Daily.co.uk Në vitin 2020: Sayfarë thonë Vlerësimet e Klientëve Daily.co.uk?

Njoftim i Rëndësishëm: Daily.co.uk tani është një pjesë e Tsohost.

Daily.co.uk (i njohur gjithashtu si Daily Internet) është një kompani web hosting që synon përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar. Kompania është e bazuar në Nottingham dhe ofron një gamë të planeve të pritjes, duke përfshirë host të lirë të përbashkët në Windows dhe Linux, si dhe regjistrime të emrave të domain.


E themeluar nga Abby Hardoon në vitin 2006, Daily Internet PLC fillimisht u quajt Hostvue (UK) Ltd Z. Hardoon themeluar më parë Host Europe PLC i cili drejton një numër ndërmarrjesh të mirënjohura përfshirë 123-Reg, WebFusion dhe Magic Moments Internet. Ai shiti Evropën Pritëse në Pipex për 31 milion £ në 2006 dhe filloi Daily Internet zyrtarisht në 2007.

Planet e strehimit

Daily Interneti vendos theks të barabartë në regjistrimet e emrave të domain, në pritjen e përbashkët dhe në VPS, por promovon planet VPS dukshëm në faqen e saj fillestare. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e shërbimeve të saj të mbajtjes në internet.

 • Planet VPS janë ndarë në variante Linux, Windows dhe Windows Hyper-V. Brenda secilës variant, ekzistojnë një varg planet me specifikime të ndryshme. Të gjithë ofrojnë qasje rrënjësore, dhe përdoruesit e Linux mund të zgjedhin OS-në e tyre. Ka shumë detaje për secilin plan, dhe në mënyrë të pazakontë, promovohet më shumë në uebfaqe sesa pritja e përbashkët. Mbështetja dhe menaxhimi nuk është përfshirë dhe ngarkohet gjithashtu. Rezervimet nuk janë të përfshira.
 • Pritja e përbashkët në uebfaqe është e disponueshme në tre plane: Starter Pro, Home Pro dhe Unlimited Pro. Starter Pro është një plan shumë themelor, me kosto shumë të ulët, i cili ofron një bandë të pakufizuar, por jo shumë më tepër. Plani më i shtrenjtë është një plan më tradicional i pakufizuar i hostimit i përbashkët. Konsumatorët mund të zgjedhin Windows ose Linux hosting të përbashkët. Rezervimet nuk janë të përfshira.
 • Reseller hosting host është i ndarë në dy plane, v2 Starter dhe v2 Pafund. Rishitesit mund të presin vetëm 20 llogari të klientit në planin e Starter. Hapësira në internet është e kufizuar në vetëm 1 GB në Starter. Në planin më të shtrenjtë nuk ka kufij hapësirës ose gjerësi bande, megjithëse lejohen vetëm 5 bazat e të dhënave MySQL. Kjo do të thotë që shitja ‘e vërtetë’ me instalime të shumta të WordPress do të ishte pa diskutim. Përsëri, nuk janë përfshirë asnjë rezervë.
 • Pritja e e-commerce është në mënyrë efektive një plan ndërtues faqesh me karakteristika dhe përfitime të ngjashme për shërbimet e pritjes së përbashkët. Dallimi kryesor është grupi shtesë i veçorive të e-commerce, megjithëse jo të gjitha këto janë falas në të gjithë bordin. Për shembull, klientët në eShop Personal nuk mund të krijojnë një dyqan në Facebook, Google Translate ose bookmarking social. Nga tre paketat, eShop Enterprise është më i gjithanshmi, por ende ka kufij të rreptë në numrin e produkteve dhe kategorive që mund të krijohen. Daily Internet thotë se kërkon rezervë për rimëkëmbjen e katastrofës, por rekomandon që klientët të krijojnë kopje rezervë manuale përmes sistemit eShop.
 • Pritja e menjëhershme në uebfaqe është një lloj tjetër i paketës ndërtuese të faqeve. Ekzistojnë dy variante: Plus dhe Pro. Këto janë mjaft tipike, plane themelore të pritjes së faqeve në internet të tregtuara te njerëzit që preferojnë të mos hyjnë në anën teknike të pritjes së faqes në internet. Rezervimet nuk janë të përfshira. Konsumatorët mund të paguajnë një tarifë që stafi i Internetit Ditor të krijojë uebfaqen e tyre për ta.

