ka Doteazia një garanci për kthimin e parave?

  Të gjitha planet e tyre të pritjes përfshijnë një garanci 30-ditore për kthimin e parave. Kjo nuk vlen për regjistrimet e domain.

 • A ofron Doteasy ndonjë zbritje?

  Ata ofrojnë çmime promovuese vetëm për vitin e parë dhe planet e tyre të pritjes përtëriten në normën e rregullt. Ata nuk ofrojnë zbritje specifike përveç kësaj.

 • A ofron Doteazia ndonjë veçori shtesë?

  Certificertifikatat SSL, rezervimet e automatizuara, shërbimet e dizajnit në internet dhe mbrojtja e postës elektronike janë të gjitha në dispozicion për një tarifë shtesë. Ata nuk ofrojnë mbështetje për CDN.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map