Uptime / joproduktive

Nuk ka asnjë referencë për një garanci në kohën e duhur në uebfaqen ditore të Internetit. Në një njoftim për shtyp të vitit 2010, gjeta një përmendje të një garancie në kohë 99.9%, por kjo posaçërisht lidhet me shërbimin e tij të postës elektronike të Hosted Exchange – jo shërbimin e saj të mbajtjes në internet.
Interneti i përditshëm ka një faqe të statusit të sistemit, por ai azhurnohet vetëm nëse ka një problem. Kompania nuk poston asnjë statistikë në kohë në faqen e saj të internetit.
Ofrohen rezervë, por ato janë një shtesë shtesë. Tarifat ditore të Internetit 25 £ në vit për kopje rezervë javore dhe 45 per në vit për kopje rezervë ditore. Rezervat rezervë ruhen në një server të ndryshëm në faqen e internetit të klientit dhe mund të arrihen përmes FTP.

mbështetje

Kanali i mbështetjes parësore ditore të Internetit është baza e tij e njohurive. Ekziston një gamë mbresëlënëse e dokumentacionit të ndihmës teknike që duhet të ndihmojë për t’iu përgjigjur shumicës së pyetjeve që kanë fillestarët dhe përdoruesit e ndërmjetëm.
Mbështetja ofrohet me email dhe një numër telefoni në Mbretërinë e Bashkuar. Ekziston edhe një numër faksi. Të dy janë numrat 0845 dhe për këtë arsye nuk janë të lirë të telefonojnë. Konsumatorët jashtë Mbretërisë së Bashkuar mund të përpiqen të përdorin këto numra fare.
Mbështetja personale nuk ofrohet rreth orarit. Interneti i përditshëm hap vetëm departamentin e tij të ndihmës telefonike nga 9 e mëngjesit deri në 5.30 pasdite, gjatë ditëve të javës, duke përjashtuar pushimet në bankë. Mbështetja e postës elektronike ofrohet përmes një sistemi të biletave nga 7 e mëngjesit deri në 9.30 pasdite gjatë ditëve të javës dhe nga 11 e mëngjesit deri në orën 7.30 pasdite në fundjavë dhe pushime bankare.
Në planet VPS, duket se ndihma për konfigurimin nuk është përfshirë dhe duhet të paguhet. Shumica e hosteve të VPS përfshijnë këtë falas.
Kompania ka një burim aktiv Twitter, i cili azhurnohet me fakte dhe postime në blog çdo ditë. Nuk përdoret për mbështetje. Faqja e saj në Facebook është gjithashtu një rrjedhë e njëanshme dhe stafi rrallë ndërvepron me klientët. Shtë interesante që Abby Hardoon, themeluesi i kompanisë, ‘Pëlqen’ postin e rastit.

Ne Lajme

Para se të themelohej Daily Internet, Abby Hardoon goditi titujt për përpjekjen për të larguar drejtorët nga bordi i Evropës Pritëse pas një mosmarrëveshje.
http://www.guardian.co.uk/business/2003/may/01/4

Paneli i kontrollit

Në shumicën e paketave të saj VPS, përdoruesve u sigurohet cPanel me WHM ose Plesk 11 (Linux) ose Plesk 11 vetëm (Windows). Kjo vlen për të gjitha planet, përveç për VPS-in më të lirë Linux, i cili nuk ka të instaluar asnjë program të panelit të kontrollit.
Në planet e Hyper-V Windows VPS, klientëve të përditshëm të Internetit u sigurohet një faqe interneti Panel në vend të një zgjidhjeje më të njohur si cPanel. Ekziston një demonstrim në internet në faqe por lidhja u prish në kohën e shkrimit të këtij shqyrtimi.
Një panel i veçantë kontrolli, MyDaily, është dhënë vetëm për menaxhimin e emrit të domain.

pagesë shtesë

Konsumatorët e përbashkët të pritjes marrin një emër domain falas (.co.uk ose .com) ose një transferim falas .com. Interneti i përditshëm gjithashtu siguron klientët pritës të ndarë me 100 £ në kreditë e Google AdWords. Konsumatorët e përbashkët të pritjes marrin qasje falas në bibliotekën e saj Fotalia.
Ndërtuesit e faqeve përfshihen falas në planet e përbashkëta. Edhe pse ndërtuesit e faqeve të internetit të lëvizshme dhe ruajtja e cloud janë në dispozicion, këta janë vetëm falas në bazë të provës. Konsumatorët në Pro Unlimited marrin qasje në një certifikatë SSL. Disa mjete që prisni të jenë falas, siç është paraqitja e motorit të kërkimit, janë të pagueshme.
Në planet e ecommerce hosting, emrat e domain janë të kufizuar në një co.uk në eShop Business dhe një co.uk ose .com në Ndërmarrjen eShop. Konsumatorët marrin të njëjtat kredi Google Adwords si klientët e përbashkët të pritjes.
Planet VPS vijnë me një adresë IP falas.

Politika e garancisë / anulimit të parave

VPS-të e përditshme të Internetit dhe planet e përbashkëta të pritjes ofrojnë një garanci të dobët 7-ditore për kthimin e parave. Kjo përjashton emrat e domain-it të cilët ngarkohen me çmim të plotë nëse paketa anullohet. Kushtet e Shërbimit shprehin qartë që nuk ofrohen rimbursime pas 7 ditësh.

përmbledhje

Interneti i përditshëm qartëson shërbimet e tij tek klientët që kërkojnë një host me qendër në Mbretërinë e Bashkuar që ofron hosting VPS. Nëse dëshironi fleksibilitetin e një hosti që ofron Windows dhe Linux hosting, do të gjeni shumë plane që t’ju përshtaten, por mbani në mend kufizimet e panelit të kontrollit në planin Hyper-V.
Pavarësisht se çmimet e tij janë shumë konkurruese, disa nga kufijtë e imponuar në plane janë shumë të ulëta dhe duken të vjetruara. Për shembull, llogaria e shitësit “Pafund” vjen vetëm me 5 baza të të dhënave dhe 10 kuti postare; shitësit më të shpejtë do ta tejkalojnë atë shpejt. Lista e veçorive për të gjitha shërbimet duket e pasur, por pasi të gërmoni në detaje, zbuloni se planet nuk janë aq bujare sa shfaqen për herë të parë: mungesa e kopjeve rezervë është një shembull i mirë.
Mbështetja e kufizuar do të jetë një shqetësim për përdoruesit që duan të dinë se ndihma është gjithnjë pranë. Për më tepër, garancia e kufizuar për kthimin e parave do të thotë që ka vetëm një javë për të provuar vozitjen e Internetit Ditor, përpara se klienti të kyçet në një plan. Duke thënë këtë, ka një sasi të madhe detajesh në lidhje me ato që ofrohen, kështu që nuk do të ketë ndonjë surprizë të keqe përpara.
Interneti i përditshëm mbështetet qartë në një reputacion të mirë solid dhe një reputacion të vendosur në industri, dhe baza e njohurive është vërtet shumë e mirë. Nëse doni rrjetin e sigurisë së ndihmës gjatë gjithë ditës, rezervë falas ose burime vërtet të pakufizuara, mund të jeni më mirë të kërkoni diku tjetër.

Daily.co.uk Pyetjet e bëra më shpesh

 • A siguron Daily.co.uk si Linux dhe Windows hosting?

  Daily.co.uk ofron si host Linux ashtu edhe Windows bazuar në Windows, si pjesë e linjës së plotë të produktit, i cili përfshin plane të përbashkëta, VPS dhe server të dedikuar për mbajtjen e serverave.

  Planet e dedikuara dhe VPS janë plotësisht të konfigurueshme dhe përfshijnë zgjedhjen e sistemit operativ, hapësirën e diskut, dhe më shumë.

 • A ka ndonjë tarifë shtesë për të cilën duhet të jem e ndërgjegjshme?

  Të gjitha tarifat për planet e pritjes të Daily.co.uk përcaktohen qartë në faqen e internetit. Edhe pse çmimet më të larta nuk duket se tarifohen për rinovimin e planit, klientët do të paguajnë tarifa shtesë nëse i tejkalojnë kufijtë e brezit.

  Shënim: çmimet e cituara nuk përmbajnë TVSH-në.

 • Mund klientët të regjistrojnë një domen pa u pritur me Daily.co.uk?

  Po, është e mundur që klientët të porosisin një emër domain me shumë TLD të njohura. Konsumatorët gjithashtu mund të mundësojnë privatësinë e Whois dhe të krijojnë urdhra pjesa më e madhe për domenet.

 • Isshtë një domain falas i përfshirë me një plan pritës?

  Shumë prej planeve të pritjes së pritjes të Daily.co.uk përfshijnë një fushë falas .com ose .co.uk me kusht që klienti të zgjedh të paktën një vit të gjatë.

 • Bëni planet nga Daily.co.uk mbështesin shumë faqe në internet në një plan të vetëm?

  Shtë e mundur të regjistroheni domene të shumta dhe t’i strehoni ato nga një plan i vetëm.

 • Cilat janë kushtet e pagesës së Daily.co.uk?

  Ju mund të zgjidhni planet mujore ose vjetore, por zgjedhja e një plani afatgjatë do t’ju sjellë më shumë kursime. Metodat e disponueshme të pagesës përfshijnë kartat kryesore të kredisë si Visa dhe MasterCard së bashku me PayPal.

 • A ka Daily.co.uk një garanci për kthimin e parave?

  Kompania ofron një garanci 7-ditore të kthimit të parave për të cilën klientët kanë të drejtë për një kthim të plotë minus tarifa për artikuj të tillë si regjistrimi i domenit.

 • Typefarë lloj mbështetje ofron Daily.co.uk?

  Konsumatorët mund të marrin mbështetje në disa mënyra, përfshirë emailin dhe sistemin e biletave mbështetëse.

  Edhe pse kohët mesatare të përgjigjes do të jenë 4 orë, është e mundur që kërkesën tuaj ta bëni një përparësi më të lartë dhe të merrni një përgjigje më të shpejtë.

  Mbështetja për biletat e hapura është në dispozicion nga ora 7 e mëngjesit deri në 9:30 pasdite çdo ditë.

 • Ku janë të dhënat e kompanisë?

  Daily.co.uk ka si selinë ashtu edhe qendrat e të dhënave me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

  Më saktësisht, të dhënat e kompanisë janë të vendosura në East Midlands të cilat përmbajnë siguri 24/7, furnizime të tepërta të energjisë, kontrolle të avancuara mjedisore dhe lidhje të shumta të nivelit 1.

 • A kam hapësirë ​​të pakufizuar me bandë dhe hapësirë ​​në disk me planet e Daily.co.uk?

  Po, kompania ofron plane me gjerësi të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk. Sidoqoftë, ju keni të drejtë në këto karakteristika për sa kohë që nuk ndikoni në performancën e përgjithshme të serverit. Kompania rezervon të drejtën të pezullojë llogaritë duke përdorur shumë burime.

 • A përdor kompania një CDN?

  Jo, Daily.co.uk nuk ofron mundësinë e mundësimit të një CDN për ndonjë nga planet e tij të pritjes.

 • Isfarë është garancia në kohë e Daily.co.uk?

  Kompania ofron një garanci në kohë 99,99% vetëm për planet e saj të dedikuara të serverëve. Asnjë kompensim nuk përmendet për ndonjë ndërhyrje të përjetuar.

 • Panelfarë panel kontrolli përdor Daily.co.uk?

  Daily.co.uk përdor një numër panelesh kontrolli përfshirë një në shtëpi të quajtur MyD Daily për menaxhimin e domain së bashku me cPanel dhe Plesk.

 • A bën Daily.co.uk të bërë kopje rezervë të rregullt?

  Po, kompania i ofron klientit një mundësi të paguar si pjesë e një pakete pritëse për të bërë kopje rezervë të rregullt.

 • Cilat gjuhë skripte janë mbështetur nga Daily.co.uk?

  Kompania mbështet një numër gjuhësh të njohura të skriptimit të përdorura në të gjithë industrinë përfshirë PHP, ASP.NET, Perl dhe Ruby on Rails.

 • Do Daily.co.uk të më ndihmojë të transferoj një domen ose uebfaqe ekzistuese nga një ofrues tjetër hosting?

  Kompania nuk përmend specifikisht se ato do të ndihmojnë në transferimin e domeneve ose faqeve të internetit.

 • A ofron Daily.co.uk mjetet e nevojshme për të krijuar me lehtësi një faqe në internet?

  Daily.co.uk ofron një numër paketash që do të ndihmojnë klientët të hartojnë një faqe në internet.

  Këto paketa përfshijnë paketa instalimesh me një klik të tillë si WordPress që do të ndihmojnë klientët të krijojnë një blog dhe të krijojnë faqe statike në internet.

  Për më tepër, si pjesë e opsionit të tij të paguar, klientët mund të përdorin platformën e internetit të çastit të kompanisë për të krijuar faqe në internet duke përdorur një ndërfaqe të thjeshtë tërheqje dhe lëshimi.

 • Cilat karakteristika të sigurisë siguron Daily.co.uk në produktet e tyre?

  Edhe pse nuk ka shërbime specifike të sigurisë siç është mbrojtja DDoS e ofruar, Daily.co.uk përdor monitorim 24/7 së bashku me mbrojtjen kundër spamit dhe anti-virusit për email.

 • A ka mjete në dispozicion për mua për të pritur një sit ecommerce?

  Daily.co.uk ofron të gjitha paketat e nevojshme për klientët për të pritur një dyqan online. Ato përfshijnë çertifikata SSL dhe aftësinë për të instaluar platforma të njohura të dyqaneve online si OpenCart dhe osCommerce.

 • A ofron Daily.co.uk plane pritëse të përshtatshme për transmetimin e videos?

  Po. Disa plane ideale për transmetimin e videove përfshijnë VPS dhe plane të dedikuara për pritjen e serverëve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map